girls night out

Hallå alla glada! Ikväll blir de utgång med mina girls, vi ska ses allihopa hos Louice och grilla, mysia lite så där till 11 sen drar vi ut till tempel antagligen eftersom aleks har fribiljetter till oss dit.. Är lite stressad som vanligt, ska snart hoppa in i duschen och så sen ska ja möta alla på maxi vid kvart över 8, ni förstår kanske varför jag är stressad? VARFÖR sitter ja då här.. Haha för att ja är beroende av min bästa vän. i Knäll nannar jag nog hos Louice sen i morgon blir de upphämnting av min lilla unge på knutan.. SORA! Så stannar hon här tills söndag på myspys.. Henne kan man aldrig få för mycket av.. Har saknat dig hotgeor.. 
Ha en trevlig valborgs kväll sötnosar! ♥ /MIRRE

image1986

Onsdag

Denna dagen suger, jag vaknade av att pappa ringer och tjatar om att jag måste komma ut med bilen så vi kan fixa bucklan i dörren, han vill helst att jag ska komma ut kl 7 på morgonen för att han går upp kl 5. Han har redan ringt  5 ggr och tjatat jag blir ju bara mer irriterad och som gräddet på moset ska jag jobba idag vilket jag absolut inte har någon jävla lust till, idag vill jag bara sova hela dagen utan nått jobb, längtar tills efter sommaren då jag antagligen åker till usa. Ska bli så skönt.
Nu måste jag väl ta mig i kragen och köra ut till pappa, hörs senare min babes! /MIRRE

BJÖRN GUSTAFSSON

HAHAHA! Ja, kolla själv.. hela jävla klippet är skratt..
jag skrattar just nu så mycket så att jag gråter han är fruktansvärt skön.
RUSSINPAKETET

nighty night

image1985

Godkväll

Äntligen hemma från Malmö, intervjun gick mycket bra.. Berättar mer senare när jag fått min ansökan godkänd lite roligare då kanske. När jah kom till stan igen så hämtade Tirre mig och vi körde till väla, de blev lite shopping.. Köpte ett par jeansshorts supersnygga, dom jag har nu är helt sletna (visst det är snyggt) men dom håller på att gå sönder typ.. hihi! Nu är jag helt slut, ska sova tidigt idag för i morgon ska jag till papsen så att han kan kolla på min bil, jag berättade väl att han "råka" backa på min mini bil.. buää! Så ska fixa det i morgon, sen ska jag jobba. Orkar verkligen inte men nu var det nästan en månad sen sist så är så illa tvungen.
Bill har en gjort en video hälsning till oss fans! Uppskattar verkligen deras engagemang, tokio hotel bryr sig om sina fans, det är de som gör dom älskvärlda. Dom tar hand om oss.
Jag är förevigt fast i ert nät!

/MIRRE


Au Pair intervju

Godmorgon alla glada! Sitter just nu klar, ska alldeles strax gå ner till bussen får att ta mig till stan sen ta tåget till malmö, ska på intervju idag på skadinaviska institutet. Jag är måttligt nervös! aaah.. Hoppas de går bra. I morgon blir de jobb, det var ett bra tag sen nu. Men skönt som bara den att vara hemma och slappa, umgås med vänner och så.
På torsdag kommer Sora hit och sover här till söndag.. Längtar! Som jag saknar dig unge!
Nä nu måste jag kila, hörs senare!
PUSS /MIRRE


Musik

TACK Johanna min kära TH vän la till en playlist till mig på min blogg!
Det är den som ligger under reklamen och TH länkarna till vänster.
Visst är det lite roligare med musik?

image1984

Cirre shottar på "Hotellet"

"Okej Kaulitz, var med mig nu då"
Hon är underbar ♥

Måndag

Ny vecka, och jag känner endast stress.. I morgon ska jag vara på intervju på skandinaviska institutet för aupair jobbet och jag är måttligt nervös, sitter just nu och slipar på det sista på mitt personliga brev, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt. Jag tänkte hinna med att träffa Tirre idag innan dansen men vet inte om jag hinner det har en del fler grejer att fixa inför imorgon..

Jag känner mig väldigt trött efter helgens festande, inte pga av att jag har  "för full" utan för att på lördags natten gick ingen buss eller tåg hem till Cirre, så vi fick slagga i Simones student korridor vilket inte var så bekvämt. Jag och Cirre låg och trängdes i en soffa med kvällens outfit dessutom vilket inte var så skönt, jag är sån som vill tvätta av sminket och helst duscha när jag kommer hem från en utekväll, men icke! Haha det blev väl en timmes sömn, jag vaknade vid sex på morgonen sen och väckte Cirre så vi begav oss till stationen för att kolla om ett tidigt tåg gick, men eftersom det  var söndag så började inte tågen hem till henne gå förrens halv 9, så där satt vi ett bra tag och först och främst väntade på att pressbyrån skulle öppna klockan 8 för en efterlängtad frukost, vi var svinhungriga och ja, vi va först in på pressbyrån, haha.. Sen gick tiden fort och vi var hemma vid halv 10 gick och la oss och snackade djupt om Tom och Bill sen somnade vi.. Efter bara några timmars sömn gick vi upp igen för mitt tåg hem gick vid 2 tiden.. TACK Cirre för en underbar helg! Snart får du komma och hälsa på.
Nu ska jag göra mig en god frukost och sätta på ett avsnitt av Lost eller andra avenyn..
Kan såklart inte bestämma mig!

/MIRRE

MYS!

Jag och Sandra gjorde chokladfondue och kollade på beck denna mysiga kväll!
Nu ska jag hoppa i bingen babes! Godnatt ♥

image1983

Helgens party i bilder




Hemma igen!

Haallå, nu är jag hemma igen från Cirre, tråkigt vi som hade så roligt! uppar senare ikväll, nu är Sandra häe så ska vara lite social :P


/MIRRE

MIRRE & CIRRE

Jag och Cirre
Bild från i går på förfesten!
61805-1971

ich will mit Bill "reden"

PARTY!

61805-1970

Godmorgon

Nu sitter vi här i sängen, har nyss vaknat vi vill inte gå upp. Haha jag hade lätt kunnat sova en timme till minst. Vi ska käka frulle snart sen bli klara för att åka in till Jönköping för lite shopping, sen ikväll blir det antagligen fest i Cirres kompis studentkorridor.. Gårdagen va sjuk rolig, vi var först här hemma, gjorde ve oss och så sen stack vi till en förfest där vi var ett tag, sen vidare till "hotellet" där vi såg Adam Tensta.. Haha det va intressant, vi fick bra kontakt med dom.. Haha jag tog han på röven, stackars! Han verkde inte ha något emot det iallfall.. Dom undrade om vi visste någon efterfest, men tyvärr så visste vi inte!
Nä nu ska vi gå och käka lite frulle, hörs senare babes! ♥ /MIRRE


TOM!

Bjuder på en bild på Tom  här på fredagskvällen!
sköööööööön
61805-1967

arrived

Nu är jag framme hos Cirre, vi har precis varit på systemet och på hemköp och handlat lite, det blev några cider till mig och vin till Cirre, på hemköp (där hon jobbar) blev de tacos och lite gott.. Så nu är vi bara hemma hos henne sitter och njuter av solen på hennes balkong, härligt! Vi ska snart börja med maten, är svn hungrig. Ikväll blir de atingen mys eller party för ikväll är det ju Adam Tensta här i Nässjö :) men annars om vi blir hemma kör vi på film och gottis så partar vi i morgon istället. Resa hit gick jätte fort, på väg till hässleholm (där jag skulle byta tåg) träffade jag alex bp, vi snackade om allt mellan himmel och jord, var riktigt länge sen vi sågs. När jag hoppade på x2000 mot sthlm så öppnade jag direkt min laptop och började skriva på min ansökan till aupair så ja har det färdigt.. Nä nu ska vi laga mat! Hörs sen babes! ♥ /MIRRE

FREDAG

Jag ska iväg till Nässjö idag till Cirre, så jag stannar där över helgen för mys och party. idag kommer Adam Tensta till ett ute ställe där också, vi funderar på att gå dit men ja vi får se. Jag köpte min tåg biljett i går, sån sista minuten det är billigast och bäst. Hihi, I natt satt jag uppe som vanligt med Cassie rätt länge, haha! jag kunde ändå inte somna sen när jag väl släckt och stängt datan så nu är jag skapligt trött och lite ont i huvudet. Jag tänkte ta med min data till Cirre, jag måste skriva på mitt personliga brev till aupair tills på Tisdag då jag ska på intervju, så jag kan lika gärna göra de på tåget.

När jag kommer fram så ska vi gå och handla lite gott att äta och in på systemet en runda för att handla några cider eller något tills ikväll och i morgon. Jaa, i morgon blir de fest i en studentkorridor, alltid lika trevligt. Jag har ju hört min syrras fina historier hos Bejer och dom andra i deras korridor.Vi tänkte hinna med en myskväll också, de får antagligen bli mitt på dagen eftersom vi inte hinner på kvällen då blir de party! Igår shoppade jag lite eftersom lönen ändå kommer idag så kunde jag unna mig lite, så det blev ett par gråa cheep monday jeans och ett par silverfärgade converse. Skorna har jag kännt en speciell kärlek för ända sen första gången jag såg dom, så kunde inte motstå.

Hurley i Lost

Ni måste bara kolla på denna, jätte roligt klipp. Jag var bara tvungen att filma
Haha! no offence, det är kul att Hurley trillar bara han är så rolig! Hihi..

Obeskrivligt

Får bara fram tre ord: TA MIG TILLBAKA!

61805-1966
TOKIO HOTEL LIVE I HOLLAND 14/6-08 OPEN AIR!
Here we come..

NATTI NATT

Hallå bloggen, är jag normal? sitter vid datan så här sent! Kan bero på att jag inte tittat på klockan ett tag och tänker nämligen sitta här nu tills Tokio Hotel TV avsnitt 23 är ute, om ungefär en timme skulle jag tro. Eftersom jag redan sitter här så.. Haha! Jag och Cassie håller just nu på att skriva en ff, helt uppe i den så tiden bara springer iväg.. Tänkte gå och lägga mig i tid idag men tyvärr blev det inte så.. aah det är redan uppe.. nu ska jag kolla! SEE YOU! looove /MIRRE

here it is!
btw, som Gusti kämpar upp för den jädrans klätterväggen! hahaha

Mirre idag!

Brillor: Arlanda
Väska: Gina
scarfs: Carlings
Jacka: Adidas
Tröja: Carlings
Leggings: Gina
Skor: Converse
61805-1965

Ondsag

Godmorgon mina kära läsare! Idag är det en underbart härlig dag som vanligt med sol och vidstilla.. Sitter häre ute på min balkong och bara njuter med en god frukost. Idag ska jag träffa stoffe istan, han ska skriva på lite papper åt mig sen blir det att bege sig upp till skolan för att få tag på sin galma lärare, hon ska nämligen vara min ena referens till mitt aupair jobb. Nu kom min kise och hälsade på, hon ligger och solar sig här på golvet så härligt, man bli så glad av detta vädret! Nu ska jag gå och ta mig en dusch sen iväg ner till stan.. Hörs senare mina babes! /MIRRE


Super snygga Tirre inne på buttericks igår! :)
61805-1962

Från idag

Härligt väder! Jag, Stoffe och Tirre satt och njöt av solen i stan
61805-1963

WO SIND EURE HÄNDE!

 BJUDER PÅ EN SNYGG TOM KAULITZ
image1961

konversation med Cassie!

Behöver jag säga något? HAHAHAHA!! CASSIE, DAMP!!!
Vi gick i gång helt på vår fantasi! drool

image1960

Balen 2OO7

Gajic, Anna, jag, Carro och Tirre
61805-1957

MONSOON

Jag vaknade av ljuv musik, det var nämligen Tokio Hotel - monsoon på radion, mamma skruvade självklart upp och öppnade min dörr jag vaknade direkt och så när låten va slut så sa mamma "härligt att vakna av den musiken va?" JAA.. Nu är jag pigg och vaken ska alldeles strax bege mig till doktorn för att kolla min astma (tror den har blivit värre) Sen blir de fika med mamsen istan och till sist dans träning..  Nu är jag inne på femte skivan av säsong 1 av lost, kan inte sluta kolla nu är det riktigt bra! Vi kollade på andra avenyn i går också men inte dom två andra avsnitten, lost lockade lite mer den här gången.. Hihi. Idag missar jag pang prego på radion, ska ju antagligen inte hem om, tråkigt.. Nu ska jag kila, Kramar på er!


Från igår!

Kvällens dricka, Corona med lime! mums..
61805-1953
Jag, Louice, Gajic och Tirre
61805-1941
Min underbart snygga vän Gajic
61805-1952
Louice, Gajic och jag
61805-1949
Louice och Gajic
61805-1948
Dont be afraid of G
61805-1947
Louice va snyggast i gårkväll
61805-1946
Mirre
61805-1945
Förrätt
61805-1944
Eliins snygga dukning
61805-1943
Louice och jag
61805-1942

Kvällens outfit

Så här såg jag ut i gårkväll!

Klänning och tröja från Gina
61805-1940

Haallo!

Nu är jag lite piggare än i morse, vaknade runt 12 med mega huvudvärk trots att jag inte drack alls mycket i går! ackak! Nu har jag iallafall kollat på några avsnitt av lost, har bestämt mig för att börja kolla på alla säsonger nu, är på säsong 1 bara, de går framåt ska snart börja kolla på andra. Just nu sitter jag och kollar på en film som nyss började på trean och kollar bilderna från i går, tänke lägga upp några senare. Tack alla i går för en underbart rolig kväll! Nu ska jag kolla vidare på lost! /MIRRE

Du är mitt allt

Tirre, jag kan inte tänka mig ett liv utan dig!
Jag älskar dig!

Nu ska vi göra ve oss till Eliins party! Lägger upp bilder i morgon från festen!
Ha en trevlig lördagskväll! ♥
61805-1926
(Jag och Tirre SM i Sthlm 2004)

RÖSTA!

 

LÖRDAG

Godmorgon!
Har ni sovit gott inatt? Själv sov jag otroligt not hela natten utan att vakna men i morse (tidigt) vaknade jag av våra äckliga grannar som borrar och håller på.. Men skulle ändå upp, ska iväg till stan snart och träffa Helle sen ska vi träffa två andra TH fans en här ifrån och en som kommer från kävlinge.. Så vi ska bara ta en runda istan sen måste jag hem och kolla vad jag ska ha på mig tills ikväll. Klockan fem ska jag hämta Tirre som slutar jobba då sen diretk hem till mig och fixa till oss lite sen hem till Eliin med tåget..

Igår var vi hos Nina på förfest sen efter nån timme körde vi till stan och fikade på mezo, vi träffade Tirres pojkvän Fredde och Vicce dom skulle till zoobar, vi tänkte dra dit efter vi fikade men de va tomt. Haha, dom hade tydligen hunnit att dra där ifrån.. Nu ligger min syrra här i min säng med kisen och myser.. Skulle gärna ligga och sova några timmar till, hade varit skönt men nu måste jag snart bege mig ner till stan.. Måste köpa lite grejer tills ikväll också idag. Jag fick världens gulligaste sms av min kompis Stoffe i går.. Det värmde verkligen! Är så glad att jag har dig!  Nu ska jag kila, ha en underbar lördag! /MIRRE

image1923
Bkay

Rythm is a bass

let's pump the bass
Nu ska jag dansa lite

FREDAG

Idag är det fredag, så skönt.. Sitter här och väntar på att syrran ska komma hem från skolan så vi kan köra ner och träna. Jag tänkte kila inom pressbyrån idag ocså för jag har hört från några som köpt den tyska vanity fair att den finns här isf blir följer en sådan tidning hem till mig. Igår satt jag hela kvällen och kippte ner och filade mina naglar eftersom jag tappat en (lillfingret) så kan inte resten vara långa ju, sen målade jag som svarta också. Hon som fixar mina naglar jobbade inte denna veckan, jag skulle egentligen göra om dom idag men får vänta tills nästa vecka. Nu är Sora antagligen framme i värmen, är så avis skulle så gärna följt med bara det inte hade varit en tränings semester.. När hon kommer hem bokas allting till Holland sen får man den dära underbara känslan i kroppen att man verkligen ska se dom! MEN det kommer aldrig slå min fantastiska upplevelse i Toronto med Kenza! Nu ska jag städa mitt rum lite och kolla vad jag ska ha på mig ikväll, det är fest hos Nina som fyller 19 år. Ha en underbar Fredag mina babes! /MIRRE

Torsdag

Ni mår bra idag hoppas jag? Själv är de toppen förutom mens värk. Idag åker Sora iväg på träningsläger, Suck! Men vi ska iallafall ringas nu lite senare innan hon åker.. Jag har lovat att INTE skicka några sms för det blir skit dyrt för henne, tyvärr kommer det vara svårt haha! Men om det är något med Tokio Hotel så har jag lovat att uppa henne. Idag ska jag skriva lite på min one shot och på min ansökan till min intervju.. Vet inte om jag nämt något innan, har funderat på detta ett längre tag skulle egentligen åka förra sommaren men de blev inte så nu ska jag åka till USA om att går som det ska, ska jobba där som AuPair. Hoppas verkligen man hittar en bra familj man vill vara hos också!

Fick ett sms av Nina i morse, att det är fest hos henne för hon fyller 19 år! Men vilken dag Nina? Hihi.. Det ska bli kul iallafall, sen ska jag på en fest på Lördag också hos Eliin "glitter och glamour" tema. Har redan planerat lite vad jag ska ha på mig, men det är sjukt svårt.. Idag är de efterlyst, måste kolla på det idag har missat de nu några gånger tyvärr för jag har tränat, idag ska jag kolla på det iallafall. Ni ser kanske att jag ändrat texten i min blogg, är de bättre eller sämre? Själv tycker jag att det är bättre för man ser texten mer.. Nu ska jag skriva vidare på min ansökan!

/ MIRRE



HELT galet! MONSOON på P3 just nu ! har de på högsta volym .. var tvungen!! WII

Mirre med på Tokio Hotels backstage pict

Hihi, där ser man.. Cassie sa nyss till mig att jag var med på en av THs backstage bilder. Jag har inte sett det själv ens! Haha.. Jag är den personen som står längst fram till höger som sträcker fram handen med en kamera i och ett papper i andra handen.
Ja ni ser säkert för om Cassie såg så ser ni andra också!
(Toronto på Mod Club)

TOKIO HOTEL FÜR IMMER!
image1922

Hallo

Godmorgon! Ska snart iväg med Tirre och Gajic och köpa present till Eliin, hon ska ha fest på lördag för hon har fyllt 20 år. Så jag springer här helt stressad, vi ska ses närsom jag jag kom precis ut från duschen.. Senare ikväll är de verkligen en härlig tv kväll.. topmodel och allt! Ska bli skönt att bara slappa lite, vilket jag aldrig gör annars, haha! Förresten folk frågar här på bloggen om jag har fake ögonfransar, nej det har jag inte förstår mig verkligen inte på hur man bär sånna snyggt jag får inte till de helt enkelt, annars hade det varit kul att andvända någon gång. Ohh på fredag åker Sora på träningsläger, hur ska jag klara mig med alla våra samtal? Aja, jag överlever det är ju bara en vecka så! När hon kommit hem blir de bokning av alla biljetter till Hollands resan. Nu ska jag sminka mig.. Hörs lite senare eller ikväll! /MIRRE

61805-1915
CIRRE! ♥

xcider spring

xcider "spring" limited edition som endast finns tillgänglig nu på våren med smak av melon och mint. Den godaste cidern jag smakat på väldigt länge. Ge cidern mer smak genom att lägga i en citronskiva. Skynda, skynda till systemet dom håller på att ta slut!!
61805-1911

Nostalgi

Bild på mig från första ring. Satt och kollade igenom alla mina bilder och rensade bort lite..
Så här såg man ut dagligen i skolan jogging byxor, haha snyggt!
Men två träningsnarkomaner som jag och Tirre var då så hade man inget val..

61805-1910

Tom Kaulitz

Do I really need to say anything?
61805-1908

Nighty Night

Sitter här i sängen, ska alldeles strax sova.. Kollade precis på "den man älskar" med mamsen, riktigt bra film en svensk drama. Om ni gillar svenska filmer så se den, good work.. Förlåt för min dåliga uppdatering idag jag har varit iväg hela dagen med Tirre, först med min syrra lite i stan sen träffade jag Tirre åkte till väla och systemet sen stan och så. Jag mobilblogga men såg nu att de inte kommit fram, tråkigt! Köpte lite kläder idag från gina, kanske lägger upp bild på dom senare.. ska hoppa i bingen nu. Hörs i morgon! godnatt babes! /MIRRE

Godmorgon

Väcktes av att syrran ringde och ville ha ner mig på stan.. Senare blir de att träffa Tirre, vi ska in på systemet och köpa upp lagret haha.. Nej vi ska bara köpa många spring xcider eftersom dom är snart slut, det va bara ett x antal dom fick in så nu har dom ca 100 kvar på ett ställe i stan. Ikväll blir de dansträning, känns som om de va jätte länge sen vi tränade sist fast att det bara var i torsdags eller något! Nä nu ska jag skynda mig ner, Molle väntar i stan alldeles själv.. Hörs! /MIRRE


(bild på Tirre och mig, ett halvår gammal)
image1886

Mer från Dorran

När vi var i Dortmund gick vi och handlade och fick syn på denna underbara kaka!
muums!
61805-1884

Här är en bild på mig och Sarah precis när vi hade kommit till westfallen halle
61805-1885

Två bilder från igår

61805-188261805-1883

Sora und Mirre

image1877

TOKIO HOTEL biljetter > Dortmund till salu!

Jag säljer två ståplats biljetter till Tokio Hotel konserten i Dortmund den 13/6
Pris kan disskuteras kontakta min mail: [email protected] eller kommentera detta inlägget.


image1876

The eye

Jag och Sora ligger här helt skrämda, vi kollade precis på The eye.. Den var extremt bra, verkligen en film man ska se om man gillar skräckisar. Nu ska vi kolla på någon lite roligare tänkte vi någon high school film eller något. Jag var kock idag, det blev min specialité, pasta med strimlat kött i en god sås.. Sora har sån tur, hahaha tur har hon kanske inte men i detta fall har hon.. hon har hittat en tjej som ska köpa hennes biljetter till Dortmund eftersom Sora inte heller kan gå, hon ska med alla oss till Holland!

/MIRRE & SORAX

Jag och Sora bjuder på våra absolut sexigaste sidor, enjoy!
61805-1869
61805-1870

Här kommer en normal bild!
Synd bara att paint tar bort skärpan i bilden.
61805-1872

Sehnsucht

Nu har jag hämtat Sora på stationen, vi körde inom min pappa för att hämta mig ipod sladd till datan, har saknat alla mina låtar att ha på datan, har inte orkat flytta över dom från den gamla till min nya.. ackak! Nu ska vi snart laga mat sen blir de väl mys framför tvn ikväll, känns verkliugen som man behöver en lugn kväll jag och Tirre har varit i gång och tränat hela veckan på dansen och i gymmet..

Hahaha, jag måste berätta.. Sora berättade till mig om hennes lilla oturs vecka som hände för typ en månad sen.. Hon var på väg hem från skolan hade hoppat av bussen och skulle cykla hem från busshållsplatsen som är på en landsväg, då möter hon en bil med nummelplåten "GEH" och så något nummer, då föjler hon bilen med blicken så att hon vänder hela huvet om och cyklar rakt ner i diket.. Så ligger hon där mitt på åkern, PÅ ÅKERN.. HAHAHA! Det är typ de roligaste jag vet just nu.. Kan inte sluta skratta, bara jag tänker på de så skrattar jag!

Förresten så fick Sora en present av mig idag, tidningen som är med Tokio hotel's turné 2007 och lite från 2008 med massa bilder och en affich.. Den fick hon för att hon klarade uppkörningen! Hihi.. Nu ska vi bege oss och laga lite god mat.. hörs senare! /MIRRE

61805-1868
Bkay

Tom kaulitz - konserten på Mod Club




61805-1867

NYTT DATUM!!

Urtsäkta mig för detta inlägget, var bara tvungen att avreagera mig lite..

Dortmund har fått nytt datum den 13/6 på samma arena! Jag dör, jag kan inte åka.. har SM dagarna innan då kan jag inte köa som jag vill sen skulle vi ju till Holland och det är dagen efter Dortmund! JAG ÄR KLUVEN! Men det lutar åt HOLLAND eftersom jag inte kan köa i Dortmund.. Samtidigt som allt detta händer är jag egentligen i Thailand också.. ouuuuuuf detta är inte lätt!!!!!

SARAH YOU BETTER CALL ME NOW!!

PANIK!!!



Marie - självklart lägger jag ut bilderna på Tom!
kika in ikväll eller i morgon ska försöka fixa det idag!

Godmorgon!

Ska snart iväg till stan och träffa Tirre, vi sk äta frukost på espressohouse men jag har redan tjuvstartat lite vad så hungring precis när jag vaknade så de fick bli lite flingor.. Efter frullen ska vi träna lite styrka sen dans, blir nog bara en kort uppvärmning så vi hinner dansa ordentligt eftersom Tirre ska jobba sen vid 3 och måste hem om och så. Nu är de nästan bestämt att vi drar till Holland i sommar och ser Tokio Hotel på open air, vi väntar så länge som möjligt eftersom Bills röst är jätte skör för tillfället så man vet aldrig om om nu skulle ställa in.. BILLS FÖRSTA ORD VAR "AAAAH" han fick ju börja prata i går.. Hihi. Nu ska jag gå ochg ta på mig ska träffa Tirresnirre kl 10.. Detta är ovanligt jag är uppe innan 9.. hAhA något nytt, vaknade kvart i 9 av Tirres sms..
Hörs senare babes! /MIRRE

Glöm inte att gå in på http://tokiohotel.blogg.se
image1850

Kenza vs. Janice

Kenza är med på detta så alla vet och det är INGEN smutskastning av något slag..
Direkt efter vi tog denna bilden sa vi "ååååh fyfan så likt Janice, vi måste göra en bild med detta"
So here it is.. Ser ni likheten? HAHAHA!

image1849
(Bilden på Kenza är från planet på väg till Kanada)



KOLLA DENNA: http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821.ab
Helt sjukt obehagligt! MEN kul när hon säger "rör sig sidledes" HAHA

Bill Kaulitz - konserten på Mod Club

Här är några av mina bilder som jag inte tror ni sett, ändrade skärpan och ljuset lite.
Visst blev som super snygga? Med Bill på bilden kan inte inte bli fel..
He is a sexy mother fucker!
DROOL
61805-1847

61805-1844

61805-1843

61805-1845

Onsdag

Godmorgon!

Idag är jag super glad, på ett bra humör och allt.. Tänkte ta och städa mitt rum idag och sen ut och gå en runda. Ikväll blir de "so you think you can dance" älskar de programet. oooh idag blev jag väckt av Sora som ringde och sa att hon klarade uppkörningen! GRATTIS!! Jag och Cirre satte uppe halva natten igår och pratade förfullt.. Just nu vill jag bara åka till Holland men det är en grej som stoppar och de stör mig! Men jag ska fixa de. Jag snackade med Kenza om det i går och jag vill att du ska med baby, hoppas det är okej för dom andra brudarna?! Nu ska jag snart iväg med mamsen och handla lite, blir väl maxi skulle jag tro.. Uppar lite senare.

GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN ELIIN image1840



Vinn en prenumeration på valfri tidning här

Ett måste för alla Tokio Hotel fans

Ni alla söta Tokio Hotel fans MÅSTE se denna videon helt underbar!
Kolla bara på Bill i början, han är en levande legend, när han sträcker ut armarna och tar emot allas jubel..
GOSH jag får pirr i hela kroppen!!


Godkväll

Snart är de "So you think you can dance" ikväll blir de soffan med mamsen, orkar ärligt talat ingenting nu, fick reda på innan idag att konserten i sthlm med Tokio Hotel antagligen är inställd, eller ja den är inställd men vågar inte säga något 100% än för man vet aldrig. Konserten i Oslo och Slovenien är också inställda mer vet vi inte, tyvärr! Jag tycker det är helt rätt gjort av universal att sätta lite mer mellanrum mellan konserterna, dom ville inte att Bills röst skulle överansträngas på en gång vilket hade hänt om alla konserterna hade kvarstått. Visst är man ledsen över situationen men Bills hälsa går självklart i första hand!

Idag gick träningen super bra, vi fick gjort jätte mycket i gymmet sen kom vi på ett nytt steg till paren som var riktigt geil, nu ska vi bara sätta de också men de gör vi, visst Tirre? Hihi.. Vi tanter snackar förfullt igen, planerar en liten resa och jag tvekar inte en sekund på att Sarah också vill med för de ska hon! Haha hon är så illa tvungen. tyvärr Sarah, du har inget val.. ackak! Nu ska jag bege mig till soffan.. Hörs sen eller imorgon!

KRAMAR /MIRRE

image1839
bjuder på en snyggis bild på min lillasyster Malin
Jag är en stolt syster till dig Molle som fick mig att lyssna på Tokio Hotel
kärlek till dig mitt liv!

Britney Spears

Denna låten får en att må riktigt bra, Brittan är inte min idol det minsta
men denna låten är förjäkla härlig, ge den en chans ni som inte lyssnat

Britney Spears - break the ice

Godmorgon

Nu sitter jag här med mamsen vid köksbordet mätt och belåten, åt precis en god frukost; naturell joggi med dinkelpuffar och flytande honung och hallonjos till.. Mums! Idag blir de träning med Tirre, men först ska vi ut och gå en lång promenad vi stranden om vädret vill hålla sig utan regn. Igår snackade vi tanter förfullt på msn, vi alla var i en konversation ca 10 st till en början sen droppade vi av eftersom de va så sent.. Vi snackade om en väldigt rolig grej som vi vill ska bli av som SKA bli av!

Här är en bild från i går innan träningen hos Tirre
61805-1837
/MIRRE

Tillägnar en av mina vackraste bilder från Mod Club i Toronto till mina%

0_1.JPG
Tillägnar en av mina vackraste bilder från Mod Club i Toronto till mina älskade tanter!! Ni är bäst och gör livet lite lättare.. Massor med kärlek till er.. Utan er mina kära th vänner vet jag ärligt inte vad jag skulle ta mig till! Ni känner precis som jag. Kramar er Mirre

(mobilbloggar) Jag sitter med Tirre på mezo nu och ska käka, gott

0_1.jpg
(mobilbloggar) Jag sitter med Tirre på mezo nu och ska käka, gott det ser ut va? Efter ska vi gå och kolla lite på resor till Tirre och hennes kille Fredde. Själv skulle jag köpa data mus kom jag på nu vi måste hinna det innan dansen.. I kväll ska jag ta det lugnt, rolla lite med Sora vi måste ju bli klara med vår fic snart så folk kan läsa den. Hihi nu ska vi vidare. Kramar Mirre

Guten Morgen!

Är alla pigga och vakna idag? Själv är jag lite halv sliten sen tävlingen i lördags är fortfarande jätte trött eftersom vi bara sov två timmar natten till lördagen så det sätter sina spår nu så här dagarna efter. idag ska jag träffa Tirre vi ska kolla lite resor och så ska jag köpa datamus, sen är det dansen ikväll. Förresten grattis till Peter som tog sig till final i starklassen och därmed tog en prick och snart uppe i superstar. Nu kom Malin in i mitt rum och myser med katten som legat i min säng hela natten, vaknade dock som vanligt halv 8 av henne när hon slickar på min väska.. Sjukt störigt jag vaknar direkt.

Nu ska jag ta och fixa mig lite sen ner till stan och träffa Tirre.. Hörs lite senare babes! /MIRRE

image1833

Ny header!

Tack till Kristin som fixade till min header, visst blev den snygg?
Hennes blogg är mycket trevlig så kika in där, hon har även en desingtävling
 i sin blogg och om ni har tur så kanske hon hjälper just dig med design till bloggen!

Godmorgon!

Vi vaknade för ca en halvtimme sen.. Ganska mörbultad känner man sig, iallafall i axlar och nacke. Snart ska vi käka frulle och mysa lite sen kör Tirre mig hem. Idag blir de en härlig avslappningsdag, hoppas mamsen kan massera mig lite.. Här är lite bilder från i går! Ja min tävlingsoutfit blev väl lite sådär.. haha




(mobilbloggar) Tokio Hotel räddaren i nöden, sitter i bilen på väg

0_0.jpg
(mobilbloggar) Tokio Hotel räddaren i nöden, sitter i bilen på väg hem nu har ca en timme kvar! suck, känns som om vi kört en evighet.. Vi råkade köra en liten omväg, haha stackars tirre som kör. Dansen gick inte så bra vi åkte ut i paren och kom precis utanför final och singel kom jag utanför semi. När jag kommer hem kanske jag går in på datan, det lockar otroligt mycket fast jag bara sovit två timmar och är riktigt trött. Tänkte vila den lilla tiden som är kvar på resan. Godnatt! <3 /MIRRE

(mobilbloggar) Godmorgon! Det är Elin och Jessica baksätet sovandes som%

0_1.jpg
(mobilbloggar) Godmorgon! Det är Elin och Jessica baksätet sovandes som syns på bilden. Tirre kör och jag sitter fram, vi har värsta discodunket så vi inte somnar här framme. Har precis ätit frulle och har ca halva vägen kvar! Vi har sovit två timmar helt otroligt att vi inte kunde somna, vi låg och snackade gamla minnen sen vi gick i 6an sjukt kul så mycket man kommer i håg när man väl kommer i gång och pratar om de. Vet ni? Vi försov oss, skulle varit och hämtat J och E kl 4 i morse men då låg jag och Tirre och sov så skönt vi vaknade av att Elin ringer och frågar vart vi är kvart över 4. Haha men de var bara tur att vi kom i väg senare annars hade vi fått stå och vänta utanför hallen. Stackars! Jag uppar i bilen påväg hem i kväll/natt hur allt har gått, jag har inga stora förhoppningar men just nu kan jag inte göra bättre än mitt bästa, i vilket fall så får jag ta i gen på SM i juni. Kramar Mirre och Tirre

Ich bin da

Sitter här i min säng med min nya laptop.. Det är så skönt, har längtat som bara den efter en laptop men inte köpt en bara.. Haha undrar varför? Mina tävlings nerver sätts i gång redan, första gången på länge som jag verkligen är nervös in för en tävling kan ju vara för att jag inte tränat som jag ska. Jag och Sora har snackat seriösa grejer, vi ska försöka på oss en grej.. Ni kanske får veta senare, det är inget speciellt kul för er att veta men ändå! Nu måste jag verkligen ta tag i att packa klart väskan, har änsålänge bara fått ner mina tävlingskläder och handduk.. Suck detta kommer ta år.. Juste jag har kommit på vad jag ska ha på tävlingen i solo om jag nu inte sa de innan? Ni får se bilder från tävlingen på söndag.. (Om jag inte är för trött annars blir de på måndag) Nu måste ja kila vidare.. hörs senare ikväll annars på söndag.. Ni klarar er säkert.. TIPS!! Ni kan ju kolla på mina Tokio Hotel bilder från toronto hihi.. Under kategorin "Tokio Hotel live"

KRAMAR /MIRRE :D

100% eyeorgasm

Två heta bilder på Bill från tidningen Vanity Fair



(jag var ju tvungen att hitta data någonstans så jag körde hem till min pappas kompis! Haha..)
Nu ska jag hämta mormor och sen vidare till Maxi sen hem och packa vidare, städa hade heller inte skadat.

/MIRRE

(mobilbloggar) Morgongymnastik ;) min syster Malin visar sina snygga poser

0_0.jpg
(mobilbloggar) Morgongymnastik ;) min syster Malin visar sina snygga poser. Själv har jag beslutsångest över vilken tävlings dräkt jag ska ha. Jag kan inte gå in på datan förres ikväll, bredbandet här hemma håller på att bytas. Jag köpte en bärbar dator i går också! :) en hp skit snygg är den! Synd bara att jag inte kan använda den än. Nu ska jag packa vidare tills i morgon! Kramar /MIRRE

Torsdag

Sitter här på msn och har världens disskussion med en kompis.. Skönt att prata av sig lite till någon som verkligen förstår och har varit i samma sits. Idag blir de shopping med Tirre, vi skulle fixa allt till tävlingen på lördag lite matsäck och sånt gott sen smink och lösögonfransar.. Jag känner mig lite mer motiverad till tävlingen nu oavsett hur de kommer gå så är de kul att vara där, jag vet att det inte kommer gå bra eftersom jag inte alls lagt ner min energi på att träna men man kan ju inte göra mer än sitt bästa!

I morgon måste jag träna på dansen ordentligt, gå igenom steg för steg så att den sitter plus att jag måste kolla med mina tävlingskläder, vet fortfarande inte om jag vill ha min svarta dräkt eller om jag ska fixa ihop något annat lite snabbt.. Igår tog jag hit alla mina Tokio Hotel posters till pappa, Vill inte ha dom hos mamma de passar inte riktigt in där. Haha! Så får sätta upp dom här istället.. Jag vet jag sa att jag va mega mycket emot att sätta upp posters så jag får se om jag bara ska ha dom nere och kolla på dom ibland eller om jag sätter upp dom..

Hörs lite senare igen! ska fixa till mig lite ska möta Tirre om en timme! /MIRRE

Tokio Hotel - Monsoon live på Mod Club

Jag satt och kollade igenom lite klipp jag lagt uupp på youtube, såg att vissa inte är publicerade här på bloggen så här kommer två klipp!


Här är en av mina videos från Toronto (Mod Club)
Jag får rysningar, lever för er musik!


Här har vi en Video från Much Music där man ser så närma vi sitter
och man hör Kenza säga att vi stood utanför och bankade på rutan innan
när dom hade rep.. Det är de jag lagt upp innan från Tokio Hotel TV!

TILL KENZA!


61805-1808image1809image1810image1811
image1812
image1813

Bill i Vanity Fair

HETASTE OMSLAGET JAG NÅGONSIN SETT!
Jag dog nyss, så SEXIG han är.

61805-1807

wet, wet, wet!

Bill Kaulitz
61805-1806
Drop dead gorgeous

Träning

Ska snart köra iväg och träffa Tirre på dansen för att köpa licens har ingen för detta året så måste fixa de nu innan tävlingen i kalmar. Sen blir de träning på friskis, får se hur mycket jag orkar min motivation är inte alls på topp eftersom jag inte har någon solodans så jag får köra pardansen i solo också, hoppas de går bra. När jag kommer hem ikväll ska jag sitta och konventera massor från youtube som inte går att få tag på på annat håll.. God bless youtube! Turen med Sabbe var härlig, vi körde runder lite i stan sen hämtade vi upp Sabbes kille och käkade på bomb (stans godaste pizzor).. HAHA, vet ni? jag blev lurad av kenzas vän som spelade kenza på msn som skrev massa med att hon inte tycker om Tokio Hotel längre osv.. Jag blev mega rädd att hon aldrig mer skulle åka med mig på speciella resor sen visade det sig att det inte va hon på msn. *pusta ut*

Nu sitter jag och pumpar massa TH remixer som jag precis la till i min Ipod, liiiite lättare att träna då får jag hoppas.. Denna veckan är så slapp som den bara kan bli, på lördag är de tävling som vi måste ladda upp nu men träning och vila och äta rätt..Så pizzan idag var väl ingen höjdare, drack iaf inte cola till så lite bättre med ramlösa kanske? Haha! Håller på att konventera rammstein musik nu från youtube deras live låtar från Berlin -96 men hela skiten laggar, jag får damp snart.. Det har stått 51% nu kanske en halvtimme? Jag orkar inte mer! Nu ska jag kila ner och möta Tirre..

KRAMAR! /MIRRE
61805-1796

Nu ska vi glida


Hinner inte skriva någonting just nu, ska iväg med Sabbe som just ringde, hon ville åka lite cabbe så de får bli de idag! Hörs senare mina vänner.. puuuh, äntligen är bloggen igång. :)


61805-1801
Bill, Du bist nicht alleine