Myskväll!

Myskväll med syrran, vi har köpt massa gott och ska nu kolla filmen "Georgia Rule" I morgon svarar jag på era frågor, hinner inte nu syrran tjatar och mina nudlar blir kalla! :p 
Puss på er! ♥

Mot dansen

Ska snart iväg till dansen, måste först äta något har inte käkat sen frukost! jag gjorde precis muffins som blir min kvällsfika.. Känns som om jag snart kommer bli en muffins om man nu "är vad man äter"! haha.. Va snällt att så många röstar på mig i tävlingen om att vinna vip biljetter och träffa xtina! Den andra tävlingen ska man skicka in en video hälsning, varför man är ett så stort musikfan så svårt, har någon något tips på vad för skoj man kan göra? Jag tänkte visa mitt rum med mina posters (inte för att jag har så många) men dom som finns där och mina autografer av TH och berätta om konserterna men dom måste ju nappa på just mig så vad fasen man nu ska göra måste jag lista ut innan den 3 october då drar dom 100 vinnare antagligen.. Wish me luck (!!)
Nu har min dröm lagt sig lite, känns fortfarande som om det har hänt.. Helt sjukt är det! Men jag har pratat med henne idag.. Usch! Hemska drömmar att dom kan påverka en så sjukt mycket..


Mamma: "Vill du ha ketchup eller rödbetor till maten?"
Jag: "Både och!" (ja, det är väl inget konstigt när man ska äta pyttipanna?)
Mamma: "Jaha.. erhm, okej" (skeptisk)


xo, M ♥

Du är snygg!

ALLA bilder på kändisar/modeller som publiceras i tidningar/tv eller internet är photoshoppade, dom ser ut precis som vi, dom har flaws liksom vi!
Kolla bara på denna bilden.. Jag har ingen aning om vem hon är men kan det inte vara Eva Longoria? Hon är vacker utan PS behandling tycker jag men wow kolla hennes ögon efter retuscheringen!

Före

Efter

Rösta på mig!

Jag är med i tävlingen om att vinna vip biljetter till EMA. Tävlingen är att man ska skicka in en bild på sig själv där man är lik Christina Aguilera, tävlingen spronsas av hennes nyaste doft "inspire". Man kan väl inte vara med i för många tävlingar? Haha.. Hade varit snällt om ni röstar på mig och man kan rösta hur många gånger man vill genom att bara "view and vote" och klicka upp min bild efter varje gång du röstat då du klickar på hur många stjärnor jag får av dig!

Eller så kan du rösta på mig HÄR och klicka dig vidare till "view and vote" en gång då kommer massor av bilder upp och där ser ni säkert min då är det lättare att rösta, genom att klicka på min bild efter varje gång du röstat då slipper du klicka om på "view and vote" lätt va? Rösta gör du genom att "ranka" min bild med stjärnor!
Du väljer själv vilket alternativ som låter bäst!

Tisdag!

Världens värsta natt i mitt liv.. Jag hade den hemskaste mardrömmen någonsin (!!) En av mina bästa vänner blev skjuten mitt framför mig och drömmen var så verklig att den gick att ta på. Jag vaknade halv 6 och då hade mamma redan åkt till jobbet så jag ringde henne och pratade med henne i några minuter sen la vi på och jag kunde inte somna om förens klockan 6.. Fyfan jag satt i sängen helt paralyserad i en halvtimme! Det sägs ju att livet förlängs på personen som dör i ens dröm, så det var drömmen  värd!
Nu sitter jag somvanligt framför disney channel och äter frukost med mig själv.. Faktiskt skönt att vara hemma själv på dagen ända fram tills man ska träna, dock sover jag bort halva dagen och sitter sen med bomb huvudvärk det är ju mindre kul! jag tänkte baka kladdis och chockladbollar idag, det hinner jag innan träningen, idag börjar jag inte förens 7. Sen innan kl 3 ska jag hellst vait ner om stan och göra ett par ärenden åt min mamma för hon hinner inte när hon jobbar som hon gör! Hörs lite senare..

xo, M





Best act ever

Både Christina Aguilera och Tokio Hotel är
nominerade i kategorin "best act ever" EMA's 2008!
 I'm happy!


Hallo Lieblings!

Nyss kommit hem från dansen och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, tänkte slänga i mig något först i matväg alltså, haha! Man måste ju äta direkt efter träning, helst inom en halvtimme och det har ju gått nu kan jag säga, man hinner fasen knappt komma hem. Dansen idag var sjukt rolig, började med balett som vanligt sen street på baletten har vi lagt på väldigt mycket och vi kör allting i ett rapp så nu på slutet har vi mer tid att jobba utan barr på golvet så vi har börjat med en liten dans faktiskt jätte kul men svårt, oh på streeten idag la vi på en 8a på sista koeografin och hoppade dom andra två danserna idag, skönt för man har ju inte bara en dans i huvudet man ska kunna utan jag har just nu 9 st olika, där är jazzen också inräknad med två danser. Ahh jag ska inte babbla mer om min dans utan ska ta lite mat, blir nog havregrynsgröt med banan och honung.. Yum! Jag ska även ta en titt på Svensson, Svensson ikväll igen det finns ju i deras webtv.. Älskar SS! Gustav är en sån skön person, han får ALLTID som han vill!

xoxo!
T.K ♥

Have you ever had the feeling of breaking out but you continue to playing the game? /M

Nicolette Sheridan

Här är en bild på vår desperata hemmafru före en sväng i photpshop och även efter!

Före

Efter

Bilder från i lördags!

Jag, innan vi hoppade på bussen ner mot stan

Jag på bloggfesten

Tessa och jag


Min alkoholfria drink, YUM!

Tessa i baren

Måndag!

Godmorgon/middag! What ever.. Sitter nu och käkar frulle med världens huvudvärk men jag får skylla mig själv, gick jag la mig halv 4 i natt och gick upp nu, verkligen inte bra att vända på dygnet så. jag ska snart iväg också känns det som. Mina mackor blev brända i rosten, suck! Men jag orkade inte göra om dom så det fick bli svarta kanter men det är ju gott! Idag fick jag mina nya bilder på posten som jag beställde för dom andra blev lite halvkassa så hoppas dom här blir bättre (har inte vågar öppna brevet än, haha!) och jag sa ju tidigare att jag kommer lotta ut dom bilderna som jag får dubletter av, vad säger ni om att tävla om fler TH bilder?
Sorry för min dåliga uppdatering igår, men jag och Tessa satt på espresso i två timmar sen åkte jag hem direkt.. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och vila lite till, har disney channel på så att jag inte somnar, hoppas jag! Egentligen vill jag bara slänga mig i sängen igen och sova tills det blir kväll men då kommer jag inte orka dansen senare.
xo, M

Bill vaxdocka i Berlin

Oh no, you dont!?

Tre saker ni inte visste om mig!

1. Jag slutade leka med barbie i högstadiet.
2. Jag har piercing i bröstvårtan sen 3 år tillbaka.
3. Jag lider utav andra gradens hypokondri.


Bild från igår i taxin på väg till KB!

Mirre igår!

En bild på mig från bloggfesten igår innan vi gick vidare till KB. Jag fick ett blodigt skavsår av mina heels igår, märkte det inte förens vi kom hem men fyfasen skorna är inte sköna säger jag bara, men vill man vara fin får man lida pin, synd att man får skav av dom annars hade dom varit helt okej att gå i för jag har ingen problem med höjden och så det är bara dom hårda kanterna som gör ont! Nu ska vi gå iväg och handla frallor (eller bullar som vi skåningar säger),  sen ska jag bege mig hemåt, hörs då! ;)
Puss, M

Bloggfest

Jag och Tessa gör oss i ordning nu och ska iväg vid halv 9 tiden.. Vi har live dvdn i bakgrunden medan vi springer här och sminkar oss och så. Vi tänkte ta något att käka snart sen ska vi som sagt iväg.
Ha en bra kväll! ;)



Star

Just nu läser jag "Star" av Pamela Andersson!
Den finns att beställas på amazom.com men även köpar i större bokhandlar som akademibokhandeln där jag köpte min, omslaget behöver inte se lika dant ut som på bilden nedan min är tex. helt rosa och Pamela på insidan. Jag köpte orginalet (Engelska) men den finns översatt på svenska den kan du köpa på cdon.com.

Lördag!

Ska alldeles strax iväg till stan och fixa mina naglar, jag slet av alla för några dagar sen för nån hade trillat av, man kan ju inte gå med 8 långa och 2 korta, haha! Jag drog nyss en vinnare i TH tävlingen vinnaren blev Iza! Du har fått ett mail av mig. Jag ska ta tåget idag till Malmö som går vi fyra tiden så det blir hem snabbt efter jag fixat naglarna och packa kläder sen iväg, jag vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig och dresscode är "Glamour" Vetifan vad jag ska ha på mig.. Får väl rota fram något.. Jag och Tessa ska gå lite istan först i Malmö innan vi åker hem till henne för att fixa oss inför kvällen, vi ska se om vi hittar något annars får jag ta vad jag har med mig.
"Ego boost" diggar jag, produkten från Bed Head TIGI. Den ger håret glans och det blir mjukt. Du ska ta det i handdukstorkat hår, konsistensen är som balsam ungefär men ta inte för mycket då kan det lätt bli en "smutsig" syn på håret och speciellt om tar det omkring hårbotten, ta med måtta och fördela det jämnt. Jag gillade produkten och den är värd pengarna. Självklart finns det billigare liknande produkter men man får mycket fö pengarna tycker jag eftersom man inte behöver "överdriva" doseringen per gång..
Ni Helsingborgare, hörde ni att det var ett knivmord på Söder i gårkväll? En man i 30 års åldern blev knivskuren vid nio tiden på kvällen och fördes till sjukhuset men avled av dom svåra skadorna kort efter. Vittnen såg en ung man springa från platsen. Han blev knivskuren i halsen och buken. Fy så hemskt! man vågar snart inte gå ut.
Nej, nu måste jag kila ner i stan.. Ska vara på salongen klockan ett.
Jag är med i en rolig tävling också, berättar mer om det sen när mitt bidrag blivit bekräftat, hoppas ni röstar på mig sen!

xo, M

Bill und Ich

En illustration av Bill och mig gjord av Sofia! Fin va? Jag diggar den! Me like..
Hon överraskade mig med denna för några dagar sen! :)



Orginal bilderna på Bill och mig!

I give you BILL!

Inte ofta jag lägger in randome TH videos från youtube och jag letar/kollar aldrig heller, men denna.. SATAN! Denna videon borde även icke TH fans se..
 Den varar endast 43 sek, ni kan väl ta er den tiden?
Min adrenalin bryter snart ut.. I got to do something about it! Dance anyone?

Don't you dare say something bad! *devil*
Kolla videon i HQ!

Film Abend mit mama!

Jag och mamma ska nu påbörja maten, det blir TACOS! Yumm.. Jag köpte mina efterlängtade fotoalbum nu som jag ska sätta in alla bilder i från TH resorna, hittade dom på Ö&B helt sjukt jag har verkligen letat överrallt så hittar jag dom där.. Haha! Jag köpte två till, lite mindre album som jag ska sätta in bilder i också, en med mig och Tirre lite blandat och dansen såklart sen det andra albumet med resor utomlands så som när jag och Kenza var på Kreta och när vi var i Thailand osv. Jag tänkte köta ett album till, eller ja jag ska köpa ett till så ska jag beställa hem bilder från studenten, Costa Brava och balen så blir det även ett album till där, det är så roligt med bilder så, känns som om det "trenden" har försvunnt lite med att framkalla till pappersbilder, det är tråkigt för jag tyckte det var så roligt, här hemma hos mamma har jag massor av album med gamla foton i.. Hihi! Förövrigt så vad jag med pappa och shoppade idag (produkterna och parfymen jag köpte) på Familia i Hyllinge, jätte mysigt att gå med bara pappa och ta det lugnt, han är underbar min pappa, bäst! han köpte föresten en ny mobil idag, en ericsson! Supersnygg design.. Sprillans ny, dom hade inte ens hunnit packa upp ett visnings ex. ;p
Nu ska jag ut och hjälpa mamma med maten, vi ska kolla en film senare också om det nu inte går något bra på tvn.. I morgon åker jag till Malmö och det ska bli jätte spännande! Hörs senare ikväll eller i morgon sötnosar! Edit: Oh, glöm inte kika in din epost i morgon du som var med och tävlade om dom officiella bilderna på Georg och Gustav, drar en vinnare i morgon! ;)

Guten Abend!
xo, M

Ich und Tirre 2007
JAG SAKNAR DIG!

Nytt idag!

TIGI Bed Head "hard head" hårspray (400ml)  249:-
TIGI Bed Head "ego boost" för kluvla hårtoppar (200ml)  199:-
Christina Aguilera "Inspire" parfym (30ml) 265:-


Ny bildlänk




Bildlänka till mig genom att sätta klistra in koden i din kodmall under design vart du vill ha den! Tack till Sofia som gjorde den nya bildlänken till mig!

<a href="http://miirre.se/"target="_blank"><img src=https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/61805/images/2008/miirre-copy_17886844.png alt=" M I R R E" border ="0" width="120" height="57"/>

Fredag

Guten Morgen!
Pigg och vaken idag ser ni.. Jag ska nämligen köra syrran till stan för hon ska till Västerås över helgen och umgås med vänner. Så åker vi lite tidigare för frukost på Espresso house som är nyöppnat (en till) på centralen så nu har vi tre olika att välja mellan!
Det var för ett bra tag sen nu som jag blev tillfrågad att gå på en bloggfest i Malmö, tänkte först att jag inte ville men nu blir det av och den är i morgon, jag trodde aldrig att jag skulle gå på någon bloggfest dock. Men jag ska dit med en tjej som heter Therese, jag åker till henne på lördag (i morgon) vid ca 4 tiden så jag är där vid 5 sen ska vi hem till henne och fixa oss där sen iväg, efter blogg festen blir det utgång antagligen så sover jag över hos henne sen åker jag hem på söndag!
Idag blir det att ta lugnt jag har inget planerat och vi får helt enkelt se vad som händer.. Hörs om ett tag igen, vi ska köra nu!

xo, M

Zac ffs (!!)

Muffins

Jag har nyss bakat muffins, två olika sorter; vanilj med marabou chocklad & chocklad med vanilj! Super goda, jag är expert på muffins (och smörgåstårta också om nu när jag ändå är igång). I morgon ska jag baka kladdkaka!

Före

Under tiden i ugnen

Efter, min kvälls fika.. Yumm!

This roxx

Tjeeenare! Nu är jag hemma från väla, stan och lite allt möjligt.. Carlsson hämtade mig här vid halv 1 tiden så åkte vi till väla och snabbis och hämtade ut hans mobil som varit på lagning, där tog vi även en fika och jag hann köpa lite träningskläder som jag behövde och ett halsband på h&m. Carlsson's bil strulade jätte mycket på vägen dit och började ryka när han stängde av den då blev han lite orolig, haha jag med kan jag säga, jag vågade knappt sätta mig i bilen igen för att köra den lilla biten hem till mig och byta bil, så vi tog min bil ner till sjukhuset och kollade mitt TBC test som var bra och jag slapp ta vaccin för dom vill inte att man ska ha vaccinet om man inte har smittan i kroppen eftersom dom slutade med vaccinet -75 vilket betyder att man inte behöver oroa sig för att få smittan. Efter sjukan gick vi en runda på stan, bara en liten runda sen upp till bilen igen för vi bestämde oss för att käka på knutan och det blev Mc donalds, jag testade den nya New york någonting med sånna waffles pommes.. Skit gott! Så nu är jag mätt och belåten, ska snart iväg till träningen men ska bara markera, vilket slutar i katastrof ni vet.. Jag kan inte låta bli att inte ta i..
Nu är det Hanna Montana (dock dubbat på svenska, tråkigt!) på Disney Channel, det hinner jag se sen måste jag packa byta om och sticka!
Till dig som undrade, mina Vagabond skor finns att köpa på åhlens för ca 1000:- (dom är från förra året)..

xo, M

Långt halsband från h&m 49:-

Mirre idag!

Skinnjacka: Gestuz Köpenhamn
 Sjal: Only
Svart farfars tröja och grå kofta: BikBok
Vitt linne och svarta leggins: Gina
Kängor: Vagabond




Guten Morgen!

Är ni pigga och vakna idag? Själv ställde jag klockan på 10 för att jag inte skulle sova allt för länge.. Vaknade av ett sms från Cici sen somnade jag om så jag vaknade inte förens kvart över 10. Oh, vet ni? Jag hade världens BÄSTA dröm i natt, jag drömde att jag var med Bill och allt var sjukt verkligt, ni vet att om man drömmer om någon så är det inte riktigt den personen.. Förstår ni? Men det var Bill, sjukt härlig dröm.. Vi var hos deras mamma i Loitche,  resten sparar jag för mig själv!  Haha..
Idag ska jag träffa Carlsson i stan för en fika sen jag ska till sjukhuset igen och kolla mitt TBC test, men där finns inget!! Vad händer då? får jag vaccinet, det kasnke inte finns mer? Usch nu blev jag orolig! Hörde från någon att om man inte får någon "bula" så har man själva TBC i kroppen. I hope not, får se hur det blir på sjukhuset om man får vaccinet eller inte. Men dom slutade med vaccinet -75 så jag förstår inte hur allt hänger ihop riktigt.. Haaa! Vi får väl se.
Jag pratade med Sora igår i cam och mic, så roligt nu när hon fått sin nya dator så man kan prata samtidigt som man ser varandra, hon visade sitt rum och lite i huset också, där är verkligen jätte fint där hon bor! Och jag säger det igen: Jag längtar!

Bis dann!
xo, M


Världens bästa pappa ♥

Synvilla

Hur många ben har elefanten?

Jag chansar på 7 st ben ;p

(mobilbloggar) Hej från dansen!

MMS
Jag som inte skulle egentligen men kunde inte låta bli alls, haha och om man är sjuk ska man skita i att komma hit över huvud taget för man kan inte säga ''jag markerar bara'' för man tar lik förbannat i ändå, så nu på jazzens uppvärmning kan jag inte vara med. Detta var inte alls bra, hoppas att jag inte är sämre i morgon. Street är ju så kul så jag kunde inte bara sitta och titta, för jag kan verkligen inte markera då blir jag bara så sur sen när jag inte kan det nästa gång, haha. Jag tänkte stanna här på jazzen tills själva dansen, den jag vara med på. Oh nu är det teknik, ska vara med på det också. Hörs när jag kommer hem igen! Puss! Mirre

Andra Avenyn

Bög scener i Andra Avenyn. Här är en scen i avsnitt 10 mellan "Kim" och "Adam". Jag har en känsla att det kommer bli dom (igen) fast denna gången på riktigt! Ni som inte kollar på Andra Avenyn borde se det, det går att ladda  dom första 105 avsnitten och resten går att se på svt.se. Ni kommer fastna jag lovar! Andra Avenyn is the shit!

Det visas: söndagar 20.00, tisdagar 20.30, torsdagar 20.30


Förövrigt är min favorit i AA "Roland" riktigt skön person! Haha!
Rolig filur är han!

Lilo the superhero bitch

Vilken av dom tre bilderna är häftigast?

Själv diggar jag den första bilden!
You rock Lindsay

Onsdag!

NU är jag vaken, men mitt huvud gör fortfarande ont.. Oh förlåt anonyma person som kommenterade jag glömde skriva att jag alltid har migrän.. Ni visste väl att det är en kronisk sjukdom som upkommer lite när den vill? Tänkte inte på att skriva de, haha! Tror dom flesta vet de hörru! Jag har precis ätit frukost och kollat just nu på disney channel som vanligt, syrran ska snart iväg till jobbet och jag tänkte köra samtidigt till väla och köpa panodil till huvudet så det släpper lite för stunden för jag vill verkligen dansa ikväll..
Jag hämtade ju bilderna igår, dom var jätte fina, blev verkligen supernöjd och dom små 10x13 bilderna beskar dom inte så som jag trodde så att halva bilden skulle vara borta, dom satte istället en vit kant där att fylla ut bilden, tyckte jag var mycket smart, då skär jag bara av det sen för jag vill ändå inte ha alla bilderna lika stora..
Gud jag började skriva detta inlägget för en halvtimme sen :p

Puss!

Migrän

Jag ska stoppa huvudet under kudden och sova tills jag vaknar.. Jag har nämligen migrän (igen) suger röv! Är så sur för jag inte kunde träna heller.. ÅHHH!! Ska försöka kolla på Andra Avenyn som börjar om en kvart sen gå och lägga mig.. Mår illa och allt på samma gång, inte kul alls..

Stoffe: "Ska jag säga varför du har ont i huvudet? Dina ända två hjärnceller kämpar mot varandra!" HAHA kul va?


Gute Nacht!

Ny adress!

Nu har jag en ny adress till min blogg så istället för att skriva "http://miir.blogg.se/" så skriver ni bara "http://miirre.se/" Lätt va? Så byta bara era länkar mot den nya adressen. Hoppas ni inte tycker det är allt för krångligt!

Oh, glöm inte att rösta på mig i "FanWalk" HÄR du klickar bara på "Go to Liverpool" för att rösta! Ni kan rösta hur många gånger ni vill per dag!
Nu ska jag bege mig ner mot stan och kommer inte tillbaka förens senare ikväll, stannar nämligen tills dansen börjar!

Puss på er ♥


Jag i somras på min balkong

Tisdag

Godmiddag! What's up? Jag sitter här och degar i soffan framför disney channel, love it! Det ända jag har planerat för dagen är att städa mitt rum vilket kommer ta halva dagen sen ska jag iväg till stan och träffa Sandra vid halv 5, senare mot kvällen blir det dans som vanligt och idag är det street!
Måste bara säga att nu förstår jag varför Jonas Brothers har blivit "så" kända.. Det visas reklam om dom 24/7 på disney channel, jag får rycket snart och dom ska vara konkurenter till TH, in my ass! Det går inte ens att jämföra dom med Tokio Hotel för dom är såååå mycket större, varför tävlar JB mot TH? Dom har aldrig en chans, haha! Det är ju så JB blivit kända, genom disney channel.. Wihoo lucky them!
Nu beställde jag nya bilder från extra film.. för dom som jag beställde först blev itne som jag ville.. Vissa blev bra men jag är så petig och vill ha dom perfekt, kanske lottar ut dom bilderna jag har dubletter av sen, vad säger ni om det? Dom är fina, tro mig.. Jag bara sitter och klagar på att Bill's huvud är bort skuret men så farligt är det inte.. Jag ska även hinna hämta mina bilder till min bok om mina TH resor, hann inte det igår och jag vill ha boken gjord innan jag åker till USA.. Tänkte ringa Stefan också (pappas kompis) som har de företaget där v tryckt våra tröjor till våra TH resor, för jag vill ha en tröja som jag och Kenza tänkte trycka innan Schweiz men dom hade semester då så det blev inget.. Tänkte skriva upp hur jag vill ha texten nu faktiskt!

xo, M

Jag i Lloret de Mar maj 2007

Gute Nacht

Nu ska Mirre sova, sitter just nu och rollar med Paula och jag börjar bli smått trött. Vet om att jag MÅSTE sova för att orka med morgondagen bättre än idag! Min kropp är trött men mitt huvud vill vara uppe.. Jag behöver inte mer sömn, blir bara övertrött som jag är nu!

Cici: "Hur kan du nöja dig med tre färger i ditt liv?"
(Det var hon som föredrog det gröna fodralet)

Bild från i lördags hos André!

Hemma från träningen!

Nu sitter jag här, kom nyss hem från träningen, var och handlade med mamsen också lite på maxi först innan vi körde hem. Idag gick dansen bra men det är sjukt jobbigt när man har kort stubin och vill att att ska sitta perfekt.. Fyfan det är inte lätt att vara perfektionist inom dans.. Man blir tokig!
jag köpte lite god mat som jag ska laga till nu, inget avancerat som tur är då hade jag inte fått mat förens 12 inatt.. Det blir bara sånna pasta med fyllning i så tog jag med pesto och ricotta, I guess! Mitt TBC gick bra idag, dom sticker i vänstra underarmen på översidan med en kanyl sen sprutar in en vätska så ska jag tillbaka på torsdag och se om det blivit en liten bula som skulle vara hård, då har jag TBC i kroppen och då blir det inte kul, men det är väldigt ovanligt att ha det så hoppas man har tur. Jag fick mina bilder som jag beställde förra veckan, dom däe 144 st som jag ska ha till min bok med alla mina TH resor, ska hämta dom i morgon hoppas dom är bättre till skillnad från dom andra förstoringarna jag beställde där dom hade kapat halva huvet på Bill på några bilder så jag ringde och klagade idag och dom sa att jag skulle ladda hem ett program från deras sida där man kan beskära bilderna själv i rätt format så händer det inte så igen.. Så nu får jag det gratis tom. :p
Nu måste jag gå och fixa min mat, trevlig kväll!

xo, M

Similar?

Ser ni likheten mellan en topp från Gina Tricot och min discodräkt?
Det spetstyget är väldigt likt tycker jag.. I helgen när jag var ute såg jag två styckna med denna toppen och det första jag tänkte på var min discodräkt.. Haha!

bild lånad av Tyra

Bild från Västerås cup

Tips!

Här är en sida som konverterar filer och URL från tex. youtube, om låten inte finns att hitta någon annan stans än på youtube så konverterar du bara den från youtube, det är jätte enkelt.. HÄR är sidan där du konverterar från youtube (URL)
Step 1: kopiera http koden på tex youtube och klistra in den där i fältet som begär koden. Step 2: klicka i mp3 så du får den som "låt format" till din Ipod/mp3 spelare. Step 3: fyll i din email så att filen kan skickas till dig. Step 4: klicka på "Convert" sen är det klart!
Det kan ta ett tag innan filen skickas till din hotmail men ha tålamod, den kommer. Sen sparar du bara den i din dator!
På denna sidan har jag konverterat många låtar som inte har funnits att ladda ner och massor av uttryck från THTV som tex Bill's skratt i avsnitt 33 och hela Tokio Hotel's Studioführung!
Du kan även konvertera en fil på din dator som har fel fil namn, då klickar du på "convert files" så föjler du instruktionerna där.

Lycka till!

Till sidan här: http://zamzar.com/


Guten Morgen!

Allt bra med er idag? Själv mår jag bra, det verkar som om Cici inte lyckats smitta mig (än?) Jag vill icke bli sjuk igen mitt imunförsvar är kanske något starkare nu när jag nyss varit sjuk också så hennes basilusker inte angrep mig..  Igårkväll efter andra avenyn kollade jag och syrran på disney channel och jag tänkte ladda ner serier där ifrån: Zack & Cody och Hannah Montana.. Dom är riktigt roliga att kolla på!
Idag ska jag ner och ta TBC test på sjukhuset.. Usch hoppas det går bra! Jag och Cici pratade lite igår om hur det blir nästa gång jag hälsar på henne, vi ska vara i Jönköping då! Ska bli så kul. Idag blir det även dans hos Jessica, som vanligt och det är Balett och Street... Glöm inte att vara med i tävlingen om att vinna bilderna på Gustav och Georg!
Vädret idag kan suga, finns det något tråkigare än höst? Jag tycker faktiskt att vintern är bättre än hösten, det är bara grått och ruggigt.

Bis dann! Tschüs, M ♥

Andra Avenyn

Några minuter kvar till Andra Avenyn... Som jag längtat efter den serien, nu har det precis laddats upp med ostbricka och dricka framför tvn, jag måste rusa in nu till tvn det börjar om bara ett par minuter.. Jag lämnade av Cici vid stationen vid lite efter 6 efter vi varit och käkat på Big Buddah här i stan, super gott och vi blev mätta det blev Khao Pad och till efterrätt blev det friterad banan med glass.. Yum!
Oh, saknar Cici redan men jag ska snart komma och hälsa på henne igen och då blir det nog Jönköping för hela slanten, antagligen åker jag redan om några veckor till henne igen sen ska jag hälsa på Tirre också någon gång i October/November sen åker jag! Usch som tiden går.. I morgon ska jag ta TBC test, är faktiskt lite nervös.. Om man nu har de där jädrans bakterien i kroppen, What if? Liiiiite skraj blev jag nu när jag tänker på det!
Saknar dig Tirre, så mycket så att det gör ont!

Nu är det AA!
xo, M ♥

Videos från igår

Här är en video från igår på mig och André när vi går från Pölsemannen till bilen som stod utanför Tivvan, vi hade nyss varit och käkat god nattmat vid knutan.. Det är Cici som filmar och hon ursäktar att hon filmade min bakdel några gånger för mycket, haha!


Här är en video där andre dansar disco (han har inte eller dansar inte disco). Detta är bara när han härmar oss på tävlingarna, observera att det inte ser ut så här utan han bara tror att han gör rätt men roligt är det, haha! You go André!
Tack för en underbar kväll igår.

Bilder från igår

Jag igår (bytte till den svarta klänningen sen)

Cici och jag på toan

André visar oss dom hetaste dansstegen

Cici och jag

Cici

Carlsson och jag på Hampan

Jag och Johanna

Skumpaaaaa

André, Alex och jag på Hampan

Vi igen

Tävling!

Två bilder från den officiella kollektionen, en på Gustav och en på Georg som jag köpte när jag var i Paris. Det du behöver göra för att vinna bilderna är att maila mig på: [email protected] och svara på frågan:
Vart ifrån är denna bilden och vilket årtal?

><

Jag kommer välja en vinnare av er som svarat rätt på frågan! 
Här är dom två bilderna vinnaren får hemskickad på posten när jag fått vinnarens adress!
Kommentarer i detta inlägget räknas inte som ett bidrag.
Tävlingen håller på tills nästa lördag (27/9)
 Lycka till!





Nu ska vi iväg till André, ha en trevlig lördagskväll sötnosar så hörs vi i morgon igen! ♥
/M

Mirre igår!

Solisar: Arlanda
scarfs: köpenhamn
Skinnjacka: Gestuz
Tshirt: hm
Väska, Linne och leggings: Gina Tricot
Skor: Converse
TH pin: Nån butik i Sthlm

Älskade Cici ♥
I Malmö

Min mat i Malmö på Jensens Böff house (fast med danskt ö)

Keeps gettin' better by C.A

Singeln släpps den 3 november i UK!
Kan den inte komma hit snart? Den finns tydligen ute på ebay..
Jag köper den i USA!


Lördag

Godmorgon babes! Läget med er?
Jag och Cici vaknade nyss, vi tänkte att vi går upp lite tidigare så hinner vi med mycket idag, vi tänkte åka till väla och kolla lite där innan vi börjar göra oss i odrning inför ikväll då vi ska till André som fyller år! Igår när vi kom hem från malmö kollade vi på "Material girls" med systrarna Duff, den är så rolig och det är kul att dom spelar riktigt blåsta.. Haha! Sorry för min dåliga uppdatering igår, men just nu har jag inte tillgång till min laptop utan sitter på min dator hos min pappa och den är extremt seg, hoppas att inägget kommer upp haha! Oh, Cici är friskare som tur är så nu kan vi dra ut ikväll om det blir utgång efter hans party.. Vi får väl se hur vi gör!
Nu ska vi upp och iväg till Ica, handla lite god frukost där. Jag blev så sugen på mannafrutti så jag köper nog det! Vi fotade lite igår som jag lägger upp senare idag och även TH utlottningen eftersom jag inte hann med att göra det i går som jag lovade, så det blir idag istället.. :)


xo, M

(mobilbloggar) Hej sötisar! Ja

MMS

(mobilbloggar) Hej sötisar! Jag och Cici sitter på tåget påväg hem från Malmö. Vi har bara gått runt och haft det mysigt idag, jag köpte bla. Den dödskalle muffins formen :) visst är den söt? Hihi sen en sån wunderbaum man hänger i bilen, det är också en död skalle. Så cool är jag! Haha. Två muggar där det står ''rocker'' på, super snygga.. Nu ska vi snart av tåget och upp mot min bil sen ska vi köra hem till mamma, så ska jag bara packa om lite sen ska vi hem till min pappa och sova där. Vi ska kolla på en film och mysa lite.. :) så det blir en lugn kväll i dag och party i morgon! Hörs kanske lite senare.. Ha en bra kväll. Puss, M


At last

Etta James, en stor röst! Christinas största idol är Etta James.. Här kan ny lyssna på en cover som Christina sjunger på sin Stripped tour i London November -03. Låten är Etta James - At last (som bla. nu finns i svenska synsam reklamen). Christina lyser upp Etta James fint, med en röst som Christina har låter allt magiskt!

Fredag

Jag har knappt sovit inatt, så nu är jag sjukt seg och orkar ingenting.. Jag har nyss fått i mig lite frukost, två underderlar av ostfrallor med makrill på, extremt gott! Nu spelar Metallica top 10 på MTV, dom är grymma faktiskt man glömmer bort dom ibland, deras musik är bra. Jag somnade inte förens vid 3 halv 4 i natt och vaknade igen vid halv 7 då jag fick ett sms av Cici där hon skrev att hon inte kunde komma för hon var jätte dålig och hade ont i halsen, men så sa jag att det blir alltid bättre senare för på mornarna är det värst om man är sjuk och då ringde hon nån timme senare, vid 9 och sa att hon hade varit hos läkaren så hon kommer, det var bara ett virum och inte halsfluss som vi trodde.. Skönt!
Jag var aldrig iväg igår med Stoffe, när jag kom hem blev jag så trött att jag inte orkade köra iväg igen så de blidde inget där inte.. Istället fastnade jag vid datorn som vanligt och gjorde inte ett skit. Föresten, sa jag att jag bytte till Audin igen? Men icke den blev inlämnad i morse på verkstaden som pappa har här ett par hundra meter bort, växelspaken krånglade ju sist, då någonting under som hade hoppat av, så fick vi vänta på en ny som skickades från Tyskland och den nya sattes på i går men det visade sig att den skulle göra lika dant om ett litet tag för det var ett produktionsfel på varan så nu får jag köra lite till med min mini!
Nu ska jag ta och fixa till mig lite, fan jag känner mig sjuk igen! Helt "varm" i halsen ni vet när man börjar få lite halsont! Sug.. Aja, hörs lite senare! Vi ska ju till Malmö idag :)

Puss, M

Who lives in a pineapple under the sea?

Visste ni att ananas inte uttalas "annanas"? Där är ju inte två "n" med i ordet därför uttalas det precis som det stavas, trust me I should know, med en pappa som har haft ett frukt och grönsaks företag i 20 år.. För er som redan visste, kul! Jag känner mig lite retard eftersom man läst svenska hela sin skoltid och borde veta det eftersom det stavas med ett "n" och inte två.
Nu har jag precis kommit hem från dansen, tog en sväng inom mamma först...
Jag såg två avsnitt av Svampbob fyrkant som går på Nickelodeon.. Han är bäst! Det är min favorit tecknad barn serie nu på äldre år, haha! Vem kan motstå att se lite barnprogram då och då? Jag kollade gämt på svampbob förra året, alltid varje dag då det gick kl 16.00 på Nickan..
I morgon kommer jag lotta ut två foton från den officiella kollektionen av Tokio Hotel, jag lottar ut dom för jag har dubletter av just dom två bilderna, så kika in i morgon ni TH fans om ni vill vara med och tävla! Nu ska jag iväg och umgås med Stoffe lite, blir nog en film! Godnatt på er!

xo, M

Sailor Moon

Mitt favoritprogram som liten var Sailor Moon, älskade speciellt förvandlingarna när dom blev super hero's! la upp en video från just förvandlingen nedan. Och visst är hon ball? Jag och syrran satt klistrade varje gång det visades på tv.
Vilket var ert favoritprogram när ni var små?


Torsdag

Guten morgen! (för mig är det fortfarande morgon) jag har legat i sängen hela tiden fram tills nu och jag är fortfarande sängliggandes, eller ja halvt. Jag har en sån extrem migrän så det är sjukt, orkar knappt sitta vid dator som jag inte kan vara utan (!!)

Jag ska köra syrran om en timme till jobbet sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske åka en sväng till mormor och umgås lite med henne, jag ska ju träna ikväll men om mitt huvud inte är bättre får jag ryck för jag vill inte missa fler lektioner hos Jessica nu. Någon som undrade om Au Pair, jag sökte genom Skandinaviska Institutet (sök barap å de på google) där står all fakta på sida ni behöver veta! Som ni vet så åker jag den 1 december till NYC, går på en snabb "utbildning" det är några dagars genomgång om själva jobbet osv.. Sen åker man vidare till sina respektive familjer man ska vara i det kommande året. Jag har verkligen fått en bra familj både mamman och pappan har väldigt bra jobb och barnen verkar vara väluppfostrade, dom går i skolan en liten bit bort så dom får ta bussen på morgonen (som jag följer dom till). Jag kommer få en egen våning i deras hus, källarvåningen är min där är det indelat med olika rum som ser hur mysigt ut som helst, jag längtar! Jag har även fått veta att jag ska köra en svensk bil där nere, en saab 95.
Jag kollar på Ellen nu, hon är för härlig älskar hennes Tvshow! På tal om Tvshow så ska jag snart kolla på denna veckans THTV!

Cici kommer i morgon och hon är sjuk! Fy så tråkigt.. Stackare! Vi får ligga och kurera oss i morgon och får helt enkelt se om det blir malmö eller inte, vi skulle ju dit och mysa lite i staden bara med shopping och fika men om hon är sjuk så blir det kanske jobbigt för henne, halsont är inte att leka med. På lördag ska vi på party hos André som fyller år! Kanske jag sagt redan? Igår när jag var en snabbis istan köpte jag även en present till honom. Oh, vet ni? Jag var tvungen att avboka min tatueringstid (!!) för det datumet är mitt i allt känns det som, det är bara lite innan jag ska åka till USA och allt.. Så jag får ta och göra tatueringen där istället, funderar på att skicka in ett bidrag till Miami ink så får man hoppas på att komma med där! Hade varit riktigt ballt.. Måste ta och piggna till lite nu, tog panodil (tom. tablett från Thailand som är så bra annars) men det har inte släppt än, suck! Man blir otroligt seg av huvudvärk och inte blir det bättre av syrrans jädrans house musik som ekar i hela huset, älskar musiken men inte just nu!

xo, M

Kvällens fråga

Skulle du kunna göra en skönhetsoperation? Om ja isåfall vad?





Själv skulle jag inte kunna göra det, möjligtvis när man är äldre och tuttarna börjar hänga, haha :p

Strawberry swing

Jag ska alldeles strax iväg, tänkte köra inom väla på vägen till dansen för jag är extremt mycket för lat för att åka nu sen hem om sen till dansen.. Så jag tar allt på en vända. Måste iallafall åka om senast en timme.. Jag laddade in lite musik i ipoden nu också så man har den om man vill gå ut på en powerwalk eller nått. Ska bränna en skiva med sen med lite blandad musik som jag har massor av sen måste jag rensa bort allt som inte är bra.. haha! Jag bara drar hem en massa. Nu ska jag gå och klä på mig träningskläderna sen iväg.. Kram på er finisar!


Cuz SHE is one hot something!

Onsdag

TRÖTT! Jag är så sinnes sjukt trött, riktigt tvingade mig upp i morse men gick och la mig igen efter att jag fått i mig en bulle till frukost. Har legat hela morgonen och kollat på först Oprah sen Rachel Ray älskar båda programen, speciellt mysigt att dom visas på "morgonen" så man kan ligga och dra sig lite extra.. (Då man har en anledning att ligga kvar i sängen).

 Jag tänkte börja med att svara på en fråga som en tjej som heter Lisa ställde om dans, hon frågade hur man ska våga ta ut sina rörelser och inte hålla igen när man dansar och mitt svar är att du är på förmodligen på danslektionen för att lära dig och det innebär att kroppen kanske inte gjort vissa rörelser förut, det du måste göra är att lära dig acceptera sin kropps rörelser och släppa loss, jag var precis sådan själv innan, jag vågade inte ta ut rörelserna för det kanske såg dumt eller konstigt ut men ärligt talat ser det värre ut om man inte försöker eller håller igen. Så mitt tips är att va med och va focuserad hela tiden och gör stegen fullt ut även om det känns konstigt för du kommer lära dig, det var så jag lärde mig att släppa loss och inte hålla inne rörelserna för så du skriver att när du kör på hemma framför spegeln ser det bra ut och du kan, precis så ska du dansa i danssalen också.. Har du någonsin hört uttrycket "Dansa som om ingen ser på"? Det är precis det du ska göra, du ska dansa som om ingen ser på, dansa som om bara du är i rummet! Lycka till och håll glöden uppe!

Jag vill också ge en extra hyllning till min mamma som fick jobbet i Malmö där hon var på intervju! Jag är inte riktigt insatt i vad exakt det är hon jobbar med men grattis till mom, det är du värd! ♥ 
Idag är det dans igen, halv 7 är det street sen direkt efter är det Showjazz där vi dansar till brittan om jag inte sagt det redan kanske?! På streeten dansar vi till "elevator" med Flo Rida.. Vi kör en riktigt grym dans till den låten, utnyttjar verkligen varje beat och ända från början, you go Jessica! Jag ska be henne filma oss en gång i slutet av terminen innan jag åker till USA så lägger jag upp det här sen, men det blir inte förens i slutet på november någon gång.
Idag måste jag bege mig till väla och köpa en satans bok till mina bilder och text som jag ska göra om mina TH resor, jag skicade in text jag ville få utskriver till där ni vet mina tröjor trycktes bla den som jag och Kenza hade när vi flög till Kanada och den dortmund hooden med dragkedja och silvertext, dom gör vanlig klistermärkestext också eller vad man ska säga som man kan ha till sånt, egentligen är det till dekor på bla bilar och så.. Jag har faktiskt en sån dekor på min dörr hos mamma där det står "Mirre" ;p..

xo, M

Sexy, sour and sweet
and it keeps gettin' better

TH on Jimmy Kimmel

Sitter just nu och kollar på Jimmy Kimmel show på 5an, Tokio Hotel är med ikväll och uppträder, när som skulle jag tro så ni som hinner slå på tvn nu!! Här har ni deras uppträdande Monsoon & Final day ni som inte hann se eller inte har sett de!


Myskväll

Älskar myskvällar när man är helt nyduschad och där är något bra på tv plus att man har något gott att äta till, jag gjorde mig (två) en fruktsallad (fick inte plats i en). I den ena skålen är där banan och apelsin och i den andra är där äpple och nektarin.. Mums filibabba! Dansen idag gick bra, musiken vi kör till dansen i slutet är den "In the ayer" med Flo Rida och Will.I.Am och massa andra låtar till uppvärmningsdanserna bla. "Run the show". I morgon måste jag verkligen iväg till väla och fixa allt till scrapbooken jag ska göra.. Hann ju inte idag och nu ska jag beställa alla bilderna det hanna jag inte heller innan för det hängde sig 973957504 gånger så jag pallade inte göra om det.. Haha! I bilen på vägen hem höll jag på att göra samma tabbe som en gång jag sjöng med på monsoon då jag hade värsta inlevelsen och kastade huvudet bak en sekund och det slog om till rött, jag fick nästan tvärnita annars hade jag kört in i röven på den framför, så idag höll jag mig på mattan, haha jag sjöng och hade inlevelse (till live skivan) men jag kastade INTE huvudet bakåt.. Ja nu undrar ni säkert hur det där såg ut men så farligt var det inte.

Gute Nacht! ♥

Stressigt!

Just nu sitter jag och håller på att beställa foton från extra film, är inte riktigt klar än och det har ändå tagit i princip hela dagen, jag som skulle hinna med ut en sväng på väla eller i stan men icke, det får jag ta i morgon. Nu ska jag ta på mig och köra till dansen, det börjar kl 7 och jag är inte ens halvfärdig.. Måste skynda mig! Jag har suttit och snackat med Sora som är i Boston och jobbar som Au Pair just nu, vi snackade i två timmar, sjukt billigt ringer hon för..
Förlåt hör ni men jag måste rusa, hörs lite senare igen!

Puss på er, M

It's sooo dirrty

Christina Aguilera - Dirrty live i UK
Från 03.16 - 03.25 Jag RYSER... omfg!

All min kärlek till denna underbara kvinna ♥

Tisdag

Godmiddag på er! Allt fint denna dag? Själv sitter jag i sängen, har nyss ätit frukost med syrran som inte börjar jobba förens 3 idag. Idag är jag uppe tidigare än vad jag brukar, jag satte faktiskt klockan på 10 idag och log lite kvar i sängen och kollade på tv, smallville var det som gick på tvn. Trots att jag inte somnade förens 2 i natt så är jag relativt pigg! Jag låg och snackade med Cici i timmar i gårkväll/natt om allt mellan himmel och jord. Cici kommer föresten på fredag och stannar tills söndag, det blir en liten mini weekend för henne här och vi ska försöka hitta på så mycket som möjligt. På fredag ska vi en tur till Malmö direkt när hon kommit för en shopping tur sen på lördag är det party hos André!
Idag ska jag träna på kvällen men nu innan ska jag bege mig till stan eller väla och köpa en bok som man kan sätta in bilder och text i, tänkte nämligen göra en scrapbook med alla mina TH äventyr och spara den som minne.. Jag skulle göra en sån scrapbook om studenten och så förra året men har inte hunnit med det än, får göra  en sån också sen blir det antagligen en om USA året.. Det är ju hur kul som helst att ha olika scrapbooks fyllda med massor av fina minnen!

xo, M

Hemma från dansen

Hallo alla glada! Jag har nyss kommit hem från dansen, har hunnit med att duscha ofcourse och plockat undan lite tvätt och så. Jag måste bara säga att jag kan börja gråta av glädje för kärleken jag har till dans. Helt otroligt hur mycket jag uppskattar att jag har något jag kan fly till när man inte är på topp med humöret, jag är så glad över det. När jag dansar är det inget annat som existerar bara rörelserna och känslan till musiken som finns i huvudet. Man blir helt befriad på något sätt, det är svårt att förklara men ni som har någon sport, när ni utövar den och allt känns perfekt.. Den känslan!
Det ända jag har käkat nu eller ja druckit är en sån Gaino max (eller hur fasen det stavas) jag mår faktiskt illa för det är första dagen jag är frisk (!!) Egentligen inte, men det skadar inte att träna i mitt tillstånd så tog ut mig för mycket idag men härligt som satan är det. Kommer aldrig sluta dansa. Det är mitt liv! Nu ska jag snart ringa Cici sen lägga mig och kolla på ett avsnitt av lost, får se om jag orkar få i mig lite frukt sen också.

xo, M

I dance like nobody is watching!

Bilder från idag


Jag i bilen på väg till stan

Pappa i trädgården

Min goda grekiska sallad på Haket

Vindruvor i trädgården, mums!


Måndag

Godmiddag allihopa! Mår ni bra idag? Själv mår jag bra, nästan frisk nu så jag ska till träningen ikväll.. Härligt att vakna upp, sätta sig vid datorn och kolla sin mail så ser man att man fått mail från värdfamiljen i WA som jag sak till i december, fick massor av bilder från deras Europa trip nu i augusti, dom har varit verkligen överrallt; Swiss Alps, Vienna, Prague, Salzburg, Warsaw, Krakow, Auschwitz, Budapest, kryssning från Venice till Athens via Olympic site, Mykonos, Yalta, Odessa, och Istanbul.. Gud hur hann dom med allt? Fina bilder var det jag fick iallfall och dom såg ut att ha det väldigt trevligt, jag längtar ännu mer att komma dit nu!
Nu kom min pappa hem och vi ska snart ner mot stan, jag måste köpa ett knäskydd för mitt knä, har fortfarande skadan sen SM i juni, det är nästan värre nu så att jag måste verkligen få det fixat tills jag åker, så jag ska gå till en ortoped och se vad fasen det är för fel på knäet..
Igår kollade jag på Bullshit! på 6an, intressant faktiskt dom pratade om olika metoder som kunde eller inte kunde bota sjukdomar men jag kollade inte på hela, somnade rätt snabbt för klockan var ändå rätt mycket..
Nu ska jag gå och ta på mig för pappa  tjatar att vi ska iväg..

xo, M

Fixar på rummet

Just nu håller jag på att fixa med alla mina affischer på mitt rum hos pappa och jag har även valt ut en grej till utlottningen som jag vilken dag som helst postar i ett inlägg.. Eftersom jag inte trivs i mitt rum här hos pappa med fäg osv. så tänkte jag piffa till det lite genom att fylla väggarna precis som Paula har hemma hos sig och även Sora dock bara i dator rummet men ändå sjukt många affischer. Snart kommer pappa hem och då ska vi nog kolla på en bra film eller något mysigt.. Funderar på om jag ska laga lite pasta och sätta mig framför tvn, snart börjar bridget jones, eller om det var 9 kanske, kommer inte ihåg! Måste iallafall ta något att äta men jag är för lat..



Dagens fråga

Vilket var/är ert värsta ämne i skolan?



Mitt var lätt matte, Hate it!

Söndag

Godmiddag!
Ska jag börja med att berätta gårkvällen/natten? Sjukt spännande.. Allt började med att Gajic kom hem till mig och skulle hjälpa mig med mina toga dräkt eller ja, det vita lakanet man skulle ha om sig på någon vänster och det blev bra till slut så vi körde iväg mot hennes lägenhet där festen skulle vara, väl framme fast i fel gata så (vi skulle bara vända och köra in i rätt) gick växellådan sönder på min bil, jag skulle växla ner till 2an och hela hoppade av och blev lös, så det var bara att ringa pappa så kom han med min mini bil och körde hem den andra i 2an hela vägen tillbaka, det fastnade i 2an när jag växlade.. Det problemet löst, vi gick upp till festen och hade superkul med guitar hero och twister..
Jag och Sandra ville ut på kvällen, fast ingen annan skulle eller ville och som tur var så hade ombyte med oss för vem vill gå i toga kläder på stan? Haha! Vi stack till Cantina och mötte upp Natali som hade varit och käkat på där sen gick vi in till Cardinal och tog stämpel sen vidare till Hampan och där satt vi lite mer än en timme, under den tiden hann vi träffa några riktigt trevliga tyskar som var här på besök. Det var skit kul att prata med dom, dock kunde dom inte så jätte bra engelska så vi var tvugna att prata väldigt långsamt eller lägga in några tyska ord för att dom skulle förstå och när dom pratade med varandra så förstod jag också, riktigt kul.. Oh, dom ville hänga med oss till Cardinal men då var det jätte lång kö och dom kom aldrig in tydligen för vi såg inte dom killarna mer.. Haha!
Vi dansade och hade kul till 3 sen skulle Natali hem då gick vi med. Jag körde Sandra hem sen vände jag och körde hem till mig, på vägen hem på en 50 väg sprang det en kanin precis framför min bil så jag fick tvärbromsa, bilen slirade lite och shit var närma det var att den blev påkörd, men som tur var så blev det inte pannkaka av den utan jag hann.. Men det var sjukt obehagligt för det tar så många meter innan bilen står stilla och jag körde bara i 50.. Tur man var vaken och med på halkan på trafikskolan. Tyvärr så tog jag inga bilder igår, riktigt tråkigt.. Jag hade kameran med mig hela tiden men det blev inga foton, vi blev däremot fotade av några olika migelsidor på internet igår så dom kommer väl upp på internet snart.

xo, M

Bilder från idag!

Jag är bjuden på "Toga - party" ikväll hos Gajic's gamla klass kompis.. Ska bli spännande.. För er som inte vet vad toga är så sök på google så kommer det upp massa bilder på hur man ser ut :p Senare ikväll ska vi ut (självklart inte i dom kläderna) till tivvan tror jag, ska inom Cantina för Natali är där och firar sin kusin som fyller år.. Nu måste jag rusa, har ganska bråttom.. Puss på er! Ha en bra kväll ♥

Jag påväg hem från mormor alldeles nyss!

Vi träffade på min pappa som va ute och gled!

En till bild på mig i solen

Kommer ni i håg tjejer?

Mina fina tjejer och jag var en dans och sång grupp under perioden 6an och högstadiet då sjön och dansade vi blandannat till denna låten med "Bubbles" Härliga tider, fy som jag vill tillbaka. Vi hade så himla roligt!


Guten morgen!

Mår ni prima idag? Det gör inte jag, men det är mycket bättre iallafall! Oh, ni glömmer väl inte att rösta på mig i "fanwalk" tävlingen!? Om jag kommer bland dom 100 första ska jag gå 400 km! Ni kan rösta hur mycket ni vill.. Det uppskattas! Tack för era fina kommetarer med konserten, att den blev inställd.. Det värmer! Efter vi hade sett filmen igår kollade jag lite på lost, avsnitt 1 av säsong 4. Nu tänkte jag kolla på resten, man kan inte slita sig från avsnitten när man väl börjat kolla.. Filmen igår fick mig att tänka mycket, det är precis så man vill att kärleken ska vara, precis så man vill ha det hela livet, att man är med sin älskade livet ut och har det bra. Visserligen så fanns det en vändpunkt i filmen men om man bortser från det så är det så man vill att ens kärleksliv ska vara, man ska hitta den rätta!
Vi får se vad som händer ikväll, jag mår ju somsagt liiite bättre men jag är slö och seg som bara den, egentligen vill jag bara bädda ner mig i bingen igen med en bok och härlig musik, bara ligga och slappa hela dagen, men vädret säger ifrån att jag måste bege mig ut lite först, det är strålande sol och härligt kallt, man känner nu att det börjar blir riktig höst. Usch jag vill inte ha höst, det är så tråkigt. Iallafall inte sån grå och dyster höst, nu är vädret helt okej så länge solen är framme så är jag glad! Sen när jag åker är det 1 december och antagligen lite snö på marken, då åker jag ifrån snön för i Wasington brukar deet inte snöa förens sent i Januari eller tidigt i Februari.
Jag hoppas att jag är frisk tills måndag, då är det dans igen. Jag fick hoppa över alla lektioner förra veckan men dom på måndagen och tisdagen var ju pga att jag var i sthlm och fixade med mitt visum, sen onsdagen körde jag bara street och i början av jazzen men jag va alldeles yr och svag i kroppen så jag körde hem, sen i torsdags strundata jag i det helt för om jag väl går dit så hade jag bara velat vara med ändå.. Haha! Nu ska jag skärpa till mig lite och städa rummet sen kila ut en sväng!

xo, M

The notebook

Jag och mamma såg nyss denna härligt vackra kärlekshistoria till film med Rachel McAdams och Ryan Gosling. Ärligt talat en av dom finaste filmerna jag sett.. Har sett filmen innan, jag kände igen vissa sekvenser ur filmen kände jag igen skarpt så det lutar åt att jag sett den innan men antagligen när den kom ut 2004. Om ni inte sett den tycker jag verkligen ni ska ta och se denna filmen. Helt underbar romantisk film!


Konserten inställd!

Det var för bra för att vara sant, hennes konsert är nu inställd och framflyttad till tidigast juni 2009 pga hennes nya skivsläpp "greatest hits". Jag gråter blod nästan, är så ledsen!! Fruktansvärt hemskt. Första gången jag skulle se henne nu innan jag åker och allt så blir det inget. Dom säger att man ska behålla sina biljetter tills då hon ska ha konserten men då kan jag ju inte.. Är inte hemma i Sverige då. Fan, fan, fan!! Jag är helt deppig nu, det svider i hjärtat. Usch förlåt, jag tar ut allt på er men hoppas ni förstår mig, hur jag mår just nu! Jag skiter i alla pengar vi lagt på detta med flyg och hotell det var ju Christina jag ville se, åhhhh! Varför?! :(  Det finns ingen gud!


När ska jag få se dig live?
Just nu suger allt!!

Kladdkaka

Just nu sitter jag och trycker i mig en god kladdkaka jag och mamma nyss bakat. Vi ska snart ge oss iväg till Kjell och Company för att köpa en kabel som går från datorn till tvn för att man ska slippa sitta och kolla på datorn på filmer och så man har där.  Anledningen till att jag inte la in en bild på kakan vi bakat är att den ser ut som en miffad bajskorv. Haha! Men strunt i det, god var den! Vi har inhandlat lite gott tills ikväll också, det blir myskväll med mamsen idag, vi har ostbricka och massa annat gott..
Föresten så börjar Andra Avenyn nästa söndag! :)



Recept!

Ingridienser:
100 g smör
1.5 dl mjöl
4 msk kakao
1.5 tsk vaniljsocker
2 ägg
3 dl socker

Blanda allting i en smet och det smälta smöret häller du i sist..
Sätt ugnen på 175 grader. 30-35 min!

Ich liebe asos

Härliga drömklänning från asos
Perfekt till ett coktailparty.. Me like!

Fredag

härliga, mysiga fredag! Dock är man sjuk och sååå tråkigt är det. Jag som ville ut och röja på stan idag.. Haha, nej men göra något kul idag iallafall, får se om jag mår bättre fram emot kvällen. Igår pratade jag med Cici i telefon och vi diskuterade fram och tillbaka hurvida vi ska ses, det var alldeles för länge sen vi sågs så det blir kanske till nästa helg hon kommer hit eller jag till henne.. Snart tänkte jag hoppa i sängen och kolla på "Wanted" som jag laddade ner igår, jag laddade även "The notebook" och några avsnitt från "Lost", så jag har mycket att roa mig med idag. 
Igår hämtade jag ut mitt visum på posten, ÄNTLIGEN är allt färdigt.. Eller ja nästan, jag ska inte hoppa och skrika än jag har mina sjukpapperkvar och TBC test men jag har bokat tid för testet och det kostar ingenting, sen ska jag bara till min läkare som har mina papper jag ska skicka in till kontoret i England innan jag åker. Jag har inte hunnit tänka riktigt på det än att jag verkligen ska åka, dom känslorna har inte kommit fram än. Antaligen för att jag har så jäkla mycket annat att tänka på som händer innan jag åker. Jag måste gå på avslappning och rensa ut alla mina tankar tror jag.

xo, M

HAHA! Ni som hörde P3 nyss, så var det mig "Mirre" som pratade om, jag Flippade aguileras nya låt på P3 och Johan Jacobsson som gästar i programet läste upp det jag hade skrivit på sidan :p  Så chockad jag blev, hade glömt nästan att jag skrev! 
 

Rösta på mig!

Jag är med och tävlar om att vinna ett VIP paket till Europe music awards 2008 som är den 6 November i Liverpool, England. Klicka HÄR för direkt länk eller klicka på bilden nedan för att rösta på mig, klicka er vidare till "enter now" när sidan laddats klart, sen "go to Liverpool". läs gärna min motivation varför jag är världens största musik fan! Alla ni som röstat kan väl slänga in en kommentar i detta inlägget, ni vore super gulliga om ni röstar på mig! Om ni läser min motivation förstår ni varför jag vill vinna.. Jag har hört av rykten att Christina Aguilera ska medverka på något sätt på EMA detta året eftersom hennes parfym är med i reklamen för EMA 08. Detta skulle vara det bästa som hänt mig, såklart alla andra som medverkar också, om ni lägger er röst på mig är ni guldvärda!
 Det kommer en utlottning snart med TH foton (från den officiella kollektionen) här i min blogg, två st foton jag har dubletter av som jag lottar ut till er, jag har inte glömt bort det! Hihi.. Rösta även på era favorit artister/grupper HÄR som är för nominerade, dom plockar sedan ut 5 styckna från varje kategori som fått flest röster som blir nominerade till själva galan som hålls den 6 november. Tror man kan rösta flera gånger, det går klicka iallafall :) Så rösta på!!

M.I.A - XR2

Kommer ni i håg den här låten? Den var väldigt poppis för ett par år sen, jag kommer ihåg att vi alltid önskade den när vi va ute och festade på olika ställen.. M.I.A som stjärnskottet heter släppte sitt debut album 2005 (Arular). Nu har hon även ett till album (kala) som är super! En av mina favorit låtar med henne är XR2 (videon nedan) men även Bucky Done Gun är bra, låten som spelades väldigt mycket för ett par år sen. Ni som inte vet vem M.I.A är, ge hennes musik en chans. Hon är grym! Oh, denna låten är speciell och cool.. I dig her!


Torsdag

Hej mina vänner! Usch säger jag bara, jag är sjuuuuuk! Jag vill inte vara sjuk, speciellt inte nu när träningen har kommit igår och allt. Bajs så tråkigt! Oh, ikväll är det ju träning igen, street men kan kan inte gå på det idag utan jag får vila lite. Johanna och jag ska nog ses en snabbis idag efter hennes jobb, hon slutar vid 6 tiden så jag hinner vila lite till.
Frakten på GoJane gick på ca 250:- sen kostade tull 300:- men efterskom skorna var superbilliga så va det värt allt! Jag har inte hunnit andvända skorna än men jag ska det snart, kanske i helgen!? Vem vet!
Min snygga design har Sofia gjort till mig, ni som undrade! Just nu kollar jag på Ellen show, hon är så rolig, tror jag alltid ska kolla på det vid denna tiden, det går ju varje dag. Såg ni nya THTV idag? Det var som jag trodde, backstage från VMA! Hur kul som helst att se, ni som inte sett det kan se det här, bloggen ni kommer in på är min och Soma's Tokio Hotel blogg där vi uppdaterar dagligen med nyheter/bilder/klipp m.m! Kika in ni som är TH fans, ni andra är självklart också välkomna!
 Igår efter American Pie 2, visades det (enligt mig) bästa avsnittet av sex and the city, ni som inte såg det igår kväll så var det de avsnittet som handlade om när Carrie åker till Paris där hon tappar sinn "Carrie" halsband och när Samantha har sitt tal om cancer då hon slänger peruken åt helvete! Jag gråter alltid lika mycket varje gång då hon gör det och när alla ställer sig upp, det är så himla fint.

xo, M

American pie 2

Dansen gick sådär, var lite halv yr i huvudet för att jag är sjuk!
Nu är det film med mamma på 6an. Godnatt på er ♥


Mot dansen

Yep, jag ska dansa ikväll ändå.. Hoppas jag inte blir värre, sitter här och snorar med min smoothie, nice! Jag ska alldeles strax köra och hämta upp Emelie, hon dansar också i samma grupp som jag måste bara byta om och lite så först.. Dansen börjar om en halvtimme så är liiite stressad, kunde inte slita mig från boken "allt för min syster" som jah nyss läste ut och som jag grät i slutet av boken, helt otroligt bra bok. Läs den ni som inte gjort det, boken ser ut så här! Nä nu måste jag rusa, så jag inte kommer försent..

xo, M

Back in the day

Jag och syrran på liseberg 2005

Jag, Fanny och Jose, hemma fest 2004

Jag och Linda, ute i Helsingborg 2006

Jag och Emelie, innan fest 2005

Mys på gröningen med tjejerna 2007

Diddi, jag, Carro och Nicco innan retro i helsingör 2004

Tirre, jag och Emelie, på fest hos Linda 2006

Onsdag

Godmorgon! Ja jag menar allvar, haha jag vaknade för en stund sen, har bara hunnit med frukost och pratat i telefon med Cici. Så skönt att sova hela dagen, inte ofta jag sover bort en hel dag så. Oh, nu ringde Sora också, kul att prata med henne lite om USA och hur hon har det. Tänkte svara på en av era frågor, Natalie är Bill's make up artist men även resten av killarnas.. Idag ska jag nog ta det lugnt bara, ska träna ikväll om jag orkar. Jag är nämligen bomb förkyld men jag ska försöka gå dit iallafall annars missar jag dansstegen och det är så svårt att snappa upp om man missar en gång.. Nu ska jag städa mitt rum lite och packa upp min väska.. Hörs snart igen!

xo, M

Snart åker jag hem

Heej babes! Vi kom nyss hem, har varit iväg hela dagen och nu har vi varit uppe i mer än 12 timmar. Vi sov endast 4 timmar i natt, snacka om att man är dåsig. Jag ska flyga som tur är, hade ALDRIG pallat sitta i en buss helt jävla trött och då det är omöjligt att sova, nej usch! Måste bara säga att det var ett skämt den senaste videon, självklart vill jag inte hoppa ner och ta på ledningen, jag förstår ju att man dör om man gör det.. Vi tyckte bara det var lite kul för vi skojade om den precis innan.. Haha, hoppas ni inte tog illa upp eller blev rädda för mig. ;p
Nu sitter vi och degar, lyssnar på TH ofcourse.. Skulle egentligen träffat massa trevliga sthlmare idag men det blev inte så pga. försening på ambassaden och att allt var så sjukt stressigt. Tråkigt när sånt händer men vad gör man? Jag träffade iallafall Mimi, det hann jag med såklart.. Hon kom en snabbis in till stan så vi han ses i en timme. I morgon är det dansen, oh jag längtar som bara den.. Känner mig helt slapp redan fast att jag bara missat tre lektioner. Back on track tomorrow.. Nu ska vi vila ögonen ett tag sen ska vi åka till T-centralen igen! Här är föresten ett tack tal från killarna i TH från VMA!

Hörs igen på arlanda kanske, eller när jag kommit hem, ni är BÄSTBÄSTBÄST!!

xo, M

(mobilbloggar)

MMS

(mobilbloggar) Uppis från stan, vi var precis inne på bengans woho, haha! Jag köpte tre stycken pins, en med TH loggan och två andra med texter. Vi ska snart åka hem till Paula för att ta det lite lugnt och kolla på den andra filmen. Ikväll går mitt flyg halv 10 och jag ska försöka vara där i tid så jag hinner. Att fixa visumet idag tog tre timmar sammanlagt, egentligen tar det max tio minuter om man har allt klart, det hade ju såklart inte jag. Utan först åkte jag dit och anmälde mig att jag hade kommit, sen åkte vi och betalade på banken sen tillbaka och trodde att jag var all set. Men icke, jag hade inte frimärken till kuvertet som ska skickas hem till mig med visumet i så vi fick gå ner igen på stan och fixa det sen tillbaka och tillslut var allting klart för ni tur att gå fram och lämna min ansökan, trodde jag! Men då var det ett papper jag inte fyllt i så jag gjorde de sen var jag klar, äntligen och stackars Paula som suttit ute och väntat i kylar alldeles själv i typ 50 min. Haha fan så jobbig morgon. Skönt att det är klart nu :) kram på er! /M


(mobilbloggar)

MMS

(mobilbloggar) Hej sötisar! Jag och Paula är nu på väg till ambassaden, vi har precis fikat på centralen och fixat med pengar som ska vara insatt till ambassadens konto innan jag kommer dit. Mysigt vi hade det va? Igårkväll/natt hann vi bara se prom night och den var jätte bra, inte alls förutsägbar, lite kanske i vissa scener men inte alls överdrivet som jag har hört. När TH's låt ''by your side'' blev vi helt paff, glömde bort det helt att den var med i filmen, det var faktiskt en passande låt i just den scenen men det kändes konstigt att höra en TH låt i en film. Efter vi varit på ambassaden ska vi gå en runda på stan och shoppa lite, ska bli kul att gå i sthlm inte varje dag man är här ju. Hihi! Nu ska vi in till ambassaden och fixa med mitt visum. Hörs lite senare. Hoppas nu detta inlägget kommer fram, så det inte blir som när jag var med André i köpenhamn. Haha. Puss på er! /M


Video från ikväll

På väg hem från Kista köpcenter, videon talar för sig själv.. Haha!
Nu ska vi gå och mysa upp sängen med massa gott och kolla på två filmer, den ena är "Prom night" och den andra är "college road trip". Sen försöka sova för vi blir nämligen väckta tidigt av klockan, ställer den på kvart i 6.
Godnatt på er! ♥

Hos Paula

Vi har precis kommit hem till Paula, vi tog tunnelbana ett litet tag sen så var vi framme, vi ska snart ner till ett köpcenter men först äta här hemma, ikväll vet inte inte riktigt vad vi ska hitta på, men någonting iallafall så man inte somnar typ nu fär jag känner om jag hade lagt mig ner nu så hade jag säkert somnat. Vi ska äta Lax och potatis alldeles strax, finns det någon godare mat än det? Ja, okej.. Prinsesstårta! Det klår allt.. Haha!
Jag som inte skulle shoppa något kommer 110% hitta något jag vill ha, jag ska inte shoppa för att jag vill spara alla mina pengar till USA när jag ska dit, för Sora som precis kommit dit har redan köpt massor, fast det är mycket billigare dock!
Tokio Hotel blev ju intervjuade på efterfesten i går på VMA då dom står vid PCD och Nicole säger det mest sjukaste jag hört, "We watched them grow".. öhm, Say what!? Sen dom var där i början på 2008 eller? Tror knappast att hon varit med sen 2005, haha! Jaja, what ever! Nu ska vi snart käka men först ska vi kolla om det finns någon bra film att ladda som vi ska se senare ikväll och ha lite mys!

xo, M

Måndag

Godmorgon och förlåt för damp inlägget under! Haha, men allvar hur kan man skriva fel? Det är bra att dom har koll på saker och ting! Vi har nyss vaknat, eller jag har vaknat, Nadia halvsover och Kenza sover. Jag kunde inte sova längre vilket är bra för då somnar jag tidigt i kväll och det behövs för jag ska upp i tid och fixa med mitt visum som jag inte är ett dugg förberädd på, men hoppas allt är rätt i fyllt och alla papper är med så ska det nog lösa sig! Jag ska träffa Paula idag, när hon slutat skolan tänkte jag. Ska ju sova hos henne idag. Varför blev jag sugen på kebab till frulle? Stackars mig, utan mamma klarar jag inte mig med maten, haha! Saknar mina flingor med banan och jordgubbar redan, det har gått en dag. Usch jag missar träningen idag, så himla tråkigt! Jag vill dansa idag. Men det tar jag igen på onsdag när jag är hemma igen, kommer ju hem sent på tisdag kväll så missar yisdagen också med dans.
Tänkte bjussa på lite Christina Aguilera bilder från igår, sjukt het är kvinnan! Oh, super snygg make up. Hennes ögon var slående tillsammans med den där superheta klänningen! Här kan ni se hennes uppträde från igår, I loved it! Hon är en levande legend, for sure! Hennes nya version av "Genie in a bottle" var slåeende! 
Älskar henne.. ♥




Titta så snygg hon är!!!!

SERIÖST?

Har någon av MTV's crew problem med Tokio hotel? Man kan ju undra, fan sjuka i huvet!!
Bäst att dom ändrar detta ögonblickligen, ANNARS! Haha..
Men allvarligt, "I kissed a girl"?  Jag avlider! Dom har ju koll på läget!
Hur fan kan man skriva FEL låttitel?


(Jag som kladdade lite på bilden, haha)

GRATTIS Tokio Hotel

Best new artist!!! Grattis som satan till er, är så stolt. Ni förtjänar det.. Åh är helt skakig fortfarande och nästan gråtfärdig. Tacktalet var väldigt fint att dom endast tackade oss fans som röstat som galningar, dom vet hur vi är. Vi är och förblir deras trogna fans! Jag, Nadia, Kenza satt och höll varandra i händerna och sen när dom sa "and the winner is... Tokio Hotel!!!" Så skrek vi ut av glädje, så härligt. Dom VANN! Sup inte skallen av en killar, vi vill ha er kvar.. Oh, ett STORT grattis till Gustav som blir 20 år hans bästa födelsedag, kan jag tänka mig! Keep it up guys, you roxx!

Fan vad jag älskar Tokio Hotel! ♥







Tonight VMA 2008
CONGRATS you guys!
Oh, Bill? Please tell me when you do need a new Natalie!

VMA night

Nu sitter jag, Kenza och Nadia här helt pepp (!!) DOCK trötta som satan men de går ändå. Kenza har precis sovit i nån timme medan jag och Nadia har kämpat med att hålla oss vakna genom att titta på Wildboys och Bam. Vi har nyss laddat upp bordet med kladdkaka och glass, chips med dipp, massor av godis och cola.. Så nu är det bara att hejja fram TH till vinsten, dom måste vinna, dom kommer vinna!! Mihi..Nu börjar jag bli hungrig, bäst att hugga in snart, vi har ju en fet kladdis och glass som man blir mätt på.. Nadia gick precis ut med Mani en sväng så när hon kommer tillbaka blir det foodtime.. Ha en bra VMA kväll (once again) och somna inte.. Haha!

xo, your Mirre


TH ikväll på VMA ♥

Hos Kenza

Hallooo!
Nu har vi precis kommit hem till Kenza, hon mötte upp mig på stationen och lågt om länge hittade vi varandra, haha! Jag gick typ vilse och hon gick till något annat ställe och skulle möta upp mig där.. Vi stack sen till Mc donalds för jag va vrål hungrig så de fick bli den skitmaten men ibland är de faktiskt gott. Nu är vi hemma hos henne iallafall och ligger här i sängen och degar, om en timme ska vi möta upp Nadia på maxi för att inhandla massa gott till VMA som sänds på MTV kl 02.00 (red carpet börjar 02.00 och galan 03.00).. Vi ska sitta inne i hennea nya lägenhet i rummet där TH loggan är, värsta mysigt när man ska kolla på VMA och hejja på Tokio Hotel! Jag döööör om jag somnar, mebn det tror jag inte att någon av oss gör, vi kommer hålla varandra vakna. Have a nice VMA night alla som ska kolla på galan! Resten som ska sova kan sova gott! Vi ska vara vakna till ja, när slutar det? Vid 5 tiden någon gång.. Föresten så såg jag aldrig Prom night så kan tyvärr inte säga om den var bara eller inte, hann titta till förtexterna sen laggade min dator eller mitt Telenor bredband suger rättare sagt!!

Bis morgen eller i någon paus under VMA eller vem vet om någon timme igen kanske! ;p

xo, M

Prom night

Nu ska jag kolla film.. Prom night, har hört att den är kass och förutsägbar men jag ger den en chans. Har lite gott till filmen nu med så jag är nöjd. Är framme om 3 och en halv timme nu, de går framåt.. Var nyss i Jkpg där Cici bor.. Saknar henne. TH's låt "By your side" är ju soundtrack till filmen.. Och Brittany Snow är så vacker!
Någon som sett Prom night?


Christina Aguilera rockar VMA

Christina Aguilera kommer att framföra två låtar på VMA i dag "Genie in a bottle" och "Keeps gettin' better" som är sprillans ny. Singeln har inte släppts än utan den har läckt ut, den kommer att släppas i morgon den 8/9 som egentligen inte skulle släppts förens den 18/9!  Ni röstar väl på henne? Och Tokio Hotel for sure!!

Här är lite bilder från VMA 2003
Röda mattan

Backstage

Uppträde

Uppträde med Madonna & Britney

Efterfest



Mot sthlm

Hej mina vänner!
Nu ska vi alldeles strax köra till maxi sen till stan, först inhandla lite gott till bussresan som varar i 7 timmar.. I morse var jag riktigt trött, höll faktiskt på att somna om, haha! Lyckat.. Jag har med min böcker och lite så också så jag inte ska bli allt för uttråkad, även tidningar och ett skrivblock. Det känns som om jag har packat med mig för en veckas resa men det har ag inte, de e bara för min väska är lite större, jag ville inte ha en bag eller massor av handväskor så jag tog en liten resväska istället.. Nu måste jag packa ner datorn så hörs vi på bussen senare..

puss, M


Jag lever i princip på denna frukosten, inte bara till frukost utan middag och kvällsmat också, haha. Flingor med mjölk, banan och jordgubbar med flytande honung över.. Säger bara MUMS! Inte värt att missa alls..

Filmkväll!

Jag och mamma ska se "Apocalypto" nu.. Jag såg den på bio när den kom ut men vem kan inte motstå att se den igen! Don't blame me, men killen i filmen som är huvudrollen har något speciellt, han är lite het på något sätt ;)

 Någon av er som sett den?

Everyday is so wonderful

Ikväll blir det att stanna hemma och packa inför i morgon! Jag har nämligen inte börjar göra det än, men äsch det är bara några dagar jag blir borta så det är lugnt.. Stoffe undrade om jag ville hänga med på fest hos en av hans kompisar men jag orkar verkligen inte det, jag vila hela kvällen framför en härligt bra film och packa såklart. Har fortfarande fett med träningsverk i hela kroppen sen dansen i veckan, men det är bara att köra på lika dant igen nästa vecka.. Längtar! Fick precis en fin vägbeskrivning av Sora på mail hur mna tar sig till ambassaden, tack! Sen var Classe snäll och hjälpte mig också med bussar och så..  Jag ska nog hitta rätt.. Ärligt talat så ville jag ut ikväll men ingen rolig människa kan eller har lust! Suck.. Jag som hoppades på lite sömn i morgon på bussresan, jag får försöka att sova i vilket fall som helst..

Ni som ska ut och röja ikväll, ha det så kul och sup inte ihjäl er..

xo, /M

Jag och Carro i studion i skolan 2007 precis innan studenten

Fredags

Jag, Carro och Emelie


Linne: Monki
Jeans: BikBok
Heels: Zara
Armband: Thomas Sabo
Ringar: Gecko

(Bortse från mina svarta strumpor i heelsen, haha! Pallade inte ta av dom just då)

Lördag

Inte nog med att man sovit gott (bortsett från en äcklig mardröm jag hade i morse) så laddar jag just nu Pinks nya album "Funhouse" och Christinas nya låt "Keeps gettin' better" är suuuuper, har den på repet hela tiden.. Lyssna på den här! Gillar beatet precid vid 2.00, så jäkla härligt! Oh vad jag älskar att Christina jobbar med Linda Perry, det blir en härlig blandning!
På tjejmiddagen igår blev vi bjudna på god mat och trevliga människor, TACK Gajic för igår. En härlig kväll! Ingen av oss orkade dra ut till något ställe senare efter middagen utan vi stannade länge och sjöng singstar, dansade och skrattade. Idag tänkte vi dra ut istället, om Gajic nu kan hon får sin katt idag och hennes pojkvän Daniel ska jobba ikväll så de blir att hon är hemma med katten om den inte reder sig själv, då ska vi ut.. Johanna hänger kanske på också, ja vi får se helt enkelt. Tog TVÅ bilder från i går, ja tyvärr blev det bara två, haha! Glömde bort min kamera helt, men dom bilderna lägger jag upp sen.

I morgon åker jag till Sthlm för en snabb visit, ska fixa mitt visum till Au Pair i USA 13 månader. Sen är det bara min läkare som ska fylla i ett paper och jag ska ta TBC test sen är allt klart för avresa! Som jag längtar, är jätte nervös över allt men det går säkert bra. I allafall så i morgon åker jag vid 11 tiden, buss tyvärr men både tåg och flyg var riktigt dyrt just i morgon, tråkigt nog så. Så jag får sitta på en äcklig buss i 7 timmar, men jag har imn laptop med mig, tror inte där är uttag till laddaren bara så jag får spara batteri och sen har jag min bok jag läser just nu som jag tänkte läsa ut. Man får försöka sova kanske också så tiden går. hem åker jag flyg, på tisdag kväll. I morgon möter Kenza upp mig på stationen så sover jag hos henne söndag till måndag och då ska vi kolla på VMA!! Glöm inte att rösta nu, ni röstar väl?! På måndag till tisdag sover jag hos Paula. sen på tisdag är det jag ska fixa visumet, någon som bor i sthlm som vill göra en liten vägbeskrivning till amerikanska ambassaden? Det ända jag vet är att den ligger på Djurgården och att man tar buss 69 dit.. Haha!
För övrigt så vill jag prata med Nella, har inte hört hur det gick för henne i tävlingen. Ni vet hon som tävlar om att få träffa Tokio Hotel någon stans i världen (valfri plats). Pratade med henne senast i går men då hade hon inte fått reda på någonting än..
Wish her the very best, good luck!

xo, /M

Här är en Auktion på http://babbidesign.blogg.se
Du som vill ha blogglayouten kommenterar i ett inlägg ett pris du är villig att lägga för Layouten!
Hon är grym, så tveka inte! Besök Babbi (hon har även gjort design till mig en gång)


Never without you!

Känslan är svår att förklara, när ens absolut bästa vän bor över hundra mil ifrån en. Ingen är som hon. Just nu sitter jag här och gråter, pratar med henne på msn.. Känslan är obeskrivlig, hon är inte bara min bästa vän utan jag delar så mycket mer med henne, kärleken är så stark att man nästan blir rädd.. Tillägnar en väldigt vacker text till dig, min bästa vän Terése.

"Have I been blind? For the first time in my life I feel I've opened up my eyes. Since you've arrived like an angel from the sky, I'm on a spiritual high. So don't you ever go away, I could never face losing you would kill my faith In a higher place.
What kind of world would it be without you? I couldn't breathe without you near. What kind of world would I see without you? I can't dream without you here.
Beautiful girl, how on earth did I do something worth deserving you? My better half, how I cherish through and through
Every part of you. I do.
I do. Loving you's made me whole now I belong, I found my home. Promise me we'll always stay the way we are today
I can't ever imagine, if this never had happened. Oh, I thank God everyday. Almost lost you forever, but I always remember that you're my saving grace!"






Text: Christina Aguilera

Nu ska jag iväg till Gajic på tjejmiddag sen utgång antagligen :) Ha en fin kväll!
/M

Vinnaren av pumpsen är ...

... Josefine! Grattis till dig, du har fått ett mail av mig!

Här är hennes forklaring till varför hon var värd att vinna pumpsen:

"Den perfekt klädseln till de skorna är svarta stuprörsjeans , ett rött linne och en svart läderjacka. Jag äger alltsammans. Alternativt den underbara spetsklänningen som HM lanserade för ett bra tag sen.
Jag bor långt ute i skogen och de få affärer som finns inom en timmes bilfärd har aldrig skor i min storlek dessutom har jag  äntligen hittat en kille som inte behandlar mig som skit, hotar mig eller skadar mig. De skorna skulle bli perfekta för en härlig kväll med min drömprins."


På stan

Justs nu sitter jag hos tatueraren och väntar på att få beställa tid, S har åkt  redan för hon skulle jobba så jag tar bussen hem sen, det var vääääldigt länge sen jag tog bussen hem.. Oh som vanligt har jag lite battteri på min laptop och den dör väl när som. Skulle bara säga att jag drar en vinnare in två timmar, vem som vinner pumpsen så ni har två timmar kvar på er att maila mig ni som vill vinna pumpsen, maila till min bloggmail på: [email protected]
Nu har jag listat ut vad jag ska ha på mig ikväll, slänger upp bild på det sen och jag lovar att se till att fota en del ikväll också! :)

Hörs snart igen sötnosar! /M

Fredag!

Godmorgon alla ni som är pigga och vakna! Mitt batteri i datorn är snart slut, tråkigt! Vi är nu påväg till tandläkaren, S ska bara göra en snabb koll sen ska vi vidare mot stan.. Ohhhhh fyfan vi körförbi värsta åkern, SOM DET STINKER i bilen plus att det va vägarbete precis så nu kommer vi komma försent också.. Filmen vi såg var jätte bra, äventyrlig film och skådisarna är skit bra, så varför skulle filmen inte vara bra!? Nu sitter vi hos tandläkaren min data dog, så halva inlägget försvann men jag är glad att det sparas i utkastet.
Fy som jag vill tillbaka till februari månad, första gången jag och Kenza såg TH live i Kanada.. Skulle göra mycket för att få den 10e och 11e februari nu! Den bästa känslan i mitt liv, första gången man såg dom live är och kommer alltid vara speciellt. Hoppas man får se dom lite med i USA sen när jag åker dit, dom kommer antagligen köra en Europa turné nu nästa år för dom har promotat och spelar flitigt nu i USA och känns som om dom inte kommer tillbaka på ett tag, men jag hoppas verkligen de!! För jag kommer ju inte kunna komma hem precis, om dom spelar i närheten av Sverige. Någon kommenterade och frågade om jag tröttnat på TH, svaret är: I helvete heller!! :D
Idag är det tjejmiddag och jag har nollkoll på vad jag ska ha på mig, det är inte bra för jag orkar verkligen inte stå och vela bland mina kläder.. Jag skulle hellre vilja ha något nytt tills ikväll men har inte hittat något, funderar på att ha på mig de svarta linnet från monki jag köpte eller mitt svarta fodral, we'll see! Nu kom hon igen, ja som sagt en snabb koll!

/M

André, jag och någon?
På Hampan

Hos Sophie

Godkväll alla glada! Nu sitter vi hos Sophie, tidigare ikväll dansade vi hos Jessica.. S ville prova på dansen idag så hon hängde med mig.. Efter dansen åkte vi hem till mig så tog jag en snabb dusch och nu är vi här, vi stack innom Hemmakväll och hyrde "Fools gold" där Kate Hudson spelar med Matthew McConaughey. Jag sover här ikväll, sen i morgon bitti ska S till tandläkaren så jag hänger med då sen blir det en runda på stan igen.
I morgon kväll blir det party (och fortfarande utan alkohol) ja tro inte att jag börjat dricka sprit igen! :p

Godnatt på er, ni är bästbästbäst!! /MIRRE

Tirre

Saknar dig!


Foto: Jag
2007 vinter
Kameran jag andvände var en man fick ställa in allt själv på!
Vi hade ämnet fotografisk bild A i skolan.

Mirre idag!

Kofta & svart farfarströja: BikBok
Leggins och grått linne: Gina
Scafs: Only


Torsdag

Godmorgon skönheter!
Just nu sitter jag och väljer ut mina bästa bilder från Th konserter, jag ska skicka in dom och få dom hem som ett kort, tänkte nämligen rama in bilderna och hänga upp på väggen! Sidan jag skickar in bilderna på hittar ni här! Sora's kompis hade beställt där ifrån sen så tipsade en tjej mig igår också om sidan.
Idag blir det en runda på stan med Stoffe, tänkte kolla present till Gajic som jag ska på tjejmiddag hos på fredag! Hon fyllde 20 år den 2 september. ;) Just nu är jag liiiite stressad ändå sitter jag här och pillar med bilderna som jag ska skicka in, ska städa mitt rum också, tur man har bil annars hade jag aldrig hunnit.
Ikväll är det dans igen, känner mig lite förkyld. Min syrra är sjuk så hon har väl smittat mig, KUL! Ikväll är det showjazz och street, börjar kl 17.45 och det är rätt mycket jag ska hinna med emellan...
I morgon utser jag en vinnare till pumpsen, ni som har strl 37 i skor och är osäkra så kan jag säga att i pumps har jag allti 37 har endast ett par i 36 som passar och i andra skor har jag 36 eller 36½ och pumpsen jag lottar ut ät försmå, så ni för helt enkelt avgöra själv.
Ett mail som jag fick i går av en tjej, hon skrev att hon alltid va inne på min lunarstorm när den existerade och kollade dans bilder på mig och Tirre, så ja det stämmer ;) haha! Tråkigt bara att hälften av alla dom bilderna är väck!

Och Kenza, jag SAKNAR också våra TH resor, sjukt mycket..
Dig också för den delen men snart ses vi! :D


/MIRRE


Parc Des Princes 21/6 ♥

Christina Aguilera i New York

Den andra september på Macy's lanserade Christina sin andra parfym "Inspire", fy i helvete så vacker kvinnan är och här med plattat hår dessutom som man inte fått se henne i på länge.. Hon klär i de rosa läpparna bättre än någon annan, she is perfect, for sure! Snart en månad kvar till Riga!!
Dansen idag gick super, nu ska jag sätta mig
med mamsen framför tvn med lite kvällsmat :)





Som vanligt har hon SUPERHETA heels!!

Tävling!

Här är pumpsen i leopard imitation som jag lottar ut pga. att dom är för små, dom är oanvända men provade ett par gånger innomhus.. Det är storlek 36 och köpta på ett köpcenter utomlands. Det står under skon att det är läder på insidan av skon.. Pumpsen mäter 8 cm klack utan platå, vilket gör att dom är behagliga att gå i eftersom dom inte är så höga. Bak vid hälen är där även en liten guldkant.
i får gärna kommentera inlägget men dom kommetarerna räknar jag inte med!!

Det ni behöver göra är att skicka ett mail till mig till: [email protected] Och berätta vad ni tänker ha för outfit till pumpsen och en kort förklaring till varför just du ska få dom, du som får ett svar tillbaka av mig, grattis pumpsen är dina. Då ber jag om din adress så pumpsen kan skickas. Frakten för pumpsen kommer vinnaren få stå för, vilket rör sig om ca. 50:- och när pengarna är insatta på mitt konto skickar jag pumpsen.

Tävlingen pågår fram till fredag kl 15.00, då jag mailar en vinnare!

Lycka till!

I bilen

Nu är vi i bilen på väg hem, intervjun gick super och vi hann även med lite shopping. Köpte ett linne på Monki och en grå kofta på BikBok. Vi fikade också på ett ekologiskt café, sen tog vi varsin smoothie på Vaynes, gillar det fiket så mycket, speciellt deras goda smoothies! Vi tog en bild med mammas mobilkamera, jag hade inte min kamera med mig tyvärr! Lägger upp den senare, skulle testa nu men minneskortet i mobilen är ju extremt mycket mindre än i en kamera, haha!
Nu dör snart batteriet i datan också, det tar typ en halvtimme att köra hem, jag kör inte som ni märker.. Är lat! Nu har jag fixat så jag kan sova hos Kenza första natten i sthlm sen hos Paula andra natten nästa vecka. Så jag Kenza och Nadia ska kolla på VMA den natten, det börjar vid 2 svensk tid på MTV sen varar det väl till kl 6.. Så blir det sova hela dagen sen, haha! 

 Puss, /MIRRE

Mamma och jag i Malmö

Mirre idag!

Scarfs: Only
Skinnjacka: Gestuz
Vit farfarströja: BikBok
Leggins och svart linne: Gina
Skor: Converse



Godmorgon föresten! Nu sitter vi i bilen på väg till Malmö, mamma kör men hon ville att jag skulle köra, får köra hem istället. Efter intervjun ska vi sätta oss och käka sen kolla lite i affärer sen köra hemåt igen! Nu är det Rammstein - reise, reise på hög volym! /MIRRE

Good night

Nu har vi kollat klart på So you think you can dance, väldigt bra var deet idag och juryn blir hårdare och hårdare.. I morgon ska vi upp tidigt, iallafall jag och mamma vi ska iväg till Malmö för en jobb intervju som mamma ska gå på, sen ska vi nog gå och kolla lite i affärer om vi hinner, det är ju dans i morgon igen för oss båda! Dansen idag gick jätte bra, lite lättare än igår men det hade jag väntat mig eftersom detta var bara en fortsättningsgrupp men kul som fasiken var det som vanligt. Längtar tills i morgon då det är showjazz och street som i måndags! Ska bli spännande att se vad det blir för dans på showjazzen.. You go Jessica! Man har ju fått dansa till både den ena och den andra låten, you don't know what to expect from that women, haha! Sist blev det buttons med PCD, den dansen var härlig!

Godnatt på er, hörs i morgon i bilen på väg till malmö! /MIRRE ♥

Utlottning

Blir ni glada om jag säger att jag tänker lotta ut lite TH plansher/Tidningar och ett par oanvända heels? ;)

Tänkte nämligen göra det nu i dagarna!
Kanske i morgon, vem vet?

Jag i somras, haha!! SNYGG :p

Skorna från GoJane

Här är skorna från GoJane!  SUPER glad blev jag, dom är så snygga.. Över förväntningarna. Dom svarta första är dock en cemtimeter förstora, men det är inga problem, man kan lägga partyfeet så blir dom lite mindre.. Båda skorna ser ut att vara i bra skick, får se hur dom blir när man har varit ute en kväll med dom. Jag skrev fel innan! Det var 300:- till som jag fick betala så 400:- per par är inte dyrt för dom här snygga!
Det blev inget med båten, det blev lite sämre väder tyvärr så vi körde till väla istället så passade jag på att ta ett foto till mitt visum. Sen åt vi lite god mat också för mig blev det varmrökt lax, mums!

storlek 6 i båda skorna (strl 37) och det stämmer helt klart, storlekarna är som hemma!
Nu ska vi köra vidare.. (sitter i bilen just nu på väla parkering, haha!)



Min goda lunch och vattenmelon till efterrätt :)

Mirre idag!

Linnen: h&m och Gina
Leggins: Gina
vit jacka (tryck & broderi på ryggen): Carlings

Testade "Dust it" från schwarzkopf idag i håret, verkar inte fungera 110% på mig,
men jag gilladet det skärpt, får puffa till det i mellanåt.. Men äsch!
Föresten, skorna från GoJane har kommit, ska hämta dom nu på posten.. ;)
Kommer få betala ytterligare 400:- själv tycker jag att det är helt okej,
två par snygga heels för ca. 800:- INGENTING!


Tisdag

Godmorgon babes! Har nyss ätit en god frukost, ska snart börja fixa mig lite och köra ner till stan jag ska träffa Natali, vi ska antagligen vara på båten och mysa lite.. Jag tar med min laptop i bilen så får vi se vad vi hittar på, om vi sitter på båten så bloggar jag med bilder och så :) Vaknade idag av ett sms från Cici som skriver att TH var på top ten listan som nummer 7 före  Pussycat dolls och sen visades VMA nomineringarna med deras "Ready set go" ooh, jag ville också se! Haha..
Idag är det dans 19.00 till 20.00, street för fortsättnings dansare, jag tänkte gå där också för att ha något att göra, haha.. Jag ska betala för "obegränsat" vilket betyder att jag kan gå på alla hennes klasser, så jag tänkte att jag skulle gå; Mån - balett & street, Tis - street, Ons - street & showjazz, Tors - Showjazz...Fast jag missar ju dansen vad jag vet två gånger nu, nästa vecka då jag åker upp till sthlm för att fixa mitt visum, jag åker på söndag och kommer hem på tisdag sen när vi ska kolla på Xtina i Riga då missar jag onsdagen och torsdagens danser.. Tråkigt!
 Usch det blåser liiite kallt ute idag ändå, det ser ut att vara så fint väder ute men det är lite kyligt. Oh, igår var det exakt 3 månader kvar tills jag åker till USA, sjukt.. Det kommer gå väldigt fort känner jag.. Längtar som fasiken nu!

Hörs lite senare, pussar! /MIRRE


Johanna och Jag i lördags!

Fullt ööööös!

Oooooh, vad jag älskar Jessicas jävla danser, fan fan fan! Så underbart.. Kan inte vänta till onsdag då det är dans igen.. Man mår bra av att dansa för henne, jag älskar hennes stil! Först dansade vi balett mest basic men sen några övningar jag inte gjort innan (olika från dansskola till dansskola) Innan gick jag ju hos Rebecka på Danshuset. Sen dansare vi street, oh så kul!! Svårt men kul som bara den, vi kör en uppvärmningsdans, sen en konditionsdans sen en dans på slutet så totalt 3 danser, inte lätt att hålla i huvudet, haha!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, väntar på att mamma ska bli klar sen ska vi sätta oss framför min dator och kolla LOST :) Har laddar ner lite från 4an nu så hoppas dom är bra kvalité men det tror jag.. I morgon ska jag umgås med Natali, hon är ledig så vi får se vad vi hittar på..
Och vet ni vad? Christina Aguilera ska uppträda på VMA, ska bli underbart att se henne! Sen kommer hennes nya "greatest hits" album släppas i November, dock i Japan men hoppas de finns att ladda ner så länge!

Godnatt på er finisar, ni är bäst! /MIRRE


Balett & street

Yeey! Äntligen börjar dansen igen, ikväll är det balett och street hos Jessica.. Ska bli sjukt kul att börja dansa för henne igen. Just nu väntar jag på att mamma och syrran ska komma hem så vi kan äta maten som redan är klar chili con carne! Mums.. Nu är det pang prego på radon, bästa radio programet som någonsin funnits. Dansen börjar om lite mer än en timme sen är det två pass så jag är hemma lite efter 8 ikväll!
Det ända jag har hunnit med idag är att vakna och varit på maxi, handlat mat sen pratat lite med Sora som ringde från USA, längtar så mycket tills jag ska åka! Idag är det exakt 3 månader tills jag åker :D Hihi..

/MIRRE


Sup inte sönder er ikväll i LA killar! ♥
You are so beautiful guys!!

Stoppa utvisningen av Alain, 19 år!

För drygt två år sedan kom Alain Hakizimana som endast är 19 år till Sverige som en flykting från sitt hemland, Burundi. Anledningen till att han flydde var i fruktan av sitt eget liv då hans föräldrar mördats av släktingar till familjen. Väl i Sverige fick han en ny chans, han fick börja i skolan, han fick nya vänner och började även spela basket i Sundsvall Dragons.
Migrationsverket anser inte att Alains historia är ett giltigt skäl till att få stanna i Sverige utan de anser att han har släktingar att vända sig till när han anlänt till Burundi. Gör han detta så riskerar han sitt eget liv då han lever under dödshot.

- Jag fruktar för mitt liv. Det är ett mycket farligt land. Och vart ska jag bo? Jag har ingenstans att bo, sa Alain till Dagbladet.

Det enda rimliga är att ge Alain Hakizimana ett permanent tillstånd att stanna i Sverige så att han kan bygga upp en trygg framtid.


Hela artikeln kan läsas HÄR från dagbladet!
>Var med och skriv på ditt namn för Alain, som jag och många andra redan gjort<

Provat nya marabou Amigo?

Provat på den nya sorten från marabou?
Med härligt god fyllning av vad jag tycker sombreros (krispiga majs strutar)
Den står på inköpslistan idag, måste prova den nya sorten..
Undrar om den slår digestive? Återstår att se ;)
Nu ska jag ta på mig träningskläder och iväg på en intervall runda!

Bild lånad av Elma

1 September

Herzlichen Glückwunsch an die beste Zwillinge der Welt, Bill und Tom 19 jahre!


Wir gratulieren, Wir gratulieren,
Wir gratulieren Little Bill und Tom heute
 mit Blumen und Blätter, wir lassen sie glücklich,
 Wir gratulieren Bill und Tom Heute!!