Fredag

Godmorgon! Allt bra med er? Se, jag är uppe lite tidigare än vanligt! Jag är inte fullt frisk än, tråkigt nog. Har onti  halsen och huvudet med en jädrans snuva. Hoppas det går över snart. Jag vet inte om jag orkar träffa syrran i stan idag, hon skulle bara klippa sig sen hämta en jacka hon lagt undan sen hem skulle jag tro. Ikväll är jag bjuden på lite förfest till Sandra, vi ska köpa hem kina mat och kolla på SATC avsnitt, mys! Egentligen skulle jag träffa Johanna framåt eftermiddagen men hon var tvungen att jobba hela dagen idag. Oh, vet ni..? Jag beställde ju ett sånt namn halsband som Carrie har i SATC men det har inte kommit än, de sa att de skulle ha skickats förra fredagen, då tycker man att deet borde ha kommit nu denna veckan i måndags eller tisdags, hoppas det kommer idag för vår post är alltid så sen så den har inte kommit än..
Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag och Cici åker till EMA's, ska blir väldigt spännande och roligt. Jag ser framemot den kvällen med hela mitt hjärta! Jag har beställt en klänning från asos, anledningen till att jag beställde den såhär tidigt ät ifall att jag inte tycker om den eller att den inte skulle passa så har jag chansen att skicka tillbaka och leta efter nytt.. Klänningen är från "All saints" och ser ut så här! Jag älskar den klänningen så hoppas den passar. jag funderar över skor också, men det blir nog ett par jag har hemma, väljer mellan de från zara eller de nya paret från Gojane. Båda heelsen är svarta, så det spelar egentligen inte någon roll, men båda för följa med!
Nu är Kenza säkerligen framme på Kreta, ha så roligt och hälsa alla, och Teo!

Puss och kram mina vänner, M



Behind the scenes på Xtinas nya video som inte släppts än
 men har premiär nästa vecka, alltså lovveckan! Can't wait!!

Becca skriver:

wow!diggar hennes peruk!NICE!!!

2008-10-24 Kl: 11:23:46
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Jasmine Brown skriver:

Spännande längtar till att få se den.Jag har exakt samma föeskylning som du.Ont i halsen huvudet och skit snuvig!Så jäkla irresterande men krya på dig och ha en bra dag!



puss Jasmine

2008-10-24 Kl: 11:25:38
URL: http://www.xoxo.devote.se
Marie skriver:

Klänningen är grymt snygg! (: Hoppas det blir bäst i Liverpool. :D

2008-10-24 Kl: 11:37:37
URL: http://vivalamarie.blogg.se/
Emma skriver:

Usch då. Krya på dig!

2008-10-24 Kl: 11:46:50
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Anna skriver:

Hon är så bra! =)

2008-10-24 Kl: 12:27:32
URL: http://abackner.blogg.se/
Emmelie skriver:

Wanna be Katy Perry, stilen och så är jätte likt Katy Perys video You're so gay m.fl. ;P

2008-10-25 Kl: 16:15:54
URL: http://lifelikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0