I can smell corpse

Läsvärt: Jag hatar vår hyresvärd, han är ful och störig!
Jag står i hallen och jag ser hur vårt brevinkast öppnas två, tre gånger sen stängs det igen, jag gick mot dörren och kollade i kikhålet, där står vår hyresvärd! Så jävla stroppig och oförskämd att han inte ringer på istället och pratar med oss.. Jag öppar då dörren och frågar vad som pågår, och han vänder sig om långsamt medans hans förbannade lilla hund springer in ivrigt i vår lägenhet, då säger han att det har kommit klagomål om att det luktar lik i trappen! Lik? Ska man inte ringa på på istället för att stoppa näsan i brevinkastet? Då säger min mamma "har du kollat tanten på första våningen?" och jag stelnar till och tänker, gud det kan verkligen ha hänt något. Då frågar hyresvärden min mamma "Vilken tant?" Vadå vilken tant? Har han ingen koll på vilka dom bor i hans lägenheter? Han sa också att hans hund var ivrig och springa in i vår lägenhet, som en fråga! Då sa mamma att vi hade katt, trodde han att vi mördat någon?
 Mamma bad han att gå ner och ringa på hennes dörr, och vi gick ut på balkongen sålänge och väntade på att han skulle komma ut från porten och några sekunder senare öppnades porten, och vi frågade om hon hade öppnat dörren. Då skakade han på huvudet! "Shit!" Tänk så har hon somnat in i sin säng eller vad som. Jag har lite skräck för verkligheten men på film går det utmärkt. Hyresvärden gick in och ringde på igen och efter några minuter när mamma skulle ut och slänga soporna så hör vi hennes röst i trappan och går ner till fösta våningen, då kläcker hyresvärden ur sig. "Fy tusan vad det luktar rök i din lägenhet, jag har fått klagomål på att det luktar rök!" Jasså, det säger du? Jag höjde på ögonbrynet, vad det inte lik det luktade? Ibland undrar jag om han har alla hönsen hemma...
Föresten, han förstöde även min 18 års dag! Han kan seriöst inte må bra..

xo, M

Anna skriver:

Asså vi är så lika när det gäller musik Mirre, jag fullkomligt älskar Tokio Hotel och Christina Aguilera! Xtina är även min största förebild :D



Kolla gärna in min blogg alla! handlar om en vanlig 16-årings liv som innehåller vänner, mode, shopping och fester! Och såklart massa musik :)

aannapanna.blogg.se

2008-10-25 Kl: 14:39:34
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Dennis skriver:

Gillar din header! :) Jättefin...

2008-10-25 Kl: 14:40:20
URL: http://www.dennism.se
maritta skriver:

Tänk om han läser din blogg ? :O

haha

2008-10-25 Kl: 14:46:45
URL: http://www.metrobloggen.se/maritta
Norrmalm.blogg.se skriver:

Kolla in klippet i bloggen, försök att inte skratta!

2008-10-25 Kl: 14:51:34
URL: http://norrmalm.blogg.se/
Beatrice skriver:

Hahahahaha fyfan vad kul!! :)

Fast, tänk om tanten hade varit död, hjälp!

Vad var det som hände på din 18-års dag?

2008-10-25 Kl: 14:59:43
URL: http://chevny.devote.se
Carina skriver:

Det finns många människor som är så bittra över sina egna liv att dom vill förpesta alla andras. Det är riktigt tragiskt. Grannsämja är få förunnat.

2008-10-25 Kl: 15:26:36
URL: http://evamariacarina.blogg.se/
camama skriver:

Hahahahhahahahaha!Du är för goo min unge !

Han vill bara leka polis.

2008-10-26 Kl: 17:32:31
URL: http://camama.se
C skriver:

det där med lik har hänt mig, en kille under oss i 30 års åldern dog i sin säng och låg där i drygt 2-3 veckor innan någon reagerade, då luktade det kan jag lova!

2008-10-26 Kl: 23:24:23
URL: http://carrushi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0