Ich bin Krank!

Hallo! Läget med er idag? Ni mår säkert prima, själv är man sämre... Jag skulle inte gått ut så tidigt som jag gjorde för jag blev inte bättre men idag måste jag iväg för jag ska klippa mig, vilket jag måste och det ska bli skönt! Bara hon inte klipper av mig hela håret som vissa brukar göra. Idag tar jag ut tre vinnare från tävlingen där jag lottar ut TH foton..
Jag skulle egentligen träffa Sandra idag, vi får se hur det blir med de. Idag hoppas jag att mina paket kommer som jag beställt, jag förbeställde bla. Christina Aguileras senaste skiva "Keeps Gettin' Better - A Decade Of Hits" Ska bli spännande att lyssna på den sen, jag längtar!! Den kommer den 12 november. Jag beställde ju klänningen från asos också, den kommer nog nu i veckan någon gång.
Filmen igår var bra, jag skulle vilja läsa boken. Visste faktiskt inte att det fanns en bok dom har antagligen gjort filmen efter boken och då skulle man läst boken först, hade varit mer spännande att se filmen sen då. Det handlar om en pojke som äe 12 år, han blir retad i skolan och vågar inte ge igen. Det flyttar in en flicka i samma trapphus som honom och dom blir kompisar fast att flickan säger att det inte går. De träffas på kvällarna när det är mörkt utomhus. Flickan är en vampyr och så småning om får pojken reda på det, de fortsätter att vara vänner och man får följa deras liv. Filmen var så fin mellan de två, deras "förbjudna" kärlek till varandra!
Föresten, posten kom nu, jag fick ett brev från maxi... Kul?

xo, M


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0