tom i huvet på överskrifter


redan nyår.. tiden bara springer iväg! var uppe
igår till 3 och kollade på film med älskling och amar. den nya beck, ganska bra men inte bättre än dom andra. var tvungen att vända på halva dygnet iallafall, annars hade jag somnat inne på tivoli ikväll, inte vad jag hoppats på precis.. haha! det bär av till tirre kl 5 sen ut och kolla på raketer vid tivoli. usch tirre vi har inte den godaste drickan ikväll, önskar vi hade något som man tycker om, så är det att vara pank denna månaden.. gaaaarh!!
jag känner också att jag måste snart fylla på min garderob med vinterkläder, jag har inte ens köpt en vinterjacka.. suck! jag hatar detta vädret hoppas inte det börjar regna ikväll då, dåååå blir jag sur! åh min kisekatt har kommit hem igen har saknat henne så mycket. nä nu måste jag gå och laga lite middag.. åh idag orkar jag ingenting! jag är trött!!!!

/mirris

61805-64























stress!!!

alltid stress kring jul och nyår, har precis kommit hem från värmen och blivit förkyld ovanpå allt..
jag vet iallafall vad jag ska dra på mig på nyår, annars hade jag fått panik. var med min älskling idag och köpte hans nyårs kläder.
igår va jag anna och tirre jätte mysigt! synd att inte aleks var med bara! ;/
hoppas nyår blir som man planerat.
åh vad jag älskar dig filip, du är min ängel

can´t stop lovin you, my best friend



61805-63

ta aldrig efter något någon annan gjort

hemma från thailand, faktiskt ganska skön känska men skulle kunna stanna där en månad till utan några som helst problem.. dagen började med ett besök från terese vi åkte och shoppade, dagen efter också.
ett plus i kanten till Lindsay Lohan för att hon är den hon är.

jag älskar dig filip mer än livet, du är min bästa halva utan dig hade jag inte orkat stå upp till allting. du är den som alltid ställer upp och bryr dig om mig, att jag älskar dig kommer du aldrig ifrån.

saknar mitt bruna hår, now im miss redhead! ;)



61805-62

pattaya

en sak ar klar detta ar varre an phuket ! haha..
saknar er riktigt mycket anna, carro och tirre! hoppas ni saknar mig. hihi
vi ses pa nyar hoppas jag, ni ar valkomna till fille iallafall..  jag hor av mig snart
och tirre du maste saga till pa danshuset om tavlingen, fraga varfor den ar pa sundsparnan
varfor inte pa IH! knas.. fraga iallafall okej!
5 min kvar.. haha ska sova nu, godnatt..

tirre hoppas du inte glomt anmala oss till tavlingen i hiphop, skulle du vilja betala min startavgift innan det kostar 200, sa far du pengar sen!
glom inte! jag hade gjort de for dig.. love you!


THAILAND!

nu är jag i paradiset, riktigt skönt, om ni inte är avundsjuka än så kolla på bilden! där var jag i förregår.. mohaha! love you mina babes carro, tirre, anna saknar er så mycket, hoppas allting går bra med musikalen.
en speciell hälsning till lilla tirre som är extremt saknad vad gäller DANS! jag får myror i brallan av att bara sitta stilla.. gaaaaarh!
nu är vi på en ö som heter koh samet jätte mysigt åt precis mat som va extremt dränkt i CHILLI! isch..




61805-61