studenten

en skön bild på carro från studenten (champangefrukosten hos linn)
me love you
image521

vem vill gå i tvåan nu INGEN, INGEN! fan vad jag vill va där nu, just där på frukosten
image522

old times

bjuder på en gamal bild från skolan i ettan? dont remember.. något sånt ! såg ja ut så?
usch och fy.. skratt!

image520

ego

image518image517bilder tagna av: carro

you make my day

image516

onsdag

tävlingen närmar sig med små steg.. är mega nervös inför både solo och par eftersom vi har ändrat mitt i dansen lite här och var som man inte ska göra egentligen, men när man inte är nöjd så måste man. blev precis klar med alla mina nya steg till solon så idag blir de mycke träning efter styrke och konditions passet.. idag har hela dagen gått åt till städning eller iallafall fram till nu, känns skönt att få räshat upp rummet innan va de world war two. simpsons är i full gång här vid datan, är sjukt sällskapssjuk när jag sitter vid datan även när man pratar med folk, måste ha ljud runt om kring hela tiden.. pratar med anna nu hon kommer ner i morgon från sthlm.. saknar henne mega så imorgon blir de fika innan min och tirres träning med anna sen på fredag blir de mat ute någon stans ingen ute kväll för mig jobba tidigt på lördag.. de får bli när tirre har sin tjejmiddag istället.. grattis i efterskott tirre på 19 årsdagen (30/10) sitter fortfarande utan teoriböckerna, pallar inte plugga när man redan gjort provet en gång orkar man inte plugga om.. suck! men jag måste.. 
              ♥    /M


image515

she gave it 100%


SHERIDAN 1800 frösihjäl ..

älskade den tiden, nu är den förbi.. massa bilder som jag bjuder er läsare på.. från våra roligaste tider med uppträden och filmkvällar och skolan.. enjoy ! ♥


she looks great

har ingen lust att skriva, har inget nytt och berätta.. min hjärna fungerar inte just nu!
bjuder bara på en snygg bild av Cameron (så omgjord men på ett snyggt och naturigt sätt)
image492

horoskåp

tagen av alev, allt med fet stil stämmer! sjukt läskigt ..


Fisken är den romantiska, mjuka människan, förstående och medkännande till sin natur och ömmar för alla som har det svårt. En utvecklad känsla för rättvisa, liksom förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livsbetingelser är kännetecknande. De sjuka och svaga i samhället ligger denna milda karaktär extra varmt om hjärtat.
Den typiska Fisken är en god lyssnare, som har behov av att få finnas till för andra om livet ska kännas meningsfullt. Risken finns dock att Fisken tar på sig en martyrroll, blir för snäll och följsam och glömmer bort sina egna behov.
Denna känslomänniska har i regel en andlig förankring - en inre visshet om att det finns något mer i tillvaron än det som är synligt för blotta ögat. Intuitionen är stark, liksom lyhördheten för stämningar och atmosfärer. Denna förmåga att fånga upp känslor så till den grad att dessa ibland upplevs som egna kan vara ett problem för människor födda i Fiskens tecken, och av den anledningen är det inte oviktigt vilken miljö de simmar i.
Neptunus är den härskande planeten, vilket skänker en konstnärlig ådra och ett rikt inre liv. Denna fantasifulla karaktär uttrycker sig gärna genom någon form av kreativ, skapande verksamhet.
Fisken är oerhört känslosam, rörs lätt till tårar och ger inte sällan ett hjälplöst intryck. Därtill finns tendenser att oroa sig och ängslas, varför denna sårbara natur kan komma in i perioder av passivitet och förvirring.
Vi finner många sökare i detta vattentecken. Fisken känner sig ofta vilsen och otrygg och har en benägenhet att vilja fly vardagen genom till exempel dagdrömmar, fantasier eller droger.
Flyktbeägenheten och tendensen att leva i en drömvärld resulterar stundtals i svårigheter med att skilja på fantasi och verklighet. Fisken kan därför ibland bli ledsen och besviken när hon tvingas möta verkligheten och upptäcka att den inte alltid stämmer överens med de vackra drömmarna och visionerna.
Den Fisk som får utlopp för sin omtänksamma, kreativa läggning finner sig vanligen bäst tillrätta. Vi återfinner många Fiskar inom sjukvården, liksom i olika konstnärskretsar. Fisken har med sin empati och flexibilitet en fenomenal förmåga att leva sig in i olika roller. Många av våra stora skådespelare, poeter, musiker och dansare är präglade av detta drömmande, emotionella vattentecken.
Fysiskt förknippas tecknet främst med fötterna, vilket gör Fisken extra mottaglig för zonterapi.

hurt

fyfan va bra de låter även när hon är sjuk.. kärlek till henne ♥


xtina beautiful

enjoy !




pannkakstårta night


image490
bjuder på en bild på cameron diaz

cameron

image489

ge mig ..



dagens saknad.. TIRRE! min bästa vän

image472


       

dagens vill ha !!

Lindsays mössa är extremt snygg! ge mig..

image470

dagens ..

dagens låt: tokio hotel - ready set go
dagens frisyr: just nu turban med min snygga uppsättning av handduk haha.. (kan sätta mitt huve på att aleks och tirre skrattar nu)
dagens smink: none, ska bara jobba
dagens klädsel: spritt språngande naken, nä men jobbekläderna. usch..
dagens roliga händelse: får se det händer alltid något roligt på jobbet, beroende på vilka kunder såklart..
dagens planer: sömmerskan och jobb sen vila
dagens vill ha: pengar
dagens saknad: träning och dansen
dagens drog: musik
dagens tråkigaste: ingenting faktiskt ;p
dagens finaste: min ipod sterio ♥
dagens måste: noppa ögonbrynen
dagens dricka: vatten
dagens köp: mat?
dagens mat: mackor och flingor
dagens kärlek: selma
dagens mående: ont i huvet men annars ok..

image469

myggan

image468har precis kollat på tv hela kvällen riktigt skönt, har legat med extrem huvudvärk sen jag kom hem antagligen är de för min mössa kom ja på innan jag har den för långt ner nästan vid ögonbrynen vilket get huvudvärk.. iallafall så började kvällens program med topmodel som va de bästa och roligaste avsnittet hittintills.. riktigt löjlig är vendela (kärringen som håller i programet) hon verkar falsk och är allmänt störig.. haha! sen fortsatte kvällen mot kanal 5 där de va fråga olle som inte var så jätte roligt och intresant som de brukar kanske ör att de va tråkiga gäster som man inte riktigt kännde till.. och sist men inte minst myggan som bara är så jäkla härlig. roligaste programet som skapats, inte så konstigt när filip och fredrik är i spetsen. i morgon blir de sömmerskan, måste fixa en grej med min solodräkt som jag velat ha ett tag kommer väl upp bilder senare efter tävlingen i västerås den 17/11 .. längtaaaar! jobb hela helgen med start i morron som man fick reda på nu ikväll inte lika roligt, men så är de när man är extra de e ju skönt att inte jobba hel tid men hade varit skönt att ha sitt schema för iallafall en vecka fram så man kan planera, skulle tränat men de gick åt sopan tyvärr och vi som behöver träna både par och solo.. snart är de cis måste kolla.. godnatt!

m i r r e

christina live !

min favorit live med xtina.. varning för gåshud, lyssna på hela, är sjukt bra mot slutet..

 

christinas high notes.. love it!


lohan roxx

image465image466image467

L Lohan

image464

nu är den MIN !

mamma kom och överraskade mig inne på kicks med parfymen, blev skitglad och köpte den innan jag han lukna knappt .. weeei nu är den min + en ipod högtalare från onoff och lite annat smått och gott..

 

tirre, mirre, aleks






no wonder our perception of beauty is distorted!

what more can i say?


its all you need to were ..


dress

vem passar i den bäst?
själv tycker ja xtina .. såklart!
image452
christina         vs.         fergie

beautiful

tröttnar aldrig, hennes bästa låt och video! love her


BASTARD !!!


JÄVLA UNGE ..
är man avis?

famous dancer

min statistik är ganska bra, många läsare de e roligt :) idag blir de träning och stan med tirre, måste träna på vår nya pardans.. de kommer gå bra när man kan den, lagt till lite nya steg som är skit bra. i kväll bär det av till min kära arbetskamrat Maria, dom skulle ha lite gäster hemma sen ska vi väl ut någon stans. i morse for tirre upp som ett skott halv 10 (stackaren som varit vaken sedan 8) jag sov som en stock eftersom ja varit ledig haha lång ledig från jobbet.. när man varit ledig så mycke vill man bara jobba.. riktigt tråkigt att bara gå hemma ;/ tirre skulle i väg till banken med hennes mor sen vid halv 2 ska vi ses i stan och träna, måste köra min solo också de va ett tag sen man träna på den ordentligt.. måste träna eftersom tävlingen gick som de gick gjorde om samma steg alldeles för många gånger, icke bra!

KISSES! /M ♥image451

















på vift

image450

lovley

Christina A

image449

v.b


är det bara jag som ser konstigt eller står hon som hon håller på att kissa på sig?
stackars vickan.. det är inte alltid lätt att vara känd.. snygg klänning iallafall

image448

amanda bynes

så söta klänningar ♥


nice shoes


litet armband? haha

image445

Bill

image443

tokio hotel


down the park

image440

danstävling katrineholm




image439

art: caroline B

fick denna av carro precis, awwe så go hon är.. ♥


image434

mirre & tirre -05

image433

creambase

uppdaterar snart med bilder och dyligt från gårdagens tävling.. love!


ibland får man vara liiite ego..
image431

rosa bandet

jag kom till jobbet kl 11 då ja började, fick reda på att vi skulle sälja rosa bandet, jätte bra tyckte jag sålde 16 st under 5 timmar.. de e ganska bra faktiskt.. frågade nästan varje kund, förstår bara inte vad vissa tänker med? en kille som ja frågade sa att de va jobbe pengarna (de förstår jag) men sen la han till att dom bli nog sura om ja lägger pengarna på sånt onödigt. då höll jag på att tappa hakan, hur har han mage att säga "sånt onödigt"? blir så suuuuur.. sen vissa sa att nej inte när ni frågar.. de ska vi fråga om tyckte hon, sikken kärring är de på hoppande att fråga "vill ni köpa rosa bandet"? verkligen inte! sen massor av kunder som fick bla en tjuga tillbaka så sa jag vill du skänka denna till forskningen till cancerfonden.. så hör man ett nej, tack tror inte de. jag hade tyckt de va riktigt skämmigt att säga nej.. asså en tjuga är ingenting då lägger folk hellre de på en magnum dubbel som kostar 18 spänn som dom bara käkar upp .. fan va förbannad man kan bli. fast jag blev glad när dom sa att dom ville köpa en innan ja hant fråga.

image430


så pallra er i väg och köp ett rosa band, finns bla på ica och lindex. för er som inte tycker dom är snygga, köp dom ändå ni bidrar med 20:- genom att köpa dom inte genom att ha dom på er. sen är de ju en fördel att ha den på sig folk runt om kring ser den och tex sånna som jag slipper fråga dig om du vill köpa!



nu är de snart avgång till katrineholm (de ligger typ vid örebro) tävling i morron.. håll tummarna mina vänner



monsoon

ytterligare 3 st som är suuuuper lika orginalet, kunde inte motstå att lägga in bilderna

image427

image428

image429

V.B's driving licence

image426

älskar henne !


image424image425

bulle i ugnen klär henne


en skönhet klär i allt, speciellt baby i magen.. så sött!  love her

image422

sinnes sjukt snygga skor

give it to mee, älskaaaaa
de e xtinas för er som undrar
image421

var bara tvungen

1. Dig själv som lycklig.




2. Dig själv och en vän.




3. Din mamma.




4. Den du senast fick ett sms av.




5. Den människa du önskar vore hos dig nu.




6. En person du saknar.




7. Ett ställe som du saknar.




8. dig själv och kompis som är full.




9. En bild från dina mottagna filer.




10. En gammal bild på dig.

duff


hilary duff är en snygg brud i lyxförpackning som nyss fyllt 20 år
vilken snygg svart klänning, my gosh!

image406

image407

j.lo väntar tvillingar

Jennifer Lopez är gravid - troligtvis med tvillingar. Det rapporterar sajten TMZ som fått graviditeten bekräftad av en säker källa.

image405

depp & moss

satt precis och kollade igenom madame tussauds vadockor här är två av dom som jag tyckte var mest lik orginalet



image402image403

underbar


idag hinner jag inte skriva så himla mycke, tänkte bara lägga in en bild på mig och personen som står närmst mitt hjärta.. tirre ♥

image401

en bild säger mer än 1000 ord

carro? haha

image400

svensson..

en hyllning till de bästa svenska humor programet någonsin..
svensson, svensson!

image399

eeeew

gräsligt! äckliga fötter och hemska skor !!

(stella mccartney)
image398

black hole

idag vill jag bara slappa hela dagen, men tyvärr så måste fröken alkefelt plugga teori för uppskrivningen närmar sig med  stora steg, varför är jag alltid ute i sista sekunden? så som med dansen, min dans är inte klar och vä ändrade lite i paren nu.. knappt en vecka innan vi åker. normalt? tirre är inte klar med sin singeldans heller, min är väl klar, men är inte nöjd vill ändra lite och ha den längre men de är för sent nu ;/ man får stå sitt kast som man brukar säga, tyvärr ! tirre sluta aldrig dansa med mig, vill inget hellre.. star nästa ! aaaahh vi är i star tirre :D

(gajic, saknar dig ♥)

image397

monsoon ..

image396

M.I.A

image394






M.I.A - boyz


























PARTY !

           

lite verkstad


image374sitter här och tråkar, väntar på att maten ska bli klar så vi kan käka sen åka till väla, tirre tipsade om hemtex snygga påslakan, måste köpa några, har endast ett som passar till mitt rum :/ utgången i gårkväll va lyckad, rolig förfest hemma hos nina med sanning och konsekvens kort spel.. HAHA! riktigt sjuka frågor och påståeende.. snart har man uppskrivning, hoppas man klarar de.. vill bara ha körkortet nu, orkar inte hålla på med de mer, usch de e så tradigt! sitter här och försöker plugga.. haaaa! mycke sagt och lite verkstad. vi missade idol i går också, men hörde att anastacia åkte, de va väl ändå rätt? tyckte jag iallafall! snart får man väl gå och fräsha till sig lite, känner mig som en dränkt råtta, usc vill helst duscha direkt efter man varit ute. tänkte söka lite jobb också dag på väla, man kan ju inte sitta i kassan hela livet heller, usch jag gillar inte mitt jobb just nu.. alla tjatar och allting är fel, dom ser verkligen inte när man kämpar som mest och försöker, nä dom kommer och kollar när man är som tröttast när man råkar jäspa eller sträcka sig. varför? ^^, nu vill jag bara bort från de äckliga stället och jobba i en klädesaffär eller vad som utom där jag är nu.. piiiii! imorgon blir de kalas hos mormor som fyller år.. då får man väl träffa sina söta små kusiner också. jag har fått uppgift att baka mina berömda "nytto" muffins, haha .. dom är faktiskt ät bara, mycke goda. mamma bakar bullar och de luktar i hela lägenheten.. nä nu börjar mitt inlägg likna en roman, ska ta en kalldusch nu.. de behövs!

kyss ♥

tilde fröling

I just love her.. she is the greatest person to look up to !!

image373

aguilera

image372

pigg och vaken

i morse vid halv 9 ringde min chef och fråga om jag kunde jobba från 13-2o visst ställer man upp :) så jag och mamma gick till ica kl halv 1o och handlade frukost som blev en ciabatta med leverpastej och majo på den ena och den andra nutella såklart.. och en god toffé yoggi till och massa té! nu sitter jag här och ska snart ta bussen ner, sen ikväll blir de att jag ska träffa carro, vi får väl hitta på något myspys sen ska hon sova här.. hoppas hon är pigg på att träna im på friskis.. det behövs nu innan tävlingen.. gosh jag som inte ens kan min dans flytande utan adrenalin och nervositet i kroppen hur ska de då gå på dansgolvet? ååååh kommer aldrig gå.. fan varför har jag inte tränat mer? /M ♥


image371

well done


passion - well done

kärleeek !!


damn good

image370

Hayden Panettiere


heroes stjärnan
gorgeous

image369

stupid size zero, eat Angelina !




det luktar nybakat

sitter här med en nybakad muffins i min hand och ett glas mjölk.. nä usch där ljög jag men gott hade de varit om inte smeten jag åt för en minut sen va så mäktig, det är väl så alla gör eller är det bara jag? smeten är mega god.. muuums !! men dans ikväll bränner bort de mästa av smeten i min mage. eller på? haha.. skulle egentligen göra pollymuffinsen men jag orkade inte ta mig till ica och handla polly, det va de enda vi inte hade hemma så de fick bli vanliga traditionella muffins.
tittade på oprah i morse, morse och morse klockan var väl runt halv 12.. finns det något bättre än att titta på henne? nix älskar oprah im a real fan. kom och tänka på j.lo's nya sound, den är väl sådär men vrålet i slutet är ingen hitt, usch hon kan verkligen inte sjunga kan inte hon bara hålla sig till de hon är bra på (skådespela) .. ytan the voice hade jag inte överlevt, lite och ta i men nästan sant, på radion finns inte ett piss alltid samma gamla låtar, på the voice spelas också samma ibland men det är iallafall nya låtar och bra sådana :)
varför blev jag sugen på cola, sen bara hoppa i sängen och sova tills i morgon? cola är sannerligen en god dryck, kanske den bästa? men måste den vara så jäkla nyttig, haha.. önskar man ändå kunde säga så cola består till hälften av socker.. tänker inte dricka någon cola trots att vi har 2liter hemma.. (tog det gamla hederliga vattnet) snart är det tävling och jag kan knappt min dans, den är väl max 50 sek lång och jag ska helst ha 90 sek.. fasiken vad jobbigt.. kan inte komma på de nu, får ta de till nästa tävling, får gå som de går !
i morgon bär det av till malmö med mamsen som ska shoppa skor! hoppas jag inte hittar något för jag har redan slösat mer än vad jag ska blev en del inköp i köpenhamn med aleks ♥ bla en skinnpaj åh vad jag älskar den, har velat ha den ända sen sthlm.. och dyr var den egentligen men fick den för 899 dkk egentligen kostade den 1699 dkk.. haha vad butiken gjorde fel.. dom trodde de va fel på priset i datan eftersom prislappen visade 899 på den jag tog men på alla andra skinnjackor stod de 1699 dkk.. så bra för mig :D haha dom får skylla sig själva, jag säger ju knappast till så duktig är jag inte.

 
/M

Muffins med Polly

 12 portioner | Normalstora formar, 12 st/plåt



2 ägg
2 dl socker
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
75 g flytande margarin eller smält smör
1 dl mjölk
Lite kakaopulver att pudra över
En påse Polly (stor eller liten beroende på hur mycket man äter under tiden man bakar)


Vispa ägg och socker pösigt, rör i de torra ingredienserna följt av smör och mjölk. Klicka ut hälften av smeten i formarna. Lägg 3-4 polly i varje form och täck sedan med resten av smeten. Grädda i mitten av ugnen på 200°C i 12 min. Gräddar man för länge finns risken att pollypralinerna smälter för mycket. När muffinsen svalnat, pudra över lite kakao.

Om man vill kan man även ha i 3-4 msk kakao i smeten, eller annan smaksättning, t ex kokosflinor, citronskal mm.

image366