bk

Cutie Bill


Älskar denna bilden på honom!
Längtar som en dåre till den nya plattan...

Mot city


Jag och Mimi alldeles nyss!
Nu ska vi iväg in till stan och träffa några vänner..


Omen

The Prodigy "Omen"

Tio poäng!!


Thursday

Vi vaknade för en stund sen och nu har vi precis ätit frukost på balkongen. Det är så fint väder idag att man känner sig tvingad att göra någonting utomhus, vi skulle kanske till ett köpcenter som är inne, då fick vi lite ångest så det blir nog stan i stället, vi får se. Jag hämtade Mimi igår vid halv sju, sen åkte vi och handlade lite och sen hem till mig och åt tacos, det  var ett tag sedan jag åt det, väldigt gott!
Ikväll funderar vi på att vara originella och gå på bio, haha! Medan alla andra festar. Eller så ska vi gå på en middag som Lisa föreslog det är hemma hos en av hennes vänner, sen ska vi ut isåfall. Jag tog lite bilder igår ju, men de kan jag lägga upp lite senare, det är några på mig och Louice när vi satt och fikade efter hennes dansuppträdande, det var ju "dansens dag" igår. Jätteroligt att se min gamla dansgrupp uppträda. Jag ska börja där till hösten igen och även i sommar då de har workshops.



P!nk 10/11 LIVE, längtar!

Stressigt

Hej hopp,
jag har precis haft några kunder över som ska ha balsminkningar till deras bal här i Helsingborg. Allting har varit så skönt idag fram tills för en timme sedan, då började det bli lite stressigt och jag hinner inte uppdatera ett så långt inlägg heller, jag ska ner nu till stan och hämta upp min vän Mimi som suttit på bussen från Sthlm nu i sju timmar. mamma håller på med maten - TACOS! Mums. Jag vill bara tacka för att ni finns mina fina läsare, jag fick en helt underbar kommentar innan idag. Ni gör mig så glad, alltid! Vilken tur att man inte har några hatläsare, ellllllleer? Hahaha! Nej nu måste jag skynda på, ni har väl ändå inte tid vid datorn i detta härliga vädret, ut med er om ni sitter här och läser. Jag ska iallafall köra alldeles strax.

Puss!

dagens fråga

Vilket av alla Michael Jackson moment är er favorit?







Min är "Bad" tiden och turnen utan tvekan, då var han som bäst och snyggast!

wednesday

Heellu alles!
Jag och Lisa har varit så himla duktiga idag. jag vaknade klockan 8 och gick upp, åt lite joggi och sedan drog jag på mig träningskläderna och gick till Lisa, vi tog en power walk runda i en timme. Sen tog vi en mysig frukost hemma hos mig på min balkong. Nu ska jag hoppa in i duschen sen plocka undan lite i mitt rum, Mimi kommer ju hit vid halv sju tiden så jag ska hämta henne på stationen då. Tänkte att jag skulle få lite fixat innan dess så nu får jag ta och komma igång. Idag är det rekordvarmt skulle jag tippa på, det är redan 18 grader och det ska bli 23 grader idag woho! Så skönt väder alltså.. Nu ska jag göra lite nytta, vi hörs av senare, tänkte slänga upp en "dagens fråga"!
Just de, Britney ska till Sverige, den 13 juli kommer hon till globen med sin cirkus turne. Sen ska Lady GaGa till Köpenhamn den 31 juli, who's going? Me, me, me!!

xoxo, M



My baby..

Debatt

Nu har jag precis klämt i mig en nyttig tallrik med tonfisk, ägg, grönsaker och avocado.. Så bra jag känner mig och gott var det. Jag och mamma kollade nyss på en intressant debatt på SVT2 om alkohol och våldsbrott. Visste ni att varannan svensk har alkoholproblem? Då menar de inte bara alkoholister utan även de som har problem med alkoholen. Och att de begås fler våldsbrott när alkoholen är inblandad, det ligger självklart någonting i det, många blir aggressiva när de får alkoholen i kroppen. Det är en kille som är med i debatten som berättade att han skulle vara lite cool på fyllan, vilket han inte hade varit utan alkoholen i kroppen. Han och hans gäng slog ner en kille och bad om att få hans mobil. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om att vi har systembolaget i Sverige som styr och påverkar oss både bra och dåligt egentligen. Man kan handla när man vill, förutom att man måste ha åldern inne dvs. 20 år. Och då finns det inga problem med att "leta" alkohol på andra ställen så som det kan vara i andra länder.. För på systembolaget finns i princip ALLT man kan tänka sig. Men tänk, så bra det hade varit om alla slutade dricka och var nyktra.. Det finns ingenting positivt med att dricka alkohol. Det är bara skadligt och onödig tillföring till kroppen. Jag skrev ett inlägg om alkohol för några månader sedan, det inlägget kan ni läsa här, det är väldigt läsvärt tycker jag själv.



Så... Hur många av er ska dricka på valborg som är i övermorgon? Hehe..



Dagens bilder


På tåget på väg till Malmö tidigare idag..


Lisafisa ♥


Min goda lunch på "Larssons" BÄST i Malmö!!


Yummmm...


webcam shoots



I love Spongebob ♥


Tuesday

Haallo,
Idag ska jag och Lisa iväg till Malmö på ett jobb, vi ska sminka för en modeshow på en skola. Tåget går om lite mer än en timme och i malmö ska vi träffa de andra tjejerna som går utbildningen nu. Det är egentligen deras praktik så vi är där och hjälper till. Ska bli roligt! Min syrras Idol är Beyoncé och jag funderar på om vi ska se henne i Göteborg nu när hon ska dit den 11 maj, det finns biljetter kvar och om vi ska dit så bokar vi det ikväll. Tänkte överraska syrran med det. Hade varit sjukt kul att se henne live igen, första gången jag såg henne var på Europe Music Awards när vi var där i Liverpool. Där körde hon "If I were a boy" och jag har det på film, den kan ni se nedan. Nu ska jag gå och sminka mig, vi hörs när jag kommer hem igen ikväll, lär vara borta hela dagen om jag hittar en dator så uppdaterar jag därifrån, hehe!
Ha en bra dag babes.

Puss!


Music

Coldplay, Metallica, AC/DC, Green Day, Depeche Mode, Madonna och sist men inte minst MICHAEL JACKSON.. Så många artister jag vill se under sommaren som det är slutsålt till. Det finns biljetter kvar men billiga är dem inte och billigare lär det inte bli om man vill gå på SÅ många som jag vill, hehe! Jag har P!nk att se framemot, det blir i november jag och min vän Sarah ser henne i Stockholm! Långt tid kvar men den som väntar på något gott...




*Jag är glad att se dig också P!nk*

BEBOT

Så mycket nostalgi!!
Jag diggar"Bebot" kommer ihåg när vi dansade till denna, den är grym!
Vi gjorde även en skojig dans till "I like big butts" när vi gick i  gymnasiet. Hehe..
Gymnasietiden var helt underbar, jag har sagt det
förr och jag säger det igen: Ta vara på tiden!!


Beauty in square


Fotograf: Lina Arvidsson
Modell: Julia G, swedenmodels
Makeup: Jag, mroxx.se

Valentine's Day

Linkin Park


"So now you're gone
And I was wrong
I never knew what it was like
To be alone
"


Kärlek till detta underbara band.. Älskar musiken!
 I juli är dem i Finland, jag och mamma funderar på att dra dit och se dem!


Monday

Jag hade väldigt svårt för att somna igår.. Vet inte varför! Men det har varit så nu några gånger. Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning, mamma och jag ska iväg och fixa lite stuffs sen ska jag hem och... Ja... Göra ingenting! Jag har ingenting att göra idag. Jag får ta och hitta på någonting under dagen att göra. Det är ju så fint väder och allt. Jag ska iallafall lämna in min dator idag, är jätteledsen över att den bara la av, är orolig att allt är borta. Om det är de så har jag förlorat mina bilder från Canada i februari förra året, då jag och Kenza såg Tokio Hotel för första gången, de bilderna får inte vara borta.. Alla andra live bilder har jag sparade på datorn, eller nej jag kom på nu att bilderna från Europe music awards 2008 inte heller är sparade på skivor, men de bilderna har Cici troligtvis så de är säkrade.

Nu ska jag bege mig från dator, jag uppdaterar när jag är hemma igen!

xoxo, M


dagens fråga

Mariah Carey eller Beyoncé?
Rösten, musiken, looken, konserterna... ALLT! Who is it?




Själv tycker jag Beyoncé, utan tvekan!


An evening with women

24.04.09


Christina Aguilera uppträdde på ett ställe för homosexuella "An Evening with Women" i Los Angeles på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills i fredags. Christina framförde två låtar: "Beautiful" med Linda Perry på piano och "Mother".



Backstage med Linda Perry



On stage




Christina is singing "Mother" she said it's one of her favorite songs in the world...


Här är en bild på Christina från igår..
Hon är så jävla snygg. Och ta en titt på nagellacket, fräckt!


pictures from yesterday





great dreams

Gud vad härliga drömmar jag haft inatt, jag brukar oftast inte drömma når jag varit ute den natten för man sover lite annorlunda då känns det som. Jag drömde iallafall först om Lady GaGa, att jag kom till ett ställe där de hade som en utställning typ med vaxdockor av henne och allting var i hennes stil. Sen hade dem en "frågehörna" med hennes skivbolag och crew, så gick jag fram till cherrytree och frågade dem om hon ska till fler ställe när hon kommer till Sverige i sommar så tittade kvinnan på mig och log: "Ja Hon ska till The Tivoli också!" och jag blev så glad. Tänk om de hade varit sant!? Gud vad jag hade blivit glad!! Sen iallafall kom hon ut på en scen och körde "poker face" i en jävligt grym version och hon sjöng bara till mig hela tiden, och såg ut som hon gör i "Love Game" videon när hon ligger ner i de lila/rosa på kroppen med massor av kristaller. Jättefin var hon.. Hihi!

Anyways.. Idag ska jag stor städa, jaa.. Jag SKA! Jag måste göra det nu. Alla andra gånger jag sagt att jag ska städa så har jag inte gjort det, hehe! Sen ska jag till återförsäljaren av min dator och lämna in den, det kommer som sagt ta mellan 3 till 6 veckor innan jag får dem (om jag får den) Ni förstår nog inte hur orolig jag är. Om allt är borta från datorn kommer jag sörja i flera, flera månader. Jag har så himla mycket på min älskling att jag inte vågar tänka att det är borta. Men förhoppningsvis är det som min datortekniker säger och att allt är kvar..

Igår tog vi inte så många bilder, bara några på mig och Sarah när vi var på inflyttningsfesten, det var 100% min otursdag igår, först datorn sen efter inflyttningsfesten så trillar jag på asfalten och slår upp mitt knä så det börjar blöda, men som tur var så gick inte mina lack leggins i sönder som jag trodde, de är bara lite skavda vid knäet men mina NYA heels däremot är lite uppslitna vid tårna, jättetråkigt. Men så är det när där är hålor i asfalten man inte ser *suck*. Jag lägger up de bilder vi tog senare, nu ska jag göra mamma nöjd och städa i full 90. Det ska bli kliniskt rent har jag bestämt, ska även städa mina lådor osv. Yes, I have to!


Catch up with ya'll laaaaater
xxxx, Mirre



Här kan ny lyssna på en halvny låt med Lady GaGa ft. Rihanna "Silly Boy"
I like it... I like it ALOT!


ausgang

Helvete!!!
Min laptop har troligtvis kraschat... Hoppas att det är moderkortet som min datortekniker säger annars är jag dead meat om det är hårddisken för jag har ingen extern *borde fixat det tidigare än planerat*. Känner mig ensam utan min kära dator och nu ska den lämnas in och kommer vara borta ifrån mig mellan 3 och 6 veckor. Hur ska jag klara mig!? Jag lånar iallafall mammas stationära dator så länge. Känns bra att vi iallafall har en fungerande dator här. Den jag har hos pappa suger, inget att lita på alls.
Nu ska jag iallafall ut och träffa vänner, vi ska på en inflyttningsfest hos en som Sarah känner sen ska vi vidare ut och då ska jag träffa bla min älskling Louice! På tal om älsklingar så kommer min vän Mimi från Stockholm hit på onsdag, det ska bli så roligt, vi är bla bjudna på ett evenemang som är här i Helsingborg på fredag! Nu måste jag skynda mig lite, r redan sen, som vanligt! Ha en rolig lördagskväll.

xoxo

Pictures








Linne - Vero Moda
Scarf - Only
Leggins - Bik Bok
Jeans jacka - Gina Tricot
Skor - Converse
Solbrillor -  köpta i Paris
Smycken - Gecko, Agaard, Bracy.se
Klocka - Ur & Penn

Clean Beauty


Jag just nu, gjorde en väldigt plain sminkning med
mitt "Bare Minerals" som bas. Älskar det! Svart markering
 runt ögonen, lätt ifyllda bryn, skuggningar och lite läppglans..
Nu ska vi iväg, see you later babes!






Lisa och jag igår... Efter våra välgjorda videos, hehe!

saturday

Just nu sitter jag här med en kopp te och har precis ätit en god frukost. Jag och mamma funderar på att hitta på någonting roligt idag innan utgång ikväll. Hon drog upp mig vid klockan nio för att vi ska komma iväg lite tidigare än vad vi brukar. Gårkvällen spenderades framför "Talang 2009" och "Kill Bill vol.2" Jag diggar "Kill Bill" filmerna, de är speciella och riktigt välgjorda och häftiga verk.

Idag kommer Gajic hit en snabbis, jag ska sminka henne inför ikväll då hon ska ut med sin pojkvän. Hon ville ha en svart sotning (som vanligt som de flesta vill ha, hehe). Själv funderar jag på att dra ut ikväll eftersom vi aldrig var ute igår som vi skulle. Jag och Sarah drar nog ut ikväll, till tivvan eller någonting som vi brukar. Jag skulle köpa nitar när vi var i Malmö jag och Lisa men det blev aldrig så för deras kortmaskin fungerade tydligen inte på min eller Lisas kort så jag får ta och göra de på tisdag då vi ska dit igen för ett jobb med några tjejer som är under utbildningen som startat precis, det är deras första praktik, ooh jag kommer ihåg känslan. Man var så nervös att någonting skulle gå fel osv. Men det kommer säkert gå jättebra. Vi såg lite hur deras sminkningar blev när vi var där då Lisa tenta upp och de såg jättebra ut. Nu ska jag gå och klä på mig, vi hörs som vanligt senare.. När jag får tillgång till datorn igen när jag är hemma.


xxxx


Hehe :p

The 49th Grammy's

Klicka upp rutan till youtube och tryck på HD och sen fullskärm och NJUT!
Jag sitter här i soffan och har kollat nu minst tio gånger på videon och mina ögon tåras.
Jag önskar jag får se henne snart, hon är min absoluta favorit artist! Hon är bäst. No doubt!
Hon har en av världens största röster. Störst enligt mig. Älskar henne, ÄLSKAR!!
Det går inte att förklara känslorna jag har för henne, hennes underbara musik och röst..



Christina Aguilera "It's A Man's World"




Ögonen tåras av lycka, tack Christina för att du gör min värld bättre. Hon gör mig lycklig!
Det är ofattbart hur mycket en människas verk kan påverka,
en sådan härlig känsla jag får i kroppen!
 Nu har jag varit ett fan till henne i över tio år, det blir utan tvekan tio till.. Om inte mer.
Hon är min förebild, min inspirationskälla min idol..
Waaahhhh.... Hon är perfekt!!

FOOD

Jag och mamma har precis ätit en lyxig hemmamiddag
och nu sitter vi och kollar på "Talang 2009".

You gotta love fridays!


Foto: Jag

Nookie real good

Här är en bild från min första plåtning med mig själv som fotograf.
Är väldigt nöjd med både bilderna och makeupen från den gången!
Vi körde först en vit mun och tog sedan bort den när vi plåtade lite inne.
Kommentera gärna vad ni tycker folks! ;)

(Bilderna är copyrightskyddade, vilket innebär att dem inte får kopieras!)








Foto: Jag, mroxx.se
Makeup & hår: Jag, mroxx.se
Modell: Nicolina Areskoug
Fotoredigering: Sofia Bengtsson


Prayer for the Weekend


THE ARK

Jag diggar denna låten, finns inte på spotify, inte på min iallafall. Hehe!
Någon som vet att den finns så länka gärna mig. Nu över till städning och kanske utgång ikväll..
Det är ett himla underbart väder ute, har stekt på balkongen hela förmiddagen!


Lisas and Mirres sundance songs

(I brist på annat)

Här en en het video "Faint" med Linkin Park By: The makeup chicks LM..
ENJOY IT!



Här framför Lisa och jag "Just Dance" med Miss GaGa.
Vi kallar den själva för "The sun dance on the balcony" By: The makeup chicks LM..


Support Tom Kaulitz

Här alla Tokio Hotel fans kan ni stötta Tom:

Skicka in ett foto av dig själv till: [email protected]
En video kommer framställas av alla bilder på youtube! Och ni kan hjälpa till i utredningen genom att skriva på en namninsamling, över 400 har redan skrivit på och målet är 15000.


Kommentera gärna detta inlägget om du ställt upp!
För er övriga icke THfans så handlar detta om att Tom slagit
ett stalker"fan" pga. provocerande! Mer om de kan ni läsa här!




Nu ska jag och Lisa bege oss ner till stan för frukost och promenad.
Vi hörs när jag är hemma igen. Puss på er!

Mobilbilder

Jag och min vän Gajic förra helgen!


Mitt snygga visitkort


Myskväll blev det ikväll


Havet


Jag tidigare idag

Ser "miirre.se" ut så här hos er?


På Lisas dator ser min blogg ut såhär.. Jätteknäppt!
Ser ni också den så?! Med det blåa i min "header" och bakom "Mirre" loggan
och att det är avskalat i menyn till höger så att man inte ser min text..





At Lisas place

Hallo my friends.
Just nu sitter jag hemma hos Lisa, hon håller på att greja med sitt visitkort på datorn och en vän till henne är här också.
Vi ska alldeles strax bege oss någonstans, vi vet inte vart än bara. Vi funderar på att åka hem till mig och baka, kolla film och bara mysa. Det låter skönt! Jag måste ta någonting att äta också hemma innan vi bakar så man inte bli mätt av smeten, hehe! Jag och mamma tog en promenad vid havet nu innan jag kom hit, jätteskönt väder, verkligen! Fast det blåser lite så man får ta på sig, det är ju inte sommar än. Vi hörs om en stund, sötnosar!


Puss!

Dagens fråga


Godis eller chips?

Svårt val för mig.. Kan inte bestämma mig alls! Sourcream and onion chips med vitlöksdipp eller blandat segt godis från "Hemmakväll" Sorry, kan helt enkelt inte välja.. Hehe


My Desktop





Jag använder schampo och balsam från "waterclouds" det luktar sommar!
Ser ni.. 16 grader ute! Solen skiner..
Bis später bb's!

Thursday

Man blir så glad av att vakna när man ser nyheten om Christina Aguilera att texten till hennes nya demo syns. (Om allt nu är sant, vilket jag hoppas) texten är jättefin och jag längtar så himla mycket till sommaren då hon släpper sitt album! Just nu sitter jag här och äter "gott och blandat" svenskt godis är GODAST! Right? Jag väntar på att Lisa ska höra av sig, tror inte hon sover fortfarande så jag får nog ringa henne snart, antagligen har hon glömt att ringa.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen plocka undan lite i mitt rum. Vi hörs om en stund igen babes!


Puss!



HELL YEAH TKAY


Exactly how I thought! I knew it.
Fan så sexigt...



Nytagen bild på Tom i Hamburg,
 dock är källan osäker på datumet.

Sorry you guys, I just couldn't hold it back


"Just Dance" är nog den mest händelserika videon, den är sexig och hon ser så oskyldig ut. Jag ÄLSKAR den och kunde inte hålla mig borta från att dela med mig, så som med all min favorit musik. Det blir en skön blandning med allt från rock till pop och rn'b till house..
Det ligger varmt om hjärtat!


Dagens fråga


Vem är hetast?
You choose, its too hard for me. 
Fast... Orlando Bloom är nog ett strå vassare!


BLOOM...


...ELLER DEPP


Vote, vote, vote!!

pussycat dolls on Ellen 20.04.09

"Jai Ho"
Var bara tvungen, älskar denna låten!! Kärlek till er PCD..


...




På skolan


Jag och Lisa alldeles nyss, är med henne idag i skolan och håller henne sällskap hennes sista dag i skolan som hon tar igen. Jag funderar på att gå in till "Larssons" och köpa mig en riktigt god fet baguette med värsta röran i. De har massor av goda. Skulle kunna äta allihopa. Efter hennes dag här på skolan så ska vi  ta en runda på stan sen hem. Jag har knappt sovit inatt av någon konstig anledning, gick ju upp vid sex i morse så jag har nog bara sovit tre timmar.



Thank you mom, for standing right by me

BBC breakfast with Lady GaGa


Lady GaGa on teacups and wigs at BBC Breakfast today




Här är en bild på GaGa från igår då hon umgicks med sångaren Mika..
Gud vad människan är het, att bara kunna gå i den outfiten är ju så hon!
Hon är speciell, and that's why I adore her so much.

Boom Boom Pow


En av Black Eyed Peas senaste.
Njut av den underbara musiken.. Jag ÄLSKAR den!


Back from town

Hej mina vänner,
nu är jag tillbaka från stan jag hann med att fylla i min tatuering på foten som jag egentligen skulle ha gjort för några månader sen när den var ny. Men äntligen är det klart, nu måste det nya hinna läka en gång till. Just nu håller mamma på med maten och vi ska alldeles strax äta sen ikväll ska jag träffa Lisa, det blev aldrig av igår eftersom hon skulle upp tidigt till skolan och göra ett prov. Idag träffade jag mina två nästkusiner också, på tatueringsstudion. Andreas (en av dem) gjorde sin första tatuering där när jag kom dit. Sen tog vi en fika med Therese (hans syster) innan vi stack hem.


xoxo

Väntar på att tatueraren ska plocka upp sina grejer...



Sandra och jag nu precis...
Några som kommenterat varför jag aldrig ler på bilder längre, well here you go! ;)

Me today






Talk to you later my friends!

Tuesday

Jag ska alldeles strax göra mig i ordning, klä mig och så. Ska träffa en vän nu vid halv ett sen ska vi till väla en sväng och kolla lite kläder sen till stan och sätta oss någonstans och fika. Just nu håller jag på att fixa en liten detalj på min jeansjacka jag köpte igår från Gina Tricot för att skilja sig från alla som har den jävla jackan, men den är ju så snygg. Jag sätter på platta små nitar på ryggen och på fickorna fram. Ballt blir det men jobbigt är det att göra för limmet är så kletigt eftersom det är textillim.
Nej nu måste jag skynda mig om jag ska hinna bli klar, ska försöka klämma in en "dagens fråga" eller en bild på mig själv innan jag drar iväg.. Hörs om en stund igen!

Puss!


GaGa is back in London


Nu är hon back från Tyskland och är lika snygg som vanligt när hon anländer... ♥
19.05.09



Hennes makeup är fantastikt cool på dessa bilder!
Hon gjorde en cover på "Viva la vida" i radiointervjun "radio 1" i London.
Ladda ner hennes cover här.. Det låter helt fabulous! Eller lyssna direkt via YT här!
20.05.09





Här är "Poker face" live på den Britiska komedishowen med Paul O'Grady idag!




Och intervjun...


måndagkväll

Min dator har seriösa problem, ett mail har skickats nu i kanske tjugofem minuter via min jobbmail och det laddar fortfarande, undrar om det har skickats, mailet ligger ändå i "sent" så möjligheten finns. Vågar iallafall inte stänga ner rutan än, hehe!
Lisa ringde nyss och sa att hon var all set, vi skulle ses idag hoppas det inte blir försent. Nu har hon bara ett prov kvar i skolan, hon blev ju sjuk den sista tiden den stackaren men kan självklart tenta upp som hon gör just nu.
Jag och mamma ska kolla på "tonårsliv" nu på SVT1, en jävligt intressant och bra dokumentär som handlar om tre artonåriga Stockholmstjejer som lever tre helt olika liv. Jag älskar att följa dokumentärer! Någon av er som också gör det? Då kan jag rekommendera "tonårsliv" som går varje måndag 21.30 på SVT1. Nu har det gått ett antal avsnitt redan och jag missade förra måndagen då jag var iväg i Sthlm. Men jag tror att ni hänger med om ni kastar er in i den nu också, det är nya grejer helatiden men samtidigt följer man deras liv.


Puss!


this womans work

Denna fantastiska låt, skriven och framförd av Kate Bush
 är nog en av de mest tilltalande låtarna jag hört, ever!
Orden träffar så rätt varje gång hon sjunger, i alla situationer.
Lyssna och njut!

"I know you have a little life in you yet, I know you have a lot of strength left"


disturbed


"STRICKEN"

that I am stricken and can't let you go
when the heart is cold, there's no hope, and we know
that I am crippled by all that you've done
into the abyss will I run



Lyssna även på "Believe" här! Det är en av deras bästa låtar.
Grymt bra är musiken, någon som mer diggar Disturbed?

Favorit i repris


Helt fantastisk fotograf och en underbart snygg modell plus en cool makeup blir en perfekt bild! Är så stolt över denna, fotografen gjorde en grymt bra reducering också med regnbågsfärgerna i bilden. Denna bilden och sminkningen har blivit så uppskattad av er läsare så ni får se denna som fotografen tog, bilden ligger även ute på min hemsida, dock i mindre format.


Foto: Remy Gerega
Makeup: Jag
Modell: Anna, R swedenmodels

I'm off

Godmorgon,
hinner inte skriva så mycket ska iväg på ett möte
sen ska jag och mamma shoppa lite på stan. Vi hörs senare!

Puss!



Jag och Lisa

Bracy.se by: Kenza


Här bjuder jag på en bild på Kenza från jobbet förra lördagen i Stockholm
 för "bracy.se"  sidan som säljer armband på nätet (Sveriges enda faktiskt).
Armbandet kommer säljas från i mitten av maj någongång på Bracy.
Nu ligger även bilden uppe på min hemsida också, tack Sofia! (min grafiska designer)





Foto: Linda Lindell
Modell: Kenza Zouiten
Makeup & Hår: Jag
Armband: Bracy.se


(Blev mycket inom makeup idag, but that's how I like it)

exotic

Diggar denna heta bild på en av mina modeller från avslutningsfotograferingen! Denna är sensuell och sexig, hon är het och hela utstrålar "come here big boy". Tänkte skippa vattnet och de blöta i håret först men är glad att jag tog med det, de blev som en grej i sista minuten.
Vad tycker ni om bilden och hennes makeup? Jag gillar att ha olika idéer, det var ju hela grejen med avslutningsfotograferingen, att vi skulle ha egna idéer och fantasier. Så som med den jag la upp igår på killen, "metal" bilden. Den idéen är jag stolt över. Den är cool!


Modell: Fanny Pettersson
Makeup: Jag
Fotograf: Jesper Berg

denna dagen suger

Usch säger jag bara. Strålande sol och jag är inte alls på humör för att göra någonting. Känner mig så olustig. Men jag antar att man måste ha sådana här dagar också. Denna dagen kan ta sig i röven, förlåt men så jobbig dag. Riktigt dålig dag. Jag och mamma skulle åka och shoppa, orkade inte! Vad är det för fel? Jag har legat under täcket hela dagen, okej jag gick upp och ät frukost och la in inläggen om Lady GaGa, kollade på "Robinson" och "talang 2009" sen bums i säng med den stora klädhögen på min säng, jag har inte packat upp klart än från Sthlm, allt ligger överallt i mitt rum. Det känns som om någonting saknas, det saknas någonting! Och då menar jag inte i klädväg för det är jag van vid att ingenting är på plats när jag vill ha det på mig. Det är någonting annat, någon saknas!


Ps. Tailsweeps annonser fungerar inte efter bytet av min design, suck!


Återkommer... Puss!

Lady Gaga "Poker Face" at Schlag den Raab


TIO TUMMAR UPP FRÅN MIRRE ♥
ÄLSKAR LADY GAGA!


Parlour Magazine US




Edit:


old school


Bjuder på en GAMMAL bild på mig såhär nära läggdags och allt.
Jag har haft en relativt tråkig dag, varit hemma hela dagen.
Jag har inte ens luktat på luften ute, strålande sol fram till den gick ner för några timmar sedan.
Idag känner jag mig lat och trött.. Det är fullt tilllåtet! Godnatt på er.


Lilla fjortis, vad kan jag vara här? 16 år.. Möjligtvis! Så länge sen, hehe.

BRING IT ON


Ikväll är det film! Älskar "bring it on" var så länge sedan jag såg filmen!
Nu är filmen snart slut så jag ska ta och kolla på uppföljaren "all or nothing"
Love it!



Coldplay - "Talk"



Jag har suttit och lyssnat igenom Coldplay's låtar från gamla album hela dagen.
De har någon speciell tråd mellan alla deras verk,
jag kan inget annat säga att jag är fast i deras härliga musik!
Deras alla låtar säger mig någonting, de går att tolka lite hur man känner!
And I like it. They rock my world of music.

Fler som är Coldplay fans?

Soft


Modell: Elin Månsson
Makeup: Jag
Fotograf: Jesper Berg

Lady gaga on Friday Night with Jonathan Ross


Denna intervjun är väldigt underhållande och intressant... Hon är bedårande! ♥
Älskar henne, hon är superskön!




"Poker face" Älskar alla hennes olika versioner av låten.
Hon är så jävla grym. GaGa rocks!









Metal


Modell: Andreas Strid
Makeup: Jag
Fotograf: Jesper Berg

Saturday

Jag håller på att glömma vad det är för dag.. Antagligen för att jag inte går i skolan mer och är "ledig" nu. Igår bloggade jag inte när jag kom hem för min dator är cp, så fort jag går in på någon sida som länkar till en annan sida där man kan kolla bilder (där man laddar upp bilder) så poppar det upp samma fönster hela tiden, det händer inte varje gång men nästan så jag är alltid tvungen att stänga av datorn, det går inte på något annat sätt, blir helt galen!! Anyway.. Vi var ute igår på ett ställe i stan, vi satt bara och snackade och hade det mysigt. Tirre, Carro, Gajic och jag. Mina närmaste vänner. Länge sedan vi träffades alla tillsammans.

Idag ska jag ta det lugnt, kanske iväg och shoppa lite med mamma sen ska jag iväg till pappa. Ikväll blir det ingen utgång eftersom jag var så trött igår ändå så jag kommer inte orka idag heller. Louice frågade om jag ville med dem igår för jag drog dit en liten stund efter tjejerna gått men nej, plus att det är 18 på fredagarna, det är roligare på lördagarna när det är 20. Men nu blir det frukost. Vi hörs om ett tag igen, as usual.. Tänkte lägga upp lite makeupbilder från min avslutningsfotografering i skolan.

Puss!

Ausgang



Bråttom... Kan hända att jag bloggar när jag kommer hem igen!
Ha en fin kväll älsklingar ♥

GaGa leaving Bungalow 8 Club in London

Wow, she is so hot!



Ny design

Tack BABBI för min nya design, den är verkigen skitsnygg. Babbi har gjort nmin design innan också, minns ni kanske? En av de första jag bytte till som var ordentligt gjorda och inte av mig i paint, hehe! Om ni vill ha en ny design så kontakta Babbi via hennes blogg.

Nu har jag suttit för länge, måste klä på mig! Tirre ringer snart och då vill hon iväg, jag känner henne! Så det blir synd om mig eftersom jag är halvfärdig, om ens det.


Bye bye for now ♥

Speed of sound

jag har precis kollat på "Madagaskar 2" den är så jävla rolig alltså, älskar han lilla kungen som dyker upp ibland, han som tror att han räddar hela djungeln genom sin vulkan och tro på gud, haha! Just nu håller en tjej på med en ny bloggdesign åt mig, ska bli spännande att se när den är 100% klar. Det är så roligt att byta designer ofta tycker jag, roligt för er som läser också. Nu ska jag snart ner till stan och träffa min vän Tirre, det blir fika och massa prat, har saknat henne så himla mycket.
Ikväll blir det utgång här i Helsingborg, önskar att Mimi kunde varit med här för vi aldrig gick ut i Sthlm, bådas fel! Hehe, men ingen av oss hade lust så. Snart får du komma hit och se Helsingborg. På sommaren är här underbart, för er som inte varit här alls så har vi strand, flera stränder faktiskt och en hamn, eller några styckena Jag älskar det! Sommar och Helsingborg hör ihop. Jag funderar på att ha några sminkkurser snart, hoppas att några är intresserade då att kolla hit till denna vackra stad.
Nej nu ska jag klä på mig och sminka mig, kändes som om det var väldigt länge sedan jag gjorde det, visste ni att det blir allt tråkigare att sminka sig själv? Jag ÄLSKAR att sminka och se resultat på andra men på mig själv, nej! Man orkar bara inte. Ska försöka få på mig ett par lösfransar iallafall, OM jag orkar! Man vet ju aldrig hur det slutar men en sak är säker, utan smink går jag inte så jag har inte tröttnat på att sminka mig själv helt, hehe!

Küsse

David Beckham for Motorola

Enjoy your breakfast!


Youtube knows me quite good

Right!? Fast jag saknar miss GaGa! ♥ 


Dance like nobodys watching

Att kunna förklara känslan av någonting man saknar så högt att det svider i hjärtat är svårt, dansen för mig är en stor del av mitt liv fortfarande fast att jag inte är aktiv med det för tillfället. Den dagen min och Tirres förra danstränare parade ihop oss som pardansare i disco visste jag att det skulle hålla föralltid. Våra vänner känner oss som "dem som dansar"! 





Min fina dans tatuering som sitter på min högra fot, förevigt!
Tillägnad mig själv, för alla dansår och alla tårar. Lycka!


SM på Hovet, Stockholm i discodans 2008
Pardisco med Tirre, vår sista tävling!


Tirre, Peter och jag på en danstävling

I want to fucking tear you apart

She Wants Revenge ♥


Lady GaGa at LAX airport 14.04.09




Thursday

Just nu är jag i bussen på väg hem, till lilla Helsingborg igen. Känns tråkigt men ändå skönt att få komma hem efter att inte ha fått ta det lugnt alls eftersom jag direkt åkte efter avslutad utbildning. Jag har haft det skönt i Sthlm, träffat många av mina vänner här uppe. Hann inte träffa Kenza innan hon stack till NY heller som vi skulle men vi ses snart igen. Jag och en av mina vänner har haft rejäla diskussioner om Tokio Hotel denna veckan, eller dessa två dagar jag varit hos henne. Helt otroligt vad man inte kan sluta tänka på vad man pratat om. Hehe!
Jag är hemma lite senare idag, men har ström och Internet här på bussen så det är väldigt skönt, vilken räddning alltså. Jag hade aldrig orkat sitta sju timmar utan att göra någonting. Datorn är mitt liv, hahaha! Nej men, man spenderar jävligt mycket tid vid datorn om man heter Mirre kan jag lova. Jag fick en spotify inbjudan av en vän igår, så nu har jag det och lyssnar genom. Det är ju jättebra att ha de programmet, det tråkiga är att man inte kan ladda över någonting i sin ipod men det är ju meningen annars skulle hela konceptet falla.. Nu ska jag fortsätta lyssna på Tokio Hotel... Wo sind eure hääääände..

Puss!

No night out

Jag och Mimi sitter här i sängen, riktigt trötta och sega.. Ingen av oss orkar dra ut ikväll, ashame för jag skulle vilja det men min kropp vill verkligen inte. Istället kollar vi på Simpsons och massor av andra filmer som vi redan gjort hela dagen. Men det är så jävla skönt att bara slappa vissa dagar.
Igår vad jag på studiebesök hos MTV här i Sthlm, fick en väldigt trevlig rundvandring av Petra och Mari som är två riktigt trevliga tjejer som jobbar där, jag lyckades få upp Mari's syn för sitt bloggande och inspirerade henne till att ta det på allvar. Att blogga är som en väldigt stor vana för mig för att jag gjort det sedan jag startade bloggen men eller mindre varje dag sedan 2006. Inte dåligt va? Jag känner mig tom utan bloggen, om jag inte bloggat på en hel dag (vilket aldrig händer, om inget annat) känns det så fel, jag bloggar ju alltid, varje dag minst tre inlägg om dagen.
Tillbaka till mig och Mimi, nu ska vi hitte på nått roligt.. Frossa i god mat kanske? Vi åt faktiskt varsin FET pizza innan, väldigt gott!


xoxo

Mrs. Intuition

Passion är guld!  Har sagt det och jag säger det igen, han är helt sjukt bra!
Min favorit med han är "Well done" den tilltalar mig extremt mycket. Så stora känslor.



slappdag

Jag och Mimi har legat och kollat på "sex and the city" hela dagen, vi är riktigt sega och så ska vi dra ut ikväll här i Sthlm, undrar hur det sak gå. Vi ska väl börja göra oss i ordning snart bara vila lite till först. Just nu spelas Lady GaGa's musik på datorn. Egentligen skulle vi dra in och fikat idag men ingen av oss pallade göra det, vi ska nog in till stan lite tidigare idag och sätta oss och äta någonstans på TGIF tror vi. På tal om filmen vi såg, så visade dem två scener som inte är med på biofilmen utan bara i "special edition" filmen.. skitroliga scener! Någon som lagt märke till det som sett DVDn? Nä nu ska vi göra någonting vettigt, vila lite? Ja!


PUSS!

wednesday

Nu ska vi äta frukost, mannagrynsgröt! Yum.. Det är så gott.
Återkommer strax, vi sov förlänge! ♥

OMG

Jag hittade en väldigt fin bild på Mimi's dator! Ni håller väl med mig?
Idealmunnen, here I come!


(Ni som är skeptiska till detta, tjejerna finns på riktigt!!!)

Monsoon live

Jag kan inget mer säga än att jag ÄLSKAR monsoon och den kommer alltid
 ligga varmt om hjärtat! Ni fans förstår vad jag menar.
Monsoon är en perfekt låt, en perfekt förklaring till bandet.

Kärlek till Tokio Hotel!



A little gambling is fun when you're with me



Bilder på mig som jag nyss tog med min beloved web cam.
Smycken - Thomas Sabo och mormors gamla kedja, I love vintage!

Nu ska vi in mot stan sen ska jag på besök och efter det träffar jag min fina vän Mimi ♥

Thuesday

Idag ska jag iväg, vi har precis vaknat och nu ska vi äta frukost, goda mackor med oboy på. Yum! Rostade också.. Even better. Jag vet inte när jag kommer tillbaka till Paula igen, men antagligen någongång på eftermiddagen, då bloggar jag igen. Efter mitt studiebesök ska jag träffa Mimi och vi kanske tar en runda på stan innan jag kommer tillbaka hit och hämtar min grejer, jag tänker inte ta med mig dem nu, har alldeles för mycket att bära.
I förregårkväll så la min dator av helt, jag kom inte in på min användare alls, blev skiträdd! Höll på att skita i byxan fan.. Hehe! Men det löste sig sen genom att följa någons tips på vad man skulle göra på Paulas dator, så jag systemåterställde den vilket innebär att man inte skadar bilder eller dokument alls. Vilken tur! Nu ska vi äta frulle.

PUSS!

Home at Paula's place

Jag och gänget var på bio, vi såg "confessions of a shopaholic"! Den var jättebra, en film ni som har shoppingberoende måste se, anledningen till att jag såg den var att jag trodde att man skulle bli av med sitt begär men icke. Den var bra iallafall, många roliga times och många lite överdrivna, haha! Mim's vet vad jag pratar om, på tal om henne så ska jag sova hos Mimi i morgon, ska bli så mysigt.
Jag är redo för mitt studiebesök också, som är i morgon, jag åker härifrån ganska tidigt och efter studiebesöket möter jag upp Mimi och vi ska åka tillbaka hit igen för att hämta all min packning och bege oss hem till henne, anyway  vi kommer ha kul jag och Mimi, var länge sedan jag träffade henne om man inte räknar med idag, hehe! På onsdag blir det utgång om jag inte åker hem då, men min pappas kompis ska höra av sig i morgon om hur allting blir. Nu ska vi äta: kyckling och ris, yum! Late? Mmmyes!


I like you alot, lot... All we want is hot, hot!



Jag för typ en månad sedan...

I'll get him hot, show him what I've got

Nu ska vi in mot stan, träffa vänner och mysa! Vi hörs när jag är hemma igen..
Ni är UNDERBARA ♥ Det är Paulas väggar också, som är täckta med TH posters!



Monday

Jag och Paula vaknade för en liten stund sedan, vi kollade på film sent i natt därför vi vaknade lite sent idag. Vi såg "Wild child" den var riktigt rolig, verkligen en film jag rekomenderar för er när ni har en tråkig dag och bara vill vara hemma. Nu sitter vi här och lyssnar på Lady GaGa och äter godiset från igår, vi hörde nyss en lång intervju med henne, fan jag vill se henne nu!! Vi ska alldeles strax gå och äta frukost sen iväg till stan och möta upp några vänner för en fika. Mitt möte som jag hade idag blev inställt pga sjukdom. Tråkigt men sådant händer, jag är ju själv sjuk men idag känns det lite bättre.

Igår skulle jag och fotografen Emelie ha ett jobb men det blev inställt för mig eftersom jag var sjuk, jättetråkigt när sjukdomar slår in. Jag vet inte än när jag ska åka hem från Stockholm, jag har inte bestämt det än, Emelie har en biljett jag kan köpa men då åker jag hem redan i morgon, det vill jag inte egentligen. Min pappas kompis är här uppe snart och ska hem på onsdag eller torsdag, jag kan åka med han hem också. Ska höra med han idag vad han säger. Annars då, nu ska vi äta frulle, hörs snart igen!


xoxo, M

If it's not rough it isn't fun

Woalah, here I am!
Nu: Film, godis, melon och läsk med Paula ♥

Foto: Carina Alkefelt

SVT

Två bilder från modevisningen på SVT, grym fotograf!!



Fotograf: Leogren.com
Makeup: mroxx.se
Modeller: Swedenmodels

Back home at K's place

Hola alles!
Jag ska snart bege mig mot slussen där jag ska möta upp min vän Paula, hoppas på en väldigt härlig filmkväll för jag är så jävla trött i huvudet, har så ont att jag vill dö. Usch! Vad jobbigt allting är när man är sjuk. Nu måste jag skynda mig för Paula är inne vid slussen om en halvtimme och här sitter jag, hehe! Idag hittade jag lite kläder och en bikini faktiskt men jag vet inte om jag vill ha den eller inte, får se om jag lämnar tillbaka den när jag kommer hem, hehe! De plomberade underdelen så det ska inte vara några problem att byta. Vi hörs lite senare igen, när jag har kommit hem till Paula.


KÖSS!

OXXO design

Detta snygga armbandet klickade jag hem idag från OXXO
 bracy.se - Sveriges enda armbandsbutik på nätet! 389:-
ASSNYGGT!!! Visst?!





Jag klickade även hem detta armbandet som är så jäkla snyggt, det är ett vänskapsarmband!
229:- på bracy.se där också!

Sunday - pictures from yesterday!

Guten morgen!
Nu sitter jag och Kenza här i soffan och har precis ätit frukost, vi ska snart iväg ut i de fina vädret, varmare än igår skulle jag tro. Senare idag ska jag iväg till min kompis Paula, vi har inte träffats sen sist jag var här uppe när jag fixade mitt visum till USA. här är lite bilder från gårdagen.. Vi hörs om ett tag igen! ♥





Svaren... Del 2

Lyssnar du på fler artister än tokio hotel? :) vilken är din favoritaffär i helsingborg? :)
Svar: Ja, självklart.. Jag lyssnar på Christina Aguilera, Rammstein, Lady GaGa, Pink, PCD, Michael Jackson, Showtek, Tiësto.. Ohh många, många fler!! Älskar musik! Det är nog H&M isåfall, svårt att välja..


Varför föll du för Lady Gaga?
Svar: Hennes musik är unik, hela hon är unik och så är hon sjukt jävla snygg! Till en början hade jag svårt för henne, minns att min vän som är lika galen i henne som jag visade mig hennes musik för typ ett halvår sen och då var jag lite skeptisk måste jag erkänna men bara veckan efter gav jag med mig, hehe! GaGa är guld!


Har du nån gång tröttnat lite på Tokio Hotel?..
Svar: Nej!


har några få frågor som jag hoppas du kan svara på! :)
1. vad kommer du göra nu när du är profisionell makeup artist? eget märke eller något i den stilen?
2. hur kommer det sig att du är så vacker?
3. är det något speciellt makeup märke som du tycker extra mycket om?
Älskar din blogg, men det vet du nog redan ;)
Svar: Jag tänker frilansa och i framtiden vet man aldrig, jag har ju mina drömmar! Oj, tack! Hehe.. Inget jag kan svara på faktiskt, har fått lite från pappa och lite från mamma och jag har snygga föräldrar, antagligen det. ;P Jag tycker om vårt eget som heter "färg" sen även makeup stores smink.


 
Hejsan! Jillar din blogg jätte mycket och har en fråga! Vad är det bästa med Tokio Hotel? :)
Svar: Att musiken är så tilltalande och att det är på tyska, som ni vet är jag uppvuxen med Rammstein och de är tyskar, det sätter sig i hjärnan. Så musiken är speciell för mig.



efter du har gått klart din utbildning, kommer du jobba som MUA då? har du något jobb som väntar på dig? jag har kollat igenom alla dina sminkbilder, och fan vad grym du är på att sminka ! Är själv väldigt intresserad av smink och att sminka andra, vad heter utbildningen du går på och vad kostar den? Vad behöver man för erfarenheter och gymansieutbildning för att komma in?
Svar: Jag är klar med min utbildning nu, gick ut igår ju. Jag kommer jobba som MUA, förhoppningsvis mycket. Har inget direkt fast som väntar nej. Tack tack! Jag gick på makeup studion i malmö som kostar 43 000:- och är i 11 veckor. Ingen gynmasiekompetens behövs och inga tidigare förkuskaper men det är självklart ett plus.



Hej Mirre!
Först vill jag bara säga att du har en superbra blogg :D..
Min fråga är: Villken artist i världen skulle du vilja va MUA till?? ( du får ju säga fler förstås (= )
Svar: Ohh.. Till Christina Aguilera eller Lady GaGa. Men inget fler med en kille heller så som Bill men en tjej vill ha mer variation och det är så roligt. Lady GaGa hade varit ballt att vara MUA till, alla hennes crazy ideer.. Ja, jävlar!



Jeg elsker din blog og læser den dagligt. Jeg har nogle spörgsmål and here they are:
- Hvad synes du om bandet "Paramore"?
- Hvad er din yndlingsfilm?
- Har du set og/eller læst Twilight? Hvis ja,- hvad synes du om den?
- Hvad er din yndlingsbutik?
- Hvad er din yndlingsby i hele verden?
- Hvad er din ønske-rejse destination?
- Hvilken iPod har du? -hvilken farve og model?
- Hvilke høretelefoner bruger du til din iPod?
- Kan du anbefale nogle gode måder til hårfjerning på eksempelvis ben?
- Hvilken mascara kan du anbefale hvis man gerne vil have lange øjenvipper, der også er adskilt?
- Hvilke blogge læser du selv?
-Hvordan hørte du om TH?
Svar: Jag tycker ingenting om Paramore, har för mig att någon är jävligt snygg bara eller jag kanske har fel? Hehe..  Favoritfilm? Saw filmerna utan tvekan.. Nix ingenting med twilight här inte, haha.. Jag går mot allt. Som sagt innan, tror det blir H&M som är min favvobutik. Oh, jag älskar Bangkok och New York, någon av dem! Jag vill till Miami och CA men även till Berlin, förhoppningsvis snart!! Jag har en Ipod nano en liten rosa :) .. Ett par rosa hörlurar från JVC. Den frågan förstod jag inte riktigt, förlåt... Loréals mascara är toppen! Den guldiga. Jag läser mina vänners bloggar och min syster kom hem med TH's scream skiva en dag, då blev jag fast!!



Kan man "boka" dig om man vill bli sminkad till ett speciellt tillfälle? :p
Svar: Yes, det går alldeles utmärkt.. Maila mig [email protected] och boka in tid!



Har du någon aning om var Kenza har köpt sin klänning som hon hade på blog awards? Du kanske skulle kuna fråga henne det idag? :)
Svar: Jadu.. stylebystars kanske, ingen aning faktiskt :)



Kan inte du ha nån bloggträff någongång? Skulle varit kul eftersom du bor i Hbg, det är ju Skåne och där bor jag. Nästan alla stora bloggare bor i Stockholm. Bara en kul idée.
Svar: Jag ska fundera på det ;)



Hur många seriösa förrhållanden har du haft??
Svar: Två


Jag har läst din blogg länge nu och jag gillar den verkligen :D men till min fråga^^
Ska på bal snart i skolan och jag undrar vart jag ska gå och sminka mig någonstans. Vill verkligen gå till ett ställe som vet vad dom gör! tuvär bor jag i stockholm så jag kan inte anlita dig :p Men ett tipps om vart eller till vem skulle jag bli jätte glad för! :D kram
Svar: Hör med makeup studion i sthlm. Det är elever från samma skola som jag gick på fast i sthlm. Sök på "makeup studion" på google så kommer allt upp :)



Hej Mirre.
Vilka är dina 3 snyggaste kändisar (killar) Kram
Svar: TH grabbarna ♥



HUR KÄNNS DET ATT VARA VÄRLDENS BÄSTA FIRRE OCH HA VÄRLDENS BÄSTA KENZMENZ SOM VÄN?! :D
Svar: KÄNNS SKITBRA KENZAHHHHH!!!!!!



kan inte du bara svara på denna sista fråga?:
eh. skulle du kunna hjälpa mig!?
jag vill liksom ha den typ av smink med mycket brunkräm sån här vitt kajal osv.. typ värsta fjortis sminket! testar hemma hela tiden fast det blir bara sådär väldigt vanligt jag vill att det ska synas väldigt myckt. får inte fram nåt hehe:* hjälp!? hehe .. :D
Svar: ....

we're off going...

Nu ska vi bege oss till min vän Eliins födelsedagsmiddag, det ska bli mysigt, en lugn och skön kväll sen i morgon är jag förhoppningsvis bättre. Eftersom Elib bjudit med sedan länge vill jag inte svika min underbara barndomsvän för att jag är sjuk. Det blir ändå som sagt en lugn kväll med ett gäng tjejer bara. Vi hörs när jag kommer hem igen. Ha en fin kväll mina vänner!



FAN VAD VI ÄR SNYGGA!

Behind the scenes

Här kommer lite bilder från plåtningen idag. Det gick jättebra!
En plåtning för välgörenhet där Kenza har designat ett smycke som hon plåtades med.
Idag var jag hennes makeup artist och hon blev och är supernöjd!









På väg hem från plåtningen åt vi på Sandy's sen åkte vi hem och nu sitter vi här och funderar på vad vi ska göra här näst, jag känner mig lite sämre nu, kasnke för det har varit ltie stressigt och så idag. Hoppas att jag blir bättre! Det blir antingen grillning eller fest ikväll. Min vän Eliin fyller år och vi är bjudna. Idag är det så jävla varmt och skönt.. Man vill ju inte gå in egentligen.



SNYGGING!!!!!


Många av er som har frågor får mycket hellre maila mig på [email protected] eftersom att några inte har en blogg då jag tycker att svara i kommentarsfältet är mindre bra eftersom inte alla kollar där.. Svaren på frågorna del 2 kommer upp senare idag!


PUSS, Mirre

Saturday

Konstigt nog mår jag bättre, jag är inte alls sjuk längre.. Eller jo lite kanske men jag har inte feber längre bara lite ont i huvudet. VI hade riktigt roligt igår, hemma hos en av Kenzas vänner, vi dansade och lyssnade på musik sen drog vi hem vid ett tiden och gick och la oss, idag har vi ju jobb så vi kunde inte vara ute för länge. Jag och K håller just nu på att göra oss i ordning, vi ska iväg och möta upp en tjej som ska ta oss till fotostudion där K ska bli plåtad och jag ska sminka. Det ska bli så roligt att jobba ihop, för första gången och förmodligen inte den sista heller. Min kamera hänger med så bilder får ni se senare när vi kommer hem igen. Vilket väääder, så jävla härligt! Undrar om det kan vara 16 grader i april, känns konstigt att ha så varmt i Sverige redan nu, men yes så är det och man får njuta av det så länge det varar. Efter plåtningen ska vi ut i solen och mysa. Ha en underbar dag!


XOXO, M

Alltid denna sköna bild på mig och Kenza!
Vi på Kreta 2008

Mroxx.se - Professional makeup artist

Nu är min hemsida garanterat officiell för er och allmänheten, bara att kika in!
» http://mroxx.se «

Bild på hemsidan: Jag


Snygga Nicolina pryder framsidan av min hemsida.
även på mina visitkort som Sofia också hjälpt mig med!
Tack Sofia för webbproduktionen

On tha bus

Fyfan vad tråkigt att vara sjuk jag vill inte, det suger! Men jag ska vara frisk i morgon då jag ska jobba. Kan ju inte vara sjuk då inte. Sen nästa vecka har jag ett jobb till och lite möten. Äsch, nog om det. Nu ska jag träffa min unge Kenza i Stockholm iallafall, längtar efter henne. Det var så länge sen vi sågs sist eftersom vi inte bor nära varandra så träffas vi ju inte varje dag vilket vi säkert hade gjort om jag bodde i Stockholm. ♥
Nu är min hemsida klar!!! Är så jävla nöjd med den, tack Sofia! Ett stort TACK, du har gjort ett toppenjobb. Inte så konstigt att det tog lite längre tid än planerat för att jag är så jävla petig med alla detaljer, hehe! Ni får se den snart, den blir snart officiell. Wiho.. Några har faktiskt redan sett den men ni, mina fina läsare har inte ju. Nu dröjer det inte länge tills ni får se. Resten av svaren på frågorna får ni senare..

xxxx, M



kreta 2008

Svaren.. Del 1

I wanted to ask you why did you decide to become a make-up artist?And what is your favourite part about it?
Answer: I have always been interested in makeup, colour and form so no doubt about anything. My favourite part of it is to see the model or who ever I worked with, to see them happy. That's the best about it.



Vad är ditt bästa tips hur man kan fixa en schysst sminkning, alltså med ögonskugga hur man ska lägga den snyggt och hur man fixar läpparna på ett riktigt snyggt sätt?
Svar: Eftersom att alla tycker olika och ser olika på en "schysst" sminkning är det svårt att svara på men enligt min syn på det tycker jag det är viktigt med en bra grund, börja med en ton i ansiktet som passar din, "Bare Minerals" makeup är väldigt bra om du vill ha ett naturligt resultat. Det är fd. I.D. Skuggningen är snygg att lägga i jordnära färger, så som brun och ljusbeige, ev. svart beroende på tillfälle. Applicera en mörkare skugga i globvecket (det som är vecket när du öppnar ögat) och en ljusare på locket samt en ton som går i grå/brun på brynbenet, precis under brynet. Genom att fixa läpparna tycker jag att bara en snygg färg kan vara pricken över i:et om du arbetar med smygga ögon och får fokus på det. Ta en färg som ljusrosa/brun som smälter lite in i dina egna färger. Blanda ut med ett glas för att få lite pluteffekt. Oj vad långt detta blev, hehe..



Jag har tappat både ögonfransar och ögonbryn på grund av sjukdom. Jag använder lösögonfransar men tycker att det är svårt att markera ögonbrynen så de blir snygga. Hur tycker du jag ska göra och vad ska jag använda mig av? Du är grym!
Svar: Till dig har jag ett supertips! Gå och köp en snedskuren pensel som ser ut såhär och köp en matt ögonskugga utan skimmer och glitter i som går i den färgen du önskar att ha på brynen, tips! Gå efter ditt hår eller en nyans mörkare. Eller om du vågar så kör du som jag om du är väldigt ljus. Här är två olika varianter du kan göra, ett: Ta penseln och doppa i vatten, slå av och dra i skuggan så att du drar upp färgen i penseln, torka av lite på ett papper och börja måla små, små strån. Testa dig fram på hur hårt eller mjukt du ska dra med penseln. Här har du en bild du kan följa som är "idealbrynets form". Du ser de sträcken upp till punkt A, B och C det är alltså utgångspunkten på hur du ska mäta med penseln. Om du är osäker på att måla direkt så rita dit små prickar där punkterna är och fyll sedan i imellan. Den andra varianten du kan göra för att få ett mer naturligare resultat är att strunta i att blöta penseln och köra med skuggan så som den är, torr alltså! Lycka till, fråga via mail [email protected]  om du är osäker.


Vad har du för planer i sommar?
Svar: Svårt att säga, jag vill iallafall gå på massor av konserter och spelningar, jag som gör allt för musiken! Och förhoppningsvis massor av jobb och resor i jobbet.



Spelar du nåt instrument? I såfall vad?
Svar: Nej, ingenting. Jag fick G i gitarr i högstadiet, hahaha! Men faktiskt MVG i trummor, den ni! ;)



Hej Mirre!
Hur mycket kostar det ungefär att "fixa" naglarna,så som du har ungefär. Har läst ett par gånger att du ska iväg och "fixa" naglarna, men vad är det du gör då? :)
/ Trogen läsare :)
Svar: Dem fixar jag i Helsingborg på nagelfashion i stan. de kostar 450: för ett nytt kit och påfyllning kostar 300:-



Varför tog det slut mellan dig och din pojkvän som du hade när du startade bloggen?
Svar: Vi gled ifrån varandra, vilket kan hända alla. Det var snart två år sedan nu ju.



Hej! Läser din blogg flera gånger varje dag, och tycker den är jätte bra! Här kommer min fråga.
Skulle du vilja ha ett distansförhållande? :)
Svar: Beror på, om båda är villiga att hålla det så självklart. Inga problem med mig.




Eftersom du verkar vara så stort fan av Christina och Rammstein, varför har du aldrig sett dem live förut? Du har ju sett Tokio Hotel massa gånger i olika länder, och om jag har förstått rätt har du inte gillat dem lika länge som de andra?
Svar: För varken Christina Aguilera eller Rammstein har spelat på att bra tag, jag skulle åka och se Christina i Riga för några månader sen men det blev inställt och nu väntar jag ivrigt tills båda släpper börjar sin turné!!



Hej Mirre!
Funderar du på att studera vidare på universitetet eller ska du inte göra ngt alls av det nu efter din make up-kurs? :)
Svar: Mitt mål är att jag ska kunna livnära mig som makeup artist, så nej. Funderar inte på det faktiskt! :)



Hej!
Var köper du dina kläder? Du har så sjuuuukt snygg stil _ I'm amazed!
Ha det bra!
Svar: Jag köper överrallt, det jag tycker är snyggt. Allt från märken till H&M och Gina Tricot.



Hur mycket väger du?
Har du ngn gång försökt gå ner i vikt eller är du nöjd med din kropp? :)
Svar: Jag väger runt 55 kg skulle jag tro. Nöjd ska man alltid vara så jag är nöjd! Inte med hälsan precis just nu eftersom jag äter som en kratta..



Har du gått någon utbildning för att bli makeup artist? Och isf, vad för någon? :)
Svar: Ja, jag gick makeup studions kurs på 11 veckor, gick ut igår ;)



Om du fick uppfylla en dröm, vad skulle du då uppfylla?
Vad tycker du om min blogg Liptip? :)
Svar: Att vara en väldigt eftertraktad makeup artist, och att få resa väldigt mycket i mitt jobb och arbeta mycket. Det är min dröm!



Hej Mirre! Grattis till din examen!
Har du några bra tips på ögonskuggor för bruna ögon, tycker svart och brunt är väldigt fint. Det får liksom ögonen att bli mer intenstiva. Kanske någon färgglad? Tack!
Svar: Om du vågar, kör på en turkos eller blå skugga, det framhäver dina bruna ögon. svart är väldigt snyggt, tycker jag också. Men om du vill få fram det bruna i ögonen så ska du köra på en blå, intensiv blå färg.




Vad tycker du om Michael Jackson ?
Musik och personlighet ;)
Svar: Han är underbar! Väldigt stark person, han har stått ut med mycket i sina dar och fortfarande är han på topp! Nu med nya spelningar och allt. Han är toppen! Musiken är en av mina favoriter, MJ in my heart!




Heejsan Mirre!
Jag är en 15-årig, brun-blond tjej med grön-blåa ögon. Jag skulle vilja veta vilka ögonskuggor/rouger/läppglans som du tycker passar mig?
PLUS att din blogg är så jäkla härlig att läsa varje dag! Så kul att läsa en blogg om en sådan jordnära tjej! TACK SÅ MYCKET! OCH GLAD PÅSK! :D
Svar: Du ska ha röda och oranga färger (om du vågar) Annars ta en mer jordnära färg men som går mot det röda eller oranga hållet, beroende på vilken av färgerna i dina ögon du vill framhäva mest. Det blåa framhäver du med: Orange och det gröna med röd. Samma med läpparna, en röd färg är snyggt, en väldigt intensiv mörk röd färg men tänk då på att inte lägga fokus på ögonen utan bara på munnen då kan du köra mjukt på ögonen. En rouge som är kall aprikos färgad eller lite röd är så snyggt tycker jag. Själv använder jag aldrig rouge men jag tycker de färgerna är supersnygga!



Hur mycket kostade det att utbilda sig till make-up artist?
Svar: Det är olika, min utbildning kostade 43 000:-

FRÅGESTUND!

Eftersom jag inte har något vettigare för mig än att sitta på en buss och vänta på att jag ska vara i huvudstaden så kör jag igång en frågestundsrunda. Håller på någon timme sen svarar jag på ALLA! Okej, inte alla kanske, ni förstår sådana som är kränkande svarar jag självklart inte på. Men ni är välkomna att fråga allt mellan himmel, allt om smink och skönhet, mig själv och mitt liv.

Shoot!


Jag, just nu!


STOPP! Har suttit och svarat på alla efter hand som de trillat in, alla har fått svar faktiskt.
Delar upp frågorna i två delar.. Ni får snart del ett!

Friday

Fredaaaag! Oh, jag känner mig liiiite sjuk. Men bara lite! Hoppas inte på en sjukdom nu iallafall när jag ska iväg idag. Vi ska köra om knappt en timme och jag ska sminka mig nu och packa det sista. Treon har börjat slå på nu så det känns skönt. Jag vaknade av ett underbart mail av Sofia (som håller på för fullt med min hemsida) den är klar nu, typ och den håller på att läggas in nu. Känns skönt så snart får ni se den! På tal om hemsidan, Sofia du kan väl kolla om det finns någonting som man kan se statistiken med där?
7 timmars bussresa har jag framför mig i detta fina vädret ute, har ni fint väder hos er? Här i Helsingborg är det strååålande sol och jag vill bara vara ute och sola på vår balkong, härligt ju! Nu ska jag fortsätta sminka mig, var inne en vända mellan jag skrev detta inlägget, har hållit på i över en halvtimme med detta nu, hehe! Så är det när man har mycket att stå i.. De har Internet på bussarna så vi hörs sen, hoppas på att de har uttag till min laptop också så jag slipper snåla med batterierna.

XOXO

Sooova

Jag tror jag glömde skriva att bilderna från slutfotograferingen i lördags fick vi ju idag och jag blev jättenöjd med dem. Duktig fotograf är han, jag fick de bilder jag kände att jag ville ha också. Nu ska jag sova tror jag, är så trött. Kan tänka mig att allting har släppt nu och man blir säkert sjuk. Jag har en fet förkylningsblåsa på tungan som inte vill försvinna och jag bara känner på mig att jag kommer bli sjuk om några dagar. Kan iallafall vila på vägen upp till Sthlm i morgon förmiddag. Jag har inte ens packat halvklart, jag hatar att packa inför resor för jag packar antingen för mycket eller för lite (dock väldigt sällan för lite kläder) så som när vi var på klassresa i gymnasiet, innan studenten som var en partyresa  till Costa Brava, då tog jag med mig (jag skojar inte) HELA min garderob, så jävla onödigt! Använde absolut inte mer än 10 plagg.. Usch fy så trött jag är, hörs i morgon när jag piggnat till om jag inte ligger nersnorad i sängen och är sjuk. Nej nu ska jag vara positiv.. Hehe! Oh, mina visitkort är SÅ snygga om jag inte redan berättat det, fick dem idag av pappa!

IDAG ÅT JAG EN SKITGOD SMÖRGÅSTÅRTA, tack familjen för denna mysiga dag!

GODNATT

SO WHAT

PINK live at "Le Grand Journal"
FAN SÅ BRA!

Behind the scenes - plåtning

Bjuder er på lite bilder från plåtningen med Lina Arvidsson,
då vi hade modellen Julia, G från swedenmodels!




Stockholm i morgon

I morgon bär det av till huvudstaden för två jobb, ett studiebesök och ett möte samtidigt passar jag på att träffa alla mina härliga vänner upp i Stockholm. Ska bli härligt! I morgon träffar jag Kenza och sover där till lördag kanske sover där på lördag också, we'll see. Jag ska träffa min söta Paula på söndag, har inte träffat henne på hur länge som helst och jag saknar henne till tusen! Jag ska även passa på att träffa en av mina kära barndomsvänner, Eliin heter hon och där sover jag på måndag till tisdag då jag ska på studiebesök. Måndagen är ett möte bokat också! Fullt upp men det är roligt. Nu börjar det!

Sitter här och pratar med min mormor, hon kollar på mina sminkningar i min portfolio. Hon tyckte det var bra att jag inte stannade i Amerika, det är ödet säger hon, jag kan inget annat än att håller med henne. Nu ska vi jobba lite med hemsidan, jag och Sofia! Den lär bli klar idag (?)


KÖSS!

EXAMEN

Yipppppii! Nu har jag tagit examen.
Gick ut idag som professionellt diplomerad makeup artist!
Är så jävla nöjd!


Snart kommer ni kunna se min hemsida också! :)

Thuesday

Sorry för att jag inte bloggade igårkväll, kom hem ganska sent och det var bara bingen som kallade direkt. Hade inte tvättat mina penslar heller kom jag på när jag kom hem så mamma hjälpte mig med det sen gick jag direkt och la mig. Idag har vi avslutning. Så spännande! Tirre ska med mig idag, träffade henne igår också när vi var på standup. Fyfan var kul det var, Jesper Rönndahl är helt underbar, så jävla rolig människa! "Han är fet och fin!" Som Filippa Bark säger, hahaa! Nej nu ska jag gå och sminka mig (för första gången på länge gör jag det till skolan) sen ska jag möta Tirre här nedanför mig, hon ska cykla hit stackarn! jag bloggar igen när jag kommer hem. Det blir en ganska kort dag idag tror jag. Kommer bli roligt och tråkigt på samma gång att sluta. Marie (Vår lärare) har varit TOPPEN!


PUSS!

Don't be dirty ice cream, baby!

Nu ska jag iväg, hörs senare när jag kommer hem igen, vet inte alls när men ikväll någongång.
Hoppas ni får en härlig kväll i vårsolen!


Jag just nu..

What's up ya'll

Nu är jag äntligen hemmeee efter en lång men väldigt lärorik dag. Vi gick en grundkurs i Bare Minerals som också är känd för att heta I.D, de har bytt namn. Jag gillar inte mineral makeup till mig själv, jag vill ha en lite mer "sminkad" känsla, låter säkert konstigt eftersom många tycker det är härligt att mineral smink har kommit eftersom det är så lätt på huden och känslan av att ha smink är obefintlig men jag tycker själv inte att den passar mig så bra. Jag kommer nog att ha det i mitt arbete men isåfall bara grunden, skuggorna gillade jag inte så mycket.
Jag fick hem mina bilder idag från Crimson, även en bild från Emelie då hon plåtade Mini, bilden är helt underbar och den ska självklart in i min portfolio nu. Mamma håller på att hjälpa mig med att beskära dem en cm på ena sidan, de får inte riktigt plats, hehe! Nu ska jag hjälpa henne sen fixa en stor kopp té.


LOVE

Bare Minerals aka I.D

Bild på mig just nu. Jag har en bas av Bare Minerals, helt fantastikt naturligt smink.
Nu fattas bara bryn och mascara som vi snart ska gå igenom!
Självklart har jag den allra ljusaste som heter "Fair", I like it!


I skolan..

Hey babes! Hann inte blogga i morse, försov mig. Hade bara tjugo minuter på mig att klä på mig och sen gå till tåget. Jag och Anki har precis ätit varsin god baguett på Larssons och nu ska vi snart ha genomgång med ID makeup. De har dukat upp massor med smink här på ett bord. Vi hörs i pausen sen deet lär bli en paus snart tror jag..

PUSS!

Mirre the Firre

To my dear friend Leo and ya'll out there.. Ey, woooaala!

ÄLSKAR MINA HEELS :*

myskväll med mami

Nu väntar jag bara på att mitt tévatten ska koka upp sen ska vi sätta oss framför TVn och mysa hela kvällen. Det är bara mina favoritprogram idag också, perfekt! Längtar till Andra Avenyn börjar. Äntligen har dem förlängt programtiden till fyrtiofem minuter, lovley! Idag gick proven bra föresten, fick bra betyg och jag är glad. Nu är det snart "halv åtta hos" mig, det är väldigt underhållande, inte sant? Talrösten i programet är klockren, älskar han som snackar i bakgrunden. Tillbaka till skolan, på torsdag slutar vi och jag är helt excited!!


Egon ♥

Hell yeah Peter Griffin, rock on!


Alla studenter är ni klara!!?

Åh, en av de härligaste dagarna i mitt liv.
Studenten 2007





Tuesday

Gooodmorr'n!
Idag har vi prov igen, två stycken som igår. Detta är våra sista och igår gick det väldigt bra så hoppas att det går bra idag igen. Idag ska jag ha en av mina bästa vänner som modell, ska bli kul att sminka henne. Jag drömde så jobbiga drömmar inatt så nu har jag bara ont i huvudet. I morgon kommer som sagt ID till skolan och vi behöver inga väskor med oss, yaay! Så skönt. Jag hörde Bills meddelande igår från Cherrytree, jag ska inte klaga men jag förväntade mig faktiskt mer. Han kunde iallafall visa sig? Ett sött litet videoklipp hade inte varit fel till den rösten. Well, well! Jag ska snart iväg. Gick upp som en zombie för knappt tjugo minuter sedan..
Catch up with ya'll later!

PUSS!



Can't wait for you Pink

"Ave Maria" i Frankfurt för ungefär en vecka sedan! Jag kommer förmodligen avlida
när jag hör denna live i november, satt just och bölade till denna videon!
Även "It's all your fault" är så jävla fin. Musiken är perfekt. Hur kan man vara så?
Hon är ju helt jävla perfekt!


Gorgeous pictures

Visst är dessa bilder helt underbara, dem är så härliga! Det strålar ju sommar!


Foto: Lina Arvidsson
Modell: Julia G, swedenmodels
Makeup: Jag
Designer: Caroline Björklund

I POKE HER FACE

This is awsome!


Min vackra vän Lisa


Modell: Lisa
Makeup: Jag

Monday

Ny vecka, nya tag. Idag har vi prov, två stycken praktiska. Jag är nervös för att inte klara uppgiften eller att jag förstår den fel. Hoppas att det går bra.. Idag har jag mycket att fixa efter skolan. Jag har tandvärk för den delen också, visdomstanden som växer ut. Jag har redan fått alla känns det som. Usch! Jag måste ringa reklambyrån för att fixa visitkorten innan jag åker till Sthlm på fredag, ska ringa min jurist och prata med honom sen måste jag ringa tandläkaren om detta blir värre, fan vad jobbigt att det skulle hända nu! Mitt i all kaos med skolan, dock känns det ganska skönt eftersom vi snart är klara. I morgon har vi två prov till, samma som idag sen på onsdag kommer folk från ID mineral makeup och pratar och på torsdag har vi kortkurs för privatpersoner och examen!! Nu ska jag skynda mig, måste dricka upp min smoothie sen gå. Det blev många inlägg igår, ni har lite att läsa igenom nu när jag är borta under dagen, hörs som vanligt när jag kommer hem.

PUSS!

En bild från plåtningen igår


Skönhetsmodell "Gör om mig": Nina
Makeup & foto: Jag
Hårstylist: Helena, H-akademin


Helena och jag efter en lång dag, vi båda ser lika slitna ut, hahaha!

Solen lyser

Är hemma hos pappa och solen lyser gött.. Ska alldeles strax hem till mamma igen. Jag beställde nya fler förstoringar från crimson som jag ska ha i min portfolio, Emelie har en utskriven också från plåtningen med Mini till mig. Vill ha alla bilder jag är nöjd med nu samlade i ett och samma. På torsdag får vi ju resten av bilderna från igår också, ska bli så spännande att se dem. Nä nu ska jag ut och njuta lite i solen. Jag har precis lämnat av Cici på stationen också.
Hörs av senare..

PUSS!

Two more...

Christina Aguilera för Stephen Webster


Heidi Klum in HIGH heels


30 cm höga Alexander McQueen heels.. Herre jisses!
Här är "behind the scenes" bilder från tyska Vogue för ett par dagar sedan.

Alla känner väl igen bildkällan: Perez Hilton himself
Som han skrev: Vickan Beckham måtte vara pissed för hon
inte var först ut att ha dem ;) ... Haha, helvete så fula heels!

Sunday

Blev inget godmorgoninlägg innan, vaknade runt sju och kunde inte somna om. Snacka om att vara van vid att gå upp tidigt. När man inte kan somna om på en helg då man vaknar sju, hehe.. Synd om mig, lite iallafall! Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, hoppas vädret tillåter en dag på stan där man man gå och mysa eller om vi sätter oss i norra hamnen och njuter. Fan vad jag älskar Helsingborg, det är så fint här på sommaren och våren. Ni som inte varit här borde komma hit. Jag kan ju alltid annordna en kortkurs inom makeup, vad säger ni om det?
Igår skulle vi egentligen hitta på någonting men det blev inte så, när vi väl kommit hem från malmö var vi så trötta, vi satt och segade framför datorn. Tillslut blev vi sugna på isté och satte oss i bilen och körde iväg till staoil. Vi kom hem med varsin Billy's panpizza och isté, yuuum! Ska ni göra något roligt idag, hela Sverige har väl fint väder idag kan jag tänka mig!?
Alltså, våra grannar göt mig galen.. Vad pysslar dem med?? Bankar och drar med grejer, dönar och håller på. Fan så jobbigt..

Special edition from GaGa for MTV sessions

Ny kategori tillägnad: MISS GAGA
Bjuder på några bra videos från en special edition på MTV session

Love Game


Poker Face


Just Dance

LOVEGAME

Nya bilder på vår HETA brud Lady GaGa
som även syns i det senaste numret av tidningen ASOS


BEST OF KARATE & SEGWAY

Lördagsunderhållning à la Björn Gustavsson!
*SKRATTAR SÅ JAG DÖR*




NÖJD

Hej älsklingar. jag är hemma nu och är nöjd med dagens insats. Inga tabbar idag inte, väldigt kul har dagen varit. Nu är jag måttligt trött, jag och Cici har nyss kommit hem och nu ska vi sätta oss ner och äta en god middag mamma lagat till oss. Bilderna från dagens plåtning får jag redan (förhoppningsvis) på torsdag då vi har examen. Längtar tills jag får se dem, de blev toppenfina!! vi hörs lite senare, är ledsen men jag är helt slutkörd, min gamla sträckning i knäet har belastats idag och det känns inte bra alls. Måste vila mina ben.. Njut av solen, vem vet den kanske är borta i morgon.. Sverige ni vet, vädret suger här! Tack för alla fina kommentarer, förstod nu vart dem kom ifrån, jag är ju med på blogg.se  förstasida med Lady GaGa inlägget om att hon kommer hit, biljetterna är inte släppta ännu men ja lovar att hålla det uppdaterat. Ni vet ju hur jag är med artister och musik, *besatt*.. Hihi! Ha det guld sålänge.

Love you all

Saturday

Nu är vi vakna och ska gå om två minuter.. Hinner inte skriva så mycket mer än att ja är nervös och att Ullis modell är lite försenad. Bra början på dagen! Jag hör av mig när jag kommer hem, vilket blir senare som sagt. Hoppas ni får en härlig lördag. Det ska bli 14 grader här nere i härliga skåneland. Cici min vän kommer på besök idag, längtar tills jag får krama om henne. Någon som var ute och festade igår och kanske kommer hem nu vid denna tiden? Hehe!


xoxo, Mirre

Nya läsare

Vill säga HEEEEJ till alla er som är nya, antagligen genom Vecko Revyn där jag intervjuades om Tokio Hotel. Dock va inte min bloggadress med så ni har sökt er hit förstår jag. Superkul! Jag är en öppen och positiv tjej som har just nu väldigt mycket att göra. Är aktiv här i bloggen, alltid! Sviker er aldrig. Snart slutar jag skolan, för er som vet har jag bara mindre än en vecka kvar och det känns jätteskönt men samtidigt lite trist att inte träffa alla sina klasskompisar varje dag framöver som jag gjort nu i elva veckor. Jag bloggar väldigt mycket om musik och kändisar, lever för musiken! Men även om mig själv och mitt liv som makeup artist och dansare. Hoppas ni ska trivas här och att ni fortsätter läsa. Nu är det godnatt för min del. Vill samtidigt passa på att tacka för alla supertrevliga och goa kommentarer jag fått på senaste dagarna. Ni är verkligen sjukt härliga som läser min blogg. En STOR köss till er alla! Att man kan påverka folk på ett positivt sätt, diggar det! Utan er finns ingen blogg ju..

Nacht ♥

"Poker face" live

Snygga, sexiga Lady GaGa!
Hon är beroendeframkallande som fan..
Ni håller väl med mig?

Nu: Är hemma hos Ullis, ska käka pizza, mums!

"And baby when it's love if it's not rough it isn't fun"
Mwah

BIG THINGS

I juni/juli kommer Christina Aguileras singel ut och
de nya albumet kommer ut i augusti/september senast!

LYCKA!



TIER

ALLA som älskar Rammstein skriker nuuu!!



Was tust du
was fühlst du
was bist du
doch nur ein Tier..

Home and soon away

Heeeya, jag är hemma nu efter en dag med ont i huvet men godis satte fart på mig igen. Efter skolan gick jag, mamma, Lisa och Anki till Jensens och åt god mat. Älskar det stället, känns som om man kommer bo där i sommar i malmö. Nu ska jag sätta fart och börja packa sen ska jag iväg igen till malmö, jag ska sova hos Ullis idag för vi ska upp så tidigt. Det första tåget på morgonen går klockan sex och det är då vi ska till skolan. Vi ska öva lite på varandra hos henne också min "trend" jag ska göra i morgon är inte riktigt som jag vill ha den. Så måste öva lite till på det.
Nej om man skulle ta och göra lite nytta, fint väder är det ju också. Vi hörs om ett tag igen. Jag är ledsen men jag tror inte jag kommer kunna blogga på hela dagen i morgon, när jag kommer hem isåfall och jag vet inte alls när det är. Det kan vara allt från sex på kvällen till nio.. Ska försöka blogga innan jag drar iväg i morgonbitti till skolan iallafall.

KRAMIS!

Friday

Just nu sitter mamma och jag och äter frukost, vi ska snart köra till skolan, hon ska vara modell för mig idag, vi ska ha produktreklam och ha en grej med oss som vi ska göra reklam för och en passande sminkning till. Jag tog mammas glasögon, hehe! Efter skolan idag jag har bråttom hem. jag ska packa och duscha och fixa inför i morgon. Jag ska sova hos Ullis för vi ska vara i skolan jättetidigt i morgon. Åh vad våra grannar är jävla jobbiga, de dönar och håller på som om de bodde här i huset själva, stör mig på dem. Varje dag!
Nåväl nu ska vi snart iväg och jag bloggar igen när jag är hemme, vilket är vid två, tre tiden..

PUSS!


BRUD MAKEUP:
Jag
TESTMODELL: Nesrin

TREND MAKEUP

Kopia:

Makeup: Jag
Testmodell: Nesrin

Vi hade i uppgift i skolan att kopiera av en trend eller lite mer avancerad sminkning..
Jag valde denna som är en av mina favoriter!

Orginal:

Britney för Candie’s

Heta Brittan Spears



This is the Tokio Hotel day

Hollywood, California 15.02.08




So little time and so much to do...

Egentligen är jag i princip klar med alla uppgifterna som vi ska ha gjort tills vi slutar. I morgon ska jag visa min lärare min referenspärm, ni vet den jag satt och gjorde för några dagar sedan det är fortfarande inte klar men jag är på g med den nu, ska ju visa den i morgon så jag måste bli klar. Alla bilder är urklippta nu ska jag bara klistra in allt. Ohh GaGa på radion "Oh, oh nothing else I can say" det påminner mig på ett samtal jag fick igår från en vän som skrev i telefonen att Lady GaGa ska till Sverige (visste redan om det men ändå) hon är också galen i henne och vi ska se henne tillsammans i sommar. Fyfan vad roligt det kommer bli. Sommaren är full med konserter känns det som. Tråkigt att jag inte lyckades få MJ biljetter, någon som har över och vill sälja kanske? Hehe! Iallafall så ska jag på GaGa och Pink, de två är inplanerade. Rammstein, Christina och Tokio Hotel kommer säkert upp med någonting snart också. Bara att börja planera in sen, gött! Om en halvtimme ska jag iväg till min revisor och prata om mitt kommande företag. Hoppas allt går som jag vill nu annars vet jag inte. Mitt företagsnamn och allt måste ju vara ledigt, om inte så får jag nog tänka om.. Man ska egentligen alltid ha några reservnamn men annars får de heta något annat. Sen är det bara att printa upp mina visitkort. Vi hörs lite senare, ska en sväng om pappa också efter mötet.

KRAM!

Thursday

Idag har vi proooov, praktiskt prov, vi har haft det en gång tidigare också så hoppas på att det går bra. Provet vi hade i måndags får vi nog också reda på idag för hon satt och rättade dem igår. Vet ni, för en gångs skull gick jag upp tidigt idag så jag hann sminka mig vilket jag aldrig gör annars. Jag har tom fått i mig lite kalorier såhär på morgonen. Efter skolan ska jag träffa en av modellerna jag ska ha på mitt slutfoto på lördag, jag ska test sminka henne och lite så. Hoppas det går snabbt. En av modellerna jag ska ha har jag aldrig sminkat innan, blir lite nervöst.. Sitter och lyssnar på en underbar låt med Tokio Hotel, deras "Geh" live är sjuk. Riktigt bra live är den med trummorna, det är så härligt. Nu ska jag gå och klä på mig ytterkläderna och gå ut i den härliga vårsolen. Är det inte underbart? Solen lyser innan klockan sju på morgonen..


Geh live "Rock in Rio"
Andra versen, efter 1.48.. YUM!!

"Vi är besatta av våra idoler" - Tokio Hotel

Några av er vet redan att jag är med i nya numret av Vecko Revyn som kommer ut i morgon i din butik, jag lyckades få tag på en redan idag eftersom att vissa småbutiker ställer ut dem redan dagen innan de ska ställas ut. Denna intervjun är ungefär så som i FRIDA tidningen jag blev intervjuad av i samma syfte. Tack till Lina på VR som intervjuade mig. Intervjuer är kul, älskar det speciellt när det handlar om att förklara sina känslor till sina idoler. Vilket är svårt men att man får en chans att verkligen förklara för andra hur man känner, även till fans som känner exakt likadant som mig. Det får mig att må bra, att kunna förmedla den känslan till många utomstående som inte förstår.



MARIA ALKEFELT
Ålder: 21 år
Bor: Helsingborg
Gör: Jobbar som makeup artist


"Jag har spenderat mer än 50 000 kronor"


På knappt ett halvår hann Maria Alkefelt, 21, åka till Kanada, Tyskland, Holland, Schweiz, Frankrike och England för att se sina idoler Tokio Hotel.

"Första konserten var en otrolig upplevelse. Jag tänkte inte "Nu ska jag skrika när de kommer in på scenen", det bara kom. Jag var själv chockad, det går inte att förklara. Jag och en kompis hade åkt ända till Kanada för att se killarna. Då hade jag gillat Tokio Hotel i ungefär ett halvår.
Det är syrrans förtjänst att jag upptäckte dem. Hon hade köpt deras första album på engelska och jag började lyssna i smyg, eftersom jag hade pojkvän. Efter ett tag snodde jag syrrans skiva.
När det tog slut med killen började jag leta efter bilder och forum på internet.
Jag gillar främst musiken, men visst har jag en lite kändiscrush på Bill. Jag gillar utseendet, att han sminkar sig - och så verkar han ha en härlig personlighet.
Första gången jag skulle se Tokio Hotel hoppades jag på att få prata med honom och de andra, fast inte nu längre.
Man vet att de alltid har vakter med sig.
Men bara en blick räcker. Det är ju det jag vill, att de ska se att jag finns. I Tyskland höll Bill kvar min blick så länge att jag till slut var tvungen att titta bort. Och i Kanada kom vi riktigt nära när de gav autografer.
Många som jag inte känner lämnar kommentarer på min blogg och skriver att jag är dum som åker världen runt för att se Tokio Hotel. Men de flesta av mina vänner tycker bara att det är kul att jag har fastnat så för något.

Det bästa konsertminnet jag har är från Kanada. Jag tror inte det går att slå upplevelsen att för första gången få se dem i verkligheten. Det värsta minnet för från Schweiz. Vi kom till arenan klockan ett dagen innan konserten, sov utanför på en filt och fick knappt gå på toaletten. Det var inte bra organiserat.
I Tyskland var det helt annorlunda. Till den konserten kom vi en vecka innan. Då hade folk redan köat i två veckor. Men där fick vi ett nummer skrivet på handen och sedan hade vi vår plats i kön. De ropade upp oss varje dag och vi fick till och med sova inomhus i en stor mässhall.
Tyvärr hann vi bara vara där en dag innan vi fick reda på att hela turnén var inställd för att Bill blivit sjuk. Dagen efter skulle vi åkt direkt till Stockholm för deras spelning där. Flyget var bokat, så pengarna gick rätt i sjön.
Jag vågar inte tänka på hur mycket pengar jag spenderat, men det är nog över 50 000 kronor. Usch, så mycket!
Men jag ångrar verkligen ingenting. Jag har tatuerat in låttiteln Heilig i nacken. Det är den låten som berört mig mest, men det är även en minnestatuering till en person som gått bort."


Tack till Pandra_87 @ THF

48 Fahrenheit

sååååå skönt! Vädret är härligt och klockan är kväll! Jag längtar till våren och sommaren någon så fruktansvärt mycket då är många resor inplanerade. Det kommer bli en härlig sommar, hoppas på en minst lika härlig som förra sommaren då jag åkte på massor av Tokio Hotel spelningar i hela Europa. Helt underbar sommar med resor till Paris, Schweiz, Tyskland, Holland och Kreta. Snälla ge mig en resumé av förra året. Det går bra från februari då jag åkte till Canada. Jag hann med lite mer än tio resor förra året, kan man slå det i år tror ni?
Nu blir det en sen middag/kvällsmat framför TVn, jag och mamma har precis varit ute en runda och pratat, vi gick runt området och hade det skönt i vårsolen (vågar man skriva vår än?) ...

PUSS!

Todays question

Vilken sminkprodukt kan du inte leva utan?



Jag kan inte leva utan en perfekt bas och en brun skugga för att göra perfekta bryn på mig själv men även på mina kunder. Vad svårt det blev nu, allting är viktigt för mig men en bas är nummer ett på listan utan en bra bas blir resten av sminket inte som man vill kan jag lova.

Music until the day I die

Satt och tänkte på tåget påväg hem med Tokio Hotels "Geh" i Ipoden. Musik för mig är livet, om jag fick välja någonting här i livet (exklusive nära och kära) väljer jag utan tvekan musiken, jag lever för den.

Tokio Hotel, Christina Aguilera, Rammstein, Pink, Lady GaGa, Coldplay, Michael Jackson, Pussycat Dolls, Showtek, Tiësto, Disturbed, Von Benzo, Marilyn Manson, Metallica, Beyoncé, Britney Spears, Dead by April, Green Day, Dj Bomba, Mando Diao, The Killers, 30 Seconds to mars, Simple Plan, Fall out boy, Takida, Rage Against The Machine..
Jag kan hålla på i everheter, musiken dör aldrig!



Picture spam: Lady GaGa

UNDERBART att Lady GaGa ska till Sverige i sommar!!
1 augusti spelar hon i Östersund och dagen efter på Gröna Lund.
Can't wait, äntligen!!










Mittwoch

I'm late, som alltid! Måste skynda mig nu sitter och halvsover fortfarande. Hehe..
Vi hörs när jag är hemma igen, ska fixa lite på stan i Helsingborg sen om
jag orkar annars är jag hemma normal tid vid tre..

xoxo, M


fina twins