Godkväll!

Mår illa, vill ut och springa, springa av allt skit man har i kroppen!! Tror jag är allergisk mot mjölk.. KUL!? Nu ska vi kolla filmen vi hyrde "Awake" med Jessica Alba och hunken Hayden Christensen. Jag och Molle hyrde den när vi körde från stan, vi har suttit på espresso house vid hamnen och snackat hela kvällen nu tills det började bli lite kyligare, idag har det varit hela 22 grader.. Jag hann med en runda på väla med Natali också, hon skulle prova en kjol hon kanske skulle köpa, men det blev ingen ändå! Så vi satte oss och käkade Thaimat istället. Glöm inte att rösta på Jannel i tävlingen om att vinna träff med sin idol ;)


Så här såg ja ut idag;

Brillor: Arlanda, Jacka: Gina
Linne: Gina, Jeans: Bikbok
Skor: Converse, Väska: Gucci Superkopia från Thailand
Smycken. Thomas Sabo



SCHREI so laut du kaaaannst...

Här är två videos från i går i min bil på väg ner till stan, precis efter att Johanna sagt "sätt på Schrei!!" Så börjar alla hänga med i refrängen, eller iallafall ett ord "Schrei" HAHA!! Så kul det låter när mina vänner sjunger med på en TH låt.. Roligt hade vi, oh i sista refrängen sjöng Emelie: "Skrik, så högt du kaaaan!" Sen sa hon: "Ja, jag har faktiskt läst tyska!" Annars hade jag blivit lite chockad, vem vet hon kanske lyssnar på TH i hemlighet, eller Emelie? hahaha.. (tyvärr fick vi inte med de på videon ;p)
Nu sitter jag med Natali på GGG på gröningen, hon äter glass.. Jag skulle bara se om mitt trådlösa bredband fungerade och det gjorde det visst :p Skönt, då ska jag ha med mig min laptop på väg till Sthlm då jag ska fixa mitt visum som är efter nästa helg!

Del 2 (omtagning, hahaha!)

Kvällen igår i bilder


Jag älskar dig vännen!
 

Johanna och jag


Hela gänget hos Johanna


Jag och Filippa i stan påväg mot tivvan


Ronja, Filippa, Johanna och jag i stan


I swear I'm not a whore!


Jag träffade André också, my poppet gayfriend


Here we go agaaaaain.. André och jag på Hampan


Johanna och Ronja på Hampan, säxy säxy!

Tjejmiddag hos Johanna!

Uppis mitt i natten, har precis kommit hem från en extremt härlig ute kväll med alla tjejerna, så kul hade vi ända från start. Johanna smsade mig kvart i 8 och undrade om jag skulle komma eller inte och trög som jag är så hade jag GLÖMT bort hennes tjejmiddag helt, känner mig riktigt dum som glömde det men antagligen pga. allt med USA nu, att jag ska iväg och precis fixat allt till datumet då jag ska få visum och så. Jag stack direkt till Johanna (först fixade jag till mig lite, jag som nyss kommit ut ur duschen när hon smsade, haha! Lyckat.) Jag var inte så sen iallafall. hon bjöd på ostbricka och dricka. Jag hade ju inte köpt någon present heller så jag fick ta en flaska razz från mitt skåp (jag som ändå slutat dricka sprit kan ju lika gärna ge bort de än att det ska stå här och se fint ut) så hon blev glad iallafall. Vi snackade och hade jätte kul, sen när alla blev lite på lyset så kom kamerorna fram, jag har några roliga filmer på Johanna när hon dansar, haha! Sen näe vi körde ner till stan och mot tivvan säger Johanna "Sätt på Schreeeeeiiiii, den är så bra.." KLART man sätter på den, utan tvekan.. Och där har jag några videos ifrån också då Johanna snodde min kamera och filmade lite i bilen då Filippa, Ronja och Emelie satt och sjöng med i låten, haha! Mina vänner diggar faktiskt Teehååå! ;p Jag har jätte många bilder från igår, lägger upp dom i morgon, videosarna också. Så här såg jag ut ikväll;


Linne & Jeans: BikBok
Heels: Zara
Smycken: Thomas Sabo
Skinnhandske: H&M (klippt av fingrarna själv på)

Ostbricka ikväll

Jag och mamma har nyss kommit hem, vi har varit och gått en lång runda nere vid stranden och Nhamnen, oh så härligt det var med powerwalk och lite fortare mot slutet, men mamma hängde inte på så jag fick springa själv.. ;p
Vi hann också inom maxi nu innan och handlade lite gott tills ikväll, vi ska nämligen ha ostbricka (finally) det har jag inte ätit sen vi kollade på andra avenyn då vi alltid hade ostbricka på söndagskvällarna framför det programet, kommer ni håg? Hihi.. Så idag blir det men utan AA tråkigt nog, knappt en månad kvar tills det drar igång igen, så ikväll blir det nog en bra film! Nu ska jag gå och hjälpa mamma att packa upp allt vi handlat, jag gick bara raka vägen in till datorn, haha!

/MIRRE


Norrahamnen

World renowned Mia Michaels

En av dem mest berömda koeograferna i världen, Mia Michaels (som jobbar med dansarna i So you think you can dance). Hennes routins överväger alla andras, enligt mig! Man får ut alla känslor och en historia utifrån dansen som dansarna utför. Här är ett nummer som Mia har koeograferat med mina två favorit dansare som är med denna säsongen, Katee och Twitch. Ni som är dansare själv vet precis vad jag pratar om när man vill få fram känslor i ett dansnummer, det är precis det Mia lyckas med, att få dansarna till. Hennes routines är så extremt känsloladdade att det verkligen lyckas visas. Dansarna ska ha en stor credit också, men det är koeografen som gjort jobbet och som inte får lika mycket beröm av tittarna som bara kollar på dansarna som framför hennes verk. Självklart får alltid koeograferna possitiv eller negativ kritik av domarna men jag tycker att vi tittare borde tänka på att det dansarna framför har någon skapat, det ska mycket till för att allting ska bli rätt, hon har alltid lyckats få till det med dem begåvade dansarna i programet. Det skulle vara drömmen att få dansa för henne eller framföra en av hennes nummer!
En stor hyllning till Mia Michaels!



Samstag

Godmiddag! Hur mår ni idag? Här är allt bra, jag och mamma har precis ätit lite frukost, eller ja jag åt (sover ju halva dagen). Idag ska jag nog träffa Fanny, var år och dar sen jag umgicks med henne. Man träffas ju bara ute när man festar och så! Ohhh, I går hade jag och Carro så himla roligt, vi kollade på gamla video filmer från när vi var mindre, vi gick typ i högstadiet.. Vi kollade på en film vi gjorde som heter "En för mycket!" som handlar om kärlek, den gjorde vi i 9an, jätte kul att se nu, sen massa löjliga program som jag och Carro hade gjort i 8an typ, riktiga fjortisar var vi, usch! Ja, den tiden var ändå underbar på något sätt. Jag hade gjort rätt mycket för att komma tillbaka då alla vi "sheridan" var tillsammans utan bekymmer. Vi hade alltid det så bra och var alltid tillsammans. Vi uppträdde på många olika ställen i Sverige med vår dans och sång grupp.. Oh så kul vi hade! Får ont i magen av att tänka på att alla är splittrade nu!
Nu har jag bytt bil, den är helt okej faktiskt nästan bättre om man tänker på att där är fyra dörrar med centrallås och större plats överrallt OCH servostyrning! Som jag inte haft innan, haha! Det söööög.. Nu ska vi ut i den fina vädret, have a nice day babes.


Puss! /MIRRE

Hemmamys

Godkväll alla glada! Nu ska jag snart bege mig iväg och hämta min syrra på gymnastiken, hon tränar småttingar där.. Ska till pappa också och byta bil så jag ska inte köra med min mini mer.. :( Nu blir det en Audi istället, en svart! Men usch kommer sakna min mini bil, ska inte köra med den mer alls.. Kanske blir sista idag för sen ska jag ju till USA och pappa kanske säljer bilen.
Jag ska ta en sväng om till Carro också, som inte bor alls långt ifrån min pappa. Hon ska visa mig allt hon gjort under dagen (desing uppgifter) ska bli spännande att se dom! Idag har jag varit hemma hela dagen, jag har inte gjort ett skit ärligt talat. Jag som skulle ut och gå i de fina vädret, men nej då har man legat hemma och degat istället framför datorn och tvn, har kollat lite på THtv också, dom avsnitten som nu går att se, vi som inte bor i USA kan ju inte se alla avsnitten längre, jag har inte sett alla heller, får ta och göra deet när jag kommer till USA, haha! :p Jag började nog kolla lite halv från avsnitt 15 ungefär så jag vill ju se alla jag inte sett.. Kommer ni i håg avsnitt 17? Då jag och Kenza var med, haha.. Så kul var det! Nu måste jah slänga på mig lite fräschare kläder och köra iväg.


Tschüs /IMRRE


Pink - so what

Denna låten får mig att må så bra, för det första så äger pink! Hennes musik och attityd är härlig, hon är ingen regular brud som springer runder i sina videos och visar halva fjaset. Hon är en artist att se upp till. Thats it! Diggar hennes "juck-dans" vid 1.02 med motorsågen i högsta hugg när hon sjunger "I got my rock moves"..
"Ah, check my flow, Oh" Haha, hon är bäst! *DÖR*

SO, SO WHAT? I'M STILL A ROCK STAR, I GOT MY ROCK MOVES AND I'DONT NEED YOU.. AND GUESS WHAT? I'M HAVING MORE FUN, AND NOW THAT WE'RE DONE, I'M GONNA SHOW YOU TONIGHT!


Hela låten är sjukt fucking bra! (förlåt).. Kunde inte låta bli, men den är SÅÅÅ bra! Det går rysningar genom hela min kropp av att höra hennes röst. Oh, texten är en riktigt boost för självförtroendet! Sätt på låten på repeet när du har en dålig dag och jag lovar att du kommer må bättre, nu ska jag greppa tag om något som liknar en mic och framföra låten för Selma (den ända som är hemma, haha) Rock on babes! Love it...

Veckans blogg

Leo & Egzona
Två tjejer som bloggar tillsammans! Missa inte denna blogg
om du är lika galen i Tokio Hotel som jag!



Christina Aguilera biljetter, NÅGON som vill köpa? Kontakta min mail: [email protected]

Fredag!

Godmorgon eller godmiddag, yepp! What ever.. Allt bra med er idag? Ni tycks ha somnat på "dagens fråga" inte alls lika många svar som förut. Jag får väl komma på lite mer intressanta frågor! ;p Jag och mamma har bara hunnit äta frukost och jag har as ont i huvudet, ända sen i gårkväll då det började.. Antagligen för det blev lite för mycket igår sen åt jag aldrig middag heller vilket jag ska göra idag, jag och mamma ska prova på en ny maträtt vi såg i en tidning, aborre var det nog med någon god fyllning..
Jag är lite på halvspinn, jag vet inte om jag köpt rätt biljett till Aguilera konserten? Man kunde välja mellan "fan-ticket" och "standing place", jag ringde in och kollade dagen innan jag köpte och hon sa att "fan-ticket" var dom bästa, men vart står/sitter man då? Fan vad jobbigt det är, det finns ingen förklaring på vad det är för slags biljett det står bara att det är på samma "sektion" som standing place är.. Då är det ingen skillnad? Gaah, detta gör hål i mitt huvud.
Ja nu vet man vilka som är topp 4 också i "so you think you can dance".. Det suger! För jag ville följa det själv och inte genom internet skitet. Sånt får man leva med, nu ska jag försöka stiga upp ur min härligt sköna säng.. Men jag vill inte egentligen, mitt huvud gör ont! Bläää på denna äckliga dag..


/MIRRE


Boooooring!


EDIT: Någon som vill köpa Xtina biljetter till Riga, KONTAKTA MIG! Nu har jag nämligen dubletter, ashame! Ni får gäääärna gå med oss!

Fruktsallad

Hej hopp sötnosar! Vi har varit iväg hela dagen, först var jag ute och gick min runda, i typ en timme sen kom jag hem och satt ner och slappnade av ett tag sen gick vi och kollade på en lägenhet som mamma är intreserad av.. Jag flyttar ju till USA ett år så det spelar inte så stor roll för mig egentligen. Nu ska jag sätta mig framför tvn med min härligt goda fruktsallad, som innehåller banan och apelsin.. Oh, jag tror det är nått spännande på tv nu faktiskt, det där med hon dietisten från England, hon har ett program om tre brudar som ska få plats i en mini klänning! Eller har jag fel? Aja, ska iallafall sätta mig och slappna av lite nu, har varit en jobbig dag.. Fysiskt och psykiskt, hoppas tankarna rensas i natt och jag kan börja på en ny dag i morgon.. Känner att det är SÅ mycket som jag skulle vilja säga men jag vill inte lägga allt på er heller.. Några är bekymmer och mycket är possitivt så allt bara snurrar runt i huvudet.. Hörs senare ikväll kanske eller i morgon! Kram på er, ni är bäst! ♥

/MIRRE

TACK, för att det finns en helt annan värld!

Min kära syster!

Visst är bilden underbar? Bilden är på min syster på en ö i Thailand
Vill dit tillbaka igen, härligt! Bara slappna av och inte göra någonting alls.
(hon har Bilddagboken kom jag på, hihi.. Länkade er där uppe om ni vill se)

Foto: mom

Dagens fråga

Har ni någon typ av lycko grej?



Min lycko grej är en liten baby strumpa, en rosa stickad!
Always with me, everywhere! Invisible though! Haha, ingen ska behöva se den..

Guten morgen

Vad är bättre än att vakna till Tokio Hotel videos på mtv, säg mig? Häärligt.. Sen efter "Aint no other man" med Christina. Even better! Igår blev jag klar med mitt visumpapper, så jag ska skicka min kod till min handläggare så får hon fixa resten, blir väl fler papper jag ska fylla i sen också. Bara massa papper.. Ska snart ut och gå lite, en lång runda med musik i öronen, på tal om det så måste jag verkligen göra ordning i min ipod.. Helt rörigt, ingenting är på sin plats där. Mina värld föräldrar i USA sa nu att den 10 November går bra, dom letade upp tidigare avresedatum till mig och det blir antagligen då, jag har dock skrivit 1 december i mina visumpapper, men eftersom dom inte är inskickade än så kanske det går att ändra?! Hoppas det annars får det bli i december. Det är så mycket som händer nu innan december känns det som, usch! Allt är så stressigt.. Nu ska jag städa på mitt rum sen ut och gå, hörs liiiiite senare.. Oh, nix min syrra har ingen blogg men ni kommer få se fler videoklipp med henne, haha!


/MIRRE

Min syster Molle

Här är min kära lillasyster Molle som visar upp sina inköp idag i mitt rum med snygga TH posters i bakgrunden, hon kör också med en härlig hmm.. Viss brytning, fråga mig inte varför men hon ville nog bara leka hemhjälpen i Andra Avenyn (som snart kör igång igen). Nu ska vi hoppa i bingen, Godnatt på er! ♥


Härlig låt med Christina

Nasty, naughty booooooy!

Hemma från stan

Heej sötisar, jag kom nyss hem från stan har umgåts med Carro hela dagen idag. Jag skulle träffa syrran också men hon orkade inte ta sig ner till stan för att det var kasst väder. Jag och Carro har pratat heeeela tiden vi var i stan, har så mycket att prata och berätta till varandra så det är helt sjukt. Vi skulle egentligen sova över och så men hon har RIKTIGT mycket i skolan nu som ska bli klart till hennes exam. 
Hon har berättat jätte mycket om skolan och vad dom får göra, alla arbeten och vad som krävs för att bli designer och vad en designer gör exakt, det är verkligen, verkligen från början.. Hon tog ett exempel; Man utgår från en sak, tex. en fontän och när man ser en fontän så tänker man kanske på ett museum och då tar man allt material man kan få ut av ett museum, man fotar jätte mycket osv. Sen tar man ut färger och så osv. osv.. Det hon ville få fram är alltså att man ska kunna tänka på ett klädesplagg när man ser fontänen, att blicken av fontänen ska bli en grå topp tex. Förstår ni? Hon kommer förklara allt i sin blogg sen och då ska jag länka er så ni kan läsa det, ni som är intreserade.
Det låter så jävla lätt att vara designer! Det är helt fel, sjukt hård konkurans, bara det liksom.. Men jag måste säga att min vän Carro är väldigt duktig, hon pluggar och kämpar hårt för detta. Det är inte bara att öppna eget med eget märke osv, det ligger så mycket bakom.. Sa jag föresten att den skolan hon går på nu är den skolan som Dolce & Gabbana gick på.. Hihi! Sjukt spännande att hon går där. Jag beudrar henne väldigt mycket, efter allt hon gått igenom har hon båda fötterna på jorden och är på väg att bli designer!!

Jag har varit nere på polisen idag också och hämtat mitt nya pass så nu är det bara att börja söka visum, ska göra det nu men först ta lite kladdkaka i kylen med grädde.. 

Puss på er!
/MIRRE

Mot stan

Hej mina vänner!
Jag ska alldeles strax bege mig mot stan och fixa mina naglar, sen ska jag möta upp syrran då ska vi boka tid till tatueringen vi ska göra.. Ska hämta mitt pass också som jag gjorde förra veckan, så snabbt det går nu när det inte är säsong på att fixa passet, annars kan det ju ta typ 3-4 veckor. Oh, ni som hann se mina "mobil blogg inlägg" så kom dom fram NU, nu? Snälla! Jag tror jag inte ska blogga från danmark mer, dom kommer ju inte fram i tid.. Två dagar försent liksom. Sitter och lyssnar på zimmer nu, det var ett tag sen, har nästan bara lyssnat på Coldplay och Xtina som senaste veckorna så man har saknat TH musiken! Nu måste jag skynda mig lite, sitter här i pyamasen och har nyss ätit frukost bara, ska köra om tre kvart.. Hörs senare, jag ska lägga upp videon då också från Köpenhamn, kanske blir någon rolig från idag också med syrran.


Puss & kram /MIRRE



HALLO..
Wir wollten nur reden!

X to the Tina

YES, she looks like a glamour rock star ♥

Mirre idag

Jag utanför vår lägenhet innan vi stack en snabbis på väla för att inhandla det viktigaste!
Syns det att jag färgat håret igen? Hihi.. Nu är det precis som jag vill ha det..

Keps: Faith Connexion store, Paris
Sjal: Sol!d, Köpenhamn
Glansig jacka: Gina Tricot





Mamma och jag


Varmrökt lax, romsås och potatis som vi åt på väla

PCD - When I grow up

Kärleeeek till denna härliga party låt! Nicole dödar, heta jeffla brud!


How do you like it?

Bilder från köpenhamn

Mina inköp från Köpenhamn
(klicka upp bilderna)

Skinnjacka: Gestaz (ÄLSKAR!!)
Heels: Zara
Sjal: Sol!d
And undies, men dom visar ja ickepicke :p




André myser på båten på vägen till Danmark


Helsingborg


One crazy MF here, André visar dance moves här..


Mirre och André i Köpenhamn


EY MAN

Hemma från Köpenhamn

Jag stöööööör mig! Jag mobilbloggade två gånger från Köpenhamn och det kom inte fram! Fattar inte hur det inte kunde komma fram då jag bloggade från Schweiz... Mysko! Nu ska jag och mamma mysa framför en bra film med lite god mat.. Så här sent, usch jag vet inte alls bra att äta då. Tänkte svara på en av era frågor, jag är inte 100% säker på att man inte behöver betala tullavgift på GoJane.com men det stod att man inte behövde och det är en av deras policy att dom talar sanning annars ringer jag och stämmer dom, haha! Nej men om man skulle behöva betala tull så är det inte så farligt, skorna var gratis för fasen.. Idag shoppade jag lite, lägger upp det i morgon, en skinnjacka, ett par heels, lite underkläder och en palestina sjal.. Får ta och kolla upp det där med mobilbloggandet för jag vill ju kunna blogga från mobilen fortfarande. Nu ska vi somsagt äta och kolla en rulle. Föresten, har filmat idag också några roliga videos, lika intressanta som sist vi var i Köpenhamn. Vi har även varit ute och gått en runda, jag och mamma.. Jag kom väl hem från Köpenhamn vid 8 tiden.. Hörs i morgon rockers! Godnatt

/MIRRE

Monday

Godmorgon skönheter!
Snart ska jag iväg och träffa Alexandra och André i stan för frukost på espresso house sen ska vi över till Köpenhamn och shoppa. Sitter här och sällskapar med mamma som äter frukost. Idag åker Sora till Boston, lycka till! Oh, jag ska till Cici i helgen. Ska bli så mysigt! Kameran är med idag så jag lägger upp lite bilder senare dag, är inte hemma förens vid 7 tiden säkert.. Mobilbloggar en snabbis om jag kommer ihåg. :) Ha en bra dag! ♥

/MIRRE

GoJane.com

Jag beställde nyss två par heels från GoJane's hemsida. Sjukt snygga skor har dom och dom är super billiga, säkert inte världens bästa kvalité men jag kunde inte låta bli. Frakten blev 35 USD (225 kr) Dyrare än skorna för fasen! Allt sammans blev ungefär 500 kr. Gå in på sidan och shoppa loss! Skorna jag beställde är svarta, fast det första paret ser lite halvgråa ut. Det andra paret är slående likt Sarah jessica Parker's i SATC! Men dom översta är lätt favoriterna! Längtar tills dom kommer hem på posten. Lär ta ett par veckor.. Föresten, det var tullfritt. Nu ska jag sätta mig på balkongen och mysa med mamma, suga åt sig den allra sista sommarsolen för i år, sen blir det Amerikans sol nästa sommar! Hihi. Gud vad jag längtar att få komma iväg till Washington!

22.99 USD (148 kr)



28.99 USD (168 kr)

Christina Aguilera

Trump And Nakheel presenterade "Trump Tower Dubai"
Röda mattan och uppträde. What a HOT mama!




Hennes skor är ju inte dåliga, eller hur? Sjukt snygga!

Min katt Selma


Haha, don't be afraid!
Hon kollar in i kameran hela tiden, såå söööt! Men fet :p

Jag hos Natali

En bild på mig innan utgång med Natali någon helg sen!
Dålig kvalité, tagen med mobilkamera mot spegeln ;p

Topp: BikBok
Jacka: Gina
Jeans: BikBok

Söndag

Godmorgon mina lieblings! har nyss vaknat, tidigt? Ja antagligen för jag jobbat så är kroppen van vid att gå upp tidigt. Nu ska jag och syrran äta lite frukost, min mamma är spårlöst försvunnen.. Hon var inte här när jag vaknade och hon svarar inte när man ringer, lite läskigt faktiskt! Ah, hon är kanske och handlar, hon pratade om nått sånt i går. Vi filmade mig och katten igår när hon låg hos mig i soffan, precis som en liten bebis jäääätte söt är hon men fet som fasen! Lägger up den videon senare idag. jag tror jag ska träffa Gajic idag, vi får se vad vi hittar på, igår var hon hemma med sin brossa för han fyllde år så vi kunde inte göra något då. Får ta igen det idag. Mina naglar måste göras om, sa jag inte de innan? Haha.. dom har hållt iallafall men nu i veckan måste jag göra om dom. Oh mammaa kom hem nu.. Haha hon hade varit på maxi bara och handlat frukost och massa filmer vi ska se, mys! Nu ska vi alla äta lite frukost, dem ända dagen vi har tillsammans på morgonen..

Kramar på er /MIRRE


Tirre & Mirre
2005

Lördag kväll

Vaknade nyss, har sovit halva kvällen.. KUL!? Nu ska jag inte göra ett skit.. Kolla fim kanske, Stoffe har fests men jag vet inte om jag orkar.. Jag får se helt enkelt, men det innebär att ja måste slänga mig i duschen nu och göra vid mig och det har jag noll ork till. Har precis ätit lite muffins också som mamma bakade innan kanske blir liiiite piggare då? Haha.. Näe vet ni vad! Jag är på bus och mys humör.. Nu vill jag bara ha Cici här. Jag lär väl somna igen, Godnatt snyggingar! Föresten nån anonym komenterade att jag har bytt stil jag med efter inlägget med Rihanna, vaaa? När senast bytte jag stil så drastiskt? Jag har alltid haft rockig stil, mer eller mindre och varit frälst i färgen svart, several years now!

xxxtina

Snygga skor!

Oh, visst  var dom här supersnygga?
Någon typ av gladiator heels.. Nice!

Lördag

Godmorgon! Sitter här hos Sora, vi har nyss käkat frukost och nu ska vi köra till stationen för jag ska ta tåget hem, hon får gäster snart som också ska ha lite avskeds fest för henne som vi hade i går. Det var jätte mysigt, vi ät tacos och kollade film och snackade halva natten, dock halvsov jag för jag var extremt trött men så är det när man varit uppe sen 6 på morgonen och jobbat hela dagen. sista dagen i går, lite sorligt faktiskt men det blir väl några extradagar då och då. Idag ska jag umgås med Johanna tror jag, riktigt länge sen jag träffade henne. Just nu är hon i Köpenhamn och shoppar, hoppas vädret där är bättre för här pissregnar det! Usch fyfan vad tråkigt väder så var det så fint igår..
Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, kolla någon film eller så! Sen i morgon är den söndag och en perfekt vilodag, jag älskar söndagar, ingen annan som gör det?! Sen på måndag blir det Köpenhamn med André (denna gången utan försök till party) haha, vi ska bara shoppa och mysa lite i staden. Nu ska vi åka.. Hörs senare! :)

/MIRRE

Sora och jag i Dorran

Hiss eller diss?

Hiss eller diss på Rihanna's nagellacket?


Det skulle varit lite ljusare eller mörkare för min smak, tycker det ser ut som alien naglar!

Bill Fucking Kaulitz




Vad tycker ni?

Vad tycker ni om Rihanna's lack outfits på hennes konserter?
Kolla tredje bilden, härlig visst? Haha






TITTA så söt hon var, vart har hon tagit vägen?
Om jag får säga mitt så tycker jag att hon har tagit ett för stort steg med sitt utseende.
Visst, hon ser bra ut fortfarande men hon var mycket snyggare innan hennes förändring!
Håller ni inte med mig?

Blåa naglar!

Jag har helt klart fastnat för färgen blått, speciellt som nagellack. Det är verkligen supersnyggt helst med lite skimmer i också. MIn favorit är från Viva la Diva det som är i blå metallic. Här är en bild från HBG- festivalen i somras när vi var ute på Wallmans, där man ser de blåa metallic nagellacket från Viva la Diva. Jag andvänder annars egentligen bara svart eller vitt, svarta eller vita tippar eller helt natural.. Ett tag körde jag bara på svarta tippar ända sen jag var 17 år tills nu för ett litet tag sen bara. Men det är alltid kul att byta. På tal om det så måste jag göra om mina naglar snarast, dom växter ut alldeles för fort. Skulle gjort det nu i veckan men jag har jobbat och inte orkat åka till stan och fixa det. Vilken färg gillar ni?


Eva Mendes härligt snygga nagellack!

Fredag

Woho, äntligen fredag! Dock slutar jag jobbet idag.. Tråkigt! Men det blir ju igen när dom behöver mig för Malin eller Solveig ska sitta på säljen eller göra annat. Ikväll ska jag hem till Sora på avskeds middag mamma kommer och hämtar mig här på jobbet och kör mig ner till stationen för mitt jobb ligger lite utanför stan. Tåget går 16.36 från stan och jag slutar 16.15 så får gå lite tidigare. Fan så tiden går helt otroligt. Denna veckan har gått som smör i solsken trodde att mina jobb veckor skulle gå riktigt långsamt men icke! Oh timmarna bara springer iväg. Nu kommer väl tiden gå otroligt långsamt när man slutat jobba! Tråkigt, för jag vill se Christina live NU! Ja som sagt så kan jag fortfarande inte förstå det. Det kommer komma upp på en sida på internet senare i månaden eller i början på nästa att man kan buda på Meet & greet och vip paket med henne. Sjukt om man hade vunnit det, men enligt mina erfaranheter så stiger priset sjukt mycket som sista minuterna och det skulle inte förvåna mig om budet slutade på över 100 000:- Lyllo den som vinner säger jag bara.. Man kan ju alltid försöka. Haha!
Fasen idag har jag ingen mat med mig till jobbet, får kila ut och köpa något i Thai vagnen som står här i området. Där har dom massa gott, tror jag ska beställa kycklingspett med jordnötsås, den såsen som är SÅ nyttig (det står tom. "kaloririk jordnötsås" i menyn på en restaurang här i Helsingborg) Sinnes god är den, helst med en skvätt lime i. Föresten ni som bor i Kristianstad, läs det här om ni inte vill bli av med ert långa hår! 
Min värd familj i USA håller på att leta efter ett nytt ankomst datum för mig i november, jag har en preliminär datum redan om är 1 december men jag kommer bli klar med mina uppgifter tidigare än vad jag trodde så kan åka tidigare.

/MIRRE

Veckans blogg

Veckans blogg är MALIN!
Första gången jag läste bloggen var igår, hon bloggar om sitt liv och kändisar..
Speciellt MK & Ash olsen. Kika in i hennes lilla värld.

JAG SKA DIT!

Ohhh, I can't believe it! Jag ska se Christina Aguilera i Riga den 18 Oktober!! Jag fattar inte det än, helt sjukt.. Kommer inte förstå det förens jag står där och ser skönheten rakt framför mig. Jag och mamma ska dit, vi bokade nyss flyg, hotell och konsertbiljetter. Jag är SÅÅÅÅ lycklig. Vi åker den 16 - 19 oktober. Längtar som bara den.. Lite mindre än två månader kvar att stå ut.. One happy Mirre over here!



Här är hotellet vi ska bo på


Arena Riga


Xtina

Filmtips

Aquamarine
Denna filmen har jag sett femhundrasjugoåtta gånger om och den är lika bra varje gång, den är perfekt att titta på när man är lite halv depp eller bara har allmänt tråkigt. Jag gillar Emma i filmen, hon är ju känd från nickelodeon och Jojo är också med. Ni som inte sett den och gillar Lindsay Lohan och Hillary Duff filmer se den för den ligger under samma kategori som deras filmer. Ja, den är kanske liiite för barnslig för min ålder men jag tycker inte det spelar så stor roll, jag är ett disney channel och Nickelodeon freak och det är väl ännu värre? Haha.. Can't help it! Förr satt jag och mitt ex och kollade på Nickelodeon på morgonen vid frukosten, VARJE DAG till och med innan skolan (då vi gick där) haha, sinnes! Mitt favvo program var och är "Ginger" äääälskar det! :)


Torsdag

Godmorgon, eller godmiddag är det egentligen! Nu har jag fått tummen ur röven och bytat radiokanal här på jobbet, en dag kvar känns det lönt? Har kommit i kontakt med en tjej som också ska bo i Washington och jobba som Au Pair men hon åker snart så hon kommer dit före mig, men vi ska hålla kontakten iallafall. Usch min näst sista dag på jobbet idag, kommer sakna de faktiskt för här trivs jag, alla är så trevliga och kunderna som ringer är inga plågor heller men vissa är liiite dryga men de står jag ut med. Idag består min lunch av endast en avocado en burk tonfisk och lite pasta, usch så FATTIGT de låter men jag hade varken tid eller lust igår att stå och laga något och maten från igår ville jag inte ha med. Ohh, "when I grow up" med PCD är nu på radion varför bytte jag inte kanal tidigare? Haha rixfm suger ju nu har jag P3 den är bra iallafall. Nu har jag lugnat mig lite sen igår, det där med Xtina att hon ska till NY och signera.. Det blir tyvärr inte att jag åker, fyfan för allt för att det inte gick! Men nu funderar jag på att åka till en av hennes konserter på hennes "mini tour" och det lutar åt att jag åker i vilket fall som helst, bara inte biljetterna tar slut då avlider jag. På riktigt! Men då går det alltid att köpa via ebay eller något men det är lättare att köpa så man får dom ut som I-ticket.. Aja ska sluta babbla och jobba lite, papperna som ska sorteras kallar på mig!

/MIRRE

Ace is one SMF

Back to Basics Tour 2007


Xtina i NY och minitour

GUD! Jag tappade nästan hakan.. Hon ska signera för sin nya parfym i New york den 2 september!  Jag vill dit!!  Oh, det hade varit drömmen, herregud jag är helt extas här hemma. Hon ska även ha konsert i Riga den 18 oktober, som jag vill gå på! (hon ska även till Ryssland och Ukraina så de blir som en "mini tour") . Jag vill så gärna se henne uppträda, man kan även få chansen att få en privat konsert på en och en halv timme i affären hon ska signera i som heter Macy's hon gör alltså detta för att lansera sin nya parfym som kommer säljas i den affären från och med 2 september. JAG VILL DIT! Snälla, jag gråter snart.. Fyfan vad jag vill åka! Flyg och hotell är väldigt dyrt just nu, kollade nyss.. jag kan sitta och skriva i evigheter om att jag så gärna vill dit, så jag ska sluta.. Förlåt för mitt ryck men hon är min stora idol, har varit med henne ända från början och kärleken till hennes musik växer fortfarande. Jag är helt salig, förlåt! Gråter nu.. Kommer dö om jag inte är där då! Kan något Xtina fan lida med mig? MIMI?

Skönhetsmyter

6 falska skönhetsmyter
Vad är sant och vad är falskt?
Det finns många myter inom skönhet.
Och alla är långt ifrån sanna.


› Du får åderbråck av att ha benen i kors
Åderbråck är ärftligt och det har ingen betydelse hur du sitter. Däremot kan du kolla in din mammas åderbråck. Och din mormors. Om de har det är sannolikheten mycket stor att det även drabbar dig. När det handlar om att utveckla åderbråck visar det sig att gener är av största betydelse, då bråcket går i arv.

› "Jag passar inte i den färgen"
Vi har nog alla sagt det någon gång, "jag passar inte i den färgen". Och det kan vara sant. Men bara för att du inte passar i just den nyansen av färgen är det inget som säger att du inte kommer att vara supersnygg i en mörkare/ljusare nyans av samma färg. Prova och du kan bli glatt överraskad!

› Håret växer snabbare om du klipper det ofta
Myt. Det spelar ingen roll om du toppar håret var tredje vecka eller varannan månad- det växer ändå med samma fart. Däremot minskar risken för att få kluvna och slitna hårtoppar om du håller efter ditt hår på regelbunden basis. Det kommer även att se och kännas mer helt och ge ett fräschare intryck.

› Konstgjorda naglar förstör de naturliga
Myt. Kanske att det var så förr att den vanliga nageln blev kvävd under lösnageln. Men det har hänt mycket sedan dess och i dag ska en konstgjord nagel inte vara skadlig. Det som däremot kan skada är appliceringssättet. Det gäller både när naglarna sätts dit och när de tas bort. Görs det på ett oriktigt och oförsiktigt sätt kan det göra din nagel ful och i värsta fall skadad.

› Organiska produkter ger sämre resultat
Myt. Organiska produkter är inte sämre än andra. Det viktiga är att huden får näring och vitaminer så att den känns frisk och ser fräsch ut. Och det kan förhoppningsvis både organiska och icke-organiska produkter erbjuda.

› Citron gör tänderna vitare 
Det sägs att genom att gnugga med citron på tänderna blir de vitare. Och det kan hända att de blir det men det är inte särskilt bra eftersom det kan skada tänderna. Genom denna hemmabehandling skadar.


Dolly Parton - Joline


Beundrar henne och denna låten är ljuvlig
Den har stor betydelse för mig.. Underbar!


Dagens fråga

Vilken är din favorit dricka till filmen eller bio?



Min favvo är helt klart en iskall Cola

Onsdag

Godmorgon! Denna låten får jag snart ryck på.. Den spelas 4957403 gånger per dag. Hatar radio musik, önskar man kunde ta med sig nån skiva, haha! Men det fungerar inte riktigt så, alla lyssnar ju på radion då kan jag inte bara komma och sätta på TH eller nått, då skulle dom blivit helt knäppa här. :p Idag ska jag ner på polisen och fixa mitt pass, var där igår också en halvtimme innan dom stängde då hade deras server redan stängts ner, lite sur man blev där! Så jag måste åka dit idag igen för att fixa nytt lite tur ändå för bilden var ju inte den snyggaste.. Haha! Min frukost på morgonen spenderar jag oftast med min kusin Pidde (som också jobbar här fast på lagret) och hans kompis som verkligen skrattar åt ALLT. Haha dom är så roliga.. Oj, juste idag skar jag mig på brödkniven.. MIn otur blir bara värre och värre känns det som, det började blöda och sved som tusan så nu sitter jag med plåster, stackars mig!

/MIRRE

Godkväll

Tjenare babes!

Sitter här i sängen nu med min laptop, den var något fel på min windows tydligen men fungerar nu igen. Nu ska jag och Sora skriva lite på vår FF, var väldigt länge sen nu men hennes internet är inte riktigt vän med henne just nu så får vänta lite! Jag och Julie smider planer på msn istället, haha.. Oh snart ska vi äta en god efterrätt (mammas hittepå) äpple i ugnen med massa gojs i och vaniljsås, namnam! Coldplay strömmar genom mina högtalare, den musiken är så härlig fattar inte varför jag var helt emot dom innan jag ens lyssnat på en låt med dom, jag ber om ursäkt IGEN till alla som jag sa till att jag hatar coldplay, det gör jag absolut inte, tvärt om! Hihi.. Nu kallar mamma, efterrätt!

Tschüs /MIRRE

Jag dog!

Kolla klänningen!  Och med min OTUR finns den inte i min storlek.. Jag avlider! :(

All Saints Mabelle Strappy Knitted Body Con Dress

I wish I could turn back time

En bild säger mer än tusen ord
Jag önskar jag kunde förklara känslan
Jag önskar mig den 10 februari 2008
Konserten på Mod Club, den första och bästa
Much Music finns också förevigt i mitt hjärta

Resten av dom svart/vita bilderna hittar ni HÄR
Alla dom andra konsert bilderna finns HÄR
Bilderna från Much Music finns HÄR

Guten Morgen

Pigga och vakna? Ni som nu jobbar eller redan börjat skolan.. Här ringer dom som galningar fast dom vet att alla sitter i möte nu på morgonen.. Ska ha frukost om en halvtimme, jag äter ju ingenting hemma eftersom man äter så tidigt på jobbet, bara en timme efter man kommit hit. Så jag har bara ätit en banan nu och druckit kaffe. Oh, jag vill internet shoppa, dom får in nytt på asos hela tiden riktigt jobbigt faktiskt, men jag måste hålla i mina pengar nu. Men denna cardigan från Ted Baker sitter väl inte fel? Sjukt mysig och snygg! Eller denna söta party toppen också från Ted Baker! Det finns ett party linne som jag länge velat ha men aldrig beställt de för jag har varit lite osäker på hur det kommer sitta, de linnet är supersött i satin här är det! Volanger syns på toppar igen det gillar jag, kommer ihåg skolavslutningen i 9an, då hade jag ett vitt linne med volanger på från MQ och för ett tag sen köpte jag ett liknande i svart på BikBok fast med bredare axelband och "brottar" rygg. Nu hittade jag ett på asos med volanger i ljusrosa polyester, den ser ni här också supersött linne att ha på sommaren, tyvärr är den väl slut men man kan alltid ha den när man är ute och gör stan osäkert. Avslutar med min favorit topp på asos just nu som jag skulle beställt men var alldeles för osäker på passformen osv. Så jobbigt att skicka tillbaka och hålla på om den inte skulle passa! Men jag ångrar mig nu att jag inte beställde den, aja får bli nästa gång.. Tandplågaren idag! See you soon babes!


Jag på en danstävling 2004
Puss /MIRRE

Pepsi super fan MTV

Min vän från Kanada är med och tävlar om en träff med Tokio Hotel, rösta på henne här eller klicka på bilden och läs mer om tävlingen, ni lär se henne när ni röstar. Bara klicka på hennes bild sen klicka på rösta! Alla från Kanada kunde delta och det är olika artister fansen tävlar om, alla tycker alltså inte om Tokio Hotel, bara Nel som är "deras fan" i denna tävlingen. Hoppas hon vinner, skulle inte förvåna mig.. Kvinnan har sjukt mycket tur! Haha..

I vote for you, MANY times!! Good luck schatz ... Ich hab dich Lieb! ♥

JA, jag är FETT avis! ;p

Tyson Corner Center

Hey mina vänner! Tänkte bara säga att där jag ska bo i USA, det heter McLean och ligger lite utanför Washington DC. Där har dom ett JÄTTE stort köpcenter som heter "Tyson Corner Center" med massor av olika kända affärer och märken bla; forever21, Macy´s, french connection, american eagel outfitters, Lord & Taylor, Urban outfitters, Banana Republic, Foot locker, Guess, HM, Häagen-dazs, Hershey's Ice Cream, Levi's, Puma, Starbucks, Steve Madden, Swarovski, Victoria's secret. mfl, mfl.. Där finns verkligen allt! Är så glad, jag fick reda på att det fanns av den nuvarande Au Pairen som kommer från Frankrike och hon sa att du kommer infinna dig där 24/7.. I believe so too! Haha. Där har dom även en nagelstudio, det är bra för jag gör det regelbundet här i helsingborg fast det är svårt med nya salonger och så för hon som gör mina gelè naglar är fantastiskt bra! Nu slutar jag, och jag är glad! Hörs senare bb's


/MIRRE


XTINA på högsta volym i bilen nu tack! Usch det regnar.. -.-

Dagens fråga

Vilken är din favorit smootihe?
Eller om du gillar att mixa en egen kanske?




Min är "innocent" jordgubb & banan men om jag ska mixa en egen kör jag på vanilj yoggi och frysta hallon

Jag och Carro

Hittade en väldigt gammal bild på mig och Carro tagen hemma hos min pappa. Den är säkert 4-5 år gammal.. Kul att man sparat gamla bilder men som man förändras, tycker inte ni det? Nu är ju piercingen i näsan väck också. Carro är lika fin som vanligt. Snart åker hon tillbaka till Milano och fortsätter med sitt plugg. Kolla in hennes blogg, hon har lagt upp lite av de hon skapat på design utbildningen där hon går, väldigt duktig är hon, jag är såååå stolt över henne!


Mitt jobb

Tänkte göra lite reklam för mitt jobb, här är hemsidan!
Jag sitter i receptionen till fredag fick jag reda på nu.
Slå en pling, Haha :p Nu är det lunch..
 hörs senare babes!




Godmorgon

Allt bra med er idag? själv har jag huvudvärk, usch! Den har inte försvunnit än, hoppas inte det är migrän bara. Jag ska ha frukost om en halvtimme, kanske är för att jag inte åt ordentligt igår, bara flingor haha.. Inte bra. Nu har Malin kommit tillbaka, men hon ska sitta på säljen några dagar och jag vet fortfarande inte om jag ska jobba till onsdag eller fredag, jag tror de beror på hur mycket dom har att göra på säljen i veckan så jag får nog veta det på onsdag om jag ska fortsätta. Nu är det bara en vecka kvar tills Tirre börjar balettakademin i umeå och Sora åker till Boston, tiden går fruktansvärt snabbt.. Snart åker jag känns det som plus att datumet den 1 december bara är preliminärt så jag kanske åker tidigare, beror på hur fort jag blir klar med mitt visum och mina läkarpapper. Det känns som om man bara vill komma iväg. Tråkigt sen när jag slutar jobba denna veckan då har jag ingenting att göra, men dansen börjar snart så då haar jag fullt upp med de, skönt ska det bli! Hörs lite senare, ska försöka få bort min huvudvärk..


/MIRRE

"The signal"

Denna filmen såg jag och Sora igår, såg den idag igen med syrran. Det är den bsta skräckfilmen jag sett (om man inte räknar med saw filmerna, mihi dom slår alla). Filmen är speciell och lite klurig, man får tänka mycket själv och det gillar jag. fodralet ser inte ut så som på bilden i sverige om man ska hyra den, den jag hyrde var vit med två panorama bilder på framsidan. Jag hörde att det var precis så här forskarna trodde världen skulle bli år 2000. Läskigt bra film, en tio poängare! Skådisarna och allt material har dom lyckats med. Se den om ni gillar skräckisar, om ni gillar saw, 28 weeks later och the ring blir ni inte besvikna. Ärligt talat så skrattade jag några gånger i filmen, den kan faktiskt vara lite komisk, haha! Ni kommer förstå när ni ser den.

Ni ska se Trailern här

Jag som skulle sova, men nu ska jag hoppa i bingen.
Jag har skallebank..
Godnatt! ♥

Ich bin müde

Tjena sötnosar!
Vaknade nyss, har sovit massa timmar nu, ska sova snart igen tänkte bara ta något att käka sen gå och sussa i bingen igen. Fattar inte hur jag kan vara så himla trött.. Antagligen för man är ledig och att man jobbat så mycket i veckan. Jag blir ärligt mycket piggare när jag jobbar, tror det är när man kommer in i rätt rutiner och så sover man så länge på helgerna. Tirre ringde nyss, usch vad jobbigt att bo över hundra mil från sin bästa vän.. Tror inte ni förstår som inte är i samma situatuion, man uppskattar sina vänner på ett annat sätt än när man har dom nära. I morgon är det upp och hoppa tidigt igen, jobb till onsdag möjligtvis till fredag , hoppas det blir till fredag så man kan tjäna lite mer pengar till USA, ska inte jobba någonting alls efter denna veckan. Vecka 36 börjar Jessicas dans (jlc) ska gå på street & showjazz, kanske balett. Längtar tills dansen börjar så man har någonting att hitta på, jag ska fortsätta med dansen i USA sen också, dottern i min värdfamilj dansar på ett ställe i närheten där dom har så att jag också kan dansa där.. Ska bli spännande och se hur dom har det där!
 Nu ska jag äta nått, hörs i morgon babes! ♥

/MIRRE


Nyår 06-07

Pappa & jag

Satt och kollade igenom pappas dator, hittade en massa gamla bilder bla denna;
Tror den är från tidigt 2006

Jag saknar min Tirre


Det finns ingen i hela världen som är så bra som du!
Ingen i hela världen som förstår sig på mig så bra som du!
Ingen i hela världen som kommer ersätta din plats hos mig!
Ingen i hela världen som Terese.. Min allra bästa vän, Bästa vänner är vi och förblir.
Med hela mitt hjärta, jag älskar dig!


Danstävling 2004

Centralskolan del 1

Låt mig presentera den roligaste miniserien på svt
Den finns i 8 delar, alla på youtube. Här är del 1.. Någon av er
som redan sett dom och tycker som jag kanske?
Enjoy


Lördag

Tja babes!
Vi kom nyss hem från stan, har shoppat lite underkläder och käkat thaimat (första gången Sora åt på thairestaurang, spännande, hon gillade det iallafall). Igår shoppade jag massor från BikBok, älskar den affären man hittar alltid någon, jag köpte bla. två par jeans som jag aldrig hittar annars så det var jätte bra. Vi hyrde film också som vi ska kolla på ikväll "The signal" heter den, jag uppfattade den som att den ska vara i samma gener som "28 veckor senare" med någon slags sjukdom som alla blir smittade av. Den är säkert bra. Me loves HEMMAKVÄLL, haha! Föredetta Bogart's, man samlar ju poäng med sitt bonuskort så nu har jag 30:- på det. Riktigt bra! Ikväll ska vi hem till min pappa och kolla på filmen och göra egna chips och mysa lite. På måndag är det jobb igen, helgen går så fort.. Men nu har jag antagligen bara tre dagar kvar på jobbet, riktigt skönt eller så jobbar jag till fredag sen är det "avskedsmiddag" hos Sora på fredag, ska bli så roligt men sorligt på samma gång. Nu ska vi iväg till pappa, blir min mini bil.. Mamma kommer snart hem hon har varit iväg en natt och då har jag kunnat köra med hennes mini, wiho!

/MIRRE 


Guten Morgen

Vaknade för typ en halvtimme sen, jag gick upp lite innan halv 6 i morse (jag skulle ju köra syrran till jobbet) sen somnade jag om som tur var.. Nui sitter jag här själv med en skål fullkornsflingor med mjölk och flytande honung över. Sora sover fortfarande. Hon sa senast i natt när vi låg och snacka att hon HATAR att bli väckt så jag tror jag skiter i de, haha! Jag är ju van vid att gå upp så tidigt nu därför jag inte är trött och konstigt nog var jag pigg halv 6 i morse. Igår kollade vi på film "I know who killed me" med Lindsay Lohan, jag har redan sett den en gång men den är sjukt bra och Lilo på skärmen gör det ännu bättre. Älskar hennes filmer. Idag blir de nog lugnt, ska väl en runda på stan igen och sätta oss någonstans. Hörs lite senare.. Åh va kul att ni tyckte designen var fin, jag älskar den!

/MIRRE

Dagens fråga!

Vilken är den bästa bok ni läst?



Jag har läst så många bra böcker men om jag måste välja en
så är det "asyl" av Lisa Marklund

Lagom tröttsamt

Jag blir lite smått irriterad på anonyma som kommenterar onödiga saker. Som denna kommentaren längst ner! Till vilken nytta? Mår du anonyma person bättre av att skriva något så onödigt? Dessutom skriver du att det INTE är Bill och att du ser skillnad på Bill och inte Bill, du kan då inte vara ett troget fan av TH som inte vet hur Bill ser ut. Äsch! Strunt samma, ska inte lägga det på er andra läsare som är hur underbara som helst, blir bara så trött på avundsjuka människor. Visst jag är  också avundsjuk på folk, alla är vi avundsjuka men det får inte gå över gränsen.. Egentligen ska man bara ignorera sådana kommentarer men jag kunde inte låta bli när hon skrev att det inte var Bill, då blev jag bara irriterad. Nog om det! Min värdfamilj skrev till mig idag att dom kommer vara borta under Julen och eftersom min preliminära avresedatum är den 1 december får jag hitta någon att fira min jul med, men det gör jag säkert! Det spelar inte så stor roll för mig var jag befinner mig runt julen. Sen får jag en vecka i April ledigt också. Nu är det lite mer än en timme kvar på jobbet sen helg, men nej vet ni vad jag ska göra i morgon då? Köra min syrra till jobbet lite innan 6. Kan man få mer otur? Men om jag inte gör det hotar pappa med att jag får betala skatten på bilen själv och då kör jag hellre.. Haha! Får somna om sen när jag kommer hem igen, annars kommer jag vara helt slut..

/MIRRE


Oh, jo visst är det Bill vi ser?!


En lista!

1) Vad åt du till frukost?
En Innocent smoothie och två grovbullar med salami och tomat med chocokaffe

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
Har massor i bloggen redan :p

3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Cici ♥

4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Den är svart

5) När var du arg senast?
Riktigt arg var väldigt länge sen men lite små sur var faktiskt i tisdags

6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Vår dans och sång grupp "Sheridan" under högstadiet

7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Oj, inget tror jag!

8) Yoga eller löpning?
Yoga, utan tvekan!

9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
oxfilé Provencale eftersom jag inte äter någon annans köttfärsås än min mammas eller min egen (kräsen, jag vet :p)

10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Prenumererar på Glamour

11) Favoritkaraktär i deckare?
svårt, jag läser inte så mycket deckare faktiskt.

12) Teveprogram du aldrig missar?
csi, family guy och simpsons

13) Vem är du avundsjuk på?
Christina Aguilera, mohaha!

14) Din bästa revansch?
Oj, har nog inte haft någon sån än.. Det kommer! ;)

15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Ingen kommentar

16) Mat du aldrig någonsin kommer att äta?
Sparris och någon maträtt med lever i.

17) offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Ett allvarligt sådant med Paris Hilton, haha! Nej men ett seriöst med xtina eller någon av medlemarna i TH hade inte suttut fel.

18) kaffe eller te?
Te

19) skostorlek?
36-37

20) hur ofta är du på Ikea?
Nästan aldrig

21) om du hade 5 miljoner över ....vad skulle du köpa då? och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
Bills svarta nitjacka som han hade på Rock in Rio som jag bara vill ha SÅÅÅ mycket, se bild här! Gimme, gimme! Det ända jag kom på just nu, haha :p

Veckans blogg!

Glömde helt bort "veckans blogg" igår, jag skulle ju ha en ny varje vecka!
Denna veckan är det PAULINA's blogg som är veckans bästa. Jag tycker den är intressant att läsa, hon uppdaterar ofta och olika varje gång bla. kändisar, musik, mode, videos och så vidare.. ps. hon diggar även Tokio Hotel! Ta en titt i hennes blogg!


Fredag

Godmorgon mina babes! Idag började jag halv 8, de borde vara olagligt att börja så tidigt? Men stackars dom som börjar 7, så jag ska försöka att inte klaga.. Läste nyss Kenzas blogg, hon tipsar om en hårprodukt som jag bara MÅSTE testa, den heter Schwarzkopf Professional Osis+ Dust it! Tack K för tipset. Idag slutar jag även en kvart tidigare eftersom vi börjar tidigare. Önskar det ändå vore 4 man slutar men nej då är det kvart över istället. Malin (som brukar sitta här egentligen) berättade för mig att det var så innan, att dom slutade 4 och nu har dom ändrat de. Snåååååålt!! Haha.. Efter jobbet hämtar jag S i istan och jag måste bara in på Åhlens, dom rear ut boken "Emma" som är skriven av Maria Eriksson, jag vill så gärna läsa den och jag hoppas innerligt att den finns i pocket. Jag var på maxi igår och där hade dom bara den i bok för 179:- Det handlar inte riktigt om priset jag bara gillar när det är pocket, mycket lättare och mindre. Frukost om lite mer än en halvtimme, syrran jobbar idag så det blir med henne idag. Hon har varit ledig två dagar nu så jag har ätit själv, haha så tråkigt är det. Nu ska jag uppa min myspace lite, länge sen jag var där inne! Här är min myspace, för er som är intreserade :)

/MIRRE

Mamma och jag på msn!

Mamma skrev till mig på msn när jag va på jobbet i förmiddags, HAHAHAHA! Så roligt!
Hon skriver "TH" också och inte Tokio Hotel, haha.. Älskar dig mamma.
Nu sitter vi här jag, Carro och Gajic med varsin smoothie, ska nog kolla film.
Godnatt på er, hörs i morgon! ♥


Torsdag

Dagarna bara springer iväg tycker jag, det känns som om det fortfarande är måndag och nu är det redan torsdag. Helt sjukt! Nu har jag fått reda på min avresedatum till USA, det blir den 1e december. Längtar! Efter mitt jobb ska jag ner till stan och träffa Gajic, Anna och Carro vi ska sätta oss någonstans och käka och prata lite skit. Blir antagligen Mezo eller något annat mysigt. Igår var jag hemma hos Gajic som sagt och firade hennes mamma som fyllde år. Vi käkade lite och pratade om allt mellan himmel och jord. Ska bli så jobbigt att åka ifrån sina vänner man har, dock är Tirre i Umeå och Anna i huvudstaden och Carro ända borta i Milano, den ända jag har kvar är lilla Gajic som jag snart lämnar, usch nej! Ska inte tänka på det. Ska ta vara på tiden som är kvar, det är ju lite mer än tre månader men det kommer gå så himla fort. I morgon kommer Sora hit, henne hämtar jag i stan efter mitt jobb så åker vi väl hem till mig och tar det lite lugnt sen ut och käkar eller köper hem mat och lagar själva, sen ska vi antagligen ut någon stansfår se vart och hur det blir. Nu är det snart bara en vecka kvar till Sora åker till USA, så snabbt tiden går.. Sinnes!

/MIRRE

Heart on my sleeve clothing

Jag kollade runt lite och här är mina favoriter, dom skickar antagligen till Sverige men det är dyrt och tar lite tid, affären ligger i New York. Är riktigt sugen på att köpa mina favoriter från sidan men jag får vänta tills jag kommer till USA och beställa där ifrån istället eller köpa när jag åker till NY! Undra vad min värdfamilj ska tycka om dom kläderna.. Haha! Behöver ju inte skylta med de för dom.. Kläderna och accessoarerna är väldigt billiga och dollarn är låg också. 
För att komma till sidan klicka här!


"My sex tape comes out next week"
$18
(115kr)
 

"I've faked it"
$18
(115 kr)
 

"Rockstars make my panties drop"
$14
(89 kr)

 
"Bad boys make my panties drop"
$14
(89 kr)

 

Jag vill dansa med Tirre ...

Don't blame me! Men E-type hör SÅ mycket ihop med disco. Denna låten får mig att flyta tillbaka till SM i juni och jag vill dansa, hör denna låten på jobbet minst en gång om dagen. För er som inte sett oss dansa klicka HÄR så får ni se ett klipp från SM när jag och Tirre
tävlar i SM-klassen i pardisco.


Nu ska jag klä på mig lite andra kläder och åka till stan och möta upp Gajic min älskade vän sen ska vi hem till henne och fira hennes mamma som fyller år!

Kram på er!  /MIRRE

Fått hem från asos.com

Beställde från asos förra veckan och fick hem detta i måndags;
(frakt  runt 50 kr om du beställer "litet paket" annars blir det upp mot 300 kr)

svart partylinne 328 kr
ASOS Cross Back Belted Top

Vitt linne 65 kr (rea, org pris 105 kr)
ASOS Cutout Strap Vest

Vit t-shirt 170 kr (rea, org pris 210 kr)
ASOS 'Urban Civilian' Tee

Bkay

Ever heard of perfection? I can tell...


Onsdag

I morse försov jag mig, jag vaknade 07.11 "Great!" var det första jag fick ur mig och hoppade direkt up ur sängen. (Jag som alltid kör hemifrån senast  tjugo över). Tur att jag kom i tid iallafall. Jag och mamma som skulle gå upp tidigt idag och laga min lunch som jag skulle ta med mig till jobbet men icke, så mamma var snäll och lagade exakt det jag ville ha och cyklade hit med maten, har nyss ätit och det var super gott.. Det har varit väldigt mycket att göra från tidigt i morse fram tills nu, därför jag bloggar lite sent.. Hihi! Kram på er.

Lax & pasta med Pesto körsbärstomater och rödlök

En fråga till ...








Vilken är din favorit frukt att ha och doppa i chocklad Fondue?

Min är helt klart jordgubb eller banan, marshmallows är också en 10p ;)










Lunch

Guten Tag Lieblings!
Tisdag och ännu en kämpig dag på jobbet. Haha! Nejdå, det är ett skönt jobb med omväxling. Inte bara samma sak hela tiden. Just nu svarar jag i telefon men innan sorterade jag posten och lite så. Jo, just ja! Det där med att jag ska åka till Washington i slutet av november, jag berättar mer om familjen och så senare för just nu är min värd familj på semester i Europa och kommer hem i slutet av månaden då får jag mer info så skriver jag mer om det här senare. Ni får hålla er! Hihi. Det ska bli väldigt kul och spännande att komma iväg dock är jag nervös som tusan men vem hade inte varit det? Jag ska verkligen blogga när jag är där, kommer ju bo där i ett år så det ska bara bli roligt att uppdatera från USA! Om knappt en halvtimme ska jag äta min home made tonfisksallad med pasta vid sidan om, gott ska det bli. Tog med mig den boken jag läser just nu också (som jag haft uppehåll ifrån ett par veckor tyvärr) "allt för min syster heter den". En läsvärd sådan. Tycker dock den är lite seg här och där.. Men den ska läsas på lunchen!
Ikväll blir det mys hos Louice ju, tjejmiddag hos henne kl 7. Det blir mat och dryck sen möjligtvis ut och partaja på tisdagsklubben, det är nämligen sista gången det är i sommar! Sommar? Nej de börjar fasiken bli höst! Usch så trist. I varfall så blir min kväll säkert intressant och nykter. Jag ska strunta i att dricka hädanefter, väldigt dåligt för kroppen och jag ser ingen mening med att hälla i sig en massa alkohol!? Jag har minst lika kul utan kalorierna. Haha! Man mår dessutom bara dåligt dagen efter eller är seg som en snigel.. Nej tack till alkohol!

/MIRRE


Jag & Kenza innan TH kom ut på scen på Mod Club i Kanada!
Visste ni att min och Kenza's ögonfärg (härligt ljus hazel brun) är lika dan?

Dagens fråga!

Jude Law eller David Beckham?





Jag paxar Jude Law, lätt! ;)

Au Pair

Tänkte berätta lite kortfattat hur jag gick till väga, många av er ha ju frågat mig!
Jag började med att söka upp olika organisationer och så fastnade jag för Skandinaviska Institutet som jag åker med i november. Där fick jag komma på möte när jag hade mitt personliga brev och referenser klart. Där hjälpte dom mig lite mer med mitt brev och fler referenser (man måste ha minst två olika) Allting står på deras hemsida! När allt väl var klart så släppte dom ut mina ansökan på nätet och familjer började kontakta mig. (först måste London kontoret godkänna din ansökan). Efter den är godkänd tar det max en månad innan familjer börjar kontakta dig. Dom börjar med att skriva ett mail och skicka sitt personliga brev sen vill dom oftast höras via telefon, det är då man får känslan av om familjen är rätt eller inte passar dig alls. Om ni har några frågor om detta hänvisar jag er till min blogg mail! :) Kram på er och lycka till ni som vill åka! Det är mycket pappersarbete, men det är de värt! Oh, självklart kommer jag fortsätta blogga, oroa er inte.

/MIRRE

There's no need to feel no shame

I wish that I got you breaking into a sweat, got you hot, bothered and wet.
You nasty boy!

That outfit literally KILLS


Jag är så glaaaaaaaad! Tackade JA till familjen i Washington idag!
Åker i slutet av november som Au Pair.

Bärpaj med smulpajsdeg

Svårighetsgrad: Lätt 
Tillagningstid: 45 min


INGREDIENSER
Smulpajsdeg:
Vetemjöl 1,5 dl
Havregryn 1,5 dl
Strösocker 2 msk
Smör eller margarin 100 gram

FYLLNING
Bär/frukt 500 gram
Strösocker 0,5 dl
Potatismjöl 1,5 msk


TILLAGNING
  1. Smuldeg: Smält matfett i en kastrull.
    Rör ner smör, socker, vetemjöl och havregryn i en bunke och blanda väl.
  2. Paj: Sätt ugnen på 225°C.

    Fyll botten på en ugnssäker form med bär.
    Strö över potatismjöl, sedan socker.
    Till frysta, sockrade bär endast potatismjöl.
    Strö smuldegen över.
  3. Grädda mitt i ugn i cirka 15-20 minuter, tills smuldegen fått fin färg.


LYCKA TILL!


Dagens fråga!

Vilken är din drömbil?



Min är Chrysler Crossfire SRT6 (2005)
Visst är den het? ;)

Måndag

Guten morgen!
Ny vecka redan.. Det går så fort, helt sjukt de känns som om det nyss var torsdag och jag bestämde med Natali att vi skulle ut på fredagen. Jaja, inget man kan göra åt. I morgon ska jag på tjejmiddag hos Louice, ska bli väldigt trevligt det är ju inte allt för ofta man träffar alla vännerna på en och samma gång. Älskar sådana här tillfällen när man umgås med alla och har riktigt roligt, antagligen blir det utgång sen för dom flesta kanske för mig med de beror på hur trött jag är, har ju jobbat hela dagen och ska jobba dagen efter tidigt. Annars går jag hem och sover så är jag pigg på onsdag. En sak som jag tycker är tråkigt, Tirre är ju i Umeå och det är riktigt trist vi är egentligen inte alla då. Usch känns konstigt att hon inte är hemma i Helsingborg och att man inte kan ringa henne eller kommer över till henne när man vill längre. Ett år kvar bara, suck! När man gick på högstadiet och gymnasiet var allt så jävla lätt, inget att oroa sig över. Ta vara på er tid i skolan säger jag bara och på era kompisar, tiden går allt för fort! Jag ska hälsa på Tirre någon gång i September tänkte jag, så åker jag lastbil upp till Sthlm sen byter jag där ifrån till flyg, hörde från Tirre att det var en värsta lyxig lastbil med internet och säng, så det ska bli en skön resa och från Sthlm till Umeå är det ju bara typ en timme.

Idag ska jag och mamsen åka och storhandla på maxi, det behövs nu! Vi ska endast inhandla nyttigheter och ingridienser till bakverk och sådant, för här ska det bakas och lagas god mat. Jag tänker lägga upp recepten på maten och bakverken till er här i bloggen för jag vill dela med mig av dom goda nyttigheterna, det är gott jag lovar! På lördag ska jag och Sora baka lite gott. Vi ska även testa göra egna chips.. Kul va? Hihi.. Jag kan sitta och skriva i evigheter, speciellt nu när det är så mycket dötid på jobbet det ringer ju bara emellanåt så jag skriver hela tiden känns det som.

Oh, vet ni.. Jag är ett jätte stort fan av Lisa Marklund's verk skrivna om Maria Eriksson och även Mia's egna bok "Mias hemlighet". Hon ska vara på P3 nu hörde det på väg till jobbet, just nu sitter hon säkert och blir intervjuad så missar jag det, fasiken också. Hörde även på radion i morse i bilen att hon och hennes dotter "Emma" ska börja på en ny bok, ska bli sjukt spännande måste bara läsa den när den kommer ut. Och vet ni en sak till som suger? Vi har RixFm här på jobbet och dom spelar samma tråkiga låtar om och om igen och jag vågar inte byta för det är radion som går runt hela företaget, haha! Någon mer som är ett "Maria Eriksson-fan"? Nu ska jag äta lite frukost, hörs liiiite senare och tack för ALLA söta kommetarer, ni är BÄST!!

/MIRRE


Snygge Tomi BOY !

Tävling!




Jag är med i Emelie Ohlssons tävling på hennes blogg

:D

Video från Köpenhamn

Här är en video som vi filmade på väg hem från Köpenhamn i gårnatt, här är vi på stationen. Vi gick aldrig in på stället utan lullade runder i den mysiga staden istället och kom hem runt 5 tiden i morse. Vi hade kul som fasen iallafall. Lägger upp en video till snart, där jag berättar lite till när vi sitter på en buss som vi var tvugna att byta till pga. banarbete på järnvägarna. Riktigt störigt, resan tog över två timmar och vanligtvis tar det inte mer än en timme och 15 min.
 Puss!


Mirre och André

Här kommer lite bilder från igår, lägger upp en video lite senare också om hemresan när vi är på centralen i Köpenhamn. Ni ser min hårfärg va? Hihi, vad tycker ni? Själv blev jag väldigt nöjd för att ha färgat det själv, man brukar oftast bli missnöjd med färgen då men inte denna gången! :)


Jag i Köpenhamn, på väg till stället vi skulle till


André, the king of dance hoho


André & Mirre, me like you


André dansar, mitt på stan :p


One more pose picture

Party ikväll

Hej hopp! Min danskompis André smsade nyss och ville ha med mig ut, det tackar man inte nej till.. Vi ska till Köpenhamn och partaja, det är nämligen Pride veckan där nu och nej jag är inte lagd åt andra hållet är där för partyt skull och André's såklart. Vi ska åka vid senast 10 ikväll så jag måste hinna bli klar, ska färga mitt hår också i en helt annan färg ska bli spännande att se resultatet av det sen, hoppas att det blir som jag vill ha det. Kameran följer såklart med ikväll, igår glömde jag totalt bort att ta med den, var allt för stressad jag var bara hem om och bytte kläder efter jobbet. Ikväll slänger jag kanske upp ett blogginlägg från mobilen också. Så kika in lite senare igen! Nu måste jag skynda mig, sitter här och skulle egentligen kollat film med mamsen. Flåååt mamma!  Ha en bra kväll alla mina söta läsare.

/MIRRE



Jävla snygga kvinna!

Nicole Scherzinger

Snyggt Nicole, att visa hela fjaset! Men det ska väl alla kändisar vara med om  ;)

2007

Christina's nya parfym

I N S P I R E
"It's a combination of all my favorite smells"



Längtar tills den kommer till Sverige!!

Lördag

Godmorgon! Jag vaknade alldeles FÖR tidigt i morse, klockan var kvart över 8 jag var helt klar vaken! Så sjukt kunde inte somna om, men sen när jag väl somnade om hade jag världens konstigaste dröm.. Jag drömde att jag var gravid, men inte med en unge utan med en jacka jag ville ha, japp! Jag födde ut en jacka dels en jacka som var Bill's. Ja, tur att det bara var en dröm. Igår var jag och Natali ute på Tivvan, först var vi hemma hos Natali's brossas kompisar och förfestade, jag drack inget eftersom jag körde och det var skönt också. Jag ska försöka skita i att dricka när jag går ut, det är jävling onödigt egentligen och väldigt onyttigt! Iallafall, vid  ett tiden givck vi in på Tivvan och var där till tre, då dom stängde.. Alldeles för tidigt för min smak, dom brukar ha öppet till fem men det är bara på lördagar. Jag var hemma vid halv 4 och pratade med Sora i telefon som inte kunde somna stackarn, hon skulle upp så himla tidigt idag också. Usch! Nu måste jag hänga tvätten sen ska jag träffa Natali, vi får se vad som händer idag, bio kanske! Vi hörs lite senare darlings.

Kram på er /MIRRE


Bild på mig och Carro, Costa Brava -07

Utgång!

Hey sötnosar!
Jag har nyss slutat jobbet. Har nästan precis kommit hem, har bara hunnit packa mina grejer tills ikväll. Jag ska snart ner till stan och hämta Natali på jobbet sen ska vi hem till henne och slappa lite sen ut och partaja ikväll! Idag har det varit sjukt stressigt på jobbet, ALLA ringer på fredagar tydligen och dom ringer tom. efter jag slutat och kopplat om telefonen, glöm att jag svarar då! Haha.. Innan jag hämtar henne måste jag bara hinna inom statoil och tanka, det går ju bensin varje dag nu fram och tillbaka till och från jobbet. Ja oj, tiden springer iväg, ska hämta henne lite över fem! Sen köra direkt hem till henne, lite utanför stan. Saknar min Tirre! ♥

Ha en fin kväll och ta det lugnt så ses vi i dimman! /MIRRE



No women will ever be better than you,
you are the queen of music!

Bild från Comet efterfest

Pratade precis med Juli på msn (tjejen vi bodde hos och va med i Tyskland under dagarna då vi skulle till Comet). hon skickade denna bilden, där man ser mig och henne på, stå upp! Haha.. Typ där vid spiraltrappan. Kul att hon hittade den bilden på oss. Det kommer väl fler så småning om hon sa senast idag att hon hittat en del bilder från festen! :) Det är föresten jag som står till vänster..


Ljuvlig musik

Coldplay - Lovers in Japan/Reign Of Love



Föresten TH bloggen är väldigt uppdaterad nu förtiden av mig, kika gärna in! :D

Tävling!

Jag är med och tävlar i Annelie's blogg om en fotografering eller en förstoring!
Jag vill vinna! :D
Va med du också


/MIRRE


Veckans blogg !

VECKANS BLOGG BLEV MARITTA!
Jag valde henne för hennes kommentar var väldigt ärlig!
I hennes blogg kan du läsa allt mellan himmel och jord hon bjuder på sig själv.
Me like. 
 
Här har ni hennes kommentar!

"Hej hej. Maritta heter jag. Är 15 år och bor i förorten. Jag har det inte så bra ställt som vi säger så. Jag bloggar på metro, och där får man betalt för att man bloggar. FAST, bara om man lyckas få 5000 godkända sidvisningar på en månad. Jag är inte i närheten. Jag vill inte att du ska tycka synd om mig eller så. Det här är min förklaring,och det skulle absolut vara jätte kul att vara veckans blogg och sammtidigt skulle det betyda jätte jätte mycket för mig. :)
Ha det bra Mirre."

Torsdag!

Gud vad dagarna går snabbt, man hinner knappt med.. Känner mig dum att jag inte skrivit själv idag utan bara två nyheter från aftombladet, men det var dom två som jag fastnade för, speciellt den med Brittans mamma. Sjukt! Men synd om henne på samma gång om hon nu inte kunde hjälpa de. Idag har jag haft massor att göra, därför jag inte hunnit skriva riktigt. Ekonomi avdelningen kommer med papper hela tiden som jag ska sortera och så.. Sen var det posten i morse som var överfull. Men nu skriver jag! Hihi. "Veckans blogg" inläggets kommentarer kommer jag inte att publicera utan bara skriva ett inlägg med kommentaren och bloggarens adress som vann "veckans blogg". Anledning är att ni inte ska kunna "klaga" eller "kritisera" för ni jämfört kommentarerna. Hoppas ni har överseende med detta! :)

Ikväll ska jag ta det väldigt lugnt, så här trött har jag inte varit på ett bra tag, nu när man precis kommit in i att jobba är de lite svårt med tiderna på morgonen, men jag kommer väl vänja mig snart. Jag vet inte hur länge jag ska jobba min chef sa att han skulle ge mig besked nästa vecka om det blir en tredje vecka också, om inte så blir det iallafall 2 dagar den tredje och sista veckan. Skönt ska det bli att kunna sova hur länge man vill igen varje dag! Hihi.. Sen när jag åker till USA blir det tidiga mornar och jobb som nu. Nu måste jag ta varap å min lediga tid som kommer och göra något vettigt inte bara sitta hemma, jag som reste så mycket innan saknar det rejält. På tal om sakna så pratar jag med Tirre nu lite på msn, henne ska jag hälsa på snart inget snack om saken. Tänkte åka och hälsa på Carro också, Anna och Tirre tänkte göra det så får hänka på dom. Hihi.. Jag vill så gärna till Paris igen, en av dom städerna jag trivts i bäst dock så är människorna inte världens trevligaste (förutom dom man känner) men det kan man stå ut med. Jag vill iväg med Cici också.. Vi får fundera över den saken eftersom båda jobbar nu så krockar det lite med våra tider, när hon är ledig så jobbar jag och tvärt om..

Ha det fint så hörs vi senare babes! ♥ /MIRRE

Har man pengar så har man

Eva & Posh äter - och spelar!

Victoria Beckham och Eva Longoria har slagit sina huvuden ihop, skriver Bang. Den före detta Spice girls-medlemmen och skådespelaren ska öppna ett uteställe i Las Vegas, med både restaurang och casino.

- Eva och Victoria brukar gå ut och äta och sedan spela. De insåg att det inte finns något uteställe som fokuserar på båda delarna, säger en källa till Daily Star.


Britney's mamma dödade 12-årig pojke

En mörk hemlighet i familjen Spears har flutit upp till ytan.

Britneys mamma dödade en 12-årig pojke när hon själv var ung.

- Hon har fortfarande inte kommit över det, säger Lynne Spears talesperson.


 

I över tre decennier har hon burit på sin fruktansvärda hemlighet. När Britney Spears mamma Lynne Spears, 53, var 20 år körde hon av misstag på en 12-årig pojke som senare dog av skadorna.

- Hon har bara berättat om olyckan för några få personer och säger alltid: "Snälla, tyck inte att jag är en dålig människa", berättar en vän till familjen Spears för tidningen National enquirer.

- Hennes ögon blir vettskrämda när hon tänker på det. Lynne har fortfarande inte kommit över det, säger källan.


Året då hon gifte sig

Dödsolyckan skedde i Lynnes hemstad Kentwood i delstaten Louisiana 1975, samma år som hon gifte sig med Britneys pappa Jamie Spears, när hon skulle skjutsa sin bror till sjukhuset.

- Anthony Winters och hans vän cyklade på vägen i en kurva. När Lynne kom runt kurvan kunde hon inte undvika pojken på vägen eftersom det kom mötande trafik i den andra filen, säger Lynnes taleskvinna Louise Taylor i ett uttalande till tidningen.

Den döde pojkens lillebror Chris berättar att han minns sin bror väl, trots att han bara var några år när den tragiska händelsen inträffade. Den i dag 36-årige Chris befann sig inne i familjen Winters hus när hans storebror cyklade iväg med sin kompis.

- Bilen körde över honom. Min mamma sprang ut och skrek. Mina föräldrar berättade flera år senare att Anthony dog omedelbart. Det här har skadat min familj ganska mycket, säger Chris.


Boken kan avlöja allt

Eftersom det var en olyckshändelse dömdes Lynne Spears aldrig. Men trots att det nu har gått 33 år har Britneys mamma inte kunnat komma över det som hände.

- Än i dag sörjer hon familjen Winters förlust av sin son, säger hennes taleskvinna.

- Hon har fortfarande inte kommit över det.

Det är ännu oklart om Lynne Spears skriver om olyckan i sin självbiografi "Trough the storm: A real story of fame and family in a tabloid world" som släpps i september. I boken ska hon enligt amerikansk press bland annat berätta om "den mörka perioden" i Britneys liv.


Ute efter pengar

- Jag tror att folk kommer bli överraskade över vem Lynne egentligen är, säger Curt Harding från förlaget Thomas Nelson till Us magazine.

Kritiker menar att boken bara är ännu ett sätt för Lynne att mjölka pengar på sin äldsta dotters bekostnad.

Britney själv går till hårt angrepp mot sin mamma på sitt kommande album, enligt brittiska The Mirror som tagit del av texterna till de nya låtarna.

"Hey mamma, jag vet att det är mina pengar du är ute efter", sjunger Britney i låten "ATM", enligt tidningen.

När Britney Spears mamma var 20 år råkade hon av misstag död 
När Britney Spears mamma var 20 år
råkade hon av misstag döda en 12-årig
 pojke som hon körde över med sin bil.
- Hon tycker inte alls om att prata om det.
Hon vill bara glömma att det någonsin
hände, men kan inte, säger en vän.


Britney med mamma Lynne 2002, innan deras mor-dotter-förhåll 
Britney med mamma Lynne 2002, innan
deras mor-dotter-förhållande havererade.


aftonbladet

Jag och Kenza i Danmark

Jag och Kenza försöker gå av tåget i Danmark, när vi precis kommit från Genève (TH konserten). Vi kommer inte av tåget för dörren fungerar tydligen inte. Haha! Ursäkta min hosta mitt i allt, både jag och Kenza var bomb förkylda. Vi kommer av till slut som ni ser, haha! Sen hade vi även problem att komma på det andra tåget vi bytte till som skulle ta oss till Helsingör, men vi kom på där också efter många om och men! ;p

Om ni inte kan se videon klicka här!

Lindsay har bröllopstankar ...

Vill gifta sig i samband med skivsläpp!
Många trodde att Ellen DeGeneres och Portia de Rossi skulle bli det första lesbiska paret att gifta sig i Los Angeles.
Men nu kan Lindsay Lohan och flickvännen Samantha Ronson hinna före till altaret.

Enligt News of the world har paret äktenskapsplaner.

- Lindsays nya album kommer ut i november, och de tycker att det är passade att ha bröllopet då, säger en källa.



 Samantha & Lindsay

aftonbladet

Veckans blogg!

Tänkte börja med en kul liten grej, som jag sett några andra också gör.. Jag börjar första gången med att be er kommentera detta inlägget om ni vill vara "veckans blogg", om varför just ni tycker er blogg ska bli "veckans blogg" här hos mig. Hädan efter väljer jag ut bloggar själv. Ni får fram tills i morgon på er att kommentera detta inlägget, bäst förklaring vinner och publiceras i bloggen i morgon.
Lycka till!


/MIRRE

Mary-Kate om Heath's död!

Mary-Kate Olsen förhörs om Heath Ledgers död

Kvar på utredarnas lista finns ett namn: Mary-Kate Olsen - som uppges ha haft en kärleksrelation med Heath Ledger.

Men skådespelerskan vägrar att låta sig förhöras - om hon inte garanteras åtalsimmunitet.

En städerska upptäckte Heath Ledgers livlösa kropp när hon anlände till stjärnans lägenhet i Soho i januari. Intill honom stod en burk sömnmedel.

Ledger hade beställt massage av massösen Diane Lee Wolozin. När ingen svarade gick både hon och städerskan in i bostaden.

Ringde Mary-Kate

Där låg Heath Ledger död. Men istället för att larma 112 ringde massösen Mary-Kate Olsen - fyra gånger. Men även "Huset fullt"- skådespelerskan struntade i att ringa efter ambulans. Hon skickade istället sina livvakter till lägenheten i Soho, som kom fram samtidigt som ambulanspersonalen.

Detta har förbryllat polisens utredare.

Mary-Kate Olsen och Ledger ska ha haft en kärleksrelation. Olsens advokat har hela tiden förhalat polisens försök att få höra skådespelerskan gällande Ledgers drogmissbruk och om hans förehavanden samma dag som han dog, skriver New York Post.

Sista pusselbiten

Utredarna har hört stort antal människor: Läkarna, massösen, livvakterna, städerskan, kollegor och hans före detta flickvän Michelle Williams.

- Alla har varit väldigt samarbetsvilliga, och ivriga med att berätta vilken fin människa Heath var. Alla utom Mary-Kate Olsen, som vägrat att prata överhuvudtaget, säger en källa till New York Post.

Obduktionen visar att Heath Ledger dog av en oavsiktlig överdos.

Enligt New Yorks Post källa kan Mary-Kate Olse vara den sista pusselbiten, i utredningen som syftar till att ta reda på varifrån Heath Ledger fick sina droger och mediciner.


aftonbladet

Onsdag

Godmorgon babes! Har nyss hållt syrran sällskap under frukosten. Nu är jag back to work och ska sitta till lunch, utan rast (?) Hoppas jag får någon paus så jag kan sträcka lite på benen och gå ut i det fina vädret, solen skiner här iallafall. Nu gick det ett tag i mellan de jag skrev nyss, haha posten kom och jag skulle sortera och öppna alla brev. Men nu är jag här igen och det ringer som attan.. Idag är jag lite piggare än igår, kämpigt bara att sitta still man blir ju inte piggare för det. Men jag ska inte klaga, hade inte velat vara på lagret och lyfta tunga pallar och sånt. Nu när man sitter så här och inte har något annat att göra medan det inte ringer så sitter man ju vid datorn, så jag kollar aftonbladet varje dag. Kommer säkert med någon nyhet sen när jag läser dom.. Oh, en som undrade vad "bingen" är, det är sängen.. Kanske bara finns på skånska? Haha. See you later! :)

/MIRRE

Klicka f?tt st䮧a bilden
Tokio Hotel live på Mod Club, Toronto 10/2 -8

Gute Nacht

Pytte animationen bjuder jag på! Maha
Ska hoppa i bingen nu, hörs i morgon när jag är på jobbet.

Godnatt ♥

imagebam
 

Dagens fråga!

Vilken onaturlig kraft skulle ni vilja ha?

Jag skulle vilja kuna stanna tiden, kunna flyga, gå igenom väggar och bli osynlig!
HAHA, jag kräver mycket ja :p

(fråga mig inte varför de blev en bild på pipi, hon är cool iallafall)


En skakade nyhet, tyck gärna till!

Själv tycker jag detta är skandal, jag är mållös! Förstår mig inte på läkarna i världen. Just detta händer på tok för många gånger. Jag är måttligt besviken på läkarvården. Jag hade kunnat skriva en hel roman om detta så därför ska jag inte fortsätta utan låter er skriva ner tankar och kritik vad ni tycker om detta! Va för guds skull inte blyga, skriv precis vad ni känner! 

***

NU ÄR HALINA DÖENDE Halina Wiltman, 57, sökte hjälp för sina svåra ryggsmärtor redan i december. Gång på gång skickades hon hem - med felaktiga diagnoser och värktabletter. Efter fyra månaders kamp kom beskedet att hon har elakartad cancer i både lungor och skelett. Halina vill dö hemma i lägenheten, där hon nu vårdas av sin make Gert, 66. "Vi ville göra så mycket", säger han.
"Läkarna sa att jag inbillade mig. Efter 16 besök kom diagnosen: Du har cancer"

Nu är Halina Wiltman, 57 år döende
Efter 16 sjukhusbesök och högar av värktabletter fick Halina Wiltman beskedet: du har cancer i lungor och skelett.

- Läkarna trodde att jag inbillade mig. Det är hemskt att de inte upptäckte cancern tidigare, säger hon.

I november i fjol drabbades Halina Wiltman, 57, av smärtor i ryggen och på höger sida, smärtor som strålade ner i benet.

I början av december sökte hon vård hos Solna akutmottagning, Karolinska Universitetssjukhuset.

Det var början på en fyra månader lång kamp.

- Jag åkte in och ut och fick morfin. En gång gav de 30 värktabletter och jag blev som en knarkare, säger Halina.

Skickades till psyk

Flera olika diagnoser ställdes, bland andra ischias, diskbråck, gallsten, njursten, tarmbesvär och psykisk sjukdom. Hon blev remitterad till psykmottagningen.

- Jag bad flera gånger under sjukdomstiden att få bli röntgad. Men de lyssnade aldrig, säger Halina.

I slutet av mars kom diagnosen: elakartad cancer i lungor och skelettet. En cancer som sprider sig i kroppen för varje dag som går.

I mars fick hon även en propp i hjärnan. Nu är Halina döende.

- Om jag hade fått reda på det här i december, hade jag antagligen blivit räddad, säger hon.

Har tappat sitt hår

Hon ligger i sängen hemma i Sundbyberg och vårdas delvis av mannen Gert Wiltman, 66.

I lägenheten har de en rullstol och senast i torsdags fick hon cellgifter. Halina är uppsvullen i ansiktet, svettas mycket och håret är borta.

- Jag vill dö här hemma och är glad för varje dag jag får vakna tillsammans med min man.

Vill vara tillsammans

- Naturligtvis vill vi vara tillsammans 24 timmar om dygnet, säger Gert.

Han visar bilder på Halina från förra sommaren. Då en frisk och glad kvinna. I går med ork för bara en smörgås på hela dagen.

- Vi ville göra så mycket. Vi älskar att resa till Egypten, säger han.

Halina är besviken på det bemötande hon fick av flera läkare på akuten i Solna.

- Jag har jobbat inom äldreomsorgen i tjugo år och varit trevlig mot människor. Jag har älskat att hjälpa. Men nu har jag bara varit rädd och många har varit elaka mot mig, säger hon.

- Jag är både arg och ledsen för det som hänt. Jag förstår bara inte hur det kan bli så här, säger hon.

NU ÄR HALINA DÖENDE Halina Wiltman, 57, sökte hjälp för sina
Halina Wiltman
http://aftonbladet.se

Tisdag

Godmorgon alla glada! mår ni bra idag? Själv har man sovit ca 8 timmar, liiite bättre än förra natten! Jag la mig i sängen lite över 9 redan och fick en härlig massage av mamsen, sen pratade hann jag med att prata lite med Paula innan jag somnade. Skönt var det. Nu sitter man här, lite för trött för att jobba men datorn håller mig pigg! Jag har inte kollat nägånting om TRL än det ända jag vet är att Bill hade rött på sig och Tom kortat sina dreeds till axlarna. Har ingen lust att gå igenom femhundrasjutton sidor på tha. Får väl lite info strax på bloggarna. Jag uppade nyss THbloggen också, sjuk nyhet alltså, den finns nu på msn.se också såg jag. Dom flesta av er har säkert hört, det var en kille som utgav sig för att vara Bill och fick massa nakenbilder på minderåriga tjejer i Frankrike. Hemskt!! Men han är nu åtalad, tack å lov!

Idag ska jag träffa Emelie, ett bra tag sen vi umgicks. Vi ska först gå istan lite och fixa några grejer sen får vi se vad som händer. Jag är alltid jätte trött när jag kommer hem från jobbet, vill bara gå och lägga mig! Jag tycker dagarna går så fort, hoppas dom gör det nu dom tre veckorna jag ska sitta här.. Annars kreverar jag! Usch, min mage kurrar och jag har inte lunch förens ja om 1 och ½ timme.. Men nu ska jag ha rast, så vi hörs lite senare! Ni vet ju att jag uppar ofta nunär jag jobbar, så kika in snart igen! Hihi, Kram på er!

/MIRRE

En sjuk nyhet

Fången - för fet för avrättning

LOS ANGELES. Här är Richard Cooey - fången som är för fet för att avrättas.

Det hävdar hans advokater i en stämning.

- De kommer att få svårt att hitta hans ådror. Det gör att den kemiska injektionen blir mindre effektiv, menar Cooeys försvarare. Cooey, 41, är 170 cm lång och väger närmare 121 kilo.

- Redan när han för fem år sedan hotades av avrättning hade han dåliga ådror, och problemet har bara blivit värre av viktökningen, hävdar advokaterna.

Våldtagit och mördat
I en stämning uppger de att personal på anstalten haft svårigheter att ta blodprov på honom.

Cooey är dömd till döden för att 1986 ha våldtagit och mördat två kvinnor. Den 14 oktober ska han avrättas med kemisk injektion. Men advokaterna anser att hans liv bör besparas av humanitära skäl.

- Fungerar inte den första injektionen, kommer avrättningen att bli mycket plågsam. Det håller alla experter med om, säger Cooeys försvarsadvokat Kelly Culshaw Schneider.

Fången Cooey döljer sina ådror väl.
Här har ni Richard
Nyhet och bild från aftonbladet.se

Dagens fråga!

Vilket jobb skulle du aldrig kunna ta?



Jag skulle ALDRIG tömma bajamajor! Fyfasiken..

Uppis från jobbet

Hallå ni vackra varelser! Nu mår jag lite bättre, är inte trött som jag trodde jag skulle vara. Har bara lite ont i magen men de går väl snart över. Ikväll måste jag verkligen lägga mig i tid, det är ju alltid värre dagen efter (då man är som tröttast.) Måste bara fråga en sak, varför är det ALLTID någon på sitt jobb som man stör sig på? Varför? Är det så på alla jobb eller har bara jag otur? Aja, antagligen bara 3 veckor i växeln sen ska jag ner i productionen istället och jobba lite extra. Skönt! Min syrra jobbar där också föresten, har jag säkert sagt redan. Innan jag åker till USA (hur jag nu gör med den saken, kan ta det lite senare när jag vet mer, dit ska jag iallafall) så ska vi gadda oss, en syster tatuering som står för oss två! Vi vet precis hur den ska se ut så det gäller bara att boka tid nu så får vi se när det blir :) Sen får ni se den när den sitter på kroppen! Just nu är de väldigt mycket dö tid, det ringer ibland och ibland kan jag sitta länge utan ett samtal, lite tråkigt för tiden går sjukt långsamt när det inte händer något. Fram till klockan 2 gick tiden som smör i solsken.. Jag blev helt paff när jag såg på klockan.. Men nu sölar det!


Min syster, älskade syster!

Tvillingarna Knox & Vivienne

Första rekord dyra bilden på Tvillingarna Knox & Vivienne, tidigt i morse (svensk tid) släpptes första bilden! Bebisarna är endast tre veckor gamla och visas redan upp för världen. Fotona är tagna i södra Frankrike. Pengarna dom fått för fotografierna skänks till välgörande ändamål, hela 90 miljoner kronor! I det kommande People Weekly numret ägnartidningen 19 sidor åt de redan nu världsberömda tvillingarna. Det är mer publicitet än många Hollywoodskådisar får under en hel karriär.
 
- Det är ett kaos,
men vi klarar av det och har en
underbar tid, säger Jolie, 34.

90-miljonerskulan Här är de ? miljonbebisarna som föddes för

Gääääsp

Godmorgon på er! Uppe tidigt någon? Själv gick man upp klockan kvart i 7 och jag har endast sovit 3 timmar om ens de? Jag var vaken hela natten och tankarna bara surrade runt i huvudet. Allt mellan himmer och jord! Jag saknar min bästa vän något så fruktansvärt mycket.. Jätte jobbigt att ha långt ifrån varandra så där helt plötsligt bara. I natt lyssnade jag på "By your side" ett par gånger och verkligen satte mig in i texten och tänkte på dig Terése, du måste lyssna på den låten. Det stämmer så bra in! Precis hur du känner dig just nu och vår distans. Lyssna HÄR Tirre och lyssna noga på texten. "we'll make it if we try"Jag älskar dig! ♥

Jag har inte så väldigt mycket mer att säga just nu, känner mig lite deppig och trött! Vill bara köra hem och hoppa i bingen igen och sova flera, flera timmar.. Orkar inte säga "växeln söker..." 9543805 gånger idag. Låt mig sova!? Ska vila när jag kommer hem iallafall. Jobba på ni som är uppe tidigt som jag!

Kram på er denna regniga dag /MIRRE

Screens från MoD -08

Jag körde lite fler print screens, nu ifrån Much Music
som jag och Kenza var på den 11 februari.
TA MIG TILLBAKA! ♥


Tom & Bill
(I promise you right now, I'll never let you down)


Tom, Bill & Georg
(RSG)


Bill & Georg
(Now I'm gonna make some noise) Sen den berömda dansen ;)


Tom & Bill
(Break away)

Kärlek

   Såg nyss dom här härliga på Net a porter
Dom snyggaste skorna mina ögon någonsin skådat.
Från Burberry! FYFAN, dom ska bli mina!!
 

Tävling!


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

Kloningar

En läsare gjorde några kloningar mellan mig och Lindsay och Christina
Vad tycker ni om kloningarna? Det är svårt för man måste ha samma pose och samma höjd på ögon och så!
Jag tyckte dom blev coola! ;)


Mirre och Christina

Mirre och Lindsay

Natti natt

Nu sitter jag här i min säng med datorn och väntar på att min skatt Cici ska läsa igenom vår FF som vi började skriva på sist hon var här, tänkte nämligen fortsätta lite nu, den är trotsallt spännande. Jag lät Klara läsa de vi skrivit och hon ville läsa mer, det är ju bra! Föresten så ska jag nog hälsa på Cici nästa helg. Längtar så efter henne, den jäkla underbara varelsen alltså. Hon la upp ett klipp från när vi var på Comet awards i maj klippet kan ni se här det är filmat innan galan börjar, vi filmade över hela publiken (eftersom vi satt högt upp så såg vi ut över allt, underbar känsla.) Nu ska vi börja skriva, Cici är på hugget idag. Det gillas!


/MIRRE


Lik mig?



Jag har fått några kommentarer om att jag är lik dom här tre kvinnorna! Själv har jag svårt för att se likheten, kanske för att det är jag själv. Haha.. Ni får gärna tycka till om ni vill!

Är jag lik någon av Audrina, Briana, Christina, Lindsay?


Audrina the hills


Briana i Step up 2


Christina Aguilera (som mörkhårig)


Lindsay Lohan

Lördag

Tjenare! Mår ni bra idag? Jag mår bra, lite trött bara nu när jag börjat jobba, är inte alls van vid att gå upp tidigt men lika bra att vänja sig. Idag gick vi upp typ 10 och vi har bara tagit de lugnt, ska snart ner till stan och kolla lite innan Klara tar tåget hem. Igår var vi på fest hos Stoffe's kompis Johan, dom skulle ut sen och då stack vi hem och sov, Klara kommer ju inte in någonstand här utan falskleg eller nått, men det var skönt att åka hem och sova eftersom jag har varit helt död denna veckan.

Funderar på om jag ska ut ikväll eller inte, Stoffe och hans kompisar ska ut, jag får ringa och kolla med Gajic och hon vill med, och jag säger det igen, Ja hon är serb! Haha. Jag har blivit matchad med 3 nya familjer på endast 2 dagar, känns väldigt bra dom bor på olika platser allihopa så det är väldigt svårt att bestämma eller om man ska hoppa alla och vänta på andra familjer. Just nu lutar det åt en familj som bor 15 min med bil från San Francisco. Nu ska vi ta på oss och kila iväg.. Hörs senare när jag kommer hem igen!

Puss & kram /MIRRE

Dagens fråga

Vilken är din favorit tecknade serie?



Min är FAMILY GUY utan tvekan! Love it

Samma skjorta?

Kunde hon inte ha en annan skjorta nu senast?
Den är identisk den hon hade på omslaget 2004..
Här är Jessica på omslaget för ELLE magazine.
2008 & 2004
jsimpsossssn.jpg

Dagens fråga

Vilka är dina favorit bloggar?

 Klicka f?tt st䮧a bilden
Jag måste erkänna att jag inte fastnat för någon blogg direkt utan läser
några olika.. Men kan tipsa er om min bästa väns blogg Tirre den är toppen.
Saknar henne som tusan.. (hon på bilden)

Godmorgon

Upp och hoppa tidigt i morse, började nämligen halv 8 idag istället för kvart i 8, haha inte så stor skillnad men en kvar är en kvart på morgonen och de e skönt att sova liiite längre. Idag är Klara med mig, hon sitter till vänster om mig vid en annan dator och skiver på vår FF, tror jag.. :) Idag har det varit lite stressigt, mer än igår men det är ju fredag och alla vill ha allt innan helgen osv. Nu sitter Malin på säljen istället för här med mig, jag klarar mig själv, änsålänge iallafall! Ikväll ska vi nog hem till min pappa och bada i poolen, äntligen har han öppnat den, men dom har ju varit i Thailand så ingen har kunnat vara hemma och sköta allt. Vi sover nog där eller hos mamsen sen åker ju Klara hem i morgon. Om tre kvart ska jag ha min lunch, ska ut och sätta mig i värmen lite då, här på kontoret är det ganska kallt, jag får sitta med en kofta över tshirten.. Ohh, vet ni vad? Min portugisiske vän M har skickat en TH tröja till mig som hon fick över från en tävling där som dom ska lotta ut, så snällt att hon skickar den till mig! Hihi antingen får jag den i dag eller på måndag! Kan visa er sen hur den ser ut :) Nu ska jag fortsätta med mitt, hörs lite senare babes! Kram på er..

/MIRRE


Lägger in en bild ni säkert  sett många gånger innan på mig och Kenza
 innan konserten på Mod Club