"Don't give up"

Ny låt med Lady Gaga, den heter "Don't give up" och är jättefin!!


I'm home and I'm dead

Så sjukt trött är jag att det inte är sant. Sitter här i köket hos pappa och kollar ut på de fina vädret, borde vara ute och bada i poolen men nej jag orkar verkligen inte. Vill bara gå och lägga mig. Sömnen har inte varit dem bästa dessa tre senaste nätterna men kul har vi haft iallafall. Mamma hämtade mig i stan och släppte av mig här medan hon är hos mormor sen ska jag till mamma igen och äta god söndagsmiddag. Nu ska vi äta fruktsallad, jag bloggar igen när jag kommit hem om jag inte somnat.. =P

xoxo, M


 
Tog en bild på fruktsalladen och vattnet nyss.. Frestande va?

Packar...

Just nu håller jag och Cici på att packa ner allt i våra resväskor igen, vi ska nämligen hem idag. Siesta är slut! Önskar det var en dag till, minst! Vi hade så jävla roligt igår att det inte är sant, vi träffade så mycket sköna människor som bjöd på sig själva. Bilden på mig nedan är från igår då vi körde lite intervjuer på campingen. Kolla MTV bloggen för att se intervjerna med några olika camp och härliga peeps. Jag måste skynda mig nu, vi hörs när jag är på tåget vid två tiden.

Puss!

I'll get him hot, show him what I've got

Underbara festival. Solen steker och vi njuter! Såg nyss Dead By April, GRYM musik!!
Laddar upp lite bilder sen på de heta grabbarna.

Puss!

  
 
Jag påväg mot hotellet knappt en timme sedan..
Foto: Cici

Aguilera for Stephen Webster

Christina Aguilera
Collection Launch For Stephen Webster on 29 may

Älskar sminkningen!!
   

"Puss"

Last day @ S!esta

Jag och Cici sitter och chillar lite på rummet, vi åt frukost för en timme sen och jag håller på att ladda upp lite bilder från igår på Mando Diao. Lite senare kommer bilder på Lazee och Placebo, tyvärr fick jag inte många bilder på Placebo dels för att Lazee var samtidigt på en annan scen och jag ville ha några bra bilder på honom och att man inte fick gå framför scenen då Placebo spelade, ingen aning om varför! But thats how it is.. Snart ska vi börja göra oss lite i ordning sen ska vi ner till festivalen och kolla på Dead by April! Ska bli så roligt att se dem live.
Igår såg vi somsagt samtliga nämda band ovan och Mando Diao var magiska, deras spelning var gårdagens höjdpunkt, speciellt då de spelade sista låten "Dance with somebody" och hela publiken dansade och var glada.. Kolla MTV bloggen för bilder på Mando Diao! (kommentera nu så jag blir glad!!) Hoppas ni får en bra helg, vi har det jättebra här. Det är lite kallt på kvällarna efter tio men man klarar sig. I morgon ska vi hem, jag skulle gärna stanna här lite till, det är så mysigt med alla bra band som spelar. man upptäcker nya och kollar på dem man vill..

xoxo, M


Grattis killar till cometen!!

Festivalbloggen

Hinner inte blogga just nu, läs min MTV festivalblogg här! =D


I'm not pop


LAZEE - "I'm not pop"

Jag är taggad inför ikväll..
Jag och Cici håller på att göra oss lite i ordning och lyssnar på musik.


@ hotellet

Guten morgen...
MTV på full volym med "Day n nite".. Den låten är så himla härlig! Jag och Cici ska snart ner på stan och kolla lite i affärer och så, sen hit igen till hotellet och göra oss i ordning och ner mot festivalen.. Det spelar många bra band idag, bla. Mando Diao, Placebo och Lazee.. Nu måste vi skynda oss, vi hörs om någon timme igen. Glöm inte kolla MTV bloggen! ;)

Puss!


PAPARAZZI VIDEON

Här är Paparazzi videon, OMG! De pratar förfasen svenska och Skarsgård, yum..
Oh guuud.. Videon är GRYM, GRYM, GRYM!!!
(Synd att videon läckt ut dock).. Men så äckligt bra är den!
 Ni måste se den, fans eller icke! Mästerverk av Jonas Åkerlund.




LADY GAGA FTW

På tåget...

Just nu sitter jag på tåget påväg till Siesta festivalen i Hässleholm. Mitt bredband fungerar utmärkt och jag har precis uppdaterat en blogg jag ska skriva under dessa dagar på MTV.. Nu är batteriet snart slut på min laptop och här är inga uttag för kontakter heller så vi får höras lite senare ikväll, jag kollar uppdatera här också i min blogg men även på MTVs festivalblogg. Nu ska jag snart av. Vi hörs som sagt senare, vi ska checka in och så först. Just nu krånglar de lite med MTV bloggen, mitt inlägg syns inte (än!).. Ni får kika in senare ;)

Puss på er!

EDIT: Nu är de fixat, kolla in min festivalblogg på MTV som jag kommer skriva i nu under Siesta!


Video från helgen

En liten rolig video från Louices tjejmiddag, här är vi på stan..

Hahahaa...
Louice: "Du har ju inte skrivit på två månader"
Anna: "Men det kan jag börja göra i morgon"

Ursäkta svordomarna!

"CHOCKLADPUDDING!"


Mirre som illustration

Gjord av Sofia! TACK, blev glatt överraskad :)


Orginalbilden


28 maj

Heeelllu bloggen. Jag är GANSKA stressad just nu. Jag har precis blivit klar med en av mina kunder för dagens balsminkningar, närmare bestämt Gajics lillasyster, hon blev jättefin. Hon sa att hon tyckte hon såg ut som en docka! Nu ska jag mot väla och köpa... Gissa vad? T-shirten som Tokio Hotel designat för AIDS kampanjen i sammarbete med h&m. Idag har en väldigt stressig dag framför mig men jag lovar att ta tid till bloggandet då jag hinner. Jag ska sätta mig på tåget mot Hässleholm vid halv sex, då har jag min laptop med mig och ett mobiltbredband som jag fick låna av syrran, där kommer jag kunna blogga och även berätta en sak som kommer hända nu under dagarna jag är iväg på siesta! Nu ska jag köra, vi hörs som sagt..

Puss!

LADY GAGA - "Paparazzi" remix



En bild från Rolling Stones magazine på Miss gorgeous Gaga


Njuter i solen

En bild på mig från idag, jag och Tirre lekte lite med min kamera, det är en Nikon D60 som de flesta har tror jag?Jag valde mellan den och Canon EOS av samma kvalité ungefär.. Men det blev ändå Nikon tillslut. Jag är nöjd!


Bild: Tirre

Paparazzi

Här är Gagas officiella "paparazzi" singelomslag.. Riktigt cool! Videon har premiär den 3 juni på "channel 4". Gaga nämnde i en intervju att videon kommer vara åtta minuter lång, jag vill se den nu!! Jag tror att den videon kommer vara grym, budskapet i låten och vad hon berättat hur den kommer vara låter fantastiskt. Tror hon kommer komma med någonting riktigt bra.



Lady GaGa covers "Rollings Stones" magazine


LADY GAGA, min favorit pryder omslaget för "Rollings Stones" tidningen! Fasen så het hon är på bilden, kolla video nedan för att se ett "behind the scenes" klipp.. Jag dooog när jag såg de, hon är så förbannad snygg. Som jag diggar henne, helt sjukt så bra hon är!



Resten av bilderna i videoklippet ser ut att bli fierce!!!
I love Gaga, so so very much. Hon är min baby.. ♥

Backstage video
(klicka på rutan för att komma till videon, om ni inte kan
se den lilla rutan klicka här för att se videon
)

Hemma hos Tirrrrrrrrr

Just nu är jag hemma hos min bästa vän Tirre, har precis jobbat lite och Tirre var med och slappade i en stol, hahaha.. Jag gjorde tre bröllopssminkningar till tjejernas projektarbete som de ska visa i slutet av deras läsår. Det kommer en fotograf senare och plåtar dem vid en hamn. Jag hann också ta några bra bilder på tjejerna som jag kanske kommer ha nytta av senare i min portfolio, riktigt vackra blev dem i sina fina klänningar också. Såg verkligen ut som om de skulle gifta sig. Hihi! Vi sitter här och äter mellis, mackor och té. Jag väntar på min tid hos frissan, ska färga mitt hår igen, same same color men så att det blir rödare färg, nu är det bara slitet och borta mer orange nu än rött.. Nu ska jag sticka alldeles strax, vi hörs när jag är hemmeee igen!


Pöss!


Foto: Tirre
En bild från tidigare idag!

27 maj

Godmorgon babes! Jag ska alldeles strax iväg på jobb, först ska jag hämta upp Tirre som ville med. Hon har sovit  här i natt men skulle bara hem och byta kläder och lite så. Nu sitter jag här, alldeles klar och allt i tid, det är inte vanligt att jag har tid över för datorn på morgonen när jag ska iväg och är stressad, men som vanligt så tar jag alltid den tiden att uppdatera er.. I förregår köpte jag mig en systemkamera, för att kunna fota mina sminkningar så som jag fotat Nicolina (hon med vit mun) och min syrra (som blev helt trashad) och igår plåtade jag Tirre, bilderna blev som sagt SUPERSNYGGA. Egentligen har jag inte råd med en sådan kamera men jag har velat ha det nu väldigt länge, när jag ändå var i en sådan butik passade jag på att köpa en extern hårddisk också, så nu håller jag på att flytta över alla bilder från min laptop. Och glöm inte att anmäla er till plåtningen som jag ska göra, med smink och fotografering, valfria idéer men om ni har idétorka så kan jag hjälpa till.. ;) Maila mig på: [email protected] för att veta mer och bestämma datum. (skicka gärna med en bild på er själva så jag kan skissa sminkideér)

Have a nice day ya'll, talk to you guys laaaater!
xoxo, M


 
  
 
My name is Lady GaGa and this is my house

Tirre är här

Heeey bloggen!
Sorry för dålig uppdatering men idag kom min vän Tirre över, hon har ju bott i Umeå och gått balettakademin där. Jag ville överraska henne med sminkning och fotografering så vi har hållit på hela dagen, de blev över förväntan bra, blev jätte nöjd med henne som modell också! Riktigt roligt. Bilderna får ni se senare som vanligt.. Vi ska kolla på dem nu och välja bort de som inte blev så bra så som när hon blundar och så.
Snart blir det även pannkakor, mamma är i full gång med att göra dem nu, gott med nutella på och grädde, yumm!! Hoppas ni haft en bra dag allihopa. I morgon blir ännu en full dag, jag ska sminka några tjejer till deras projektarbete och sen ska jag träffa vänner och packa inför min och Cicis resa till siesta, vi ska nämligen dit och lyssna på banden som ska spela! Ska bli grymt!!

Puss!



Min älskling och jag -06

"I'm so excited..."

Detta är den roligaste reklamen som går på MTV just nu...
Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Exakt min humor..
Vem håller med mig?

ASSSÅ HAHAHAHA!! =D


26 maj

Heeeya babes! Jag kom precis hem från en powerwalk runda med Lisafisa, vad skönt det var. Har hunnit äta frukost också. Jag tog lite sovmorgon idag eftersom jag var så trött, som vanligt är jag de, hehe! Jag fick ett samtal i morse som var väldigt uppiggande, jag och Cici har letat hotell som idioter den senaste veckan och nu ringde en från ett hotell vi ska sova på, så vi får hotellet från torsdag. Så jäkla skönt.. Vi ska iväg på en festival som ligger här i närheten och jag vill inte tälta, hehee... Frukost ingår också, hörde du det Cici?! PERFEKT!
Nu ska jag vara lite aktiv i hemmet, ska byta lakan, dammsuga och dammtorka och hela köret tänkte jag.. Det var ju ett tag sedan sist, hahaha.. Jag orkar aldrig städa så mamma får alltid komma in lite med dammsugaren när hon städar. Igår kollade jag och mamma förresten på en film med Mikael Persbrandt, är han snygg eller är han snygg? En riktig karl.. Filmen vi såg heter "inga tårar" och var fantastiskt bra, jag har sett den en gång innan också men det var ett tag sen, filmen är från 2006.
Nu ska jag pumpa Rammstein så jag kommer igång med städningen... Glöm inte att maila om ni är intresserade av att bli sminkade och fotade, jag glömde lägga till att det går bra att även vara två st, om ni vill ha parbilder, syskonbilder eller kompisbilder.. *lägger till det nu i inlägget*.

Puss!


If you want me you can watch me on your video phone

Mroxx - foto & makeup

NU händer det grejer! Eftersom jag fått så många fina komplimanger på mina egna bilder tänkte jag göra en rolig grej med er som vill. Min ide är att jag först sminkar sedan tar bilder.
Låter inte det toppen?
Jag kommer kunna fota er både inne och ute men nu är det strålande väder till att fota ute i. Jag har jättemånga idéer på lager men ni får gärna komma med egna också. Ni som är intresserade kan maila mig på: [email protected] (kopiera adressen och skriv i vanliga hotmail) där planerar vi även vidare med tider och hela köret. Skicka gärna med en bild på dig själv. Även ålder och vart man kan nå dig. Det vore väldigt bra om ni bodde nära Helsingborg eller om ni rent av vill ta er hit på egen bekostnad. Det finns många fina ställen här att plåta på..


Priset för paketet är 499:- då ingår: Makeup (skönhet/trend/fantasi), fotografering ca. 200 - 300 bilder, med ett ex antal utvalda och redigerade digitalbilder på köpet. Det finns även möjlighet att köpa fler bilder såklart.. Maila: [email protected] för frågor och mer info.. Inga frågor i kommentarsfältet, utan maila allt ni vill veta. För att kolla fler sminkningar jag gjort så kan ni kolla på min hemsida - www.mroxx.se eller gå in i "makeup" kategorin. Ni kan även vara två st som ställer upp samtidigt om ni vill ha bilder tillsammans.


    
    
Foto & makeup: Jag mroxx.se

Shiny Toy Guns


"When Did the Storm begin"


Halle Berry vs. Megan Fox

Jag tror inte jag är ensam om att tycka Halle Berry? Hon är så jäkla snygg, har ändå klämmt ut en unge och är över 40 bast medan Megan fox är ung (visserligen riktigt snygg) men fortfarande ung och ändå slår Halle Berry henne i både skådespel och charm, jag diggar Halle Berry. Hon är en grym skådis och verkar vara en kärleksfull mamma som verkligen tar familjen i första hand. Då handlar det inte bara om att vara het. Så som hon sa på Oprah "Man kan vara sexig på andra sätt än ytliga saker så som snygg kropp och vackert ansikte". Hon menade på att hon nyss fått barn (detta var i mars 2008, vi i Sverige är lite sena med program från USA, hehe.) Som sagt att man kan vara sexig på andra sätt än bara det ytliga och det är Halle Berry helt klart.. Hon ansågs som "sexiest women alive" förra året. 

Vem tycker ni?




HALLE BERRY



MEGAN FOX

25 maj

Guten morgen! Pigga och glada idag? Jag är lite halvtrött men ska in i duschen nu snart så jag piggnar till sen ska jag äta frukost. Jag hade migrän igår, halva dagen och tror det sitter i lite fortfarande. Känner egentligen för att ligga hemma och få bort skitet men jag ska träffa en kompis sen till väla med en annan, men väla kan vänta några dagar till i värsta fall.

Igår spenderades halva dagen hemma hos en vän, vi kollade på lost.. har snart kollat klart på hela säsong fem, känns gött! Jag älskar lost. Någon mer som kollar på det? Snart är det ju säsongsavslutning, tror det är avsnitt sexton och sjutton.. Snart, snart! Man vill se det men man vill inte att det ska ta slut. Förhoppningsvis är det inte slutet utan att det kommer fler avsnitt.

Jag och Cici kommer ses nu i veckan, ska bli så roligt att träffa henne igen. Det var länge sedan vi sågs nu. Vi ska åka iväg en sväng, berättar mer om det senare i dagarna innan vi drar iväg, det är iallafall på torsdag. Då har jag några sminkningar jag ska göra också till dem som ska gå på balen, först en här hemma på morgonen, det är Gajics lillasyster som ville bli sminkad sen är det tre andra tjejer som jag ska hem till..

xoxo, Mirre



BIld från Louices tjejmiddag

Kvällens fråga

Vad känner ni behov av just nu?

Jag sitter här och äter mina favoriter, finns det något godare än dessa godisarna? Jag skojar inte om jag säger att jag ätit  två kilo lakrits de senaste dagarna. Gimme more...

sega söndag

Heello! Nu ska jag hem till en vän, egentligen orkar jag inte göra ett skit idag, jag är otroligt seg och trött efter tre dagars party (utan alkohol) tänk Louice som varit med mig alla dagar (med alkohol) stackare. Jag har iallafall haft en super trevlig långhelg, jag älskar att gå ut och dansa till musiken som bjuds på, speciellt på "The tivoli" som vi kallar "Tivvan" där spelas det alltid skön musik och de har tre olika rum med helt olika musik stilar.. Oj, nu ringde mobilen, bilen står och väntar på mig. Ska kolla på Lost, vi ska ha maraton sen ska jag ta och slå en pling till Cici också, vi måste planera den kommande veckan, det händer en del roliga grejer..


Dagens musik: Adrian Lux - "Can't Sleep"
LOVE IT!



Jag älskar dig Emelie, she's got a nice ass..

Pictures from yesterday



 

 



 

 







Tack Louice för igår

Vlog

Nu sticker jag iväg till Louice för kvällen.. Tjejmiddag. 
Ska försöka ha roligt trots att strumpbyxorna förstörde mitt humör! Hahaa..

(Dåligt ljud, sorry)



This is me now...

23 maj 2008 COMET awards

Den 23 maj 2008 begav jag och Cici oss iväg till Tyskland, närmare bestämt till först Dortmund sen Köln för att träffa vår vän Julie och gå på Comet galan sen efterfesten. Det var ingen som visste att vi skulle dit, bara våra närmaste. Så underbart vi hade det. En grymt bra fest! Låt bilderna nedan tala för sig själv.. Detta var för ett helt år sedan, som tiden går.. För snabbt!














Två av mina videos från efterfesten..
Tom Kaulitz


Bill, Tom och David Jost

23 maj

Bilder från gårkvällen. Först var vi på Wallmans och kollade på showen sen åkte jag hem med Louice en snabbis för ett klädombyte till platta skor och jeans så jag kunde dansa hela natten lång utan smärta..







Jag och Louice dansade som vanligt hela natten på tivvan och hade sjukt roligt.
Du och jag Louice alltså, haha ♥


Idag är det en speciell dag, ni får veta varför sen.. =)
Nu ska jag in i duschen sen göra mig i ordning, Louice har
middag ikväll och jag lovade att hjälpa henne lite..

PUSS!

Mot Wallmans




Svart tight klänning, liten jeansjacka, svarta strumpbyxor
och heels plus massor av armband. Me like!


Nu ska jag och André till Wallmans och titta på Alex som är med i showen ikväll..
Vi hörs senare eller i morgon, ha en fin kväll. Puss på er! ♥

Pictures with love


Jag och babe Alex


André och jag


Alex heta tröja


Jag, någon? och Alex


I like that, I need that.. Oh yeah, dirrty!


Jag älskar dig Looooooooloo


KOMMENTERA OR DIE!  *evil face*
(Heeeeh...)

22 maj

Party all night long... så jäkla roligt jag hade i natt, jag körde och hämtade upp min vän André vid elva sen körde vi ner till Hampan och mötte upp Alex och några andra, vi satt där ett tag, de drack och jag drack mitt jävla "lime vatten" men gott är det, hehe. Sen begav vi oss mot Tempel vid tolv för de stället vi var på stängde då, de brukar stänga vid ett men icke igår.. Vi tåg iallafall stämpel på Tempel och då var där inte en människa knappt, vi hade roligt ändå och dansade, det kom väldigt mycket mer folk efter nån timme. Vi stannade där till tre sen gick vi över till Cardinal som ligger mitt emot, där stannade vi till fyra och dansade, då de stängde och de brukar också stänga senare, vid fem tiden.. Jag träffade mitt födelsedagsbarn igår också, Louice, vi dansade på bardisken och allt, vi hade roligt helt enkelt. Thank god för platta skor.. Jag hade mina converse igår och det tackar jag för. Heeeh! jag bjuder snart på några bilder från igår.. You better comment that! Mihi..


Louice, GRATTIS på 20 års dagen! ♥





Pattison vs. Efron

Jag är 100% för Zac, han har bara lite mer av allt än Robert tycker jag. Tror jag kommer vara ganska ensam om att tycka Zac är hetare än Robert, haha.. Alla är ju som galna i "Twilight".. Jag måste erkänna att jag inte sett den och den lockar mig inte heller de minsta. Jag såg honom idag på  "The Tyra Banks show" Visst han är ganska attraktiv men absolut inte som Zac, mums! Men jag antar att det är annorlunda när man sett "Twilight" då man får en annan bild av Robert och han lär kanske bli lite, lite snyggare hehee..

Vem tycker ni? Let's vote!!








Zac Efron in Interview magazine

Zac Efron i "interview" magazine från april månad, inga nya bilder men otroligt heta. Jag upptäckte dem nyss och dessa bilder är sjukt jävla heta, Zac är snygg, en av de snyggaste i hollywood enligt mig. Han har ett vackert ansikte, ett mångsidigt. Han kan både vara söt och riktigt sexig. Undrar vad hans flickvän Vanessa tycker om den sista bilden? Jag tycker den bilden är väldigt porrig, men passande. Den är het! Han är het.. Anyways så kan Vanessa skratta sig lycklig, hon är också känd, hennes tur är kanske next? Ibland måste man göra allt för att få en bild att bli perfekt, dessa bilderna är perfekta.








Fierce nails

Bjuder på några bilder på mina fina naglar, för tillfället har jag inga långa längre. jag måste låta dem vila. Ens egen nagel blir helt fuckad av att ha massor av gelé och lim på.. Stackars alltså. Saknar dem som bara den ändå, funderar på att skaffa snart igen så fort mina riktiga ser okej ut. Jag hade för det mesta svarta eller silvriga naglar men de turkosa är fabulous!


  
  
  

21 maj

Godmorgon vänner.
Jag sov nästan tolv timmar, så jäkla skönt. Nu ska jag snart äta lite frukost, får se vad som finns hemma. Någon som var ute igår? Ni flesta är väl lediga idag och i morgon? Idag ska jag nog hem till mamma igen och i morgon blir det utgång med Louice och co. Hon fyller år i morgon min lilla baby. Tjejmiddag blir på lördag, ska bli så roligt. Igår kollade jag och lillen på två filmer här, vi såg "The pink panter" som Beyoncé är med i och sen såg vi "Mean girls" har redan sett den tuuuusen gånger men den är lika rolig och bra varje gång.. Hehe! Bjuder snart på ett inlägg till, måste bara äta..

xoxo, M

Food time

Nu ska jag, pappa och co iväg över till grannen och äta lite god mat. De håller på att testa inför en marknad där de ska stå och sälja mat. Nu är det bara att hugga in, de har mat för hela Helsingborg, heeh... Synd att mn vän Mims inte är här nu HAHA! She's a great lover to food!

Hard core
xoxo, M


Foto: Carina Alkefelt
Makeup: Angela Svensson

we made you


Eminem med låten "We made you"
Jag lyssnade väldigt mycker på honom när låten "When I'm gone". Det är någonting med hans musik som gör att man fastnar. "When I'm gone" är speciell, musiken är jättebra och Eminem har grymt bra texter, speciellt denna. En som jag även gillar är "Lose control"...


Brandy intervju

Äntligen jag kan berätta vad som pågick i lördags, jag blev skickad på ett uppdrag av MTV, jag skulle nämligen intervjua superstjärnan Brandy i Malmö när hon hade spelning där i lördags. Intervjun är nu uppe på MTV.se på första sidan just nu. Gå in och kolla. Nedan följer lite bilder från konserten.. Är så otroligt tacksam över att jag fick chansen att visa vad jag går för.. Så klicka er in nu och läs intervjun jag gjorde med Brandy.. ;) Kommentera gärna på hemsidan också under intervjun.


Min kompis, hehe.. Killarna som skötte setlisten till Brandy


BRANDY!






Körtjejerna


Jag och körtjejerna

20 maj


Härlig start på dagen med Tokio Hotel, inte sant?
"The next treeck is bleeck" Fan så söt han är, hihi..
Och Bill till Tom: "I love you too!" Hahaha.

Tokio Hotel - "Black"
Burbank KIIS FM 09.03.08


let's play a love game, play a love game

Degen i soffan har inte rört sig mö idag.. Jooooo litta har jag väl varit uppe men inte utomhus iallafall, någonting måste hända inom en snar framtid or else I will lose control.. Jag kan inte sitta inne och mögla. Jag vill dra iväg, utomlands. Jag behöver det, hitta på massor av roligheter. Nästa vecka redan händer det en rolig trip, får mer info om det i morgon så då bör jag inte vara lika rastlös som jag är nu. Det händer för lite i mitt liv just nu, bara för det var så stressigt i skolan så var man vad vid att alltid ha saker och ting och fullt upp.
Om en vecka kan man bada i vår pool vi har hos pappa, jag nyttjade inte det en enda gång förra sommaren.. Eller vänta, den var nog inte öppen heller för den delen, haha. Pappa och dem var bortresta i Thailand hela sommaren så nu förstår jag varför men denna sommaren ska det fan badas. Jag funderar på att ha en grillkväll med massor av vänner här någongång. Vore så mysigt, det hade jag på avslutningen i 2an på gymnasiet (det var tider de). Vi hade så roligt här då! Ja det är en sak jag ska skriva upp iallfall.
Vi ska alldeles strax kolla en film, ingen aning om vilken pappa nämnde bara skräck och det är jag med på. Jag älskar skräckfilmer, det är någonting alldeles extra med dem. Men rysare än något annat, jag gillar inte där de poppar upp någon nasty knivhuggen docka mitt i allt, dock är Saw en lite rysa raktig film men det är faktiskt en av de bästa filmerna jag sett, alla i serien. Författaren av filmerna är grym, jag gillar att man måste tänka ordentligt vad som egentligen händer och inte bara att det är massor av blod och köttiga grejer utan när det även är en tankeställare, annars hade den filmen bara varit slakt.. Hahaha!


Puss på er,
Mirre

Retro, dance, freak

Ny låt från Lady GaGa, lyssna och njut! =D
Jag ÄLSKAR henne, får inte nog. Låten är helt underbar ju!
Låten är med på den Japanska versionen av "The fame"


google

Om man söker på "makeup artist" på google så kommer lilla jag upp först. Så roligt det var när jag bara skulle testa det igår för skojsskull.. Jahapp, där dök min blogg upp minsann, hehe! Först och allt och min gamla skola ligger som tredje länk!



Dagens fråga

Har någon av er ätit säsongens svenska jordgubbar än?


JAG HAR! =D

19 maj

GOOOOODMORGON! Vaa!? Okej.. Klockan är snart ett.. Vi gör om det där. GOOOOODMIDDAG! Yeeey, där satt den.. Vad har ni för er idag? jag har fått en supernyhet nu på "morgonen" och det som hände i lördags som var hemligt är nog på g nu snart och då får ni snart veta. Idag ska jag städa på mitt rum, roligt  va? Men jag måste, bara man har lite musik på så är det iiiiiiinga problem alls. Just nu har jag inte mycket mer att säga.. Känner mig allmänt hänging och tråkig idag. Men alla får väl ha en lite mindre bra dag, inte sant? Hehe, nej så dåligt är det faktiskt inte, jag känner nog så bara för att jag måste städa och allt sånt tråkigt. 


See you'll laater ♥

Nyheter om Tokio Hotel enligt min portugisiska vän som har kontakt med universal där, albumet kommer i september med 17 låtar (de gjorde 25 låtar) och singeln kommer i slutet på juli.. Hon sa också att det är inte låtar som kommer låta som "monsoon".. Spännande!!

Love Game

Lady GaGa med "Love Game" on Rove live
17.05.09

Lady, Lady GaGa.. I love her! ♥


Warriors dance

Prodigy

Njut av musiken! Jag älskar Prodigy... Någon mer som gör det?


Dagens fråga

Hur hade du reagerat om du gått förbi din absoluta idol på gatan?



Asså.. Jag vet ärligt talat inte vad jag gjort om jag skulle typ gå in genom dörren och Christina Aguilera går ut.. Jag hade nog varit i chocktillstånd och inte kunnat röra mig i flera dagar, hahaha. Eller helt åt andra hållet och frågat om en autograf och bild med henne. Om det skulle hända, oh gud! Jag hade varit världens lyckligaste resten av mitt liv.

frulle

Just nu sitter jag och kollar på "Top chef" på TV3. Man blir så sugen på en god frukost så jag valde att göra lite nyttigare och godare än vanligt. Yes, detta är frukost. Skönt med sena sådana, hehe. Jag älskar att gå upp sent och sitta själv och njuta av frukosten framför TVn. Senare ska jag höra av mig till Carro och se om vi kan hitta på något roligt idag. Är fortfarande trött efter i lördags. Vill bara sova egentligen men det går ju inte. Okej de sa just "poker face" i en mening på TV, jag reagerade direkt, självklart kommer inte Gaga.. Haha, jag är störd!

xoxo, Mirre

 


Yummm!

Ikväll blir det...

...Nybakade muffins och "Déjà vu" som går på TV4 kväll klockan nio, missa inte den! Ni som inte sett filmen förr borde se denna, den är väldigt bra. En film med Denzel Washington som är klockren. Ni som redan sett den vet vad jag pratar om. Jag såg den första gången på bio när vi var i Thailand  för andra gången, vi satt i värsta vip stolarna och fick jättebra service, men i Thailand finns alla möjligheter till sådant för det är så mycket billigare än i Sverige, föresten så har vi inte sådant här heller, hehe. Man kan verkligen leva lyx där och uppleva sådant man inte kan göra i lilla Sverige. Åhh, jag vill dit igen, någon som är sugen så drar vi?
Just nu har jag muffins i ugnen.. I better go and check on those.. Phew, de ser bra ut. Jag har aldrig lyckats bränna muffins innan bara nästan. Nu ska de inte stå inne i mer än 2 minuter så jag får inte glömma dem vilket är lätt hänt när man sitter vid datorn, man kan ju fastna här och komma på de då det börjar lukta bränt eller om brandvarnaren går igång, synd att man inte har en i köket då utan bara i hallen.. Idag är det premiär för "stylista" nu klockan sju på TV3.. Ska gå och kolla det nu, men först.. Muffinsen!

Puss på er



Jag och mamma Kho Samed (vintern 06/07)

Vintage pictures of Lady Gaga

schyssta gamla bilder på Lady GaGa, hon var lika vacker då som nu. Titta bara första bilden som är tagen med en av hennes bästa vänner "Lady starlight" som hon kallar sig. Hon har alltid haft sin speciella stil. Grym är hon.












The king of pop

(OBS! Rykten om Michael Jackson)


Michael Jackson "The King of Pop" och hans barn lämnade en medicinsk byggnad i LA i fredags, Michael lider av hudcancer, "i hemlighet" det stod i en rapport i en brittisk tidnings flik. Från deras nyheter:
"The Sun" tidningen hävdar att den 50-åriga "Thriller" hitmakern nyligen diagnostiserad efter läkare upptäckt tecken på cancer i halsen och början till cancerceller på hans ansikte.
Rapporter tyder på att det är behandlingsbart och Jackson kommer att vara i skick att utföra sina kommande comeback konserter i London, som börjar i juli.
Enligt egen uppgift har Michalen kämpat en rad hudåkommor och fick diagnosen "vitiligo" för över 20 år sedan (som de flesta redan vet). Sjukdomen drabbar hud pigmentering och ansvarar för sångarens är bleka utseende. Själv tror jag inget annat än att han fick diagnosen "vitiligo".
En källa berättar att Michaels test visade fläckar av hudcancer på hans kropp, och celler som skulle kunna vända sig till hudcancer i ansiktet. Han var först mycket bekymrade, men säger att han har fått försäkringar från läkarna att de kan behandla detta och han kommer att återhämta sig.
Michael ser verkligen fram emot hans konserter och är fast besluten om att "wowa" sina fans på varje spelning.  Det sa han och insisterade på att all behandling måste passa runt konserter, och showen inte kommer sluta.
Jackson har upptäckts göra regelbundna besök på en DERMATOLOG i Beverly Hills, och förra månaden syntes han till på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, som enligt "The Sun" har ett specialiserat laboratorium för att testa hudcancer.

Källa


När jag först läste detta tänkte jag: "Nej, det kan inte vara sant!!"
Egentligen har jag lite svårt att tro att detta skulle hända just nu, som min vän sa: "De gör allt för att få tidningar sålda nu innan hans stora come back!". Precis varför skulle de inte kunna skriva såhär utan att det skulle vara sant. Man får helt enkelt vänta på bekräftelse från hans egna sida om det nu ens dyker upp. Självklart är man orolig om detta är sant, orolig över hans hälsa som går i första hand. Han kommer iallafall vara kapabel att köra sitt race som börjar i London i Juli enligt vad läkarna sagt. Michael misslyckas aldrig, är så avundsjuk på alla er som ska gå och se honom i sommar/höst och till vintern.



Diggar hans outfit, så jäkla ball kavaj!

17 maj

Heeya bitches! Mår ni bra idag? Jag mår toppen, lite sleten bara efter igår.. Vi kom hem vid halv tre och jag deckade direkt, vi som varit igång hela dagen sedan 4 då vi åkte iväg plus att vi båda hade högklackat och det var inte roligt när vi väl skulle hem... Aj, aj vad det var jobbigt att gå. Anyways, jag ska snart göra mig lite fräsch, först ska jag äta en god frukost, mamma har varit och handlat som hon brukar göra på helgerna. Mums! Jag funderar på att åka hem till pappa idag faktiskt, får se om jag hittar på någonting roligt nu innan jag drar dit. Jag kom på en sak från igår när vi satt och väntar på bussen, då vi precis blev haffade av några som ville ta bilder på oss... Men deet var inte roligare än till deras svensexa, Nesrin hade tydligen likadant hår som hans blivande fru och jag gillade kinamat precis som hon också gör tydligen, haha! Nu ska jag till köket, frulle!

xxxx, Mirre

Videoblogg


16 maj

I'ma, I'ma a diva... Beyoncés senaste platta är guld, superbra! Har suttit och lyssnat på det nu sedan nån vecka innan konserten och nu dagarna efter. Jag har precis kommit ut ur duschen, just nu väntar jag på att min syrra ska bli klar så jag kan köra henne till jobbet (ja, jag fick äran att göra det idag, snäll är hon) jag måste försöka hinna äta frukost innan bara. Jag har en halvtimme på mig. Ska ringa Nesrin också så kanske jag kan hämta henne på vägen tillbaka från att jag lämnat Molle på jobbet. Blir perfa då, så slipper hon ta bussen hit som hon egentligen ska. Vi ska inte iväg förrän i eftermiddag, så vi har gott om tid på oss att göra oss i ordning och så. Nu ska jag ta och slänga i min frulle... Vi hörs senare babes!

xoxo, Mirre


You can be a sweet dream...

Bilder från dagen..

Dagen spenderades med Nesrin, en god vän till mig. Vi tog en dricka på espresso house och gick runt lite i stan, hälsade även på syrran som jobbade idag också. I morgon händer någonting riktigt roligt och stort för mig, kan inte säga mer än att jag ska möta en internationell artist. Ni kommer få veta mer om detta i början av nästa vecka då allting är "öppet". Ska bli sjukt roligt iallafall och jag ser framemot detta väldigt mycket. Jag överraskade min vän Nesrin med detta och hon följer med mig i morgon. Hon blev så glad!! Nu ska jag lägga man och slappa framför TVn, min vän Louice skulle ut idag så vi får se om jag hänger med dem eller stannar hemma.


Nesrin ♥


Jag i parken





Puss & kram

Svaren del 2

Hur gammal är du?
Svar: Jag är 21 år


Vad gör du på fritiden?
Svar: Jag umgås med vänner, familjen, shoppar och försöker vara så aktiv som möjligt.




Hur sminkar du dig varje dag?
Svar: Jag sminkar mig inte varjedag men då jag gör det använder jag en foundation från Loréal, transparent puder över, rouge, fyller i skuggningar som tagits bort med foundationen, mascara, svart markering runt ögonen och i vanliga fall fyller jag i brynen men just nu är de färgade så jag gör inte mer än att "styla" till dem med bryngelé.





Kan du inte börja med videoinlägg?:)
Svar: Jo, det kan jag säkert börja med..




Vilken/vilka är dina favoritlåtar av Coldplay? Varför gillar du dom så mycket?
Jag älskar Coldplay!
Svar: "Speed of sound" och "Talk" är två av mina favoriter med Coldplay. Jag gillar dem för att musiken låter en att slappna av och komma in i en helt annan värld. Texterna kan man också associera till hur man känner sig. Musiken är så fri. Svårt att förklara känslan, du som älskar Coldplay förstår säkert vad jag menar.

Kan du inte lägga upp lite "sminkguider", du som jämt är så snygg? :) Lite steg för steg hur man fixar snygg ögonskugga och sånt :)
Svar: Jo, det ska jag nog kunna göra, som sagt så har jag tänk på att göra precis det.




Vart bor du nån stans? jag har inte riktigt fattat om du bor i helsingborg eller malmö eller nån annan stad :P
Svar: Jag bor i Helsingborg, gick i skolan i Malmö




Vad vill du göra med ditt liv? asså i framtiden, vill du vara MUA hela ditt liv eller utbilda dig till något annat ellerjobba med något annat senare?
Svar: Jag har några få stora drömmar i mitt liv. En av dem är att vara en eftertraktad makeup artist. De andra är att som jag sa innan, en slags reporter inom musikens värld. Att få fram musiken till folket. Och dansare har jag inte gett upp på heller, det är någonting jag inte skulle tacka nej till, att vara back up dancer till någon kändis.. Woho!




Hej! Här kommer en fråga om smink eftersom jag är intresserad av att bli makeup artist. :) Jag har grön/brun/blå aktiga ögon och brunt hår. Vilken färg på ögonskuggor passar mig? Vad ska jag tänka på när jag söker till makeup studion? :)
Svar: Det beror helt på vad du vill förstärka i dina ögon, vilken färg du vill få fram. Men för att få fram de blåa ska du ha en orangeaktig färg, gröna: rödaktig, bruna: blå/turkos. När du söker till skolan ska du vara dig själv rakt igenom, framåtriktad och verkligen visa att du vill detta, att du kommer kämpa och visa vad du går för. Intervjun är hård, de kommer varna att det kommer vara en tuff period. Så om du verkligen, verkligen vill detta så kommer du klara det. ;)




Hoppas du svarar på det här. :) Jag har problem hy, och jag undrar om du vet varifrån man kan köpa smink från Bare minerals, f.d ID?
Svar: Det finns att köpa på kicks och åhlens vad jag vet. Det ska komma in i fler affärer så småning om.




Hur många par skor har du?
Hur många inlägg har du skrivit tillsammans?
Svar: Oj, någonstans över 35 par skor. Det med inläggen tänkte jag hålla hemligt för när jag "nollar" med mina samlade inlägg så tänkte jag skriva ut det på bloggen, det är väldigt många kan jag säga... Hehe




Har du varit i Polen nångång?
Brukar du ha problem ed mensvärk eller kommer du lätt undan med det? :)
Svar: I polen har jag bara kört förbi, inte stannat direkt.. Jag brukar komma undan mensverken faktiskt!




Hej Mirre! Undrar hur många unika läsare du har per dag?
Svar: Det varierar men runt 1600




När och hur började du lyssna på TH?
Svar: Sommaren 2007 började jag lyssna på dem, det var tack vare min syrra som kom hem med deras "scream" skiva en vacker dag.




Vilken låt med Lady Gaga tycker du är bäst?Och varför?
Svar: Svårt, men jag tror att jag säger "Lovegame" och "Poker face" anledningen till de är till stor del att videon är grym, hon är så ball i sina videos, never fail on that one! Hon är grym helt enkelt och jag älskar henne

 



Nämn 5 favvo affär! med pris som inte mattar ut plånboken. :)
Svar: H&M, Gina Tricot, Topshop, Zara, BikBok




Om du fick vara en kändis under en dag, Vem skulle du vilja vara då isf?
Svar: Lätt Christina Aguilera eller Lady GaGa

    


Din absoluta favoritfärg och favoritdjur?
Svar: Min favoritfärg är svart och favoritdjur är katt. Jag är en kattmänniska, har alltid haft någon liten kise runt mig aldrig någon hund förutom någon av mina vänners hundar.




Har du aldrig tänkt på att söka till en dansskola för att gå en utbildning? Tänkte eftesom du tycker om dansen så mkt..
Svar: Jo, jag ville gå en i New York jättemycket innan jag åkte som AuPair till USA. Jag ångrar det lite att jag inte gick dansskolan som var några månader istället. Då hade jag varit hemma nu igen också.




Varför blev du just make up artist? och varför slutade du att dansa? beundrar dig verkligen, du är så bra på vad du gör :)
Svar: Jag älskar att sminka och har förmågan att vara väldigt kreativ och snabbtänkt. Att göra kreativa saker är någonting jag inte kan vara utan! Jag har inte slutat dansa, har bara ett uppehåll nu eftersom jag gick i skolan så intensivt så hann jag inte med att dansa på fritiden, jag ska börja nu igen efter sommaren. TACK! =)


Svaren del 1

Vilket ögonmake-up är snyggast om man har blåa ögon och svart hår?
Svar: ORANGE! Så jäkla snyggt. Om du inte vågar en orange kan du köra på liknande eller jordnära färger även brons.




Undrar vad du tycker om Bill och Toms nya stilar? (särskillt Toms :P)
Svar: Jag älskar Toms "nya" stil. Denna frillan passar honom bättre och perfekt enligt mig ;) ... Han är så snygg!




Vilken är din naturliga hårfärg?
Svar: Jag är ljus brun/röd men den färgen får jag nog aldrig tillbaka igen, har färgat det i så många år nu.. Hehe 





Först vill jag bara säga att din blogg är verkligen jätte bra, här kommer min fråga, hur många år skiljer det på dig och din lilla syster ?
Mimi heter hon va ? =)
Svar: Tack =) Min syster är 18, så tre år skiljer det men Mimi heter hon inte, Mimi är en av mina vänner. Min syster kallar jag för "Molle"




Vad ska du göra sommar?=) Ska du åka utomlands?
Kram din blogg är grym!
Svar: I sommar har jag ingenting planerat alls, jag vill resa med min mamma, vi har planerat det ett tag nu att vi skulle åka någonstans. Annars ska jag träffa vänner, jobba, slappa på beachen här i Helsingborg. Älskar Helsingborg på sommaren! Helt fabulous att bo här.




Röker du ellre har du testat? i sånafall, varför?
Svar: Nix, räker inte men har testat, antagligen för att jag ville testa tråkigt nog.




Vad är det bästa med Kenza?
Svar: Att hon är lika galen och spontan som jag. Vi har haft kanonbra resor tillsammans!



Vilken är din favoritaffär och var handlar du mest kläder? ;)
Svar: En av mina favorit affärer är H&M for sure men även Gina Tricot och Carlings




Vad är meningen med livet?
Svar: Att man ska vara lycklig och göra det man brinner för.




Vilka konserter har du varit på förutom alla Tokio Hotel konserter? ;)
Svar: Beyoncé nu senast men annars bara några små klubbspelningar med bla. The Sounds, Von Benzo och på rixfm festivalen.. MER KOMMER! ;)




Hur många piercingar har du, och vart någonstans?
Svar: Jag har sex styckna varav fyra i öronen (en tragus, två helix och en rook) sen har jag tungan och bröstvårtan.




Jag funderar på att färga håret rött, men är rädd att kläder och smink blir svårt att matcha med en så stark färg. Hur gör du?
Svar: Det är inte jättesvårt, jag kör väldigt mycket på svarta kläder (vilket är min favoritfärg på kläder). jordnära så som beige, brun och sand går också bra!




Vad är din största dröm/mål? =)
Svar: Att fortsätta leva lyckligt, ha drömjobbet som en berömd makeup artist eller som en känd skådis (en liten hemlig dröm jag har, hehe). Samt att få jobba inom musik och då menar jag inte att jag ska sjunga eller producera musik utan att få vara delaktig i att få fram musiken till utomstående så som fans och icke fans.




Vilket C.A album är din favorit?
Svar: Stripped


Hey Mirre,
I really like your blog and I read it daily. My questions; Do you have any tips for hair removing on legs? Any cheep methods/brands you can recommend? And will you soon make some easy tutorials for nice make up looks, when you don't need other make up than just the basic? (:
Answer: I'm a big fan of the pharmacy products here in sweden, they have great stuff. I bet they got it where you live too in your pharmacy. And to your other question, that is something I've been thinking on and will do it soon I think. Thanks! ;)




Hej! Jag undrar om du kan göra ett inlägg om din "danshistoria"? :) Hade varit kul att läsa! Om tävlingar, prickar och hur du tog dig upp i klasserna :)
Svar: Ja.. Jag har faktiskt väldigt mycket om just hur jag tog mig upp osv i min danskategori.. Men jag tänkte göra ett sådant inlägg, har bara inte blivit av än..


Vad tycker du om Tokio Hotel just nu? Någon förändring på bandet? Tycker du att dem svikit sina fans i skandinavien?
Och! en sista! Vad tycker du om Bills hår?
Svar: Jag har inte släppt taget om dem, ingen förändring alls. Jag älskar musiken lika mycket fortfarande om inte mer! Och jag vill inte påstå att de svikit fansen här i sverige, det är inte Tokio Hotel personligen som bestämmer vart de ska turnera och signera utan deras angeter. De kommer till oss i Sverige snart. Den som väntar på något gott... =)

Om jag ska vara ärlig så saknar jag lejonmanen på Bill! Men jag förstår honom, vem vill ha samma frisyr hur länge som helst? =P






Skulle gärna vilja sommarjobba med dig, finns det någon chans?
Svar: Ingenting som är omöjligt men då blir det en praktik som jag funderat på att ha i sommar någongång jag har mycket att göra. Eller du under balen då det är många på en dag. Du kan maila mig på [email protected] om du är intresserad och berätta lite mer om dig själv och varför du vill praktisera..




1. vad tycker du man ska ta först, en kille som man typ är tillsammans med som är snäll&ärlig, eller en kompis som har sårat mej en massa förr?
2. ska du köpa tröjan tokio hotel har designat för H&M?
3. finns det några läsare som du har fått bättre kontakt med än andra?
Svar: Man ska aldrig ta pojkvän/flickvän  före vänner men i detta läget låter det som om man borde göra tvärt om. Även vänner försvinner, inte bara förhållanden. Tyvärr! Jag har inte upplevt detta och svårt att säga. Jag har ingen aning om hur nåra vänner ni är och hur ni känner varandra osv.. Du ska följa det som känns rätt inom dig, det är viktigast!
Den tröjan som Tokio Hotel designat kommer säkerligen att köpas, dock i killmodellen eftersom jag diggar lite större tshirts..
Inte direkt, endast de få som varit hos mig då jag gick utbildningen i Malmö, då de satt modell för mig.




1. Jag är målvakt i ett handbollslag, blev det för några månader sen faktiskt.. men jag måste bli vigare! något tips?
2. Om du var en kille, vad skulle du vilja heta då?
3. Finns det något som du aldrig, någonsin skulle lyssna på?
Svar: Du måste ha självdiciplin och verkligen vilja bli vigare annars går det inte. När du stretchar räcker det inte heller med två minuter utan det ska vara länge och varje musikel för sig på många olika sätt. Det finns jättemånga bra instruktioner på internet hur du kan göra.
Om jag var kille skulle jag vilja heta precis vad jag vill döpa mitt framtida barn till (om det så blir en kille) vilket är Zacharias. Det har jag velat sedan jag gick i femte klass. Hihi!
Ja, DANSBAND. Usch och fy!




Om du var tvungen att åka till en öde ö, och du endast fick ta med dig en vän, en familjemedlem, en kille/man, en smink produkt, dricka och snacks; Vilka och vad skulle det bli?
Svar: En vän, Terése (min bästa vän), en familjemedlem kan jag inte välja, jättesvårt. En kille, det skulle utan tvekan vara Georg Listing och en smink produkt skulle vara "Bare Minerals" foundation, dricka och snacks? Limevatten och godis. Vilken rolig fråga =D




Har du färgat håret hos frisör? Älskar din färg :) kram
Svar: Yes, hos en frisör. Tack! =)




Är det inte coolt att sminka folk?
Svar: Jo, väldigt coolt och roligt. Man får träffa så mycket folk hela tiden och man lär känna nya människor och skapar nya kontakter. Viktiga kontakter framförallt som kan vara början på en väldigt bra karriär.




Är det coolt att vara kenzas vän?
Svar: Mycket coolt! Haha.. Skämt o sido, vi är vänner och jag ser inte det "coola" i att vara vän med någon direkt. Vi är bra vänner helt enkelt, vi klickade direkt!




Om du skulle få modelljobb,skulle du ta det då?
Svar: Självklart, om det skulle hända så varför inte. Älskar att se resultatet i en bild!


15 maj

Godmorgon!
Nu: frukost... Sen: power walk?

Nu börjar det hända grejer...



PUSS

Frågestund

En helt vanlig sådan! Fråga på vad ni vill ;)
Svarar på frågorna i morgon, ni har fram tills lite senare ikväll innan jag stoppar.
Nu ska jag träffa Lisa för Pizza och film.. xoxo



STOPP!


På stan

Sitter just nu och håller syrran sällskap på hennes jobb. Ska snart hem och möta upp Lisa, vi ska hyra film och köpa pizza med mammi. Jag hälsade på Carro lite innan, vi gjorde varsin god smoothie med jordgubb och lime, supergott blev det! Härligt att kunna vara på vissa ställen som här där de har trådlöst internet, jag snor antagligen av grannen som bor över eller i affären bredvid, här finns inget internet iallfall, hehe.. Bjuder på två bilder nedan som vi tog alldeles nyss från butiken. jag har parkering en liten stund till sen drar jag hemåt. Puss!


Syrran is hot


Jag och Molle

Världens största bröst

Eller en kvinna som bär på iallafall några av världens största bröst..





Stackare...
Dock har hon valt det själv!

14 maj

Ohh.. Dagen börjar bra! GaGa har nya låtar, ingen aning om när de släpps än men massor av nya låtar från henne. Blev så lycklig nu!! Hon var även på inspelningen av "dancing with the stars" och körde sitt race där. Här är en bild från den 12 maj (inspelningen). Så jäkla grym outfit!
Just nu sitter jag och väntar på en av mina vänner, Carro, som kommer hit för en fika, jag har inte ätit frukost än heller så det blir perfekt. Börjar bli lite hungrig nu. Jag och Lisa ska hitta på någonting senare idag, blir nog pizza och en rulle. Gårkvällen spenderades med en vän, Carro, vi satt och snackade hela kvällen om massor. Var så länge sedan vi träffades så vi hade såklart väldigt mycket att prata om.. Nej, nu ska jag gå och fräscha till mig lite.. Vaknade precis! Hehe, hörs om en stund igen.


xoxo, Mirre


Kickin' it like old school 2004 #3

Juni 2004 16 åriga lilla Mirre

Detta är de sista bilderna jag bjuder på som är från back in the days...
Nu ska jag och mamma åka och hyra en film! Ha en trevlig kväll ♥




















Makeup svaren...

Jag undrar vart jag kan få tag på bra och billiga penslar till ögonskuggor?
Svar: H&M är väldigt bra med billiga grejer, kvalitén är tyvärr sämre vad gäller det mesta i sminkväg med H&Ms egna märke. Det går ju såklart inte att säga att det är lika bra som Makeup stores grejer. Jag har själv penslar från H&M som håller bra men som inte är i någon speciell kvalité. Jag använder dem på mig själv ibland. Skuggorna från H&M vill jag inte rekomendera, däremot från Makeup store, de är lite dyrare jag vet men ack så dryga och bra! Verkligen värt pengarna.


Om man har fräknar som jag har, hur gör man då på bästa sätt för att dölja dom så mycket som möjligt utan att det ser ut som om man har ett helt kilo lager smink? Vill att det ska se naturligt ut, utan att det blit för mycket. Hatar nämligen mina fräknar! Sen undrar jag om man kan göra nått åt mörka ringar under ögonen? Någon kräm eller så, så att man slipper smika sig hela tidet? :-) Och nu sista... Vad är ditt tips för att slippa illröda kinder?? Får det allt som ofta och Hatar det! Mår kassa rent ut sagt över det. Finns det nått supermirakel smink mot detta eller har du nått annat supertips till en tomat som jag? =) Tack! =)
Svar: Jag förstår ditt problem. Det är svårt att inte få det att se sminkat ut, för att täcka dem måste du arbeta in din foundation ordentligt men du kan få det att se snyggt ut genom att försöka göra det så jämt som möjligt. Använd dig av en foundation som är lite mer rinnig och innehåller ganska mycket fett så det suger åt sig och inte ser kakigt ut. Jag använder mig själv av Loréals "true match" i glas flaska, den är jättebra, jag älskar den. Sen över använder jag mig av ett vitt transparant puder som "försvinner" och mattar ner, tar bort det glansiga och man får en skön känsla på huden. Pudret måste vara i lös form och ska "slås" in på huden med en puff som du lägger pudret på och arbetar in i puffen. överflöd kan du borsta bort med puderborste.. Lycka till!


Jag har sommar avslutning snart och behöver en rätt så neutral men ändå somrigt smink. Har du tips för det?
Svar: Satsa på naturliga rosiga färger, någonting som förstärker dina kläder du ska ha på dig. Ljusa färger är snyggt i sommar. Någonting i rosa eller aprikos!


kan du rekommendera några BRA ögonskuggor som inte är så dyra? känns så jobbigt att betala 100+ för en ögonskugga. Vilken mascara är bäst enligt dig?
Svar: Bästa mascaran är Diors "blackout" eller någon från Loréal. De är väldigt bra tycker jag. Någon bra och billig ögonskugga.. Svårt för de dyrare är oftast bättre och hållbara. Men de från "Viva la Diva" är ganska bra och har många färger att välja mellan. De finns på Åhlens eller lindex


Hvordan lægges den flotteste mascara, når øjenvipperne skal forlænges? Og hvordan lægges den mest naturlige øjenskygge?
Svar: En mascara som är grym är Diors "Blackout" jättebra. Även de flesta från Loréal. En naturlig skugga, finns jätte många fina på Makeup Store som är bra, väldigt bra och håller länge.



Kan du tipsa om någon grym rouge?
Svar: Jag älskar rougen som kommer från skolans märke "färg" finns i aprikos, den är fin och naturlig. De finns liknande på Makeup Store i liknande färger, du kan även använda dig av en ögonskugga om du vill, jag brukar hitta snygga färger på skuggor och använda de till rouge. Blir exakt samma sak, eftersom det är baserat på samma innehåll..



När jag sminkar mig blir jag alltid så torr vid mina "näsvingar". Smörjer mig men det funkar inte. Är inte torr utan smink. Är även lite röd vid "näsvingarna", kan det vara sminket som inte är så bra för min hud? Är den för torr?
Använder den där trepalletten från MUS som täcker röda, blåa och gul(?) partier.
Något bra tips på någon kräm eller någon annan concealer?
Svar:


Tips på en bra vardagsmakeup? =) vilken slags makeup tycker du passar till bal?
Svar: En vardagsmakeup kan du bara lägga alla grunder, det behöver inte alls vara mycket utan bara fyll i skuggor så som kindben och brynben samt rouge och mascara. Kajal är också ett alternativ om man vill ha mer fokus på ögonen, både uppe och nere eller bara nere. Bal då kan du lägga på lite mer starkare makeup. Men man kan fortfarande hålla sig till en naturlig färg om man känner för det.


Hur sminkar man snygga ögonbryn , jag har väldigt ljusa
Svar: Om du har ljusa bryn ska du fylla dem med en ögonskugga som faller dig i smaken till dina bryn. Antingen han du välja att ha skuggan torr eller om du fuktar en pensel du tar med. De blir skarpare om du fuktar. Använd en smal, smal snedskuren pensel för att få bästa resultat, då du målar små, små strån på brynen och i luckorna även utanför om du vill ändra dess form.


Om man har bruna ögon och vill främhäva dom, vad skulle du rekomendera för färger på ögonskugga?
Svar: Turkos, blått, lila.. Och färger som går i den skalan framhäver dina ögon!


När kommer era (din klass) portfolios upp på makeupstudions hemsida?
Jag tar studenten 12 juni, hur bör jag sminka mig på studentagen? Neutralt eller färg?
Svar: Många av oss har inte skickat upp det till huvudkontoret än. Så jag har ingen aning, det är upp till var och en. Jag tycker du ska köra på färg, eftersom du antagligen ska vara vitklädd så hade jag kört på färg om jag varit du. matcha ditt nagellack om du ska ha någon cool färg på naglarna. Jag tror jag hade kört på turkos, det är jättefint till vitt. Beror på vad du känner att du passar i också och känner dig bekväm i.. Nån skarp färg hade varit coolt.


Vet inte exakt om det har med smink att göra men.. Mina ögonfransar pekar typ ner (fastän jag böjer dom med ögonfransböjare) hur f*n får jag dom uppe? Finns det nån super mascara?
Svar: Det finns en ny mascara som har kommit in på kicks (dyr dock) men som ska böja och förlänga fransarna samt stärka dem. Jag vet inte om detta stämmer eftersom jag inte testat den själv. Men de finns en fransböjare som är batteridriven med värme i. Den finns att köpa hos "Nova lash" återförsäljarna. Sök bara på "Nova Lash" på google så hittar du säkert =)


Hur får man rätt färg på foundation och vad för foundation passar egentligen en problemhy?
Svar: Det är svårt att svara på när jag inte vet vad du har för färger, men du ska gå efter din ton, om du är rosa / neutral / eller mer åt det gula hållet eller kanske oliv? Gå till Makeup store, de är bra på färger. Och det räcker oftast inte med att du bara köper en burk utan du behöver nog blanda. Men de hjälper dig med det. jag hade även kunnat bara jag vet hur din hy är. För problemby är "Bare Minerals" jättebra, det är fd. I.D makeup. De täcker och håller hela dagen. Superbra foundation!


Jag tappar mina ögonfransar... Du har inte något bra tips som stärker fransarna? Jag har mörkblont hår och gröna ögon? Vad för smink passar bra till det?
Svar: Jag använder vaseline för att stärka mina fransar. Dock vet jag inte om det håller dem kvar från att inte trilla av. Du använder kanske fel rengörings produkter till just ögonen, det är viktigt  att du har en som är speciell till ögonen. Finns jättebra på apoteket. Du kan ha vilket smink du vill och känner för men om man ska gå efter att få fram din ögonfärg så ska du använda dig av röda/brons färger, även orange aktiga.



Bild: Makeup store

Beyoncé live videos

Här är en video från öppningsscenen
"Crazy in love"




Ett litet "medly" i mitten av konserten..


LADY GAGA on "The Ellen Degeneres show"

Detta gör hon grymt, as usual! Jag älskar henne och hennes musik.
Perfekt att börja med på morgonen/förmiddagen..

F-A-B-U-L-O-U-S


Frågestund

Nu tänkte jag köra en frågestund, ni får endast ställa frågor som har med smink att göra. Jag kommer ha en frågestund till där allmänna frågor är välkomna! Detta kommer bli kul.. Frågorna kan ni ställa fram tills jag skriver stopp.. Vi börjar nu, mitt i natten.. Hehe!
Shoot!



STOPP!

Lose Control


Waldo's People - "Lose Control" Eurovision 2009 Finland's bidrag!
Det är någonting med denna låten som är så himla bra. Jag diggar den! Antagligen för att den har det dära disco dance beatet i sig. Jag som fd. tävlingsdansare har det fortfarande i min kropp, jag vill bara hoppa upp från stolen och dansa som en galning. Stilen är som E-types musik.. Den kommer säkert toppa listorna! Jag tror ärligt att denna låten kan vinna. Vi sitter just nu och kollar på semifinalen, Finlands bidrag kommer snart.. Ska bli spännande att höra den live


Kickin' it like old school 2004 #2

Juli 2004, då jag var 16 år

Här följer några bilder på mig och en av mina bästa vänner Carro..























November 2004 såg jag ut såhär... Hängbralls och sånt, hööhö



When love takes over


Denna låten har jag gått och njutit av de senaste veckorna sedan min syrra spelade den för mig. Kellys röst är så skön och musiken till gör en rejält bra mix. Nu ska jag göra någonting vettigt idag.. jag har bara suttit här framför daton och inte gjort ett skit. Mamma undrade om jag ville med en sväng ut och shoppa lite.. Varför inte? Hehee.


Kelly Rowland ft David Guetta - "When love takes over"


Beyoncé live pictures

Här kommer bilder från Beyoncé konserten vi var på igår..
Jag fick några väldigt bra bilder, lägger upp de bästa här! Om ni vill använda dem, varsågod. Ta inte bort min märkning bara. Jag har copyright på dem. Konserten var sjukt bra, hon är jävligt bra live. Ni som ska se henne nu i Sthlm kommer säkert älska hennes show, hon gör mycket av det och lämnar aldrig scenen för ofta eller för länge. Jag diggade hennes show, helt klart. Och hon live, som sagt så sjunger hon riktigt bra, låter precis som om skivan bara bättre.. Jag har även två videos från igår, en på öppningslåten och en på några gamla godingar hon körde i mitten. Ska ladda upp dem sen, så ni får se dem också!




Hell yeah, rock with me baby




Hennes grymma dansare






Så vacker hon är!






"RADIO"


Kören visade oss vad dem gick för...






"Put a ring on it"


"oh, oh, ohw"




The final

Don't you want to see these clothes on me...

SHE LOOKS HOT, HOT, HOT!!

102.7's KIIS-FM's Wango Tango 2
09.05.09

Red carpet









On stage



Videoblogg

Video från igår på vägen till Göteborg.
Jag lägger snart upp bilder och videos från konserten och på oss igår.
 Nu: Frukost!
Puss sålänge..


I think I'm in love with my radio because it never lets me down


I be on the hotline, like err'day
Makin' sure the DJ know what I want him to play
You know I got my top back and my beat low
Rockin' my stunna shades and turnin' up my radio

Beyoncé - "Radio"
Grym låt!




Nu drar vi!
Vi hörs ikväll igen om jag inte är för trött för att blogga, ska ju köra hem efter konserten direkt. Annars så lägger jag upp videos och bilder i morgon från konserten..

Fashion put it all on me, I am anyone you want me to be

Godmorning dudes!
Mår ni bra idag? Jag mår finfint.. Sitter och väntar på posten lite nervöst dock, eftersom biljetterna ska komma idag, killen från blocket skickade dem i fredags med prioriterings post så de ska ju komma idag, är ändå skraj över att de kanske inte kommer men då har vi planerat att vi ska dra ner till posten och spåra paketet som man kan göra, men vi hoppas på att de trillar ner i brevinkastet snart..
Vi har laddat upp med mat, godis, redbull och frukt till resan även lite CD skivor, för vem kan vara utan musik på en liten resa i bilen? Jag tog Tokio Hotel's "Zimmer 483" live och Christina Aguilera's "A decade of hits"... Det blir perfekt! Jag har precis ätit en god frukost med mamma och syrran och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, fryser som bara den här hemma så det ska bli skönt med en varm dusch. Jag funderade på om jag skulle ha frågestund nu när jag är iväg och svara på dem i morgon men jag har en känsla av att de kommer bli för många frågor att svara på och jag vill ju kunna svara er alla så det får bli en frågestund i morgon istället, tänkte ha en kategoriserad och en vanlig frågestund, det kan spännande. Nej nu måste jag skynda mig! Vi ska helst iväg så snabbt som möjligt när biljetterna kommit.

Puss!



Jag igår vid strandpromenaden


Kickin' it like old school 2004 #1

Jag sitter just nu hemma hos pappa, väntar på att syrran ska bli klar så vi kan köra hem. Vi får låna pappas bil i morgon när vi ska köra till Göteborg, så jäkla skönt för han har automatare. Jag sitter här och roar mig själv genom att kolla på gamla bilder. Jag tänkte bjuda på några dagarna framöver. Här börjar vi med en dag med en av mina dåvarande vänner. Detta är i september 2004. Snart fem år sedan.. Som tiden går! Detta lägger jag i "kärlek" kategorin. Jag hade inte tackat nej att spola tillbaka tiden, som sagt högstadiet var en underbar tid!


Pizza time


Gangsta


Lilla Mirrefirre


Eww... Haha! The bitch is back


PIZZAH


Hihi


Cool bild


Kenza - Mroxx.se


Här bjuder jag er på en close up på Kenza som jag nyligen lagt till i min portfolio på hemsidan. Detta är min favoritbild från plåtningen vi hade i Stockholm med Sanna E på bracy.se! Här syns tyvärr inte armbandet men det är jättefint och det får ni se nu den 15 maj på bracy's hemsida. Då kan ni även köpa det. Vad tycker ni om hennes makeup, själv är jag nöjd. Det skulle inte ta över reklamen för armbandet som ska synas mest. Det är en lite kall känsla med svart mjuk sotning toppat med silver, matta, ljusrosa läppar och en naturlig rouge. Superfint!



Modell: kenzas.se 
Hår & makeup: mroxx.se 
Fotograf: linlinphoto.com

10 maj

SÅ JÄKLA ROLIGT VI HADE INATT! Tack André du förgyllde verkligen min tråkiga hemmakväll igår... När jag väl mådde bättre så var det bara att göra sig lite i ordning och sen kööra och hämta honom. Vi dansade hela natten (tur att jag tog mina converse)... Jag dansar inte ens likadant när jag har high heels, det är inte samma sak. Jag som dansare vill kunna dansa ut så som jag känner och då är heels ingen bra idé för mig när jag känner så, hehe. Vi dansare till fyra sen drog vi och åt med några vänner och jag var hemma vid halv sex, ljust och härligt.. Så här roligt har jag inte haft på länge och då menar jag vääääldigt länge. Så jävla roligt. Tack mina underbara vänner! Tyvärr tog vi inga bilder, vi hade inte tid hahaa! Nej men ärligt talat så hade jag inte kameran med mig för jag hade ingen väska och jag orkade inte bära på den hela kvällen...
idag blir det slappt, jag ska snart ut till mamma på balkongen och äta frukost, det är sooool och härligt ute så ska ta vara på det nu innan det försvinner lika snabbt som det kommer fram. Jag vaknade faktiskt vid halv 12 och tänkte för mig själv "nej, jag har inte sovit tillräckligt länge för att vara pigg" så jag somnade om tills.. Nu! Hehe..


Puss!


Spontana Greta


En utekväll med min härliga vän André är ju aldrig fel.
Hoppas Lisa och hennes vän Sofia vill ut och joina oss.



Bilder från i somras




André dansar, han är SÅ het.. HAHAHAHAHA!
Videon är från Andrés födelsedag i somras.


Cici filmar mig och André, denna är från samma kväll.. Asså, hahahaa...
Ta en titt om ni känner för det, lite undernhållande ändå är det allt =D HAHAHAA!



Vi hörs i morgon, nu ska jag ut och dansa på krogen med the king of latino dance...
I morgon vill jag sova ut för på måndag ska vi upp tidigt och köra till Göteborg! I'm excited!!

Jag, just nu..



Jag är så velig, ut eller inte? Jag är helt trött och seg också.
Vi får se vart det leder.. Mot Lisa eller mot sängen?
Robinson är ju nu, damn.. Nu har jag missat det, again.

Tschüsi =D

hush hush


On the set with the Pussycat Dolls video: "hush, hush"











A new woman

Ny info från Christina Aguileras sida, hennes album ska komma ut i september, närmare bestämt den 22a och det ska heta "A new woman". Det låter väääääldigt lovande kan jag säga. Jag längtar som en tok till jag får se henne då hon ska turnera 2010, antagligen i början av året, om ungefär ett år då kommer jag se min allra största idol och förebild (fick ärligt talat tårar i ögonen av tanken)...
Idag gjorde jag i ordning en tjej till sin bal, fixade hennes hår och smink. Hon blev väldigt fin om jag får säga det själv, hehe. Jag fick ett mms av henne som hon skickade från limon påväg till balen innan. Strålande vacker! Jag och syrran gick lite på stan i Malmö efter jag jobbat klart, vi åt och så. Hade det mysigt helt enkelt. Nu ikväll ska jag hem till Lisa om jag inte blir för trött, ska lägga mig lite och vila nu framför TVn Btw, jag har fått tillbaka min dator nu, glömde att berätta det igår. Allting är kvar på den och den är som vanligt. Vilken tur! Jag som trodde att allt var kraschat. Detta kom som en liten varning kanske till att jag måste införskaffa mig en extern hårddisk.. Hmm.. Ja, att jag inte har en sådan än förstår jag inte. Jag tog tyvärr inga bilder idag, glömde det helt jag som hade kamera med mig och allt... Vi hörs om en stund igen så ser vi vad jag hittar på för roligt att visa er, hööhö..

xxxx, Mirris

9 maj

Guten morgen.. Ahhh! Klockan är åtta, skulle egentligen varit uppe vid halv men jag snoozade som vanligt och somnade om, not goood. Nu är jag iallafall uppe och jag har väckt syrran, en gång.. Det räcker dock inte så jag får gå in en gång till och dra i henne, hehe. Hon ska med och assistera lite idag. Jag har så mycket att bära eftersom jag även gör min kunds hår också. Har med värmespolarna som inte är den minsta "förpackningen" så hon är snäll och hjälper mig lite och samtidigt håller mig sällskap på resan. Igår var vi ute ett litet tag, tills det började ösregna. Då åkte vi till McDonalds McDrive for sure och syrran tog lite att äta sen begav vi oss hemåt igen.. Vi hade iallafall riktigtroligt den lilla tid vi var ute.
Idag kommer jag inte kunna uppdatera förrän jag kommer hem, hoppas ni får en fin lördag. Sov ut länge!

xoxo, Mirre



Jag igår...


Sis ♥

AUSGANG MIT MOLLE




Älskar dig syster, ikväll ska vi ha roligt! ♥

VB


Victoria Beckham for Emporio Armani underwear
hot, hot, hot!


Vi ska se Beyoncé live


På måndag smäller det!
Jag och syrran kör till Göteborg för att se Beyoncé live på scandinavium. Det blir andra gången jag ser henne live, jag såg hennes "If I were a boy" på Europe music awards i Liverpool i november förra året. Hon är grym live! Det är min lillasysters största idol och nu ska hon för första gången inviga med att gå på konsert (hon har aldrig varit på konsert förut) och så blir det hennes idol, jag vet hur det känns, underbar känsla! Längtar som bara den nu!! Vi har otroligt bra sittplatser, köpte av en schysst kille på blocket som hade platser på första raden närmast scenen.. Hell yeah! kan det bli bättre? Egentligen skulle vi ha ståplats men de är slut nu.
Någon mer som ska se henne?



Nu ska jag och mamma pysa ner till stan, det är synd att man inte har trådlöst bredband..
Det suger! Någon som är villig att sponsra? Höhö..

8 maj

Sovit gott? Jag gjorde det fram tills att jag fick ett samtal... Nu börjar det ringa så fort man startat eget företag, massor av reklam och hemsidor som kan byggas upp åt en, men jag tackade för mig och sa att jag redan hade min grafiska designer Sofia som är så snäll alltid och hjälper mig med minsta lilla. =)
Anyway.. Jag har precis pratat med syrran, vi har lite hyss på g, hehe.. Nej men det blir möjligtvis en liten resa på måndag. Vi får se hur det blir jag väntar på ett samtal just nu som avgör om vi ska iväg eller inte.. Well, jag funderar på att åka hem till pappa idag men det blir nog lite krångel eftersom jag ska upp tidigt i morgon och jobba, får bli att jag åker ut i morgon istället efter jobb om jag inte ska ut på kvällen.. Nu ska jag hoppa in duschen, mamma och jag gick och handlade frukost i morse och jag tog alldeles för mycket kläder på mig så blev lite varm, heeh..

PUSS!

I think we're on our way

Nu ska jag alldeles strax köra mamma och hennes väninna till stan, de ska ut och röja på stan, hehe.. Nej men ut ska dem iallafall. Vi kör och hämtar Lisa på vägen ner sen ska vi nog hyra en rulle, blir någon komedi eftersom att Lisa inte riktigt diggar skräckis som jag gör.. Det blir en mysig hemma kväll med Lisa idag iallafall sen i morgon har jag ingenting planerat men på lördag är det jobb, ska sminka och fixa hår på en tjej som ska på balen, ska bli roligt. Försöker få med min Lisa som sällskap på resan, det är ju lite tråkigt att sitta själv i två timmar dit och sen hem.
Ha en fin kväll!

xoxo, Mirre




Fuck me trough the monsoon

Live aus Berlin


RAMMSTEIN - "Du hast" Live aus Berlin

Jag är så taggad! Vill se dem live nu. Jag och mamma sitter här hemma och har live DVDn igång. Just nu spelas "Wollt ihr das bett in flammen sehen" och vi står och headbangar!! Äntligen har de en turne, ÄNTLIGEN! Som jag längtat! I denna låten på scen har de massor av specialeffekter... ELD! Han som sjunger (Till Lindemann) är inte klok.. hahaha, men han diggar man för den han är liksom! Eller hur, ni Rammsein fans? Ni ska väl se dem nu när deras turné börjar?


Dagens fråga


Vem var din första kändishcruch som barn?



Min var Leonardo Dicaprio ♥
And he's still one of them...

Grammy Celebration Concert Tour

LADY GAGA
05.05.09







I would wear that if I were famous...
Damn, she's hot !!!

Trouble Is A Friend

En australiensisk sångerska som gått konstskola och bildat eget band under skoltiden. Låtarna blev filmmusik till en film som vann många priser i Australien. Bandet splittrades och hon är nu solo och hennes låtar hörs i bla. "Ugly Betty" och "Grey's Anatomy". Hennes musik är väldigt mysig, hörde denna låten för första gången nu idag när jag var på väg hem från att ha skjutsat syrran till hennes kompis. Höjde på högsta och alla tankar bara slogs bort från huvudet, jag lät bara min kropp suga in musiken. Ahhh! så skön musik! Lyssna och njut...



TOKIO HOTEL ROCK IN RIO

Nu har jag suttit hela eftermiddagen fram mot kvällen och lyssnat om och om på Tokio Hotels spelning i Portugal. "Geh" är helt klart min favorit live därifrån, den är en av mina stora favoriter live. Musiken gör allt så jävla bra. Gustav gör en stor del, älskar beatet i låten och hur den börjar med gitarr och softa trumslag. Den skiljer sig från originalversionen vilket jag diggar, att de gör annorlunda på scen. Även "Ready set go" är sjukt jävla bra. Jag vill tillbaka till Kanada när jag hör den låten och sitta i publiken på "Much Music" once again med samma minnen och underbara stunder. Tokio Hotel föralltid, musiken jag håller kär. Gör mig en tjänst ni icke TH-fans, ni behöver inte titta men lyssna bara på den sista videon "Geh" och njut av musiken och Bills röst. Det är mer än underbart!


Ready set go



Raise your hands




By your side



Geh


6 maj

Underbart att vakna upp till regn, visst är det? Hell no! Jag har varit inne hela dagen idag. Jag och syrran som skulle ut och powerwalka i morse men icke, jag hatar när det regnar och då ska man helst inte ut och träna. Anyways.. I morgon ska jag och Lisa ut och gå om vädret tillåter. Vet ni vad jag såg igår? Att Rammstein ska ha turné i slutet av året, Fan vad jag längtar!! De börjar i Portugal i November sen ska jag till köpenhamn i december. Alla biljetter till deras tysklandskonserter släpps redan om en månad men resten av länderna kommer senare. Jag kan knappt vänta. Jag som inte såg dem när de var här 2004 då jag ville väldigt mycket men mamma tyckte jag var för liten, hehe.. Var ju bara 16 då och Rammsteins shower är klassade som världens farligaste och jag som ville ha ståplats såklart... Nej nu vill jag bara ha deras kommande CD!!
Jag läste igår att man kan sitta på scenen på Britney Spears konsert, först till kvarn att köpa de biljetterna som kommer gå löst på 4500:- Visst hade det  varit underbart att sitta på scenen och se Brittans show!? Självklart vill man de. Fast man skulle ändå kanske sitta en bit ifrån så man ser hela showen, av vad jag sett så ser allting väldigt stort och pampigt ut så det krävs kanske att man sitter en bit ifrån och då går den "sämsta" billigaste platsen på 695:- undra då vad de bästa sittplatserna kommer gå på... Inte billigt iallafall! Undra om man kanske ska ta ståplats om man nu ska dit, vi får se helt enkelt vad det blir..



Hot Georg


Ett ord: HOTNESS




Orginalbilden på grabbarna i Tokio Hotel för H&M's AIDS kampanj


"sidan har malaria"

Det uppe i vänstra hörnet är en reklam för läkare utan gränser som bekämpar malaria bakterien som även sprids i Sverige. Bara i Helsingborg har vi över 1600 som bär på smittan just nu. Var med och bekämpa, klicka er in på sidan genom att högerklicka på "sidan har malaria" i vänstra hörnet och klicka på "läkare utan gränster". Min lilla reklam har spridit sig, den var mindre innan, säkert därför ni kommenterat det.. Hehe!


MET Costume Institute Gala

Vem bar den snyggaste klänningen på "MET Costume Institute Gala"? Den årliga galamiddagen hölls i New york igår, öppningen av årets utställning på avdelningen på museet som kallas "Art Costume Institute" firades.  
Rihanna bar dock inte klänning men cool är hon ändå ju, inte sant?!
Själv är mina favoriter Emma Roberts, Jessica Biel och Heidi Klum.
Njut av de utvalda (av mig) underbara klänningarna...


 

 

  

   

 

  

 

Aguilera gör filmdebut

Christina Aguilera är klar för sin första filmroll. Hon ska spela huvudrollen i musikalen "Burlesque". Det handlar om en flicka från landet som kommer till Los Angeles och gör succé på en burleskklubb, lite "cabaret" stuk på det hela låter det som. Galet bra! Jag längtar.. Detta blir hennes debut på vita duken fast att hon tidigare varit med i bla. "Shark tale" men då syntes hon inte, det kommer hon att göra nu. Inspelningen börjar till hösten med regissören Steven Antin. Förhoppningsvis kommer hon att ta sin turné efter inspelningen till filmen eftersom att albumet ska komma ut i september (senast hörda datum). I'm so excited!




The queen, MY queen!

In love and sex and magic


Baby, show me, show me
Whats your favorite trick that you wanna use on me
And I'll volunteer
And I'll be flowing and going
Till clothing disappears, aint nothing but shoes on me
Oh, baby


CIARA FT. JUSTIN TIMBERLAKE



Denna låten är grym, härlig att dansa till.
Ciara är fett snygg och oemotståndlig.
 Och Justin... Det säger allt, mwah!

Hos Louice

Hellu!
Just nu sitter jag hemma hos min lilla sjukling Louice, jag har precis lämnat av Mimi vid bussarna, saknar henne redan.. Men vi får ses snart igen. Jag var sjukt trött i morse, men upp var jag tvungen att gå för att inte komma försent till bussen som gick vid elva i morse. Idag ska jag fixa lite grejer, bla. lämna tillbaka en klänning och byta mot en ny som jag såg igår, en väldigt fin svart tight klänning med dragkedja fram från H&M som dessutom är lite billigare.
Gårkvällen spenderades med "Ice Age 2" och massor av godis och chips. Vi kollade även på "spårlöst" och lite av "tonårsliv". Som sagt, två väldigt bra program som går just nu.
Eftersom Louice inte kan göra någonting för hon har opererats så sitter vi här hemma hos henne framför TVn och kollar på MTV. Det behövs ibland, man måste ta det lugnt. Ohh.. Jag är så avis på henne för hon ska se Beyoncé på måndag i Göteborg. Jag och min syrra skulle egentligen gå också men det blev inte av för vi ville ha sittplats och där fanns bara väldigt dåliga platser kvar. Jag vet att det räknas bara att ha varit där men man vill självklart se lite också. Hehe! Det finns några ståplatser kvar, om man ångrar sig dessa få dagar som är kvar.

xoxo, M

mroxx.se

Jag ville bara uppdatera er om att min hemsida är lite ändrad, tack Sofia!
Nu är bilderna i min portfolio större och där har tillkommit två nya bilder
Kenza, jättefina är dem. Take a peek! Nu ska jag och Mimi kolla "Ice age 2".
Vi har även köpt massor av godis som vi har att gotta oss med till filmen.



Bättre med större bilder, visst?
Och modellen på bilden (Anna) är sinnessjukt vacker! Puss till henne..

Mirre und Mimi

Här kommer tre bilder från i fredags då vi var på nöjesgalan på Tempel.
Nu ska vi en sväng till ett köpcenter och fixa lite som behövs.

Talk to ya'll later






PUSS!

Noisettes - Don't upset the rhythm

Detta är en härlig låt att starta dagen med..
Visst har ni lagt märke till den i Mazdareklamen som rullar på TVn nu?


4 maj

Idag har jag jobb, om mindre än en timme ganska exakt. Känner mig lite stressad eftersom jag sov en timme mer än vad jag skulle. Jag har en kund som ska bli sminkad sen plåtad av Emelie som jag samarbetat med innan. Nu ska vi alldeles strax äta frukost sen ska jag gå och fräscha upp mig lite och möta min kund. Det tar ungefär en timme så Mimi får roa sig själv lite här vid datorn sålänge.. Hehee.
Jag såg ju "17 again" igår på bio, den var rolig och bra. Den påminner om "13 going on 30". Filmen handlar om att välja rätt.. Jag vill inte berätta för mycket för er som inte har sett den och vill se den. Men den behöver man inte se på bio om man känner att plånboken skriker. Den filmen går lika bra att se hemma i soffan på DVD. Biofilm är såklart "saw"- filmerna, håller ni inte med mig? Jag älskar gå på bio och se skräck!! Nu har jag eld i rumpan, måste skynda mig sitter här och stressar, haha! Vi hörs senare.. När jag är klar med allting..


xoxo, M

17 again

Yes I know, I'm sooo late to see this movie.. Men nu ska jag och Mimi se den på bio. Vi har ganska bråttom just nu eftersom bion börjar snart. Hoppas den är lika bra som trailern verkar. Vi får se helt enkelt. Är det några av er som sett den. Zac Efron är iallafall sjukt het, jag och Mimi kommer sitta och dregla ner bion. Hehe.. När jag kommer hem ska jag försöka få in de bilderna vi tog igår med Mimi's kamera och lägga upp en av mina favoritlåtar just nu, den är toppenbra!




Ying Yang Twins ft. Pitbull

"SHAKE"

Härlig låt, fina, fina minnen från skoltiden då vi dansade som mest.
Mina kära dance homies Amra och Mariam dansade till denna i gymnasiet.
Vi satte även ihop ett coolt nummer med blandade Rn'B låtar, vi rockade!
Synd att jag inte har det på film.. Som jag nämnde i ett inlägg tidigare
 så var öppningslåten "I like big butts" Hehee.. Så jäkla ballt gjorde vi de.


Rock hard, fuck safe



T-shirten alla grabbarna i Tokio Hotel designat för H&M's kampanj "FASHION AGAINST AIDS"
En "bättre" bild på den superballa tröjan , den kommer införskaffas
när den kommer ut i butikerna den 28 maj över hela världen!

På t-shirten står det "ROCK HARD, F*** SAFE" och stjärnorna bildar små TH loggor.



(Thanks hjanne at LJ)

3 maj

Vi har sovit alldeles för länge, jag har lite ångest över det. Brukar vanligtvis inte sova längre än elva. Men nu är vi uppe iallafall och ska alldeles strax äta frukost. Gårkvällen spenderades hemma i soffan framför "dreamgirls" filmen som gick på TV4, jag har aldrig sett den innan och jag tyckte den var väldigt bra. Älskar sådana filmer, musikalfilmer!
Idag har vi ingen aning om vad vi ska hitta på (än). En söndag är alltid så slapp så man behöver faktiskt inte hitta på någonting. Jag saknar min pappa så vi kan nog åka dit en runda och hälsa på honom, dock är det renovering  i hela huset nu så jag vet inte om man kommer in ens, hehee! Vi får se helt enkelt vad vi ska hitta på. Vad ska ni hitta på idag? Det är inte så jättefint väder här idag som det var i förregår och i går.. Det är ingen sol nu alls utan bara lite varmt.
Nu kurrar min mage, jag måste ta någonting att äta. Vi tog några bilder igår som jag kan lägga upp lite senare, några från gröningen där vi tog en promenad.

xoxo, M

Mirre & Tirre 2005

Jag saknar dig min favorittjej ♥
Så roligt vi hade, alltid. Aldrig en tråkig stund med dig.


Jag och Tirre 2005 innan "röj" på festivalen i Helsingborg, hehee...

dagens fråga

Vem är den hetaste "kändis-hunken" just nu?





Mitt svar är: GEORG LISTING!!

2 maj

Som tiden går... Redan maj månad, det är helt otroligt vad det går snabbt. Det känns som om det är februari och jag ska fylla 21, ja för det känns som om jag inte riktigt är det än, antagligen för att man förtränger att man har passerat 20 gränsen hehe. Jag och Mimi har precis käkat en lång frukost och nu ska vi klä på oss och bege oss ner mot stan, vi tar en promenad ner och möter upp några vänner för lite skönt i solen, förhoppningsvis blir det glass också, mums!
Gårkvällen spenderades på tempel här i Helsingborg, de hade premiär öppning igår och nöjesgalan bjöd på hela kalaset, en av mina vänner fick tillgång till biljetter och bjöd med oss, tack! Vi hade jätteroligt fast det var tråkigt med folk, där var inte så många som jag trodde det skulle vara. Huvudsaken är att vi hade roligt iallafall..
Ikväll ska vi kanske ut eller stanna inne, vi har två val idag. Det känns som om det hade varit skönt att stanna hemma och mysa framför en bra film men samtidigt vill jag ut och dansa ikväll igen. Då kan vi dra till Tivvan, dock är det 20 där idag och Mimi är inte det än men det har inte varit några problem med det innan. Vi får se helt enkelt hur vi gör ikväll. Nu ska vi iallafall gå och göra oss i ordning.. Vi hörs av igen när jag kommer hem!

xoxo, M






Mimi och jag igår på Tempel

Nåå, vad säger folket om mina ögonbryn? Hehee!

NIKI DELUXE

Här kommer två bilder från "Niki Deluxe" kollektion. Väldigt fina kläder designar hon.
Jag och Lisa sminkade till denna plåtningen med Niki. Jätteroligt att det går bra för henne
trots att det är nystartat. Jag önskar henne all lycka. Gå gärna in på hennes blogg.
Jag sminkade den blonda modellen och Lisa sminkade den mörkhåriga.
Design: www.nikideluxe.blogg.se 
Retoucher: www.kadphoto.se
Makeup: www.mroxx.se och www.lisaanger.se

Yesterdays pictures




Norra hamnen


Vi slappade på gröningen ett tag


Så här mysigt och fint är det där jag bor...

People's 100 Beautiful People

Visst är Christinas och Jordans son Max Liron urgullig? Han har fått en skön blandning
 av både mamma och pappa.Han är så fruktansvärt söt!! Och för den delen så är
Christina väldigt, väldigt vacker på dessa bilder. Man ser hur lycklig hon är!






Här är en kort intervju med Christina


1 maj 2009

Shaaallaaaaaalalaaa.... Tyvärr jag kan inte valborgs "låten" man ska sjunga vid brasan men det dära i början var ett försök. Hehe! Jag och Mimi har vaknat försent, vi ska iväg idag till mig kusin som blir 10 år. Eller han blev det igår vi är bjudna på middag hos dem. Ska bli jätteroligt. Just nu håller mamma på med frukosten och jag ska gå ut och hjälpa henne, sen in duschen,klä på mig och iväg. Vi ska vara där klockan ett *stressigt*..
Christina Aguilera lanserar en ny parfym "by night" i höst och Ellen von Unwerth ska plåta promo bilderna för reklam och phot shoot. Jag vet redan nu att jag ska köpa den, hennes andra parfymer är ljuvliga så varför skulle denna inte vara det?! Och hennes album är klart nu sedan några dagar tillbaka, hennes singel kommer att släppas i juli!!



Christina och Heidi på Andaz Hotel i West Hollywood, California
LG ‘Rumorous Night' Launch Party Hosted By Heidi Klum