I need my man

fille du är saknad.. behöver din kärlek nu! igår somnade jag vid halv 6 på kvällen och vaknade halv 7 på morgonen och var ändån skit trött, kanske övertrött? i morgon är den näst största dagen, BAL! min klänning är inte färdig börjar få lite smått panik eftersom jag vill testa smycken till, vet inte riktigt vilka jag vill ha än.. som tur är så finns allting hemma till hands. ska hämta balklänningen vid 12 tiden sen fixa naglarna efter de och träffa johanna i stan ska handla allt de sista tills balen.. pratade lite med sömmerskan om klänningen, en liten ändring som egentligen är lite tradig men måste annars blir det inte bra. vill inte gå och dra i klänningen hela kvällen..
åh nu röker femman på första våningen igen, värsta skorstenen.. men inget gämnfört med johannas jocke. haha fy asså som han rögar.
som grädde på moset är jag sjuk också, bombförkyld och hostig.. hoppas det blir lite bättre tills i morgon.. vilket jag inte tror men. ;/ nu ska jag gå och vila lite till

/mirre

61805-242

tyra banks

trodde aldrig ni kunde gissa, men HELT RÄTT! =D

61805-241

gissa vem ?

vem är personen som döljer sig bakom denna utklädnad?

61805-240


   

bort från detta äckel vädret hejsvej nu drar jag till spanien.. costa brava, here i come!



61805-238

costa brava

snart bär det av, bara lite kvar att fixa tills avresan på fredag morgon, gissa när båten går? haha halv 5 på morgonen. kommer jag vara vaken? skulle inte tro de! måste packa färdigt allting, känns som om man vill ha med hela garderoben men så funkar det inte riktigt.. får bara ha med 20 kg ja det kommer kanske inte gå så bra för mig, sist jag vägde var där mycket över. så får ta bort lite ;p tack gode gud är ett fantastiskt roligt program skrattar igenom hela showen. HAHA kvällens final slår allt. haha Henrik Dorsin.. bästa av alla! nog om det, ikväll ska jag, tirre och aleks till nöjesgalan på tempel.. börjar inte förrens 23,oo lite väl sent.. blir väl bara nån timme man är kvar där! i morgon blir det väla med mamsen måste fixa det sista inför costa. balklänningen ska också hinnas med i morgon, ska prova det för sista gången innan vi åker nu.. sen är det ingen återvändo! hihi.. det blir säkert bra.nä nu ska jag kolla top model. I WANNA BE ON TOP! YES!! mohaha.

later!




hey! my name is beautiful
61805-239

go´ morron

ingen tidig skola för fröken noren och alkefelt idag.. vaknade dock 8 och börjar inte dörrens 11. haha fatttar inte! kollade precis på konserter med christina och beyonce och en med madonna. i går var det träning hela dagen låååång, nu har vi satt allting till uppträdet iallafall, nu ska det bara bli bra också, haha .. lite slarv i mellan åt. men det blir säkert bra, vi ska snart cykla från tirren.. fan va skolan suger denna veckan. fattar inte vad vår lärare tänker med vi har en redovisning på onsdag om en sjukdom, varför? varför? räcker det inte snart. igår blev det mysis kväll hos tirren, vi kollade på sveriges smartaste barn och åt ben & jerry´s så fräcka barnen är, hur gammla typ 12? helt sinnes sjukt dom kan allting!

just nu kallar sängen som ioförsej är i hopbäddad under tirres kan inte sova nu, men skulle gärna vilja. terese lagar världens godaste fiskpinnar och potatismos med lök i. var lite skeptisk till det i början, men vips så var det tomt på tallriken. min nacke hurts so bad, vill inte dansa idag egentligen kommer se ut som en jävla hösäck som inte kan dansa. well, well nu är de tirres tur att skriva bloggis, vi hööööörs!  (ps. jag älskar dig filip! )

/mirris


image237
i just can´t stop loving you


its soooo fake

image236

THE OLSEN TWINS

61805-233

I'ts beautiful

aaah work, work !! idag blir det lite kosing i bössan som jag kan behöva efter costa brava, där man kommer bli fattig som en lus. scrubs på morgonen är aldrig fel dubbelavsnitt dessutom olyckligt vis sitter jag och pluggar på min redovisning och är sur över att jag ska jobba snart.. man vill bara att skolan ska sluta så man kan luta sig tillbaka och ta tag i körkortet. just nu har jag för många bollar i luften vad gäller skola. riktigt härligt att man inte ska jobba så mycket denna månaden för nu händer allt costa brava, balen och nästa månad studenten.. nu är allting fixat förrutom smycken till studenten och att min tröja ska sys in lite, ja jo balklänningen är inte klar alls, men sömmerskan är snabb, läste att det tar typ 3 arbetsdagar för en balklänning att bli klar.

i går blev det bowling med jocke, johanna och älsklingen kl 22.oo till 23.oo fille vann överlägset sen kom jag tvåa med jocke tätt intill och johanna sist. men kul var det! idag har jag INGENTING planerat, tror jag ska hem och sova efter jobbet, man blir så trött av att bara sitta och dra varor. piiikatten!
studentkalaset är snart klart också, ska bara skicka ut mina inbjudningar, hoppas alla kan komma bara! trist att ingen av ens kompisar kan, ja skulle vilja ha alla mina kompisar där, men dom tar studenten dom också.
trist nog så blev det ingen våravslutning för min och tirres del, vi skulle uppträda med en mixning, får bli i skolan istället, hoppas den blir bra tills dess för nu såg den ganska katastrof ut.. två danser som vi inte ens hade börjat på i går och vi trodde att vi skulle bli klara med allting tills söndag. haha! typiskt oss, börja två dagar innan, normalt är väl en vecka innan, men inte två dagar. HAHA!
snart får vi väl vära sommar scheman också på jobbet, ska bli mycket intressant att se dom. hoppas man får lite ledigt då.. seeeeeeeeees

so long!
61805-232

























Ingen skola för fröken Alkefelt idag

kan man må bättre, skolan slutar om exakt 34 dagar kvar och ännu mindre skoldagar.. fasiken vad tiden går snabbt kommer i håg när det var 6 veckor till costa brava nu är det endast 2 veckor! det ska bli så skönt att inte gå i skolan mer och bara glassa runder med ett deltidsjobb medans man bor hemma.. min garderob kommer vara överfull som johanna sa. förresten så går ja ikke i skolan idag för ja pallar absolut inte med en lektion, sen sitta och vänta på att jag ska jobba, NEJ! ida blir det antagligen bowling med älsklingen och jocka och johanna.. filmkväll igår, såg just my luck för tusende gången.. den enda andledningen till avv ja och johanna kunde kolla på den filmen var för att fille och jocke "pluggade som djur" på geografi provet. haha nu blir det lte koll på lägenheter på hemnet :)

/mirris

61805-230

candyman

tirres chef är störd på riktigt, hon bara fick jobbtid utan att han sagt till henne.. så det blev ingen träning idag ; / måste träna rejält egentligen innan uppvisningen på sundspärlan, känns lite stelt fortfarande i låren men hoppas det blir bättre och inte värre. då kan ja inte vara med på något uppträde i skolan , SUCK! älskar att dansa med dig tirre! tiderna är ju snart ute.. nu bär det av till stan med Johanna på en mysig fika någonstans antagligen på mezo eller espresso house, där dom har chailatte iallafall ;p för gott för att vara sant. älskligen jobbar och sliter hela dagen lång i solskenet när man ska vara ute och njuta. men pengar får han för det och det är inte dålligt. nä nu ska jag gå och ta på mig lite frächare kläder än sunkiga gympabyxor och t-shirt börjar känna mig som britney, jag har fan ingen smak för kläder längre.. enjoy the rest of the day!



61805-232