Home sweet home

Jag och Cici har hunnit vara hemma ett litet tag, just nu står hon i duschen och jag gör mig redo för att kila iväg snart igen. Vi ska till sömmerskan och lämna samt hämta kläder som ska och är fixade. Det som är fixat är en klänning som jag köpte på lindex på rean, om ni kommer ihåg? Den svarta jag pratade om med dragkedja hela vägen fram, supersnygg är den. Jag ska lämna in min klänning som jag fick hem idag från asos, jag anade redan att den skulle vara lite för stor när jag beställde den men jag tänkte bättre för stor än för liten så man kan fixa den liksom, vilket jag ska göra nu. Men det är inga stora förändringar...
Vi hade en mysig dag i Köpenhamn i varjefall, jag hittade endast en partyväska från Gina Tricot den var skitball. Ni har säkert sett den, det är den med nitar som finns i svart och grå, mitt val var såklart svart! Vad annars? Hihi.. Får se om det blir den på EMA annars har jag några andra här hemma att väja på. Cici däremot hittade en hel outfit, en blålila tubtops klänning och ett par höga heels.
Ikväll tänkte vi ha det lite mysigt, kanske hyra någon rulle eller något! Vi ska inom maxi när vi ändå är ute på vägarna där ska jag köpa hårfärg. Ja! Jag ska färga om det igen, brunt.. Som vanligt jag är så tråkig och tröttnar lätt, speciellt på detta röda eftersom det inte är en "neutral" färg på såvis som brun eller blond. Funderar på svart också men det kan bli too much?! Aja, någon färg blir det iallafall..

Ska ni göra något roligt idag? Det är ju halloween och allt... Berätta!!


Kramar, er Mirre

Mot Köpenhamn

Halloo Schatzis!
Hur mår ni idag? Det är ju fredag! Det gillar vi, eller hur? Jag och Cici är rätt stressade, vi ska närsom ner till bussen för vi är lite sena. Idag blir det en shoppingrunda och vi får höras igen när vi kommer hem. Kommer inte kunna mobilblogga för min mobil vill inte riktigt med mig. Det är så tråkigt för jag när mobilbloggade en gång för att testa så kom det upp flera timmar senare så det är lite lönt. Ikväll uppdaterar jag igen med min shopping som jag förhoppningsvis hittat, om jag inte hittar något blir det en tur till Malmö också för här i Helsingborg har vi inget. Haha!
Just nu går Christina Aguilera, live på min ipod spelare. Undra vad man hade gjort utan hennes musik? Fy, jag hade kreverat eller något drastiskt..

Nu ska vi pysa, puss & kram på er!

/Mirre

Jag hos Cici i April!

Grattis bästis!

Ett STORT GRATTIS till min allra bästa vän Terése som blir 20 år idag!
Jag älskar och längtar efter dig otroligt mycket..
Du är min andra, bästa halva!







En härlig blandning bilder på mig och Tirre, både från i år och många år sedan.
Den sista bilden är vi svettiga och härliga på efter en danstävling!


Kastanjevatten

Ett tips från mig, en av mina bästa skönhetsprodukter. Denna produkten blir du brun på direkt. Du behöver inte vänta som med brun-utan-sol över natten utan du ser färgen direkt när du applicerar. Mitt tips är att du inte applicerar det direkt med händerna utan på en pad, gärna stor om du har (finns på kicks annars). Dutta rikligt med kastanjevattnet på din pad så den nästan drunknar, dra på önskat ställe tills du ser att det blir jämnt. Om du låter det torka in en omgång vilket tar endast några få minuter kan du applicera en gång till för ännu bättre resultat. Tänk på att det försvinner med endast vatten så jag rekomenderar inte att du ska använda det när der regnar ute eller då du vet att riskera att det kan förstöras. Kastanjevatten går att använda på hela kroppen, en fantastisk produkt, jag älskar den!

Cirka. 90:- på Kicks

Cici har anlänt

Hallo Leute!
Nu har Cici kommit hit och vi har hunnit en sväng inom väla också och handlat lite, jag hittade en ring från Thomas Sabo som jag jätte gärna vill köpa. Jag pratade lite med mamma så det blir nog en tidig julklapp, hihi! Den är så fruktansvärt fin, en riktig dröm ring som man bara måste ha! Lovar att visa den om den nu blir min!
Vi ska ta det lugnt nu ikväll, mamma har precis lagat klart maten, det blir chili con carne min favorit! I morgon blir det en lång dag, vi ska nämligen till Köpenhamn och shoppa, ska bli jätte roligt. Det var en tag sen nu jag var där, tror senaste gången var med André faktiskt då jag köpte min skinnjacka.. I den affären finns det jätte fina partykläder. På kvällen i morgon ska vi höra av oss till Johanna, vi skulle se om vi kunde hitta på något roligt i morgon kväll, träffade henne nämligen på väla. Hon ska också fixa till mina naglar dagen innan vi åker till Liverpool, det är för tidigt för att göra om de så hon ska bara bättra på och lacka dem så de blir fräscha och snygga igen!

xo, M

msn sex

Mimi skickade precis en hemsk video, men jag kunde inte låta bli att skratta!
Stackars, stackars säger jag bara..
Hahaha..

I'm gonna walk all over you

Jag har precis ätit en god (sen) frukost, åt bara lite flingor innan i morse. vi köpte bröd och fika tills senare ikväll då Cici kommer, vi hann även inom maxi också. Nu tänkte jag uppdatera Tokio Hotel bloggen, hoppas ni följer den lika flitigt! Hihi.. Jag och Soma uppdaterar så ofta vi kan och så fort någon myhet dyker upp.. Just nu är det väldigt mycket.
Ikväll när jag hämtat Cici blir det nog väla en snabb runda, vi ska in och kolla lite skor som hon ville och jag måste ta en titt inne på lindex, fick ett sms idag att det var väldigt mycket rea! Föresten, jag är "frisk" jag säger det nu för jag tänker fasen inte vara sjuk längre, har varit sjuk mer än en vecka.. Det är hemsk! Jag har fortfarande liiite ont i halsen och bihålorna men jag är frisk iallafall, haha!
Jag bara väntar på den dagen min dator ska bli svart och aldrig mer vakna, så känns det varje gång jag startar datorn så tror jag att den ska krascha, är riktigt rädd för att allt ska försvinna, alla bilder och all musik. Men jag har sparat det viktigaste på skivor, dvs. Mina Tokio Hotel bilder jag tagit själv, fy om de hade försvunnit! Då vet jag inte vad jag hade tagit mig till.. Nu ska jag plocka i ordning lite i mitt rum sen gå och slänga mig på soffan framför en film.. Gud vad jag saknar Selma, helt otroligt! När man kommer hem precis innanför dörren så står hon alltid där men inte idag. Det är så tomt..

xo, M


Guten Morgen

Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska åka och en vecka kvar tills EMA och efterfesten! vi åker samma dag som galan tidigt på morgonen. Idag kommer Cici hit,  jag längtar som sagt, ska hämta upp henne i stan vid halv 5 tiden. Idag postar jag TH fotona, det är bara en som svarat med sin adress så de andra två får vänta.. Nu ska jag och mamma iväg, hörs när jag kommer hem igen..

Puss, M

Onsdagkväll

Nu ska jag krypa upp i soffan med mamma och kolla tv, det är bonde söker fru just nu på tv och make me a supermodel så vi zappar imellan. Vi hörs i morgon.. Hoppas ni förstår att jag inte har varit på topp att blogga idag men jag har ändå försökt så gott jag kan.
I morgon kommer Ci's, jag längtar! Hon är en av de få personerna som får mig att sväva bort från verkligheten! Jag älskar henne, hon är en fantastisk person!
Nu ska först ta något att äta sen tv time..

Puss, M

En gammal konversation på msn mellan mig och Cici!
Den talar för sigsjälv, haha.. Het bakgrund vi har va? Billieboy

Hilary Duff - Reach out


Well done Hilary, du är toppen!
Vad kan man säga? Jag har alltid tycker bra om henne, filmer och musik! Hon är grym..
Vad tycker ni?





True beauty

Ellen von Unwerth promoshoot för "Keeps gettin' better"
It does!


What a hot mama!
Hon är så jävla snygg

Nu Selma är borta

Min favorit är i himlen
Dröm sött




Titta så underbar hon är!
 Jag ser knappt vad jag skriver för mina ögon tåras på nytt om och om igen!
En katt blir till en familjemedlem, det är fuktansvärt jobbigt att ta förväl av en varelse som alltid funnits där.

Ständig omedveten stress

Jag är totalt nere idag, har på Christina Aguileras allra första skiva och den är bombad med ballader... Jag återkommer när jag känner mig piggare, jag är fortfarande sjuk. Katten ska avlivas idag. Allt är bara jobbigt och jag är helt förstörd!

/Mirre

Totally gone

Nu ska jag krypa ner i bingen, jag har hunnit med att tävla om en "fan party" biljett, som dom torterar oss, haha! Man får tävla varje dag fram tills den 24 november och dom drar 10 vinnare varje dag, det släpps alltså 540 biljetter varav 270 kan vinna vars två styckna. Man har ju ren tur om man skulle se sitt namn ploppa upp på sidan någon dag och antagligen lyckligast i världen. Chansen är minimal men fortfarande tror jag inte att alla Tokio Hotel fans är med och tävlar för många kan inte ta sig till Hamburg eller det är många som kanske inte får. Festen har föresten en 16års gräns, I dig it! Skulle varit coolare med 18 gränsen men det är bara totalt osannolikt att det skulle hända någon gång och jag tycker väldigt synd om fansen som är under 16 år för alla har ju rättigheten att vara med om en sådan här fantastisk upplevelse!
Nog om tävlingen! Jag ska iallafall sova nu, är fett trött och min "sjukdom" har absolut inte blivit bättre, men jag fick ett mail ikväll som piggade upp mig lite, jag och Cici fick lite mer nyheter om får EMA resa med flygtider och hotell.. Ska bli hur spännande som helst att komma iväg på denna resa. Vi kommer bo med resten av MTV's crew och på måndag får jag ett samtal då vi får veta mer om när vi är på plats i Liverpool!

Godnattkramar, er Mirre

Ich bin müde

Jag är så trött, stel och frösen.. Vill bara krypa under täcket med en bra bok men jag ska på middag hos Anna som jag verkligen vill på men när man är sjuk så säger kroppen ifrån att man inte ska göra ett skit egentligen. Jag är sämre än i morse föresten, vet inte varför! Antagligen för jag tänker på det hela tiden så blir jag aldrig frisk.. Nu är det nästan precis tre timmar till tävlingen om TH's fan party! Undrar verkligen vad tävlingen kommer vara.
Mamma är lite orolig över att jag inte äter, men när man är sjuk så har man noll aptit. Jag har endast käkat frukost idag, nada more! Men jag är verkligen inte hungrig alls, det enda jag suktar efter är manafrutti, det är SÅ gott att jag skulle köra till maxi nu och köpa en för att vi inte har några hemma. Jag får nöja mig med lime sålänge, haha! Nu ska jag gå och klä på mig sen köra iväg till Anna, stannar nog inte så länge för jag känner hur tung jag är i huvudet och det kliar i mina tänder, ingen aning varför? Usch vad jag inte är på topp idag! Ni får ursäkta.

xo, M


THFANS se hit! en vän till mig har startat upp ett nytt forum där språket är engelska och forumet är speciellt riktat till Albanska fans men ALLA får bli medlemar, ju fler destu bättre. Här är sidan: http://tokiohotelalbania.forumotion.com/forum.htm Klicka er in och bli medlemar redan idag. Själv är jag stolt moderator på forumet! Ni är hjärtligt välkomna med att hjälpa till att posta bilder, videos, intervjuer, senaste nytt om TH m.m!


Lady Gaga

Härlig låt med Lady Gaga
"Paparazzi"


Mitt namnhalsband

Fick post idag från Bettiesgalleria ca 400:-




Fint va? =D

Christina Aguilera - keeps gettin' better

Här är hennes video "Keeps gettin' better"!
GRYM VIDEO, LOVE IT!

Äntligen! Jag älskar den.. ÄLSKAR! Videon är sjukt ball!
Glöm inte att rösta på henne till EMA
RÖSTA HÄR
Klicka bara "F5" knappen för att uppdatera sidan när ni klickat på rösta knappen!

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Själv är jag lite trött och halvsjuk fortfarande men det går snart över känner jag, om jag tar det lugnt ett par dagar till sen så är jag frisk som en nötkärna! Jag fick ett mail i morse från asos, att klänningen är packad och ska skickas så idag får jag inte den heller. Det blir nog i morgon eller på torsdag. Oh, på torsdag kommer Cici hit och stannar tills lördag, det blir endast shopping och lite mys såklart, på fredagen ska vi åka över till köpenhamn och shoppa där.. Älskar Köpenhamn!
Faan nu känner jag att mina biholor gör ont, igen! Jag vill inte.. Ska nog upp och äta lite frukost och ta en treo?! Nej det får inte bli någon jävla vana, treo är inte bra för magen och det tunnar ut blodet.. Sådeså!

Kramar, M

Guten Abend

Jag och mamma har precis kollat på Irene Huss ena film, den senaste som heter "nattrond". Filmen är jätte bra, det är andra gången jag ser den nu, jag såg den först med Sandra i förregår då vi hade lite myskväll här hos mig.. I morgon blir dert middag hos Anna, en av Louises vänner som jobbar tillsammans med henne, Nathalie följer också med så det blir vi fyra, Louise också såklart. Det ska bli så trevligt. I morgon väntar jag mig POST!! Jag vill ha allt jag beställt, eller iallafall min klänning och halsband, om jag inte fått mitt halsband i morgon heller måste jag kontakta Betties Galleria. någon som beställt därifrån innan? Brukar det ta mer än en vecka?! Jag börjar bli orolig att det kommit bort på vägen hit...
Jag som skulle följa Tila Tequila har inte alls brukat allvar med det, jag började se första avsnittet men sen blev det bara utför, tyvärr.. Jag som ville se de! Men det borde finnas på MTV's hemsida så jag får ta en titt där igen. På tal om MTV så visade dem "EMA's genom tiderna" det är den 15 gången de är i år! Ska bli sjukt kul och spännande att åka dit och uppleva allting, inte bara sitta framför tvn som man gjort alla de andra åren. Nu ska jag verkligen vara där, jag uppskattar alla tävlingar MTV anordnar för oss icke celebs.. Hihi!
Nu ska vi glo en annan film, blir nog bara jag och Molle som kollar och antagligen "Arthur and the minimoys" för det är hennes absoluta favorit film?! Hur fasen går det ihop.. Min favoritfilm genom tiderna är "Return to paradise" ni som inte sett den, så rekomenderar jag den starkt! Här kan ni se trailern.

Gooooodnatt babes!

xo, M

Vinnarna!

Grattis till: Anna, Valle och Linda som vann varsitt paket, alla ni har fått mail!
 Jag skickar fotona i veckan till er!



Back on track

Nu är jag hemma från stan, jag sitter och skypar med Sora från USA, hon ska tydligen på thanksgiving.. Vad kul! Synd att jag missar det nästan precis och min familj firar inte jul heller så jag får fira min egen jul eller så åker jag till Sora över julafton och några dagar till. På torsdag ska hon se Tokio Hotel live i New York.. Jag är sååå avis, ja vill också se en konsert med dem snart igen!
Jag klippte mig idag och det blev bra, riktigt skönt att få håret genomklippt så nu känns det mer fylligare och lite kortare såklart men jag ser det mer än vad andra gör. Vi åt nyss riktigt god mat som mamma lagat, hennes specialite. Det är kyckling i en sån med honung och fransk senap, det är yum!! Nu ikväll ska jag ta det lugnt, tänkte kolla andra avenyn avsnitten nu.. Kollade ju inte dem igår så jag måste göra det nu, känns lite som man är besatt av den serien.. Haha!
Nu ska jag ta och ringa Cici och snacka lite med henne, sen kolla AA.. Håll er uppdaterade, om någon timme drar jag tre vinnare.. Det går fortfarande att tävla! Tack för alla fina kommentarer, jag uppskattar varena en av dem även fast jag inte svarar på allas! Ni är helt underbara..

Kramar på er, M


Tooooom

Mot stan

Syrran hänger med, det blir en längre visit idag på stan, tyvärr även fast jag är sjuk! Jätte jobbigt jag sitter här och snorar och hostar. Jag vill bara krypa under täcket och glo på film hela dagen. Jag har inte sett de nya andra avenyn avsnitten än, jag var ju på bio igår så jag hann inte med det. Just ja, vi fick en runda post igen, men bara ett reklambrev från extrafilm.. så jobbigt när man vill ha allt man beställt nu! Mitt halsband, klänning och mina skivor från cdon.. Allt nu tack!
Det var så länge sedan jag lyssnade på Coldplay, men nu har skivan gått om och om igen hela morgonen, den är så härlig.. Deras musik är ljuvlig, det är rätta ordet! Tävlingen med TH fotona tar jag tag i ikväll så ni som inte hunnit vara med att tävla än kan göra det hela denna dagen också. Lycka till! Nu måste vi köra annars blir jag sen!

Puss på er, Mirris


Då och nu


Lindsay Lohan, Jessica Alba

Hayden Panettiere, Kate Moss

Ich bin Krank!

Hallo! Läget med er idag? Ni mår säkert prima, själv är man sämre... Jag skulle inte gått ut så tidigt som jag gjorde för jag blev inte bättre men idag måste jag iväg för jag ska klippa mig, vilket jag måste och det ska bli skönt! Bara hon inte klipper av mig hela håret som vissa brukar göra. Idag tar jag ut tre vinnare från tävlingen där jag lottar ut TH foton..
Jag skulle egentligen träffa Sandra idag, vi får se hur det blir med de. Idag hoppas jag att mina paket kommer som jag beställt, jag förbeställde bla. Christina Aguileras senaste skiva "Keeps Gettin' Better - A Decade Of Hits" Ska bli spännande att lyssna på den sen, jag längtar!! Den kommer den 12 november. Jag beställde ju klänningen från asos också, den kommer nog nu i veckan någon gång.
Filmen igår var bra, jag skulle vilja läsa boken. Visste faktiskt inte att det fanns en bok dom har antagligen gjort filmen efter boken och då skulle man läst boken först, hade varit mer spännande att se filmen sen då. Det handlar om en pojke som äe 12 år, han blir retad i skolan och vågar inte ge igen. Det flyttar in en flicka i samma trapphus som honom och dom blir kompisar fast att flickan säger att det inte går. De träffas på kvällarna när det är mörkt utomhus. Flickan är en vampyr och så småning om får pojken reda på det, de fortsätter att vara vänner och man får följa deras liv. Filmen var så fin mellan de två, deras "förbjudna" kärlek till varandra!
Föresten, posten kom nu, jag fick ett brev från maxi... Kul?

xo, M

Turn around, I am here!

För ganska exakt ett år sedan blev jag kär i Tokio Hotel, musiken är som orgasm, bokstavligt talat, inte bara för öronen utan hela kroppen. Musiken möter öronen och förs vidare till resten av kroppen och skapar ett stort välbehag. Behov, en heroinberoende person behöver sin drog för att komma bort från atmosfären en stund, för att skapa den lilla bubblan man är fast i då heroinet finns inuti kroppen. Min drog är musiken.
Ett äkta fan har vördnaden och entusiasmen och framförallt energin, annars hade man inte orkat stå kvar, hålla kvar sin plats, sova flera nätter ute, vänta i minusgrader på att dörrarna ska öppnas eller alla som knuffas och skriker, man hade inte orkat det. Man är där själv, bland alla som vill samma sak, att se de personerna som betyder något så fruktansvärt mycket att det gör ont, inte nästan utan det verkligen känns. Förstår ni att vi är tåliga, vi orkar kämpa, vi prioiterar vår kära plats istället för att äta eller gå på toaletten? Vi skippar skolan, jobbet, sviker föräldrar eller vänner eller rymmer... Vi gör allt för att se fyra personer, fyra människor av så hemskt många på denna jord, vi gör det för att kanske få deras autograf, kanske få en bild med någon av dem eller kanske en blick, eller kanske "bara" en skymt. Är vi dumma i huvudet? Nej vi är fans, något jag är väldigt stolt över. Jag är ett troget Tokio Hotel fan och kärleken växer fortfarande!

/Mirre


Låt den rätte komma in...

Ikväll blir det bio, Anna min kompis som gått balettakademin i Sthlm kommer ner på besök till kära Helsingborg. I kväll ska vi se "Låt den rätte komma in" Det är en svensk thriller romantik. Filmen verkar vara väldigt spännande och bra, perfekt precis vad jag gillar och att den är svensk också. Jag tycker om svenska filmer som beck och wallander så denna ska bli väldigt intressant att titta på. Anna hämtar upp mig här om en halvtimme. Hörs när jsg kommit hem igen. Vad kul att så många nya läsare har stannat kvar!

Här kan ni se trailern:


En scen från filmen:


Btw, ser ni min nya Tom animation till vänster, härlig va?!

Asos.com

En superhet klänning från märket Gestuz,
den hade passat bra under min skinnjacka, hihi!

Finns att köpas på asos

Frakten kostar ca 50:- om du beställer ett eller två plagg/smycken. Frakten blir ca. 300:- om du beställer mer eller ett par skor.. Det tar ungefär 3-4 dagar innan det kommer hem en avi i brevlådan om att du kan hämta ut på närmaste post!

I wanna take a ride on your disco stick

Tjenare!
Jag och Linet kom precis hem från väla, vi har shoppat lite.. Jag köpte en bla. en ring supersnygg från guldfynd, en silver med en svart sten i ganska stor. Sen köpte jag bara sånt jag behövde. Jag är fortfarande väldigt förkyld men det går förhoppningsvis över snart, jag är bara snuvig och lite hostig.. Jag har blivit helt beroende av Lady Gaga's låt "love games" den är sjukt bra, ni som inte lyssnat på den gör det här och bli beronde, jag lovar! Den är så härlig..
Vi ska snart gå och fixa lite mat, det blir tacos i små taco tubs med massor av lime, me love lime, det är står översts på min lista över godsaker.. Alltid när vi är ute på krogen eller på ett uteställe ber jag om extra lime eller lime i min redbull, det är så himla gott har ni testat att ha lime i redbull? Och då menar jag inte bara en lime klyfta eller en skiva i drickan utan att man ska pressa i det i drickan.. My favourite!

xo, M

Sorry Nicco, myran var ju bara för söt!
Känns som om den sitter på datorskärmen.. Störig, haha.

Nicole Scherzinger

APSNYGGA SKOR!
She really like those shoes, huh?
Jag skulle även sova i härligheterna!

Söndag

Godmorgon! Allt bra med er? Själv är allt bra här, mina klockor ställs om av sig själv skänt att inte tänka på de, jag visste inte om det utan det var mamma som sa de till mig att man ska ställa om klockorna idag eller natt var det egentligen. Jag skrev "fel" i ett inlägg, jag skrev hyresvärd istället för fastighetsskötare.. Men det var min fastighetsskötare som är lite wacko. Nu ska jag snart äta lite frukost sen gå och göra mig i ordning, jag ska till väla idag med Linet, vi ska kolla lite sen hem till någon av oss och kolla film, så himla tråkigt väder så man kan inte göra mycket annat.
I morgon händer en del, kommer vara lite upptagen men förhoppningsvis kunna uppa i vilket fall som helst. Jag ska klippa mig också men vet inte hur än, det blir väl bara topparna, gud det var år och dar sen jag klippte mig på riktigt. Tirres (min bästa vän) mamma har klippt mig de senaste åren och jag har aldrig behövt gå till en frisör tyckte jag, Men nu är det på tiden att få mitt hår genomklippt.. Hörs om ett tag igen :)

Puss, M

11 dagar kvar!

Jag är med på både danska och norska MTV hemsidan, det var kul att läsa hur de skrivit om mig! Den norska sidan skrev bara att jag sa att jag ville se Tokio Hotel vinna men i själva verket sa jag både Christina Aguilera och Tokio Hotel som den danska sidan nämner och även stavat fel såklart "Tokyo hotel" vad annars? Haha.. Bilden nedan är från den norska sidan! Som sagt så fick jag över 60 000 röster tack vare er!



As you can see, I've put google translate in the left column under the picture link in my blog! This is to my international readers, so you can choose your own language. One more thing.. When you do translate my blog it says "Paul McCartney live" in the left column on top instead of "Tokio Hotel live", of course it's Tokio Hotel concerts I've been to and not Paul McCartney!

Sängdags, godnatt och sov så gott! ♥

Mitt rum

Nu är jag äntligen klar med rummet, som ni ser kan jag inte låta bli att pryda mina väggar och tavlor med Tokio Hotel.. Visst är det kul att kunna göra så fast man är 20 år? Jag älskar att vara mig själv, göra som jag själv känner för och speciellt med mitt rum, ingen ska säga hur det ska se ut.. Jag har lite hos pappa också och han tyckte faktiskt att det blev mysigare med lite bilder på väggarna. Ni som vill vinna TH fotona, ni måste skriva er mail, annars kan jag inte kontakta vinnarna. Det är viktigt om ni vill vinna annars drar jag någon annan. Hoppas ni förstår!

Mitt vitrinskåp som jag vill kasta ut och TH affisch från Parc Des Princes

Där på den svarta väggen ser ni foton från den officiella kollektionen och långt bak på fösterbrädan syns även mina autografer jag fick i Kanada!

Några bilder jag tagit själv och framkallat, här är lika dana som lag lottar ut, den som är längst upp på tvillingarna och den till vänster längst ner. Även dom små fotona i ramarna har jag själv tagit.

HAHA, ångrade mig nyss och satte upp fler på väggen..

Mina sista affischer på rummet, fast jag fotade inte min dörr, där är några fina bilder på Bill. Den över min spegel klippte min vän Celine ut, de blev så snyggt!

Städning i 190

Nu har jag äntligen tagit en paus vid datorn, är inte riktigt klar än, håller på att rensa ut en massa från mitt vitrinskåp speciellt smycken som jag har alldeles för många av som jag inte använder. Jag tänker ta ett ryck sen snabbt och få allt på plats, just nu ligger allt i sängen och det blev tyvärr inte renare av det, tvärt om så blev det mer stökigt. Jag ska försöka få en bra bild på rummet när det är helt clean så ska ni få se så duktig jag varit..
Någon som frågade vad min sura hyresvärd gjorde när jag fyllde 18, det ska jag svara på.. Jag hade haft fest dagen innan jag blev 18 och när folk skulle gå hem vid 2 tiden hade tydligen någon spytt utanför trapphuset, utomhus! Dagen efter kommer hyresvärden och plingar på vår dörr kl 8 på morgonen (!!!) vi låg fortfarande och sov och mamma skulle in till mig med tårta och så. "Det ligger en pizza utanför trapphuset!" Säger han då och mamma går ner och ska kolla. Spyan är mini liten, nästan obefintlig plus att det hade regnat. Vad förväntar han sig? Att vi ska torka bort det? Efter många om och men fick vi sköja bort det lilla som fanns där.. Nog om min hyresvärd! Nu vet ni det. Haha!
Vad roligt att det är så många som är med och tävlar om TH fotona, jag har inte godkännt de kommentarerna än gör det så småning om eller när tävlingen är avslutad! Efter min städning ska jag fixa med min scrapbook lite, som jag sagt att jag ska göra nu i ett antal dagar, men idag ska jag verkligen för jag vill ha den klar innan jag flyttar till USA.
Glöm inte min blogg mail: [email protected] ni nya läsare den är till för att användas! Ni får maila mig vad ni vill, jag svarar på alla mail. den är även till för att utomstående ska kunna kontakta mig för reklam eller sammarbete!

Kramar på er, Mirre

Mina Tokio Hotel foton

Nu lottar jag ut mina egna foton, snällt va? Här är fem foton varav tre "paket". Alla foton är i 20x30 format alltså lika stor som en A4 ungefär. Det första är två foton, en på Georg och en på Georg och Bill. Det andra paketet är ett foto på Georg och Bill och en på Tom, Bill och Georg. Det tredje och sista är ett foto på tvillingarna, de sista paketet är verkligen mitt favorit foton! Nu är det upp till er, det är så simpelt som att skriva en kommentar i kommentarsfältet med er epost så att jag enkelt kan maila vinnaren. Det viktigaste av allt är att ni skriver vilket av paketen ni vill vinna! Det spelar ingen roll vad ni skriver i övrigt, då jag bara drar tre vinnare på måfå. Alla fotona är signerade med min namnteckning eftersom det är mina foton och på baksidan kommer det att stå vilken konsert fotot är ifrån och även datum. ALLA får vara med och tävla, jag drar de tre vinnarna tisdagen den 27 oktoberLycka till! 


Paket ett!


Paket två!


Paket tre!

I can smell corpse

Läsvärt: Jag hatar vår hyresvärd, han är ful och störig!
Jag står i hallen och jag ser hur vårt brevinkast öppnas två, tre gånger sen stängs det igen, jag gick mot dörren och kollade i kikhålet, där står vår hyresvärd! Så jävla stroppig och oförskämd att han inte ringer på istället och pratar med oss.. Jag öppar då dörren och frågar vad som pågår, och han vänder sig om långsamt medans hans förbannade lilla hund springer in ivrigt i vår lägenhet, då säger han att det har kommit klagomål om att det luktar lik i trappen! Lik? Ska man inte ringa på på istället för att stoppa näsan i brevinkastet? Då säger min mamma "har du kollat tanten på första våningen?" och jag stelnar till och tänker, gud det kan verkligen ha hänt något. Då frågar hyresvärden min mamma "Vilken tant?" Vadå vilken tant? Har han ingen koll på vilka dom bor i hans lägenheter? Han sa också att hans hund var ivrig och springa in i vår lägenhet, som en fråga! Då sa mamma att vi hade katt, trodde han att vi mördat någon?
 Mamma bad han att gå ner och ringa på hennes dörr, och vi gick ut på balkongen sålänge och väntade på att han skulle komma ut från porten och några sekunder senare öppnades porten, och vi frågade om hon hade öppnat dörren. Då skakade han på huvudet! "Shit!" Tänk så har hon somnat in i sin säng eller vad som. Jag har lite skräck för verkligheten men på film går det utmärkt. Hyresvärden gick in och ringde på igen och efter några minuter när mamma skulle ut och slänga soporna så hör vi hennes röst i trappan och går ner till fösta våningen, då kläcker hyresvärden ur sig. "Fy tusan vad det luktar rök i din lägenhet, jag har fått klagomål på att det luktar rök!" Jasså, det säger du? Jag höjde på ögonbrynet, vad det inte lik det luktade? Ibland undrar jag om han har alla hönsen hemma...
Föresten, han förstöde även min 18 års dag! Han kan seriöst inte må bra..

xo, M

Christina Aguilera

Konsert i Abu Dhabi 24.10.08
Denna konserter säger hon att ett nytt album kommer sommaren 2009!
Här är ett videoklipp

Här är några av mina favorit bilder från konserten igår..



Nattugglan Mirre

Nyss kommen hem från stan, jag som inte skulle bli ute så länge!
Så här såg jag ut ikväll, absolut inte festklädd för fem öre.. But who cares?
Nu ska Mirris sova och fortsätta med städningen i morgon som inte blev klar.
Glöm inte ni TH-fans, mina egna foton lottar jag ut "i morgon", idag om det ska vara rätt!

Tack för ikväll Louise, du är en ängel!


Min svarta långa kofta är från h&m 398:-


Bilderna tog jag alldeles nyss!
Natti natt!

Guten Abend

Någon som ska ut och partaja ikväll? själv blir det slappt, vi kom precis hem från bion.. Filmen var RIKTIGT rolig! Ni som älskar torr humor och svordomar ska se denna. Nu är det idol på tv, undrar vem som åker ut? Allvarligt talat så har jag inte sett ett enda avsnitt av idol sedan dom började på riktigt, bara alla auditions från städerna som är det roliga att titta på. Vet ni? Idag på bion, fastnade min skinnjacka i stolen i början av filmen och jag drog såklart och lirkade lite och tillslut fick jag loss den, sen när filmen var slut skulle vi gå på toaletten, då märker jag när jag ska ta upp mitt lypsyl att allting har kletat ner fickan och lypsylet är helt krossat, då tar jag upp min bilnyckel som också låg i samma ficka, då hade nyckelringen gått av, mitt av! Jag tänkte inte så mycket mer på det utan fortsatte ut mot bilen, då upptäcker jag två små hål utanpå min ficka på skinnjackan, och då slog det mig att det var när jackan fastnade i stolen, fan! Det suger.. Min fina jacka. Något tips på vart man kan lämna in den och få det fixat? Min sömmerska kan säkerligen men till en skinnaffär borde man kanske gå in.. Jag får fixa det på måndag, då jag ska göra massa annat som står i min kalender bla. klippa mig och in på catflash, oh jag som trodde att allting skulle bli änu värre eftersom jag skulle träna också på kvällen, men det är ju lov! Tråkigt nog för jag vill träna jag kommer säkerligen bli frisk tills på måndag..
Jag lottar ut THbilderna senare ikväll/natt eller imorgon för nu blev det ändrade planer alldeles nyss. Jag och Louise ska ut en runda i stan, tror jag? Haha.. Vi pratar om det nu så vi får se.. Ni får ha en trevlig kväll oavsett vad som händer för er del.

Puss & kram, Mirris


Sötnosen på KIIS FM

Step brothers

Jag och mamma ska äntligen se filmen "step brothers" på bio, sist blev det inte av för att.. Kommer inte ihåg faktiskt. Men nu ska vi se den ikväll, kika in på deras hemsida och kolla in trailern och massa annat roligt! Jag som egentligen skulle till Sandra idag blir inte av, för att jag har fortfarande inte ont i halsen och huvudet trots treon men jag klarar av en lugn film på bio, om jag skulle åka till Sandra så hade det blivit lite mer party för de som är hos henne skulle ut idag tydligen! Vi ska sticka nu, jag och mamma.. Hörs ikväll när jag kommer hem! Tänkte fixa lite med min scrapbook då och då kommer jag även se till att lotta ut TH fotona som jag själv tagit, bilderna är 20x30 format svart/vita!



Vem av tjejerna är din favorit?

Min favorit är helt klart Kimberly Wyatt, den blonda i mitten! Hon är grym..
Hon har gått och blivit korthårig nu, hon passar sjukt bra i frisyren.
Bruden kan sin grej, vig som satan och allt, she is hot!




You rock dolls!

Woooork it..


Dagens fråga

Vilket är ert favoritdjur?



Mitt är helt klart Isbjörn, jag har en speciell
 sorts kärlek till detta underbara djur! 

Tyvärr är isbjörnen utrotningshotad, det finns mellan 20 000 och 25 000 kvar i världen. Det gör mig så ledsen så jag har bestämt mig för att bli fadder till en Isbjörn! Bli det du också genom att gå in och anmäla dig på denna sidan och gör skillnad med endast 100:- i månaden.. Isen fryser till försent på hösten och smälter förtidigt på våren det är en katastrof för isbjörnarna som är beroende av isen för att kunna hitta sin föda, då isen smälter tvingas de att simma längre sträckor för att komma åt sin föda vilket de inte orkar och då riskerar isbjörnen att drunkna eller svälta ihjäl!
Temperaturen stiger så skynda!

Cleaning out my closet

Just nu är jag mitt uppe i all städning på mitt rum, min kära lillasyster Malin har fått konstaterat att hon är kattallergiker så vi måste försöka sanera vår lägenhet, ett enda lilla katthår måste bort, katten också såsmåning om tyvärr. Det gör så ont att säga att katten inte ska vara kvar hos oss, hon är en stor del av vår familj, bokstavligt talat (!!) för er som inte sett min stora lilla katt så finns det en bild här (historien i det inlägget kan också vara roligt att läsa, hahaha!). Hon är stor pga att hon var förut en utekatt och nu för några år sen en innekatt, jag vet "djurplågeri" tycker många, men hon trivs jätte bra och vi går ut med henne ibland, vi har även en stor balkong där hon alltid är och myser. Det är så sorgligt att vi måste lämna bort henne, förhoppningsvis till pappa eller min morbror annars vet jag inte hur det blir. Självklart är det synd om min lillasyster som har varit allergisk för länge utan att vi kollat upp det, hon har alltid klagat på att hon har svårt att andas när katten har tex. legat i hennes säng och "hårat ner" och att det kliar i både hals, ögon och näsa..
Tillbaka till min städning, det går hyffsat bra för min del, jag tog en treo innan och den har satt sprätt på mig rejält så nu är jag pigg och tycker det är kul att städa?! Kom det från mig..? Haha tydligen. Nu ska jag tillbaka till mitt och hoppas att ni nya läsare stannar, ni som vill veta mer om mig kan läsa en liten berättelse om migsjälv, det var 7 månader sen jag skrev den och mycket har hänt sedan dess men tycker ändå att den kan vara värd att läsa för er som inte vet någonting om mig, där står allt från min födsel tills nu ungefär i korta drag! Enjoy reading.. Nu ska jag tillbaka till mitt bombnedslag till rum!
Föresten, jag blev MÅTTLIGT besviken på en som kommenterade att jag verkar inte tycka om Christina Aguilera! Jag tänker inte ens lägga ner energi på att förklara att jag beundrar henne och hennes musik för det hoppas jag att ni förstår att jag gör! Bara för att mina inlägg inte alltid består av henne betyder det inte att jag inte avgudar henne.. Till er som inte förstår så dyrkar jag Christina till tusen!!

Küss, M


Alla som tycker att Lilo är läcker till tusen skriker nu!!!
*Aaaaah*

Fredag

Godmorgon! Allt bra med er? Se, jag är uppe lite tidigare än vanligt! Jag är inte fullt frisk än, tråkigt nog. Har onti  halsen och huvudet med en jädrans snuva. Hoppas det går över snart. Jag vet inte om jag orkar träffa syrran i stan idag, hon skulle bara klippa sig sen hämta en jacka hon lagt undan sen hem skulle jag tro. Ikväll är jag bjuden på lite förfest till Sandra, vi ska köpa hem kina mat och kolla på SATC avsnitt, mys! Egentligen skulle jag träffa Johanna framåt eftermiddagen men hon var tvungen att jobba hela dagen idag. Oh, vet ni..? Jag beställde ju ett sånt namn halsband som Carrie har i SATC men det har inte kommit än, de sa att de skulle ha skickats förra fredagen, då tycker man att deet borde ha kommit nu denna veckan i måndags eller tisdags, hoppas det kommer idag för vår post är alltid så sen så den har inte kommit än..
Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag och Cici åker till EMA's, ska blir väldigt spännande och roligt. Jag ser framemot den kvällen med hela mitt hjärta! Jag har beställt en klänning från asos, anledningen till att jag beställde den såhär tidigt ät ifall att jag inte tycker om den eller att den inte skulle passa så har jag chansen att skicka tillbaka och leta efter nytt.. Klänningen är från "All saints" och ser ut så här! Jag älskar den klänningen så hoppas den passar. jag funderar över skor också, men det blir nog ett par jag har hemma, väljer mellan de från zara eller de nya paret från Gojane. Båda heelsen är svarta, så det spelar egentligen inte någon roll, men båda för följa med!
Nu är Kenza säkerligen framme på Kreta, ha så roligt och hälsa alla, och Teo!

Puss och kram mina vänner, M



Behind the scenes på Xtinas nya video som inte släppts än
 men har premiär nästa vecka, alltså lovveckan! Can't wait!!

Gute Nacht

Nu ska jag hoppa i bingen! Lång dag i morgon, ska umgås med syrran redan tidigt och kasnke en sväng till Malmö! Ni får sova så gott och jag ska försöka sova med min huvudvärk och extas.. Haha! Ska in och kika lite på "Arn" som mamma och syrran kollar på, har hört att den ska vara bra? Men själv är jag inte mycket för sådana filmer, blir ett kort samtal med Cici innan sängen också. I morgon vaknar jag förhoppningsvis upp som en ny människa utan denna jädrans feber och förkyldning!

Godnatt sötnosar! ♥


She truly is!

Break away

Kom precis hem från en liten biltur, jag mamma och Malin (syrran) var och handlade lite på ikea sen en snabbis inom sömmerskan för att lägga upp min klänning jag köpte förra veckan. Har ni TH fans hört att om fem dagar kan man börja tävla om biljetter till deras fanparty som dom har som tack för VMA priset för vi röstat som galningar! Gå in och kolla på deras hemsida, det står där..
Nu har jag och Cici pratat konstant om EMA, allt är för overkligt! Som sagt så kommer jag aldrig kunna tacka MTV tillräckligt! Nu ska jag gå och äta lite med mamma och Malin, dom har beställt hem pizza, jag beställde bara lite vitlöksbröd.. Yum! Längtar tills jag får alla uppgifter från MTV, då jag får reda på allt från början till slut med resan. Cici kommer förhoppningsvis några dagar på lovet så vi kan shoppa tillsammans till resan!
Ni glömmer väl inte att rösta på alla artister till EMA?! Själv röstar jag som en galning på Christina Aguilera, Tokio Hotel och Pink!

Kramis, Mirre


Cici och jag på Comet

"Ni kommer få the time of your lives!"

Detta är helt sjukt, jag vann VIP biljetterna från Xtinas look a like tävling på MTV! Helt sjukt.. Jag kan inte fatta det riktigt än, men nu har det lagt sig lite och jag kan vara normal igen, eller nej? Det kan jag inte! Haha.. Jag har inte ätit än, på hela dagen tänkte göra det nu. Jag tänker ta med min Cici på EMA, eftersom man fick välja en vän att ta med sig! Vi får flyg, hotell, biljetter till galan och efterfesten!!
Ikväll är det dans och jag kan inte gå för jag är fortfarande sjuk så tråkigt är det! Men jag kanske ska dit och kolla, får se! Tack för alla fina kommetarer jag fått, dom flesta genom Kenzas blogg.. Hoppas ni stannar!

Tack MTV, detta var det bästa ni kunde ge mig! ♥

xo, M


Aguilera's Promoshoot för "Keeps gettin' better"

JAG VANN!

Jag vann Christina Aguilera look a like tävlingen!!!!
Tack till alla er som röstat!

Från MTV's hemsida
Rösta fram en vinnare i lookalike-tävlingen. Vinnaren får åka till MTV Europe Music Awards!
Omröstningen är nu avslutat och vinnaren är: Maria!

Totalt blev det otroliga 133827 röstervarav Maria fick cirka 60 000 av dem. Även juryn föll för hennes Aguilera-lookalike och valde därför Maria som slutlig vinnare.


Vi ringde upp Maria för att berätta att hon vunnit...


Maria, du har alltså vunnit två biljetter till EMAs inklusive flyg och hotell... Hur känns det?

Jag är helt chockad, jag fattar ingenting. Åh, nu börjar jag gråta.


Hur länge har du gillat Christina?
Sen hon började! Hon är verkligen min idol... Åh, det här är otroligt.


Vad ser du mest fram mot i Liverpool?
ALLT! Jag ska ta med mig min bästa kompis och det ska bli så himla roligt... Taaaack!



Röstningen är avslutad...

PIRRIGT! Nu är röstningen avslutad och ni kan inte rösta mer! Klockan 15.00 idag presenteras en vinnare!! Både jag och Amanda är riktigt nervösa, vi satt och snackade i telefon in i det sista, tills sidan ändrades och röstningen försvann. Nu ska jag försöka vara lite människa och städa undan på mitt rum och ta något att äta, fast mat nu skulle säkert bara växa i munnen på mig av nervositet.. Om en och en halv timme!
Tack till alla som har röstat på mig, jag uppskattar det väldigt mycket att ni lagt ner er tid på att rösta och tack till Schnee som lade upp tävlingen på Tokio Hotel America. Även om jag inte vinner är jag glad och tacksam att jag kommit så lågt som de 12 finalisterna och kanske även de 5 finalisterna eftersom jag var en av dom som fick flest röster, tack vare er!! Det var nära 100 startande innan de 12 plockades ut så jag är jätte glad och så himla nervös!

Vi hörs senare, right? Ni är underbara!

xo, Mirris

Christina Aguilera i Kiev Ukraina 21/10 -08

12 timmar kvar...

Om ganska exakt 12 timmar utses de 5 finalisterna som tävlar om första priset om en resa till Liverpool och EMA galan! Det är fortfarande inte försent att rösta!! Rösta gör du genom att klicka här eller på bilden nedan! 

Klicka här för att lyssna på Xtinas "Dynamite" instrumental.
Brand new! Musiken är super!





Ich bin krank!

Ja, jag är sjuk och det suger.. Jag har precis kommit hem från stan har varit med syrran hela dagen efter att jag fixat naglarna som tog två timmar (!!) Helt sjukt, det brukar ta en timme vanligtvis, men nu fick jag sitta hos en som var nyutbildad vilket jag inte väntade mig så jag sa till min syrra att komma en timme senare så hon fick sitta och vänta på mig ett bra tag, naglarna blev supersnygga iallafall.
Jag hann upp om och hämta tröjan hos Jessica på dansen som kommit, vi beställde för någon vecka sen, tröjor med hennes logga på! Dom blev jätte fina. Jag beställde en svart ziphood i storlek L så den blir lite pösigare och mysigare, den är perfekt att ha när kroppen gör ont, ni vet när skinnet ömmar? Precis så mår jag nu, skit rent ut sagt! Det är så frustrerande när man inte kan vara med på dansen, för det ville jag verkligen idag för nästa vecka är det uppehåll för alla skolor har ju lov..
Innan vi körde hem idag stannade vi och käkade på bomb i stan, den godaste pizzerian i hela stan eller sverige kanske? Dom har även sallad och kebab, för er som inte vet så ligger det bakom Maria kyrkan bredvid en sushi bar.. Yum! Nu ska jag sätta på lite tevatten och krypa upp i soffan och kolla en bra film eller om det går något på tv, jag är helt slut i kroppen.. Blir kanske en snabb uppis senare ikväll, om jag inte somnar.. Haha!

xo, M
 

J.Depp

Hot n' cold

Katy Perry, sjukt jävla bra låt!
Trodde inte hon skulle kunna slå sin "I kissed a girl" But she did..


Mittwoch

Tjena babes! Allt bra med er?
Själv har jag fett ont i ryggen, riktigt ont! I korsryggen ni vet? Det känns som om någon tryckt ihop en. Nu ska jag och syrran äta lite frukost sen ska jag ta och klä på mig sen iväg ner till stan för att fixa naglarna som ser hemska ut. Men dom har ändå hållt i snart 4 veckor, det är bra för att vara en nyutbildad som gjorde dom sist dock har jag fått limma lite på några naglar så dom ska ha hållt..
Malin kommer sen och möter upp mig efter jag fixar naglarna det blir vid 3 tiden då tar vi nog e fika och slappar lite tills min dansträning, jag börjar få ont i halsen (!!) Det kan inte bli värre, jag vill inte missa fler dansträningar, det suger verkligen. Men dit ska jag iallafall och sen får vi se hur jag mår. Min rygg är inte den bästa heller, sen mensvärk? Men usch.. Ska sluta klaga, jag ska ta och tvätta ansiktet i kallt vatten och äta en god frukost sen komma iväg som en glad Mirre!
Igår satt jag och Malin uppe till 4 tiden, jag höll på med min TH scrapbook där jag ska samla allt från konserterna detta året. Jag blev klar med Kanada besöket, både Mod Club och Much Music så idag ska jag klistra in alla bilder och dyligt från Comet resan till Tyskland oh, kanske hinner med Dorran då också men jag tar inte med då konserten blev inställd för där har jag inga bilder ifrån, tråkigt egentligen.. Jag kanske ska lämna lite plats åt Dorran den 31/3. Det är datumet ingen glömmer, inte sant? För oss som var i Dorran iallafall.. Nu kallar Malin att frukosten är klar, hörs lite senare kanske hinner en snabb uppis innan jag drar ner till stan..

Puss, M
 



Detta hann jag fixa i natt, vad tycker ni? Visst blev det fint?!

Intensiv röd

Nu ska jag färga mitt hår! Wish me luck.. Ska bara "fylla på" färgen så det blir rödare, det går ur så fort och nu är mitt hår nästan brunt igen. Sen ska jag försöka hoppa i säng och förhoppningsvis kunna sova utan att vara överpigg.. Annars blir det film..

Godnatt & sov gott ♥


Keeps gettin' better

Xtinas promoshoot bilder för "keeps gettin' better" Där är jätte många fina bilder! Här är en av dom jag fastnade för mest, hon är sjukt vacker. Påväg hem från dansen lyssnade jag på hennes "Thank you" låt som är tillägnade oss fans, mina tårar rann, när man vet att ens idol lägger ner tid på en låt som är tillägnad till oss det värmer! Jag är hon en vän nu, ska hem om ett tag då hörs vi igen..

Puss, M

Min kära lillasyster Malin

En film till får ni på min syrra Molle!
I dancing star, hahaha..
Nu ska jag bege mig till skolan och hämta Sandra sen väla, sen dansen!
Hörs ikväll babes..

Guten Tag

Två dagar kvar tills dom utser fem finalister i MTV tävlingen "Christina Aguilera look a like" Jag är måttlgt nervös!! Det ligger uppe på THA nu också, så Tokio Hotel fans kan rösta om dom har lust, det var Schnee som la upp min tävling, det uppskattar jag jätte mycket att fans hjälper varandra! Måste säga att TH-fans är ett släkte för sig, underbart snälla människor.
Idag ska jag ner på stan och köpa lite stuffs, det blir bla en nivea creme som ska ta bort celluliter? Min vän från Portugal tipsade om den och sa att den verkligen fungerade, dom har även visat det på "The Tyra Banks show" att det fungerar så det är värt att testa för vem har inte cellisar? Haha.. Yep, nobody is perfect! Den kostar nog runt hundra lappen och heter "goodbye cellulite". Annars blir det bara träning som vanligt, ska hem till en vän efter min träning ikväll också och snacka lite.
Hoppas ni har en bra dag, ska ni hitta på något speciellt idag?

Kram, M

Mirre the firre

Dagens fråga

Beskriv din bästa känsla med ett ord?!



Min är den härliga känslan av välbehag, som man får musik!

C.A

I give you Mrs. Aguilera, she is one hot somethin'! Isn't she?

Rolling stones magazine

The war of the worlds

Jag, mamma och Malin kollade precis på the "War of the worlds". Sjukt bra film med Dakota och Tom! Min syrra tyckte den va riktigt läskig för hon är väldigt insatt i vad som kan hända med jorden osv, själv tyckte jag tvärt om bara att den var riktigt bra! Allting var bra gjort och skådisarna är de bästa..

Nu ska jag sova, hoppas ni sover gott!



Någon som sett filmen?

Guten abend!

Nyss kommen hem från en svettig träning, det är alltid mest kämpigt på måndagar.. Kan det vara för att det varit helg och man har haft kroppen i vila med än 72 timmar?! Det sägs att om man vilar mer än de timmarna så går man ur sin rutin?! Hoppas jag verkligen inte. men äsch det sägs så mycket nu för tiden. Idag har jag varit i stan med Natali, jag hämtade upp henne på stattena sen körde vi och parkera och gick lite på stan och käkade ett par timmar, sen var de för mig att bege sig upp till dansskolan, som tur var så hade jag bilen ganska nära skolan..
Jag och Paula dampar på msn just nu, haha.. Alltid när jag pratar med henne är det någonting roligt vi planerar denna gången hoppas jag verkligen på att allt kan gå rätt till, inte som sist då vi planerade i flera veckor så blev det inget..
Föresten, idag i stan hittade jag INGENTING, står det still i butikerna? Eller är jag för kräsen? Jag går för alternativ två, jag är waaaay to fastidious, bara svart och vitt, möjligtvis grått.. Haha så tråkig jag är!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen färga mitt hår, I guess.. I övermorgon ska jag göra om mina naglar också får inte glömma tiden. Uppar senare ikväll/natt as usual! Ohhhh, nästa vecka är det video premiär för Xtinas nya låt "Keeps gettin' better, enligt MTV! I'm happy!!

Bis schatzis!
 xo, M


Christina Aguilera på "Deal or no deal" igår i Turkiet
Här framför hon "Beautiful"

Måndag!

Tjoho! Är allt bra med er idag? Själv mår jag toppen, liiiite ont i huvudet men det får gå. Jag ska träffa Natali idag för en runda på stan sen ikväll blir det träning hos Jessica, balett och street. Jag fick en inbjudan igår från MTV, för "The hills" kväll dock är det i Sthlm, men vi får se, hade varit så himla roligt. Någon som mer fått en inbjudan kanske?
Usch nu måste jag rusa, Natali ringde precis, vi ska ses om en halvtimme och jag är inte ens halvfärdig.. Idag blir det en seg uppdatering, jag måste checka det där med mobilbloggandet också, vill att det ska fungera. Jag kommer antagligen vara i stan hela dagen fram tills jag ska dansa,  så då uppar jag när jag kommer hem igen! Glöm inte att rösta på mig i Christina Aguilera look a like tävlingen som avslutas nu på torsdag, då tar dom ut fel finalister som ska tävla om första priset!! Tror ni att jag är nervös eller? Hihi.. Som bara den! Här kan ni rösta!

Puss, M


Say whaaaaaaat?

oh, my lanta!

Bilddagboken!? Ja, det är sant.. Jag har skaffat bdb (igen) Hade det innan, men tog bort den, inte en aning om varför faktiskt och nu har jag det igen! Checka in mig här and be my friend! Nej, jag har inte somnat än.. Tråkigt nog så fastnade jag här men NU ska Mirre sova och förhoppningsvis vakna pigg i morgon utan en förkyldning!

Have a good night sleep!


Tom: "I'm fishing for women!"

Söndags mys

Mår ni bra ikväll? Själv är jag sjukt trött och ska snart hoppa i bingen, är redan i sängen men iallafall gå och sova. Det har varit en trevlig dag, jag var ute och gick med min mamma innan, vi gick och hyrde film och köpte lite gott sen kom vi hem och lagade middag, det blev köttbullar och potatis mos fast nu lät det inte lika gott att smaka på orden som det gjorde innan middagen, just nu mär man bara lite lätt illa efter allt man stoppat i sig under Andra Avenyn.. Kommer aldrig tröttna på den serien, ska följa den flitigt även när jag flyttat till USA. Som sagt min dag har varit bra, förutom en sak: SKOSKAV! Det är pain in the ass! Fyfasen vad det är jobbigt när man har skoskav, man kan inte göra någonting? Det suger.
Erkänn att ni är lite trötta efter helgen som varit? Man är alltid det på söndagar oavsett man vill det eller ej, och dom flesta av er ska säkerligen upp till skolan i morgon så ni kanske redan sussar gott! Jag tänker bannemej gå och borsta gaddarna nu och ringa Cici sen krypa ner i min sköna säng och sova. I morgon blir det skönt, slappt som vanligt. Då kommer nog ett halsband jag beställt också, ett sånt namnhalsband som Carrie har i SATC, ska bli spännande att se hur det kommer se ut och självklart skrev jag "Mirre"!

xo, M

Bjuder på nostalgi

Har egentligen hur många gamla bilder som helst, här lägger jag upp några hoppas det uppskattas, jag själv älskar att kolla på gamla bilder och se förändringar. Prata och minnas tiderna som var då. Jag berättar lite om varje bild så ni är med på vad jag menar..


Här är en bild på mig och Carro, skulle tippa på att det var 2003, då var jag alltså 15 år. Jag minns inte om vi hade moppe eller inte, om inte så var det precis innan vi skulle fylla 15, så någon stans där.
 Denna bilden är från en hemmafest hos Carros dåvarande pojkvän.



Denna fjollbilden är från högstadiet, tror vi gick i 9an och skulle börja i olika klasser, som jag sagt innan hade vi en dans och sånggrupp när vi var yngre, vi var fem tjejer som dansade och sjöng till egna och andras låtar. Detta är hemma hos min pappa, vi hade en härlig myskväll med familjepizza och massor av gottis. Gruppen vi var då hette "Sheridan"! Sabrina, jag och Gajic


En bild på mig när jag precis fyllt 16, jag kommer så väl ihåg denna bilden för jag har en skena i som bleker tänderna som jag fick i present, även den We tröjan jag har på mig. Detta är en av bilderna på mig själv som jag minns som om det var igår. Underbart!


Detta är jag och Louise på min studsmatta hos pappa, denna bilden är från 2004 sommaren innan jag skulle åka till Thailand då tsunamin var.
 Den sommaren umgicks vi non-stop!


Skolavslutningen i 9an, Gajic, jag, Tirre och Carro


Här är vår grupp "Sheridan". Jag, Tirre, Gajic, Sabrina, Carro. Detta är på UKM festivalen, vi var itne med och tävlade det året utan bara uppträdde med vår ena låt. Detta var vårt sista uppträde med gruppen.


Jag och Emelie år 2005/2006, här skulle vi till André har jag för mig. Han fyllde år skulle jag kunna tänka mig. Det var fest där iallafall. Då kommer jag även ihåg att jag skulle jobba dagen efter och ville verkligen inte. jag och Nicco satt i en bastu och söp oss fulla på någon äcklig sprit.


Carro, Tirre och jag på ett disko i Helsingborg precis när det öppnat. Då var stället nyöppnat, det hette freakville och vi var där konstant.. Vi hade alltid riktigt roligt och dansade hela tiden. Året var 2005, sommarlovet/hösen någon gång!

En lång lista!

Humör just nu: Tired as hell!
Är det nåt du absolut inte äter: Sparris
Kläder just nu: street myskläder
Musik just nu: Rammstein
Vad sa du senast: typ "Nej, jag orkar inte!" Mamma frågade om vi skulle ut och gå ;p
Hur många kuddar sover du med:  Bara en..
Favoritväder: Vårsolen är så härlig
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Min bästa vän, lypsyl och musik
Spelar du nåt instrument: Nix
Morgon- eller nattmänniska:  Nattmänniska
Sparare eller slösare: Slösare
Vem är viktigast för dig: Det är många människor som är viktiga för mig, min familj och mina vänner slår allt.
Bästa film: "Return to paradise"
Tror på liv på andra planeter: Nja, kanske!
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja.. Det var faktiskt i Leonardo Dicaprio, haha!
Har du några homosexuella vänner: Yepp!
Bio eller promenad: Bio
Snarkar du? Nepp
Rädd för insekter? Beror på vilka insekter, typ spindlar är äckliga men myror bryr jag mig inte om.
Äckligaste insekten: Gråsugga skulle jag nog säga..
Bästa bok? "syskonkärlek"
Vad vill du jobba som? Dansare
Pizza eller hamburgare? Pizza
Gungar du på stolen? Inte längre..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nja.. Möjligtvis!
Vad är du mest rädd för? Jag är väldigt rädd för att bli tvungen att åka ambulans
Är du rädd för blod? Nej
Gillar du att sjunga? Ja, men jag är tyvärr tondöv.
Brukar du sola? Har inte solat på väldigt länge om man räknar bort sommaren..
Vad gör du om du får hicka? Håller andan, det funkar jag lovar!
Röker du? Nepp!
Snusar du? nix

Söndag!

Alles gut? Jag vaknade för en timme sen, fruktansvärt seg! Mamma riktigt drog upp mig från sängen men så är det när man kommer hem tidigt på morgonen. Jag har hunnit få i mig en god frukost och planerat dagen lite, det blir nog bio ikväll med mamma och syrran, om inte så är det Andra Avenyn ikväll på tv så det är ingen panik. Igår var vi på Crom, ett ställe i stan som jag egentligen inte är så pepp på, men vi gick dit för ingen av tjejerna vi var med kom in på Tivoli igår. Vi hade lagom kul, dansade och snackade några timmar. Vi var ju på festen först, det var mer som en förfest där hann vi inte vara länge alls tills vi stack till stan. Det ösregnade i går kväll, hela kvällen!! 
När jag loggade in på msn i morse hade min vän skrivit till mig, lite upprört.. Nu är jag väldigt irriterad på en viss person som sprider runt rykten till människor om min vän. Hur kan man sjuka så lågt, bli så avundsjuk att det ska gå ut över mig som inte har ett skit med det att göra!? Avundsjuka är farligt! Jag hoppas du förstår att du gjort skit för dig själv och ingen annan, vem skulle lita på det du skriver eftersom du är sjukligt avundsjuk!
Nää, nu ska jag ta och städa bort mina agritioner! Hörs senare..

Puss, M

Hos Sandra

Tjena! Vi håller på att göra oss i ordning för kvällen, vi ska snart iväg och hämta upp en av Sandras vänner som jobbar på haket sen ska vi vidare till festen vi är bjudna till. Ska bli roligt ikväll dock vet jag inte vad jag ska ha på mig än. Men det löser sig. Vi har nyss ätit jätte goda räk mackor med min speciala avocado mix med rödlök. Super gott! Så nu är jag proppmätt.
Jag är depp idag, idag är dagen Christina Aguileras konsert skulle varit i Riga, den skulle sluta ungefär nu och jag skulle vara världens mest upprymda person på hela jorden. Det svider att konserten blev inställd, jag skulle så gärna velat se henne live efter så många år av kärlek till hennes musik skulle en live konsert inte sitta fel.. Hoppas vi får det roligt ikväll iallafall.. Sandra är en go tjej och livar hur lätt som helst upp stämningen. Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Küsse, M

Out of space

Nu ska jag iväg och hämta Sandra sen ska vi en sväng på väla, det blir en snabbis för dom stänger kl 6, sen ska vi hem till någon av oss och göra oss i ordning, vi är nämligen bjudna på fest ikväll, hoppas det blir kul sen blir det antagligen utgång någonstans, kanske Cardinal, där kan vi på vip idag det är egentligen 23 där idag! Nu måste jag skynda mig.. Bjuder på en härlig party låt här, som jag tillgänar Tirre! Saknar att dansa med henne..


"wtf, I have stars in my ears"

Nina kör sin bestee pose, ftw!

Her name in myrrew, be afraid!

Vote, vote, vote!

Vote for baby Jane



För att rösta snabbare och fler gånger så klickar du på "F5" när du klickat på "vote" så uppdateras sidan och "vote" kommer fram igen. Rösta hur många gånger du vill!

Guten Morgen!

Heeeej hopp mina sötnosar!
Jag vaknade faktiskt lagom tidigt idag, Sandra ringde vid elva tiden till mig och frågade om vi skulle hitta på något, vi åker nog till väla (igen!) Igår pratade jag och Sandra sjukt mycket om vad som hänt i vårt förflutna, vi har väldigt mycket gemensamt. Det är härligt att prata med en person som varit med om samma sak som en själv som förstår en och kryper imellan med ord som gör en varm. Att prata med en som verkligen förstår och har/har haft det lika dant är inte lätt att hitta...
Vi hade jätte roligt igår, jag och Nina var på bio föst och såg "mirrors". Den filmen var inte så bra som jag trodde, den var väldigt äcklig och går inte att jämföra med saw filmerna, där är en stor hjärna bakom dom filmerna inte som med mirrors tex. Det är faktiskt en av dom äckligaste filmerna jag sett, men överst på min lista står "sjätte sinnet". Den är hemsk!
Pappa kom precis över, han ska hämta min syrras säng för hon har fått för dig att flytta den till pappa, så onödigt! Dom pratar iallafall om min syrran 18 års fest, ska bli roligt att jag hinner vara med om att min favorit fyller 18, att hon blir stor! Jag måste erkänna att jag ser min syrra som 10 fortfarande på något sätt, ni som har yngre syskon förstår säkert vad jag menar? Det känns så konstigt att prata med henne om tex. Sex och relationer eller om hon bråkat med någon, hon är ju min lilla Malin som fortfarande är 10 år.. Haha! Nu måste jag göra mamma och pappa sällskap, ska försöka få i mig lite frukost.. Jag har lite bilder från igår som jag lägger upp senare.. Oh, justja.. vi var på Tivoli också, Nina åker hem med sin kille och då träffade jag Sandra och vi drog till Tivoli, första gången jag gick dit helt ofixad, vi hade varit på bio innan bara så var inte klädd någon speciellt snyggt.. Men det dög väl!

xo, M


Kaulitz twins!

Nina und Mirre

Jag och Nina kom precis hem från väla, vi käkade och shoppade lite. Jag köpte ett Volume XL från maybelline vi fick den till slut för 59:- från början kostade den 130:- men vi fick den billigare för att priset under visade 79:- och i kassan slog hon in den som 90:- (då var den ikl. rabatten på sminket som dom har rea denna veckan) Då sa jag till att det stod annat pris vid sminket så vi fick de billigare.. Haha! Man ska våga säga ifrån.
Nu ska jag snart packa min väska, vi vet inte om vi ska ut och festa, bio eller mysig hemmakväll.. Så jag packar med mig kläder för alla alternativ. Vi funderar på att beställa ett par skor var från GoJane så blir frakt och tull billigare om man delar på allt.. Nej nu ska vi iväg, Nina ska bara blogga och jag ska packa som sagt! Vi får hoppas på att vi får roligt vilket som.. Ha en underbart rolig fredag mina vänner!

Puss, M

Nina och jag

Stehlen eure kleinen heißen Tränen

Nina ringde nyss, jag ska köra hem till henne snart sen ska vi vidare till väla, shoppa och käka lite. Ikväll ska vi antagligen ut, annars blir det lugnt.. Får se helt enkelt. Jobbet idag gick kanon fort som attan! Men det var lite svårt att komma upp i morse bara ställde om klockan 5 gånger för jag ville somna om men när man gör det så blir man bara tröttare för varje gång det alarmet ringer, eller hur? Hur kan jag gå på det varje gång.. Jo, för att man vill inte gå upp! Lyssnade ni på låten jag la upp i inlägget under detta? Den är helt underbar, lyssna om ni inte gjort det. Sorry för att TH bilderna inte lagts upp än, har haft lite och göra med att posta grejer osv därför jag inte ville ta det denna veckan för då hade allt trasslat i hop sig.. Uppar lite senare när vi kommit hem igen.. Ha en fin fredag!

Küsse! xo, M

Xtina framför "beautiful", ett av hennes vackraste framträdanden någonsin!
Detta är grammy award 2004. Klicka här för att se framförandet.

Todays song is Inside

Ni vet känslan av behag? Välbehag! Lyssna på låten och ni förstår precis vad jag menar..
Skriv, gråt, slappna av till denna låten!

Bang Gang - Inside

Favoriter hos Nelly


http://nelly.com/

Fredag!

Allt bra med er idag? Själv är man trött och ville bara ligga kvar i sängen i för en timme sen.. Men nu sitter man här och tar emot samtal istället och tjänar lite pengar. Pappa kommer förbi sen en runda till jobbet. Efter jag fixat mina ögonbryn idag så ska jag och Nina höras, får se om vi drar ut idag jag måste först ta en power nap och sen får vi se vad som händer! Jag är sjukt trött i huvudet, jag måste vänja mig vid att gå upp tidigare från och med idag! Men kanske inte sju varje dag men nio möjligtvis.
Igår var TH på MTVLA och vann alla kategorier dom var nominerade i.. GRATTIS!! Tack till oss fans som röstat som galningar! Haha. Alla fyra var jätte snygga igår och dom uppträdde även med ready set go och monsoon! Jag önskar man kunde varit där, men sen när jag flyttar till USA och dom kommer dit igen finns ju chansen att dom är på VMA eller MTVLA nästa år.
Om sex dagar avslutas Christina Aguilera look a like tävlingen Uppskattar varje enskild röst av er, självklart kan man rösta hur många gånger man vill. Det gör mig så glad när ni skriver "Nu har jag röstat på dig!" :D Nu ska jag snart få frukost av min syrra, hon har frukost om en halvtimme och eftersom jag inte kan gå ifrån här, eller jo det kan jag kanske.. Vi är två styckna här och svarar i telefon, jag och en som har suttut här i många, många år!

xo, M


Titta så fina våra killar är! Underbara..
Jag älskar när de återanvänder sina kläder..

Goodnight!

Tro det eller ej, jag ska faktiskt gå och göra mig i ordning sen gå och lägga mig. Jag ska upp och extra jobba i morgon i växeln igen, jag jobbar från 8 till 12 så det är rätt lugnt, sen ska jag till en salong och fixa mina ögonbryn dom ska plockas och färgas. Hatar att plocka mina ögonbryn själv så det får andra göra åt mig.. Haha!
Vi hörs tidigt i morgonbitti igen! Ni vet, nu ska jag ju jobba så jag har inget annat för mig en datorn och svara i telefon..

Kram på er, M


Bjuder på en DANSANDE Bill
Raaawr!

If I was your vampire

Jag såg "dumpad" i helgen (org. titel: forgetting about Sarah Marshall) och tjejen i receptionen är en sån tjej som jag ser som vackert vampig, dvs. En riktigt läcker brud, oftast är vampen brunett istället för blond och förförisk iklädd mörkt och mystisk, man kan se det i hennes ögon. Hon är riktigt snygg. Har för mig att hon även är med i "that's 70th show".. Hon heter Mila Kunis är 25 år och kommer från Ukraina. Hon gör även rösten som Meg Griffin i "Family guy" och nästa år kommer hon med en ny film "extract" där hon spelar en tjej som heter Cindy. Ska bli spännande att se den när den kommer ut! Christina AguileraMila Kunis och Sophia Bush står högts upp på min lista över världens vackraste kvinnor!




Vilka är de tre vackraste kvinnorna i världen enligt dig?

Student 2007

Här är några bilder från min student!


Jag och Linn på champangefrukosten

Anna, jag, Carro och Tirre på champangefrukosten

Jag och Tirre på efterfesten på Tempel

champangefrukosten


Underappreciated

Godmiddag?! Usch sovit alldeles för länge, jag kom hem vid halv 5 i morse, trött som bara den men kunde samtidigt inte somna ordentligt, det är någonting som ligger och biter inuti mig. Verkligen inifrån och ut! Hoppas på en vändpunkt väldigt snart! Jag vaknade såklart inte nu, har varit vaken ett tag nu, hunnit kolla på nya THTV och pratat lite med Cici i telefon. Här kommer lite nya Christina Aguilera bilder från när hon är i London! Glöm inte att rösta på mig, ni kan fortfarande rösta hur många gånger ni vill! Jag skulle bli så glad om ni röstar.. Här kan ni rösta!

Küsse, M

African rising festival

I London 15 october

arrival, Africa Rising Festival


Du Riechst So Gut

Nu ska jag iväg till en kompis, så i natt blir det tyvärr inget inlägg! Visst är det kul ni som inte läser min blogg på kvällarna/nätterna för ni ska upp i skolan eller jobb att se ett inlägg då tidigt på morgonen innan ni ska iväg?! Det hade jag tyckt, speciellt när det innehåller något som man kan skratta åt, som videon jag la upp i går natt..
Vi filmade dansen idag igen, men jag får fortfarande inte lägga upp det, så tråkigt! Men iallafall var det konditions dansen som filmades idag, sjukt bra dans är det och så jobbig men KUL! I live for it..

Bis morgen schatzis!


Jag i lördags!

Gott weiss ich will kein engel sein

Guten Abend leute!
Kom precis innanför dörren, har varit och tränat dock inte sist lektionen för jag är så himla yr i huvudet. Jag har inte alls ätit som jag ska idag.. Inte på ett tag nu, jag känner ingen direkt hunger. Hoppas känslan går över snart, för jag älskar mat men inte just nu, tyvärr! Hoppas ni har haft en bra dag? Jag har haft det jätte roligt med min syster, jag hämtade upp henne vid 2 tiden hos pappa och sen körde vi till väla och shoppade lite där, det blev en sen frukost där också på "berg's" jag åt en ciabatta med ost och skinka och syrran en macka med avocado och creme cheese.. Vi körde sen vidare ner till stan för jag hittade en klänning på lindex som dom reade, men dom hade inte den i min storlek på väla så vi åkte till stan där dom hängt undan en till mig, den är supersnygg.. En svart med dragkedja fram dock måste jag lämna in den till min sömmerska för den är lite för lång för min smak och den ska även sys in nån centimeter, den var ändå lite för stor. Väl nere på stan hittade jag ännu en klänning inne på Gina, det var Gajic som "tvingade" mig att köpa den, haha hon har också lagt undan en till sig själv, det är den svarta med spets över, ni vet säkert vilken eller hur? Med uringning i ryggen och spets upp till halva halsen..
Nu måste jag slänga mig i duschen, känner mig som en svettig apa sittandes här framför min laptop *må-å-å-å-åste blogga* Haha, nejdå! Inte alls.. Jag bloggar senare ikväll/natt igen, sorry för min dåliga uppdatering idag. Hope you don't leave me! Have a nice evening babes.. Btw, jag köpte presenter till mina värdbarn i USA idag på BR, hihi hoppas dom blir glada, kan tyvärr inte visa för jag har redan slagit in presenterna men till flickan är det ett par söta inne tofflor som är från något barnprogram på disney channel (kommer inte på just nu, fjärilar var där på iallafall) och till pojken ett lego från Bionicle, coolt var det.. Vill ha ett själv! Haha..

xo, M

ALLA älskar Leorg! ♥

Wanna get dirrty?
Hot rockin' everyone's talkin'!

Onsdag!

Godmiddag babes!
Alles gut? Jag mår lite bättre idag, min syrra lyckas alltid få mig skratta. Igår hade vi så jävla roligt så att jag nästan bölade. Hon är bäst min lillasyster, helt enkelt! Igår satt vi på mezo nån timme och hade jätte mysigt, vi kom in på "Filippa Bark"  från centralskolan och "rena rama Rolf" så kul vi hade åt det, hahaha! Senare stack vi till Mcdonalds och satt där lite och pratade, och lite efter 12 körde jag henne hem till pappa..
Nu ska jag snart hämta syrran igen, vi ska till väla och mysa lite, tänkte faktiskt inte shoppa något idag, men det blir väl så ändå. Ikväll är det dans som vanligt och jag frågade Jessica igår om hon hade lagt ut en video på sig själv eller något på youtube, men icke hon tyckte det var pinsamt, men hon dansar as bra.. Ville visa er ju! Kanske kommer en vacker dag..
Nu måste jag skynda mig, min syrra väntar och jag har inte ens klätt på mig eller något.. Bis dann!

xo, M


Rena rama Rolf

Nisse och Rolf övar golf, hahahaha.. Detta är nostalgi på hög nivå. Jag kommer ihåg att jag spolade tillbaka hur många gånger som helst på banden vi spelat in avsnitten. Nisse aka Robert Gustavsson är sjukt rolig, bäst! Titta på klippet och få dig ett gott skratt! Hahaha, Nisses sving med klubban, jag dör!! Där är hur många klipp som helst med "rena rama Rolf" på youtube, klicka er in ni som vill se mer!

"Varsågoda!"
"Nisssseeeeee!!"

Träffa syrran!

Godkväll bloggen!
Jag ska iväg om en halvtimme och träffa min lillasyster i stan, vi ska sätta oss på något fik och bara prata och umgås, saknar henne för varje sekund hon inte är vid min sida. Vad skulle jag ta mig till utan min syster? Hon är värd mer än guld! Älskar henne något så fruktansvärt mycket att det nästan gör ont.
Senare sticker vi nog till hemmakväll och hyr några filmer och köper lite gott och kör hit till mamma och stannar här över natten eller så blir det hem till pappa, dock är han inte hemma, han är och jobbar i sthlm (igen) det är bara pappas sambo som är hemma och hennes unge, tror jag! Haha.. Det lät som om jag inte känner "ungen" Hahaha, men jo det gör jag mycket väl, han heter Nick och är hur söt som helst! Han är snart 14 btw, någon som är intresserad? Värsta kontakt annonsen här, jaja! ;) Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle lotta ut fler TH bilder? Det kommer info om det i veckan.. Jag tänker "sälja" dom, den som budar högst får bilden! Hoppas det uppskattas..
Bloggar i natt eller i morgon igen.. Bis dann Lieblings, tschüs!


Lite bilder på mig och syrran!
Ich Hab dich ganz Lieb

JLC dansskola

Nu ska jag iväg och träna för Jessica.. Idag är det Street! hörs när jag kommer hem igen, ska bara en snabbis inom maxi nu innan dansen och hjälpa mamma att handla hem lite mat och så.. Puss på er, ni är bäst!


Här är min danstränare Jessica

Klicka på siluetten för att komma till hennes hemsida!
Det är Jessicas som är siluetten btw
:)

Rösta på mig!

Rösta på mig igen så är ni gulliga!
Nummer 8


(klicka på bilden för att komma till sidan)



Oh, jag älskar mitt skrivbord på datorn!

Till stan

Nu kom precis Natali hit och vi ska ner mot stan och äta en sen frukost/lunch.. Jag måste säga att jag inte är på topp alls, ringde ett samtal idag och fick ett negatvit svar, vilket jag inte väntat men Natali får pigga upp mig idag så det blir shopping och mys i stan. Ikväll ska jag träna som vanligt, hinner nog inte uppdatera förens jag kommer hem antingen från stan nu innan dansen eller efter, beror på hur länge vi är iväg.
Hoppas er dag varit bra och fortsätter så..

Kram på er! /M


Bill behövs denna dag!
Rawr, he's hot..

Christina's senaste

Som många redan vet komm christina snart ut med nytt album, några av låtarna är sprillans nya och det är bara keeps gettin' better som läckte innan den framfördes live av Aguilera på VMA. Jag kan knappt vänta med att få höra låtarna på skivan! Bara att se titeln på låten gör mig glad. Här är dom nya:

Tarzan & Jane Swingin' On A Vine
The Cissy's Thang
Hippy Skippy Moon Strut
Dynamite


It's so dirrty

Mascara

Tänkte berätta "hemligheten" bakom mina ögonfransar! Självklart är det väldigt olika från person till person hur man får sina ögonfransar och hur långa man har, alla har inte långa och kan inte få dom längre med bara mascara, men jag ska göra mitt bästa för att förklara hur jag gör, vem vet ni kanske lyckas med mitt knep!


Först börjar jag med en mascara som heter Intensifique från L´Oreal, jag applicerar inte mina fransar med en "ny" sådan mascara utan en som jag använt några gånger innan då råkar man inte ut för klumpar och att det blev en för tjock grund. Denna ska alltså bara dras några gånger på fransarna så att det blir en stadig grund. Jag drar verkligen från rötterna och ut på fransarna, det är då det blir som bäst. Var inte rädda för att kleta utanför, det är jag specialist på och det går enkelt att ta bort med en blöt tops. Mascaran är en rund och guldig tub som kostar runt 140:-
Efter den första mascaran torkat drar jag på den andra och sista som också är från L'Oreal och heter Lash Architect. Den applicerar jag försiktigt över fransarna så det inte blir klumpigt, risk för det annars! Den brukar jag "överdriva" med, det är så jag får dom långa och fylliga, jag drar även borsten på övansidan av fransarna och böjer den med fransens form.. Den mascaran har en silvrig utsida som är lite kantig, kostar runt 150:-  Hoppas ni förstod!? Jag svarar på frågor i kommentarsfältet i detta inlägget om ni vill veta något mer!


L´Oreal Intensifique



L'Oreal Lash Architect


Resultat!

Mirre 2004

Jag hittade en gamal bild på mig hos Louise! Denna är tagen precis när jag kom hem från Thailand då vi var där första gången dec 03 - jan 04! Kort hår och hemskt halsband..
Är jag mig lik?

Hos Louise

Hallo Leute!
Just nu är jag hos Louise, vi kom nyss hyen från stan.. Vi har fått lite gjort, jag piercade mig och lämnade ett papper till mamma som behövde lämnas i tid. Jag skulle skicka skorna till tjejen som ville ha dom också men pengarna var inte överförda än men dom kommer väl i morgon eftersom hon inte hade samma bank som mig så tar det ett par dagar innan det är överfört. Piercaren ville att jag skulle testa på en ny grej som kommit till Sverige, kommer inte på vad det heter just nu men det var som ett litet smycke var man vill, det är som en liten platta typ som man sätter in i huden alltså inte igenom. Vi får se, kanske testar på det en vacker dag.. Haha! Vi ska snart iväg till dansen, hon bor jätte nära där vi dansar så vi kör inte förräns precis innan.  Just nu sitter Louise och fotar lite roliga bilder, kolla in hennes blogg!
Hörs efter dansen.. Kram på er mina fina läsare!

xo, M

Piercingen som jag tog var den under helix, alltså en helix till..
Det blev lite som impuls men jag ville ha det!

Måndag!

Godmorgon!
jag sitter just nu och formaterar om min dator, allt kommer antagligen försvinna från den men jag har sparat en säkerhetskopia men jag vet inte rikitgt hur det fungerar, hoppas det blir bra nu och inga bilder försvinner så att dom har sparats! Jag ska strax iväg ner till stan med Louise, vi ska göra lite ärenden sen gå och shoppa och äta tills det är dans ikväll. Så jag hinner inte blogga mer idag förens jag kommer hem ikväll efter dansen, hatar att mobilbloggen inte fungerar, jag bloggade i fredags morse vid halv 8 tiden och det kom upp vid halv 2 på dagen? Ni som såg det blev säker lite fundersamma haha..
Min internet bank fungerar inte som den ska heller, jag får åka och be om en ny kod för jag kan inte logga in. Suck! Jag har sålt mina zara skor, dom är inte skickade än men en tjej budade rejält på skorna så jag kunde inte låta bli, dom låg inte ute någon stans hon bara tog chansen och frågade om man ville sälja dom och så blev det. Jag ska försöka skicka skorna till henne idag så hon får dom tills på fredag!  Nu är det 1 och ½ månad tills jag är i USA! Jag kan knappt förstå att jag ska dit, det kommer bli så spännande och jag pratar redan med två som bor där nere, som är därifrån.. Ska bli kul att träffa dom också.. Nu måste jag skynda mig, hörs ikväll babes! ♥


Update

Min blogg är super krånglig.. Jag får fixa med bilderna senare i natt eller i morgon för det går inte att lägga upp något! Det står bara "sidan kan inte visas" och det suger ju! Jag kom hem vid halv 7 idag och sen dess har jag varit hemma, vi kollade på andra avenyn innan. två avsnitt men det var inte så bra idag. Adam och kim var ju inte i rutan, hoppas inte dom försvinner helt nu när Adam åkt iväg..
Jag ska kolla lite på tv nu! Bloggar senare i natt..

Kramis!

Krångel!

Bloggen är konstig.. Kan inte ladda upp något och knappt publicera ett inlägg..
 Kommer tillbaka snart..

Bis dann! Puss

Söndag!

Alles gut? Jag och Cis vaknade nästan precis, vi ska snart ner mot stan och äta en god frukost sen ska jag hem.. Igår var vi på centrum, jätte roligt var det, super fint ställe men jag tyckte dom tog in liiiite för mycket folk än vad dom borde. Vi tog självklart Mcdonalds som nattmat sen tog vi taxi hem och nannade, jag har sovit jätte gott i natt, köpte öronproppar, haha! Ikväll är det andra avenyn och jag längtar, kan inte sluta titta på det programet, det är något speciellt med det!
Just nu sitter vi och kollar på Tila Tequila på Mtv, sjukt är det, men så kul att titta på.. Har ni sett det? Usch jag vill inte hem.. Skulle kunna stanna en vecka till, men jag missar min dans då och det vill jag inte..
Vi tog inga bilder igår, bara några innan vi skulle dra ut, mest på mig dock men dom lägger jag ut senare.. Vet inte om jag kommer hinna blogga innan jag åker hem, möjligtvis! Jag är iallafall hemma vid halv 7 tiden ikväll, min buss går vid 4 och nu som sagt ska vi ner till stan och käka, så om jag hinner skriver jag annars hörs vi ikväll.

xo, M

Little Bill

Utgång!

Det blir utgång idag igen, vi har blivit uppskrivna på gästlistan på "centrum" ett ställe här i Jönköping! Just nu håller vi på och göra oss i ordning, ska snart platta Cicis hår och jag ska klä på mig, vet inte än vad jag ska ha men vi får se jag har ju inte tagit så himla mycket med mig heller. Hatten ska på idag iallafall, min käraste från h&m som jag hade förra helgen. Vi ska möta upp några killar, (Cicis vänner) innan vi ska in på centrum och se om vi tar någon fördrink någonstans. hoppas ni får en trevlig kväll vad ni än ska göra.
I morgon blir det film innan jag beger mig hemåt, vi hyrde tre filmer innan idag: Kid svensk, The deaths of Ian Stone och Dumpad.. Men den Dumpad såg vi faktiskt idag, den var sjukt rolig. Haha, den kommer ses om och om igen!

ci's lips


My eyes



Puss, M

At Ci's

Cis och jag

Cici och Annie

Annie och jag

Cici, Mirre och Annie

Jag och Annie (det regnade ute, haha)


Wir wollten nur reden

Här är videon från igår, hahaha! När jag mimar till reden.. 

Vor der Tür Alarm, die ganze Welt ruft an.
Alle zerren an mir, Ich will mit keiner ausser Dir.
Reden, Reeedeeeeeen!

Lördag!

Godmiddag på er! Vi ska alldeles strax kila ner på stan för en lång frukost sen gå och slappa lite. Ikväll blir det film mys med god mat och så. Igår var vi lite överrallt, vi var på ett ställe som hete "åtta glas" riktigt fint ställe, där drack vi lite drinkar och pratade men roligast hade vi självklart innan på får lilla förfest här hos Cici.. Vi lyssnade på massor av gamla låtar, sjöng och dansade.. Vi har några roliga videos på det, kanske lägga upp en senare.. Haha! Vi har bla en video där jag kör "reden" live, den får ni se senare, be nice! Muhaha. ;p
I morgon åker jag hem och jag vill inte, inte än! Vi har alltid så kul när vi träffas, oavsett vart vi är.. Nej nu ska vi iväg, våra magar kurrar. Hörs lite senare, kan bli en seg uppdatering idag pga att vi är på stan. Ha en bra dag!

xo, Mirris

Jag igår! Fler bilder kommer sen..


Utgång!

Yeeey! Vi kan ha internet här, jag tog med min dator hit så jag har lånat Cici's syrras mobila bredban.. Vi sitter här och tar det lugnt, tjejerna som är här ska dricka nån drink, vi har Rammstein - live aus Berlin på högsta volym! I kväll blir det utgång vi vet inte riktigt var än men kul ska det bli, sist jag var här i Jönköping skulle vi ut men det blev inget. Cici blev nöjd över sin frisyr som jag gjorde på henne lite snabbt, en "rockabilly" den frippan hade jag väldigt ofta i gymnasiet då min tuppkam växte ut, det var en av dom få frisyrerna jag kunde ha på den tiden..
Jag som trodde jag skulle hitta någon att ha på mig tills ikväll men icke, jag hittade inte ett skit idag.. Vi gick en runda i stan sen på ett ställe som heter A6, det är som väla fast mindre men ändå hittade jag inget som föll mig i smaken så jag får ha samma linne som jag hade ute sist eftersom jag bara tog det med mig och egentligen bara skulle ha det i morgon när vi går på bio eller hyr nån film..
Ha en riktigt trevlig kväll allihopa, det ska jag försöka ha! Ångesten för min skada växter och växter, sjukt jobbigt jag vill vara hel och kunna dansa hur jag vill utan begränsningar!
Ni som undrade: Mina bed head produkter köpte jag på frisyrmakarna och en annan stor salong på familia i Hyllinge! :)

Kramar ♥
M

Dagens fråga!

Har ni några tatueringar?



Här är min, brand new var den där! Vill ha fler! Ohh, man kan inte hålla sig.

Fredag!

Godväldigtmorgon (!!) Jag är uppe nu? Haha sjukt, kan knappt tro det men jag var illa tvungen men buss till Cici går vid 9 tiden från stationen så jag måste vara i tid, jag tar bussen ner till stan om en halvtimme sen ska jag köpa lite frukost till bussresan. Allt bra med er idag? Det är ju fredag! Jag vet inte hur det ser ut med tillgång till dator när iv är hos Cici eftersom vi ska vara hos hennes syrra och hon har bara mobiltbredband som hon kanske ska ta med sig 8hon ska inte vara i lägenheten med oss) men om hon låter det vara kvar kommer jag kunna uppdatera, kanske inte som vanligt men två-tre gånger :) Jag har aldrig haft "blogg paus" kommer förmodligen aldrig ha det heller men deet hade ändå varit lite skönt att vara ifrån datorn hela helgen, men jag hade inte kunnat det så vi kommer antagligen sätta oss vid något internet café om hon tar med sig sin dator..
Nu har jag packat allt färdigt, och ska bara sminka mig det sista så jag slipper det sen.. Jag testade att mobilblogga men det gick inte, tor det är för jag bytt till .se så jag får kolla upp det när jag kommer hem igen!
Hörs senare idag/kväll.. Kommer sakna er, försvinn inte!!
Oh glöm inte att rösta på mig här! :D

Ni är bäst, pussar! M


Jag och Emelie på dansen i onsdags!

Svaren!

erica

vilken är din favoritaffär ?

Sv: Svår fråga, det är många men favorit måste nog vara H&M


isabelle

är det någon annan kändiskille som du har gillat så mycket som du gillar bill? :)

Sv: Yep, jag har varit småkär i både Leonardo Dicaprio och Jesse Mccartney


mira

hej! varför snattade du?
Gjorde dt int ont att pierca sig i bröstvårtan?
Kan du inte berätta ngt mer vi int vet om dig? :D
Superblogg =)

Sv 1: Har ingen anledning till varför jag snattade, grupptryck och jag var ung och dum. Det pågick inte alls länge.

Sv 2: Ja, det gjorde de.. Haha

Sv 3: Jo, men det kommer när jag har lust med det.. Fler sådana inlägg lovar jag!



maja

varför gick du inte fram och pratade med bill o Co på EMA festen? Visst respekt men jag menar du hade ju världens chans! :O Om du hade pratat med dom med respekt =D

Sv: Jag har svarat på det många gånger innan, för det första kan man inte bara "gå fram" TH's security är väldigt hård och dem låter inte vem som helst röra deras killar. Visst skulle det vara trevligt att prata med dem seriöst men jag tyckte det räckte att vara på samma fest som tvillingarna :)



kajsa

Tror du att du skulle kunna "få" bill? :D

Sv: Tyvärr tror jag inte jag kan svara seriöst på denna fråga.. Förlåt men det är inget jag tänker på, drömma går ju alltid.. Tänker faktiskt inte på det på det sättet.



Nelly

Hur många gånger om dagen borstar du tänderna? Älskar ditt leende, älskar din blogg! :)

Sv: Jag gör det två gånger om dagen, morgon och kväll.. Kan hända att jag glömmer någon gång och jag gör inte något speciellt utöver det.



Linn

Vad är det bästa med att blogga?
Har du något turnummer?
Vilken årstid gillar du bäst?
Vilken är din favorit film?
Sv 1: Mina läsare och att man känner att man har fått berätta till "någon" om ens vardag!

Sv 2: Ja, det har jag faktiskt, 123 är det :)

Sv 3: Våren

Sv 4: "Return to paradise" som är från 1998



lina :)

Vad vill du bli när du är "stor"?

Sv: Om jag det visste.. Jag har några funderingar!



rita andersson

Såg du några andra svenskar på konserten i Paris? Beskriv! jag var nemligen där

Sv: Ja, jag träffade några vänner där och såg några med Sverige flaggor..



AMMII

Bästa Tokio Hotel konsert?

Sv: Kanada, Toronto på Mod Club



sara

Min fråga är: försök att beskriva känslan att stå på en TH konsert, som den med Kenza i Kanada :)

Sv: det är sjukt svårt, har du läst både mina och Kenzas inlägg direkt efter konserterna så kanske du får en inblick i hur det känns.. du hittar inläggen i "Tokio Hotel live"



Anonym 

Jag har frågat innan men inte fått något svar, så testar igen ;) Jag har för mig att du köpt skor från Gojane.. Hur är storlekarna? Hur mycket kostar tull och frakt? TackTack!

Sv: storlekarna är som svenska.. Jag har 36 i converse och har alltid 37 i heels, dom passade perfekt. Frakt och tull blev 600:- sammanlagt!



J

Har du några planer på att åka till THs fest dom ska göra åt oss fansen? :P

Sv: Inga planer, tänker inte på det eftersom man fortfarande inte vet hur dom kommer göra, självklart skulle jag gärna vilja vara där men vi får se hur dom lägger upp allt.. Tror det kommer bli som en lite tävling, hur ska annars miljontals fans få plats?



Emmelie

hur lärde du känna Kenza? =] och har du något tips till bra pose? ;)

Sv: Genom vår resa till Kanada i februari detta året. Någon bra pose? Oj.. Tyvärr inte!



Nina

hej mirre! :) berätta hur det kändes första gången du såg/träffade tokio hote, beskriv känslan. btw, du är min förebild! =)

Sv: Det går inte att förklara.. Du blir upprymd av många olika slags känslor! En sak jag blev förvånad över själv var att man tänker inte "Nu måste jag skrika när dom kommer ut på scenen" Utan det kommer automatiskt. Kanada var min första konsert, hade aldrig varit på en innan förutom väldigt små spelningar för lokalband.



Anonym

e du oskuld?

Sv: Den frågan förtjänar inget svar!



Linda

Hej! Hur gjorde du för att få au-pair jobb i USA? Vilka saker ska man tänka på innan man

söker och när man söker jobb där?

Varför vill du jobba som au-pair?

Sv: Jag tog kontakt med Skandinaviska Institutet som du kan googla på så kommer du fram. Du ska tänka på att det är ett helt år och du måste vara mogen för det, det är därför dom har en gräns på att man måste ha gått ut skolan helt. Jag vill jobba som Au Pair för att utveckla, lära känna mig själv i en annan kultut och utmana mig själv!


Lisa

Vrf heter din katt Selma =) ?

Sv: Ja du? Det var inte jag som döpte henne ;p



Anonym

Vad heter du?
Jobbar du/vart kommer din inkomst ifrån?

Sv 1: Jag heter Maria

Sv 2: Jag jobbar ingen stans just nu, sommarjobbade innan och har pengar kvar därifrån



Anonym

va tkr du om blondinbella, kissie, kenza o stina..

Sv: Ingenting speciellt, jag är inte så insatt i deras liv, förutom Kenza  men det är min vän!



Anonym

hur e Kenza som person ?? tkr du asså...

Sv: Som mig! Lika barnslig och torr, haha!



Anonym

vrf har du inte fler: "detta visste du inte om mig"? Tkr du ska de.

Sv: som sagt de kommer fler, när jag känner för de :)



Milla

jag har en del frågor ^^
1. Th och Christina Aguilera är båda nominerade till mtv's ema's om jag minns rätt? Låt oss säga att bara en av dom kan vinna pris, vem tycker du ska få vinna? Christina eller th?
2. Vilken konsert har varit bäst av dom du varit på? (alla kategorier, alltså inte enbart tokio hotels konserter :P)

Sv 1: Jag tycker Christina, TH hade varit värda det om några år, dom är inte "där" än men givetvis är jag sjukt glad att dom är nominerade och jag röstar lika mycket på båda..

Sv 2: Jag har bara varit på TH's så det är som ovanstående svar Toronto! :)



Hanna om Frågor?:

vilken linje gick du på gymnasiet? vad jobbar du med nu?

Sv: Jag gick Samhäll/samhäll och just nu jobbar jag inte!



sara om Frågor?:

Vad kul med fråge stund :)
min fråga: Hur har du råd att gå på alla TH konserter hela tiden ;P?

Sv: Jag vill inte prata om pengar, jag har råd helt enkelt. Jag vill påpeka att jag inte tar några lån.



ica

vad är din favorit stad i hela världen?

Sv: Bangkok är en av mina favoritstäder och Paris var underbart!



isabelle

när och hur började du lyssna på christina aguilera? alltså på vilket sätt fick du upp ögonen för hennes musik?

Sv: Jag började lyssna på henne sedan 1999 då hennes första släpptes.. Det är en svår fråga, eftersom jag var så liten men kärleken till hennes musik växter fortfarande och det är underbart.. Hon gör fantastisk musik och helt otroliga texter, därför stannar jag kvar!


Anonym

Vet du vilken adress TH's studio har eller var den ligger? Ska snart till Hamburg!:) Your Bolgg rocks!!

Sv: Tyvärr inte!



Emma

Tror du att du kommer bli tillsammans med bill?
Gillar du chips?
Gillar du kalvsylta?
Tycker du Kenza ser ut som en minigris?
Använder du absolut torr?

Sv 1: Som ovanstående, kan inte sätta mig in i det.. För högt önsketänkande!

Sv 2: Ja, såklart.. :)
Sv 3: Kan du ge dig på..
Sv 4: HAHA.. Verkligen inte? Vad i helvete vad det för fråga?
Sv 5: Nix!



Madde

Vad är ditt drömjobb?

Sv: Pro dancer på heltid



Anonym

Vad är ditt favoritord på svenska/tyska? kram <3

Sv: Det beror på, om man hör någon prata är det "auch" på tyska men säga ord själv är "doch" och "quasi". Svenska har jag alldeles för många men något ord jag använder mycket är "asså"..



Sussaa

Hur länge har du dansat?

Sv: Snart 11 år


Frågor?

Skriv frågan som en kommentar i detta inlägget! Svarar på alla frågor senare ikväll/natt någon gång!

Nu ska jag hoppa in i duschen, käka lite sen svarar jag på era frågor! :)


Richard Z. Kruspe von Rammstein

Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? Wollt ihr in Haut und Haaren untergehe?
Ihr wollt doch auch den Dolch ins Laken stecken..
Ihr wollt doch auch das Blut vom Degen lecken!

Sex ist eine Schlacht, Liebe ist Krieg

Spiel mit mir!

Torsdag!

Hallo Leute! Alles gut? Jaa lite tyska jag kan allt, Cici som hjälper mig så snäll är hon som har tålamod med mig och min tyska.. Just nu sitter jag och dunkar Rammstein, man kan aldrig få för mycket av dom gubbarna.. Älskar musiken så sjukt mycket, just nu är det Mein Teil som spelas, den är grymt bra. Tänk er TH och Rammstein tillsammans (!!) Gud, min kropp hade hoppar ut skinnet av glädje. Dom tillsammans hade skapat härlig musik, rawr jag ryser!
I morgon ska jag till Cici, jag är så glad att äntligen träffa henne igen.. Just nu känner jag bara för att krypa upp i någons famn och mysa, så det passar att åka iväg nu. Så i morgon blir det shopping och utgång i Jönköping sen på lördag blir det mys.. Vi ska nog käka Thaibuffé i morgon på stan också, så himla gott.
Vet ni vad? Den där Xtina tävlingen har jag inte alls lagt ner tid att kolla ordentligt när slutdatumet var för finalen så såg jag igår en kompis från Portugal som länkade till mig på msn "You are in the final!!!!" Det förgyllde mig dag, behövdes verkligen efter dansen när jag mådde så dåligt.. Finns det en gud? Eller är det kanske jag som förtjänar glädjen. Jag är bara glad att jag kommit till top 12. Trodde jag aldrig, som sagt så la jag ingen större vikt på tävlingen utan de fick gå som det gick.. Så vips! Tack alla som röstat och fortsätt rösta om ni vill se mig i top 5! Glad att ni finns.. ♥
Det var någon viktigt jag skulle skriva, men nu är det ut huvudet igen, antagligen för jag gick upp 8 i morse och sov fortfarande, ohh jag hade en häftig dröm inatt, jag var stand in för Bill på en konsert.. Fett kul var det! Haha.. Det var kanske det jag skulle skriva? Annars kommer jag väl på det lite senare!

xo, M

Jag är i final!

Jag är med i finalen av "Christina Aguilera Look-alike" tävlingen! Vi är nu 12 finalister och det är 5 st som går vidare till det sista steget, dom 5 får man reda på den 23 oktober. RÖSTA, RÖSTA på mig! Hihi.. Jag blev så glad när jag såg att jag var med i topp 12. Ni kan rösta här, klicka fram min bild för att se bilden som är nummer 8 sen kan du rulla ner sidan och klicka i den runda som är under mitt namn, alltså inte över, för att dubbelkolla kan ni kolla namnen från början och ner så ni klickar i rätt.. För att rösta flera gånger tar ni bort "&pollthanks=1" i länken som ser ut så här: "http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=69147&pollthanks=1" Sen klickar enter! Rösta här eller klicka på bilden!
Ni kan rösta obegränsat.


Godnatt!

Jag är lite ledsen just nu över dansen och min äckliga skada i knäet..
Ska prata lite med Cici nu i telefon sen sova!
Tirre, tack för att du finns vid min sida, du är underbar ♥

Godnatt på er!

Dagens köp

Bed Head TIGI volym creme 229:-
Adidas jacka Stadium 699:-


Confessions

Tre saker du inte visste om mig!

1.
Jag var mästare på att snatta för många år sen
2. Jag lämnade inte ifrån mig min napp förens jag var 7 år
3. Jag gråter när jag ser en isbjörn på tv

Guten Morgen!

Selma hoppade upp i soffan i morse och väkte mig, jag sov på soffan natt, jag har ingen tv i mitt rum och jag ville kolla lite innan jag somnade. Idag ska jag uträtta massa gejer, har redan skrivit upp allt och den ska vara klar innan dansen ikväll.. Nu ska jag upp och äta lite frukost sen iväg direkt, måste ha träningskläder i väskan ifall det blir lite sent, jag är rätt bra på att sega.. Föresten att färga håret rött är rena lögnen, schampot och vattnet var alldeles rött.. Hoppas färgen håller lite till iallafall, orka färga om det mer än vad man ska behöva, menar med utväxten! Nu flippar min tv helt, den bara slockna.. Shiet! Det spökar här. Frukosten kallar.. Hörs senare idag, have a nice day!

xo, M

Min blogg är 2 år idag!

dagens låt: Rammstein - das alte leid
dagens frisyr: "Totte" som vi i skåne säger men annars heter det väl tofs
dagens smink: Mascara, kajal, foundation
dagens klädsel: Leggins och myströja nu innan bingen
dagens roliga händelse: ingen händelse, men fick mig ett gott skratt åt cops idag..
dagens planer: NATTENS planer är att försöka sova snart..
dagens vill ha: Sömn
dagens saknad: Pappa
dagens drog: Dumle
dagens tråkigaste: Huvudvärk
dagens finaste: Min mormor
dagens måste: Dricka vatten
dagens dricka: Cola zero
dagens köp: Bh och strumpor + bensin
dagens mat: Thai
dagens kärlek: Mimi
dagens mående: sjukt pigg

TOMI BOY mit den Gibson

Film mys!

Nu ska jag sätta på en film, vet inte vilken men det blir nog Biiiijiiiit Jooones (!!) Den är så bra, kommer aldrig tröttna. Jag kom nyss hem från maxi, var där och handlade lite gottis och cola sen lite mat som behövdes här hemma också.. Usch jag tränade inte idag, jag orkade verkligen inte hade sjukt ont i huvudet, antagligen för jag sovit dåligt? Äsch de försvinner tills i morgon då är jag en ny människa igen. Som vanligt sitter jag uppe halva natten med min kise Selma sovandes bredvid..

Gute Nacht! ♥

Shake it baby
Jävla sexiga människa!

Fuck you Scott Storch

Christina Aguilera
F.U.S.S

Vote for my baby!

Klicka på bilden för att rösta på Christina Aguilera i "best act ever" EMA 2008!
Men glöm inte att rösta på Tokio Hotel som också är med
 i samma kategori och i "Headliner"


Mellis

Så länge sen man sa "mellis" tror inte jag hört de sen jag gick på förskolan eller dagis! Haha.. Sitter och äter mellanmål nu, två mackor och lite fil. Ska iväg till dansen om två timmar så nu SKA jag städa lite på mitt rum men först kolla på vänner som är nu på 5an.
Snart är det 3 månader sen min farmor gick bort, vart tar tiden vägen? Allt går så snabbt helt sjukt! Den 10onde för att vara exakt. På torsdag ska jag hämta upp en smörgåstårta som mormor ska ha till sina gäster, den ska jag hämta kl 9.. Klockan 9? Då sover jag! Nej nu ska jag ta och vila lite, är sjukt trött! Kram på er!


Jag idag!

Godmorgon!

Uppe tidigt idag! aaaha, det måste man när mormor vill ha lite hjälp! Jag ska nämligen ut med henne på väla för hon ska köpa vin på systemet till torsdag då hon fyller år och ska ha lite kalas. Just nu sitter jag och äter frulle, det blev havregryn med mjölk och lite oboy för smakens skull.. Jag och mormor ska ändå äta lite på väla tror det blir scones eller någon middag! Grafitti har ju goda baguetter men dålig service. Ni som jobbar där, jag förstår om det är stressigt och att ni hatar ert jobb, jag har själv varit där men man ska alltid vara glad och possitiv sen har kunden alltid rätt (läs: inte alltid)! Usch nu sitter jag här och klagar men egentligen bry mig och det gäller inte alla ni som jobbar där, ni som vet att ni gör ert jobb behöver inte ta åt er..
Nu tänkte jag berätta en rolig grej, i lördags när vi var på tivoli, eller rättare sagt när vi precis kom in så hör vi Magnus Carlssons låt, vet inte vilken men vi tyckte iallafall att det lät lite konstigt så jag och Tessa tittade på varandra och så säger han i kassan som tar betalt: "Ja, han är här idag!" haha, så vi såg han uppträda lite, han är faktiskt bra på scenen..
Idag gäller det, lycka till Tessa! Håller tummarna..
Nu ska jag köra och hämta min mormor sen ska vi iväg, vet inte alls när jag kommer hem men vi hörs snart igen iallafall! Lyssna på denna låten med Ashanti, vi har den på Jazzen, snacka om att man lever sig in. En äkta gråtlåt.. Shine!


xo, M

Nattugglan Mirre

Här kommer en rolig lista till, så är det när man inte har något att göra för man inte kan somna! Men nu ska jag försöka i allafall.. Wish me luck and enjoy reading!

För er TH fans: Tokio Hotel kommer medverka på EMA galan den 6 November
 och inom dom närmsta två veckorna får vi reda på mer om "fan partyt" (källan är THUK)



1. Vad heter du? Maria a.k.a Mirre
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Michaela eller Kalle om jag blev en kille.. Snällt va?
4. Vilket stjärntecken är du? In between
5. Vilken årgång är du? 1988
6. Vart bor du? Helsingborg
7. Bott utomlands? Nix, men vi har huset i Thailand där man kan "bo" om man vill, haha :p
8. Flyttat antal gånger? 4, tror jag?
9. Vart skulle du vilja bo? Los Angeles, Berlin, Bangkok... m.fl
10. Vem tycker du är den snyggaste du vet? Bill Kaulitz, god bless that young man!
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Alldeles för mycket men en världsberömd dansare om man får drömma.

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
162 cm
2. Hur mycket väger du? Hmm.. Oh my!
3. Hårfärg och frisyr? RAKAD nej men det vet ni ju redan..
4. Ögonfärg? hazel
5. Mest nöjd med? Ytlig fråga, jag är nöjd med mig själv och det räcker, jag behöver inte peka ut på mig själv exakt vad jag är nöjd med.. Inte sant?
6. Minst nöjd med? Skulle inte skada att slipa bort mina "vampyr" tänder uppe och nere.. Men inget jag stör mig på.
7. Skostorlek? 36-37
8. Glasögon? Nein
9. Har du några piercingar/tatueringar? Japp


FAVORITER
1. Filmer? Return to Paradise
2. Låtar?  "Soar" med xtina och "Heilig" med TH och "Das modell" med Rammstein
3. Årstider? Vår/sommar
4. Mat/dryck? Thaifood med en ISKALL cola i glasflaska
5. Djur? Katt och isbjörn
6. Färg? Svart
7. Parfym? inspire från Aguilera eller MaDame från Jean Paul
8. Tv-program? Scrubs, CSI, Family Guy
9. Favorit person? En person som jag ser upp till väldigt mycket är en av mina bästa vänner Carro
10. Sysselsättning? Dans
11. Idol? Christina Aguilera och Tokio Hotel

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka eller Adidas
2. Vad använder du just nu för skor? Kängor eller Converse
3. Favoritfärg på kläder? Svart/grå/vit men framförallt svart
4. Favoritmaterial på kläder? bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Det jag har på mig sitter perfekt skönt, svarta leggins och en grå farfarströja
6. Favoritaffärer? Carlings, BikBok, Zara, Urban outfitters
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Plenty
8. Favoritmärke? Adidas och Replay

BLANDAT
1. Vad heter din Mormor?
Elsa and I love her so very much!
2. Var har du din? Han sover
a) Jackficka just nu? bil och hem nycklar
b) Jobbväska just nu? Jag jobbar inte, haha! Men träningsväskan? Träningskläder..
c) Handväska eller liknande just nu? Packar alltid ut den.. Så ingenting, möjligtvis tuggummi
3. Vad är du beroende av?
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets, never a day without my baby!
6. Vad tror du på? Liv efter döden och ödet
7. Röker du? Nix
8. Vad köpte du senast? Halsduk på Gina
9. Har du nåt husdjur? Ja, en Katt som ligger och snusar här bredvid mig i soffan..
10. Var bor du?  Helsingborg? Sa jag innan.. ?
11. Vem fick du sms av senast? Tessa
12. Har du varit kär? Jaa!

Kvällsmys

Halllo alla glada! Jag är nyss kommen hem från dansen, (balett och street) håller just nu på att värma maten som blev över från igår, söndagsmiddag... YUM! Efter en skön dusch ska jag och mamma sätta oss i soffan och kolla på lost på min laptop, jag har laddar massor av nya avsnitt nu från den senaste säsongen! Det får ALDRIG sluta.. Älskar lost!
Jag hann inte med mitt rum idag heller, städa är ju inte det roligaste men jag msåte verkligen ta tag i det i morgon, sen ska jag försöka hinna med att posta mina papper från läkaren som nu är klart till London kontoret som har hand om allt med Au Pair, ska även skicka in till motormännen så jag får nationellt körkort, även om jag kanske inte skulle behöva det i just DC så vill jag ha det ändå ifall man skulle hyra en bil på ett ställe där man måste ha internationellt körkort (jag ska ju resa en månad efter dom 12 månaderna jag jobbat)...
 Nu pep micron där ute så jag ska bege mig och som vanligt slänger jag in ett nattinlägg om jag är uppe men det är jag, haha! Slår aldrig fel..

Kramar på er, M

Mirre i Malmö

Ser ni min fina TH pin? ;)


Måndag!

Godmiddag på er!
Ja jag vaknade för ett litet tag sen, satt uppe halva natten igen som vanligt. Jag har helt klart vänt på dygnet jag kunde inte sova, var inte ett dugg trött... Jag har lite på G här med resor och så, det blir nog en resa mot slutet av denna månaden men ingenting är 100% bestämt än, vi har alltså inte bokat biljetter än. Så fort det är klart (om det blir av) berättar jag mer... Ni ska veta att jag är väldigt glad om detta går vägen!
Idag tänkte jag inte göra någon speciellt, jag ska träna senre så innan det ska jag nog bara plocka i ordning på mitt rum ,det ser förjävligt ut där inne just nu... Hörs liite senare sötnosar!
Föresten bli medlen här och få gratis prylar, ja jag var ju bara tvungen, haha! ;p
xo, M

Gute Nacht


Godnatt på er! Snygg bild va? Tog den nyss..
Haha, var tvungen att testa min webcam som har så balla skills

Mirre idag!

Här är två ego bilder på mig, ni ville se håret ju..
Det är alltid lite skärpare färg i hårbotten, det är lite rödare och på bild blir det aldrig bra heller, färgen är snyggare i verkligheten! Hela håret är typ så som det ser ut där framme, en aning mörkare! I like it, vad tycker ni?


Före och efter

Ta en titt på hennes ben..

Före

Efter

Tidsfördriv!

Här är en lista som jag snodde av Kenza som antagligen 86483057 kommer ha på sin blogg så småning om! Alla svar är inte seriösa..


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Mjoo när där är något störande objekt där inne måste man ju..
Titta på dig själv i spegeln: Jaa
Gnälla: Ja, a
Skrika: Ja, det händer väl..
Sova: Alldeles för mycket men skönt är det.
Ha ångest: Jävligt mycket.
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nepp, men är lite halvt beroende av nässpray
Vilja dö: Neeej
Drömma mardrömmar: Inte ofta, men drömt mardrömmar jag har gjort och hemskt är det.
Drömma sexdrömmar: Haha, jaa.. Självklart det händer rätt ofta
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Nej, det sitter redan i blodet
Klä dig i svart: Absolut INTE har bara rosa kläder!
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Nej
Röka: Nej
Ha sex: Nytt ragg varje timme
Ljuga: Drar en vit lögn möjligtvis, men inte ljugit så..
Hata folk: Jaa, fast  man kan inte hata någon man inte känner men det finns personer jag tycker illa om
Lita på folk: Det är inte många jag litar på, men det finns folk jag litar på..

VEM:
Saknar du:
Tirre
Vill du döda: Ingen?
Rörde dig sist: Tessa
Vill du slå: Många!! hemligt, haha!
Kysste dig sist:  gud, det var år och dar sen!
Vill du kittla: Bill
Kramade du sist: Någon vän jag träffade ute igår, tror det var Sophie
Vill du prata med: Jag skulle vilka prata med Xtina eller grabbarna i TH
Skrek du på sist: Min syster, 2 min sen.. För hon TOG mina heels!
Vill du vara som: Jordan Brattman, den du!!
Sårade dig sist: Jag själv.
Vill du bli galet full med: Lätt med Georg! Han är 110% ett riktigt vilddjur
Gjorde dig riktigt glad senast: Louice när vi hoppade i sängen hos Stoffe, haha!
Fick du sms från senast: Från Tom
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Bill Kaulitz for sure!

HAR DU:
För många vänner:
Jag är en ensamvarg
Förföljelsemani: Nej?
Tvångstankar: Ibland, lite skrock
Någon annan psykisk sjukdom: Jaa
Någon fysisk sjukdom: Jaa
Någon skada: Jaa, två träningsskador
Färgat håret: NIX! Aldrig
Brutit några ben: Neej..
Några piercings: Tungan, tutten, rock och tragus hade i näsan och naveln innan också..
Egen dator: Nej, jag sitter alltid på bibblan.. *lånekort*
Bra självförtroende: det går upp och ner..
Kysst någon: JA ffs!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Jaa, har jag säkert..
Varit kär: Jaa!
Dumpat någon: Ja, ett hjärta! 
Stulit någonting: Jaa.. Faktiskt, roliga tider!
Lämnat landet: Allt för ofta
Tuttat eld på nått: ja fan!
Gjort något olagligt: Allvarligt talat, så fort man går mot röd gubbe eller går över gatan utan övergångsställe/kör för fort, cyklar utan hjälm (men DEN är alltid på) så gör man något olagligt!

HUR:

Går du:  Med stil
Svarar du i telefonen: "Hallå"
Fördriver du tiden: Datorn, tv eller tränar
Mycket pengar har du: Inte ett rött öre, sen det där jävla lånekortet på bibblan
Tjänar du pengar: Jag har min stolpe här nere på gården..
Ofta diskar du: Diskar?
Ofta städar du: Aldrig
Många stör du dig på: Ett par
Ofta träffar du din familj: Everyday!

TROR DU:

Att du kommer bli något: Man kan ju alltid drömma/hoppas!
På gud: Han finns i mitt liv, så ja!
På rymdvarelser: Njaa, men E.T finns fan inte!
Att folk tycker om dig: Tessa svarar: "JA!"
På ett liv efter detta: Ja.. Det gör jag
Att fiskar kan tänka: Say what?
Att du kommer leva länge: Jag har blivit spådd på festivalen till 89 år

Utekväll!

jag och Tessa håller på att göra oss i ordning nu samtidigt som vi lyssnar lite på musik, vi ska iväg vid 8 tiden och käka sen sitter vi nog kvar där tills vi ska ut senare, vilket blir tivvan ikväll igen tror jag! Jag färgade mitt hår idag med den nya färgen jag köpte från schwarzkopf, mega röd! Den blev inte så ljus som på paketet (vilket jag INTE hoppats på heller) så det blev jätte bra tyckte jag, jag är nöjd!
Det kanske blir fest också nu, fick ett sms av Sandra som skrev att hon skulle kolla upp lite men antagligen blir det utgång i vilket fall som helst. Just nu sitter vi och snackar, har inte kommit så långt och att detta inlägget började jag skriva för ca en timme sen, haha!
ha en fin kväll! Ta det lugnt..

xo, M

Emma Watson

Då och nu
She is one hot somethin'

Städning!

Hatar att städa, det suger!!!! Men jag är så illa tvungen, dammråttorna förökar sig!

Lördag!

Godmorgon mina skönheter!
Allt bra med er idag? Jag ska alldeles strax sätta mig med frulle och skriva på min fic.. Senare ska jag hämta Tessa på stationen, hon kommer på besök idag och det blir myskväll får vår del, men man vet aldrig om vi drar ut senare! Hihi.. Gårkvällen/natten var väldigt rolig, så blir det när man inte planerar en utgång man har helt enkelt roligare sen att det var med louice också, Haha.. Tillsammans är vi unstoppable (!!) Om jag ska börja från vart vår kväll började så var det redan hemma hos mig, då blanade jag lite drinkar åt Louice och en shot, efter hennes drickande begav vi oss till Stoffe där festen väntade (vi var liiite sena!) men där hann vi inte vara längre än en halvtimme sen drog vi till mcdonalds och käkade för vi blev hungriga. Oh självklart blev louice mer sprit sugen så vi stack steakhouse, där var vi redan klockan 9, INGEN var där bara vi två, bartendern och en deprimerad kille. Där beställde vi in några drinkar, mina goda alkoholfria mjölkdrinkar.. Löööve it! Efter en timme på steak körde vi till Stoffe igen där festen hade växt, då hade jag och Louice skit kul, som vi höll på att fjönta oss med våra kostymer, vi boksavligt talat var det vi var utklädda till.. Vid halv 12 begav vi oss till Tivvan där vi tillbringade resten av kvällen.. (fast vi var inne på stinsen en snabbis också, haha!)

Här är lite bilder från igår!

Jag med kvällens bästa utklädda und spiderman!

Louice och jag!

Stoffe var jokern! scary..

Ääääändy

You can't be us, we are rockstars!

Emo, spindelmannen och ängeln

Jag i natt i bilen innan jag gick upp och hoppade i bingen.

Pirate

Så här ser jag ut ikväll! Louice är en söt liten ängel! :)
Ha en trevlig kväll mina vänner!

Puss, M


Today's shopping

Bild 1
Regal klocka Ur&Penn
Bild 2
Aagaard pansarlänk Smycka
Bild 3
svart/vit rutig skjorta (herrmodell) H&M
Vit hoodie (herrmodell) M&M
Bild 4
Hatt (herrmodell) H&M
Tshirt med tryck (herrmodell) H&M
Ögonlapp (till maskeraden, hihi) Partajj
Svampbob gosedjur (looove it) Partajj
Hårfärg från schwarzkopf Kicks

Fredag!

Godmorgon!
Vart tar veckorna vägen? Redan fredag! Sjukt snabbt går tiden.. Nu måste jag verkligen springa, detta blir inget långt inlägg tyvärr.. Ska nämligen vara hos läkaren 11.20 och jag sitter här i underkläder och trycker i mig en snabb frulle. Två orostade rost mackor med kalles randiga, gott är de! Ska träffa Louice efter läkaren så ska vi shoppa.. Jag får testa att mobilblogga då igen och se om det kommer frram, störigt att det inte fungerar! :( Idag är det sista dagen att rösta på mig på FanWalk tävlingen som MTV har! Det kan du göra här! Nej nu måste jag pysa, det är tur man har bilen!

Kramar, M

Kaulitzarna!

Trasdockorna

Minns ni? Hihi. Jag och Cici har skit kul med massor av gamla barnprogram på youtube, genom telefonen! Älskade trasdockorna!

Natti natt!

Sov gott sötnosar! Nu ska jag glo på en film, vet inte vilken än.. Men det blir nog "Georgia Rule" again :p Hihi! Den var såå bra.. I morgon ska jag upp relativt tidigt ska till min läkare vid elva tiden sen ska jag träffa Louice för en shopping runda på stan och möjligtvis väla.. Hörs i morgon igen, eller om jag blir nattuggla inatt igen så  hörs vi om ett par timmar (!!) Föresten jag håller på att beställa lite CD skivor och DVD från cdon.com bla xtinas senaste som kommer den 12 November.

Tschüs! ♥

P!NK - Fun house

A true story!

Nu är min berättelse uppe på THF, klicka här för att komma till sidan (tror inte du behöver bli medlem för att läsa).  Jag ska alldeles strax hämta syrran på jobbet, suck! Varför kan hon inte bara ta bussen hem? Är det så svårt, nej hon är bara allmänt lat, som sin syster.. Jag har suttit framför tvn all day long, man kan inte säga att jag gör för mycket nu för tiden, but I lilke it! Ska snart pysa iväg och jobba ett helt år, man vet ju aldrig hur mycket ledigt man får då så man får passa på nu, mamma säger att jag måste ringa till mitt gamla jobb och fråga om dom har lite extra tider till mig men jag vet inte om jag vill tillbaka dit, gillade faktiskt ingenting med det där jobbet förtuom mina kunder (dom flesta).
Jag är fortfarande chockad över att jag vaknade så tidigt och verkigen gick upp.. Halv 11, jag menar när man är vaken halva natten borde man sova halva dagen. Jag såg THTV i natt också, när det kom ut.. Jag tror jag somnade halv 5 det var senast jag kollade på klockan iallafall.
Jag skulle baka muffins idag, för en timme sen ganska exakt men jag kom inte så långt.. Det slutade med att jag gjorde en halv sats smet och ät upp det istället för att lägga det i formar sen in i ugnen.. HAHA! Sista gången jag gör det nu tror jag, fyfan min mage det krampar någon så fruktansvärt mycket, hoppas jag kan dansa ikväll.. Näähä om man skulle ta och klä på sig sen ut i bilen och hämta latisen..

xo, M

Nelly feat. Fergie

Party People
Vi har en koeografi till denna hos Jessica! *dancing*
Älskar den låten och Fergie är het!


Torsdag!

Sitter och kollar på Rachel Ray på tv3, har precis ätit frukost det blev flingor och jordgubbar.. Yum! Igår gick jag inte och lade mig förens 4. Jag och Mimi satt och snackade i evigheter men tillslut var jag tvungen för mamma (som går upp vid den tiden) skulle till jobbet och hon blev måttligt sur på mig när hon såg att jag fortfarande satt uppe vid datorn och var pigg. Jag har vänt på dygnet helt men som tur är så sover jag inte halva dagen utan jag gick faktiskt upp halv 11 idag. Hade inte vaknat förens 12 om det inte vore för min katt som väckte mig.
Jag har fett med träningsverk idag. Känns som om jag måste vila en dag men jag vill inte, det är dans varje dag nu och det missar man inte. Hihi.. Idag är det bara street så det är inte lika jobbigt som igår då vi hade två pass. Oh men så kul är det, jag ska absolut inte klaga.. Haha! got to love the sweat!
I morgon ska jag och Louice på maskerad fest hos Stoffe, ska bli väldigt intressant. Jag och louice ska matcha tänkte vi, men det blir bara något enkelt sen ska vi ut och glida på stan efteråt i våra maskerad kläder. Nja vi får väl allt se om det blir i kostymen. Just nu sitter jag och skriver på min fic, känns som om man kommit in i den igen. Den jag började skriva på med Klara för några månader sen(?) fortsätter jag själv på nu, dels för att hon har väldigt mycket i skolan och att den är på engelska, så det går lättare om en skriver på den.. Vi hann inte komma alls långt. Jag tror jag ska lägga ut den här, eller iallfall en länk till vart jag lägger upp den, funderar på att skapa en blogg kategori till fast på min egna blogg så hittar ni lätt, ni som vill läsa den..
Eftersom jag inte har något mat hemma blir det en sväng in på maxi idag, OM jag orkar vilket jag inte kommer göra men man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag skriva vidare..

Kram, M


Min kise håller min sällskap 24/7
(Bild från i natt)

She is one hot mama!

The Ellen Von Unwerth photoshoots
Keeps Gettin' Better - A Decade of Hits, Promo

Her lips, her body, her face.. Rawr!!



Generation FETT!

Just nu studerar jag "generation FETT" på tv3.. Det är väldigt intressant faktiskt, denna gången handlar det om en man som är instängd i sitt hem i Mexico med sin mamma som är där och passar upp honom.. Men nu är det slut, jag måste skärpa mig med att inte börja skriva ett inlägg sen göra massor av annat, haha! har hållt på att skriva detta nu en halvtimme, så går det när man har tusen andra saker uppe.
Jag rollar just nu med Paula, som vanligt och snackar lite med Sora från USA som antagligen ska gå på konserten i NY med TH, jag är avis!! Hihi.. Jag skulle så gärna vilja men vet inte om jag kan just då, sen åker jag ju till USA snart ändå så jag får sitta snällt och vänta på att dom ska komma dit när jag är där! Jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag, först rolla lite mer med Paula.. Dansen gick bra idag snacka om hårdträning, först street sen jazz och det är lika mycket styrke övningar i båda men skönt var det!
Natti på er..

/M

Dance is ...

... your pulse, your heartbeat, your breathing and it takes all the pain away!


Nu ska jag till dansen! Hörs när jag kommer hem sen igen..
Bjuder på denna heta bilden på Bill sålänge!

Pose for me you bitch!
Från BRAVO augusti -08

Madonna

Madonna om 20 år? Läskigt bra gjord manypic!

1 October

Ny månad nya tag.. Denna månaden händer väldigt mycket i min lilla värld känns det som, idag är det exakt 2 månader kvar tills jag åker till USA och landar i NY sen fem dagar senare ska vi vidare mot VA och till staden McLean där jag ska tillbringa ett år. Jag kommer sakna så himla mycket bara tanken på dansen, att inte kunna träna för Jessica på ett helt år, alla vänner och familjen som är kvar här hemma! Men man får tänka possitivt och förhoppningsvis kommer jag växa väldigt mycket som människa.
Föresten så bloggade jag från mobilen i morse, störigt att det inte kommit upp än deet är precis som när jag och André var i Köpenhamn då jag också bloggade från mobilen men det kom inte upp förens dagen efter, haha! Så bli inte förvånade om det dyker upp senare.. Jag kom nyss hem från stan, däför jag inte uppdaterat tidigare idag för jag körde min syrra direkt till jobbet när jag vaknade sen ringde Natali och frågade om vi skulle ta en shopping runda i stan och det tackar man inte nej till precis.. I'm sorry! Men nu är jag hemma igen. 
Jag hörde igår att TH ska  en sväng till USA igen. När blir det Europa? Jag förstår deras crew att dom vill promota så mycket som möjligt nu när dom vann nomineringen på VMA självklart gör det dom änu större, men jag vill ha våra killar här i Europa lite nu.. Undrar hur det blir med det där "fanpartyt" som dom skulle ha för oss fans här i Europa hoppas dom inte sopar det under mattan bara..
Hörs senare innan jag sticker till dansen!

xo, M

Tom i BRAVO augusti -08
He's Hot