Mandag (Kreta)

Haaallo babes!

Igar var vi som sagt ute och partade. Vi kakade forst pa hotellet, jag bestallde in sallad och Kenza tog en pizza.. Jag skojar inte om vi satt och vantade pa maten i en timme efter att vi hade bestalt. Gud, ska det ta sa lagt tid att gora en sallad och en liten pizza? Haha man kan ju undra! Just nu sitter vi inte pa hotellets datorer eftersom dom har krashat an nagon konstig anledning, kan ju vara att dom fortfarande kor med windows 2000? Haha! Jag tankte beratta lite om igar, min och Kenzas basta kvall hitintills pa Kreta.. Det borjade med att efter vi kakat pa hotellet sa gick vi till rummet och borjade fixa oss med TH live saklart i min ipodhogtalare. Sen begav vi oss till den sotas servitorens restaurang (dar han jobbade). Han bjod oss pa nagra drinkar sen bar det av vidare, Servitoren korde oss till ett jatte fint stalle som heter Destijl, dar bjod han och hans kompisar oss pa dricka, en hans kompisar fyllde ar sa vi firade honom lite vi med..
 
Pa Destijl var vi nagon timme tills vi traffade tva Danska Tjejer som vi partade med ett bra tag i garnatt. Vi drog sen tillEclipse till vara sota Svenska bartenders och drack goda drinkar, dansade pa baren (jaaa, jag fick upp Kenza pa bardisken, antligen) haha.. Det stallet kommer jag verkligen sakna nar man kommer hem. Vi spenderade hela natten pa det stallet med massa dans och gott att dricka. Vid fem tiden stangde dom och skulle bege sig till sina hotell, vi stannade kvar i baren och smasnackade lite med killarna (Emil och Junior har dom fatt heta, det passar dom perfekt). Efter stagning gick vi med dom och kopte creps, riktigt hungriga var bade jag och Kenza sa vi tog en Chocklad och delade pa. Vi slutade vart festande vid ca 6 och var hemma vid 7 tiden i var lagenhet.. Harlig natt sager jag bara! :D

Nu snart ska vi upp i var lagenhet och koka lite pasta med ostsas, det far bli var middag idag eftersom ingen av oss har nagon speciell matlust.. Efter vi kakat ska vi fixa oss och det blir utgang aven ikvall, vi beger oss ut lite tidigare ikvall da drar vi till Eclipse forstvid 10 halv 11 tiden sen blir det antagligen dans pa Splendid hela natten! Ingen dricka for oss idag eftersom vi var sjukt sega i morse, vi gick upp vid 1 och halva dagen ar ju borta.. Sa kvallen blir lugn (tror jag?) Haha! Hors i morgon mina sotnosar, nu ska vi kila vidare.. Massor av kramar!!

/MIRRE
img56/9618/e77ab8dehx0.jpg
 Bill i Barcelona, vacker som vanligt! ♥

Sondag (Kreta)

Heeeey!

Jag och Kenza har nyss duschat och tagit det lite lugnt nu innan vi ska kaka har pa hotellet.. Vi har spenderat hela dagen pa stranden och en timme vid poolen. Vi traffade pa en av servitorerna idag vid havet, han undrade om vi skulle ut och festa ikvall och han tipsade oss om nagra bra klubbar som vi kunde ga till. Den ena klubben ligger endast 500 meter fran vart hotell och det ar skont for da slipper vi tanka pa taxi eller buss.. I vilket fall som helst sa ska vi ut, det kan ju bli att vi drar oss in till Platanias idag igen man vet aldrig med oss eller hur Janice? Haha.. Som Kenza skrev i sin blogg nyss sa  andvander vi inte oss av vara ordinarie namn utan Kenza heter "Sara" och jag heter "Nikki".. Det har bara blivit sa!

Ikvall ska vi ocksa forsoka kolla pa matchen som jag skrev innan, men vet inte nar den borjar bara, Kenza ar uppe i var lagenhet nu och kollar med sin bror Ali nar den borjar hos er i Sverige, da borde det vara samtidigt har bara det att det ar en timmes tidsskillnad. I morgon blir det en heldag vid poolen (om vi orkar ta oss upp) annars blir det bara en halvdag fran typ 1.. Men det ar ocksa skont! Nu ska vi ta och dela pa en pizza sen fixa oss infor kvallen med TH live i hogsta hugg, annars blir man ju inte alls pepp, inte sant mina kara TH mates? Ikvall blir det feeeekkkaaaaa.. HAHAHA!

Idag spelar TH i Portugal och min sota van ska dit, hon har koat lange och har nummer 14..
Have a great time at the concert today my signgirl!!

Nu ar det mindre an tva veckor kvar till konserten i Geneve.. LANGTAR!!



BILLI BOOOOY!


Tschussii ♥

Lordag (Kreta)

Vi vaknade vid 10 av att en javel holl pa att flytta mobler antagligen i rummet bredvid oss.. Vi blev riktigt sura eftersom vi ville sova till minst 11. Men nu ar vi uppe iallafall och har precis kakat frulle, det blev flingor och nutella mackor. Kenza kopte en badmadrass som hon ska ha och flyta pa i vattnet, jag ar san mes jag vagar inte. Hatar havet! Igar kvall spelade vi minihgolf pa ett jatte mysigt stalle, dar var 18 banor och det tog typ en och en halv timme, Saki, Bill, Tom och en hemlig kompis Maja var med och spelade, Saki looooosade och Maja dog, Bill och Tom sprang ivag.. Kenza vann med 10 p. Den sista banan var svarast.. Haha helt sjukt konstiga banor. Forresten spoket kom inte och halsade pa i gar natt.. Skont va? Haha!

Idag blir det en hel dag pa stranden, vi tankte ligga och slappa ratt lange eftersom vi gick upp sa sent. Ikvall tror jag det blir utgang men forst ska vi kolla pa matchen, jag som trodde den var i gar men det var ju bara for den svenska bartendern sa de att det skulle vara match i gar sa trodde vi ju att det var Tyskland mot Spanien men det var tydligen ikvall. Utgang idag blir nog till Mylos eftersom vi inte har varit dar an och vi vill dit! Splendid ar vi redan trotta pa for ingen av killarna visar respekt, dom ar bara pa och klanger. Not nice!

Forresten sa har vi nog glomt att saga att allt ar nu bokat till Schweiz, vi valde ett tre stjarnigt hotell som lag valdigt nara arenan dar TH ska spela. Jag har inte fatt hem konsertbiljetterna an, borjar bli lite nervos men om jag inte har fatt hem dom tills jag kommer hem fran Kreta sa ringer jag till som och hor med dom nar dom kommer.. Det star att man ska fa dom minst en vecka innan spelningen och det hoppas jag verkligen! Nu ska vi ner och steka lite, ska bli gott med sol och frukt.. Ha en fin dag! Jag horde att det regnar i sverige, stammer det? Fy sa trakigt isafall.

Kramar pa er! /MIRRE

Fredag (Kreta)

Halloooo everybody!

Vi har nyss kommit fran poolen, vi har legat dar hela dagen, i gar blev det fest igen med massor av goda drinkar bla en med bacardi razz och en strawberry daquiri, forst var vi inne pa eclipse och forfestade lite, dar ar jatte mysigt och bartenderna ar jatte trevliga. Senare gick vi till Splendid och skakade rumpa dar traffade vi en svensk kille som vi dansade och pratade lite med.

Vi ska snart ivag och kaka sen kolla pa matchen, det ar ju tyskland idag forfan! Ikvall blir det lugnt (tror jag) for sen i morgon skulle vi checka en klubb som heter Milos. Igar fick Kenza syn pa ett spoke tydligen, haha jag sov och hon var skit radd, hon berattar antagligen historien i sin egen blogg!

Har redan lite hemlangtan, speciellt efter min kara dator.. Hur kan man ha de? Nar jag kommer hem ar iallafall Celine i Skane och vantar pa mig.. Nu ska vi glida vidare! Hors i morgon!
Forresten, nagon som undrade vad jag heter egentligen och det ar Maria. :)

Massa kramar /MIRRE

Torsdag (Kreta)

Sorry for mitt langa inlagg i morse, men vi skulle ner pa stranden och kenza stod och tjatade.. Men nu ar jag har och vi har det helt underbart. Vi har nyss duschat efter vi varit pa stranden och vid poolen, poolen pa vart hotell ar inte alls kall, det ar bara varmt att hoppa i den sa vi badar dar efter vi varit pa stranden hadanefter. Ikvall ska vi kaka pa hotellet vid 9 tiden sen upp i var lilla lagenhet och fixa oss sen tar vi oss till Platanias och partar som v gjorde igar, det var jatte roligt. Forst satte vi oss pa en liten bar dar vi drack fina drinkar och shottade sen drog vi oss vidare till splendid och dansade natten lang, vi kom in dar sent sa vi hade egentligen behovt betala men eftersom killen i baren var svensk sa tog han in oss! Tur for han.. Haha! Idag pa stranden skulle vi kopa munkar, for Kenza sa att dom var as goda hon hade kakat dom jatte mycket sist hon var har, men det visade sig att det inte alls var samma som hon hade atit utan nu var dom bara torra och ackliga med typ ingen chocklad i alls..

Jag saknar dig Cici, forsoker att smsa dig men det gar inte! Nagot fel pa natet har pa hotellet antagligen.. Nar jag kommer hem ska Celine komma hem till mig, den 4-6 Juli da ska vi pa workshop hos min gamla danstranare Jessica, ska bli sa himla roligt.. Sen ar det bara nagra fa dagar kvar tills vi aker till Schweiz och ser TH live (again) miihi, alskar det! Forresten, alla bilder och sa kommer upp sen vi har aven filmat lite fran poolen nar vi hoppar i for att bilderna Kenza skulle ta pa mig blev inte bra, antingen for tidiga eller for sena sa det fick bli en film istallet.. Just ja, dagen vi kommer hem till arlanda ska jag mota upp Paula, hon kommer dit och vantar med mig tills mitt plan gar, snallt va? Det var ju inte igar man traffade henne, min kara Tokio Hotel babe! Nu ska vi snart upp och byta om sen ner och ata, maten har ar god men ingen hyjdare hade hoppats pa ner Grekisk mat och inte bara typ pizza och pasta men det ar ocksa gott, men inte i langden!

Kramar pa er! /MIRRE

Torsdag (Kreta)

Nu ska vi ner pa stranden, hors nar vi kommer hem! Igar hade vi as kul! :D

Onsdag (Kreta)

Jag och Kenza sitter har vid datan for en snabb update, vi ska snart ner och kaka nagot pa stan..  Vi har haft det jatte mysigt sen vi kom, vi kom hit och packade upp allting sen gick vi ner pa stranden och gick dar ett tag, for nagon timme sen kom vi hem med massor av mat och snacks till var kyl pa rummet, vi har ju lagenhetshotell vilket jag tycker ar det basta! Vi har fixat oss lite nu med TH musik i hogsta hugg och sa klart annan party musik, vara grannar verkar gilla det iallafall, som satt och diggade innan och Kenza har gjort anu ett gymnastik nummer, saa underhallande. haha!  Nu sitter vi funderar pa att dra ut om det ar lite fest people ute idag, om inte sa aker vi hem och sover tidigt istallet sa vi kommer upp i nagorlunda tid eftersom vi ska ligga pa stranden i morgon sen ut pa kvallen! Personalen har ar jatte trevliga, varsta valkomst drinken nar vi kom..
Naa nu ska vi kila och gora denna stad osaker..

Och vet ni vad? Min Bill troja ar heeeeeeeeeeeeelt forstord! Mitt eget fel, fraga mig inte varfor jag ska kopa en ny!! Ar liiite sur faktisit.. maaahaaa

/MIRRE


På arlanda

Nu sitter jag och Kenza på Caffé ritazza och käkar frukost.. Vi såg nyss på TH tv! Bästa avsnittet på länge, HOT TOPIC som fan! Vårt plan går runt tio tiden nu stter vi bara och tar det lugnt, ska iväg sen och köpa tidningar och böcker så vi har lite att göra på flygresan, det tar typ 4 timmar riktigt segt men ska bli skönt att åka iväg! Längtar tills vi är framme! Igår somnade vi vid 2 tiden, jäätte trötta var vi i morse men vi kom upp och försov oss inte som sist när vi skulle till Kanada, det var hemskt! Haha.. Våra väskor var skit jobbiga på bussen och t-banan, min gick i sönder.. Min vanliga otur, men jag ska inte klaga väskan är från rusta så.. Haha!

Hörs när jag är framme!
/MIRRE


Mirre is in Kenza's house!!

Nu har jag kommit fram hos Kenza, vi var nyss ute med mani och så har vi käkat tacos, muums! I morgon åker vi till arlanda vid 7 tiden, det känns som om man inte kommer få någon sömn alls. Vi kommer bara ligga och snacka om TH resor och resan som vi ska på till Schweiz. Hihi. Vi har planerat lite om hur vi ska göra när vi kommer fram till Kreta, vi tänkte ta den lugnt första kvällen, men det är kanske bara vad vi säger haha vem vet? Snar.t ska vi köka kladdkaka sen ska vi sova, måste verkligen försöka iallafall.. HAHA nu kör Kenza lite gymnastikuppvisning för mig.. Sweet, spagat och sånt. :p
Hörs i morgon bitti innan vi åker..

Tschüss!

Bill Kaulitz

Jag var bara tvungen!
Helt underbart HET






En dag kvar!

Vill börja med att säga att mina bästa "Tom bilder" finns HÄR, ungefär på mitten av sidan. Dom är från klubb spelningen i Toronto (Kanada)! Idag har jag faktiskt inte så jätte mycket att fixa innan jag åker, därför jag jag ta de lugnt, ska bara till stan och köpa lite grejs sen hämtar Carlsson mig här vid halv 5. Som jag längtar tills i morgon när vi ska åka och ikväll också för den delen till jag är framme hos Kenza...

jag köpte fler TH bilder i Paris, sådana bilder som jag fotade en gång som hänger uppe på min vägg, minns ni? Jag fick jätte många jag inte har och inte så många som jag redan har, men Cici och Sora skulle ha några också dom ville ha varsitt paket och där är endast tre stycken bilder i ett men eftersom där fanns några som jag redan hade så får dom lite bonus.. Snäll jag är va? :p nu ska jag upp och käka frulle, har inte så värst mycket hemma dock men jag är ju alltid på resande fot nu för tiden så det är inte lönt att köpa hem en massa.

/MIRRE

Handsome Bill Kaulitz [Februari 2008]

Här kommer bilderna! Fyfasiken, den sista bilden är inte nådig...
Kanada 10/2 & 11/2 2008 
Mod Club och Much Music


Home!

Nu är jag hemma i lilla Skåne igen! Äntligen efter detta jävla jobbiga resan helt stressigt ända sedan i morse när vi fastnade i bilkö.. Haha! Stackars mig. Men nu är jag hemma iallafall och inte mindre lugn för det, nu ska jag börja tvätta och packa om allting till Kreta mitt största problem är att min västa INTE är så stor som jag vill att den ska vara, jag får proppa ner lite i mitt handbagage och skita i datan, tyvärr! Jag kan leva utan den skulle jag tro. I morgon kommer Carlsson och hämtar mig vid halv 5 tiden så kör han mig till flygplatsen i ängelholm, jag ska åka till Kenza då och jag bestämde mig för att flyga (även fast det är dyrare) Jag har suttut på en buss för många gånger upp till Sthlm och är måttligt trött på det. Jag saknar Celaaain the lion redan, vi hade så jävla roligt hela veckan! Men snart kommer du ner igen om två veckor? Något sånt! Hihi..

jag får många kommentarer angående hur jag har råd att resa så mycket som jag gör! Jag skulle uppskatta om ni bara skiter i sådana frågor, det är alldeles för privat och jag pratar aldrig om pengar oavsett hur mycket man har! Så nu vet ni de! :)

Jag bjuder på några screenshots på Bill sen i dag från mina filmer från mitt Kanada besök
(konserten på mod club och much music) 

/MIRRE


Shopping i Düsseldorf

Detta shoppade jag idag i Tyskland!

Svart linne (överst) från Zara
Grått/svart linne från Zara
Solbrillor från nått köpcenter



Gute Tag

Jag och Celine sitter och surfar på subway med varsin ice tea, vi vinkade precis av hennes pappa som skulle in på intervju för ett jobb här, vi är fortfarande kvar i Düsseldorf och ska hem till Celine i Paris så fort han är klar. Skulle tro att det är om någon timme så det är bara att sitta här och slappna av. Just nu känns allting super stressigt, när jag väl kommer hem så ska jag direkt slänga in massa maskiner tvätt och börja packa om, jag måste även fixa till lite hemma eftersom jag är själv nu ett tag till.. Jag vet att jag skrev onsdag, men min resa börjar då, ja åker ju till sthlm till Kenza redan på onsdag, haha det skrev jag ju. Det är otroligt skönt att ha något att längta efter, just nu är det Kreta och sen Genéve, tiden kommer gå mycket fortare nu, vi åker om tre dagar och är borta en vecka då är jag hemma igen den 4e sen är det bara en vecka tills vi åker till Genéve. Det blev även lite shopping idag som jag ska ha med mig på Kreta resan Två linnen och ett par solbrillor, det kan man inte få för mycket av visst? Jag älskar solbrillor..

/MIRRE

4 dagar kvar

Jag och Kenza åker på semester till Kreta på Torsdag!! Ska bli sjukt härligt att komma bort ett tag, minaTH resor inte har varit "komma bort och slappna av" utan mer hysteri, stress och dåliga matvanor. Nu blir det en vecka då vi är borta i Agia Marina/Kato Stalos och bara ligger och göttar oss på stranden med en drink och snackar skit. Jag längtar efter att slappna av, var länge sen jag tog det lugnt, så det ska bli jätte skönt.. Åker till Kenza på onsdagen så jag är där på kvällen, sen dagen därpå är det upp tidigt och iväg.

Idag har vi varit iväg hela dagen ute i Düsseldorf och självklart suttit vid datan och bokat allting med resan till Kreta. Vi åt på en jätte mysig restaurang (thai mat) så lite hemma kännde jag mig allt. Saknar Thailand så sjukt mycket, snart vill jag dit. Jag måste! Haha. Efter vi hade käkat gick vi och kollade lite vad som fanns att shoppa, här är jätte många affärer, tänkte kolla lite i morgon om man behöver något extra nu till resan. Nu ska vi snart hoppa i bingen, en lång dag i morgon med shopping och en resa tillbaka till Paris. På tisdag åker jag hem och är hemma vid 2 tiden, då blir det massor av packning och tvätt. Hörs i morgon babes!

/MIRRE

Bill på Parc des Princes
UNDERBART leende!


Parc des Princes 21/6

PARC DES PRINCES VAR UNDERBART!

Bästa konserten, helt underbart var allting och överraskningen var as grym med alla fireworks och elden.. När vi hoppade av tåget till vid Parc stod det en nisse och sålde sittplatser så vi köpte dom, jätte bra platser långt ner och närma scenen. Vi fick dom för 33 euro var han ville bara bli av med dom eftersom han bara hade vinnut dom. Vi blev jätte nöjda.
Härligt att ha sittplats, vi stod på stolarna och hoppade. Härligt!!!! Jag ringde även Paulina, Ludde, Kenza och Klara. Cici svarade inte tyvärr hon jobbade..
Nu ska vi sova och upp tidigt i morgon och åka till Tysse! Uppar mer i morgon, nu är jag bara för trött för att tänka, berättar mer i morgon lite i detalj!


Bill und Tom
"In die nacht"
Parc Des Princes 21/6

Bill
"In die nacht"
Parc Des Princes 21/6
(bilden är tagen på skärmen)

Bill
"In die nacht"
Parc Des Princes 21/6
(bilden är tagen på skärmen)


Lite av "Wo sind eure hände"

Parc Des Princes

Idag är det den stora dagen! Vi ska se TH på den största konserten ever! Jag längtar så jag håller på att dö. Vi har nyss gjort oss i ordning, jag som sa att vi skulle åka vid 12, det blev inte så. Vi vaknade vid 11 och var super sega, vi satt uppe jätte sent i går natt och kollade på film och snackade. Nu ska vi bara fixa våra tröjor sen iväg. Hör av mig när jag kommer hem eller i morgon bitti. Vi ska ju till Tysse i morgon på en ennatt visit, där tänkte vi partaja lite och massor av shopping, vi som bor typ 5 min från den största shoppinggatan där!

/MIRRE


Bill i Dorran 13/6

Gute Nacht

Nu ska vi hoppa i bingen snart, vi har varit i gång hela dagen och är skit trötta nu. vi ska upp tidigt i morgon så vi är i Paris vid 12 tiden, vi tänker inte köa det minsta, jag orkar verkligen inte det! Sen när jag och Kenza ska till Genéve så ska vi köa lite och det får räcka med det. Längtar som fasen tills i morgon, deras fetaste konsert so long.. Sen i Genéve oooh, härligt kommer det bli, tyvärr min sista konsert på ett tag om dom nu inte kommer till USA på ett tag, jag ska ju dit snart som Au Pair, jag blev matchad med en familj för nån dag sen men jag tackade nej pga. att dom var för många barn och att dom bara åt en speciell sorts mat och hade el och sånt av under helgerna, nej tack! Det drabbar ju även mig, man måste ju trivas i familjen. I morgon ska jag köpa lite stuffs till mina vänner också, bla ett linne som Kenza ville ha och en grej som Sora ville ha skulle jag försöka hitta, jag har inte pratat med Ludde på länge, tror att hon vill ha Bill tröjan med stenar på. Vi ska göra våra fina tröjor idag också, vi köpte sånt i en affär som man kan trycka själv på kläderna, hoppas det fungerar nu bara. Ni får se tröjorna i morgon eller på söndag. Jag kommer inte kunna blogga under dagen i morgon från datan efter 12. Jag har min mobil med mig så jag tror jag slänger in ett inlägg från Parc Des Princes innan konserten. Vi kollade nyss på zimmer dokumentären, härlig är den! Man kan lixom inte kolla för många gånger på den.

 Här är den kepsen som jag köpte idag, wiho.. Den är såå snygg!

Midsommar

Hemma igen, jag hittade det jag var ute efter.. en svart "Faith" keps med vit text.. Sån som Billi har fast han har ju hel svart.. Den är ap snygg, ända sedan första gången jag såg den på honom så har jag velat ha den. Ända problemet är ju att vi inte har det i sverige, då hade jag fått skicka efter den från USA och då hade den kostat multum.. jag köpte den för 60 euro, helt okej för att vara den kepsen och jag har velat ha den så! Ni får se bild en annan dag, har ingen än..
Ikväll ska vi fira midsommar här hemma hos Celine med massor av gäster ska bli riktigt mysigt.


Nu är jag och Celine på väg in

MMS

Nu är jag och Celine på väg in till Paris, vi ska shoppa lite sen hem igen och fira midsommar med sill och potatis. Härligt! Igår kollade vi på ''hairspray'' andra gången jag ser den, men den är så bra och rolig sen är ju inte en av huvudrollerna Zac ful heller Haha. Vet ni vad? På söndag ska vi till tyskland, Celines pappa ska på jobbintervju där och han ville att alla vi skulle följa med, vi stannar en natt bara jag åker ju hem till sverige på tisdag igen. I morgon är det konsert, längtar som bara den, vi ska ju inte köa somsagt, skönt men vi kommer ju långt bak. Jag tycker att huvudsaken är att man är där. Tänk det är den största konserten ever med TH man vill inte riskera att dö. Haha! Nej men.. Justja på måndag ska vi shoppa i tyskland också, vi kommer bo 5 min från den största shopping gatan där, glömde ju säga vart vi skulle, det är Düsseldorf vi ska till. Nu ska vi hoppa av och leta kläder. Hihi puss på er! /MIRRE


Hi my name is "myrreiw"

Vi var som sagt och shoppade lite idag den ända jag kom hem med var det gröna linnet, inget mer! Haha jag är så kräsen, hittade inget som föll mig i smaken tyvärr.. Nu ska vi ner och käka, FALUKORV! Kan det bli mer svensk?

Linnet jag köpte idag på köpcentret

Vi smög in på Toys r us för att kolla om dom hade gula ballonger till parc så hittade vi detta TH puzzel istället

Här hittade vi massor av TH tröjor och linnen! super fina men storlekarna var väldigt små och kolla vad billiga dom var.. Vi är nästan 100% på att dom var äkta med eftersom deras märke var i tröjan precis som i min Bill-hoodie


Linnet som Celine provade, super snyggt men hade varit väldigt mycket snyggare om det varit löst

Fram

B.K tröjan! suuuuuper snygg men alldeles för liten för min smak

Dag två hos Celine

Vi vaknade för bara ett tag sen och vi har precis käkat frulle, det blev våfflor. Mums! Vi har också hunnit med att sitta och kolla lite på parc des princes arena och lite med biljetter om vi skulle vilja sitta, men det finns ingen som säljer tre st det är bara två eller en så det går inte. Vi har kommit fram till att vi inte ska köa, det blir väl isf bara att vi är där samma dag men vi vet inte vilken tid än. Celines kompisar som kommer från Marocko ska köa i en natt så dom kommer tidigt på fredag morgon. Varken jag eller Celine har lust till att köa efter allt man haar sett och själv varit med om. Själva känslan är alltid den bästa och kunna stå och njuta utan att tänka på att man blir klämd och är nära på att svimma. Jag orkar inte sånt så det blir att vi försöker stå lite mer på sidorna eller lite längre bak där det inte är något tryck. Idag ska vi åka till ett köpcenter i Paris så vi ska bara hoppa in i duschen och sminka oss sen i väg.
Ha en bra dag!

/MIRRE


Bill ♥
Dortmund 13/6 -08

Billi(g) skinnjacka

Hemma igen! Sverige losade, riktigt kass var dom. Nåväl det var iallafall riktigt kul att sitta där och bara slappa, vi drack öl (corona) och glass med brownie.. Muuums! Tänker på Kenza när jag käkar det, vi åt nämligen det innan vi skulle resa till Kanada och snart åker vi igen då blir det mera brownies och glass. I morgon ska vi till ett stort köpcentrum i Paris med massor av klädesaffärer, ska bli skit kul verkligen! Jag längtar efter att shoppa, det var så länge sen sist jag kommer inte i håg när jag hade en hel dag med bara shopping. oooh vet ni vad vi ska göra nu? Vi ska kolla på Hipphipp del ett och två. Man kan aldrig få för mycket av dom. HAHA.. Måste berätta en sak, de låter kanske inte så roligt men det var de, en av killarna som var med på baren hade en fett stor sverige flagga med sig, den är typ högre än mig så sa vi att vi ville ha den eller låna den till konserten han bara "neeeeeej, ni kommer skriva Tokio Hotel över hela sen kommer jag aldrig få den tillbaka" Men vi snodde den ändå vi hade värsta teamworket jag och Celine, hon smuglade den till mig i bilen medans hon drog i hans kinder och tvingade han sjunga "Hallelujla" hahaha.. Gud, jag skrattar bara jag skriver det såg sjukt kul ut. Här är lite bilder från tripen i Paris idag..


Här har vi då Triumpf bågen

Virgin mega store tog vi en titt i också, massor av TH grejer

Celine på Boulevard Haussmann

Vårt snacks nu ikväll

Jag med Celines snygga TH tröja på baren

snabb uppis!

Vi ska iväg snart igen och kolla matchen mellan Sverige - Ryssland, vi ska ner till en bar nu alldeles strax, jag har tagit lite bilder idag från Paris som jag lägger upp sen när vi är tillbaka senare ikväll. Jag shoppade underkläder också, på H&M kul haha det har man ju ändå hemma! Hörs senare babes! ♥

PARIS

Hej mina sötnosar! Här är allt bra i Paris, vi har pecis käkat frulle nu gör vi oss i ordning för att bege oss mot stan och kolla lite vid parc des princes sen ska vi shoppa och möta upp hennes kompisar! Ska bli så roligt. Jag kom på en sak att det dära med "dagens fråga" har jag lite uppehåll med, eftersom jag reser nu rätt mycket och vill skriva om det istället.. Men det åker inte bort helt bara gör en liten paus. Jag kom hit på kvällen, då var det bara att käka och packa upp, vi satt och snackade i flera timmar i gårnatt, när man väl börjat snacka kan man inte sluta. Känns riktigt skönt att allt klaffar mellan oss, när man kan prata om annat än TH dvs. Självklart blev det lite TH snack, men jag menar att om man kan prata om andra grejer så känns det rätt skönt.

På lördag ser vi dom live! (igen) Jag älskar det, jag vill att livet ska vara en konsert med dom!! Då hade livet varit med än underbart. Idag kommer jag ta massa bilder, hoppas jag! Så bloggar jag med dom sen. Så får se se Mirran i Paris också. :)

Edit: Nu är konsert biljetterna till Genéve köpta!!! :D 12 Juli here we come!

/MIRRE


13/6 Dortmund
Bill & Georg

 ♥

På kastrup

Nu sitter jag är uppkopplad på flygplatsen dom har tydligen wireless på hela flygplatsen, och brittan break the ice spelas i bakgrunden härligt. Mitt msn verkar inte fungera dock. Ingen aning om varför, haha jo nu gick det! Skönt med internet nu i en timme när jag ändå bara ska vänta, har ingen stans där jag kan koppla batteriet så det är inte lönt att sitta mer än en timme datan lär ändå dö! Jag längtar så jag snart spricker till jag är i Paris! Ska bli sjukt roligt allting och få träffa Celine, henne som jag pratat med hur länge som helst utan att träffats, svårt när man bor långt i från varandra men nu får vi ju chansen och en TH konsert som bonus!

Nästa månad blir det Genéve med Kenza (förlåt mamma och pappa men denna TH resan kommer bli den bästa i mitt liv). vi åker den 11e och är hemma igen den 13e så det blir en kort visit, men det är det värt, jag vill åka nu! Kenza ska fixa med biljetter och så, sen när jag kommer hem från Paris så ska vi börja planera allt, då blir det vår andra TH resa tillsammans UNDERBART! Vi hade så jävla roligt i Toronto och nu blir det grymt mycket härligare.


 /MIRRE


Georg i Dorran 13/6
Så jävla fin!

Mot PARIS!

Godmorgon! Idag beger jag mig till Paris och till min vän Celine som bor en bit utanför. Det ska bli en härlig resa med mycket shopping, restauranger, party och konsert. Ska bli skönt att komma iväg på ett ställe som man kan göra annat på också, nu när vi varit i Dortmund har det inte funnits mycket att göra inte heller i Nijmegen. Men Paris, vad mer begär man lixom? Idag åker även Cici och Ludde hem, samtidigt som mig vi ska åka härifrån vid 12 tiden sen går mitt plan vid 6. Tack mina älskade Ingrids fotzen för denna underbara trip. Måste göras om snarast, men min nästa Tokio Hotel resa blir med Kenza, vi håller på att prata lite fram och tillbaka.
Ikväll hos Celine blir det mys och film sen i morgon skulle vi åka till arenan och kolla hur allt ser ut med kö och sådant. Jag kommer ta med min data och kunna koppla upp mig på internet hemma hos Celine antagligen. Så denna resan kommer uppas bra. Håll utkik bara! Nu ska jag gå in och väcka Cici sen ska vi slänga i oss lite frulle..

Kramar /MIRRE


Jag innan open air i Goffert park

Ingrids fotzen's road trip!

Cici, Cassie och Ludde i bilen när tripen precis börjat

Sora och jag samma dag som bilden över

Här är bilden när vi blev stannade av polisen på auto bahn, helt otroligt det är inte illa pissat!

Dag 1 i Dortmund på morgonen, vi ska få nummer av Vanessa som håller i allting

Här är våra nummer

Camp Sweden flaggan som försvann, någon som har den? haha

Cassie och Ludde i kön utanför arenan i Dortmund

Sora i kön, samm dag utanför arenan

Här är också samma dag, jag och Cici. Jag lovar att det var riktigt skönt att sova där!

här är kön, fatta så mycket folk som va före ändå kom vi längst fram till slut!

Sorry, vem det än är på bilden bakom så störde jag min som in i på henne, hon var själv där och vägrade ta bort sin hand från min rumpa.. haha

Jag i parken där killarna skulle spela i Nijmegen, riktigt härligt!

Fem glada brudar har nsys sett TH i Nijmegen!
Sora, Cassie, Ludde, jag och Cici

Jag i Mcdonalds klätter moj, självklart skulle jag leka. Kul var det!

Innan vi satte oss i bilen påväg till Hamburg sedan hem till Sverige

Vi stannade på border shop i Tyskland och handlade lite, Här har ni MYSKILLEN!

Tokio Hotel live i Dortmund 13/6

Här kommer tre stycken av mina videos från konserten i Dortmund!
Finner inga ord så underbart det var..

Leb die sekunde


Heilig


In die nacht

Tokio Hotel live i Dortmund

Här kommer några av mina bilder! Om ni vill ha dom i större format gör vi som förra gången när hade varit i Kanada att ni mailar mig och ber om bilden i större så skickar jag den till er. Ni skriver bara "bild nummer 5" så vet jag att det är den söta på Georg. maila mig på [email protected]. Ser ni att på sista bilden kollar Bill in i min kamera. Jävla gullunge!  Självklart är bilderna inzomade, vi stod inte så närma, det gjorde ingen! Mina bilder från Nijmegen kommer upp under min Paris resa eller nåt jag kommer hem.
I morgon åker jag till Paris och kommer hem den 24 juni igen. Då jävlar!!
Jag har videos också från Dortmund konserten, massvis dom laddar jag upp efterhand!


Hemma!

hej mina babes! Nu är mirre hemma igen.. jag ska packa upp min väska och fixa en massa nu har det väldigt stressigt både idag och i morgon, vi har inte sovit på flera flera timmar. vi vaknade i går morse vid 9 och har varit vakna sen dess som gräddet på mosen har vi kört också.. I morgon uppar jag med bilder från resan, hinner inte det idag jag däckar vilken sekund som helst, vi ska käka lite sen sova. Det blir Tacos i kväll. TACK till Klara som bloggade för mig, jätte gulligt av dig.

H en fin söndags kväll /MIRRE :)

VI VAR I HAMBURG UTANFÖR TH'S

MMS

VI VAR I HAMBURG UTANFÖR TH'S STUDIO! Värsta känslan, tog några bilder också. Vi åkte dit och var där vid halv 6 på morgonen så vi har kört hela natten från konserten, nu sitter vi på båten på väg till danmark det suger verkligen man vill inte att det ska ta slut. Vi har haft det helt underbart!! Som ni ser på bilden stod vi långt bak men bara att vara där är som att vara i en dröm. Vi såg hela tiden jätte bra och hörde allt. Bill hade ett jätte fint tal innan ''spring nicht'' man blev helt tårögd. Fan vad dom är bra! Älskar deras musik, livet ska fan vara en tokio hotel konsert. Vi är hemma vid två skulle jag tro, vi handlade nyss på bordershop i tyskland så där blev det lite av varje, allt är ju mycket billigare där. Snart är jag hemma och ska bara packa om väskan till Paris och mot parc des prince!! Efter det blir det kanske Thailand det beror helt på vad flyget kostar, hoppas på att jag kan åka för jag vill verkligen, att åka dit är en befrielse från allt, där känner jag mig hemma, antagligen för att det är mitt andra hem.. Nu ska vi äta lite gott här på båten, hörs när jag är hemma. Saknar er! /MIRRE


Nu står vi i kön till open air

MMS

Nu står vi i kön till open air spelningen, vi står lite längre bak men vi prioriterade sömn så vi kunde vara på g idag! Hoppas ni har det bra där hemma för det har vi här, alla vi har våra th tröjor från Dorran konserten som ni ser på bilden. Hihi :) insläppet är vid 4-5 tiden sen börjar dom typ halv 8. Efter konserten ska vi köra till Dorran igen till vårt hotell där vi ska sova en natt sen hem i morgon! Kanske blir en sväng inom hamburg bara för sakens skull. Nu rör kön på sig lite efter hand. I morse plankade vi på frullen på hotellet haha ingen så något så vafan! Jag, Sora och Ludde sov på hotellet, Cirre och Cassie sov i bilen eftersom vi bara hade ett enkel rum, vi skulle ju köa egentligen men det pallade vi inte.. Vi hörs efter konserten kanske kan ta en bild med mobilen eftersom jag har den med mig så har jag den till nästa mobil inlägg :) /MIRRE

EDIT: Hallåhallå,  nu kommer Klara här och uppar åt Mirre igen (en aning sent, men bättre sent än aldrig!). Hon sms:ade till mig klockan fem och då satt dom i parken och lyssnade på ett förband i väntan på att Tokio Hotel skulle spela. Exakt 20.42 ringde hon direkt från konserten och då fick jag höra både Reden och Geh! Det hördes jättebra & jag är så glad över att hon ringde, tacktack sweetie! ♥ Så underbart den måste ha varit att vara där och lyssna på dem live :-)

Aja, det var allt för denna gång, kram på er :)


Fy fan! Den bästa spelningen p

MMS

Fy fan! Den bästa spelningen på länge, Bills röst var perfekt dom bara körde på, lekte som fasen på scenen. Jag fick ett astmaanfall i andra låten ''letzte tag'' det ända jag minns från det är att alla svenska fansen hjälpte mig och sa till vakten, själv var jag helt väck och yr. Jag blev bortburen på en brits till ett ställe utomhus där dom kollade mig snabbt sen var jag ok igen och gick tillbaka med emelie (en läsare här) vi missadehalva letze tag och halva LDS. Vi stod precis vid scenen, dansade, hoppade och skrek. Helt underbart jag har massor av videos bla när Tom juckar med sin Gibson. Värmen har inte lagt sig än, vi har pratat om konserten jätte mycket nu i bilen, vi är på väg till nijmegen och till vårt hotell där vi ska sova gott och länge! Hörs i morgon babes. Love /MIRRE


Det öser ner, verkligen pissre

MMS

Det öser ner, verkligen pissregnar och man ser inget slut på det heller. Vi står under tak som tur är och alla våra grejer är ok. Det är insläpp kl halv 6 och vi ska vara klara och uppställda kl 5 sa tobi till oss.. Fy vad det regnar asså, vill inte mer. Haha annars är allt perfekt :)


DAGENS FRÅGA

Hur svarar du i telefon?



När det ringer på hemtelefonen svara jag oftast "Hej det är Klara", men bara "Hallå" om det är på mobilen ;-)

/Klara


Vi köar nu lite utanför hallen

MMS

Vi köar nu lite utanför hallen, vaknade nyss vi har sovit på marken på en kartong haha jag lovar att det var skönt! Bara man ligger närma så håller man värmen. Vi gick upp kl 3 i natt för att samlas här vid 4 och ställa upp oss i nummerordning. Vi känner oss som uteliggare, seriöst nå uppskattar allt mycket mer nu.. Vi ska snart börja röra på oss sen får man förhoppningsvis gå i från kön för att byta om och så. Självklart är det vanessa från tyskland som håller i typ allt. Gud säger jag bara. Nu ska vi vidare och kissa. /MIRRE


Update

Nu har Mirre hört av sig och berättat att de befinner sig på hotellet & ska just gå och lägga sig. I morgonbitti stiger de upp tidigt som attan, klockan tre redan. De ska samlas en timme senare klockan fyra och ställas upp i nummerordning 8.00 utanför arenan. De kommer hamna i första sektionen och med det kunna stå långt fram. Grattis säger jag bara! Är sjukt avis men samtidigt jätteglad för deras skull :-) Det är inte varje dag man får gå på en Tokio Hotel konsert ju. Hoppas allt går bra och att inga försovningar eller annat förstör deras guldvärda platser i kön.

Nu ligger min hund för övrigt ålandes på golvet  och jämrar sig över nånting, fråga mig inte varför men jag är ganska less på att lyssna på hans 'fina' sång. Och eftersom att jag inte har något mer att upplysa er om angående läget hos vår kära vän Mirre så säger jag med detta adjö för ikväll och önskar er en god natt.

Kram på er :)
/ Klara


DAGENS FRÅGA

Vilken är din favoritglass på sommaren?



Min är helt klart twister! Mums :)

/Klara

Nu är vi framme och har sovit

MMS

Nu är vi framme och har sovit i några timmar. Det på bilden är en jävla FORTKÖRNINGSBÖTER! hur fasen lyckas man få det på autobahn? Händer ju bara oss haha. Förutom det så har allt gått super bra. Jag och cirre sitter i bilen och dom andra ligger på marken och halv sover. Vi väntar just nu på att få nummer sen ska vi upp till hallen där konserten ska vara och sätta upp vårt tält där. Hoppas ni har det bra där hemma för det har vi. Det är inte lika bra organiserat som förra gången vi var här, nu är vi ju ute men det går ändå, det är ju sommar men kallt. Nu ska jag sova vidare. Hörs lite senare babes :) massa kramar /MIRRE


Första inlägget från mig

Hej på er! Nu är det Klara som skriver. Som Mirre redan har berättat är det jag som kommer sköta hennes blogg under de 5 dagarna framöver då hon och gänget är iväg på sin lilla Tokio Hotel-resa. Direkt  jag får uppdateringar från lyckosten om vad som händer där borta ska jag försöka kasta mig framför datorn så fort jag kan och berätta för er. Troligtvis kommer det även dyka upp bilder också som Mirre kommer visa genom mobilen.  Jag och hon lärde känna varandra genom internet och har snackat där ett bra tag om en massa, och när hon frågade om jag kunde blogga åt henne under den här perioden ställde jag självklart upp på det :) Är det något ni undrar eller vill veta mer om mig är det bara att fråga eller besöka min blogg. (http://klarabellaa.blogg.se)

Nu är som ni redan vet Mirre och kompani påväg ner till Dorran, och som sagt kommer jag upplysa er om nyheter så fort jag får veta något. Jag hoppas att dem får en underbar resa med många oförglömliga minnen och en massa skoj (vilket jag är säker på att de kommer få!)

Det var allt för mig denna gång.
Kram så länge ♥


DAGENS FRÅGA

Vad är ditt motto?



Mitt motto är:  "Tar det som det kommer!"

NU KÖR VI

Nu är vi snart påväg, jag har precis varit nere och hämtat bilen vi ska köra med nu ska vi bara ta en snabb dusch sen ska vi packa de sista och köra iväg. Just nu regnar det som satan, hoppas de försvinner innan vi ska köra hatar köra i regn och på ställen man inte vet riktigt vart man ska heller. Några undrade vart tidningen finns att köpa, antar att den bara finns i Tyskland och Österrike och visst var där snygga posters? :) Nu när Klara ska skriva är det bara att kommentera om det är något speciellt ni vill läsa. Vet ni vad? Jag kommer kunna blogga från mobilen om det nu går från Tyskland och Holland men det tror jag eftersom det gick sist. Så då får ni se lite bilder från camp sweden på båda ställena. Jag pratade med Celine igår också, nu har vi planerat lite om min resa till henne (Paris) så allt är fixat där med. Nu är jag lagom stressad så jag hinner inte skriva mer tyvärr. Vi ska köra vid halv ett och jag har inte duschat eller något sånt än.. Hihi seg som vanligt.. En dagens fråga hinner jag med såklart, har redan en på tungan..

/MIRRE


Tom på Mod Club i Toronto10/2

Våra TH tröjor

Här är en bild på våra TH tröjor, det var några som ville se hur dom ser ur! Jag vet att jag lagt upp bild på den innan. Idag hämtade jag somsagt Sora, Cassie och Cici's också dom blev precis lika dana som vi ville. Just nu sitter jag och Ludde och kollar matchen mellan Sverige och Grekland  och vi leder med 2-0!! Vi är helt hyper imför i morgon kan knappt vänta, vi var precis på maxi och handlade lite grejs till tripen bla. cola, mackor, nutella, kex, frukt och marshmallows. Vi ska hoppa i bingen tidigt, eller ja hyffsat tidigt så vi kommer upp i tid i morgon så vi kan packa och kolla igenom de sista så man inte glömt något. Jag hinner blogga några gånger i morgon innan vi åker sen tar Klara över dom fem dagarna vi är iväg.
Godnatt på er alla! /MIRRE

61805-1658

Förresten så ska denna tidningen bli min om några dagar :D

DAGENS FRÅGA

Vilken är din favorit parfym?

Min är Christina Aguilera's
Den doftar underbart.


Godmorgon

Jag gick upp för en halvtimme sen, har precis käkat frulle. Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder och städa till rummet lite sen ner till stationen och hämta Ludde. Vi måste fixa massor av grejer idag också, vi ska hämta min pappas gps som vi får låna och så ska vi till Stefan som har fixat tröjor till Sora, Cassie och Cirre (sånna som jag och Ludde redan har) dom är klara någon gång efter 3 så vi måste hämta dom då. Det var en tjej som tipsade mig om att jag kunde ha "månades blogg" vad tycker ni om det? jag tyckte den iden var rolig. Idag ska jag packa allt, har inte packat något alls det är så svårt att få med sig allt man vill i ett litet format eftersom vi har en liten bil men det ska nog gå bra.
Nu under dom här dagarna ska Klara blogga för mig, när jag är borta i Dorran och Nijmegen, ni kommer få dagliga uppdateringar om vår resa så som vart vi befinner oss och vad vi gör. Hon kommer även försöka fixa in dagens fråga men då skriver hon självklart sitt eget svar istället för mitt. Hihi! Nu ska jag vidare, hörs sen. Kramar /MIRRE


Bill på Mod Club i Toronto 10/2 -08

Godkväll

Bloggen krånglar väldigt mycket just nu, den är inte med mig det minsta! Nåväl, nu är det bara två dagar kvar tills vi kör till tysse och i morgon kommer Ludde ner från Katrineholm och sover här sen åker vi och hämtar resten av gänget i Kristianstad alltså Sora, Cirre och Cassie då blir det bara en snabb vända om Sora för att hämta alla packning och käka lunch sen drar vi! Gud, det spritter i hela min kropp kan knappt vänta. Idag skulle jag egentligen packa lite, men har inte alls haft lust med det konstigt nog jag har istället umgåts med syrran hela dagen, nu ses vi ju inte på mer än en månad, hur ska jag klara mig? Det är jag så illa tvungen till.. Måste bara säga att Soras mobil är sönder, SÖNDER! vi smsar varje dag, minst 20 st mitt huvud fungerar inte just nu. Jag saknar våra sms, redan? det har gått en dag haha. Kvällsmaten kallnar. Ha en fin fin kväll!
 
Tschüss /MIRRE


edit: ROLIGASTE kommentaren jag fått på väldigt länge, seriöst kunde inte låta bli att skratta lite :p

 "BTW så börjar det bli lite peddo-varning på dig mirriz. hur gammal är du liksom? 21? och är kär i 18 åriga lilla Bill, är inte det liite äckligt?
nej... du är allt lite stalker du :D"


Du Amanda, det skiljer ett år på mig och Bill är de äckligt? Förstår inte "peddo varningen" i det hela. It smells a bit  missgunst here!

DAGENS FRÅGA

Vilken är din favoritdrink?



Min är Bacadri grand melon med sprite eller så som på bilden!

Pardisco från SM

Okaaay here you go!
Här är jag och Tirre i SM klassen -16 år, deet är vi som är till höger i svart
och vi börjar direkt när musiken startar och springer fram så ni lär se oss! :)
Synd att kvalitén är så kass bara!


Så här ser våra parkläder ut för er som inte vet..
Hittade tyvärr ingen annan bild och här va min fejja inte speciellt nice
därför jag kladdade över, men den får duga :p

Hemma..

Nu är jag hemma igen, äntligen! Bussresan var inte så jätte jobbig som på vägen dit, bussen var helt fullproppad med svettiga gamlingar men som tur var så satt jag längst fram där det var kyligast, där bak var det as varmt som man kom till Thailand ungefär.. Har nyss käkat så nu sitter jag bara här och degar, är riktigt trött och ont i min kropp speciellt där jag skadade mig hoppas på att det blir bättre tills vi ska köra på  onsdag, men det tror jag. I morgon måste jag börja packa också orkar verkligen inte det ikväll, nu vill jag bara slappa kanske ligga och kolla på en film.
vi filmade vår pardisco på SM, lägger nog upp den sen! (om jag vågar) haha.

/MIRRE

DAGENS FRÅGA

Vilket är ert favorit program?

Det finns så många bra men om ja måste välja så är mitt är scrubs

Mot Skåne

Nu ska jag snart åka ner till centralen och ta bussen hem till lilla skåne igen. Jag kommer hem rätt sent så det blir inte mycket gjort idag. tänkte packa tills vår resa på onsdag men det hinner jag nog inte. På tisdag kommer Sarah ner från Katrineholm. Förresten, Annas brors hund Diaz fick tag på min smink borste innan och nu är den helt slemmig. Haha så äckligt. Idag har Anna audition och Tirre också egentligen men hon pallar inte, både jag och Tirre har ont i hela kroppen kan knappt röra mig. Jag skadade mig också i går, har överbelastat mitt högerknä så nu kan jag inte sträcka de benet helt eller böja det för mycket då gör det mega ont.
Vi kollar just nu på Miami ink, där är en tjej som gör en väldigt betydelsefull tatuering den var inte min typ men den betyder verkligen mycket fö henne. Det var hennes man den stod för som dog i hjärncancer. Jag älskar att kolla på Miami ink, härligt program där skulle jag vilja tatuera mig av Cat. Nu ska jag snart gå, så jag får lite tid på mig att handa något till resan, sju äckliga timmar i en buss. JAG OKRAR INTE! Kan man bara inte knäppa med fingrarna så är man hemma?

/MIRRE

Helt slut

Nu sitter jag hos Anna i hennes lägenhet och är helt slut, vi kom precis hem från tävlingen jag har bara hunnit duscha. Tävlingen var över förväntan, underbart att det var på Hovet där TH skulle haft sitt gig. Man fick värsta känslan när man gick in helt otroligt stort och fint, dom hade byggt upp allt jätte fint också. Tävlingen gick bra, jag gjorde mitt bästa jag vet inte min placering än bara att jag är bland dom 100 bästa i sverige ungefär. :) Paren var samma men vi va färre par, ca 60 par.. Det var min bästa tävling nånsin, det var riktigt mäktigt att dansa i SM klassen. Ikväll ska jag och Tirre mysa framför en film och resten av Anna och hennes familj ska kolla på fotboll. Jag och Tirre var och köpte lit gott innan på hemköp på vägen hem från tävlingen.. I morgon ska jag hem, min buss går halv 12 från sthlm och så är jag hemma halv 7 jäääätte segt att åka så länge, funderar på att kolla kulla flyg nu.. Ja de får bli de :P haha!

/MIRRE

Hos Tillan

Nu sitter jag hos Tillan på Lidingö i Sthlm.. Sover här i stället för hos Anna. Vi ska upp supertidigt i morgon och tävla, jag ska möta Tirre på centralen vid halv 9 sen är insläppet till tävlingen kvart i  9 och vi måste vara i tid för att vi är första ronden antagligen eftersom vi är så många som ska tävla. Nu ska vi iallafall hoppa i bingen, ska bara smörja mig med bus. Vi kommer antagligen ligga och snacka hela natten men det får jag fasen inte, ska vara pigg i morgon och försöka prestera bra. Tack för en härlig bussresa upp hit, det tog sju timmar plus att jäveln var fett försenad.. Jag ska inte klaga nu är jag här iallafall. Förresten, vet någon om dom tagit bort "mobil blogga" helt? Man kan tydligen inte göra det längre.. Hmm skummt. Jag saknar Cirre! Hörs i morgon om inget annat.. Godnatt kramar på er /MIRRE

edit: ang anynom som skrev i förra inlägget "dagens fråga" att jag va töntig som hade fobi för ambulanser och att det inte alls va någon fobi.. Om du vill att jag ska dra hela historien gör jag gärna det och skriv vem du är nästa gång.

DAGENS FRÅGA

Har du några fobier?



Min största fobi är ambulanser.

Fredag

Snaart ska jag bege mig in mot stan.. Tirres mamma kör oss ner till bussen som ska ta oss till Sthlm men först ska vi inom maxi och handla lite färdkost. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag ser inte speciellt mycket framemot denna tävlingen kanske för att jag inte tränat som jag ska. Jag har iallafall snart packat klart. Igår var allt skit kul, vi va först hos Sing och käkade där, sen körde vi vidare till Marky och var där hela kvällen.. Just nu mår jag bara cp, fick nyss massor av kenza på msn, blöö säger jag bara! Men jag ska vara glad ändå rätt svårt bara. Kenza, vi ska klura ut något!?
Musik i bloggen, någon som frågade, jag vet inte hur man gör det, tyvärr! Det var en vän som fixade det till mig.. OCH FÖRLÅT, bilderna på Bill.. Jag vet att dom inte är "nya" jag har aldrig sett dom innan och då är dom nya för mig!

/MIRRE

DAGENS FRÅGA

Vilken är din favorit film?

Min favorit film är Saw 3. Sjukt svår fråga, jag vet!
Men alla har väl alltid en film man fastnat för? :)


Student dagen

Ska snart ta på mig och lite så, ska ner till stan och fixa mina naglar sen träffa Tirre för att kolla på alla studenter, tyvärr hinner jag inte stanna så länge jag ska vara hos Sing redan kl 5 sen vidare till louice en snabbis sen marky. I morgon åker vi till Sthlm sen på lördag är det SM! Jag kan knabbt fatta det, har inte tränat för fem öre, känner mig totalt omotiverad, det är bara mitt eget fel, iknow. Men jag har inte haft gnistan uppe alls att träna. Så det får gå som det går.  Igår blev jag klar med en av mina noveller, så småning om får ni som vill och känner att ni står mig lite lärmare läsa den.

/MIRRE

image2114
En utav dom nya bilderna på Bill, jag gjorde den lite mörkare och la till mer kontrast!
visst blev den snygg?

TH fans?

Vilka är ni Tokio Hotel fans som läser min blogg?
skriv namn, ålder och vart ni bor om ni vill, hade varit kul! :)

image2113
Nya underbart vackra bilder på Bill. Resten ser ni här
Även i större format!

Mina nya skor

Jag och Molle var på shoppingtur idag i malmö och lund,
så hittade jag dom hära läckerbitarna!
Man kan inte ha för mycket skor, så är det bara.. hihi

61805-2112
61805-2111

DAGENS FRÅGA

Hade du kunnat  döda en mus för 10 000:- ?



Själv hade jag ALDRIG kunnat, jag är en extremt djurvän,
spelar ingen roll om det är en råtta eller en häst.
Bara kolla på bilden, nää usch!

In die nacht

Kom nyss hem från stan, alla studenter festar och håller igång.. Mysigt man vill bara tillbaka ett år när man själv var där dagarna innan studenten helt pirrig och peppad inför studentdagen men nu sitter man här istället typ halvt arbetslös och inte gör ett skit om dagarna, men det är fan skönt att vara hemma och kunna göra precis vad man vill, kunna resa och festa och umgås med vännerna. Jag hade inte kunnat resa så mycket som jag gör om jag hade haft ett fast eller ett heltidsjobb, så ni som går i skolan var glada så länge ni går där jag skulle kunna göra vad som helst för att få den fria tiden när man gick i skolan, det var så skönt förrutom alla läxor och prov annars var det glassigt. Egentligen är de skönt så här med som ja har det nu, men så här kan jag inte ha det hela livet, haha..
Måste snart ta tag i mitt liv, usch som det låter men jag ska ju snart till USA som sagt och då är jag borta ett helt år och jobbar där, sen när jag kommer hem därremot kommer jag inte ha något att gå till, har liiiite ångest över det, redan! Tillbaka till studentfirandet.. Fy vad sprit sätter fart på kroppen, jag och Tirre var helt nyktra (hon drack en cider, men de räknas inte) vi gick för att köpa glass så gick vi förbi Swea (där jag hade min 20 års fest) så stod det en brud högst uppe på båten och skrek "VEM VILL GÅ I TVÅAN NU?" extremt högt, så hade hon aldrig gjort om hon varit nykter.. ackak! Spriten som är boven.
Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig på Torsdag när man ska på studentfesterna, självklart är det studenterna som ska vara finast men man kan ju inte komma som man går till vardags precis. Oj, vad jag skriver jag bara babblar på får ta och sova snart så jag kommer upp i vettig tid i morgon. Tirre ville till Helsingör så det blir väl en trip dit.. På tal om Helsingör så träffade vi en as rolig kille idag på hampan, han bara kom fram och hälsade, som vi skrattade. Fett kul hade vi den sista timmen. Jag lovar att jag inte kan sluta skriva.. Haha, men nu måste jag nog ni orkar väl inte läsa värsta långa flumm inlägget?

Godnatt /MIRRE


Mirre's special

Tänkte lägga upp receptet till min favvo förrätt som jag äter alldeles för ofta, hihi!
Receptet är super enkelt se här..

Du behöver:
1 avocado
1 liten halv rödlök
1 creme fraise (3dl)
1 lime
kyddor
Rost bröd
Räkor

Gör så här:
Lägg creme fraisen i en bunke och gröp ur avocadon (lämna kvar lite i den ena halvan). Mosa avocadon med creme fraisen. hacka rödlöken i små bitar (beroende på vad man själv tycker om), lägg i valfri krydda, själv andvänder jag vegeta. Dela en lime och pressa i halva i röran. Blanda och ställ in röran i kylen i 10 minuter. Lägg sedan i röran i den ena avocado halvan som du sparat och toppa med räkor och lime, rosta gärna en macka till!
Lycka till!
 61805-2104

Dann wird alles gut

Godmorgon babes! Jag sitter och käkar frulle på balkongen och lyssnar på "An deiner seite" med TH och vill bara att dagarna ska gå som smör i solsken, jag vill se dom live nu! Nu när man redan sett setlisten till Parc des princes pirrar det i hela kroppen av lycka! Nu är det precis en vecka kvar tills Ludde kommer ner och om en veckan och en dag kör vi neråt i landet för att hämta upp Sora, Cassie och Cici och nästa vecka är det live gånger två..

Idag ska jag besiktiga bilen, kunde det bli roligare? Jag ska dessutom vara där kl 10 och orkar verkligen inte resa mig från denna sköna stolen ute i solen. Men som tur är så tar det bara ca 20 min. Efter besiktningen ska jag och Molle (syrran) åka och köpa en härlig lunch och mysa på ballan ett tag. Framemot två tiden ska jag träffa Tirre för ett tränings pass, kanske springa lite först sen in på gymmet i salen och träna på danserna. Snart åker vi till Sthlm och mot SM! Jag känner mig inte nervös än men det kommer väl.

På torsdag ska jag på några studentfester som sagt det blir hos Nina, Louice, Marky och Sing. Hur fasen ska jag hinna? Pappa har sagt att jag måste gå på Sing's student och jag har fått en inbjudning för läääänge sen av Marky så måste prioitera dom två först, hoppas ingen blir besviken bara! Måste in och väcka syrran annars sover hon till middag, on skulle följa med mig och besiktiga bilen, undrar hur det  blir med den saken? Haha! Ha en underbar dag ute i solen, ta på solskydd solen är inte nådig!

/MIRRE

image2101



DAGENS FRÅGA

Vilken är en "all time" favorit låt?


Min är "Soar" med Christina Aguilera
Enjoy

MÅNDAG

Godmorgon! En härligt ny vecka framför mig, denna veckan händer allt känns det som dels har vi SM på lördag som vi måste träna till nu som bara den från tisdag och framåt, på torsdag tar alla studenten och jag ska gå på några studentfester utan att dricka så jag tar bilen och kör runder med Tirre till bla. Nina och louice. Jag och Sora såg deras open air konsert i går från Lissabon "Rock in Rio" heeelt underbar, nu vill man bara att dagarna ska gå snabbt till konserterna. Vi planerade lite igår, skrev packnings och handling lista till alla oss fem som ska åka. Så tråkigt i morgon ska jag bisiktia (stavning?) bilen, jag vet inte ens vart man gör det eller hur jag ska betee mig men pappa har lovat att berätta, haha.. Jag tyckte jag fick en jobbig tid, kl 10 på morgonen det är då man är tröttast om man går upp vid 9 iallafall jag. Nu ska vi till min pappa för att kolla så bilen är ok, tror vi ska tvätta den lite också kan vara bra för det var verkligen år och dar sen den fick känna på lite vatten. Nu ska vi kila iväg.. Hörs sötnosar!

/MIRRE

10 dagar kvar..

LÄNGTAR TILLS VI KÖR BRUDAR!
Snart, snart ses vi igen kära Tyskland
61805-2100

Nu ska jag och Sora kolla på Rock in Rio live på datan! Wiiiiiho..

DAGENS FRÅGA

Hoppa bungyjump eller fallskärm?


image2099

Själv skulle jag helst avstått men om man måste välja så tar jag fallskärm!


Söndag

Haallå, jag och Tirre vaknade för en timme sen av att det var skit varmt i rummet. Nu har sommaren verkligen kommit på riktigt, härligt fast det ända jag hatar är just det att man vaknar och är svettig.. Idag blir det träning på dansskolan, vi fick reda på det igår av Eliin att det var friträning från ett till fyra idag, skönt och få träna nu in i de sista fast man inte känner sig alls redo. Tirre har ju varit borta nu i två veckor, då har vi inte kunnat träna på paren alls, det känns lite jobbigt att inte dansen sitter som man vill nu när det är SM, om en vecka! Igår hade vi jätte mysigt nere på gröningen vi drack och rökte vattenpipa jag, Tirre, Eliin och Jessika. Vi satt där fram till elva sen cyklade vi mot tivvan och parkerade våra cyklar där. Efter några timmars dansande och så kännde vi att de räckte, vi skulle ändå träna idag så vi tog cyklen och cyklade hem, usch!! ALDRIG MER cyklar jag hem efter jag varit ute, det var fan jobbigt..  Helsingborg borde vara känd för sina backar, vi gick uppför i en det tog seriöst 10 minuter, riktigt jobbigt! Nej, nu ska jag ta på mig lite träningskläder sen ska jag och Tirre cykla iväg till dansen.. Såg nyss att det är jätte många utlänska bloggar som ändvänder mina bilder från Comet aftershow party, det är bara roligt men inte när dom tar bort min märkning.. Så jag sa till en tjej som har en blogg så nu ändrade hon tillbaka till mitt namn på igen, hon skrev sin jävla logga på bilderna som om de var hennes egna bilder. Aja nu ska jag sticka iväg, hörs senare..

/MIRRE

image1321

image1322