torsdag

skakar som ett asplöv, är fruktansvärt nervös inför tävlingen eller så är det bara som jag mår allmänt illa? snart slutar vi, är trött på skolan nu längtar bara tills lovet så man kan ta det lite lungt. jag är helt tom i huvet har ingenting att skriva, det är faktiskt som fille sa om blogg, VEM I HELVETE FRÅGADE? mohahaha!


när jag var liten..

hörde precis att när jag var liten satte jag ihop alla leksaker vi fick från kinderägg därför tycker min mamma att jag ska sätta i hop en grej från ikea, det är lite kinderägg pyssel typ. sitter och mumsar på mina saltade pumpafrön från i går, filmkväll med anna såg bara en film som jag redan sett en miljon gånger innan hilary och haley duff's "material girls" idag blir det filmkväll hos nayomi efter 8, tirre slutar jobba då, skönt ja slutade 4.. :)
äh nu måste jag sätta i hop det där jädra kinderägget!

61805-214





















booring

så nu har jag bestämt mig för att göra denna förbannade utmaning för 3 jäklar har utmanat mig tirre, anna, nina..

Tävlingsregler:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1 : jag tycker att gamla tanter med grått hår är extremt söta speciellt sånna som ler mot en

2 : sjukt galen i chips av alla sorter, vill inte vara det men kan inte sluta jäkligt jobbigt

3 : hatar sova med håret nere på ryggen oavsett vilke ställning man sover i, jag måste ta upp det vid kudden

4 : tänker igenom mina danser i huvet överallt även innan jag ska sova, utan att tänka mig för bara blir så

5 : kollar ALLTID på tv, kan vartenda program vilken tid osv. jag är tv beroende kan inte sluta

6 : är beroende av te i alla sorter älskar te


jag utmanar ingen, tänker inte göra det heller folk tycker bara det är otroligt jobbigt ;)




addicted to porridge

jobb, jobb, jobb och mera jobb! idag sitter jag i kassan ända fram till 2o.oo hoppas man får lite trevliga storhandlar kunder.. i morse började vi o8.15 är så jäkla trött på tidiga mornar, jag och tirre höll på att försova oss, idag hade vi bara filosofi önskade att det var foto istället så hade vi sluppit att komma. i kväll blir det bara lungt framför tvn med mamma antagligen, jobb i morgonbitti också upp och jobba 1o.oo - 16.oo inte så farligt faktiskt hurra för OB :) efter jobbet i morgon bär det av till ä-holm till nayomis lilla krypin med tirre där blir det filmkväll och tidigt hem på söndagen eftersom tirres jobb kallar vid 13.oo .. så där rann den shoten rakt ner i halsen fast ingen riktig shot utan en knorr vie. längtar svin mycket till västerås tävligen, hörde att det skulle bli tre golv? huh hur ska de gå till? blir säkert bra. kollade just klart på extreme home make over, bölade som en bebis jag vet kan inte låta bli det är så jäkla bra.. kollar lite nu på providence som är okej men inget speciellt program.. på tal om det så får jag ta och sätta igång med den där jäkla utmaningen som jag fick av både nina, tirre och anna.. jobba på tirre ingenting är omöljigt.
so long!

   

61805-217

It's magic

tirre ger mig lyckorus jag vet inte vart jag ska ta vägen. är det magi? gud skapade människan på ett bra sätt känn adrenalinet och fjärilarna som flyger runt i magen. när den känslan går i spinn går det inte att stoppas genom att stå still man måste dansa av sig det av bara tusan. jag kommer aldrig sluta dansa, jag har precis börjat

GOD SEES INNER BEAUTY

image210

söndag

vaknar och tror att klockan är över 12, jag sträcker mig efter mobilen för att kolla vad klockan är 08.10.. åååh härregud låt mig sova lite till men min kropp var utvilad. klockan 09.oo stod vi utanför ICA och väntade på att dom skulle öppna (vi, jag pappa och sanna var först in i butiken) handlade nybakade frallor och en go film. efter vi käkat frukost blev det filmtajm vi såg "varannan vecka" som var as rolig och bra. igår såg jag "som man bäddar" som var ännu bättre, en riktig kanon film.. den rekomenderas. nu snart ska vi kolla på bandet från thailand som jag inte sett än. ikväll blir det fransklippning på mina parkläder har BARA fyra rader kvar att klippa suck vad jobbigt! som jag längtar till tävlingen i västerås kan knappt vänta står hemma i köket hos papsen och kör både solo och par om och om igen. hah, jag som skulle vila bort min förkyldning har istället tränat bort den. igår var den längsta dagen någonsin på jobbet cp kärringen klagade som vanligt fan, klarar inte av henne.. måste just hon jobba där också alla andra är super goa, gillar mina arbetskamrater. på tal om arbetskamrater så har elin köpt min dräkt nu så nu har hon också en ny dräkt till tävlingen, ny och ny kanske inte helt ny, ändvände den bara tre ggr så den är i bra skick.. ikväll ska jag nog träffa fibil, men han har inte ringt än och han skulle ringa när han vaknade, han sover aldrig längre än 11 och klockan är över 1.. älskar våra nya parkläder snart är mina solo klara ska hämta dom på tisdag, eller testa dom iallafall och hämta dom när stenarna är påsatta. åh, älskar att dansa!


61805-209

...

då har man precis ätit, mätt och belåten ... det blev scramble eggs (ursäkta stavningen) mumsigt, sen blev det två mackor också, måste sluta käka mackor man blir inte mätt så länge men vi har fan ingen mat hemma nu. snart ska ja ringa min älskling så vi kan snacka lite trams. sen vid 4 ska jag träffa elin, vi ska gå och fika någon stans och jag ska få pengarna för min dräkt. fan vad snabbt veckan gått.. riktigt härligt, jobb i morgon och på lördag sen inte förrens nästa fredag om det inte blir något i mellan
snart bär det av till Costa Brava och hela shofaderittan kan inte fatta att vi tar studenten i år, känns som det är 1000 år kvar snarast några få veckor.. för att vara exakt så är det 9 veckor kvar till Costa Brava.. fattar inte de snart går vi ut och ska börja jobba, JOBBA? vad är de.. haha! nä men man har väl jobbet kvar på oj hoppas jag, sommarjobb blir det iallafall men efter sommaren ? jag går ju ikke i skolan då.. måste ha ett fast arbete att gå till varje dag. det ända jag bestämt till studenten är att jag ska fixa mina naglar, men det är till balen.. vem ska fixa mitt hår? ååh jag får löss bara jag tänker på det, det är ju snaaaart..
hörde precis världens bästa technolåt, terese du måste höra den ... lägger till den i min mp3 tills i morgon, fan vad jag älskar att dansa, finns inget bättre, DIIIISCO!! och lite mer.. hah som vi ska träna till SM tirre, hoppas bara vi kommer upp i star i paren också så vi kan köra den i den högsta klassen , fyfasiken så roligt.. nä nu ska jag hoppa in i duschen.. shaaaaadååååååå!


Perfect

Ikväll blir det mys med mamsen framför tvn med hembakad pizza.. vi ska se den senaste wallander "hemligheten" håller på att fixa degen till pizzan nu, sen ska den jäsa i 3o min.. sen efter dansen kommer elin hit och ska köpa mina gamla solokläder. fan också jag missade simpsons, får se det kl 2o.oo på tv6. måste till skolan i morgon, vi måste börja filma vårt arbete på median annars blir det aldrig gjort, bara alla är där i morgon då. efter skolan blir det jobb till 21,oo så stänger vi också, fan va jobbigt! hoppas tirre får sommarjobb där så vi kan längta till jobbet hade varit lite skönare. vad ska man ha på sin pizza då? kanske blir det en vanlig vesuvio eller capriciosa, hmm.. måste tänka lite på de. fyfasiken så trist och vara sjuk man bara degar hela dagen lång, fick ett ryck igårkväll iallafall och städade rummet vilket inte håller så fasligt länge. nu tränar tirre och alla mina dansvänner, rövhål.. jag vill också, nu när man behöver träna till v-ås tävlingen måste ta igen på måndag då.

competitions
» UKM helsingborg 17/3
» Westra Aros disco cup 31/3
» Leksand disco SM 28-29/4
» våravslutning helsingborg 6/5


 

kan fortfarande inte förstå detta, star är direktkvalificerade till SM jaja! då har man en liten chans att vinna då.. tss! men fyfasiken så roligt att tävla i den högsta klassen på SM.. nu sitter jag hemma och är sjuk, snörvlar och har mig här i min ensamhet. kollar faktiskt på rugrats haha, på nickelodeon. ikväll bär det av till sömmerskan med papsen han måste vara lite engagerad i vad jag sysslar med på fritiden ;P nya solokläder väntar, som jag längtar till västerås tävlingen. mamma skulle hänga med men det blev ikke så eftersom hon ska på en klassträff (hennes gamla 9a) så tirres mum hänger med oss. ja tycker danshuset börjar bli lite bättre.. inte många dansare kvar i brons längre! hoppas vi kan tävla med gruppen på SM, li´l elin får växa till sig lite, hah! tror inte de går, man måste nog vara 16+.. ; /  nu ska jag vila bort min feber och förkyldning.
so long !!

61805-204


brand new

61805-201



ingen föreställning utan er

image195image196


vår dansföreställning på stora teatern i helsingborg!

tears of joy

jag vann guld klassen igår, ruset sitter fortfarande kvar och mitt självförtroende ligger på topp, ni förstår inte var detta ger mig, glöden att fortsätta dansa disco utan att känna mig kass. nu är jag i starklassen näst högsta. nu är det bara paren kvar. idag känns allting skönt, i morgon blir det stressigt som bara den, musikalen ska träna hela dagen inför föreställningen på tisdag. hoppas allting blir perfekt. snart ska jag ta en promenad ner till stan och kolla på filles nya lägenhet. längtar tävlingen i västerås, grupp, solo och par ska tränat så att det ryker om oss. som våra mammor tjatade i går om att vi inte kunde ha svart i grupp för att vi inte syns.. klart vi gör så sa vi att vi drar på rött läppstift så är vi drottningar på dansgolvet. måste skärpa oss med dansträningen.. alltid träna minst 3 ggr i veckan på danserna och minst 2 timmar. helst, men det blir väl bara 1 timme. nu ska jag ta hand om min mamma som är lite kyld och illa mående ; / ... sen ska jag ut i det fina vädret och bara gotta mig ordentligt för i morgon blir det fullt håll igång med all träning både discon och musikalen.. :) btw så satte domarna en etta på mig och två tvåor! och jaaaa, jag är glad! "HAHA"
bagckaa!

61805-191

   

image190