Tirre, jag älskar dig!

Nu är min spelivink äntligen hemma igen! Som jag saknar dig.. Ikväll blir det partaj!

61805-2098

DAGENS FRÅGA

Vad är ditt drömjobb?


Hoppa till textinnehålletPolisens logotyp

Mitt drömjobb är att bli hundförar Polis på en stor flygplats

Fler bilder från Comet

Här är lite fler bilder från efterfesten på Comet lounge i Oberhausen!


Bill ute på "stranden" och det första vi ser är Bill i profil, hur underbart är inte de?
61805-2089

Bill ute på "stranden" (samma bild som den jag la upp innan fast utklippt)
61805-2093

Bill ute på "stranden" så snygg profil. He is HOT!
61805-2087

Bill ute på "stranden" med Tobi och bruden som kletade på Tom. (Den videon jag la upp)
61805-2091

Bill ute på "stranden" Smoking.
61805-2083 

Tom och Oliver Pochers flickvän (samma tjej som på videon) Vad händer här dåå? Haha
image2094

En Bild som jag tog upp på "balkongen" man ser bla. Tom & Bill
61805-2085

En till tagen uppåt
61805-2084

Bkay

Cirre, Ludde, Sora, Kenza, Cassie, Celine
Tillsammans upplever vi det underbaraste!

TOKIO HOTEL FÜR IMMER!



He is killing me!

img220/4822/rtlexclusiv2505081pb3.gif
TH på röda mattan innan Comet

DAGENS FRÅGA

Vilken är din favorit glass?




Min är Piggelin, vi köper alltid ett stort paket så vi alltid har hemma! :)

FREDAG

Idag är det fredag och super fint väder.. Jag ska snart ner till stan och träna med syrran. Kollade nyss på de sista avsnittet av lost nu, sen ska jag börja på säsong fyra! Guuuud så spännande det är nu, måste verkligen ladda ner dom eller något annat för dom finns ju inte på box än och dom går just nu på tv så jag kan ju inte hoppa in bara sådära.. Igår var det balen för alla treor här i stan, ooh va fina alla var man blir lite avis och vill tillbaka, hoppas dom hade trevligt!  I morgon kommer Tirre hem, tidigt på morgonen.. Som jag saknar dig kan inte vara utan dig mycket längre! Hur fasiken ska det gå när jag åker till USA och du till Sthlm? Nu tänkte jag gå och städa mitt rum lite, det ser ut som andra världskriget.. Haha!

/MIRRE

DAGENS FRÅGA

Vem är den snyggaste skådespelerskan?


Jag tycker Sophia Bush, hon så het!



TORSDAG

Nu ska jag alldeles strax iväg till min vän Sophie som har sin bal idag, jag kommer så väg ihåg när man själv hade balen när man satt och fixade sitt hår och smink. Man vill tillbaka lite, men nu är det deras tur och jag hoppas dom får det mysigt..  Jag ska snart köra iväg till henne sen ska vi bege oss mot stan tänkte att jag skulle hinna med att träna lite idag också, nu borde väl gymmet vara rätt så tomt eftersom alla 3or är på balen.

Jag sitter  och kollar runder lite på THA nu, dom har värsta disskussionen om min video på Tom, fattar itne att så många redan har kollat på den över 25 000 redan! Men Tokio Hotel fansen är galna så fort något litet händer, haha! I don't blame anyone jag är lika dan själv.. Nej nu msåte jag hoppa in i duschen, är redan sen. Hörs senare..

/MIRRE

HOT, HOT!

Bite me?
I'm soo yours!!

61805-2081

DAGENS FRÅGA

Är du beroende av någonting?


image2080

Själv är jag beroende av Cola zero och lypsyl som ni kanske redan visste, hihi!


Cirre har åkt hem!

Kom nyss hem igen från stan, har lämnat Cirre nu på stationen så nu sitter hon på bussen på väg hem till Nässjö igen! Så tråkigt, man vill inte inse att allting är över än men det är inte långt kvar till nästa äventyr, den 11e Juni bär det av mot Tyskland igen.. Förresten, den dära videon på Tom som jag la upp på youtube har nu över 14 000 kollat på och alla kommenterar olika om vad det är för tjej som pussar han på kinden, men det är Oliver Pocher's tjej som gör det, någon har skrivit att det är en brud från Germans next topmodel eller ex till  en av medlemarna i  "Panik". Såg nu också att många Ryska bloggar har andvänd min video på Tom och Bilden på Bill.. Haha!

Jag vill tillbaka, så hiiiiimla mycket att det inte går att beskriva med ord. Otroligt minne från Oberhausen den 23 Maj först galan som var underbar att killarna vann allt dom kunde, dom ägde galan dom var som kungar! Älskar att se dom lyckliga.. Sen efterfesten som vi fortfarande inte förstår att vi varit på, festat i samma lokal som Bill och Tom, ja precis hör ni hur det låter? Festat med dom, sjukt! Man tänker hela tiden, nej detta händer inte mig, varför just mig? Detta kommer ta sin tid att smälta och nu när Cirre åkt hem är det änu värre, man har umgåts med varandra i en vecka konstant och så bara skiljs man åt så fort. Snart, snart Cirre! Nu hade jag tänkt att städa undan allt i mitt rum, har inte hunnit packa upp min väska än och jag vill inte heller för jag har ingen som helst lust att gå och tvätta och sånt skit nu! Jag skulle bara vilja slänga mig på soffan och kolla på avsnitten av lost som jag har kvar på säsong 3. Eller even better, jag skulle vilja ha förmågan att spola tillbaka och stanna tiden.. Det hade varit något.

/MIRRE


Jag på vårt hotellrum i Dortmund, kvällen innan vi åkte hem!image2075

Vår vackra utsikt från hotellet
image2076

Cirre och jag på tåget på väg til flygplatsen där vi skulle flyga till Dortmund
image2077

Jag i Tysse.. Haha (Tyskland)

image2078

Vårt pimpade hotellrum.. Serri kolla tapeterna, vafan?
image2079

Fler bilder från Tyskland..


Cirre och jag på holzwickede bahnhof i Dortmund
61805-2063

Vera och Juli timmarna innan Comet galan på vårt hotellrum, ser ni vem som är på Tvn i bakgrunden? hihi
61805-2065

Fotat uppifrån där vi satt på Galan, vi hade tur som fick dom platserna för Killarna satt på samma sida som vi på vip, dom kunde lika gärna suttit bakom baren.
61805-2068

Comet, ståplatserna
61805-2067

Inne på efterfesten när vi precis kommit in, det är väggen där alla kändisarna fotades med sina Comet's
61805-2069

Inne på dansgolvet, gud som vi dansade. Kul var det!
61805-2070

Här är Juli som vi bodde hos, sötnos!
61805-2071

 Jag uppe och dansar, på den lilla upphöjningen som jag snackade om innan :p
61805-2072

Ute i sanden, mysigt som bara den!
61805-2073

Video på Tom

Här är videon som vi fångade på Tom, jag filmade runt lite på efterfesten bara, det var lite tur bara att detta hände just då! Här är Tom som står och snackar med Oliver Pocher's flickvän samtidigt som Jimi Blue kommer och hälsar på Tom sen pussar oliver's flickvän Tom på kinden.. 


Comet aftershow party

Här är denna bilden på Bill som jag skrev om, när jag och Cirre stod två meter i från dom ute  där dom byggt upp som en liten mysig strand. Här stod Tom och Bill och pratade med bla. Oliver Pocher's flickvän. Bilden är inte zoomad, vi stod sjukt nära där ute!

61805-2060

Angående videon på Tom, jag har lite problem med youtube, Min data är inte riktigt med mig idag!
ska försöka igen i morgon, be patient, den kommer.. :)

I Dorran

Heeeej mina söta läsare! Nu sitter jag pa hotellet i Dortmund, faktiskt fint hotell.. Vi har pimpat väggarna med affischer fran BRAVO tidningen haha! Gött som fasen, tapeterna va as fula värsta turkiska känslan när man kom in. Vi har precis varit och köpt lite sprit och gott att äta sa ikväll blir vi fulla, dansar och har roligt framför VIVA pa tvn.. haha neda men vi ska dricka lite och snacka masor om vad vi varit med om. Var sista dag i Tyskland ska firas sen aker vi hem i morgon vid 10. Just nu star Cirre i duschen, ska snart upp till henne.. Tänkte att jag unde blogga för henne med. Idag har vi skrattat sa himla mycket sa jag döööör, har aldrig skrattar sa mycket pa läänge.. Vi svär som nagra jävlar ocksa, speciellt när vi blir sura pa nagot da förstar ingen haha..


I morgon uppar jag och lägger upp foton och nagon video fran efterfesten för videosarna fran comet galan har alla sett antar jag.. hihi! Puss pa er! ♥  Thank you Juli for everything!!

Video from Comet aftershow party

Här är ett litet klipp fran comet aftershow party, detta var precis i början när vi dansade pa stora dansgolvet, den första personen ni ser är Cirre och sen visas Vera (Juli's kompis) och sist ser ni mig som star uppe pa en liten upphöjning, tror det var tva av högtalarna som stod ihop som jag dansade pa.. Haha kul som fasen var det! Vill bara tillbaka när jag kollar pa klippet.


Der letzte Tag in Deutschland

Guten Morgen! Vi har precis käkat frulle.. Idag ska vi kolla lite hotell inne i Dortmund eftersom vi flyger därifran, om det nu inte finns sa sover vi här en natt till. Vart flyg gar i morgonbitti vid 10 tiden. Jag kan inte sluta tänka pa efterfesten och hela comet galan, sjukt underbart minne! Jag längtar tills ni ska fa se mina bilder, har lite filmer ocksa en pa Tom som ar lite avslöjande, haha! Den far ni se när jag lagt upp den, hinner säkert med det pa mandag.. Ja, ni förstar säkert att jag ar världens lyckligaste och tack för alla fina och söta kommentarer, jag tyker om er sa mycket, som sagt sa tycker jag själv att det va bra av bade mig och Cirre att inte ga fram till dom och störa deras festande med autografer och sadant, dom rockade galan och ville slappna av pa efterfesten da tycker jag inte att man ska störa dom med att bete sig som grützel (skrikande, hysteriska fans). Idag blir en riktig slapp dag, lite shoppande pa stan, ska försöka hitta en morsdag present till min kära mami. Nu ska vi leta hotell i Dorran, hörs när jag kommer hem! Massor av kramar.  /MIRRE

http://i208.photobucket.com/albums/bb101/tokiohotelamerica/awards/comet2008/d3c8bb8b.jpg
En vacker Bill pa röda mattan

Comet war GEIL

Jaaa, vad ska man säga!? Vi var där, pa efterfesten efter Comet galan! :D Den bästa festen i mitt liv! Kan inte förklara känslan, de e glädje och sorg pa samma gang, i ena stunden skrattar vi och ar super glada fran igar sen bara kommer tararna.. ooh, nu kom en lat pa VIVA som spelades i gar, Guud! man bara tänker tillbaka! allt var helt underbart man kan verkligeninte beskriva känslan. Det var bara Tom och Bill som var pa efterfesten med Jost och Tobi, Saki var antagligen inte dar, vi sag inte han iallafall.. JAA! Dom var packade, haha! Fulla som fasen speciellt Bill han var askalas redan i början pa efterfesten (bilden nedan som är vid 23.00 ca). Vi dansade och drack hela natten, kom till vart hotell vid 6 tiden pa morgonen, allt i baren var gratis och musiken var super. Jag vill att ni ska veta att jag verkligen respekterade att dom var pa efterfesten som vilka människor som helst sa jag gick inte fram till dom och fragade om autograf eller om bild utan bara njöt av studen att festa med dom pa samma klubb, även fast vi hade jätte manga chanser att göra det sa tog jag bara nagra bilder pa Bill nar vi var ca tva meter ifran dom, vi stod lixom bara bredvid och jag försökte vara sa diskret som möjligt med mitt smygfotande.. vi har även lite filmer pa Bill och Tom när dom stod pa sin "baklong" dom resarverat som var ca 5 meter upp.. Ni far se de mesta pa mandag när vi kommit hem! Jag har manga härliga minnen där ifran, bade pa galan och efterfesten, dom flesta sparar jag för mig själv och till mina närmaste vänner, vill inte vara ytlig eller liknande. COMET AFTERPARTY WAR GEIL! Den bästa festen i hela mitt liv!
Tokio Hotel Live sa in i helvete!!


In Köln

Hallo! Nu har jag och Cirre landat hemma hos Juli, hon har det mega mysigt riktigt fint hus, nu är det sa här att pa dom tyska tangenterna har dom istället för a med en prick över sa har dom ü.. Haha, lite knäppt blir det att skriva sa kanske har lite stavfel här och där, men ni förstar säkert.. Vi ska snart käka lite god tysk mat och sen hitta pa nagot ritkigt roligt nu när vi är här med Juli och ladda upp ordentligt för i morgon.. Jag kommer ha tillgang till datan men tyvärr inte kunna ladda upp bilder.. (jag tog förviget att hon hade en laptop) haha stupid me! Men ni far självklart se massor av bilder när vi kommer hem. Flygresan gick väldigt bra och nu är vi super trötta eftersom vi inte sov nagot i natt, kasnke tva timmar max sen upp och hoppa kl 4.. usch! Nu ska vi vila lite, men först blir de mat.. Hörs kanske senare ikväll eller i morgon innan vi aker till Comet galan.


tschüss /MIRRE

COMET 2008

Nu är jag och Cirre påväg till Tyskland (Köln) till vår vän Juli, vi flyger 08.30 från köpenhamns flygplats och landar i Dortmund 10.20 sen tar vi oss direkt därifrån till Köln med tåg där Juli möter upp oss.. I morgon är det COMET awards och vi ska dit! Vi köpte sittplatser för ett tag sen nu på eventim.de ni förstår nog inte hur glad jag är över att Cirre frågade just mig om vi skulle åka dit, jag sa "JA!" direkt, ingen tvekan om saken.. Vi har haft detta i tankarna rätt länge men aldrig riktigt bestämt att vi skulle åka förrens det blev fastställt att Tokio Hotel skulle medverka på galan..
Jag kommer självklart uppa varje dag som vi är hos Juli och efter galan med några smakprovs bilder. Vi kommer hem igen måndagen den 26e till mig sen åker Cirre hem den 27e. Håll er uppade för jag kommer försöka skriva så fort vi är framme i Tyskland.

Massa kramar från Mirre :D oooh, jag är så glad!

image2057
MIRCIR

DAGENS FRÅGA

Om du hade en dag kvar att leva, vad skulle du göra då?




Mirres svar är i alla fall att hon hade tagit ut alla sina pengar
 och spenderat dagen med sin famlij.



Mirre har inte kunnat blogga idag för hennes data har varit retard idag och just nu är det Sora här.

image2056

mircir

Nu har cirre kommit hit, vi sätter på ballan och hon röker, vi ska snart kolla en film tänkte vi och mysa lite.. Idag jag har inte alls varit aktiv här hemma, har bara slappat och haft det jätte skönt men städat lite jag har faktiskt hunnit med. Haha.. Ohh stackars Kenza som ligger inne nu, skickar en stor kram till dig min vän! ♥
Snart ska jag iväg på en liten stor grej. hihi hoppas ni blir glada för min skull.. You will know what is it tomorrow! aaw nu kom min kise också.. Hon vill som vanligt mysa lite, hon är så söt.. men katter kan man fan itne ta upp i knäet med svarta kläder på sig, usch nej! Haha.. Nej nu ska vi in och kolla film! Hörs senare eller i morgon.

Pussar /MIRRE

Snyggis Billi

image2054

Mini spegel

Titta så påhittig jag är då!
 Kan ju lika gärna ha en snygg bild på Bill istället för helt svart.
vad tycker ni, visst blev de nice?
image2053

DAGENS FRÅGA


Vilken är din favorit sminkprodukt?




Min är Kajal :)


I'd do anything

Denna låten, underbar.. Bär så otroligt många minnen med sig, tiden 2004 var vacker och läskig, vill tillbaka! Låten får mig att må bra, väldigt bra! Magiskt vad en låt kan göra med ens känslor. Alla ord smälter in på ett härligt sätt i hela kroppen.. Denna låten är förevigt fast hos mig.
Kommer aldrig glömma tiden. 


Dove Lotion

Absolut den bästa till kroppen, jag andvänder den även til ansiktet
(jag vet att den inte är till för de men det funkar) kan inte säga annat än
att denna är bäst, mjuk och skön plus att den torkar in snabbt..
runt 60:- på hm, billigare på maxi.. Hihi
Någon annan som också ändvänder den?


Weisses fleisch

Sorry, haha kom inte på någon annan överskrift, lyssnar nämligen just på den låten nu.. Sitter och rollar med Sora på msn, äntligen tar vi tag i vår fic igen. Jag lovar er den är bra! Idag kom jag upp i ordentlig tid verkligen för tidigt enligt mig själv men sömmerskan hade ingen annan tid denna veckan så jag fick ta vad som fanns. Glöm inte att svara på "dagens fråga" Visst var det en klurig en idag? jag har massor av dom på lager, hihi.. Idag tänkte jag bara ta de lugnt och städa mitt rum men först kolla lite på lost är inne på tredje nu ju och snart klar med den sen får jag väl ladda ner säsong fyra för den visas nämligen på tv nu! Tråkigt nog.. Bara för denna dagen är "rammstein dag" bjuder jag på en bild av dom.. Har säkert laddat upp den innan men den är ball.. Visst är han till höger het som fasen?

image2052

DAGENS FRÅGA

Vilken är din största dröm?



image2051

Min är att bli en berömd dansare!
Eller att kunna trolla, men det låter inte realistiskt.


Söndag

Har precis kollar klart på Andra Avenyn, gosh så spännande det var idag, jag kan ju kolla på resten av avsnitten på datan men jag vill spara mig lite till för på tisdag är den dubbelavsnitt och dom sista avsnitten sen är de ett långt uppehåll så nu har vi AA tittare två avsnitt kvar att se framemot.. Tror dom ska visa dom nya efter sommaren. Vi hann även med att kolla på ett avsnitt av lost, mami kollar fortfarande men jag sparar mig som vanligt.. haha! Just nu sitter jag och Cirre och rollar lite, ska hoppa i säng relativt tidigt ikväll för jag ska upp tidigt till sömmerskan och fixa ett par saker nu med min dräkt innan SM plus lite annat.. På tal om dansen så blev vi sponsrade, vi som ska tävla i SM klassen fick en liten hyllning man tackar ja! Nu ska jag återgå till Cirre på msn och röstningen till Comet awards, ni glömmer väl inte att rösta kära THfans!? ♥ Förresten min vän Sora har hittat Saki's nummer, fråga mig inte varför! *dör av skratt*


DAGENS FRÅGA

Vad är det första ni sätter blicken på, på de motsatta könet ?
(förutom ansiktet, eftersom det är de man ser allra först)




Jag kollar på skorna, fråga mig inte varför.  :)

Copycats

Känner att jag behöver skriva av mig lite, detta är angående min tatuering, ni som inte vet vad det är för syfte bakom den och lite så.. Första gången jag tänkte på att jag ville tatuera mig var några år sen då tänkte jag direkt på nacken dels för att det är ett vackert ställe att placera en tatuering på och att den sitter inte så synligt, först då ville jag tatuera in mitt namn, men sen för ca två år sen förlorade jag en vän ungefär samtidigt lärde jag känna Tokio Hotel's musik, den låten jag fastnade för först var "Sacred" som är på tyska "Heilig" jag satt och lyssnade igenom texten och budskapet i låten, då kom jag och tänka på min vän som gick förlorad. Orden i låten stämmer fruktansvärt bra in under den tiden då allting hände. Jag bestämmde mig för ett bra tag sen att jag ville tatuera in "Heilig" som ett minne av min vän, även som en hyllning för låten är väldigt speciell. Man minns alltid någon som gått bort men det fina är att när man gör en tatuering som står för just den personen finns hon alltid där. Varje gång jag tänker på eller ser min tatuering går mina tankar till min vän, det är ett fint sätt att minnas en person på, att rista in den svåra tiden i ens liv. Så det blev den tatueringen för henne.. Texten "Heilig" som jag tatuerat in är inget speciellt typsnitt, det finns inte att välja utan jag bad tatueraren att driva iväg i sina fantasier och att jag skulle finjustera den sen med honom.. Så stilen är speciell för mig det är ingen jag valt ut utan den är egen! Jag vet att jag inte har någon copyright på min tatuering men jag vill att ni ska förstå att bakom min tatuering vilar en speciell person och en vacker med jobbig tid i mitt liv, det var inte så spännande att läsa era kommentarer om att ni ska göra en exakt lika dan tatuering som min, visst får ni lov det finns ingen som kan stoppa er, jag vill bara att ni ska förstå.. Jag blev faktiskt lite ledsen när jag läste vissa kommentarer..

Saturday

Sitter här nu och kollar lite halvt på tv.. Igår fick jag allt igång min städning med hjälp av zimmer dvdn helt omöjligt annars. Haha! Ikväll blir de utgång med Gajic, en lugn kväll lär det bli utan dricka och så men man kan ha kul ändå eller hur?  Jag vaknade i morse tjugo över åtta, sjukt! Vaknar aldrig så tidigt annars, förstår inte vad som flög i mig kanske våra störiga grannar som håller på och städar kl sju på morgonen.. Suck! Jag gick iallafall upp till mamsen som redan satt vid min data och kollade runder lite, vi gjorde oss en härlig frulle och satte oss i vardagsrummet med lost framför oss, så nu har vi kollat klart på första skivan på säsong tre. Snart är de slut. Blää det som är så bra och intressant, men de kommer säkert fler så som med Prison Break, tar aldrig slut! Nu ska jag ringa Cirre, ha en underbar lördags kväll vad ni nu än ska göra! Vi ses i dinman.. /MIRRE

Brittany Murphy

Denna filmen rullades igår, väldigt händelserik och lite annorlunda.
Brittany's roll är underbarhon är en speciell skådis, naturlig och trovärdig.
Tycker om att se henne skådespela.
61805-2050

DAGENS FRÅGA

Vem tycker du är den hetaste skådespelaren?




Själv tycker jag Ian Somerhalder!
Bjuder på lite läckra bilder på han..



DAGENS FRÅGA

Vad skulle du ta med till en helt öde ö? En sak!





GOSH vad jag älskar att läsa era svar! Hihi


BJÖRN GUSTAFSSON

Gympa i duschen
HAHAHA!

FREDAG

Upp och hoppa klockan halv tio i morse, min syrra väckte mig och frågade om jag kunde köra henne till skolan. Jag är så snäll och gör de såklart, men jag skulle fixa lite grejer ändå på posten.. bla hämta upp paketet med mina skor som kenza skickade så såg ja på kuvertet  att det stod "TH für immer" hade en liten tanke på att hon skulle överraska mig med det. hihi! Sen postade jag bara mitt straffregister till mina aupair intervjuare för hon ska se så jag är prickfri. I hope I am. Haha! någon som ville se min tatuering, har lagt upp bild för ett tag sen men här kommer en till.. Hörs later, PUSS /MIRRE

image2042


GLÖM INTE RÖSTA PÅ TOKIO HOTEL TILL COMET 2008!
 

Intervjun

Nu är intervjun klar, ni kan se frågor och svar på Frida's blogg >Här<


image2040

Back on track

Nu funkar mitt internet igen, har INGEN aning om vad som hände, min roter fick frispel.. Som ni vet så har jag bokat en bil till vår trip, kommer bli extremt kul! Kollade precis genom lite i TH världen, sjukt mycket händer just nu.. Dom är ju i USA för tillfället och ska snart spela i Toronto där vi var i Februari, dom ska även vara med på Much Music igen, oooh gissa om jag vill vara där!! Gillade ni det där med dagens fråga förresten? Jag tyckte de var en rolig grej, lite annat än bara jag som berättar min dag osv, så ni får vara med och tycka till lite också! Idag filmade jag Tirres dans, som hon ska skicka upp till Umeå till balettakademin där, hope she will get in! För er som är intreserade så avslutade jag nyss andra säsongen på Lost! Haha..  Nu ska jag bli intervjuad av Frida om Tokio Hotel, hon tycker tydligen att jag är Tokio hotels BÄSTA fan, hihi.. Hon ska göra ett projekt i skolan om dom och så ville hon ha med mig, skoj! :D
OCH en grej till, THF is back on track!

/MIRRE

bjussar på några Bill bilder från Hollywood och en het på Tom!
Dom på Bill är perfekta i msn rutan ;)

61805-2038

DAMP

Sara (www.sorax.blogg.se) här jag bloggar lite till Mirre nu för hennes data/Internet har något problem..Idag har Mirre varit duktig och bokat bil som vi ska köra till Tyskland/Holland! Vi fick tyvärr inte låna hennes pappas bil, men det gör inte så mycket..Så nu fick vi en fin liten VW Golf istället!

Vi ser fram emot denna lilla TH resan sjukt mycket! Det kommer starta den 11 Juni! Mirre, Cirre och Ludde kommer då köra ner hit till Kristianstad för att hämta upp mig och Cassie! Vi förstätter sedan mot Danmark sedan Tyskland, Dortmund där vi ska se TH (den 13/6,  vi köar två nätter). Och för mig blir det första gången! På natten efter denna konserten kör vi vidare mot Nijmegen där vi kommer se TH för andra gången den 14/6! Sedan bär det av hem igen..Men det ska bli riktigt kul!

Sedan några dagar efter detta så åker Mirre ner till Paris för att kolla på TH på Parc Des Princes! Shit, helt underbart för henne!

/Sora

image2032
Lieblings

DAGENS FRÅGA

Tänkte börja med "dagens fråga" har sett det på ett antal bloggar och det verkar vara kul :)


Har du några piercingar? Om ja, var?



GUTEN MORGEN!

Välkommen mina nya läsare, hoppas ni trivs och att ni stannar! ♥

Alla är pigga och glada? Idag är ja glad som en.. Ja jag vet inte vad! haha, Tirre kommer snart och hämtar mig, vi ska gå lite i stan sen träna massor på dansen. Vi tränade igår också de gick superbra. Äntligen har man satt dansen och är rätt så taggad inför SM. Jag hade en konstig dröm i natt, tror det var något med Lost vi satt uppe och kollade på ide i går, jag och mamma så drömde jag väl något om de, har en känsla av det.

Jag har ingen koll på dagarna, dom bara flyger i väg och snart är det juni, JUNI? Det känns som om det fortfarande är februari och jag ska ha min fest snart, tiden har gått riktigt fort.. Man hinner inte riktigt med. Nu har Tirre skrivit ut flygbiljetten till mig till Paris, måste boka hemresan snart men jag väntade eftersom Thailandsresan inte var avbokad men nu tror jag att den är det. blöööö.. Tråkigt jag som ville åka! Bajs på dom. Men kanske åker ändå de beror på hur mycket pengar vi får tillbaka från den gamla biljetten och vad en ny skulle kosta, det ända negativa med det är att vi inte kommer på samma plan hem! Men jag klarar mig, är inte ALLS rädd för att hamna på en öde ö.. Jag har blivit helt knäpp av att titta på Lost, jag var inte alls flygrädd innan kanske blir lite nu! Haha.. Nu ska jag äta en god frulle, hörs lite senare..

/MIRRE

61805-2031
BK BK BK BK BK BK BK

Världens finaste tvillingar

Tomi och Billi ♥
61805-2030
Bild från deras spelning i Hollywood i går
http://tokiohotel.blogg.se

Albin 8 år, sjukt ball

Om ni inte redan sett den så kolla här! Super rolig.. Haha!
Sitter och funderar på om detta är äkta, men det borde det vara.
åtta bast.. HAHA! Stört.

Hallo leute

Godmorgon. hoppas ni sovit gott för det har jag, en helt underbar dröm hade jag (en av dom iallfall). Kenza ringde nyss och fråga om Bill hoodien, så nu har hon köpt den och vi ska ha den i Holland när vi köar! Den är  super mysig, andvände den igår första gången när vi va på maxi, haha det känns som om alla kollar för tröjan är ju speciell, men jag bär den stolt, jag tycker det är kul att köpa något som nån av grabbarna själva designat. Synd bara att inte Bill själv kom med hemleverans.. haha! Förresten så fick ja reda på igår att deras nya album ska heta "Nächtelang" som betyder all nights long på englska, fint val tycker jag! Kan knappt vänta tills de kommer ut..
Nu är det en månad kvar till Open Air i Nijmegen i Holland! ♥

Mirre's läsare

Hade varit roligt om ni skrivit vilka ni är i detta inlägget
typ vad ni heter, ålder, vart ni bor och hur ofta ni läser min blogg!?



HUGS, MIRRE


weiter, weiter

Jag har varit helt seg idag, därav min dåliga uppdatering.. Jag och Tirre strosade runder lite på väla, fikade och köpte nödvändiga saker. Nu har jag bara varit hemma ett litet tag och slappat, kollade tv och så! Tänkte kolla på Andra Avenyn men det blev inte så, pratade med Cirre och kunde inte slita mig.. ackak! I morgon blir de tråkig städning i hela lägenheten, mitt rum behöver storstädas. Vi bokade även buss till och från Sthlm den 6-8 Juni när det är SM i disco. Ska även boka av min kära Thailands biljett i morgon, måste ringa försäkringskassan och fixa det inte förrens efter jag har avbokat den kan ja boka hem från Paris, men Celine säger att det är inga problem, ja får stanna hur länge jag vill! ♥ /MIRRE

Break away

No I'm gonna MAKE SOM NOICE..
Exakt en månad kvar till Dortmund!
13/6 ♥
61805-2021
Bild från Much Music

What happens in Vegas

Kom nyss hem från bian, den roligaste filmen jag sett på länge, riktigt bra var den!
Ni kan se trailern här. Nu ska jag slappa framför Tvn med mamsen, vi ska kolla Lost.
Ha en bra kväll!

Cameron och Ashton

Bill Hoodien

Nu har jag hämtat tröjan, den är riktigt mjuk och skön och storleken blev helt perfekt, jag som var lite orolig över hur den skulle sitta men som ni ser så passar den bra. Jag beställde strl M, ni som funderar på att beställa den men känner att den kanske är lite för dyr, det är värt pengarna tänk själv att den äe egendesignad av Bill och i bra kvalité.
 Pris med frakt från rockzone 788:-

61805-2018
61805-202061805-2019


 


MÅNDAG

Vet ni vad? Idag kom min Bill hoodie, så jag ska snart cykla ner och hämta den! Ni mår bra idag? Det gör jag, bara de att jag har sovit lite för länge, men min trötthet kommer väl nu från i lördags natt. Jag och Nayo satt uppe i går och kollade på tv vi såg bla. sanningens ögonblick shit så lättförtjänta pengar, helt otroligt jag hade lätt kunnat vara med där och svara på några fjuttiga frågor, vafan va de "Vill du donera en njure till din mamma, om de skulle behövas?" KLART man vill. Dum fråga!

Idag blir de träning med Tirre, hon ska ha ett solo till B.A i Umeå, tänkte filma henne antingen idag eller i morgon, jag ska träna min disco också, snart är de SM och jag vill känna mig väl förberedd, på tal om de så måste vi anmäla oss.. Får göra de på direkten. Senare ikväll ska vi på bio, jag och mamsen vi ska se "what happens in Vegas" Ska bli spännande att se den. Förresten, de blir inget Thailand för min del, är så ledsen över det, men sånt man får ta.. Eftersom man inte åker ner vid det bokade tillfället så försvinner hemrese bijetten, jag som skulle åka till Thailand efter Paris, men nej, då blir de inget med de! Får stanna hos Celine lite längre då.. Nu ska jag kolla vidare på Lost.

/MIRRE

Tirre & jag i lördags
image1301

cirre & mirre

nannismojje ist KWAZI
image2015

No air

Godmorgon babes, pigga och vakna? Inte bakis hopas jag. Vi vaknade nyss jag och Nayo sitter här nu och slappar lite, vi tänkte dra ner till stranden snart och mysa. Gårkvällen/natten va magisk.. Roligaste på väldigt länge, vi dansade hela kvällen tills Tirre skulle hem vid 3 så åkte vi taxi till Nayo för att hon skulle hämta sina saker så väntade vi i bilen sålänge sen körd vi tillbaka till tivvan igen och dansade den sista timmen.. När vi väl kom och va de lite svårt att sova av någon KONSTIG anledning, så vi dansade lite och åt sen gick jag och la mig vid halv 6 och Nayo gick inte och la sig förrens 7 i morse, hon satt uppe och snacka med en kille i Portugal, förstår inte vitsen, haha de skiljer en timme. Tack för en underbar kväll i går tjejer.. Älskar er!

/MIRRE

Update

Haallo, nu ska jag snabbt bara uppa lite, ska snart iväg igen till Nayo ikväll blir de party först lite vin och ostbricka i hennes lägenhet sen ut till tivvan och parta.. Kom nyss hem från stranden, sjukt varmt ute men gött som fasen..  Har bränt mig lite på axlarna annars är ja nöjd, ikväll känner jag att de kommer bli härligt för ja är så ursäkta men jävla glad och på bra humör och allt., Som ni vet så ska jag ju till parc des princes och så beställde jag Bill tröjan.. Kan ju vara därför, Hahaa! Neeein nu måste ja iväg.. Hörs senare, Pussar /MIRRE


image2014
Cher ville också lufta näsan idag.. hon fick följa med Tirre!

Parc Des Princes!

Är ni pigga och glada? Det är jag, jag fick nyss ett medelande av min vän i Paris att hon fixat konsert biljetter till oss så jag flög på datan direkt och bokade flyg dit, så snart ska jag boka flyg till Thailand också, (jag åker dirket från Paris till Thailand eftersom det var billigast så) JAG LÄNGTAR!! Att se Tokio Hotel tre gånger i sommar gör så att jag får gåshud. Helt underbart!

Ikväll blir de party för hela slanten med Tirre och Nayo, först nu på dagen ska ja träffa Nayo för en mysig tur ner på stan sen ligga och slappa vid havet.. Funderar på att ta med mig bikini, man kan ju bada. Hihi! TACK Sabbe för en underbart mysig kväll i går, kul att träffa dig och snacka gamla minnen!

Hörs senare babes! /MIRRE

image2013

Nu är den MIN!

Igår beställde jag denna underbart snygga Hooden som är designad av Bill Kaulitz.
Den finns även nu att beställa i sveige på http://www.rockzone.se/ där beställde jag min.
Fick nyss ett mail att den är levererad så snart borde jag få en avi när jag kan hämta den, Hihi..


Guten morgen

Vaknade för ca en timme sen, somnade inte förrens vid 3 i natt satt uppe och kollade på lost, kunde inte sluta när det var som mest spännande lixom.  Nu ligger jag ute på balkongen och solar halvnaken, gör ändå inget för vi bor högst upp och ingen ser..  Skönt att kunna göra precis som man  vill fast man bor i lägenhet här hos mamma, annars brukar det ju vara så att man kan se in till Grannar.. Haha! Älskar sommaren, ligger och lyssnar på wenn nichts mehr geht med Tokio Hotel, förresten så uppade jag precis lite på vår blogg, kila gärna in!
Om ni vill veta så ligger mitt bud fortfarande högst på biljetterna till Tokio Hotel's open air spelning i Paris (parc des princes) Om 5 timmar avgörs det, hoppas att jag får dom! Nu ska jag sola vidare och lyssna på schrei albumet.

PUSS /MIRRE


Beautiful boy

Have I been blind? For the first time in my life I feel I've opened up my eyes.
Since you've arrived, like an angel from the sky, I'm on a spiritual high.
61805-2012

BUDADE PRECIS PÅ TVÅ STYCKEN SITT PLATSER TILL PARC DES PRINCES!
Hoppas på dom.. får reda på det i morgon om jag och Celine får dom!
:D

Hallo leute

Vaknade 8 i morse, och sen somnade om igen vilket jag INTE skulle göra. Jag vaknade sen inte förrens kvart över elva, hatar att sova bort halva dagen, speciellt i detta vädret också! här är det säkert runt 20 grader, Tirre var ute innan och sa att hon endast gick i linne.. Härligt! Såg nyss det nya avsnitetet av Tokio Hotel TV, ni som inte sett det kan se det här.
Ska snart iväg till stan och träffa Tirre, vill en runda på väla också för vi måste köpa present till Sabbe som vi blivit hembjudna till i morgon på myskväll. Sen på lördag blir de tivvan, i hope med Tirre! Justee på söndag är det IM i hbg i GA hallen, själv ska ja inte vara med men det är institutmästerskapen i disco i helsingborg som jag ska dit och kolla på! Ska bli kul och konstigt på samma gång, vi har ju alltid varit med och tävlat ialla dessa år.. Jaja någon gång måste vara den sista ju! See you!

/MIRRE

The right man

En utan Christina Aguilera's vackraste texter, min favorit med henne!

So many years have gone by, always strong, tried not to cry. Never felt like I needed any man to comfort me in life, but I'm all made up today a veil upon my face, but no father stands beside me to give this bride away... Well, I'm standing in the chapel wearing my white dress, I have waited for this moment with tears of happiness. Here I leave behind my past by taking the chance, I've finally found the right man. Thoughts racing fast through my mind as I'm gazing down the aisle, that my future will mend the memories torn between father and child. My emotions overload 'cause there is no hand to hold, there's no shoulder here to lean on, I'm walking all on my own. Here I go.. Now I'm standing at four corners "To have and to hold", now my love, you stand beside me to walk life's winding road, and I owe it all to you for taking that chance. You've shown me there's a right man 'cause I never knew a right man... Well I'm standing in the chapel ready to confess, that I've waited for this moment with tears of happiness. Now I leave behind my past, by taking the chance. Well I'm standing at four corners "To have and to hold", now my love, you stand beside me to walk life's winding road, and I owe it all to you for taking the chance... And one day, my little girl will reach out her hand. She'll know I found the right man..


Tokio Hotel på TRL

Här är hela showen! Helt underbart, har inga ord för hur mycket jag älskar musiken..
Intervjun är fantastisk, kul att se dom prata engelska, nu har dom blivit mycket bättre
på det också. Dom är så söta, och Bills skratt! Drop dead, han är perfekt!
När Georg och Tom lirar tillsammans, hett.. I'm speechless..
Jag lever för TH


Här är lite HQ bilder från TRL



 


ONSDAG

kom nyss hem från stan, har varit där sen halv 11 i morse. Träffade Tirre för en frukost på espresso house sen vidare och kolla lite istan. Jag blev uppringd idag av tidningen extra här i helsingborg, dom ville ha en intervju med mig om den kommande studenten, intervjuaren ställde några frågor om mina planer och hur livet var efter studenten.. Det är skönt att komma upp i tid nån gång, sover annars halva dagen! Vi käkade även lunch på asia cock också, dom har god mat att välja på. 

Ikväll så ska vi träna, vid sex ungefär.. Så nu är det bara hem om och vila lite sen ta nya tag igen. Jag måste verkligen träna på min solodans, den SKA bli klar idag annars vet jag inte vart jag tar vägen.. Stör mig bara på att vi inte får någon som helst hjälp av våra tränare utan får komma på alla steg själv, klart man får ju inspirition från tävlingarna men det glömmer man lika snabbt igen. Jag la kanske inte till att vi cyklade, hela dagen idag i stan har vi cyklat vart vi än skulle, mycket skönare med cykel istan än att ha bilen med parkering och så. Det är bara jobbigt.
Nu ska jag ta mig en liten paus framför tvn med ett stort glas isvatten!

/MIRRE

säljes

Jag har ett linne och en topp jag vill bli av med, har aldrig andvänt
dom endast testat ett antal gånger.. Toppen är från Carlings strl S och
linnet är från asos.com strl S
Som ni ser har jag toppen på mig på en av bilderna i min header (endast för provning) Hihi

Den som budar högst på båda plaggen
 eller ett av dom säljer jag dom till
Det pågår tom. nästa tisdag
LYCKA TILL!
Mail:
[email protected]

fram och bak (klicka upp)

61805-2005


Tokio Hotel officiell kollektion

Nu är jag hemma från stan, har uträtt en del grejer och så. Innan vi cyklade ner damp bilderna ner i brevlådam från min vän i Paris! SUPER FINA ÄR DOM! Här är bilderna jag fick, bilderna som är tagna på konserterna valde jag att sätta upp på väggen (känns som om jag går emot mina principer) men dom var bara så underbara. Dom andra bilderna sparar jag och kanske sätter upp dom hos min pappa. Fick inga dubletter som tur var, hon skickade 4 paket till mig och nu vill jag bara ha fler!

61805-2003
Här satte jag upp mina bilder, dom precis bredvid mit fönster och till höger om sängen,
så man ser dom när man kommer in i mitt rum direkt. Älskar verkligen konsertbilderna..
 Dom är så härliga, fint ljus och så skärpa!
Snyggt va?
61805-2004
Tack så JÄTTE mycket C! Jag ska ge dig en fet kram när vi ses! ♥

TISDAG

Sitter och väntar på posten, min vän C från Paris skickade en special grej med TH med poster och klistermärken, hon sa att där va många på Bill och att dom var väldigt fina. Så fort jag får dom lovar jag att visa vilka posters det var. Idag blir det en runda istan med mamsen, hon ska prova ut glasögon så jag ska vara smakråd, sen blir de kanske en dejt med Tirre, vem vet. Vi ska iallafall träna lite senare, måste träna nu inför SM. Känner ingen större lust, men jag måste för jag blir rankad och det skulle inte skada och träna lite extra då. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag och ut med er i solen för här tänker inte jag sitta längre och dega..


> OM EN MÅNAD
10/6  Ludde kommer ner till mig
11/6  Jag, Cirre, Ludde, Sora & Casi drar till Dorran
13/6  Vi ser TOKIO HOTEL live i Dorran
14/6  Vi ser TOKIO HOTEL live i Nijmegen

TH två dagar i rad som sist, kan inte bli bättre! ♥

image2002
TOM THE DON

YSN

Dagens vill ha från YSN
Kika gärna in sidan, mycket fint!

Svart kort jacka med guldknappar
399:-


Kortarmad jacka, supersöt
299:-

Fransk TH tidning

Asså, ge mig denna tidning! Fete många posters också!
Min söta franska vän C får skicka hit den till mig. Hihi

61805-2001

I will spread my wings and soar

Tankar direkt från mitt huvud! Musik som spelas just nu: Hilf mir fliegen med Tokio Hotel.
(Meningen är inte att ni ska förstå utan bara läsa)

Allt ska gå bra, jag har inte kommit så långt med mina frågor, det ska fixa sig. Det gör det i vilket fall som helst. Jag blir bara så ledsen och besviken, han tror inte på mig, han tror mig inte! Hur svårt ska det vara, ska jag behöva gå så långt som att bryta ihop framför honom? Vilket jag gjorde, nu hoppas jag att han tagit det lilla steget,  han  ska lita på mig att jag inte ljuger om mina besvär, varför skulle jag ljuga? Finns ingen anledning att ljuga om ett besvär som kommer ligga och trycka mot hjärtat resten av livet. Det kom som ett slag i nacken att har allt blivit värre, nu är jag uppe i tre olika typer av mediciner som ska tas varje dag. Är jag värd detta? Varför händer detta mig? Detta året tävlar jag SM, det blir min sista tävling pga av två saker, USA och mitt besvär, jag orkar inte gå på varje tävling och må dåligt att inte kunna andas normalt efter man kommit ut från golvet, det svider i bröstet. Känns som om det fastnat ett rivjärn mellan lungorna, Hjärtat går i 120 för man är rädd, rädd för att förlora kontrollen över sig själv. Senaste tävlingen hände det som jag aldrig trodde, det var en för hög prestation för min kropp, för mitt "lilla" besvär, vi var tvugna att dansa om eftersom en av dommarna inte var klara med bedömningen, vi dansade sammanlagt mer än 3 minuter i sträck, när jag gick av golvet tog jag min medicin som vanligt men märkte att jag inte kunde dra in allt utan stoppades av en mindre hostatack, jag kände blodsmaken i min mun komma, blödde det i halsen? Riktigt, det blödde i min hals! Sedan dess har jag alltid varit rädd, rädd för att prestera för hårt!

/MIRRE


MÅNDAG

Guten morgen alla glada! Ska snart bege mig ut till min pappa för att fixa med bilen, nu blir de spännande, ska även fråga om vi får låna bilen till vår road trip till Tyskland sen Holland, om inte så hyr vi en men det lättare vore att låna pappas bil. Nu har jag precis slängt i mig lite frulle, jag ska inte hem om efter jag varit hos pappa jag ska direkt till stan och möta upp Lna's kompis Jenny och lämna Lina's Dortmund biljetter, igår köpte Ludde hennes ståplats och Cirre köpte Fillie's (som egentligen skulle med från början) så nu har alla biljetter och allt är fixat förutom Casi, hon har inget pass ännu, hoppas hon fixar det idag! Hihi.. Igår beställde vi Hotellet och iförregår köpte vi biljetterna till Openair spelningen i Nijmegen. Jag längtar så jag spricker snart!! Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Denna sommaren blir Tokio Hotel sommar, åker säkert på fler än dom här två.. You never know! Nu måste jag ta på mig sen köra iväg till pappa, förresten jag vaknade kl 7 i morse av att nissarna på min parkeringsplats håller på att lägga ny asfalt.. Dom jefflarna! Have a nice day..


/MIRRE


Från i fredags

Bilder från kalaset i fredags hos mina kusiner!

Min syster Molle, jag och min kusin Martin.
61805-1998

Jag blir jagad av mina galna kusiner..
image2000

SPIDERMAN!!
image1999

SÖNDAG

Jag älskar söndagar, det visste ni säkert! Vet ni varför? Det är andra avenyn då.. Den bästa svenska serien som går just nu. Man blir besatt av den när man väl börjat kolla, någon mer som kollar på serien? Nu har vi bokat av vårt hotell för att boka om det, rum för rum eftersom vi kommer vid olika tider, vi kör ju direkt från Dorran så vi kommer mitt i natten den 13onde och då har resten redan kommit till Nijmegen, dom är där på morgonen någon gång. Sora och jag pratade lite innan om vår packning till road trippen, vi får packa smart eftersom vi är fem stycken blir de mycket packning.

Sitter och lyssnar på Pang Prego, det är lätt de bästa radio programet någonsin, tyvärr hör man bara det söndagar och måndagar kl 16.oo och framåt till ca 18.oo.. Det är han "Andreas" i Centralskolan med Filippa Bark som är med och snackar, idag var även Läraren där också, kan inte komma på hans namn just nu men det är killen iallafall. Är det någon som INTE sett Filippa Bark så gå in på youtube och sök på "centralskolan" eller "Filippa Bark".. Ni kommer dö av skratt! Precis min humor, så klockrent..

/MIRRE

Godmorgon!

Jag och Sora vaknade nyss, vi är helt överlyckliga nu för vi hörde Bill sjunga innan vi gick jag la oss i gårkväll, det låter precis som vanligt. Skönt som bara den! Vi skulle egentligen ut i går men det blev inte så, vi satt hemma och försökte komma på vilken film vi skulle se men det gick inte så bra. Så det slutade med att vi gick och la oss.. Nu ska vi gå och äta frukost, se det sista avsnittet på lost.  För er som vill se video och bilder från bamboozle igår så uppdaterade jag nyss vår Tokio Hotel blogg Ha en fin dag, Hörs senare..

/MIRRE


DORTMUND 13/6

Nu ska vi ändå åka till Dortmund den 13 Juni, det blir väldigt mycket billigare för oss om vi gör såhär eftersom vi tänkte bila ner till först Dortmund och sen vidare till Holland där det bara är 45 min med bil. Så det blir jag, Sora, Ludde, Cirre och Cassie som åker till Dortmund sen direkt vidare till Nijmegen. Helt perfekt blir detta! aaaaaah kan knappt vänta, tur ja inte sålde min Dorran biljett, något sa mig att jag ville spara den iallafall.. Man ska alltid lita på magkänslan..
Detta blir toppen tjejer, ni är bäst!

image1994

LÖRDAG

Godmorgon! Bjuder på en bild från förr förra sommaren hos mina kusiner.
Detta är spelivinken som fyllde 9 år igår :)

Nu ska jag och Sora käka frulle framför Lost.. Nu börjar det bli spännande.
image1992

Fredags kväll

Kom precis hem från mina kusiner, har varit där och firat min minsting Martin som blev hela 9 år! han fick massor av presenter och pengar så nu är han väl glad ett tag. Jag och Sora sitter just nu och nördar vid datan, täbkte kolla lite film ikväll igen, orkar verkligen inte göra något speciellt ikväll är trött som bara den.
Jag är helt seg.. Kanske choklad fondue?

/MIRRE

Nine and Mirre

Party hos Carro

61805-1991

Bill

Oh boy, you make me weak

61805-1989

Godmorgon

Snart ska jag och Sora bege oss till träningen för att träffa Eliin, tänkte att vi kan lkika gärna träna lite. Efter träningen ska vi till väla och shoppa lite, jag behöver nya tröjor och lite så. Ikväll ska vi på kalas hos min lilla kusin Martin som blir 9 år.. Under tiden åker Sora till Anna och myser lite, hon får trösta henne nu och försöka fixa i ordning så att hon kan följa med oss till Holland.
Igår hade vi riktigt myspys, vi satt i min säng med ostbricka och vitt vin och kollade på två filmer, först den nya med paris hilton "hottie and the nottie" och en sjuk jävla film som hette "teeth" men den va bra iallafall.
Nu ska vi packa vår träningsväska och sen iväg!
/MIRRE


TOM

Jag dör, långsamt!
image1987

Torsdag

ska kila iväg och hämta Sara nu i stan sen ska vi slappa lite och skriva på vår ff.. Vet inte vad som händer ikväll antagligen bara mys. Såg nyss de nya avsnittet av Tokio Hotel TV, helt underbart avsnitt.. Så kul att se dom avslappnade på ett helt annat sätt och dom var ju så söta i sina "rånar luvor" haha.. Tom the don! Kan inte låta bli att skratta, det är så mycket Tom så de finns inte. Man saknar Bill i avsnitten men så fick man se "next week" oh, längtar.. Har saknat hans röst faktiskt, man blir ju orolig när han inte fick snacka på 10 dar men det var härligt att få höra den för nån dag sedan..
/MIRRE