without you

Have I been blind? For the first time in my life I feel I've opened up my eyes, since you've arrived like an angel from the sky I'm on a spiritual high. So don't you ever go away, I could never face losing you would give my faith in a higher place.. What kind of world would it be without you I couldn't breathe without you here, what kind of world would I see without you I can't dream without you here. Beautiful boy how on earth did I do something worth deserving you? My better half how I cherish through and through every part of you I do! Loving you's made me hope now I belong I found my heart, promise me we'll always stay the way we are today. I can't ever imagine if this never would happened, I thank God everyday, almost lost you forever but I always remembe that you're my saving grace..

dance like nobody is watching

DISCOTÄVLINGAR VT 2007 

24/2
        discotävling Eskilstuna
3/3           discotävling Kalmar (region)
31/3         discotävling Västerås
28-29/4   disco SM i Falun



61805-110snart discodans, måste träna som en galning nu innan tävlingarna. härregud så många det är denna terminen trodde jag inte! riktigt roligt..  usch mitt té är alldeles för kallt blää, måste koka nytt. im a téoholic. ikväll bär det av till daddys place efter dansen såklart. fan vad jag längtar efter att dansa nu. vill bara vara i den svettiga danssalen just nu och dansa av mig allt jag har. vill så gärna upp till star innan vi ska sluta tävla klart att målet är att komma upp i ss men först och främst star. i paren också tack!! på tal om paren så kommer våra nya parkläder bli grymt snygga. dansen måste slipas lite till på, vill inte komma så som på förra tävlingen och få hjärnsläpp fan vad  pinsamt. i natt åker anna till Uganda, i Afrika hoppas du kommer hem hel eller kommer hem över huvud taget.. skulle inte förvåna mig om en flodhäst hälsar på er hydda i veckan, fyfan vad gross. skulle inte åka dit om jag fick  resan gratis ens. Anna I love you..
SO LONG!


way too much

skolhelvetet tar kål på en, speciellt med en som har en jävligt kort stubin..
idag började vi 8.20 fuck! en måndag börjar vi så tidigt, det är inte riktigt klokt.
suck på skolan!
nästa vecka blir en riktig dans vecka, föreställning på skolan sen disco dans på
kvällen, dagen efter dans med jessica street och showjazz, på torsdag är det
inget har jag för mig så det blir nog träning på friskis. på fredag - söndag är det
workshop med benke! plus alla äckliga läxor som man har fått från skolan så
jag skippar nog lite av dom va.. haha!

Idag har jag och fille 1 år och 4 mån, så han bjöd mig på mat hos honom, så fint
han hade gjort på sitt rum.. jätte glad blev jag! i love him!



• fixa klart parkläderna
• solokläderna måste vara klara (eftersom jag inte har några, om inte så dansar jag i jogging)
• träna till musikalen som ska visas på stadsteatern den 6 mars
• träna på friskis
• spara pengar till thailand, det blir en jävla massa sparanden detta året


NU KOMMER VI TILL DET BÄSTA MED DENNA TERMINEN!!!
Costa Brava, balen, studenten, studentfester, sommar 2007, utbildning, thailand


tempel

Hur va din Fredag:  okej..
Din bästis: tirre, the one and only
Uteställe: tempel
Drinkar: vin/sprite/saft och xcider
Blev du ruinerad: hm, med tanke på min börs så JA!
Dj:n var: ganska tråkig, kunde spelat lite bättre låtar
Du borde: inte gått ut för nu är mina pengar slut..

Betyg ♥♥♥♥61805-109





































 

älskling!!!

61805-107

DU ÄR SÅ VACKER MIN ÄNGEL!!

life is great

61805-106jag och tirre spenderar vår tid på att sitta i skolan från när man slutade 9.30 ska samlas med musikalen om en halvtimme alltså 14.30 great! orkar inte vänta på sånt här mer, jätte jobbigt ganska dåliga tider.. jaja, jag missade kanske 7 bussar idag pågrund av detta jävla pissevädret.. fan vad jag hatar sverige nu när det regnar och snöar, låt det vara ett väder i taget gaarh! idag vad vi hos vår sömmerska och ritade upp våra nya parkläder, dom kommer blir jätte fina beställde 300 svarowski stenar säger INTE vilken färg, det får ni se.ikväll bår det av till tempel först ska vi vara hos tirres pap och käka thaimat vid 6 tiden och fixa tills oss innan utgång, hoppas det blir en rolig utekväll idag, har aldrig vatt på tempel, jag vet shame on me! fick låna tröja av carro som är superfin som jag ska ha på mig. fan vad jag blev sugen på tasty house nu.. fuck, fuck, fuck!! kan vi inte gå dit tirre? nu?? nä hinner absolut inte haha.. längtar bara tills jag kommer in genom hemmes dörrar så jag slipper denna jävla kylan. idag ska älsklingen och jag sova över, vet inte hos vem men det blir antagligen hos honom eftersom det är mycket närmare hem. i morgon vet jag inte alls vad det händer för roligt, antagligen myspys med min favvis! älskar dig så mycket filip du är helt extremt underbar, älskar att vakna upp vid din sida varje morgon du är hos mig! på söndag ska vi ha girls night hos tirres pap vi ska kolla på center stage och material girl, då.. dåå måste jag handla på TH. hoppas vi får lite hårdare träning på danshuset nu, fan att ja inte föddes i sthlm eller nått sånt bra dansställe.. som tirre säger dom har mer och bättre dansare fan! vad gör jag på dh.. suck! terese har fått damp vid datan. vet inte vad mäniskan sysslar med. shes goin' crazy! nej nu måste vi gå och träffa musikalgänget..
älskar dig tirre! du är min bästa kompis! alltid ♥
so long!

...

61805-101

måndag..

fem hela skoldagar kvar till helgen, det är piss! man kommer fan bara till skolan för att träffa vännerna. idag ska jag och tirre fotografera på lektionen, vi hinner nog framkalla bilderna, det gör inget om vi kommer lite sent till nästa lektion. haha!

fredagen började med en kväll ut på bagatell med
carro och davve, där satt vi till halv 12 sen åkte vi
hem och sov hon älsklingen..
lördag 's morron var mindre rolig, satt på jobb från
11-15 men bra lön på lördagar! på kvällen åkte jag
hem till tirre där vi fixade till oss lite inför vad kvällen
hade att erbjuda, en överraskningsfest för eddy blev
det, men jag och tirre var väldigt trötta så arom fick
vänta någrsa helger till + att det är tempel nästa.
vi åkte hem och snosade gott.
söndag är en riktigt skön dag, vi vaknade vid 11
och käkade frukost sen tillbringade vi förmiddagen
med att kolla på Bridget Jones 1 & 2.. mina absoluta
favoriter. sen åkte tirre hem. sen åkte jag hem till fille
efter en halvtimmes fottande hemma, inget vidare..
tror inte fotona blir så jätte bra, men var tvungen att
ta slut på rullen. på kvällen kollade jag och fille på
den tredje vågen, jätte bra film! sen scrubs som
vanligt.. haha!

såå, nu ska jag till skolan! hade lite väl mycket tid över så ja kunde skriva lite. ett extra plus i kanten för fille, för han är den han är, min pojkvän..

/ mirris

beautiful view

61805-104


LL

61805-102

ett litet liv

61805-99

Aguilera

61805-96

Get i fez (repliker från hipp hipp)

HALLÅ Bert.. jag vet vad du tjänar, 965 kronor om dagen ditt svin!! hejsan och välkomna till svenska för nybörjare, förra veckan då lärde vi oss vad som fanns i verktygslådan, idag ska vä lära oss tre nya ord och yttryck.. "bluujh-uuur", "ehn medveithsloooes painsionaiir", fewra i fewra" hemorojder eller mjäll? vi tar mjäll, okej du vill ha hemorojder? JAG HAR CYKLAT HIT, men då får du ta bussen hem, jag fick mycket mindre än dig.. va tacksam nu.. "SÅ KAN MAN INTE GÖRA"!! huuuhhuh.. jag svalde pilen, jag svalde pilen! på apoteket så hade dom inte vad jag behövde, då får man dra till med de tunga altederiet.. ja jag vet, det ser förjeeevligt ut där nere, men jag fick inte ut alla delarna förstår du. vaaaa rice? he dosn't like your food.. i like.. do you have sallad? and chicken, do you have chicken, raw do you have raw chicken and wather, no tapped wather.. du är en MES! vad är det nu morgan, "det har hänt en olycka i södra thailand" äähe, de får du fixa själv. och så tar vi fram autografblock.. såklaaart, vad trodde duu? penna kan ni köpa här framme kostar 50 kronor.. men vad är det för penna som kostar 50 kronor? eeh, dee eee kulspets. men om man har en egen så kan man väl andvända den? heelst inte men okei! vänta vänta vänta, min mobil e ute.. äääähe byte! SKJUT!!

TRÖTT!!! natti natti /mirre

I love you baby

61805-95
61805-94

pattaya, life is good

61805-91

beautiful disaster

61805-85påminnde mig om drinkarna fille fick av sin mamma, ser ut som dom är in en kaviar tub och förresten så ska fille tatuera sig igen.. och igen och igen! förresten är det fille som tagit bilden när vi va på phi phi island där "the beach" spelades in. håller på att planera lite till min tjejmiddag.. har precis ändrat mat, hoppas detta blir bättre. fan vad jag vill tillbaka till thailand nu. längtar tills sommaren då ska jag dit. måste!! igår var vi hos fredde jag och fille. egentligen skulle vi kolla på bio, men så blev de film hos fredde istället, vi såg "the guardian" ganska bra, inte min filmsmak precis men den var ok! sen ville jag och tirre kolla på wallander.. när vi hade sett på den i 10 min upptäckte jag att den varade i 2 h 55 min så det blev inget med den eftersom klockan var 10 och vi var as trötta så vi satte igång ice age 2 med världens sämsta kvalité den var filmad från en bio men han hade hjälm! citat från den världskända hipphipp. fan va dom är bra.. nu ska jag hem till min pappa och vila lite, min mage är inte kompis med mig dag. denna veckan kommer bli tuff speciellt med läxor.. med jag tänkte på att min danskurs börjar på tisdag och min plånbok skriker redan.. fan vad ska jag göra! jag är fattig som en lus. de löser väl sig. ska kolla på resten av thailands bilderna hos pappa, har har varit lite på den lata sidan, han har inte riktigt haft tid med att skicka bilderna och 4 veckor har snart gått..
so long.. /mirre

pattaya by night

61805-84

koh samed

61805-88

trött och omotiverad

61805-90en härlig dag, min älskling och jag vaknade av att solen stack in genom parsiennerna.. åh vad jag älskar sovmornar! idag ringde vi tirre och fredde, vi frågade om dom hade lust att hänga med oss att fika ikväll, hyra vattenpipa och bara sitta och slappa.. hade varit jätte mysigt. får se vad det blir. just nu är vi så slöa att det inte går att förklara, vill dansa och träna så mycket som möjligt nu innan tävlingen.. jag vill att det ska sitta ordentligt så vi inte går ut på dansgolvet och skämmer ut oss igen tirre.. gaaaarh , det var inte roligt.. ganska pinsamt! haha. man behöver ju knappt köpa veckorevyn mer, gå in på www.veckorevyn.se och läs. man kan få ut mycket intresant där ifrån.. nu vill jag bara dränka skolans allt helvete.. jag är så fruktansvärt trött på läxor, jätte störigt med massa prov.. man orkar fan inte mer. fille är en riktig latmask, förlåt för att han inte orkar göra något vi skulle baka men nej .. icke! jo här ska de fantome bakas, kanelbullar i högsta grad..
hejsvej /mirris

man blir snart ett mindre psykfall

här sitter man och kämpar som ett djur för en analys man trodde var bra, men nej man måste göra om mer än hälften för att det ska vara perfekt. man får snart ett mindre anfall av detta jävla skolhelvete.. och mitt på allting är detta äckligt regniga vädret. asså piss är det! varför är nästan ingenting som man vill ha det? skolan är faktiskt skit just nu, jätte mycket att göra denna sista men härliga terminen, inte så värst roligt men snart går man ut och kan fira det är det ända vi har kvar dock "festen" det ska bli skönt att komma ut i vuxenlivet och slippa skolan det kan också vara jobbigt men slippa läxor ska bli hur härligt som helst. finns nog inget värre än läxor hit och dit.
min mamma har klurat ut lite, vi ska släppa en drastisk bomb i vårt vardagsrum ska ändra lite här och där, hon ska göra en "idiotisk grej" sen vi köpte ny tv har hon fått loppor. på tal om tv måste ha en ny på mitt rum, men hur fan ska min ekonomi klara av det med allt annat jag planerat det går lixom inte riktigt ihop..
för det första så ska jag gå på 3 danskurser den 8-10 feb sen ska balklänning sys upp och vara betald och sen bär det av till costa brava där smäller man väl några tusen, på sommarlovet ska jag till bounce summercamp och allt i mellan ska jag också ha råd med så som mat, fest kläder osv.. måste jobba mer! Oj, ring mig jag vill jobba! (där var jag faktiskt INTE ironisk) min plånbok skriker redan.
jag har planerat lite i min kalender att jag ska ha tjejmiddag, jag vill hellre ha tjejmiddag än fest.. ledsen carro men vi kan ju ha vår fest ändå utan presenter och mat? hade varit roligt.. det känns lite roligare att ha tjejmiddag så det har jag planerat in, ni som är mina vänner vår reda på det om typ 3 veckor ganska långt tid kvar, men måste planera i tid vettu! vafan kan man inte bara ta allt som det kommer, utan planering. nä då hade mitt liv rasat samman. tycker synd om tirre som ska på lördagsskrivning kl 10 på lördagmorgon.
om det regnar i morgon så går jag inte äns upp från min sköna säng, jag hatar regn, hellre snö är inte så glad för det heller men mycket hellre snö än äckligt reg som bara är ivägen för en och som läcker in i skor som man inte kan slita sig i från.
glad sommar! (im dreaming away)
 

remembrances with my favourite girl


61805-80

61805-82

61805-81
61805-79

61805-78

61805-77

mån-fre 20 veckor till

man kan säga att studenten närmar trippar fram med små steg
snart ska vi inte gå i skolan mer, gått 12 år, kommer ihåg när jag gick i
lågstadiet när jag sa, usch vi ska spendera hela vårt liv i skolan varje
dag från morgon till eftermiddag och sedan sitta hemma var varannan
dag och plugga.. snart är det livet slut och vi ska ut i vuxenvärlden,
can't belive it!!

på väg hem till fille med ett riktigt bra humör, är så glad för allting jag har,
man måste tänka possitivt annars går ingenting som man vill.. om man tänker
nej så dålig jag är så är man dålig.. idag på träningen kom vi på lite nytt till
dansen, jätte bra är vi. kicka äss i Eskilstuna. nu ska fröken alkefelt åka hem
till sin käraste och mysa lite, behöver kärlek i högsta grad just nu, det är lite
ensamt här hemma.. trist!
hejsvej!

61805-75

HIPP HIPP

61805-74




livet är inte alltid lätt, hatar dåligt självförtroende, varför finns det? jag skulle vilja vara som dom.
hoppas allting löser sig, nu är allting en röra av problem överrallt. det är inget man har väntat sig!
den roligaste tv showen dom har gjort är lätt hipphipp.. så sjuk humor, exakt som vår. haha! nu ska vi snart åka och träna, tränade igår också i två timmar.. känns bra när man kommit igång nu. hoppas man inte tappar nu bara.. ska dansa lite idag också, komma på lite nytt! som jag längtar till tävlingen i västerås inte långt kvar.
vi köpte 1, liter glass direkt efter träningen bra tirre och mirre, men det händer inte på länge, var riktigt sugna på vår favvo glass.. JÄTTE JOBBIGT! haha.. nä nu måste tirre okså skriva lite blogg.

hejsvej
/mirris

thailand

61805-69

disco

2a i par hiphop brons DOCK! =D
3a i solodisco snart star..
pardisco är inte något vi ska prata om

jag älskar att dansa!


61805-68


61805-71


61805-70

.....

hatar blogg

min ängel



61805-67



JAG ÄLSKAR DIG

61805-66