Städning i 190

Nu har jag äntligen tagit en paus vid datorn, är inte riktigt klar än, håller på att rensa ut en massa från mitt vitrinskåp speciellt smycken som jag har alldeles för många av som jag inte använder. Jag tänker ta ett ryck sen snabbt och få allt på plats, just nu ligger allt i sängen och det blev tyvärr inte renare av det, tvärt om så blev det mer stökigt. Jag ska försöka få en bra bild på rummet när det är helt clean så ska ni få se så duktig jag varit..
Någon som frågade vad min sura hyresvärd gjorde när jag fyllde 18, det ska jag svara på.. Jag hade haft fest dagen innan jag blev 18 och när folk skulle gå hem vid 2 tiden hade tydligen någon spytt utanför trapphuset, utomhus! Dagen efter kommer hyresvärden och plingar på vår dörr kl 8 på morgonen (!!!) vi låg fortfarande och sov och mamma skulle in till mig med tårta och så. "Det ligger en pizza utanför trapphuset!" Säger han då och mamma går ner och ska kolla. Spyan är mini liten, nästan obefintlig plus att det hade regnat. Vad förväntar han sig? Att vi ska torka bort det? Efter många om och men fick vi sköja bort det lilla som fanns där.. Nog om min hyresvärd! Nu vet ni det. Haha!
Vad roligt att det är så många som är med och tävlar om TH fotona, jag har inte godkännt de kommentarerna än gör det så småning om eller när tävlingen är avslutad! Efter min städning ska jag fixa med min scrapbook lite, som jag sagt att jag ska göra nu i ett antal dagar, men idag ska jag verkligen för jag vill ha den klar innan jag flyttar till USA.
Glöm inte min blogg mail: [email protected] ni nya läsare den är till för att användas! Ni får maila mig vad ni vill, jag svarar på alla mail. den är även till för att utomstående ska kunna kontakta mig för reklam eller sammarbete!

Kramar på er, Mirre

Ines skriver:

inspirerande blogg, snygg design och bäst när det gäller chrisina aguilera bravo

2008-10-25 Kl: 17:16:00
URL: http://inessl.blogg.se/
Matilda skriver:

städa borde jag med... haha.

2008-10-25 Kl: 17:39:11
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
HannahSthlm skriver:

Åhh..städa..hmm;)!

2008-10-25 Kl: 17:43:57
URL: http://www.hannahsthlm.se
www.jagarintesomdu.blogg.se skriver:

Usch för o städa..



www.jagarintesomdu.blogg.se

2008-10-25 Kl: 18:27:11
URL: http://jagarintesomdu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0