Party night out

I'm telling you to loosen up my buttons baby...









Soon ready for a crazy night out with Kiiiiinziiiiii
We'll make it great together!

Just nu är Kenza ute med lille Mani, så fort hon kommer in ska jag fixa hennes hår också. Har redan fixat hennes ögonskugga, hon ville baraha det och ingen foundation utan bara lite solpuder.. Nu under tiden tänkte jag passa på att fixa mitt egna hår, vet inte riktigt hur jag vill ha det än dock. Vi kör på värsta pepp artymusiken här i lägenheten också.. Yeees!

come together


älskar videon "come together" från moonwalker (the final part).
Men man kan inget annat än att älska MJ eller hur!?



Nu är jag snart framme, åkte precis förbi en olycksplats och guess what? Ambulanser! Såklart.. Men det gick bra tittade inte direkt dit. Jag är så trött att jag inte veet vart jag ska ta vägen, får slänga mig på Kenzas säng en stund när vi kommer dit. Först mat: donken! Yeey.. Ikväll ska vi även till Collage där Kenza jobbar, ska bli roligt.. Innan utgång ska jag sminka min sköna höna Jannice också! Puss.

Christina Aguilera on I ♥ RADIO

Klicka här eller på bilden nedan för att komma till Christina Aguileras radiokanal där hon själv valt ut musiken som spelas non stop. Jag är redan fast, lyssnar på kanalen hela tiden. Hon blandar sina favoriter med sin egen musik. Lyssna ni också. Gillar den gamla musiken som hon mixar med nytt, det är så det ska vara! Christina got a great taste of music.


MISS REDHEAD (once and for all)

Tog bilden alldeles nyss, sitter i bussen på väg upp till my Jannice ♥ (Kenza) och Stockholm.. Ska bli härliga dagar i huvudstaden, hoppas på fint väder för jacka har jag inte med mig, hehe. Längtar som in i h*lvete till söndag, då ser jag miss Gaga live, fyyyyyyfaaaaan!!! Kommer bli amazing. Vi hörs om en stund igen, nu ska jag ta tag i lite mail och fixa med bilderna jag tog på tjejerna i onsdags, välja ut, redigera och så.. Det är så kul!


Frisören Bella är noggrann, duktig och så jäkla trevlig! Jag lovar er, om ni går in till Plaza salong i Lund och frågar efter "Bella" Blir ni inte besvikna, mitt resultat blev jag mer än nöjd med. Hon är grym! Besök hennes blogg här!



Före, under tiden, efter... Vad tycks!?

And home we go

Jag och Mini sitter på tåget på väg hem nu igen till kära Helsingborg, vi har haft en heldags "make over" först spraytanning sen frisörbesök hos "Bella" i Lund och nu efter många timmar är vi trötta och äntligen snart hemma. Vi var hos frissan sammanlagt sju timmar, det är helt otroligt. Men mitt hår ville inte riktigt, haha.. Har tydligen för mycket färg i det så varken blekningstvättet eller färgen sen ville fästa ordentligt så vi fick göra det många gånger om, Mitt hår mår nog inte så jättebra nu. Får ta hand om det med massor av inpackning och så.
Nu ikväll när jag kommer hem så ska jag packa till Stockholm, har inte gjort det än (panik!)  och jag åker i morgon, men det är chill, jag hinner.. Eller så får jag befinna mig i mitt rum vaken med hög musik och mycket svart kaffe för att hålla mig pigg (om mamma tillåter, haha). Jag kan ändå sova på bussen i morgon, har sju timmar "dö tid" fast jag lär sitta vid datorn och redigera bilder som jag tog igår. Ska bli roligt! Vi hörs av senare ikväll/natt eller i morgon när jag är på tåget...


xoxo, M


Jag hos frissan tidigare idag, när Mini fick sin make over. Titta så brun jag blivit på bara nån timme.. Sjukt bra spraytanning vi fick hos Marlene på Sugar Skin

It´s Mini bitch!

Hej alla Mirres läsare, Mini här!

Just nu sitter Mirre i en frisörstol här i Lund och håller på att färga sitt hår. För tillfället är hennes hår rosa varvat med gult så det ska bli spännande och se resultatet, hehe.

Jag: Vad ska jag mer skriva Mirre?
Mirre: Skriv att vi snart ska hem och sova

Yes, när damens hår är klart förstås ;) Nu ska jag sörpla vidare på min frapino här och skriva lite i min egen blogg, hehe. Puss på er från oss här i Lund!


Mirre för en stund sedan

På plaza salong i Lund

Jag sitter bredvid lilla Mini nu som håller på att få håret färgat, spännande! Snart är det min tur (om det finns tid) ska bara färga som vanligt, rött.. Lite mer intensivare röd. Jag tyckte det blev misslyckats sist eftersom jag gjorde det själv och först hos en frisör som var skitkass (sorry) men färgen blev inte alls som jag ville ha den så jag färgade den själv direkt efter och håret blev såklart slitet så hart försökt ta hand om det väldigt mycket nu. Frisören här tyckte att jag skulle vara försiktig med blekning och färgning nu framöver men idag vill jag verkligen få det färgat, nu innan jag åker till Stockholm. Nu ska Mini uppdatera sin blogg.. Vi hörs lite senare, ska nog ta någonting att käka snart också. Faaan, nu börjar det öööösregna! :/


Lite bilder från när vi väntade på tåget till Lund







Efter spraytanning:

Här ser ni skillnaden efter trosorna som jag hade på (såklart!) och detta är direkt efter spraytanningen är gjord. Det kommer bli mer djupare färg inom ett par timmar, skitbra spraytanning hos "sugar skin"! Ni kan hitta Marlenes hemsida här!

Bye HBG, hello Malmö

Just nu sitter jag och Mini på tåget till Malmö, vi ska direkt till spraytanning salongen som är i västra hamnen. Där även Turnig Torso ligger, där jag jobbar. Känns konstigt att åka dit just till västra hamnen när man inte ska jobba hehe. Men nu ska vi göra massor av annat kul istället, vi ska även till frissan där Mini ska överraska sina läsare med en crazy hair style sen ska vi ta en runda på stan och kolla lite i affärer, jag ska in på shock och kolla smink, där har de grymma ögonskuggor. Köpte en turkos blå där sist, sjukt bra pigment i skuggorna där, det är ett välkänt märke från frankrike där det är väldigt mycket dyrare än här. Så passa på att köpa där! De har starka färger för er som vågar. Själv ska jag köpa en stark corall orange färgad skugga. Supercool.. Nu är vi framme i Malmö och vi båda håller på att kissa på oss, hahaha..


xoxo, M





 

Lookin' hot gagaloo


New haircut, you'll allways look stunning!

FOUR DAYS LEFT!!




Nokia E71

Idag har jag och mamma varit och shoppat på väla, det blev lite efter mötet som jag sa innan. Gud vad jag älskar att bara gå och kolla i affärer (inte alltid köpa) bara gå och prata och titta runt lite. Det är mysigt. Vi tog även en sen lunch där och nu är vi hemma igen, fick med mig en ny mobil, till mitt företag. Känns väldigt mycket bättre med denna mobilen, min vän Lisa har en likadan och har inte haft någon bättre så tänkte att det fick bli en sådan. Biträdet där jag köpte den sa att den var silvrig men min var visst svart för jag frågade om den fanns i andra färger än svart då sa hon att den bara finns i silver men tydligen inte och jag blev glad, för det var en svart jag ville ha.. Hehe! Nu ikväll ska jag på bio så jag hinner inte lära känna min mobil direkt nu ikväll men i morgon så jag till Malmö med Mini så på tåget dit och medan hon är hos frissan får jag sitta och hålla på lite. Vi tar nog med hennes laptop också antagligen så vi kommer kunna uppdatera under dagen. Nu ska jag ta en kopp kaffe och snacka lite med mamma sen iväg med Sarah på bio.. Vi hörs lite senare!


My favourite...

Färg: Svart, rosa
Mat: Thaimat
Plagg: Svart, rockigt, skinnjacka, heels, tight, converse, boots.. Svårt att välja ett specifikt..
Snack: Godis
Frukt: Pink Lady äpple, nektarin och vattenmelon
Drink: Redbull med mycket lime
Bil: Mini cooper of any kind eller Chrysler Crossfire hell yeah!
Skådis: Leonardo Dicaprio
Film: Mega svår fråga.. Jag älskar "Return to paradise"
Designer: Balmain (dock äger jag endast en väst som är inspirerad av Balmain, föööör dyra kläder för min smak men grymt coola, balla, loved, my style. You name it!)
Musik: Rock, pop, Rn'B, punk, industrialmetal, electropop.... med mera!
Telefon: Samsung, endast för att jag äger en men Nokia är också bra..
Restaurang: Thai corner (Helsingborg)
Semester ort: Thailand, älskar de landet! Skulle kunna bo där.
Smink: FÖR svår fråga!  Men de jag inte hade klarat mig utan till mig själv är nog grunden så som foundation, transparant puder..
Efterrätt: Friterad banan med glass och sirap ELLER prinsesstårta, går inte att välja sorry.. Hehe!
Klubb i Sverige: Jag älskar The Tivoli i Helsingborg men det finns säkert fler ställen som är underbara som man inte testat på (än!). Ska på ett nytt ställe på fredag i Sthlm..
Läsk dricka: Trocadero, cola zero eller fanta..
Blogg: Mina vänners bloggar
Blommor: Gerbera

29 juli

Go'middag! Sitter här och har nästan precis gått upp från sängen, ville inte gå upp egentligen men har ett möte jag måste befinna mig på om en stund, ska hinna äta frukost och sminka mig lite lätt (för att jag inte orkar stå med det senare idag). Vi ska på bio, jag och Sarah! Vi ska se "Year one" som sagt och det ska bli så roligt, ser framemot att se den söta skådisen Michael Sera. Hehe, men visst är han söt?
Igår var vi på Cardinal och hade kul, dansade och träffade många vänner.. Vi möttes upp på hampan först, för några fördrinkar och champagne till de andra, jag tog sprite med mycket lime i som jag alltid brukar göra, mums! Sen begav vi oss vidare till Cardinal, det var så skönt att slippa stå i kön när vi kom dit för den var hur lång som helst. Vi kom vid ett tiden och ja... Ni kan ju själva tänka er, det är då alla vill in. Rasheed känner iallafall han som håller i tisdagsklubben på Cardinal så det var chill. Nu ska jag slänga i mig lite att äta, det ska bli skönt att slappna av for once, det gör jag vid frukosten iallafall!


xoxo, M



Jag, Rasheed och Camilla


Tisdagsklubben @ Cardinal

Jag och Martina (en av mina kunder idag) ska ut och dansa på Cardinal med många vänner bla kollegor och nära vänner. Spontan utgång blir oftast bäst, we'll see! Jag och Martina klickade direkt, jätteroligt! Hoppas ni får en fin kväll mina vänner! I morgon ska jag på möte med revisorn och pappa ska med, som en höger hand som tänker på frågor som kanske inte poppar upp i mitt huvud just då, alltid bra! Senare på dagen ska jag nog shoppa med mamma..

xoxo, M






Hot lips

I give you Rasheed!


Hett va? ;)

Don't try to tell me...

LOVE IS A FEELING
GIVE IT WHEN I WANT IT
CAUSE I'M ON FIRE
QUENCH MY DESIRE
GIVE IT WHEN I WANT IT





Why, ohh.. Why Michael!? Forever MJ, I love you!

28 juli

Sovmorgon, yes! så skönt.. Nu ska jag snart gå och klä på mig, äta frukost och slappa framför TVn en stund. Som sagt så ska jag jobba idag, men det blev ändå senare så det var skönt med lite sovmorgon för min del. Jag ska plåta idag på stranden så hoppas det håller sig fint, älskar strandbilder! Kommer ni ihåg den jag tog på Mini senast? Det var ju på stranden. Gillar att kunna kombinera foto med smink, att själv sminka sen plåta, riktigt roligt!
Jag har fullt hela denna veckan fast att jag är "ledig", ska träffa min revisor med pappa, jobba med två plåtningar + välja ut bilder och redigera, bio med Sarah i morgon, Malmö på torsdag (förmodligen?). Egentligen vill jag inte åka till Malmö när jag inte jobbar, dit åker jag ju alltid när det är jobbdag, men skitsamma. Shopping är alltid kul!

xoxo, M

Hi babes, I'm home

Äntligen hemma efter en lång och rolig dag på jobbet, vi makeup artister där har så himla kul tillsammans när vi jobbar. Älskar verkligen att gå dit varje gång jag ska jobba. Ni vet när man har ett jobb man bara får ont i magen av typ dagen innan man ska jobba, man känner att det är SÅ jobbigt, så känner jag absolut inte längre, det är underbart!

Nu på vägen hem har jag suttit med Antigona (en kollega) och snackat på tåget, hon skulle också till Helsingborg till en kompis, oh tåget var så segt också hem, vet inte varför men tror att det var den längsta tågresan på väldigt länge. I morgon vill två andra kollegor ha med mig ut och festa, de ska till Helsingborg och träffa vänner så jag tror jag hänger på dem, är ju aldrig fel. Ska bara jobba i morgon först med ett litet uppdrag med två tjejer.. Ni ska få se resultatet senare när bilder och så kommer upp. Nu är jag så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag satt... erhm.. Låg ner på golvet när jag precis kommit hem och snackade med en vän i telefon om jobb, jag var tvungen att svalka mig lite från den kvava värmen som är ute, jag gick och sprang i mellan åt från stationen och hem för jag var så hungrig och ändå sitter jag här och skriver... Haha, ska nog gå och ta en macka och dricka té nu framför en go film, varför inte "Superbad" looooooove it! HAHAHAHA, jag kom nyss på en sak.. En av mina kollegor som vill ha med mig ut i morgon fick rött och rosa läppstift idag av min manager, så söt han blev ska tänka på att ladda upp bilden i morgon eller lite senare om jag kommer ihåg det.. Ni måste se bilden. Och det bästa av allt var att det var han som ville ha läppstiftet, han tvingade min manager att måla på det, haha...

Och angående mitt inlägg om musik och samma titel och liknande sound så har jag faktiskt (konstigt nog med mitt stora musikintresse) aldrig lagt det direkt på minnet, självklart vetat om det men mitt huvud har bara inte sparat informationen om att artister har samma titel på sina låtar, självklart nu när jag ser och tänker efter så vet jag att jag visste om det, reagerade bara så starkt för att det var så likt MJ's ena låt samt Christinas "Save me from myself" som jag anser är en unik titel och för "lång" för att ha samma. Jag tycker det är helt okej att ha ett ord, men en mening?! Alla tycker olika somsagt..

Hoppas ni haft en bra dag, vill också säga att jag ÄLSKAR era kommentarer.
Tycker ni borde kommentera lite oftare.. Det är kul att läsa dem!

xoxo, M

27 juli

Guten morgen!
Ännu en jobb dag på studion sen är jag förmodligen ledig fram tills jag åker till Sthlm på fredag. Det blir att jag kanske får jobba en dag om det behövs annars ska jag bara vila och umgås med vänner. I morgon ska jag dock jobba med ett uppdrag, men då behöver jag inte gå upp tidigt, det är de som är jobbigt bara allt annat är kul! På onsdag ska jag på bio med min vän Sarah, vi ska se premiären av "Year One" med Jack Black och Michael Cera (från "Superbad"). Klicka här för att se trailern..
Kom på en sak nu, jag vet att mamma lyssnat väldigt mycket på Flipsyde förr och nu när hon hört "When it was good" några gånger på radion sa hon: "Nej det där kan inte vara Flipsyde, så lät de inte innan och de hade inte en tjej med". Tycker det är lite synd att de inte kör samma sound bara för att en medlem har hoppat in, jag gillar deras musik back in the days. Lyssna på tre av mina favoriter längst ner i inlägget..
Jag ville matcha in två konserter på en vecka och båda med Lady Gaga men igår såg jag att det var omöjligt, jag åker nämligen på fredag då hon är i Köpenhamn.. Det där sög, för jag ville verkligen se henne där också. Och dessutom har jag så nära dit att jag åker dit utan planering! Hoppas man kan se henne fler gånger sen efter Gröna Lund för jag vet om att jag kommer bli beroende. Så som med Tokio Hotel, det gick inte att låta bli att åka på konsert..


xoxo, M


Flipsyde - "Happy Birthday"


Flipsyde - "Angel"
 

Flipsyde - "Trumpets"


(Tre Flipsyde låtar, från back in the days)

Hush, hush

PCD's senaste video "hush, hush" Åskiter?
(Klicka på bilden för att komma till videon)




Det har även läckt ut nya låtar från Nicole själv och The Pussycat Dolls

Nicole - "Power's out" ft. The Sting



Nicole - "Save me from myself"



PCD - "Whatever happens"



Jag trodde inte man fick ha samma låttitel på en låt som redan finns..? Ni vet Christina Aguilera's "save me from myself" (där titlen är densamma). OCH ingen mindre än Michael Jackson's "Whatever happens" som är kopierad ganska mycket, speciellt lik i refrängen, även titlen där är densamma... Ibland kan man ju undra hur vissa tänker?

Whaaaaat!?

Någonting har hänt med datorn.. Kan inte öppna nya fönster utan då är den sidan kvar som varit uppe utan att den går över men när jag håller muspekaren så ser jag att jag är inne på rätt sida fast jag ser den inte, förstår ni? Fan så jobbigt. =/ Tillfälligt hoppas jag.. Ska starta om datorn, återkommer med musik sen från PCD som jag nyss höll på med..

tscüß

Jag ♥ min syster

Bjuder er på några bilder på mig och syrran.
Vi har en plan på gång till nästa sommar.. Vi och planer alltså, hehe..


Finns det någon lättare att älska än sitt eget kött och blod?
Malin i mitt hjärta förevigt!















Har ni några syskon?

Världens finaste Georg

En av de finaste bilderna jag sett på Georg...
 Look at his motherfuckingsexyface jeffla hottie!


Marry me, bitte!

When my bottle pop

Några killkompisar kom över för en stund sedan.. De sitter och
dricker öl och lyssnar på MJ, ska joina dem nu sen ska vi ner mot stan..

Puss!






Tågjävel

Jag hatar skånetrafiken!! Så där sa jag de, bryr mig inte heller. Det går ALLTID tåg hem från Malmö till Helsingborg åtta minuter över och trettioåtta minuter i, varje timme. Så länge jag tagit tåget från Malmö har det varit så men inte idag. Varför? För det är banarbete som alltid? Jag är ganska trött på att det aldrig är fritt på spåren utan att det alltid ska vara någonting där de håller på att ändra om eller byta till. Just nu åker tex. inte Helsingborgståget in till Lund och stannar där utan kör ett helt annat håll för att det är... Jo banarbete! Nej inte barnarbete, hahahaha... Kul! 
Blev en jeffla massa klagande nu men jag som ska hem och duscha och fixa mig inför ikväll, känner mig bara äcklig som sitter här bland alla andra som antagligen också väntar på tåget som inte gick. Jag sitter uppkopplad på "sidewalk express" på stationen, vääääldigt bra att de har internet och bra datorer här om liknande saker inträffar så man kan underhålla sig lite. Jag som stått upp hela dagen vill sitta och koppla av lite nu tack.
Vi har haft det ganska lugnt idag, vi hade många bekräftade kunder men inte många som dök upp ändå, det kan bli så ibland. Men oftast så kommer alla som bekräftat att de ska komma. I morgon behövde jag inte jobba, det var skönt för sen jobbar jag på måndag på studion och har några andra uppdrag på tisdagen. Ledig onsdag (ska kanske jobba för en makeup artist på jobbet som inte kunde den dagen dock), torsdag ledig och då måste jag ha ett litet möte med min revisor så jag får saker och ting utklarat jag måste veta.. Sen på fredag åker jag till huvudstaaaaaaaden! Nu blev detta ett långt inlägg men det är ju kul för er iallafall, har inte mycket bättre för mig än att sitta här och glo in i datorn.. Ska checka lite mail och så nu, vi hörs när jag kommer hem, bloggar innan utgång fooo chaaaoou!

xoxo, M

Hon har känslan

Jag har sett många, MÅNGA superhärliga versioner av "poker face" live med Lady Gaga men denna är en av de absolut bästa, jag har tårar i ögonen, hon sjunger den med en sådan speciell känsla. Jag älskar henne och hennes musik mer och mer för varje dag som går. Jag lyssnar på musiken varje dag, det går inte en dag utan hennes musik, om inte hemma, i min Ipod eller på jobbet så sjunger jag på någon låt själv. Tänk att stå inför den publiken, jag fick tårar i ögonen då hon säger att "detta är en sådan situation då hon måste nypa sig själv för att se om det är sant." Underbart och magiskt! Hon är stor för mig, många ser henne som en nobody och inte är det för musiken hon gör för de har aldrig givit den en chans utan för hur hon ser ut och hur hon klär sig. Det är en del av henne, jag älskar allt som har med henne att göra! Tro mig, hon (har redan och kommer) gå väldigt långt!


Lyssna och njut.
Ni som aldrig brytt er om att ge denna underbara skapelse en chans, do it now!
For me... And for Gaga!



Är fortfarande kvar på jobbet, hade bara en chans på datorn nu när några kunder inte kommit... Slutar alldele strax, ska ta tåget då och möta upp några vänner hemma hos mig sen är det utgång som vanligt. Antagligen jobbar jag bara halvdag i morgon eller så behöver jag inte komma in alls eftersom vi inte har så många bokade kunder. Vi får se!

25 juli

Hur många av er fick lön igår? Lilla jag får vänta tills den 29 juli.. Förhoppningsvis kommer den då, vi fakturerar den 21a och de får tio dagar på sig att sätta in pengarna så hoppas att jag får dem lagom till Sthlm så jag kan köpa smink och så, vet redan vad jag behöver och det är inte lite de, hehe.. Nu ska jag alldeles strax förbereda mig för ännu en lång dag, jobbar även i morgon men tänkte att jag skulle dra ut idag ändå, sova några timmar inatt eller inte sova alls? Lika bra att skita i att sova, haha.. Nej skoja bara. Usch jag kommer vara död i morgon. Känner mig död idag och jag la mig ändå lite innan tolv för jag kunde inte somna.

GLÖM INTE att rösta på Crossfire som kan bli förband åt Lady Gaga. Varje gång man röstar ökar man också sin chans att vinna en träff med Lady Gaga. Ni smsröstar och det ser ut såhär: OAL CROSS till nummer 72500! Vote, vote vote. Ärligt är de bäst som är med och tävlar, de är de enda bandet jag hört ifrån innan. De förtjänar att vinna..

En sak till, ni som vill bli plåtade och sminkade samt få hårstyling av mig nu när jag åker till Sthlm, det är inte försent! Ni kan fortfarande anmäla er, där är några få platser kvar. Och ni som var intresserade, jag har mailat er!! Maila mig på: [email protected] för mer info (endast seriösa svar, tack!) Nu ska jag gå och sminka mig och göra frukost...


Küss, M



Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo "Knock You Down"


Ich bin zu hause

Äntligen hemma efter en lång men innehållsrik och rolig dag på jobbet, jag älskar mitt jobb. Känns så jäkla bra varje morgon (efter att man piggnat till såklart) och veta vad man har framför sig. Inte många som känner så antar jag och det är tråkigt, man ska ju tycka om det man jobbar med och känna att det ger en någonting. Men självklart i detta läge får man ta lite vad man får, inte lätt att få jobb nu direkt, jag hade bara tur. Min gamla klasskompis som fixade det åt mig och det går vidare.
jag kan inte låta bli att ta upp problemet angående att Tom har slagit ett "fan" på en bensinmack i Tyskland, det har gått för långt nu. Vi förstår att det inte är så allvarligt som de säger, det är så jäkla överdrivet nu, hon blev slagen, en gång. Inte misshandlad. Blir så sur på att sådant kan tas upp och tas långt vidare endast för att han är känd och att tjejerna vill få ut pengar och uppmärksamhet, endast därför. Hon lider ju inte av det nu och behöver verkligen inte känna hot att det ska hända igen. Om man provocerar fram en smäll får man fan skylla sig själv. Sorry men det är vad jag tycker. En vän till mig blev svårt misshandlad för inte alls länge sedan av personer de vet vilka det är, tror ni att killarna blir stämda? Nej de får böter och en tillsägelse om att detta inte får hända igen, sen kan de få samhällstjänst, kanske... Hur kan detta tas på mindre allvar? Jag blir riktigt pissed så såndant här, bara för att det råkar vara Tom Kaulitz blir det en jävla uppståndelse, let him be alone for fword sake. What's up with the sick stalking!? Inte konstigt att han slog henne! Ska egentligen inte sitta här och öppna mig för mycket men just nu är jag bara så förbannad på att sådant här särbehandlas så fruktansvärt hårt! Det ska inte vara så. Min vän blev duktigt skadad i hela ansiktet och vågar inte gå ut igen pga alla hot denne fått!
Well, nu ska jag inte skriva mer, har lust att radera allt detta nu igen men.. Vill bara få det ur mig. Tanken kom upp nu igen när jag såg en video på att Tom blivit stämd!


Nu ska jag sova, vi hörs av i morgon, tidigt!
Jag jobbar somsagt igen.. Sov gott mina fina läsare ♥

xoxo, M

24 juli

Guten morgen alla morgonpigga!
Hoppas ni mår bra idag, det gör jag förrutom att jag är liiiiiite trött. En aning då alltså, jag stupade somsagt i säng efter mitt förra inlägg. Var så jäkla trött och jag som egentligen skulle se Von Benzo inatt men det blev inget med de tyvärr. Nu håller jag på att göra mig i ordning inför dagen på jobb sen på kvällen ska jag träffa tjejerna i stan, de är redan i stan då så jag bara åker och träffar dem en stund efter jobbet sen ska jag upp och jobba i morgon igen men då är det en timme tidigare för första kunden kommer tio i morgonbitti vilket betyder att jag måste ta tåget vid åtta för att komma i tid, då måste jag gå upp tidigare än idag, suck!
Jag kommer inte kunna blogga på hela dagen, hoppas ni klarar er ändå.. Eftersom jag ska direkt till stan efter jobbet så hörs vi när jag kommer hem sent ikväll istället. Det blir inte så sent eftersom jag ska upp tidigt i morgon. Och om det regnar så skiter jag i det helt, det regnade igår och det sög! Nu ska jag fortsätta sen slänga i mig lite frukost, eller rättare sagt jag ska njuta framför TVn med lite frukost som vanligt tar jag en halvtimme på mig, det är skönast! Ska hinna göra lunch också till dagen..

xoxo, M



Igår såg vi Erik Hassle på Tivoli, superbra var han live!

mot sängen

Är hemma nu.. Ska sova, är sjukt trött! Jobb i morgon sen träffa 
tjejerna ute om jag inte kommer hem försent.. Vi hörs i morgonbitti!

Sov gott ♥

Away...

Nu ska jag iväg till stan och träffa Anna, vi ska lyssna på musik och mysa!
Svara på dagens fråga så länge. Vi hörs igen ikväll när jag kommer hem, ingen aning om när.. 

xoxo, M


Out of control

Dagens fråga


Vad gör du om 10 år?


   
Modell: Caroline "Mini"
Makeup, hår & foto: Mroxx.se


Jag själv jobbar med det jag älskar, min passion! Och gör det jag vill göra samt skriva om musik. Bor på något fint ställe och har mina underbara vänner och min fina familj nära, alltid!

23 juli

Ahhhh... Dagarna bara springer iväg, snart åker jag till stockholm för jobb och ledighet, träffa vänner och gå på en helt jävla underbar konsert med en av mina största idoler! jag stannar nästan en vecka, så skönt! Ska bli jättekul. Jag älskar Stockholm.
I dag ska jag träffa Anna, ta en runda på stan eftersom det är festival här nu i Helsingborg.. Nu har jag suttit med detta inlägget sen jag öppnade datorn för ca en timme sen, inte bra.. Jag kommer aldig till saken, haha.. Bättre att jag skiter i detta inlägget jag kommer upp med en dagens fråga snart, kommer ändå ingen vart för jag kollar på film, äter frukost och pratar med Cici samtidigt som jag skriver blogg, ingen bra kombo. Vi tjejerkan göra flera saker samtidigt, I know but..


xoxo, M

Home again...

Hemma från bion, vad ska man säga utan att avslöja för er som inte sett den. Den var bra, men hade förväntat mig mer av den men HP förblir alltid HP, bra filmer! Måste säga att filmen var väldigt fint filmad och den var lite mer "skrämmande" än de andra fem, man hoppade till några gånger i biostolen, hehe! Nu ska jag snart hoppa i säng, hoppas ni haft en fin kväll.. Vi hörs i morgon, as usual ;) .. Är ledig då också! Sen jobbar jag heeeela helgen.

Puss på er



Biokväll

Nu ska jag iväg till en vän sen ska vi vidare och titta på bio, det blir Harry Potter, for sure! Har sett alla andra filmerna så det ska spännande att de den senaste nu. Många säger att den inte är lika bra som de färväntat sig att den ska vara.

Idag såg jag även att Tokio Hotel ska ha ett mini gig den 27 augusti, de kommer lotta ut biljetter på Nokia.de som Tokio Hotel nu har ett koncept med. Damn, jag vill gå på de mini giget, det kommer även vara en signering samtidigt och de kommer köra en ny låt. How cool is that gonna be? Jag ska testa lyckan och vara med och tävla om biljetter, tävlingen öppnar den 3 augusti. Nu måste jag rusa, vi hörs senare ikväll antingen innan eller efter bion.

xoxo, M


Bild på mig som jag tog för någon dag sen efter jobbet

The song for today



Lady Gaga - "Disco Heaven"


Hjälp Crossfire att bli förband till Lady Gaga

Det är en tjej som kontaktat mig ang. Lady Gaga konserten på Gröna Lund, Hon håller på med ett filmprojekt och har nu en chans att lämna sitt filmmanus som hon har jobbat på tillsammans med sin nära vän, regissören Alexi Carpentieri som bland annats har sålt reklamfilm till JC. Nu kommer "men", OM hon ska kunna göra detta så måste artisten Crossfire vinna som förband åt Lady Gaga när hon kommer hit. Vi fans får lov att bestämma vem som ska vara förband till Lady Gaga den 2 augusti och Crossfire ska självklart vinna!


Kika här:
Openingact Crossfire för att rösta på dem! Det är genom sms ni röstar och det kostar bara 6:- själv har jag och ska rösta flera gånger, kom igen nu! Detta förtjänar både Crossfire och tjejen som kontaktade mig. Jag tycker alla kan visa lite kärlek och rösta på Crossfire!

Smset ska se ut så här:

OAL CROSS till nummer 72500


Crossfire måste få mer än 350 röster, sätt igång att rösta, detta ska vi fixa!! Eller hur??



Snart ses vi, jag längst fram och du på scen baby!

You like, huh?

Damn.. För första gången kände jag drag till denne unga mannen! Hm, Wonder why?
Han är väl ganska okej ändå, hehe.. Fast att jag fortfarande inte sett twilight, shame on me!




Källa: US magazine, samt foto: Rolling Stone


Jolie look alike

Vem är vem? Gud så lik hon är Angelina Jolie.
Tjejen heter Dorien Rose och är en känd Angelina "look alike"






Här är även två andra tjejer som är otroligt lika Angelina

Tiffany


Cross



Angelina är fortfarande hetast..
Vad tycker ni, visst är tjejerna lika Angelina?

21 juli

Godmorgon alles
Hoppas ni mår fint idag, jag är jättetrött! Hatar att gå upp tidigt.. Men sånt är livet, ska snart göra mig i ordning sen äta frukost och gå iväg till tåget. Sitter just nu och lyssnar på Lady Gaga live kan inte fatta att jag snart ska få se henne live.. jag och en av mina vänner som ska dit med mig fick ett mindre utbrott igår på msn, det slog oss att vi verkligen skulle se henne. Helt sjukt! Kommer vara en underbar dag. Jag längtar jättemycket nuuuu!! Jag SKA stå längst fram, ska! Utan tvekan, hehe.
Idag ska jag jobba, glömde skriva de (igen) men det förstod ni kanske eftersom jag går upp tidigt, vilket jag helst inte gör i vanliga fall, haha. Självklart om det är någonting viktigt Idag ska jag skicka faktura också till jobbet så pengarna kommer in i slutet på månaden då det händer mycket, ska iväg till sthlm och så. Bra att ha pengarna där så jag kan shoppa loss på makeup store, face och andra sminkaffärer.. Vet ni någon speciell som finns där kanske!? Nu måste jag skynda mig, vill ha en lång och härlig stund till frukosten, jag försöker ta minst en halvtimme iallafall, det är så skönt att sitta och njuta av frukosten, sen måste jag fixa lunchen som jag ska ta med mig. Vi hörs av när jag är hemma igen, ikväll vid halv tio, tio någongång..

xoxo, M




Taggad på facebook

Min kära vän Sarah taggade mig nyss i dessa sjukt fina bilder på facebook..
Tror detta är typ två veckor sedan då vi var på The Tivoli här i Helsingborg!
En bild var FÖR hemsk för att visas. Love you anyway bb ♥

 

Dagen i bilder

Glömde säga att jag skulle jobba idag...Tog några bilder på tåget till Malmö!
Ja, jag fotar mig själv, ingen annan i den vagnen jag satt i, tur de.. Hehe





Stranden, utsikten från tåget..


Min "väska", hittade inte någon jag ville ha så fick bli en påse :p


Min frukost.. Hehe

feedback

Jag har fått höra att jag är bra på att ge personer feedback, det är en väldigt bra egenskap tycker jag. Sist jag fick höra det var från min förra makeup lärare när jag fick mitt diplom, att ingen annan elev hade någonsin gett henne så mycket feedback som jag. Blev jätteglad när hon sa det till mig!

Idag tänkte jag skriva om drömmar... Jag är en riktig dagdrömmare och speciellt på kvällen då innan man ska somna i sängen, det är därför det tar så lång tid för mig att sova, jag tänker helt enkelt för mycket och bygger upp olika scenario beroende på vad det är jag tänker på och dagdrömmer om.
Hur många av er har stora drömmar? Någon av er vill bli en eftertraktad journalist som har jobb på stora tidningar och som har jobb hela tiden och kan leva på det utan problem, men du tänker: "Det är så höga betyg man ska ha för att komma in på journalisthögskolan" eller "Det tar så långt tid att arbeta sig upp så jag väljer något annat". Då hamnar man istället på ICA eller i någon telefonväxel på något företag man inte vet ett skit om (no offence). Det är framtiden man pratar om, er framtid och era drömmar. Om man kan dagdrömma om det och måla upp olika scenario då kan man leva upp till det också, det handlar bara om att kämpa och visa att man vill, inte bara för andra utan framförallt för sig själv. Rätt inställning och med rätt attityd kommer man långt. Som tidigare nämnt är feedback en viktig del i allting för att man ska känna från någon annan närstående eller vän att man tänker rätt och att man är inne på rätt spår så att man inte svävar för långt bort. Att få höra en annans åsikt om saker och ting är en bra grej tycker jag men sen samtidigt om man bestämt sig för någonting så kan inte någonannan försöka ändra på det utan bara komma med sina åsikter och tankar.
Tänk inte att det är lång väg dit, tänkt inte heller att det är höga betyg för att komma in eller att ni måste ta studielån för att gå den eller den andra utbildningen. Vill ni hellre jobba med någonting ni absolut inte trivs med och känner att det är jobbigt dagen innan att ni ska iväg. Ta chansen, vem vet om just du blir en känd författare eller en stor designer.. Dagdrömmare vet att man kan lyckas för ni lika så jag tänker och drömmer om hur man vill att det ska vara.

Lev din dröm innan någonannan gör det åt dig!

Kvällens fråga

Hur ser er idealkille ut?

 

långa, smala rockpojkar med stil därtill, svart axellångt hår,
gärna med tatueringar och extremt musik intresserade!

Då, dååååå.. It.. is... so.... Hawt!

Kiwi bird






Förstod ni den korta historian?
Jag gråter varje gång!

Resan bokad


Stockholm 31 juli - 5 augusti
Jobba, träffa vänner och konsert med lady gaga ♥

Nu ska jag sätta mig och maila alla kunder i Stockholm och boka in datum och tid!
Det blir förhoppningsvis party i huvudstaden under den helgen också..

En av mina vänner från Göteborg som tidigare bott här ska dit samtidigt
som mig fast på pridefestivalen ska träffa honom också tänkte jag!



Snart, snart, snart!!!

19 juli

Så störigt pinsamt.. Hörde först Flipsyde med låten "When it was good" (heter den ens de?) och nu Michael Jackson med "Human nature".. Nej, skitsamma det var ingenting.. Bara att ingen kommer kunna slå hans framgång. Never ever. He's still the best, fuck the rest! Nej, to harsh there, inte fuck the rest bara de som tror att de kan kalla sig för artister utan att vara det. Fan.. Nu spelar den "you are not alone"! God I miss Michael, jag ville gärna se honom i London fast att jag inte hade någon biljett men det fanns ju alltid att köpa, så jag hade gjort det!
Nu har jag precis hunnit äta en god frukost: mackor med lime curd och en latte. Mmmm, ni som inte smakat lime curd eller lemon curd måste göra det, curd av alla dess slag finns att hitta i mataffärerna vid sylten och sådant. Det smakar ljuvligt! Lovar er, ni kommer inte bli besvikna.
Ikväll ska tjejerna och jag kolla film, vet inte än vilken det blir men Anna har inte sett "Superbad" än så why not!? Som sagt så älskar jag den filmen, helt otroligt rolig rulle! Jag är alltid sugen på att se den filmen. En annan rolig klassiker är "White chicks" som jag också bara ääääälskar, den såg jag får någon dag sedan bara, med Tara. Vi visste inte vilken vi skulle kolla på så såg vi den filmen och bara nickade mot varandra, hahaha!
Nu ska jag plocka lite i mitt rum, städa undan allt från veckan och igår då jag inte hunnit så det ligger kläder och smink överallt känns det som. Vi hade roligt igår också btw, en vanlig utekväll men vi hade nog ändå roligast här hemma när vi såg bilden på mig då jag skulle ladda upp dem i inlägget här i bloggen, jag skrattade så jag grät. Fick göra om min mascara också.. Hahaha! Helt otroligt att jag lyckas med en sådan min.. Kanske inte så roligt för er att se men så kul vi hade åt de här hemma.


xoxo, M


SÅ HÄR ROLIGT KAN MAN HA

Picture spam på mig och André.. BE PREPERED!!!

















HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
(ni FÅR skratta, vig dog nyss av skrattanfallet vi fick! HERREGUUUUUUD..
Hur lyckas jag få in en sådan min?)





Nu ska vi ut och skaka rumpan!

Back from work

Kom precis hem från jobbet.. Har jobbat hela dagen idag, åtta timmar som vanligt men tågresan dit och hem tar ju halva dagen typ, det tar mig en timme att komma till Malmö med tåget dit, sen hem vet man aldrig när man slutar eftersom de beror på kunderna så man kan aldrig planera in tågtiden där så man får räkna med väntan..
Jag mötte upp André vid tågstationen så nu sitter vi här, jag ska alldeles strax börja göra mig i ordning inför kvällen men först ska jag äta någonting, åt bara thaimat från igår som jag och mamma köpte så nu blir det food sen ska jag slänga mig direkt i duschen.. Jag var bjuden på tjejkväll hemma hos en vän ikväll men jag hinner inte komma, det har hållit på nu sedan sex och jag hade varit där vid elva om jag skulle dit känns bara tråkigt men vi träffar dem ute, for sure!
Ohh, hahaha.. Jag ÄLSKAR "superbad", kom och tänka på den filmen nu när jag skrev "for sure" när Seth säger att han ska fixa fake leg då en av tjejerna står där han tycker om.. Han är så pinsam att jag dör. Jag tror inte jag skrattat så mycket åt någon film förr än den, den är underbar!! Helt klart min nya favorit..

so long, uppar innan utgång med bilder...

xoxo, M


18 juli - Mot jobbet...

Mooornin' alles!
Just nu går Tokio Hotel, "Zimmer 483" på spotify.. Längtar efter de nya albumet!! Jag vaknade vid halv sju och har nu hållit på att göra mig i ordning och packa inför dagen, ska jobba i studion idag i Malmö. Som ni vet så hatar jag att gå upp på morgonen, jag hatar tidiga mornar men ibland måste man.. Jag ska inte klaga egentligen för jag börjar tio så jag behöver inte gå upp SÅ tidigt, tänk ett vanligt sju till fyra jobb, om det varit i malmö så hade jag fått ta tåget kvart över fem på morgonen, uuuusch! Det gjorde min mamma en period innan då hon jobbade där så jäkla tidigt.
Efter jobbet idag ska jag ut och partaja med min vän André och Lois, förhoppningsvis kommer dem hem till mig när jag är hemma efter jobbet och vi börjar här, jag blandar lite drinkar till dem och så, det är kul! Senare drar vi oss vidare och sist somvanligt avslutar vi på tivvan, gosh vad jag älskar de stället och alla som jobbar där.. Errhmm okej, inte alla men typ, haha.. Nu ska jag ta och göra mig lite frukost som redan är förberett i köket, ska även ta med mig kaffe till på tåget så jag vaknar idag, mitt huvud gör så ont av att ja, ni vet att man går upp tidigt. Brukar ni också känna så?


xoxo, M



På tåget till Helsingborg


Jag och Lisa är SÅ VACKRA!


HAHAHHAHA.....
 




No life, vi har så tråkigt här på tåget.... En timme kvar! Hold oooon..
Btw, ni måste se videon, hahaha!

Redan klara...

Nu sitter jag här i sminkrummet och vi är klara, jag och Lisa väntar på att klockan ska gå och vi ska gå till stationen och ta tåget därifrån. Jag (som ska jobba tidigt i morgon) kan inte stanna ikväll under visningen, hade gärna velat men ska upp supertidigt. Det kommer spelas in så förhoppningsvis kan man få se det senare, vi kollade när de repade innan, det såg bra ut med cool musik, nu är alla modeller nästan klara, alla ser sjukt coola ut med olika sminkningar, vissa med fantasi och vissa med sotningar beroende på vad det är som modellerna ska visa upp.. Vi hörs igen en runda på tåget, tänkte att jag kunde koppla upp mig där också eftersom det är en lång resa hem och det har uttag på tågen, perfekt för mig och Lisa, vi kan kolla på massor av youtube klipp, har många roliga att visa henne.. Hehee...


xoxo, M


Dagens fråga


Vad tror ni (och hoppas på) att det är för något bloggerbjudande jag fått?



17 juli

Good mornin'
Upp och hoppa.. Pigg är jag inte iallafall, somnade inte förrän vid halv tre för att... Ja, jag kunde inte helt enkelt. Hatar när det händer, då man ligger och tänker på för mycket, men vet ni vad? Det är inte lönt att tänka vad man ska göra eller på någonting nytt som man måste komma ihåg för man minns det oftast inte. Jag kommer inte ihåg vad jag skulle göra idag utifrån vad jag tänkte på när jag skulle sova.
Nu ska jag snart in och väcka Tara, vi ska äta en sista frukost tillsammans sen ska jag iväg före henne och mamma kör henne till stationen senare. En makeup artist kommer och hämtar upp mig och Lisa här vid halv nio sen kör vi till Karlshamn och förbereder inför kvällen, det kommer säkert bli grymt kul och en cool show. Ni som bor i Karlshamn eller nära, kom dit och kolla.. Tror faktiskt den ansvariga sa att det var stora scenen och att det är halv nio på kvällen! Nu måste jag skynda mig, dagen fråga kommer upp så småningom..

Love you all ♥




Wish I were there, my heart hurts..
You are the greatest star in my eyes! Forever Christina Aguilera

Pictures with love - Tara, the paparazzi girl

Bara bilder på mig, Tara den lilla paparazzin tog MASSOR av bilder idag på vår lilla tripp till Malmö..Tråkigt att hon ska åka tillbaka imorgon, vi har haft superkul! Imorgon ska jag jobba i Karlshamn, det är festival där och jag ska sminka för en modeshow som är på kvällen, hoppas ni som bor där vill komma och kolla, blir nog en great show. Nu ska vi förbereda för imorgon, Tara ska packa sin väska och jag ska tvätta penslar och packa mitt för i morgon, jag tar även med mig min laptop så jag kan uppdatera och ta "behind the scenes" bilder och visa er.. Allt inom makeup kommer så småningom bara till min nya makeup blogg inte riktigt än, som jag sa sist med bloggerbjudandet så fick det vänta i lite mer än en vecka till, I'm all excited about it! Ni får snart veta alles.. Ohh, jag har så mycket planerat inför denna helgen, ska vara i Karlshamn hela dagen imorgon och sen lördag ska jag jobba på studion och ut på kvällen med min bästa killkompis André (love him!) och jobba på söndagen igen med fotografen Emelie som jag jobbat med några gånger innan. Fullspäckad helg men ack så roligt!


Hörs tidigt i morgonbitti!
/Miiiiirrrr














You like pictures, don't ya?

Home again..

.. After a nice day! jag shoppade lite, eller mamma köpte de till mig, hehe! Lite smink på makeup store som var på rea och ett linne samt en ny kalender och oh nitar också och en annan ögonskugga från shock, en puderskugga i en skarp blå färg, så jäkla hett att jag vill testa den på mig själv, haha.. Men faktiskt så framhävs de bruna i mina hazel eyes mer om man använder blått eller turkos, blåa toner iallafall.
Nu ska vi åka till maxi och köpa lite till frukost i morgon, we're out of bread! Även lite snacks till Tara för hennes resa tillbaka till Danmark i morgon, hon åker inte hem till Canada förrän efter hon varit och besökt en kompis i tyskland och hos en i Amsterdam.. Vi har bestämt att jag kommer och hälsar på henne när Tokio Hotel kommer dit, antingen konsert eller bara PR, vilket som! Nu måste vi iväg, so long babes! Laddar upp lite bilder från dagen senare..


xoxo, M


16 juli - Trip to Malmö

Godmiddag alles!
Mamma, jag och Tara ska alldeles strax iväg till malmö, just nu håller jag på att göra mig i ordning till Michael Jackson (may he rest in peace) på spotify.. Vilken bra uppfinning det är alltså, tråkigt bara att man inte kan överföra det till sin Ipod men då är det i princip samma sak som att ladda ner, på något sätt. Jag hörde att de pratade om att ha det om några år, att man skulle betala en avgift för att ha de i månaden (som vissa redan gör) och få kunna överföra det till CD och Ipod osv.. Nu måste vi sticka iväg, vi hörs igen när jag kommer hem.. Vet inte riktigt när men tidig kväll tror jag, kanske vid sju, åtta!? Något sådant.

xoxo, M



ohh... nom, nom..
He's nasty!

Dirrty live

Detta numret de gör här är fantastiskt bra, hennes dansare är sjukt grymma.. Christina är så jäkla bra och har alltid super shower! Jag längtar tills jag får se henne live, hon kommer förmodligen ha en tour i början på 2010 eftersom hennes skiva kommer släppas i november någongång.. Hon får verkligen taket att lyfta, den rösten!! ♥



Official Christina Aguilera's Live from down under DVD i Sydney

David after dentist

Ni måste titta på denna videon, det är en liten grabb som varit hos tandläkaren och är fortfarande hög efter alla mediciner han fick under tiden hod tandläkaren. Den är SÅ rolig och han är hur söt som helst!! Bara titta på den, haha.. Snälla!


Dagens fråga

Vad är det bästa du någonsin gjort?

 
 


  

Det bästa jag någonsin gjort är mina Tokio Hotel resor och överst ligger Toronto, Canada när de spelade på Mod Club och medverkade på much music och Comet awards plus efterfesten 2008! Europe music awards ligger tätt intill ♥

15 juli

I'm up! Helt jäkla seg, tror jag börjar bli sjuk.. Inte kul alls! I gårkväll var jag riktigt seg och trodde att det skulle bli bättre i morse men icke. Jag orkar knappt skriva heller, ska försöka få i mig lite frukost nu och se om det blir bättre. Ska även gå in och få liv i Tara som ligger och sover i min syrras rum som hon lånar nu under tiden hon är här.
Minns ni att jag skrev om bloggerbjudandet, det väntar lite pga semestertider men ni kommer få reda på det om mindre än två veckor.. Ska bli roligt!! Nej nu ska jag vidare till frukosten, vi hörs snart igen.. En dagens fråga som vanligt blir det nog!
Det första jag fick syn på när jag satte på datorn nu idag var bilder på Gustav (Tokio Hotel trummisen) där bilderna antagligen föreställer honom precis efter alla stygn är satta. Han blev misshandlad utanför en klubb i sin hemstad. En sak jag undrar, varför hade han inte säkerhetsvakt med sig? Det är inte bara Bill och Tom som kan råka illa ut, de kanske de förstår nu. Nu måste han hela tiden ha någon med sig som kan skydda honom. Innan denna olyckan kunde han gå ut utan att oroa sig, samma sak med Georg, de håller sin lite i skym undan... Nu blir man bara mer och mer orolig att det ska hända igen eller att det händer med Georg som också kan gå utan säkerhetsvakt. Sånt här få inte hända och absolut inte igen!
Hur fan kan man göra så? Hur är man funtad? Jag blir bara så jävla förbannad att jag vill skrika ut. Om man inte uppskattar musiken eller om de nu hatar Tokio Hotel så skit istället i allt och ignorera bara. Ni kan se en bild här och en annan lite närmare här! Gustav, Georg, Bill och Tom... Ni har världens bästa stöd från världens bästa fans!


xoxo, M



Home again...

Hemma efter en lång dag, jag kunde inte blogga från bilen för de mobila fungerade inte mitt ute i hodden, haha.. Helt öde var vi ju innan vi kom ut på motorvägen igen. Nu ska jag och Tara åka och hyra en film, de stänger om en halvtimme som vi måste skynda oss. Jag köpte ett par solbrillor idag från axcent, de är så snygga! Jag kanske nattbloggar sen om jag orkar, annars hörs vi i morgon!

xoxo, M


 


Två bilder på mig från dagen

I bilen

Just nu sitter vi i bilen på väg till marknaden i Kivik.
Äter snacks och kollar videos.. Vi är framme om ungefär en timme!
Vi hörs när vi är på väg hem igen, när vi är i bilen.

PUSS!




14 juli

Heellooo friends! Mår ni bra idag? Jag mår finfint.. Vi håller på att göra oss i ordning för dagen, pappa kommer snart och hämtar upp oss, vi ska till en stor marknad en timme bort. Hoppas att jag hittar något roligt, det brukar man alltid kunna göra på marknader, visst!? Tara tycker iallafall att det ska bli hur kul som helst och hon har även testat massor av svensk mat nu, hon älskar godiset, hon köpte säkert två kilo, skojar inte.. Hahaha! Så söt. Men då har hon ju tills hon åker hem sen också. Idag är jag ledig från jobbet, det var en makeup artist som frågade om jag kunde jobba för henne men nu har jag ju besök, inte så roligt för henne att sitta hemma bara så jag fick säga nej, men annars hade jag tagit de, så lite som jag jobbar där, behöver fler tider. Jag pratade lite med samma företag fast i sthlm och sa att jag skulle upp snart, så hoppas på ett möte eller liknande.
Nu måste jag skynda mig, vi ska gå om en timme.. Hoppas ni får en fin dag! Det är sol här nere i underbara Skåne! Tror att det kommer bli svårt att flytta här ifrån om man nu ska göra det i framtiden, Helsingborg är vackert. Underbart på sommaren! En äkta sommarstad. Neeej, nu måste jag verkligen gå, jag tar datorn med mig så jag kan blogga från bilen när vi är på väg dit och hem..

xoxo, M

Gusti, hope you're okay baby! ♥

Dagens fråga

Vilken är din favorit färg att ha som nagellack?







Min är silver, svart och blå metallic


I'm home

Nu är jag hemma från jobbet,
ska äta lite nu sen slänger jag upp en "dagens fråga"!
Är helt slut, idag blir det film som vanligt...


xoxo, M


I love you

13 juli

Godmorgon vänner!
jobb idag, så kommer inte kunna blogga förrän jag kommer hem sen igen eftersom mobilbloggningen inte fungerar, trist! Tara ska iallafall stanna hemma idag och fixa med sina kurser i skolan, det är en speciell tid det måste göras så det är bättre att hon vet om att hon kan gå in och göra det genom datorn här istället för på mitt jobb.
Nu ska jag alldeles strax gå och slänga i mig lite frukost, det är heldag idag på jobb så slutar inte förrän åtta ikväll och är hemma vid tio typ. Segt med resan hem men jag får lyssna på musik så är det helt okej! Idag får vi se vad vi hittar på, efter mitt jobb. Säkert bara slappt med film och så. I veckan ska vi nog med min pappa till en stor marknad, ska bli roligt att gå runder och kolla lite.. Nu måste jag skynda mig och klä på mig, sminket är på nu iallafall! Det blev ett kort inlägg idag, men vi hörs mer ikväll..
 
xoxo, M



sega söndag

Jag och Tara har sedan vi gick upp kollat på två filmer och ätit, inget mer.. Först kollade vi på "Love Wrecked" som jag älskar den filmen så jäkla rolig är Amanda Bynes, she never fails.. Sen kollade vi på "Man on fire" med Dakota Fanning och Denzel Washington, den är helt sjukt bra. Man gråter varje gång också, någon som sett den!? Eller kanske den andra? Nu ska vi snart åka och hyra en annan film I think, vi väntar bara på att mamma ska komma tillbaka eller så tar vi en i högen här hemma.
I morgon ska jag jobba, hela dagen lång men jag tror att Tara stannar här hemma för hon ska välja ut vilka klasser hon vill ha när hon börjar skolan igen, de gör hon under dagen här hemma då hon är säkrad internet, hehe.. Mitt huvud har gjort ont precis hela dagen, så jäkla jobbigt kanske borde ta en panodil zapp, har inte tänkt på de konstigt nog förrän nu. Igår tog jag även bilder på ett band härifrån Helsingborg, musiken är grymt bra. Von Benzo heter dem, här kan ni se deras myspace sida och lyssna på låtar.

xoxo, M

Dagens fråga

Vilken Lady Gaga frisyr är din favorit?

 

 
 

 

 
 





Där var några av dem. Jag älskar hennes rosett, hennes famous bow.
Det är så hon! Det lila håret är också coolt.

Gårkvällens outfit

 








Ausgang

Nu ska vi ut, först party för mina två vänner som fyller 20 och sen vidare efter det.. Jag har pimpat mina heels, riktigt grymma blev dem, ska försöka få en bild på dem ikväll.. Jag hakade även på Elin Klings style med svarta avklippta trashiga strumpbyxor under jeansshortsen som Kenza gjorde igår, love it! Nu har vi bråttom, ska försöka få massor av roliga bilder från denna kväll, det händer en del ;) Ha en fin kväll babes!








Dagens fråga

Shoppar du hellre på H&M Gina Tricot?






Jag tror jag måste välja H&M fast att Gina Tricot har supersnygga kläder!

11 juli

Godmiddag folket, what's up today? Jag har precis käkat frulle och kollat lite på LA ink och SYTYCD. Det är två av mina absoluta favorit program som går på TV. På tal om tatueringar så längtar jag tills jag kan göra min tredje, den kommer bli SÅ snygg. Inte alls som de andra "fjuttarna" jag har nu, hehe.. Nej men de är så små och min nästa ska vara stor! Jag och Tara hade roligt igår, först var vi hos Anna och kollade film, Louice var också där, kul att Tara fick träffa några av mina nära vänner också. Sen efter filmen begav vi oss hem till Stoffe och Max, där bla. Sarah och Linnéa var. De hade förfest som vanligt sen skulle några av dem ut men vi sparar oss tills idag istället för idag är det party!! Emelie och Diddi har sig 20 årsfest idag på samma ställe som jag hade min 20 årsfest, grymt kul kommer det bli..

Nu först innan vi börjar göra oss redo för dagen ska vi till väla och köpa lite grejs som behövs, Tara vill kolla lite kläder också och jag ska kolla smycken och present till tjejerna som fyller år, jag har ingen aning om vad jag ska köpa heller, det är svårt det där med presenter. Jag får hitta på något roligt, hehe.. Emelie ska iallafall få en "make over" av mig idag, i eftermiddag någongång innan de ska tillbaka till festen och förbereda inför kvällen. Själv vet jag inte alls vad jag ska ha på mig eller hur mitt smink ska se ut, men sånt löser man påvägen.. Tara ville iallafall ha en svart sotning, ovanligt? Alla vill att en som kan det där ska göra en svart sotning, men det hade jag också velat för det är så jäkla svårt att göra när man inte riktigt vet hur man ska göra. Det är en av de svåraste skuggorna att lägga.. Nu ska jag bege mig, ska klä på mig och sen sticker vi iväg en sväng..


So long babes!

Girls night

With the movie "Zack and Miri make a porno"

Godis bordet.. Yumm!


Mirre


Tara and my girls


Nuur und Nuur II

Dagens fråga

Vilken "Tom frisyr" föredrar du? Dreads eller cornrows?

 



Mitt svar är lätt: cornrows!
He looks so hot in his new hair style..


Cinnamon toast crunch

Äntligen fick jag mina favoriter från när jag var i USA i december! Älskade flingor, so damn good. Fick dem nu när Tara kom hit, hon hade dem med sig som en överraskning samt massor av annat onyttigt godis! Sen fick jag ett par flip flops med nitar på och en fin ring, så snällt av henne. Nu har jag precis jobbat med min gamla klasskompis Elin, jag sminkade och plåtade henne nu precis, blev somriga bilder med blommor i håret och så, väldigt mysiga bilder. Nu ska vi se om vi kommer iväg till Malmö eller bara till stan här sen ska vi hem och äta äkta svensk mat, gissa vad? Givetvis köttbullar och potatismos! Så typiskt svenskt att det inte är sant. Hoppas ni får en fin fredag, vi ska nog ut eller ta film som sagt, det lutar åt utgång med Sarah och gänget.




Finns att köpa på amazon för er som är sugna, hehe!

10 juli

Morgen babes!
Ska alldeles strax iväg och hämta Tara på stationen, först ska jag sminka mig lite snabbt bara. Det händer en del idag som vi kan välja mellan. Dels ville vi båda till Malmö men då får det bli en snabb visit eftersom jag har jobb senare med en gammal klasskompis som ville ha mitt erbjudande med smink och foto samt hårstyling för endast 499:- ni kan fortfarande anmäla er, tänkte ha det hela sommaren nämligen. Maila: [email protected]. Ska ta tag i alla anmälningar som gjorts för Sthlm visiten nu också, det var en del där som ville. Roligt!

Senare idag blir det antingen utgång eller film, beroende på vad vi känner för, eller så sätter vi oss bara på en bar och snackar lite och träffar vänner. Sarah var sugen på party idag så vi får se vad det blir. Sen i morgon är det födelsedagsfest för Emelie och Diddi, ska bli så roligt. Tänkte köpa presenter till dem idag när jag ändå är i stan och fixar. Måste även köpa lite inne på H&M också, viktiga behövliga saker som jag gått och tänkt på nu skitlänge att jag måste köpa så att jag tom. glömt vad det var.. Hahaha, suck!

Nu ska jag iallafall ta ett ryck, ska köra om fem minuter.. Hinner inte sminka mig nu, får ta det sen. Kom på precis att klockan var lite för mycket för det. Hon är på centralen om en kvart typ, måste skynda!!


So long guys!



Guestbook

Nu har jag även en gästbok på min hemsida, skriv gärna något kul!

På donken

Nu sitter jag här med Anna på donken, vi ska snart äta och sen hem till mig,
ikväll ska vi kolla film hos Anna med sjuklingen Lois som ligger hemma just nu.. Stackare!
I morgon kommer Tara från Kanada, I'm happy! Vi ska kanske gå i malmö på dagen sen ska
jag jobba, det är en av mina gamla klasskompisar som vill bli sminkad/stylad och fotad.

xoxo, M




sweet dreams


Beyoncé rocks it!


Jag igår...

 

Nu ska jag städa mitt rum lite.. Hoppas ni mår bra idag!
Jag ska även hinna med banken och träffa en vän för lite fika och snack..
So long friends!

I ♥ TH


Miley Cyrus i ELLE




Jordgubbs smoothie

Mixa färska jordgubbar och alprosoya (soyamjölk). Enkelt och gott!
Ser härlig ut va? Njuter av min just nu som mamma gjort...




Foto: mum

Bracy by Kenza

Idag fick jag hem Kenzas armband som jag beställde från
 bracy.se - Sveriges enda armbandsbutik på nätet,  köp det du också!
Det var den plåtningen jag stylade håret och sminkade Kenza..
Kika även in på min makeup blogg och kolla fler "behind the scenes bilder" från den dagen..


8 juli

Hello världen.. Nu sitter jag är i köket och har precis ätit frulle, idag ska jag uträtta lite ärenden på stan, bla banken med företagskonto osv, det är krångel det där men måste göras. Ska även städa mitt rum idag för på fredag ska det vara fint när min vän Tara från Kanada kommer, just nu är hon i Danmark hos sina släktingar sen är hon här och stannar en vecka, vi kommer kunna hitta på massor av kul, ska bla. åka till stranden och ut till min pappa om vädret tillåter.. Nej nu ska jag ta ett ryck här hemma och plocka undan, banken kan vänta tills i morgon om jag inte hinner innan tre. Sen ikväll ska vi se "ICA Ulf" som ska vara på Tivvan och köra ditt race.

So long..

Old lovley times








Där var ett gäng gamla roliga bilder på mig och andra. Visst är det roligt med gamla bilder!? Tur att jag aldrig rensat bort dem. Är glad att jag har dem kvar.. Nu mellan pauserna (MJ's minnescermoni) har jag suttit och fixat ihop ett kollage med dessa bilder. har massor, massor kvar som jag inte visat er, kanske gör det senare. Jag har även några gamla bilder på mig och Louice, haha.. Många av bilderna i kollaget är från när vi var en dans och sånggrupp under högstadiet. Vi kallade oss för "Sheridan" som min mamma döpte oss till efter en likör, hehe..

7 juli

"An American dream" går för fullt på TV4, har kollat åp den hela dagen nu. Helt underbar story som bjuder på glädje och tårar. Jag kan inget annat än att leva mig in i filmen. Efter filmen så ska jag och mamma ut och gå en runda tror jag, jag har fått jätteont i nacken, men inte riktigt nackspärr.. Hoppas verkligen inte att jag får det för det gör så jäkla ont och man kan inte göra någonting när man har det. Tror det har med förkylning att göra för jag har två små förkylningsblåsor också, fan vill inte bli sjuk nu. Det händer en del denna veckan man bara inte vill missa, jag får ju besök på fredag som sagt och sen party och release gig på tivoli. Och i morgon redan ska jag och mamma till tivvan och kolla på stand up comedy med "ICA Ulf" fyfasen vad det ska bli roligt!!

xoxo, M

MJ på TV4 ni kollar väl?


The story of his life på TV4
Just nu "An American dream"


The song for today


Lady Gaga
- "Second time around"



Bilderna på Mini

   

För att se alla bilderna i större format klicka här (då kommer du till min makeup blogg)
Bilderna ligger nu även på min hemsida. Även här har jag tagit bilderna och sminkat..

Tre saker ni inte visste om mig...








Dagens få bilder...

...Vi skulle egentligen ta fler men kameran åkte aldrig upp tråkigt nog.
 Här är tre stycken från tåget påväg dit iallafall, hehe!

Nu ska vi alldeles strax gå och göra oss i ordning inför kvällen,
vi ska ut och dansa lite med några vänner till mig.. So long! ♥






6 juli

Hello babes!
Jag och Sofia har varit vakna nu ett tag men har tagit det ganska lugnt med frukost och dusch och så. Vi ska snart iväg till Köpenhamn en runda och ha det mysigt bara.. Ska inte handla någonting eftersom kronan ligger så dåligt till förlorar man en del på att handla i Danmark just nu. Danskarna tjänar på att åka hit och shoppa iallafall, tur för dem.. Men Köpenhamn är väldigt mysigt att bara vara i och gå runt och kolla. Vi ska iallafall hitta ett mysigt fik att sitta på och Sofia ska in på en piercingstudio och fixa lite där.

Igår hyrde vi filmen "Vi hade iallafall tur med vädret, igen".. Sjukt rolig film, extremt bra humor. Fan vad jag älskar sådana filmer, tur att de görs haha! Ni som inte sett den tycker jag ska se den, spring ner och hyr den idag vettja, om ni sett den första filmen och tyckte den var rolig kommer ni älska den andra filmen vi såg igår. Underbar!

Egentligen skulle vi åka till pappa idag och bada i poolen men vädret håller inte i sig riktigt så vi valde Köpenhamn och jag kommer inte kunna blogga igen förrän vi kommer hem ikväll, då ska vi iväg igen till en vän som har lite förfest innan utgång idag. Vi får se vart vi hamnar. Sofia åker hem i morgon igen, en snabbvisit sådär. På fredag kommer min vän Tara från Kanada! Ska bli hur kul som helst, vi kommer ha det riktigt roligt känner jag på mig, sen på lördag ska jag jobba lite på kvällen (berättar mer om de sen) och efteråt ska vi vidare till en födelsedagsfest hos två av mina vänner. Denna veckan kommer bli bra känner jag på mig!


Hoppas ni får en underbar dag!
xoxo, M

 
Sofia och jag just nu..


Cue the music



"Trust the voice within"


5 juli

Heey!
Hur mår ni ikväll? Jag är helt slut, jättetrött efter gårdagen och från i fredags och igår då jag jobbade hela dagen. Man blir helt utmattad. Nu sitter jag och Sofia här i mitt rum, hon kom ner hit på ett kort besök och åker igen i övermorgon då hon ska till liseberg.. Ikväll skulle vi egentligen till Roskilde och kolla på Coldplay men biljetterna säljs inte längre, tror de slutade med de igår eftersom det är sista dagen idag på festivalen. Vi som ville dit och se Coldplay, visserligen var en endagsbiljett onödigt dyr för att "bara" se Coldplay, hade varit roligt att se fler bra band.
Vi har iallafall bestämt oss för att ha en mysig hemmakväll, nu ska vi alldeles strax åka iväg och hyra film, köpa snacks och så. Sen hem och då ska jag faktiskt baka muffins till oss som vi kan ha till filmerna. Vi har även massor av jordgubbar som måste ätas, mums! Vi ville först gå på bio men bestämde oss istället för att ha en filmkväll, båda är för trötta och sega för att göra någonting. Det är ju söndag och tillåtet att vara trött och seg och bara inte göra någonting alls..

xoxo, M


rawr...

Två nya bilder på Bill.
Bilden längst ner är damn hot, han är så vacker!
I want that one in HQ..



Lånade bilden från Toms nya blogginlägg på tokiohotel.com


EDIT:
Photobucket 
Photobucket
Thanks Layki!

Pictures with love

Jannes korv är gó och len


me, me, me


Vi hälsade på Louice på jobbet


Jag och Nuur

All my precious secrets yeah, you know them all


If you ain't dirrty, you ain't here to PARTY!

  
Bilderna tog jag alldeles nyss, lite konstigt ljus bara men ni står väl ut med de!?
Ska ut med Anna (Nuur) nu och skaka rumpan på tivvan!
I morgon kommer Sofia på besök, wiie..

Rose bed

Här kommer en bild som jag tagit, är väldigt nöjd över resultatet och den är ytterst redigerad i kontrast och ljus, inte mer! En bild säger mer än tusen ord, denna är en bra förklaring på den meningen tycker jag. Jag gillar att skapa i en bild , att jag har den kreativa sidan är jag glad över, älskar det! Sen att även kunna få ihop två grejer. Att jag skapat allt i bilden (dvs. specialeffekterna och temat) sen även att det är jag som tagit bilden. En härlig känsla att kunna förmedla någonting så fint och sårbart i en bild. Kommentera gärna här eller i makeup bloggen vad ni tycker och känner! Fritt fram..


Klicka på bilden för att komma till min
 
makeup blogg och för att se den i större format


Photo & special effect: Mroxx.se

Back home again..

Ännu en lång dag på jobbet men rolig! Det var skönt i början av dagen, första kunde avbokade så vi hade en timme ledig tid där jag låg i vår underbara massagestol vi har precis bakom sminkborde, aaaah gött alltså. Men man somnar nästan och det är inte så bra, hehe.. Just nu håller jag och Sofia på med en design till bloggen, den kommer bli supersnygg känner jag på mig, svart, enkel, stilren. Precis som jag vill ha det!

Idag känner jag för att röja ute någonstans på dansgolvet med mina vänner, Lois jobbar natt tyvärr så det blir inte med henne. Tyvärr så har jag inte så roligt med någon annan än henne, vi dansar som idioter rent ut sagt. Vi dansar precis så som vi känner för till låten. Feel the groove helt enkelt! Okej.. Yeye, vi får se vart vinden bär oss ikväll. Jag är bjuden till en vän som fyller år så jag ska iallafall pallra mig dit nu efter dusch och mat. Känner mig helt lökig efter jobbet, det är inte nådig värme där inne alltså. Men man får stå ut.

Kom tillbaka om en stund så får ni se bild från plåtning med Mini!

So long my friends! ♥

4 juli - Ah, work, work!

Gomorron'
Skulle inte Tom's blogginlägg komma upp inatt typ? Eller är det idag det kommer eftersom vi fick meddelandet efter midnatt igår? Eller är jag bara förvirrad? Det är alldeles för tidigt för mig att tänka, hehe.. Eller justee, det var väl de inlägget han skrev om Kanye West? Just nu sitter jag här med min frukost, macka med kalles randiga och ett stort glas oboy. Så jäkla gott! Gillar kombinationen också, haha.. Radion är i full gång här hemma för att man inte ska bli slö. Ikväll får ni se en av bilderna från plåtningen med Mini!

I nästa vecka händer det stora grejer med bloggen, jag fick ett stort erbjudande och tackade givetvis direkt JA! Så snart lär ni se vad som händer, mer säger jag inte.. Jag är iallafall superglad och det hoppas jag att ni också blir sen för min skull.

Snart ska jag gå och klä på mig de sista, klockan är nämligen ganska mycket för mig att sitta här och blogga, tåget går om en halvtimme och jag är halvfärdig men jag gick upp i tid idag iallafall så jag har hunnit duscha och hela köret, det är bara jag som är lite slow såhär på morgonen. Vet ni vad? Vi får höras i kväll, jag hittar ingen annan info om mobilbloggandet än den jag har, det är samma nummer som jag testat att skicka till tidigare och det går fortfarande inte.. Suck!


Dagens låt: Michael Jackson - "They don't care about us" ♥

I'm home

Nu är jag äntligen hemma.. Vill ni höra något hemskt? Anledningen till att det blev kaos med tåget, byten mellan spår och väntan var att det var en person som hoppat framför tåget, hörde det från ett gäng tjejer som även sa att de pratat med någon innan om att de hade sett en arm.. Nasty! Hemskt när sådant händer.

Nu ska jag göra mig lite kvällsmat sen sitta lite framför TVn eller på balkongen en stund sen ska jag hoppa i bingen för jag ska upp och jobba i morgon igen, en timme tidigare i morgon. Kommer hem (förhoppningsvis) vid åtta, senast! Nu kom vi hem såhär sent också för att vi skulle in till maxi och handla mat till mig i morgon. Ska bli skönt i morgon för vi har inte lika många kunder som vi hade idag, det var kaos idag på jobbet, svettigt och äckligt på köpet! Det kom kund efter kund efter kund, jag hann knappt ta min lunch rast, jag satte mig ner och åt i 10 min sen upp och sminka och fixa hår igen. I morgon är det dock bara smink som görs, inte hår. Det har vi inte på helgerna och det är skönt att kunna lägga all energi på sminket istället.

Nej nu måste jag ta en stund för mig själv och slappna av. Vi hörs i morgonbitti igen, ska kolla upp det där med mobilblogga alltså, mina inlägg kommer ju inte fram men andras gör det!? Någon som vet om de bytt nummer kanske?! Aja, jag får som sagt kolla upp det. Såg även Tom's videoklipp, hur fin är han inte!? Älskar, ÄLSKAR hans nya look!



Fin, fin fin!

På centralstationen i Malmö

Just nu sitter jag och väntar på tåget som ska ta mig hem.. Missade det förra för att bussen var full och vi inte kom på, nu är jag här iallafall och tåget har haft massor av spårbyten. Nu sa en tågvärd att vi ska gå på här. Vi hörs när jag är hemma! Puss.

3 juli - Jag har försovit mig!!

Hinner tyvärr inte blogga, jag måste sprina till tåget nu,
 vi hörs ikväll när jag slutat jobbet! Sorry guys! I'll make it up to you..

Puss!



    

Bildredigering

Hej vänner...
Jag har suttit hela kvällen och rensat, redigerat och märkt alla bilder som jag tog idag på Mini, sammanlagt är där runt trettio bilder som finns kvar jag skar ner till det från ca. trehundra bilder, jäkligt många bra så det var svårt att välja och till slut kan jag ju endast ha en från varje tema. Tror det blir bra vilken bild jag än tar, alla är superfina! Vill bara visa er nu men ni får vänta lite tills Sofia lagt upp dem på min hemsida. Det blir i helgen någongång, jag hojtar till när de ligger uppe här i bloggen. Nu ska jag slänga mig i duschen (har inte gjort det än) grannarna kommer banka i rören för att klockan är efter tio, får inte duscha nu egentligen, det är bara jobbigt att ha den regeln för jag stör mig absolut inte på lite rinnande vatten men om någon skriker eller bankar mitt på ljusa dagen om man är hemma, kanske rent av ligger med migrän eller är sjuk då, DÅ är det störigt! Nu måste jag ta och komma in säng.

Godnatt! ♥



Fler "behind the scenes" bilder från dagens plåtning med Mini!

Jag kom och hämtade upp Mini i mammas lilla "mini" heeeh.. Där var jag allt fyndig


Vi började med sminket direkt


Andra plåtningen med rosenbland blev väldigt romantisk


Tredje plåtningen gick väldigt fort, glassen smälte direkt..


Vi tog en paus mitt i allt och fick mammas spagetti och köttfärssås


Dagens sista plåtning blev på beachen med en vogue inspirerad look

Behind the scenes med "Mini"

Här bjuder jag er på några bilder på min vän och modell Mini (Caroline)
Vi blev precis klara, jag kom nyss hem. Idag har jag plåtat fyra olika teman.
 Är sjukt nöjd med både mitt jobb och Minis, vi har så roligt. Vi jobbar bra ihop!
Nu ska jag slänga mig in i duschen sen kolla igenom bilderna och rensa..
Sen ska jag sätta mig framför TVn och slappa lite, jobb i morgon!

So long!

 

 




Första och andra temat klart...

Nu ska vi börja på nummer tre som är en trend sminkning! Kommer bli coolt!


Jag och Mini innan andra temat som var romantisk skönhet

Plåtning idag!

idag har jag en plåtning, som gynnar både modellen och mig. Ska bli roligt! Har tre olika upplag av sminkningar. en natural, trend och skönhet/trend! Får se vad jag lyckas komma fram med. Ska hämta henne nu sen kör vi och hämtar en ögonskugga som jag fick låna av en kompis. Finns ju inte den färgen någonstans, blir tokig! Snäll är hon iallafall som lånar ut den! Nu måste jag skynda mig, har knappt tid att sitta här, vi hörs senare såklart.. Hoppas det blir lite bilder som ni kan få se idag eller i morgon redan, beroende på när jag sätter mig här igen och redigerar bilderna annars får ni se smakprov kanske.. We'll see! Modellen kommer ni känna igen sedan tidigare, har haft en plåtning med henne innan. Om någon vecka ska jag ha en plåtning med två girls från Sweden models, ska bli så roligt. Har haft temat klart nu i flera veckor så nu väntar jag bara på att en av tjejerna ska komma hem från sin semester så kör vi igång.. De temat kommer bli grymt!

Got to go, so long!
xoxo, M



1984 - som störst ♥
Kolla in alla Michael's videos på MTV.se

dagens fråga

Vem har den skönaste rock/metal rösten?
 

Jag diggar (blandannat):

David Draiman (Disturbed)
 Till Lindemann (Rammstein)
 Chester Bennington (Linkin Park)

Lyssna och njut!

RADAR

Britney Spears nya video "Radar"
Vad tycker ni om den?


Ytterligare en skön dag

Jag somnade direkt efter att jag ätit, la mig på soffan och slocknade. (Därför jag inte hunnit blogga) Sen kom syrran och mamma hem då vaknade jag och gick in i min säng och la mig där, då sov jag i någon timme och kände mig direkt utvilad. Då ringde Carro och väckte mig för att dubbelkolla vart vi skulle ses i stan, jag och tjejerna har varit på gröningen och haft det skönt i solnedgången. De köpte en familjepizza och delade på men jag var inte hungrig så jag köpte bara en cola. Vi satt där och snackade tills solen började gå sakta ner då bestämde vi oss för att gå mot bilen och köra hem, som vanligt träffar man alltid massor av vänner när man är ute så vi stannade och snackade lite med Lois och Emelie.. Nu är jag hemma och faktiskt inte hungrig alls men måste ta någonting att äta har inte ätit mycket idag alls.
Nu ska jag joina mamma i soffan framför SYTYCD. Det är så spännande nu i uttagningarna till programmet, undrar vilka som kommer med. Jag har några favoriter. Nu är jag pigg, haha oväntat när man sover mitt på dagen men i morgon är jag ledig så det gör inte så mycket om jag inte kommer i säng i tid så kan jag istället försöka komma upp i lagom tid i morgon, har lite att göra på dagen ska bla ha en plåtning med en av modellerna jag jobbat med innan, först ska jag hämta en ögonskugga jag ska låna av en kompis, det låter konstigt eller hur? Jag som borde ha allt, har inte just den färgen jag vill ha. Den fanns på makeup store innan men den var tydligen slut, blev lite lissen men som tur var så har en av mina vänner exakt den jag vill ha.

xoxo, M


I love art, I adore Ellen von Unwerth





























Hemma igen

Hej vänner,
Nu är jag hemma från mötet, gick helt okej. Bara lite allmänt snack, frågor och synpunkter osv.. Nu är jag helt seg, riktigt trött så jag ska bara gå och lägga mig här på balkongen och sola lite, orkar inte ta mig ner till stranden fast att det lockar lite. Mitt huvud dunkar också. Ska få i mig lite mat nu sen ska jag ligga och slappa lite. I morgon är jag ledig sen ska jag jobba hela helgen så jag får ta vara på morgondagen. Jag är så seg... Helt otroligt! Nej nu ska jag ta och rycka upp mig och ta lite maaaaad..

xoxo, M

1 juli

Ska på möte, måste springa!! Bloggar när jag kommer hem sen..



MJ FOREVER ♥