Nyårs outfit

Jag är stressad! men hann ändå med denna snabba pose bild, haha! jag lägger upp med på smyckena och detaljer i morgon då vi förhoppningsvis har fått ihop ett par fräsiga bilder från denna kväll.. Jag lyckades få på mig lösögonfransarna, helt otroligt!! Det syns lite på bilden va? ;) Ikväll blir det mina svarta mocka heels från topshop på fötterna. Ha en trevlig kväll allihopa, festa loss och ta de lugnt. Ses!

Jacka: bikbok 500:-
Linne: monki 150:-
Leggins: Wetseal 100:- (USA)



Puss!

Laddade?

Halloo Schatzi's! Jag tänkte slänga i hop ett inlägg snabbt här, först ville jag göra en "årsresumé" idag men det hinner jag verkligen inte med, ska vara hos Tirre vid dem tiden och jag kom nyss hem från en sväng runt på stan med Carro, jag har inhandlat lite inför kvällen bla. partyhattar och ballonger! Även middag tills i morgon för då kommer mormor på besök. Handlade en alkoholfri champagne på systemet också, den ska vara supergod sägs de, lite dyrare så hoppas den är god. Även redbull tills ikväll också, får väöl ta och dricka någonting nu när de andra ska supa.

Ni är många som frågar vilken mascara jag använder, jag tycker ni borde ta er en titt i mina kategorier och gamla arkiv, där är de flesta frågorna ni ställer faktiskt. Ni som vill veta vilken mascara jag använder kan läsa här, där har jag även förklarat hur jag applicerar den. Så ni kan läsa där helt enkelt, alla mina skönhetstips och shoppingar m.m ligger i den kategorin, där kan ni kolla allt som har med de att göra! Jag såg en rolig grej när jag kollade runt på lite TH bloggar, där jag handlade mina silvriga leggins i USA på Tyson's i DC, den klädesaffären heter "wet seal" och där har de fått in en TH tshirt, den fanns inte när jag var där så antagligen har de fått in den nyligen. Hihi!

Nä, vet ni vad? Nu ska jag ta och göra mig i ordning inför kvällen, innan jag sticker hemifrån hinner jag förhoppningsvis lägga upp min nyårsoutfit. Om inte så lägger jag upp den hemma hos Tirre om hon inte misstycker. Haha! Ha en treeevlig kväll alla läsare och sup inte för mycket, tänk på mitt alkoholinlägg *puppy eyes*! Jag är bara rädda om er..


Küsse, Mirris



Nyår 2007 hos Johanna

NYÅR

Godmiddag! Hoppas ni mår toppen denna dag, själv mår jag prima och ska snart iväg och träffa Carro senare bär det av mot Tirre där vi ska äta en finfin middag! Hörs om ett par timmar igen.. Berätta gärna vad ni tänker hitta på för skoj denna dag!?


Gott nytt år på er ♥


The naked mile

Jag och mamma sitter just nu och kollar på American pie - The naked mile!
Den är hur rolig som helst, älskar american pie filmerna.. Så knäppa och pinsamma.
Mycket sex och naket, men vad begär man av de filmerna? De är klockrena!

Någon mer som kollar på filmen på TV6 denna tisdagskväll?


Humorsajten


Jag ska sno den fräsiga tshirten av honom, i morgon..

I BET you do, you naughty boy!

Dagens fråga

Ska ni se Victoria's secret fashion show 2008 på torsdag?



Jag ska, har aldrig sett hela showen någonsin
så tänkte göra det detta året faktiskt!

Tisdag

Vaknade 14.13, kul? Jag har så ont i mitt huvud att jag inte vet vart jag ska ta vägen, migrän! Hur mår ni? Bätte antagligen.. Jag somnade i god tid i gårkväll, jätte skönt verkligen att jag inte gick och la mig tidigt på morgonen. Jag drömde om samma person i natt igen, hur fasen kan man göra det? Hur underbar dröm som helst!! Idag blir en hemma dag, jag städade aldrig mitt rum igår som jag skulle utan jag var så trött och låg på soffan hela kvällen, vi åt massor av gott och kollade på "Beck - the money man", har aldrig sett den faktiskt och den var väldigt bra! Tänkte även berätta att "Yes man" var också rolig och bra, filmen hade ett sådant bra budskap att man inte tyckte de va en vanlig tråkig film, här handlade det om en bra sak och filmen påverkar säkerligen många som är i hans situation.
På tal om drömmar, de är så härligt att drömma... Jag skulle vilja kunna mycket om drömtydning, vad alla drömmar betyder osv. Undrar vad min betydde som jag drömde inatt och igår natt..! Nu ska jag ta mig en räkmacka med ägg och majonäs med pressad lime över... Ohh, yum!


/Mirris

Extreme home make over

Såg någon kvällens avsnitt av "extreme home make over"?

Fy vad detta avsnitter berörde mig, jag grät som ett litet barn här hemma i soffan. Jag gråter alltid till de programet men detta avsnittet var speciellt, det handlade om en soldat som förlorat benet i kriget och även blivit återupplivad två gånger på vägen till sjukhuset. Hans fru lämnade honom strax efter hans hemkomst. Hur fan kunde hon? Helt jävla rubbad brud! Pappan bodde själv med sina fyra barn och var hur lycklig som helt över att vara vid livet. Under tiden de stylade om deras hem från grunden fick de åka på bla Hannah Montana konsert vilket den äldsta dottern uppskattade, jag satt och log hela tiden då hon fick komma in backstage och träffa henne. Vilken känsla! Om bara Daniel (pappan) visste hur många här i världen som sett honom beundrar och avundas hans styrka. Han ska ha mycket beröm för vad han gått igenom!


Familjen med JB, lyckliga små barn!

Videoblogg

Här får ni ett videoinlägg, hinner inte skriva just nu så ni får detta sålänge.
Vi hörs lite senare ikväll igen.. Nu ska jag städa, som sagt!

Puss! :)

Tokio Hotel tidningarna är från pressbyrån.

Flygplans info - olyckor

Extremt flygrädda läsare varnas!

Jag vill börja med att säga att jag inte är flygrädd det minsta och inte riskmedveten i de situationer där majoriteten är riskmedvetna som tex. vid en flygning, jag kollade på en väldigt, väldigt intressant dokumentär om en flygolycka från American Airlines på tv4. Mycket fastnade i min hjärna och jag känner att min inställningen till de olika riskerna inte förändrats, självklart vet jag om att de kan hända och läser instruktionerna på broschyren i stolsryggen och även uppmärksammar jag säkerhetsinstruktionerna flygvärd/värdinnorna går igenom innan start. Det ända jag känner att jag kan säga att jag är rädd för inom flygning är att om planet skulle bli kapat, nu är säkerhetskontrollen såpass hård att det händer mer sällan än vad det gjorde förr. Jag har väldigt stor respekt för havet och när jag är medveten över att vi flyger över hav kan jag känna ett litet sug i magen av oro...


För chansen att överleva en flygolycka är det säkrast att sitta högst sju rader från en nödutgång på ett flygplan dvs. Om man klarar av och överlever nedslaget och det är nedslaget som är avgörande. Det är därför omöjligt att säga vilken plats i planet som är säkrast att sitta på eftersom ingen olycka är den andra lik.. Dock sägs det att placeringarna vid vingarna är säkrast och mest bastant hållbara men detta är endast om man inte utgår ifrån hur olyckan är.  Experter uppmanar om att man ska ha bältet på under hela flygningen då turbulens kan uppkomma plötsligt, turbulens är ofarliga "luftgropar" stora som små och piloterna har väldigt goda kunskaper och försöker undvika dessa områden som kan orsaka turbulens, vilket kan vara moln och oväder. Endast ett dödsfall på 1900-talet har varit orsaken till turbulens, kvinnan hade inte säkerhetsbältet på sig vid signal och flög upp i taket och spräckte skallbenet. Turbulens utan förekomst av väder kan inte upptäckas på pilotens radar och dyker upp helt oväntad, därav anledningen till att vi passagerare uppmanas att ha säkerhetsbältet på under hela flygningen, detta förekommer dock mycket sällan. 

Det är  väldigt viktigt att titta igenom säkerhetsbroschyren varje gång man flyger vilken ställning du bör inta om du råkar ut för en flygolycka, ju mer du vet destu större är chansen att överleva. Man måste också tänka på hur säkerhetsbältena i ett flyg är konstruerade, de är inte som ett vanligt bilbälte vi är vana vid utan de knäpps i mitten. Detta kan göra en väldigt förvirrad i en paniksituation då man måste få av sig bältet och börjar leta efter vart man ska knäppa av bältet. I de flesta olycksfallen har offret försökt knäppa av bältet precis som de är konstruerat i en bil dvs. På sidan. Jag hörde om en pilot som hade reagerat lika dant, att försöka knäppa av bältet i sidan. En grej att tänka på är att alltid räkna stolarna ifrån en nödutgång du sitter ifall olyckan orsakar strömavbrott och planet blir mörkt eller av annan anledning då det kan vara bra att veta hur många rader du befinner dig ifrån närmaste nödutgång då du har möjligheten att känna dig fram. Kontrollera även din omgivning, var du sitter och med vilka och förbered dig på bästa sätt om en olycka skulle inträffa.
 
Jag kan lätta era dunkande hjärtan med att människor överlever 90% av alla olyckor som inträffar och det händer väldigt sällan. Även att de mest riskfyllda minuterna är starten och fram tills att säkerhetssignalen släckts!









Hoppas jag inte skrämde upp er... Ni måste tänka på att fler bilolyckor inträffar än flygolyckor, de är alltså säkrare att flyga än att köra bil.

Har jag några flygrädda läsare?

Måndag

Pigga och vakna? Inte jag iallafall.. Jag somnade vid sex tiden i morse, fattar inte varför jetlaget inte är borta än? Segt som tusan är det men kan väl vara bra på nyår om det fortfarande håller i sig så man kan vara uppe länge. Jag och mamma ska snart bege oss ner mot stan och kolla lite i affärer, jag måste hitta någonting att ha på mig på nyår eftersom jag fortfarande inte har någonting. Fattar inte varför jag inte köpte de när jag var i USA?! Ja, det är inte alltid man tänker..
Jag satt ju uppe ett bra tag igår, iallafall till tre sen gick jag och la mig då såg jag ett intressant program om flygolyckor och om hur människan reagerar i paniksituationer. jag skrev ett inlägg om de igår som jag tänkte posta senare, hoppas de uppskattas. Jag tycker om att slinka in i mellanåt med lite seriösare inlägg om allvarliga ämnen. Alkoholinlägget gillades och snart ska jag skriva om dödsstraff också, hade tänkt göra det igår men sen såg jag den dokumentären på tv så skrev om de istället.
Nu har min syrra åkt iväg några mil upp i landet för att fira nyår med sin pojkvän, lite synd att man inte kan fira med henne men vi får väl höras på telefon om man nu kommer fram, det är så många som ringer just vid tolvslaget så det är väl rätt omöjligt!
Snart får ni veta varför jag är så glad, snart... Snart! Det är inte långt kvar nu tills allt är fixat och hundra! Nu måste jag hoppa in i duschen sen bege mig in, jag postar inlägget om flygolyckor innan jag kilar iväg.. Fortsätt skriva vilka ni är som läser min blogg i detta inlägget. Jag vet att ni är fler, så skriv bara.. Var inte blyga! :)


/Mirris

Före & efter

Tre bilder före och efter en omgång retucering i Photoshop!

Man skulle kunna tro att Brittan verkligen såg ut så som på bilden till höger, proffsigt gjort! Madonna ser aldrig bra ut enligt mitt tycke däremot. Som de ändrar och har sig med alla bilder, inte så konstigt att alla kändisar är så förbannat snygga all the time för ni har väl inte missat paparazzi bilder de retucerat? Sinnessjukt.. Kändisarna betalar flera tusen dollar för att få en paparazzi bild fixad i photoshop. Visserligen hade inte ett oredigerat omslag på en tidning sålt lika bra som de gör idag, tyvärr!

Vad tycker ni om retuceringen av bilder på kändisar?


YES MAN

Jag och mamma ska se "Yes man". Ska bli spännande.. Nu ska jag hoppa in duschen sen ska vi köra till bion. Ha en mysig söndagskväll, det ska jag och mamma ha!

 Någon som sett den?


miir.blogg.se / miirre.se

7 September 2006 skrev jag mitt allra första blogginlägg i denna blogg. Helt sjukt vad tiden går fort, det var en stor anledning till varför jag ville veta vilka alla ni är som läser min blogg dagligen. Det är mycket roligare och bättre för mig att få de kommentarerna om varför ni tycker min blogg är bra, även de kommentarer som är negativa då kan jag ändra på de ni inte tycker om eller blogga om saker ni vill läsa om. Det är kul att läsa att ni tycker om hur jag skriver, det har jag själv aldrig tänkt på sen att jag är så öppen kan jag tänka mig att ni tycker, jag är väldigt social och öppen mot personer jag nyligen träffat eller kanske inte ens känner och med de menar jag inte att jag berättar mina innersta hemligheter första gången jag pratar med en ny människa utan öppen på ett mer socialt sätt, att jag inte är blyg eller rädd för vad folk ska tycka om mig.
Jag har snart haft min blogg i två år och fyra månader och tycker det blir roligare och roligare för varje dag som går att skriva om allt möjligt, precis de jag känner för att skriva om. Jag håller mig inte till en sak utan varierar min blogg, för det hade jag velat o jag själv vore en läsare av någons blogg, vilket är intressant och varierande. Inte bara sitta och läsa långa inlägg varje dag om vad som händer i dennes vardag. Så som jag känner idag vill jag inte sluta blogga på länge, min blogg är en del av mitt liv, det har blivit så på något sätt. Ni läsare driver min blogg framåt, om jag inte haft alla er hade min blogg varit stendöd kan jag lova! Kan ta upp en sak nu direkt, ni som inte har en blogg som ställer frågor till mig i kommentarsfältet, maila mig istället det är mycket enklare för mig för många av er kanske inte kollar i kommentarsfältet igen om jag svarar där på era frågor vilket jag brukar göra till er som inte har någon bloggadress. Och ni som frågar om tex. Vilken mascara jag använder: Kolla i mina kategorier, där står de flesta av era frågor ni stället faktiskt. Att beställa från asos också, säkert i två, tre inlägg.

Kram på er!


Jag i taxin påväg till Europe Music Awards 06.11.08
Skulle göra väldigt mycket för att vara där igen, då skulle jag även ha sovit ett par timmar extra innan galan.

Vilka är ni?

Jag är SÅ nyfiken på vilka alla ni läsare är och jag vet ni som troget kommenterar, dagligen! Det älskar jag. jag älskar att läsa era kommentarer, jag kan ta allt.. Skriv precis vad ni tycker! Nu tog jag bort spelaren för att några störde sig på den tex. Jag vet att det finns så många fler av er som inte kommenterar så jag tänkte att ni kunde göra det nu. Jag vill speciellt veta vad det är jag skriver eller gör som vill att ni vill läsa min blogg och hur länge ni varit med mig och min blogg.

Om ni vill så kan ni skriva med:
- Namn
- Ålder
- Var ni bor
- Varför du läser min blogg
- Hur länge har du läst min blogg


Vi drog till Bakom

Bytte nagellack innan jag drog hemifrån. Idag blev det blått, coolt va? :)

Me love you, always! Tirre och jag hos Gajic, mätta och belåtna..

Jag har så sjukt sexiga vänner! Haha, sorry..

Gajic bjöd på GOD mat


Vi hade riktigt roligt ikväll.. Åt god mat, spelade GH och körde massor av charader.. Gud som vi har skrattat!! Vi spelade "monsoon" med Tokio Hotel på GH, jag och Anna.. Vi klarade hela låten, hon som Gustav (trummor) och jag som Tom (Gitarr)..Dock på en lättare nivå, tror inte vi klarar "expert" eller vad fasen de hette.. Haaa! Kul var det iallafall. Efter middagen drog vi till bakom, en liten mysig klubb här i Helsingborg och dansade ett par timmar tills vi blev trötta och ville hem.. I (dag) morgon ska jag sova ut!

Nu kallar bingen, tack för en härlig kväll tjejer ♥

Gute Nacht!

So NOT hot

Linda Rosing!
 Jag blir äcklad, förlåt! Men ingenting är vackert på denna bilden inte ens hennes make up. Hennes stylist måste ha varit hög när hon stylade henne? Hon måste skoja! Kolla brösten, oj förlåt.. Klänningen som är under menar jag! Och håret, vad är det för fågelbo!! Nej, fyfan vilken tabbe! Allvarligt talat, hon tycker väl inte att hon är snygg på denna bilden?

Vad tycker ni? Speak, var inte blyga!

New York City

Eftersom jag inte lagt upp några bilder från New York City som jag själv tog tänkte jag visa er dem nu.. Vi var där den 3 December och det var samma dag de tände den "berömda" julgranen de har vid 5th avenue. Vi har faktiskt en större här i Helsingborg så det var inte så speciellt men fin var den!


Love


Nina och jag i torsdags på Stinsen innan Tivvan!
Love you baby

Lördag

Gomiddag! Morgonen började bra, jag ställde klockan på halv nio för att jag och Nina skulle iväg till väla för att shoppa nu på mellandagsrean men ingen Nina ringer... Jag smsade henne och kollade så hon inte sov men det gjorde hon så jag somnade om tills hon smsade tillbaka någon timme senare och vi ska alldeles strax iväg, vi skulle komma iväg för att slippa folkmassan som är där just nu, sliter och drar i allt! Att folk inte kan vara lugna istället!
Ikväll ska jag och några vänner hem till Gajic, hon bjuder på mat och dryck. Hon är även chaffis ikväll både här ifrån till henne och in till stan för party sen hem igen.. Lyx! Det ska bli skönt att träffa alla igen och snacka om allt. Som man saknar det när man är borta oavsett hur länge så saknar man det ändå, att snacka om allt mellan himmen och jord med sina vänner är härligt.

Igår fikade vi på mezo, jag, Nina, Tirre och Anna... Vi satt där någon timme och pratade om allt, varför är vi kvinnor så beroende av att prata, skvallra och snacka en massa skit? Mamma köpte hem en tidning om "vår fantastiska värld" där det stod om vårt begär över att skvallra, det var väldigt intressant att läsa faktiskt, hur vi egentligen är skapade för att snacka och skvallra med varandra. Nu ska jag gå och klä på mig, snart ska jag ta bussen mot väla med Nina. Hörs lite senare!


Tänker på dig Cecilia!

/Mirre

Kvällens fråga

När var din allra första tungkyss?


Min var när jag var 11 år..
Jag minns det så väl, det var med en kille som heter Riki. Den sommaren tältade jag, Carro, hennes kille och min kille som då var Riki flera gånger. Vi hade så himla roligt. Det var på sommarlovet och vi skulle börja sexan! Tragiskt nog gjorde båda slut med mig och Carro för att vi inte sa hej till dem i skolan första dagen.. Hahaha! Sorligt.

Mirre's confessions

Tre saker ni inte visste om mig...

• Jag sög på napp ända tills jag var 7 år
• När jag var 15 år och hade moppe så körde jag full
• Jag har sagt till två styckna som haft sex på olägligt ställe
 


Bild från igår på Stinsen
Tröja från Hot Topic



Fredag

Asså, jag är så trött att jag vill dö! Jag somnade halv nio i morse.. Kunde inte sova (igen). Jag och Tirre ska träna vid tre tiden och innan dess ska jag ha hunnit med att posta två väldigt viktiga brev och in en runda på banken för att snacka lite. jag veet att ni är så nyfikna på vad det är jag är så glad över, jag kommer kunna berätta det vilken dag som helst nu för då är allt färdigt och 100%.. Jag drömmer så konstiga drömmar nu för tiden, jag minns inte riktigt vad jag drömde bara att det var sjukt konstigt!

Igår var ju som sagt på tivvan, hade jätte roligt hela kvällen, vet ni vad? Ni som varit där vet att där är en scen och man kan även stå där och dansa vilket vi alltid gör någon gång under kvällen som vi är där. Och bakom oss just då stod ett gäng killar som höll på... Vips så knuffade en av dem mot oss med all sin kraft, jag säger bara om inte en kille tagit handen om mig där hade jag stupat med huvudet före rakt ner på stengolvet och det hade garanterat slutat illa för det är ändå en bit ifrån scenen och golvet. De andra klarade sig själva men det var en jävla tur att han stod där då och var så snabb.. Det tackar jag för!

Inatt åt jag världens godaste mackor, jag blev så hungring när jag kom hem så jag var tvungen att göra mig två räkmackor med majonäs och pressad lime på.. Ohh, det vattnas i min munn bara av att skriva det, haha! Jag saknar bagels!! Synd att det inte finns att köpa här, jag vet att McDonalds har det på sin frukost vi får se om jag pallrar mig dit någon dag, de har väl ändå frukosten till elva va? Det är ju ganska lagom för mig. Jag måste börja vända på dygnet, det är sjukt jobbigt men jag måste verkligen. Jag kan inte vara uppe till morgon varje dag sen sova till tre-fyra.. Nu gick jag upp iallafall lite tidigare och förhoppningsvis somnar jag i tid. Ikväll ska jag träffa Nina, vi får se vart vinden drar oss!
Nu ska jag hoppa i träningskläder sen äta en god frukost och bege mig till bussen.. (Köra bil nu är det inte pä tal om, jag är så trött så jag vet inte vad jag skriver)

/Miir


Jag här hemma, innan utgång!

Jag, Tirre och Anna på Tivvan


Gute nacht

Nyss hemkommen från en härlig utekväll med Nina, Tirre och Anna... Tack!
Ser ni min frilla? Jag har lite sidobena, måste testa lite nytt ibland ;p
Fler bilder kommer i morgon, ska få Ninas minneskort då eftersom hon fotade mest..
Ohh vad jag är lycklig!!

Jag just nu.. Haha, pooosar'n!
(ser ut som jag är på väg att knäcka nacken)



Godnatt på er! ♥
Bis morgen

Highball shooters

Ikväll blir det Tivvan, min kusin ska spela där vid nio tiden. De är ett band som startades 2005 och ikväll är det Tivvan de är på, min kusin är trummis i bandet (han på bilden nedan). Klicka er in på deras sida på myspace och lyssna på deras musik. Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa till mig lite sen möta upp Johanna som också ska dit, Tirre och Anna kommer dit senare. Här har ni deras myspace!
 Ha en trevlig kväll och god fortsättning på er! ♥


Foto: Carina Alkefelt

Jetlag

Hej babes!
Jag vaknade och tittade på klockan, då var hon 14.58 oooh, va jobbigt. Jag kommer aldrig bli av med mitt jetlag. jag gick jag la mig halv två i natt, vaknade halv fyra av att jag inte kunde sova.. Sjukt! Sen låg jag vaken till halv åtta och tvingade mig att sova för jag blev lite tröttare då och sist jag kollade på klickan var hon lite innan åtta. Sorligt.. Hoppas jag somnar i tid snart, jag hatar jetlaget. Ikväll ska jag, Tirre och Anna ut. Vet inte vart är men det får vi se, var vi hamnar.  Vi ska först ses och äta lite gott hemma hos någon av oss sen beger vi oss ut. Vi får se vad som har öppet, min kusin ska spela på Tivoli, kanske blir det!
Jag fick en inbjudan av Gajic på lördag, blev bjuden dit på mat och gott innan utgång då också. Jag har klädångest, jag har ingenting att ha på mig varken idag, lördag eller nyårsafton! jätte jobbigt.. Jag måste verkligen hitta någonting att ha på mig. Mamma har lovat mig att vi ska gå och kolla lite nu på mellandagsrean i stan och på väla, för jag måste ha någonting att ha på mig. Jag är så kräsen med kläder också, sjukt jobbigt.
Nu ska jag ta lite gott att äta, vi har massor kvar sen igår.. Ohh, vad gott det ska ni nu när jag tänker på det! Vi hörs lite senare.. Ni ska väl också äta lite god julmat som blev över? :)

/Mirre

Let's dance!

Jag kikade nyss runt på några bloggar (jag vaknade av att jag hade svårt att sova?) och kom vidare till TV4 där let's dance ska sändas och en "bloggprinsessa" ska delta, jag är nästan 100% säker på att det är Blondinbella, nej jag ÄR 100% säker. Jag såg reklamen samma dag som jag kom hem från USA och reagerade på att det var hon med en gång. De har inte dolt "kändisarna" särskillt bra och när de sen också står att hon har en blogg förstod jag att det är Blondinbella som ska vara med i let's dance!

Någon mer än jag som uppmärksamat detta?


Julafton i bilder

Vårt "förrätts" julbord

Yummie

Vårt fina julpynt

Oh, granen! Jätte konstig topp.. Haha

Mammas pynt

Jag är hemsk, jag åt min TH muffins ;p
Det är vit chocklad/lime glögg.. Supergod!!

Älskade pappa och syster


Jag funderar på att äta lite julmat till innan jag går och lägger mig! Härligt med musik va? Jag la till den nyss i bloggen, om ni inte gillar det är det bara att pausa musiken. Det är ju mina favoriter där bara, TH och Rammstein!
Godnatt på er, i morgon är det party ;)

Videoblogg

Hoppas ni har en underbar julafton!! Här får ni en videoblogg från 
(osminkade, okade inte!) mig och syrran..  kolla vår snygga layout på videon. ;)
Nu ska vi se Karl Bertil Johnsson på svt1.

Frohe Weihnachten
GOD JUL
Önskar familjen Alkefelt

Klicka upp för att se i HQ

God Jul

Godmiddag! Hur har ni det idag? Underbart tror jag! Jag vaknade av att syrran kom in och la sig i min säng, sen gick vi upp och gjorde knäck och plockade undan lite. Just nu sitter vi här och lyssnar på Celine Dion's julskiva, hon är hur grym som helst, jag älskar hennes röst. Hon var min stora, stora idol när jag var sex-åtta år, jag kommer ihåg att jag mimade för fullt till alla hennes låtar och lät pappa eller mamma sitta och filma det. Min syrra diggare Cecilia Wennersten och mimade till henne framför kameran. På tal om kändisar så vill Lady Gaga sammarbeta med Xtina!
Mamma är iväg och hämtar mormor och inhandlar det sista, pappa ska också hit idag. Ska bli så mysigt att vara tillsammans, fast det känns inte riktigt som julafton men jag kämpar på det genom att göra allt som har med julen att göra, jag gjorde knäck ju, precis när jag vaknade... Haha! Oh, mina muffins igår är också här dom ska ätas idag. Jag vill nästan inte äta TH muffinsen, hahaha.. De är för fina för att förstöra men jag kan ju alltid göra fler. Hoppas ni får en fin jul allihopa, kan bli segt med uppdateringen idag eftersom idag ska man bara umgås med familjen och strunta i allt annat men jag kommer som vanigt inte kunna slita mig om jag känner migsjälv rätt så kommer jag blogga minst två gånger till.. Vi ska äta lite julmat så fort alla är samlade, jag längtar!

Merry x-mas, Mirre



Christina önskar God Jul!

Cupcakes, I NEVER fail

Måste börja med en ego mening: Jag misslyckas ALDRIG med mina populära muffins, jag tror jag ska starta eget. "Mirre's fabulous cupcakes". Hell yeah! Hehe.. Här följer ett antal bilder som ni kommer dreggla över, lite special designade muffins à la Mirre the firre också! Utöver en vanlig muffinssmet som är otroligt simpel att göra så har jag adderat ett paket saffran (ville haft två paket men hade bara ett hemma) och väldigt mycket vanlijsocker.
 En sak jag inte förstår, hur orkar jag? Jag har sovit en timme inatt, EN! Antagligen för att jag älskar att baka och speciellt muffins. Synd att alla ni inte kan smaka men jag lovar er om jag ska ha "bloggträff" eller liknakde ska alla få varsin, minst! Pråmise..


Precis insatta i ugnen, blekfisar!

Dekorationerna till muffinsen

Goda glöggsorter, den i mitten ska jag dricka i morgon! Mums..
Lime är min bästa vän!

Fa-b-b-b-ulous...





Tokio Hotel cupcakes

Kommer ni i håg...?

Jag var en sucker för "jul i Kapernaum" när de gick, vi köpte även alla avsnitt på video sen när de kommit ut. Jag var kär i Viktor som spelar prins i kalendern, haha! Jättekär. Och jag tyckte att Amanda var väldigt söt, de blev väl ett par mot slutet? Jag har för mig det. 
Ni såg väl också på denna julkalendern år 1995?

I morgon är det julafton, känns inte!

Hallo Leute

Jag är hemma! Det är så skönt efter den äckligt obekväma flygresan, jag hatar flygplansstolar. Funderar starkt på att ta first class nästa gång man åker långt.
Dagens I-landsproblem! Jag är väldigt trött, har sovit en timme i morse vid tio till elva, anledningen till att jag inte kunde sova var att det gick bra filmer på flyget och att jag inte var trött helt enkelt. Jag kollade på "Meet Dave" och "Harry Potter and the prisoner of Azkaban". Älskar när de visar bra filmer på flygen för tiden går så mycket fortare då. Det var inga förseningar alls, vilket var skönt fast jag är så van vid förseningar och att väskan kommer bort att jag inte bryr mig längre. Man kan inte göra någonting åt det ändå.
Jag kommer sakna mina kära flingor cinnamon toast crunch och skittles, jag tröttnade jättefort på orginal skittles, mina favoriter är "Wildberrys" supergoda! Nu ska vi snart äta, undrar vad det blir? Något typiskt svenskt kanske.. Inte för att jag hunnit sakna det så värst mycket men det kan ju vara gott nu när man precis kommit hem. Och komma hem till julbord i morgon är ju inte illa pissat, jag som älskar julmat!!
Asså.. Har ni någongång haft en nerv i ögonbrynet som hoppar? Jag har det nu, skitstörigt. även fast man slår, kliar eller bankar på de så försvinner de inte. Nerver som får ryck ibland är nog det störigaste. Jag ser typ inte vad jag skriver pga denna nerv som spelar ett spratt. Kul! Det var helt underbart att träffa familjen igen, de mötte mig på centralen i Helsingborg (Pappa och syrran) mamma var hemma och fixade med maten.. Det spelas julmusik för fullt på radion och jag har knappt några julkänslor, fast de försvann för ett par år sen tyvärr, jätte tråkigt! Jag förstår mig inte på folk som handlar jättemycket pynt och tomtar, jag klarar inte av det.. Haha! Konstig är jag, jag vet.. Nu ska jag äta sen vila.. Är riktigt trött, som sagt!

/Mirre


Checka mina balla silvernails!!
På tal om naglar så måste dem göras om!
Har haft dem snart fem veckor.. Otroligt att de håller, I'm impressed

Tom Kaulitz

Någon mer än jag som dör på dessa bilderna på Tom? Erkänn!?



Edit: Nu ska vi åka till flygplatsen, vi hörs i morgon senare på eftermiddagen (svensk tid) Jag landar runt middags tid i morgon och ska ta mig hem från kastrup också. Om jag inte hittar internet på någon av flygplatserna kanske, då uppdaterar jag!

Kramis!

Music is my boyfriend

Sju låtar som ger mig gåshud:
Christina Aguilera - The right man
Mr. Big - Be with you
Tokio Hotel - Heilig
Tokio Hotel - In die nacht
Rammstein - Mein teil
Erik Hussle - Hurtful
Passion - Well done

Sex artister som får mitt hjärta att slå ett extra slag:
Christina Aguilera
Tokio Hotel
Rammstein
Michael Jackson
Coldplay
Showtek

Fem sångare/sångerskor som jag gillar:
Christina Aguilera
Michael Jackson
Bill Kaulitz
Beyoncé
Chad Kroeger

Fyra av mina favorit instrument:
Trummor
Gitarr
ELBAS
Keyboard

Tre av mina favorit musikvideos:
Christina Aguilera - Dirrty
Tokio Hotel - Übers ende der welt 
Rammstein - Ich will

Två döda artister som jag önskar levde:
Amy Winehouse (död inom kort) Citat: Mandy
Elvis


En musikgenrer jag har svårt att lyssna på:
Dansband



MINA TRE FAVORITER




Vilka är era favoriter?

LYCKA

Förlåt, men jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Och jag kan inte säga någonting än för ingenting är "betalt" än. Så mycket får ni veta. Så  fort allt är klappat och klart så berättar jag, det lovar jag er! Jag vaknade av telefonsamtalet här i morse, eller ja klockan var 10.00 AM så jag hade ställt klockan. Så jag har alltså fått ett samtal hit till USA från Sverige!
Sora sover fortfarande, hon var uppe tidigt i morse och körde lite ärenden med pappan. De skulle fixa bilen som Sora kör med här, den var sönder någonstans. Inte bra att köra med den när den är sönder, speciellt inte i detta vädret.
Idag ska vi bara vara hemma, jag ska packa ihop mina grejer. Oh, en sak... Förlåt för alla mina stavfel, vissa gånger när jag skriver så är jag så stressad, men för de mesta så kollar jag in i skärmen samtidigt som jag skriver så jag ser direkt att jag skriver rätt/fel. Men nu på senaste har det varit lite, halvt! Jag vet. Förlåt!
Nu ska jag väcka Sora för jag är hungrig, måste äta! jag kräver maaaaaaaat. Så kul att ni gillade min videoblogg och att den itne var tråkig som "alla andras" som ni sa, haha! Jag älskar att bjuda på mig själv och jag är alltid mig själv till hundra, ni såg väl att jag tappade godiset jag skulle visa, pallade inte göra om för att den skulle bli "perfekt" så de får ni på köpet, mina små tabbar.. Haha! Och en sak till, jag hittade inga uggs! :/

Sorry Sora, men du snarkar! HAHAHA!
/Mirre the firre


Här är en till video på mig, tyvärr ingen videoblogg, här bara "spelar" jag piano!
Hahaha så kasst!


EDIT: Jag råkade ta borta era kommentarer när jag skulle godkänna dem precis. =/ Suck! KOMMENTERA OM! Haha..

Videoblogg

EN TILL! Yaaay, ni gillade ju det så jag kan lika gärna visa er min shopping i en videoblogg istället för att fota och lägga upp, för omväxlingsskull. Kommentera gärna om vad ni tycker! me like comments. För att se video i bättre kvalité, dubbelklicka på rutan och se den på youtubes sida (klicka på "watch in high quatily")

Videoblogg

My very first videoblog!
Inte så speciellt seriös, men vem vet det kanske kommer fler.. Det var väldigt simpelt att lägga upp en videoblogg från min laptop, jag gjorde det direkt från min webcam direkt till youtube. Jag och Sora pratar om vad vi ska göra och har gjort, alltså ingenting! As kass kvalité men det är som sagt med min webcam och youtube förstör kvalitén en aning..
Enjoy

Net-a-porter

Här är några favoriter från net-a-porter. Funderar starkt på att beställa från sidan men vet inte riktigt vad än, kanske den svarta AC/DC från Buddhist punk. Sjukt ball är den ju! Jag älskar skinnvästen från Mcqueen överst också.. Jag behöver en ny väska och en designer väska lockar så hemskt mycket att jag var nära på att beställa en i förregår, den svarta från Anya Hindmarch som jag också lagt upp här. Fast jag är så orädd om väskor och tex. solbrillor att jag inte vågar köpa för dyra.. Men man ändrar kanske inställning när man vet att produkten är fett dyr och så är man rädd om den/dem istället.. Förhoppningsvis!


Alexander Mcqueen


Aminaka Wilmont

Anya Hindmarch


Buddhist punk

Buddhist punk

Söndag

Godmorgon..
Jag är uppe i tid klockan är 11.36 här och vi ska förmodligen åka till köpcentret idag men just nu snöar det väldigt mycket så vi ska vänta tills plogbilen kommer (om den nu gör det) och då efter ska vi köra. Det är helt sjukt så mycket det har snöat denna helgen och det snöar fortfarande. Jag skojar inte om jag säger att det är över en halv meter snö! Det är mysigt faktiskt för hemma i sverige har vi typ aldrig snö nu för tiden. Izza ska snart gå hit (vilket kommer ta en timme, minst) vi ska ha snöbollskrig sen ska hon gå hem och då ska hon skotta fram bilen och vi ska förhoppningsvis köra iväg. Jag vill hinna handla en julklapp till familjen här och kanske några till min familj hemma, om de får plats i resväskan.
Igår somnade vi halv sex på morgonen så vi har alltså sovit fem och en halv timme ungefär. Helt otroligt, vad gör jag uppe nu? Men jag måste så att jag kommer i säng ikväll. Vi höll på med våra mobiler i natt, jag skulle försöka skicka över mina TH ringsingnaler men det gick inte och vi hade så roligt med de, skrattade minst en timme åt allt vi sa, vi töntar alltid oss precis innan vi ska sova så kan man inte sova sen. Haha!
Jag tänkte svara på era frågor, många har frågat likadant om jag ska tillbaka hit igen och försöka på nytt! Svaret är nej, det är tar två år innan man får komma tillbaka som Au Pair efter att man lämnat (oavsett om man hoppar av eller om man är här ett år). Vem vet vad som händer i framtiden, jag har ingen aning men så som jag känner nu så är det ett nej. Tack för kommentarerna, ni är helt underbara. Fast att jag vet att alla inte kommenterar så hoppas jag att ni förstår vad jag menar. Nu ska vi ner och äta frukost, det blir en plain bagel med blåbärsmarmelad och cinnamon toast crunch flingor (dem är SÅ goda att jag vill dö, jag måste köpa med mig ett paket hem!!) Eller så beställer jag dem här på amazon. Helt otroligt att de säljer flingorna där, I'm happy!! Vi hörs lite senare babes, om ni inte redan sover då, men det tror jag inte, många av er har ju lov nu..


/Miir

Undrar hur det kommer bli med min dvd som har skickats till min "ex"värdfamilj i DC! Jag har bett min lcc åka och hämta den så hon ska skicka den till mig i Sverige sen när den väl är hämtad eftersom de är på semester nu är det lite svårt. Sora fick sin i förregår och vi såg disc 2, helt otroligt vad spännande det var att se den. jag älskar alla små detaljer i dvderna och intervjun i disc 2 var väldigt, väldigt bra. Nästan så att man blev tårögd. Fråga mig inte varför! Tröjan var hemsk iallafall, stackars de killar som beställer limited, de kan ju knappast ha tröjan eller räkar dem med att alla manliga TH fans är bögar? Jag gillade affischen, läcker!! Just nu hänger Soras på hennes badrumsdörr.. Synd att den var veken bara, men hur skulle de annars lyckas skicka den, den kunde ju inte vara rullad, då hade den förstörts!

Jag åker tillbaka till Sverige

Sant, i morgon går mitt flyg tillbaka till Köpenhamn. Jag har pratat både med min kontakt person hemma i Sverige och med min lcc och jag bokade min flygbiljett igår (lördag) hem till lilla Sverige. Anledningen till att jag inte väntade dessa två veckorna fullt ut var att det var meningslöst, det är så tomt med familjer som är i rematch just nu under jul och nyår även långt fram i januari undviker familjer helst att ställa sig i rematch, de väntar hellre. Jag är medveten om att jag satt mig i denna sitsen alldeles själv och jag visste om att det skulle vara svårt att hitta en ny familj just nu, för vem vill hålla på att kludda med rematch och byta au pairs mitt i denna helg? Ingen! Jag vill inte heller detta.
Ni måste förstå att jag kämpat med detta och hittat nya familjer, både jag och min lcc har haft kontakt flera gånger om dagen. Det var två familjer som kontaktade mig, den första fick jag inte veta någonting om utan de va bara dem som ställde frågor till mig om varför jag var i rematch, jag vill ju också veta varför de är i rematch, samtalet gick snabbt och de var otrevliga. (Det är så att när man rematchar får man endast möjligheten till familjer som också är i rematch). Den andra familjen skickade mail till mig, vilket är så mycket bättre och lättare att avgöra om familjen är rätt för en. Tyvärr var den familjen inget för mig då de hade ett barn som behövde speciell hjälp (vad för hjälp får jag inte lov att lämna ut).
Jag hade otur rent ut sagt som  hamnade i fel familj från början och mitt i december av alla årets månader. Jag har fått en del trista kommentarer om att man måste vara stark och kämpa men anledningen till att jag lämnade familjen är inte bara att jag kände mig obekväm för de hade jag kunnat arbeta på så att det kanske hade kunnat bli bättre men det fanns en anledning till varför jag lämnade familjen, vilket är den största anledningen som jag inte kan lämna ut eftersom det är organisationen regler och avtal, att man absolut inte får utelämna personliga saker om familjen. Det hoppas jag att ni förstår!
Bara dessa dagarna jag varit här, har jag lärt mig väldigt mycket. Man växer så otroligt mycket av att resa och upptäcka nya saker. Som plåster på såren kommer jag aldrig glömma New York tripen och alla jag träffat här, speciellt Gosia som varit helt underbar! Och ett stort tack till Soras värdfamilj som lät mig stanna här, jag har haft det helt underbart här, de är så snälla mot mig.


Föresten någon som vet? Jag RÅKADE ta bort min ena kategori, hur i h*lvete gör jag nu? Allt är ju borta!!! OKej, de lägger sig i arkiven men de har ingen kategori, alltså måste jag publicera om alla inlägg igen!? ALDRIG att jag orkar de.. jag gråter nu.. Detta var droppen!

Edit: Okej, jag håller på att flyttar inläggen till en nyskapad kategori "Mirres world" Detta suger! Och det händer bara mig. Helt otroligt...
Edit igen: Nu har jag mailat crewet på blogg.se hoppas de kan göra något åt mitt STORA misstag! Klantarsel!

Hilary Duff MAXIM magazine

Bilderna från den kommande Maxim tidningen januari 2009 med Hilary Duff!




Pigga och vakna!?

Klockan är 13.54 här! Vi vaknade precis.. Konstigt när jag gick och la sig fyra i natt? Nej, inte alls! Hur mår ni? Jag mår toppen. Det är snöar här och det är typ farligt att ge sig iväg. De andra här i familjen har faktiskt gett sig iväg ut till ett köpcenter och handla julklappar. Jag och Sora sitter här bara vid datorn, ska snart gå ner och äta frukost/lunch/middag! What ever! Haha.. Igårkväll hade vi sjukt roligt, satt här i Soras rum med Izza och sjöng allsång till alla möjliga låtar mitt i natten, vi skrattade så vi höll på att avlida, så här mycket har jag inte skrattat sen jag träffade Tirre.. Oh, vi skrattar kan ni tro! Vi har alltid sjukt roligt när vi är. Och Sora här har också en speciell sida som väcks till liv när hon börjar bli pigg efter att ha varit trött en längre tid, alltså övertrött... Hahaha, sjukt! Vi hade så roligt i natt.. Snart ska vi ut i snön och ha krig med Izza här hon nu vaknar, vi får se när det blir. Klockan är som sagt bara 14.23, det har tagit mig en halvtimme att skriva detta inlägg. Sinnes! Men jag pratar faktiskt med min pappa på msn i mic.. :)

Hoppas ni  får en trevlig lördagskväll! ♥


Linnea, jag och Elin på en danstävling hösten 2006

Friday night


Sora citerar: "Man kan köra sånna här intervaller där man är uppe tre dyng i sträck sen sover man ett dyng så kör man på de.. Man måste ju utnyttja dygnet och så måste passa på nu när man är ung, för det är nu man klarar av det."


Love you!

Jam

Michael Jackson Dangerous Tour
  "Jam" Live Bucharest 1992

Jag har blivit besatt av att kolla på videos på MJ, helt sjukt så jävla bra han är!
Kolla bara hur han startar sin show, så otroligt mäktigt. Slående!
Jag finner inga ord, njut själva...

Beautiful dirty rich?

De nya stjärnskottet Stefani Germanotta aka. Lady Gaga föddes i USA år 1986. Hon är en amerikansk sångerska och låtskrivare. Hon har gjort låtar till Pussycat Dolls och Britney Spears! Hennes senaste släppta singel och senaste video är "Poker face".


Jag, personligen tycker hon är lite too much MEN hon är grym, hon är grym på sin sak och att hon även gjort låtar till både den ena och den andra innan hon slog igenom själv gör att hon blir större i mina ögon. Innan jag ens visste vad hennes riktiga namn var tyckte jag att hon var ett stort skämt. Men ärligt talat är hon ball, hon kör sig egen crazy grej och folk gillar det. Jag skulle inte ha något emot att gå på en konsert med henne men jag skulle absolut inte resa världen runt som jag skulle göra för Tokio Hotel, Christina Aguilera och Rammstein. För mig är Lady Gaga en i mängden i musik så som jag ser Britney, Pussycat Dolls, Rihanna, Beyoncé, Ashlee Simpson m.f. Det existerar bara tre artister/band för mig som jag är berädd att offra mycket för!! Även Michael jackson skulle jag kunna resa världen rund för tyvärr tror jag inte han är pigg på att turnera fler gånger..

Här kommer några bilder på henne från olika tillfällen, om ni som jag har svårt att placera hennes utseende så kanske de här bilderna hjälper lite.

"The fame" release

"The fame" release

Much in Demand Toronto (Much Music)

Jingle Ball 2008, Madison square

JET Nightclub, Mirage

MTVs TRL, augusti 2008

Grant Park, Chicago Lollapalooza 2007 (innan de platinablonda håret)


Och en gång för alla, Christina Aguilera är en klass för sig, Lady Gaga är en. Alla hämtar inspiration från alla men Christina Aguilera har inte snott stilen av Lady Gaga, jag anser inte att Christina har lika dan stil som Lady Gaga utan som jag sagt innan är Christina inne på "superwoman" stilen och Lady Gaga är "disco chic". Det ända som var likt när alla tjatade om det var deras hår, lika dant platinablont hår med lugg, nu har Christina ändrat sin lugg till en aning kortare dock så jag ser ingen likhet i dem. Det är min synpunkt, alla har självklart olika syn på det där copycat dramat!

Så, vad tycker ni om Lady Gaga?

Christina's party celebration

Is she hawht or what? Mein gott! And that outfit.. Rawr!
Christina Aguilera 



Älskade syster

Att älska den absolut vackraste människan på både in och utsidan på jorden är en magisk känsla. Att bli älskad tillbaka är ödmjukhet, kärleken mellan oss systrar är speciell. För mig betyder den kärleken allt, min lillasyster är unik och jag älskar henne över hela mitt hjärta. Jag skulle aldrig, för någonting i hela världen riskera att såra eller göra henne besviken. Min lillasyster är guldvärd. Jag saknar henne, längtar efter att få krama om, hålla om och sova bredvid hennes sida, känna dina andetag! Mitt hjärta svider! Just nu känns allting tung när man står i mellan ett vägskäl, jag kanske är hemma om en vecka eller om ett år? Det är hemskt och jobbigt. Jag kunde inte önskat mig något bättre, ingenting i hela världen går att mätas med henne, ingen önskan kan slå detta underbara lilla liv!
Aldrig utan min syster, aldrig utan dig Malin!


Tänk att vi är som en och samma person, vi tänker samma, pratar likadant och har lika dan röst, när du skrattar låter du som mig. Hela du är ut som jag fast i en yngre generation. Det finns ingen som är så lik mig som du!

Godmorgon!?

Hej sverige! Här sitter jag uppe mitt i natten i USA! Klockan är 02.23 Jag sitter och skriver... Som vanligt är jag inte trött alls, kanske för att jag även har lyckats att vända på dygnet här i USA, helt otroligt! Jag som trodde jag skulle komma in i rätt rytm här borta för jag hade vänt på dygnet hemma helt. Men icke! Jag ska nog snart äta en väldigt tidig frukost och sen ringa några samtal hem till sverige sen gå och sova.. I morgon är allting stängt pga snöstormen som jag sa tidigare och barnen går bara i skolan fram till elva här. Detta är sinnessjukt, folk loggar in nu mitt i natten här, sitter och pratar med min kusin på msn och några andra, pratar även med lilla mimi som ska vänja sig bort med sin ovana med att vara uppe sent på nätterna, då ska hon skita i att sova en natt istället för att försöka sova tidigt. Det fungerar säkert bra, hon är fortfarande uppe men jag slår vad om att hon somnar senare idag... Jag vill även berätta att en gammal kompis till mig, som jag umgicks med väldigt mycket ett tag har kommit ut ur (Tokio Hotel) garderoben, hon är nämligen ett TH fan, hon har inte sagt de förän nu.. Gaaah! Hur kunde hon hålla det hemligt för mig så länge, jag förstår inte? Haha! Nu är det iallafall officiellt att hon är lika galen i dem som jag är. Hur underbart som helst att höra!
Nu börjar mina ögon att svida, kanske dags för sängen?

/Mirre

17.11

Nu sitter jag och Sora här, again! Vi är stuck with our computers.. Vi var precis och handlade lite och snart ska vi göra mat, eller så fixar mamman de för hon är hemma just nu. Soras kompis Izza, som också är svensk var här innan idag och smakade på de goda lussekatterna vi bakade igår, inga vanliga lussekatter utan sånna med typ sockersmörkräm i mitten.. Dem är så mycket godare än de vanliga som bara blir torra och äckliga! Jag har dock inte smakat någon än, haha! Tänker inte göra det heller. Jag har inte mycket kul att berätta för er, jag har inte gjort något kul idag, vi skulle egentligen till köpcentret idag men det blev inget för det har börjat snöa ju och det var lite värre idag. I morgon stänger de ner allting typ, skolor och så för det ska bli snöstorm! Kul!? Nepp, tänk så måste jag åka hem sen och inte kommer hem, jag kommer bli fast som jag och Kenza blev på Kanadas flygplats, usch! Så tråkigt.. Det var änu värre då vi fick reda på att TH var där samtidigt som vi var där, jag och Kenza låg bara på golvet och sjöng på TH låtar i tre timmar. Vi kunde gått runt och tittat lite och kanske stött på dem. Sånt är störigt när man kommer på det i efterhand.. Lady Gaga live i sthlm i morgon, någon som ska dit? Jag pratade med min vän Paula om det, hon ska nämligen dit och se henne, jag hade lätt åkt om jag varit i sverige nu. Så ballt att se henne live! Hoppas ni får en rolig kväll ni som ska se henne i morgon...


Murdle, the lion and mirrethefirre på Parc Des Princes i somras i Paris!
Tokio Hotel live 21/6

Donnerstag

Är allt bra med er ikväll? Själv mår jag bra.. Kunde varit bättre, nu börjar jag bli trött på att "vänta" på en ny familj, ni vet när man tappar gnistan och hoppet av att det inte kommer bli bra? Jag hoppas att den familjen snart kontaktar mig. Den familjen som jag fastnar för direkt.. Jag pratade med mamma innan och hon säger bara att jag ska följa min magkänsla, ibland undrar jag om man verkligen ska lita på sin magkänsla. För just nu är den uppochner, den vill stanna men ändå inte. Jag har så mycket jag vill göra i mitt liv, så mycket jag vill hinna med. Jag blir 21 år i februari nästa år, det känns som om jag är för gammal för att göra saker. Men det vet jag att jag inte är, jag har hela livet på mig att göra vad jag vill. Men någongång måste man stanna och focusera på en sak, ett jobb, en plats i livet. Jag vet om att jag aldrig kommer kunna göra det, jag kommer aldrig kunna sitta på ett kontor i flera, flera år utan ombyte. Jag är en person som vill hela tiden upptäcka nya saker, som kräver mer och mer för varje gång någonting är ur världen....

/Mirre

Polarbear




FRUKOST/LUNCH/MIDDAG!
What ever... Nu ska vi spiseee..

Återkommer snaart igen! Pråmise ♥

Christina Maria Aguilera 1980




Idag fyller stjärnan Aguilera 28 år. Grattis till henne!

The all time king of pop

Här är Michael Jackson på grammy galan 1988 (då han var som bäst och några år fram, enligt mig). Här framför han "The way you make me feel" och "Man in the mirror". Han är så grym! Han dansar som en gud. En av mina favorit låtar med MJ är "Bad" både låten och videon är så sjukt cool. Man får ett sånt begär av honom på något sätt.. Så svårt att förklara! Även "Beat it" och "Dirty Diana" är två riktigt bra låtar!



Här är "Dirty Diana" videon, här är MJ sinnessjukt het, så (förlåt) jävla sexig!! Det finns ingen som Michael Jackson, ingen kommer någonsin kunna ta hans plats i musikvärlden! Han är och förblir en stor, stor legend! Tack för din underbara musik!

Alba vs. Scherzinger

Vem tycker ni är hetast? 


Röda mattan

Photoshoot


VS.

Röda mattan

Photoshoot


Själv tycker jag Jessica Alba, no doubt! Hon är naturligt vacker och har stil. Jag kan inget annat än hålla med dem som tycker att hon är en av de vackraste kända kvinnorna. Min topplatserhåller Christina och den kan ingen ersätta! Två andra kvinnor som jag tycker är vackra är Sofia Bush från "one tree hill" och Mila Kunis från "forgetting Sarah Marshall".

Black n' white

Bjuder er på två heta bilder på Tom och Georg från Saint Jean, Quebec i Kanada!

Tom

Georg


08.09.08

Onsdag

Jag vaknade 12.10 så länge jag har sovit! Nu är klockan lite över ett och vi planerar att åka till ett köpcenter här, samma som vi var på för ett par dagar sen. Idag har det börjat snöa, det ligger som ett vitt täcker överallt, ingenting såg ut som det gjorde igårkväll när vi kom hem. Jag hatar egentligen snö, jag önskar hellre att det bara regnade för de försvinner sen igen men snön ligger kvar! Det är redan den 17 december, känns fortfarande som om det är november. Tiden bara rusar iväg, snart är det julafton och om de inte matchar mig med en familj så åker jag hem på julafton antagligen! Kul?
Nu känner jag mig seg, har suttit med detta inlägget i över en halvtimme.. Jag har noll i hjärnan nu. Vi borde gå ner och äta något sen fräscha upp oss.. Vi sitter som två degklumpar i olika delar av Soras rum...

Uppdaterar snart igen! Sorry, jag är helt slö idag..

Puss!

Four seasons in Boston

Okej, jag måste börja med att säga att vi tog helt fel. Eller så missuppfattade vi vad det var vi skulle på, det var alltså inte en julmiddag utan ett "tea party" som en fin fika typ som heter "teddy bear tea". Så de gör i England vid tretiden. Tur vi inte var svinhungriga för det bjöds endast på några snittar och scones men gott var det! Vi fick även varm chocklad med mini marshmallows. Under Fikat fick vi underbar service och de som jobbade där var hur snälla som helst.  Måste berätta om en sak som hände när vi skulle gå ut.. Då stod det en ambulans precis utanför hotellet, alltså exakt utanför där man kör upp och en valet tar över bilen och parkerar den. Jag kunde såklart inte gå ut där så vi väntade tills jag lugnat ner mig ett tag. Vi började så smått att gå ut och då sa Sora att ambulansen körde iväg men mycket långsamt så vi kom till dörren och de öppnade för oss, då frågar en av vakterna: "Are you okay miss? Are you?" Snacka om pinsamt, han trodde väl att jag var dum i huvet som gick och höll min väska för ansiktet för att jag inte ville se ambulansen framför mig. Måste säga att detta var ett stort steg för mig, att vara så nära en ambulans trodde jag aldrig att jag skulle vara. Dock var detta ingen svensk såklart och de är tusen gånger värre. But still, det är själva ambulansen jag har fobi för.. Aja, jag klarade mig iallafall!


Jag i hallen innan vi skulle köra

Sora och Mirre i bilen på väg till Boston

Jag, teddy och Sora på i i hotellets lounge

Barnens fika/mat

Vår fika

Jag och Sora
(Sorry för anonymiteten men så är reglerna att man inte får publicera bilder på barnen)

Jag och Sora! (jag ser lite sjuk ut? Men jag lovar jag är FRISK!)

Jag i stan i Boston efter fikat med en caramel macchiato

Jag och Sora i bilen påväg hem igen.. Denna bjuder ja på! Haha.


Nu ska vi göra något vettigt, fast att Sora är megatrött och jag är hur pigg som helst.. Kanske en film till? Det är föresten en familj som kontaktat mig så vi får se hur det blir! Jag är så nervös. De mailade mig innan idag och nu har jag mailat tillbaka lite frågor och så. De bor i DC trakterna. Samma som min förra familj, lite scary om man skulle stöta på dem på stan liksom.. Det är nog de ända jag är nervös över om jag skulle komma i samma stad igen, haha! Men det är inte troligt att man gör, det är ju ganska stort..

Küsse!

Teddybear tea

Jag just nu, nu håller jag på att göra mig i ordning till middagen, ska åka alldeles strax! Uppdaterar när jag kommer hem med bilder.. Ha en trevig tisdagskväll alla ni där hemma.
Puss!

Victoria secrets behind the scenes


Izabel Goulart

Miranda Kerr

Heidi Klum

Adriana Lima



Tisdag

Vaknade någon av er av ett jordskalv? Jag pratade nämligen med en som vaknade av jordskalvet som var nere i skåne i vissa städer.. Helt sjukt! Jag hörde också att det var det värsta jordskalvet hittils..? Fyfasiken, jag hade blivit jätte rädd. Men hoppas ni har det bra där hemma! Jag och Sora vaknade för en timme sen, ni ska vi snart ner och äta frukost men föst ska vi duscha så det är avklarat, vi ska ju ut och äta idag med halva familjen här hemma, pappan ska inte med utan det är bara mamman och barnen, tror inte att den älsta ska med heller. Det är ett jätte flott hotell så det gäller att vara uppklädd, mamman här sa det också att vi måste klä upp oss, tur att man har lite finare kläder med sig då. Tänkte nämligen lämna de hemma när jag åkte hit för jag visste att jah skulle hitta jättemycket nytt, snyggt här. Förvisso har jag inte haft tid att kolla så himla mycket men det jag har sett har varit snyggt.
Jag längtar tills jag kommer på plats (om jag nu gör det) för nu har jag mitt liv i två resväskor som sagt och det känns faktiskt lite jobbigt. Då kan man slappna av och göra vad man känner för då man är ledig. Min lcc kontaktade mig idag *äntligen* hon ska skicka över ett mail senare idag med familjerna som också är i rematch, hoppas jag iallafall. Hon skrev att hon skulle ta tag i det senare i eftermiddag. Vi är inte hemma då men jag hoppas på ett mail när jag kommer hem...

Pöss!


Tirre och jag på en danstävling 2006

We dance like nobody's watching

Dessa bilder får mig att må bra, att tänka tillbaka på tiden då vi tränade till alla tävlingar som mest och kämpade oss upp i de olika klasserna. Jag saknar de! Bara av att titta på bilderna får mig att le, inte sant Tirre? Denna tiden saknar jag. Väldigt mycket. Jag skulle vilja spola tillbaka till tiden då vi kunde vara tillsammans precis varje dag, då vi bodde i samma stad och kunde gå till varandra. Då båda bodde mitt i stan, hade mindre än tio minuters väg ifrån varandra. Då levde man gott. Att kunna träffa sin bästa vän varje dag är något jag med hela mitt hjärta hoppas på en vacker dag, att vi kommer bo nära varandra än en gång. Att ha sin bästa vän vid sin sida livet ut är något jag alltid kommer ha men vem vet var i världen vi befinner oss? Det kommer alltid vara jag och Terése, alltid! Oavsett vart du än är Terése så finns jag alltid här, alltid vid din sida! Jag älskar dig, föralltid!


Tirre och jag i vår gamla danssal 2004!

Pink - It's all your fault

GRYM!
Jag älskar pink, gud denna låten ger mig gåshud!
Hennes röst är underbar. Hon är och kommer förbli en legend.
Vad tycker ni om hennes musik?

Färgade linser

http://fargadelinser.com/ kan du som bloggat aktivt mer än två månader få ett par linser gratis, klicka dig in på hemsidan och följ instruktionerna hur du ska göra. Jag valde en variant som endast brunögda kan bära, dock är mina mer "hazel" än brun. Jag valde Radiance Autumn som piffar upp ögonfärgen du redan har med en lite bronsaktig skimmer. Klicka er in och Lycka till!






Kändisar utan smink

Här är ett gäng bilder på hur kändisarna ser ut utan smink och med smink. Självklart är de här bilderna ingen nyhet men för er som inte sett vill jag visa att de genomgår en rejäl make over innan de anländer till röda mattan eller festen.

J.Lo

Jessica Biel

Hilary Duff

Jessica Alba

Kim Kardashian

Heidi Klum


Montag

Hallo babes!
Vaknade för en liten stund sen.. Klockan är 11.42! Fast jag vaknade vid nio också av att Sora kom hem från att hon lämnat kidsen i skolan. Just nu är hon och gör om sina naglar och jag sitter här alldeles ensam i detta stora hus, vad ska jag göra? Kanske gå ner och ta lite frukost att äta och kolla på Tokio Hotel DVDn (igen!) Aldrig fel. Det är faktiskt bara tredje gången jag ser den idag. Inatt sov jag med ett värmetäcke, har ni sovit med det någon gång? Alla har det här tydligen. Det är så himla skönt. Det är små värmekuddar i filten som värmer upp den och man kan ställa in den själv beroende på hur varm man vill ha den. Helt underbart! Ska sova med det inatt igen...
Igår bakade vi ju pepparkakor, de blev jätte goda. Vi drack glögg också, det känndes som riktig jul igår. Det finns mer julgodis i frysen och ännu mer pepparkagsdeg i kylen som vi inte hann göra. Kanske ska fortsätta idag. Förensten så har jag inte fått de mailet jag hoppades på, det ska vara från min handläggare här i USA, som bor i området jag befann mig i innan. Jag hoppades på att hon skulle skicka över en lista på de familjer som också är under rematch för de har fått mitt namn nu. Det var en som ringde igår och intervjuade mig, dock hade hon yngre barn så jag tackade nej, hon måste ha glömt läsa min ansökan. Där står det att jag vill ha barn som är över 6 år och de ena barnet i den familjen var 4 år. Hoppas hon mailar mig snart, jag vill också se de olika familjerna såklart.
Jag sa ju att Sora ska på en julmiddag i morgon, nu frågade mamman här i familjen om jag ville följa med och jag tackade såklart ja, kul att hon frågade och jag har någonting att göra hela tiden. Det är en julmiddag på ett stort, fint hotell här i Boston där det ska hållas och biljetterna tog slut redan i augusti tydligen. Denna julmiddagen är väldigt populär här i Boston! Nu ska jag ner och ta lite käk och glo på TH DVDn.

Pöss!

SVENSKA Pepparkakor "Ginger bread"


Mina och Soras pepparkakor innan de skulle in i ugnen.
Den som är längst ner blev JÄTTE ful när den var klar, helt utsmetad typ..
Jag trodde jag kunde göra samma som med lussebullarna vi gjorde
hos Tirre men icke! Haha. Den runda feta är en snögubbe så ni vet ;)

Inne i ugnen

Efter.. Så goda, men ni ser att vissa är brända va? Hahaha!

Sora mördar den hårda degen

Min TH pepparkaka, fin va?

Done... Den blev lite.. Fet!


Cosmopolitan Januari

Kan någon skicka denna underbara tidningen till mig i USA?
Den kommer ut i butikerna i sverige i januari!

Give it to me...

Ny design


Som ni ser så har jag fått en ny design av Sofia, som vanligt är hon supersnäll och hjälper mig! TACK! Jag älskar den nya designen..

Här är även en ny bildlänk!


Klistra in denna koden i er kodmall:
<a href="http://miirre.se/"target="blank"><img src=https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/61805/images/2008/miirre23641971.png alt=" M I R R E" border ="0" width="120" height="67"/>

Keine lust

Rammstein - Keine lust

Musiken är som gjort för mig... Tack Rammstein, tack som fan!
Ni gör livet helt enkelt lite lättare just nu.

I'm feelin' good!

Söndag

Halloo Leute!
Vi vaknade för en timme sen och nu ska vi snart ner och äta lite frukost, min frukost änsålänge har bestått av lite pepparkaksdeg, otroligt! Mina blogginlägg kommer bli så mycket tidigare sen igen så fort jag kommer in i mina rutiner, nu är klockan sex för er liksom, kan inte vara kul att jag uppdaterar så här sent, haha! Men klockan är bara tolv här. Vi funderar på att kolla på Tokio Hotels DVD igen samtidigt som vi äter frukost, jag kommer kolla sönder på den en vacker dag! Sen ska Sora iväg med familjen här på ett julbord på tisdag, gissa vad jag kommer göra?! Kolla på DVDn såklart!! Sora bor i Boston MA, i en liten stad utanför. Jätte mysigt hus, Sora är svensk, hon är en av de vännerna jag har som jag träffat genom ett Tokio Hotel forum. Vi har ingen aning om vad vi ska göra idag förutom att vi ska baka pepparkakor... Och kanske mer knäck eftersom vi åt upp mer än hälften igår, hahaha! Och det skulle sparats till jul. Just ja, jag och Sora konstaterade just att äkta "hello kitty" smycken är cp dyrt, ett par diamant örhängen kostar 2500$ (!!) Asså, hur fasen kan det kosta så mycket? Det är ungefär 20 500:-
Nu ska vi pysa ner och äta frukost...

/Mirre


Jag, Gosia från Polen och Som från Thailand på "wolftrap" i Washington DC!
ASKALLT!!

Caught on camera

Nu har vi kollat på Tokio Hotels senaste DVD "Caught on camera" fast endast disc 1, Sora köpte bara den nu för att vi skulle se den ikväll. Båda två har beställd limited och väntar på att den ska komma hit. Jag måste säga att jag har aldrig sett en sådan DVD där kändisar bjuder så himla mycket på sig själva, de här grabbarna är otroligt naturliga här och det känns som om de inte har något att dölja (visserligen finns det hemligheter hos oss alla), denna DVDn är väldigt ärlig och jag diggar det. Kan knappt vänta att se disc 2 och få tshirten och postern. Jag känner mig så sen som tittar på DVDn nu och bara disc 1 också, haha... Alla hemma ni i sverige har säkert sett den femhundra gånger om, inte sant?! Någon av er som redan fått er limited, hur är storlekarna på tshirten? Jag beställde nämligen en large och har en känsla av att dem är väldigt figursydda och då är det inte snyggt med en stor, jag är inte typen som har en tight tshirt på mig heller så det spelar egentligen ingen roll då vilken jag beställt. Jag såg en skitsnygg idag på hot topic som jag ville köpa, det är också en av de nyaste tshirtsen där. Får ta och beställa från sidan sen när jag kommit till rätta, vart jag nu än befinner mig då.

Jag fick ett väldigt långt mail av min kontakt person hemma i sverige på kontoret i malmö, han är helt underbar jag tackar gud att han finns vid min sida just nu, utan hans hjälp hade jag inte klarat mig. Allt han skriver får mig att sikta framåt. I morgon är det söndag, eller för en halvtimme sedan blev det söndag. Jag väntar med spänning på att öppna min inkorg i morgon för mina två olika mail, väntar på en del! Jag har två roliga saker att berätta för er om jag får, eller iallafall först en sak!! Någon som är morgonpigg? Oh, no! Skulle inte tro det, efter en lång helg kan jag inte tänka mig att ni är pigga? Klockan bara halv sju hos er... Ha en bra dag ni där hemma. Nu ska jag och Sora gå och lägga oss. Vi har faktiskt kollat på Svensson, Svensson, ätit knäck och pepparkagsdeg, så gott!

Gute Nacht!



Jag längtaaaaaar!

Hot topic

Klockan 19.44

Yep, det finns här, "hot topic"! Oh, det fanns så mycket jag ville köpa, men jag får vänta för jag har redan övervikt i mina väskor så jag kan inte köpa mer. Sora köpte en Billtröja till hennes värdbarn (hon diggar också TH) och så fick hon köpa deras senaste DVD till extra pris för hon köpte en tröja så hon köpte DVDn för 5 $!! Sjukt billigt, den ska vi se nu ikväll fast först ska vi göra american cupcakes! Just nu lyssnar vi på Lady Gaga's senaste och Sora slår in julklappar hon handlade idag till familjen, själv sitter jag i sängen och myser med Jake, familjens hund som är en blandning av en pudel och en terrier. Supersöt! Nu kallar tvn och vårt bak.. Vi hörs i morgon! Godnatt!


Hot Topic

Tokio Hotel DVDn

DVDn och de senaste kläderna

Vår goda lunch idag, chicken Teriyaki

Sen stannade vi för efterrätt på Ben&Jerry's
'
Det blev en Coconut milkshake med choklad bitar i. Yum!


Rolling Stone

Christina Aguilera, Britney Spears eller Alexandra Ambrosio?





Jag tycker självklart Christina Aguilera, den mest mystiska, porriga bilden på henne någonsin och elgitarren gör bilden perfekt! Jag diggar hennes "dirrty" look. Hon är en dröm, Christina. Finns ingen bättre än hon... I love you baby Jane!

Lördag 11.42

Sjukt, jag vet knappt om det är lördag eller söndag! Jag är totalt vilse på dagarna. Inget nytt än om familjer, antagligen för att det är helg, så hoppas på att det kommer på måndag.För en gång skull har jag sovit okej i natt förutom att hunden här sover mellan mig och Sora i en 1.20 säng men det funkar fint, haha! Tänk er att just nu har jag mitt liv i två stora resväskor, är det inte klokt? Många gånger vill jag bara åka hem och skita i allting men samtidigt vill jag ge det en chans, vem vet... Den perfekta familjen kanske vill ha mig som Au Pair, jag ska inte ge upp. De får skicka mig tillbaka till sverige pga att det inte finns några familjer för tillfället, jag vill inte lämna självmant.
Nu ska jag ner till Sora, de gör knäck och pepparkaksdeg.

/Mirre


Problemlös!?

Swedish görls

Just arrived at JFK airport in New York 1 december 2008

Jag, Sofie och Angelica

Nu ska jag och Sora hoppa i bingen, en dag till avklarad av denna tuffa tid. När man mår som sämst behövs stöd. Jag har Sora som är helt underbar som ställer upp och lät mig komma hit under tiden som de letar ny familj till mig.
Ikväll såg vi "Madagaskar 2", sjukt rolig var den, ni borde se den som inte sett den.. Egentligen behöver man inte ha sett ettan för att förstå tvåan utan den var bara riktigt rolig och lite sorlig.

Natti

"Postkodmiljonärerna"

Det här gillar vi, Tokio Hotel på svensk TV!!


16.34

Sora och hennes ena värdbarn har precis åkt till affären för att handla lite, de ska bla. köpa ingridienser till pepparkaksdeg som vi ska göra senare och lite till middagen ikväll som vi ska fixa innan vi ska på bio. Det blir "madagaskar 2" som vi ska se, eftersom barnen ska med fick vi välja en lite mildare film.. Ni sitter väl och kollar på idolfinalen nu? Ni måste berätta vem som vann sen om jag inte själv hinner se vem som vann, självklart håller jag på Kevin (jag som aldrig kollar egentligen) han är riktigt bra, visst är det en tjej han tävlar mot? Oh, förlåt alla ni "Johan-dyrkare" men han suger! Tack å lov att han åkte ut, förra veckan? Han var inte bra för fem öre.
Just nu lyssnar jag på pinks album "funhouse" det är så bra, alla hennes nya låtar sätter sig på hjärnan direkt och man får en sån speciell känsla av att lyssna på hennes musik också. Jag diggar pink, hon är grym!
Känslan jag har i kroppen nu är jätte konstig, jag mår bra för att jag är hos Sora, här känner man trygghet och det spelar ingen roll att jag inte känner familjen hon bor hos, det räcker med att jag är välkomen här och att jag har Sora här som jag känner. Samtidigt är jag så nervös inför alla samtal och email jag får från min lcc, hoppas att de hittar en familj till mig, de fyra som hon sa har inte svarat henne än heller, jag ska först få se deras presentation och sen blir det säkert en intervju för om familjen inte är aktuell enligt mig är det ingen mening med att de ska intervjua mig, jag måste först se familjens ansökan och så. Jag tar en dag i taget och tar vara på tiden här, för vem vet! Jag kanske får sätta mig på ett plan i morgon påväg hem till Sverige igen eller påväg till en annan familj någonstans i USA.
Okej, Kevin vann! Awsome!!! Haha, Paula informerar, great! :p

/Mirris



Gajic och jag på tivoli, saknar dig!

12.45

Jag och Sora har sovit fram till tolv idag, jätte skönt! Sora har bara kört barnen till skolan tidigt i morse sen gick hon och la sig igen och jag märkte inte av det alls. Jätte skönt att sova ut. Min lcc har fyra olika familjer som vill intervjua mig, antagligen ringer dem hit till Soras familj, hon lät positiv till de så hoppas att familjerna är bra, jag har själv hittat en familj som jag har vidarebefogat till min lcc och de i Malmö! Det känns bra att ha alla dem som stöd bakom sig! Och er, självklart, jag säger det igen, ni är underbara och jag uppskattar alla era kommentarer! Nu ska vi ner och äta frukost/lunch jag uppar snart igen när vi kommit tillbaka, vi ska nog på bio ikväll!

/Mirre

Boston

Nu är jag framme hos Sora och vi ska gå och lägga oss nu!
Det har varit en tuff dag...

Godmorgon på er!

At Gosia's place

Hello allihopa!
Nu ar jag hemma hos Gosia fran Polen, hon bor har i omradet. Hon ska kora mig senare till flygplatsen, jag ska till Sora i Boston och det kanns valdigt skont. Medans min lcc hjalper mig med re-match blev jag tilllaten att stanna hos Sora tills vi hittar en ny familj till mig eller om jag blir tvungen att aka hem. Som sagt ar det svart eftersom det snart ar jul ocksa, mitt i allt. Jag tar en dag i taget och tanker absolut inte pa nagot annat an nagra timmar fram, det enda jag har i huvudet nu ar att jag ska till Sora och att hon hamtar upp mig pa flygplatsen i Boston nar jag kommer fram. Jag har pratat med mamma och pappa hemma, de ar valdigt stottande och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem. Ni som kommeterat att ni sjalva gjort re-match eller ni vet nagon som gjort det far mer an garna maila mig och beratta mer, det far mig att ma bra just nu. Jag ska forsoka blogga nar jag kommer fram till Sora om det inte blir forsent sa isafall ser ni det i morgonbitti nar ni vaknar. Jag forvantar mig ingenting som sagt och jag ska ta vara pa tiden nu nar jag ar hos Sora. Jag vet inte hur mycket jag far lov att saga om familjen om varfor jag ville byta men en stor anledning ar att personkemin inte stammde overrans alls. vi hors senare, ha en godnatt alla mina vanner! Tack for att ni finns har! Jag uppskattar det.

Miss you...
/Mirre

...

Nu vet familjen om hur jag mår, att jag inte trivs här, att jag inte har hemlängtan utan det är andra känslor och att jag har pratat med min lcc (organisationspersonen för detta området). Jag ska göra en s.k "re-match" vilket innebär att de lägger upp min ansökan på nytt på en sida där andra familjer även finns som är under "re-match" och jag får chansen att byta familj... Jag trodde aldrig att detta skulle hända, kanske är det så? Att man aldrig tror att detta ska hända en själv! Jag ska träffa min lcc i morgon igen och prata och leta andra familjer. Familjen här kickar såklart inte ut mig men de blev ledssna över att jag ska försöka mig på en "re-match" och hoppas att det går bra. Saken med "re-match" är att det inte alltid finns familjer tillgängliga, det är väldigt synd för om man verkligen fått en sämre matchning som just jag råkade få. Det handlar inte om att famijen har behandlat mig fel eller att jag inte tycker om dem eller att jag har för stark hemlängtan, vi matchade helt enkelt inte. Det händer alltid, att människor inte matchar med varandra.
Jag tyckte att vi aldrig pratade om problem eller de frågade aldrig mig hur jag mådde, vilket är vikigt i en familj, att veta hur alla mår och om alla har det bra. Om ni inte hör av mig på allt förlänge är jag igång med att söka nya familjer i hopp om att hitta en som matchar mig. Jag har pratat med både mamma och pappa, många gånger om och tänkt, tänkt och tänkt! Känner fortfarande lika dant. Nu tänker ni säker: "Men du har ju bara givit det en veckas chans!" Då svarar jag, att även om jag mår bättre i mig själv och min lilla hemlängtan som existerar försvinner om en månad så försvinner inte situationen här, det är situationen jag inte känner mig bekväm i här, i familjen och stället.
 Det är väldigt, väldigt svårt att förklara hur jag känner och hur mina känslor är. Men jag hoppas att ni fått lite grepp om hur jag mår och att detta känns bäst med att försöka byta familj, trots att det är ett stort steg och väldigt svårt eftersom de inte kan garantera mig någonting alls. I "värsta fall" måste jag åka hem till Sverige igen om det inte finns några familjer tillgängliga. Samtidigt som ni tycker att jag inte givit detta en chans försöker jag på nytt och ger inte upp. Hoppas ni förstår hur jag tänker och menar, just nu behöver jag allt stöd jag kan få. Jag har mina underbara vänner och min älskade familj att tacka, jag vet att de alltid finns här för mig och pengar till biljett hit eller dit är det minsta problemet just nu.. Oroa er inte, som sagt om jag inte uppdaterar. Jag kommer tillbaka men när kan jag inte svara på än. Jag kan få en matchning redan i morgon eller en om två veckor eller ingen alls, det beror helt på tur och tid!
Snälla ni som tänker åka.. Åk genom en organisation!! Tänk om det skulle hända er att ni vill byta familj eller vill hem, att ni absolut inte trivs. Om ni åker privat har ni ingen att vända er till om stöd eller hjälp, ingen! Tänk efter före!

Jag är glad att jag har er också.. Som alltid finns, som alltid stöttar!
Tack, vad skulle jag gjort utan er?

/Mirre

An Deiner Seite

Ich will nicht störn, und ich will auch nicht zu lange bleiben.
Ich bin nur hier um Dir, zu sagen.
Ich bin da, wenn Du willst.
Schua Dich um, dann siehst du Mich.
Ganz egal, wo Du bist.
Wenn Du nach mir greifst, dann halt ich Dich.

Wenn Du die Welt nicht mehr verstehst,
und jeder Tag im Nichts vergeht.
Wenn sich der Sturm nicht mehr legt,
und Du die Nacht nicht mehr erträgst.
Ich bin da wenn Du willst, ganz egal wo Du bist. 
 
An Deiner Seite, nur eine Weile.
Du bist nicht alleine




Tack Bill, för att du lyser upp i de mörka!

Lösgodis

Klockan 14.27

Jaaaa, de har lösgodis här.. Även svenskt! Det står "swedish fishes" ni vet sånna som finns i rött, grönt och vitt typ.. Oh så stod det "German gummy bears" Haha, så sjukt! Vi hittade svenskt godis.. Jag har gått förbi affären innan men gick aldrig in föräns idag.. Perfekt med lite svenskt & tyskt godis, iallafall gummy bears, de är så goda! Det fanns sånna mini, de tog jag de var så söta.. Hahaa. Nu har jag en timme tills S kommer hem med sin playdate. För er som inte vet är det att de har en lekkamrat över och de leker typ.. Så jag ska nog ringa hem och mormor. Jag postade två kort i morse också, det är jättelätt, man lägger dem i brevlådan och drar upp den röda grejen så ser postgubben att där finns post som ska iväg. Jag har fortfarande inte fått min TH DVD, jag vill så gärna se den! Har sett massor av bilder och några klipp, man kan ju inte låta bli. Men jag försöker.. Haha! jag shoppade lite idag också, två tshirts på killavdelningen på forever21 och ett par silvriga leggins på Wet seal.


Macy's

Några barn från en skola sjöng idag

Wet seal

Bebe

JAA! Jag dog!!

Candy heaven! Yumm...

Svenskt godis!

Elin

Jag

Min shopping idag

Godiset och tidningar jag fått låna av Elin (mamman i familjen där är svensk)


Jag saknar er! Mitt hjärta svider... /Mirre

Onsdag

Klockan 09.57

jag måster skynda mig, försov mig.. Oh, drömde så konstiga drömmar om någon dator som skulle sprängas sen vaknade jag av att Elin ringde då hon var klar, så nu ska jag bara klä på mig sen ska jag köra och hämta henne. Jag får äta någon frukost där, på starbucks eller något. De har massor av olika restauranger både upp och nere på Tyson's. Ska försöka ta lite bilder idag också, så får ni se hur Tyson's ser ut :) Nu måste jag springa.. Hörs lite senare... Om jag inte bloggar förän min kvällstid, alltså sent för er så är det för att vi kommit hem försent och S har precis kommit hem från skolan, han ska ha en playdate så jag måste hålla koll på dem, som sagt..

Pussar!

You are not alone

Klockan: 00.00

Jag hade det kul idag, vi pratade om allt.. Mellan himmel och jord och vet ni vad?
I morgon ska vi till Tyson's. Hon heter Elin föresten och verkar vara hur snäll och gullig som helst. Jag är glad att en bit av mitt stora pussel har fallit på plats. Jag har kontakt med en svensk tjej som bor två minuter iväg med bil. Hur bra som helst! I morgon är det jag som kör, hon körde idag och jag måste ändå öva lite på gatorna här, bilen är det inga problem med eftersom det är en automatare och man slipper tänka på att det är en ny bil med annat dragläge.
Som vanligt lyssnar jag på Michael Jackson, han har verkligen fått mig att vakna till, upp till verkligheten. För några år sen, när jag och mitt ex fortfarande var tillsammans fick han mig att bli lite smått beroende av Michael men sen försvann han samtidigt som mitt ex men nu har han kommit tillbaka igen, rätt tidpunkt tycker jag också. Jag älskar hans musik och framförallt rösten. Jag får gåshud! Föresten så är mitt ex just nu i Australien och jobbar, vi har kontakt och så. Det känns skönt, så man vet att han mår bra där borta!
Jag tänkte kolla på ett avsnitt till av andra avenyn nu, jag sparar dem så länge jag kan eftersom de slutar sända nu i december fram tills mitten av januari men då kommer dem med nya tider och längre avsnitt, how fun! Och vet ni vad, jag har fasiken tvätt i maskinen, eller i torktumlaren att plocka ut.. Får ta det i morgon för klockan är för mycket. Orkar knappt resa mig! Ackack.. I morgon är jag ledig fram tills halv fyra, det känns skönt! S ska ha en playdate så jag ska hålla ett öga på dem. Det är föresten det tråkigaste med playdates, att jag ska hålla koll på dem, om de låser in sig på rummet då? jag får panik!! Får ta itu med det i morgon...

Godmorgon på er!


Bjuder på en av de HETASTE bilderna jag skådat på Georg.
He's yum!

Starbucks

Klockan 19.00

Jag och en svensk Au Pair här ifrån ska iväg till starbucks ikväll, första gången vi ska ses ikväll. Hon har varit här tre veckor längre än mig. Wish me luck! Jag behöver detta! För första gången på de här dagarna lossnade en stor bit av stenen inuti mig. Skönt! Fast där är mycket kvar av stenen, bit för bit ska falla bort. Hoppas det inte tar en evighet. Jag måste säga själv att jag förtjänar detta. EN svensk tjej som bor några minuter ifrån mig med bil ska jag träffa om en timme. Jag känner mig speciell! Om en halvtimme ska jag läsa med M sedan natta henne, mamman är på jobbet och pappan ska åka med S till en aktivitet och då är jag själv med M. Absolut senast nio kanb vi komma iväg till starbucks då pappan kommer hem med S och kan ta över. Nu ska jag ladda en maskin med min tvätt, har inte tvättat sen jag kom hit.. Gud så mycket smutstvätt jag har att ta itu med.. Sov gott ni nattugglor. Bloggar när jag kommer hem igen så ni har ett nytt inlägg att läsa i morgonbitti.. Sov så gott!

Kramis!

Verloren

Ussssch! Jag trampade nyss på ett russin! det ligger sånna i hela mitt rum känns det som, igår satte jag mig på ett. Not nice. Det ända jag suktar efter är vätska: Vatten, cola, tropicana och "special water" som de säger här till barnen, det är smaksatt kolsyrat vatten.. Haha! Anyways.. Jag ska hämta M vid busshållsplatsen om en halvtimme och just nu sitter jag och trycker i mig nått att äta, jag har ingen matlust för fem öre. Skulle lika gärna kunna skita i att äta helt.
Jag och en tjej som bor typ 45 min från mig planerar lite iför den 20onde, vi ska nämligen åka till New York city i en dag och sen ska jag vidare till Boston, till Sora! Jag kan inte fatta att jag äntligen ska få träffa både Anna (som jag ska till NYC med) och Sora som jag inte fått träffa på flera, flera månader nu! Ska bli så kul. Jag vill åka nuuu! Som sagt så ska familjen här åka till Hawaii över julen, de åker den 20onde till 30onde så jag är ledig då och även på nyårsafton är jag ledig så jag ska nog till NYC då också och fira nyår där eller till DC bara, jag får fundera på det. Hihi..
Vet ni vad jag saknar mest? Min "tråkiga" vardag hemma. Att inte göra någonting, att bara vara hemma med familjen hela dagarna och slappa. Det saknar jag mest. Oh, att bara gå i på väla för att det ska eller ringa och snacka i timmar med kompisar om ingenting! Hoppas känslan inte sitter i förlänge. Oh, Michael Jackson gör inte saken bättre heller med sina låtar. Skönt iallafall att jag inte är ledsen just nu. Kunde varit. Men jag försöker!

Mirre


Essen! Inte för att jag är hungrig men jag måste..
Vitlöks couscous med en sallad till och Diet coke (Här köper typ ingen vanlig cola)

Fuck...

Jag råkade precis ta bort alla era fina kommetarer som jag skulle godkänna.. Typiskt när man inte låter datorn arbeta som den ska! Haha.. Så om ni inte ser er kommentar, lugn jag har läst den :)

Tisdag

Hej alla underbara! Jag vill först och främst tacka för alla era värmande kommentarer, jag blev jätteglad när jag läste vartenda en och det är klart att ni hjälper. Ni är en del i mitt liv ju som läser min blogg. Ni får inte tro att ni inte gör någon nytta för det gör ni verkligen. I mitt förra inlägg var jag tvungen att skriva av mig, skriva precis som jag kände och idag mår jag lite bättre! Hoppas att det inte vänder ikväll.. Nå vill ni veta vad jag ska hitta på idag? Jag ska alldeles strax gå upp och ta lite frukost, funderar på att ta en bagel och lite flingor som vi köpte igår (jag valde) hihi. Sen ska jag ner till min våning och fräsha upp mig lite för mamman kommer och hämtar mig om ungefär en timme, då ska vi åka till Tyson's köpcenter som ligger 5 minuter här ifrån, jag är glad över att jag har Washington DC's största köpcenter så nära mig! Jag har inget planerat senare förutom att hämta barnen vid busshållsplatsen sen kolla så att de gör sina läxor (om mamman inte ör hemma och gör der dvs.) Jag har inte kommit igång med mitt "jobb" än eftersom både mamman och pappan är hemma nästan hela tiden, de jobbar ingenting denna månaden typ. Det är bra för då kan de visa mig vart allting är och jag får lite tid på mig att lära mig vägarna som jag ska köra osv. Hoppas ni har det bra där hemma? Och om det är någonting ni undrar om Au Pair som kanske själv vill åka eller som ska åka så kontakta min mail: [email protected] istället för att fråga i en kommentar, mycket lättare! Nu ska jag iväg, vi hörs lite senare I kväll för er tid!

Kramis!


Min goda mat igårkväll, tur att städerskan kommer idag för
jag har pastasåsfläckar överrallt på skrivbordet... Hmm!


Min bästa vän... Om jag inte haft tillgång till datorn
eller internet hade jag varit mer deppig!


Oh, Skittles! Ni kommer få dras med att jag tjajar om dem godisarna...
Men eftersom att det INTE finns något lösgodis här är jag
väldigt glad över att jag funnit mina favoriter.

Sie haben mir...! Oder?

Okay, where do I start? Detta är en STOR kulturchock! Jag förstår det. Men samtidigt känns allt fel? Hur kan det kännas fel när detta är det jag velat göra så himla länge... Jag tror att jag förväntade mig mer, fast det kanske kommer efter hand? Det är vädligt svårt att förklara känslan jag har i kroppen just nu men om ni ser det som att man vill åka hem men samtidigt stanna och det ena väger över det andra hela tiden. Hur mycket jag än vill hem så vill jag ge allt detta en chans, jag måste bita ihop och tänka positivt. Alla pusselbitarna faller inte på plats på fyra dagar, det lär ta minst en månad innan man fått grepp om allting. Inom mig vill jag att allting ska gå ihop lika snabbt som man vänder på en femtioöring. Under de här fyra dagarna jag varit i familjen har varje dag gått uppochner, för varje dag som gått jag har gråtit och kännt stressen inom mig nästan krypa ut synligt! Undrar om de ser på mig att jag inte är "ok" med läget än? Jag undrar om det är lika jobbigt för dem som för mig, tror inte det, men de måste också vänja sig vid att ha mig i familjen och tala om för barnen att jag är den "nya" som kommer och ska bo här ett år. Inte lätt varken för mig eller barnen.. Jag undrar hur det känns när allting vänder och man helt plötsligt trivs, jag undrar hur länge det kommer ta innan man kommer in i rätt rutin och i denna sjuka livsstil om det ens kommer vända? På föreläsningen nämde de någonting om att många av oss kommer ha det svårt att komma in i vardagen här och för vissa fungerar det hur bra som helst för direkt. En av mina vänner var ledsen i flera veckor innan hon vande sig vid livet här, på andra sidan jorden.

Tänk dig att "flytta" bort från alla dina vänner, din underbara familj och kanske även din pojkvän helt ensam. Ensam! Det gjorde jag. För en vecka sen satte jag min på planet till en ny verklighet. Verkligheten klarnade inte upp förrän jag var här hos min värdfamilj. En otroligt obehaglig tanke egentligen. Jag sitter i ett hus femton minuter från USA's huvudstad Washington DC och vet knappt vad familjens hemnummer är. Mitt huvud är tungt och mina ögon svider av alla tårar som passerat. Att våga ta sig till ett land som är långt, väldigt långt hemifrån där de inte lever samma liv som hemma, de pratar inte samma språk och de har inte samma regler är tufft. Jag trodde aldrig att jag skulle göra någon sådant här när jag gick i högstadiet. Då skulle jag bli polis hemma i sverige och inte visste jag att jag skulle hamna här, det vet man aldrig! Man kan aldrig heller veta om man tar rätt eller fel beslut förrän man ser resultatet i slutändan!
Jag väntar och ser... I hopp om att jag tog rätt beslut!


Godnatt/Godmorgon!

Sorry!

Jag har ingen lust att blogga nu, jag är jätte deppig! Jag vill bara hem... Förlåt!

Måndag

Hej! Sora här! Har Mirre i telefonen just nu "Jag kommer inte in på internet just nu. Det är något problem med uppkopplingen till nätvärket här. Det kan bero på att de håller på att lägga om golv i hallen och att de har råkat kapa en nätverkssladd..En av pappans anställda ska komma senare och kolla på uppkopplingen om vad som är fel. Jag ska snart hämta barnen vid busshållplatsen sen ska vi på deras fritids aktiviteter. Vi hörs om ett par timmar igen då jag antagligen kommer in på internet! När jag har kommit in i mina arbetsrutiner kommer jag blogga oftare, som innan! Så oroa er inte för det"

Ha en bra dag! Jag lägger in bild på Mirre och mej.




T.G.I Friday (sunday)

Här är bilder från idag, efter Au Pair mötet åkte vi till Tyson's!
Jag och Julia på T.G.I.F (en Au Pair 20 min från mig som kommer från Tyskland)

Yum! Jag åt pasta med lax och grönsaker

Min lilla shopping jag kom hem med från Urban Outfitters, ett linne och en jacka på rean
Linnet - 19.99 $ (org. 38.00 $) Cirka 169:-
Jacka - 39.99 $ (org. 108.00 $) Cirka 330:-

Nagellack på Urban Outfitters 5$ Crika 42:-

So I wanna say thank you cause it...

Makes me that much stronger, makes me work a little bit harder. Makes me that much wiser, so thanks for making me a fighter. Made me learn a little bit faster, made my skin a little bit thicker. Makes me that much smarter... so thanks for making me a fighter!



How? I dont know, you just make it. Thank you!

Söndag

Klockan: 10.38

Godmorgon på er (från andra sidan jorden)
Jag ska snart upp och äta frukost, har inte mycket att säga, känner mig rätt tom på ord just nu! Inget negativt bara de att jag är HUNGRIG. Haha! I eftermiddag ska jag, mamman och M åka iväg till ett stort köpcenter här i närheten, ska bli så roligt. Det är en del grejer jag behöver inhandla som platttång, underkläder och lite andra kläder. Jag fick min första "lön" igår också, dock har jag inte börjat jobba på riktigt än utan är bara under upplärning av mamman, jag följer med på vad jag känner för som har med barnen att göra, det kommer aldrig bli någon tvång att följa med på allting om mamman eller pappan redan är med dem. Jag vet inte när jag kommer börja jobba på riktigt än, det tror jag kommer automatiskt, någongång nästa vecka skulle jag tro, så denna veckan blir en upplärningsvecka. Eftersom att mamman inte jobbar regelbundet så är hon hemma väldigt mycket nu. Det är skönt tycker jag! Nu är jag så hungrig, funderar på att äta flingor och en bagel, vad ha ni ätit till frukost i morse? Ohh, mamman ringde nyss, Vi ska ha ett möte idag med andra Au Pairs, jag blev väldigt glad nu! Hihi.. Vi ska samlas klockan ett! Wish me luck..

Puss!

From Addie

Det är något fel med samarbetet mellan Photobucket och blogg.se så ni får en länk istället ni kan klicka på, det är en video från min vän Addie som bor några timmar ifrån vart jag bor just nu. Hon är så söt! Här kan se se hennes välkomst video till mig. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, gud detta har varit en lång kväll med mycket blandade känslor. Bli inte oroliga där hemma, jag mår bra bara lite regular homesickness! :) I feel just fine right now! Eller? Äsch, det går i vågor!

Thanks Addie! I'll meet up with you very soon, and I'll call you too! ♥


New York by night!


Godmorgon på vissa av er som är morgonpigga? ;)

Ett gott skratt

Ni förstår säkert att detta är en STOR omställning för mig, att vara här i ett år känns hopplöst precis nu och jag vill bara hem. Men det känns så, i början. Jag har pratat lite med en annan Au Pair som bor inne i DC och hon har varit här nu i tre månader, hon stöttar mig verkligen och vi ska snart ses. Vi har pratat väldigt mycket långt innan hon skulle åka också. Jag kollade igenom mina videos på youtube och hittade denna som är på min bästa vän Terese som jag saknar enormt mycket. Jag skrattade nyss och kännde mig bättre för stunden. Det gjorde min kväll, jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll är trött, har varit det hela dagen.. Klockan är lite över halv tio på kvällen här. Hoppas de första veckorna springer iväg snabbt så jag kan komma in i mina rutiner. Jag längtar redan hem, inte pga dagarna jag varit borta utan tiden som återstår, då man tänker på att det är 362 dagar kvar... Jag längtar till familjen och vännerna!

I give you Tirre ♥

Xtina at CNN

Med låten "Beautiful", någon vackrare finns inte än hon och hennes röst!




Tired

klockan 15.49

Heey! Alles gut? Jag sitter just nu och kollar på Andra Avenyns avsnitt från denna veckan. Hann inte kolla på dem i söndags dagen innan jag skulle åka iväg.. Mamman och barnen har varit iväg nu ett tag, de är iväg på S basketträning och M hängde med.. Ni undrar kanske varför jag skriver S och M? Jag får inte skriva ut deras namn på internet eller lägga upp bilder som har med familjen att göra. Självklart bilder på mig själv men inte bilder på huset och så. Det förstår ni säkert. Idag var vi somsagt iväg på Target köpcenter och handlade det jag behövde men jag missade ändå hälften av vad som stod på listan eftersom jag glömde den här hemma på rummet.  Pappan är på dett bröllop ungefär en timme härifrån med flyg, så barnen och mamman stannar här med mig. De ska iväg efter S träning och äta pizza sen kolla på julbelysning en bit härifrån här som är väldigt berömt för sin belysning... Jag smsade mamman precis och sa att jag ville stanna hemma för jag har ganska ont i huvudet, hon frågade själv innan om jag ville med eller inte så det är inget tvång..
Haha, jag ringde nu och hon kunde inte svara på smset, hon visste inte hur man gjorde från hennes tele så hon skulle precis maila mig från mobilen men jag ringde så hon hann inte.. Så snäll hon är, hon frågade om hon skulle köpa med mat från den italienska restaurangen de ska till men ja har faktiskt ätit här hemma, precis. De dem hade samma dag som jag kom hit, då hade de ju en fest för pappan.
Nu ska jag kolla klart på Andra Avenyn, svara på en del frågor på min bloggmail och äta skittles, yumm! Barnen och mamman kommer hem vid åtta tiden så jag är själv fram till dess och jag har lite att sysselsätta mig i..

Kramis och godnatt på er!

Shopping


Min shopping från Target

Favoriter

De svenska tjejerna och jag



Skriver mer snart! Pratar med Tirre på skype..

Lordag

Godmorgon mina fina lasare! Har ar klockan bara 10 pa morgonen och vi ska alldeles strax till Target.. Jag hinner inte skriva sa mycket nu. ska ivag nu typ sen ska vi hem och da kan jag skriva lite langre. Ska beratta om en grej osm sexaringen REDAN har gjort, jag forvantade mig det.. Haha! Ska beratta senare. storebror S ar 8 ar och det ar faktiskt till mig vi ska kolla college! Nu ska vi aka.

Puss & kram, Mirre

Playdates

Klockan 17.16

Barnen leker just nu, storebror S har tva vanner har och lillasyster M har en. Vi ska snart aka ivag till synagogan, S ska sjunga och de bjuder pa mat, det ska bli roligt. Jag traffade barnen idag vid halv fyra, de kom ut fran skolbussen och lillasyster M som ar 6 ar log jatte mycket och var inte alls blyg men storebror S hade med sig tva kompisar direkt hem sa vi har inte hunnit prata sa mycket som jag och M. Vi har lekt jatte mycket pa hennes rum och hon har gjort teater for mig med sin elgitarr (plats saklart, haha).
Pappan kom nyss hem fran gymmet och sa att hans mobil blivit stulen, han glomde den dar nagonstans och nu ar den borta, sa jobbigt! Hoppas de hittar den. Jag och mamman ska sitta ner i morgon och kolla lite olika college och handla, vi hann inte det idag. Nu maste jag rora pa mig, vi ska alldeles strax ga och jag ska byta om bara.

xo, Mirre

At the family's house

klockan: 12.04

Heeeey my babes!
Nu ar jag framme och nastan "all set" Det enda som saknar ar internet pa min laptop, wireless fungerar inte just nu men jag far lana pappans dator nu sa lange darav de amerikanska tangentbordet. Jag ar haaar!! Kan knappt forsta det. Helt sjukt! Jag kom igar vid halv elva tiden, barnen hade gatt och lagt sig saklart eftersom de har skola idag, men storebror S ville vara uppe och traffa mig men det hade han inte fatt, hihi! Jag har faktiskt inte traffat barnen an, jag fick sova ut idag sa mamman och det var valdigt skont, for de har dagarna pa forelasningen har varit kampiga, upp tidigt och langa dagar men jag klagar INTE, jag har lart mig otroligt mycket, deet var varit valdigt larorikt. Mamman akte ivag for ett tag sen till sitt jobb. och jag har nastan precis atit frukost, bagel med creme cheese och jordgubbssylt med flingor och tropicanajuice. Vi ska aka och handla lite senare idag, jag behover schampoo och annat som jag inte tog med mig under de rforsta dagarna i Stamford och New York.

Jag har varit pa en egen rundtur har i huset, de ar valdigt, valdigt stort med tre vaningar. Jag har undervaningen for mig sjalv med eget badrum och tvrum. Jag hann ata en skitgod paj igar innan jag gick och la mig, det var macadamia chocklad paj, typ. De hade haft en stor middag genom pappans jobb har igarkvall innan jag kom. Det kom precis ett par killar som skulle hamta alla bord och stolar som de hade har igar till alla gasterna och JAG fick skriva pa ett papper, for att bevisa att de varit har och hamtat de, haha! Hoppas inget blir fel nu.. Neejda, det ska nog ga bra.. Far saga till mamman nar hon kommer hem bara.

Trakigt nog kommer jag inte ut pa msn har pa denna datorn, jag vagar absolut inte ladda ner msn eller sa fast att det ar i programlistan. Detta ar ju pappans jobbdator sa jag ar extra forsiktig och gar bara in pa det som jag "maste" kolla. Pa mandag kommer min DVD "caught on camera" med Tokio Hotel, ska bli sa spannande att se den. Jag har fatt reda pa vart familjen ska till over julen, darfor jag ar ledig alltsa, de ska till Hawaii, sa skont for dem! Ar lite avis men jag ska till Sora och fira jul dar och sa ska jag forsoka fa hit en van ocksa som bor i narheten.
Hoppas allt ar bra med er dar hemma, beratta garna om nagot drastiskt hander.. Hmm, eller nej! Haha gor inte det.

Tanker pa er mamma, pappa och Molle


Puss, Mirre

Stamford railstation

Klockan är 16.05 (sex timmar bakom er)

Jag och Sofie (en av de svenska tjejerna) sitter på stationen nu och väntar på att vårt tåg ska komma som ska ta oss till våra värdfamiljer, det är så spännande vi sitter här och stressar upp varandra fast att det är mer än fem timmar kvar tills vi kommer fram. Tåget avgår om ungefär en timme och vi sitter här precis innanför spåret. Här är många andra Au Pairs som ska ta samma tåg så vi är inte ensamna... Jag lägger upp fler bilder från NYC senare, oroa er inte. Det tar bara så himla långt tid att ladda upp bilderna här av någon anledning, nu ska vi snart på tåget och mot värdfamiljerna. Om jag inte bloggar på ett tag förstår ni varför, då är jag i fullgång med att lära känna min värdfamilj och packa upp osv.. Ha en bra helg om vi inte hörs innan helgen är över.

Kramisar, Mirre


Här kommer lite bilder från Stamford och New York!
Jag och Angelica i bussen precis när vi landat

Min välkomstgift från familjen!

På Macy's VS!!!

Forever21

Hittade en snygg jacka fast jag köpte den inte, ville haft en storlek större!

Jag på föreläsningen igår

Angelica, Sofie och jag i New York City!

Snabb update!

Hinner inte blogga, FÖRLÅT! Men jag försökte med min dator här på hotellet nu efter vi hade käkat lunch men det tåg sju svåra år och det kopplades av hela tiden. NU ska vi in igen jag tror jag hinner blogga innan jag åker till familjen eftersom jag har lång tid till mitt tåg går. Nu har vi en timme kvar på föreläsningen sen ska vi iväg till respektive, jag är så nervös... Ni anar inte! Jag har det jätte bra och maten är okej, mina rumskompisar är hur trevliga som helst och jag sitter med tyskarna och snackar hela tiden, de är väldigt trevliga.. Även mina svenska vänner såklart. Vi är som en sekt, haha!
Nej nu måste jag springa.. Det blev ändå ett litet inlägg till er..
Kram på er, hörs snart igen.

Ps. om jag kommer in på internet innan tåget går så lägger jag upp bilder! Bloggar från en annans dator nu.. :)

xo, Mirre

3 december i Stamford

Vi har precis fått i oss lite mat, vi har lyssnat på röda korsets föreläsning hela dagen och ska ner nu igen om en kvart och lyssna ytterligare två timmar. Det är väldigt lärorikt och intressant. Jag har lärt mig väldigt mycket på de här timmarna idag. Nu ska vi göra praktiska övningar som de lärt ut. Efter föreläsningen ska vi till NYC, can't wait!! Ska bli så spännande att se allting på riktigt. Föresten, jag hade rätt, min rumskamrat snarkar. Jag är synsk, lovar!

I morgon avslutas de här dagarna i Stamford och vi ska till våra respektive familjer, jag fick ett mail från dem idag där de skrev bla. Att vi ses i morgon, det känns så konstigt efter flera månaders email snack bara och nu ska man äntligen träffa familjen, i morgon! Helt sjukt.. Hoppas ni har det bra där hemma, hörde att det var kasst väder i Skåne? Här är det strålande sol och skön luft, tror det är upp mot (nästan) 10 grader här. Jätte skönt!

Vi blir väckta i morgon halv sju till frukosten sen ska alla våra väskor tas ner vid åtta tiden så det gäller att de är färdigpackade tills i morgonbitti, funderar på att fixa det ikväll när jag kommer hem från NYC, vi lär vara hemma senast elva på kvällen, klockan är ju bara snart halv två på dagen här och hos er är det kväll i sverige. Jag är inte alls lika trött längre som jag var igår, det börjar redan bli bättre, hoppas man kommer till rätta med tröttheten tills på måndag då jag börjar jobba på riktigt, eller jag vet inte om famijen börjar direkt men de här på organisationen anade att man börjar direkt efter helgen som är en upplärnings helg då man får tillgång att prata med familjen tillsammans med en ledare från organisationen i vår stad, alla städer har ett litet ställe där man har möte en gång i månaden ungefär. Då kan man ställa alla frågor man vill och allting som man undrar och är osäker över.

Nu ska vi ner till röda korsets föreläsning igen!
Tyvärr inga bilder idag heller men det kommer, I promise! ;)


Puss, Mirre

22.19 på hotellet

Godmorgon på er! Godnatt för mig, denna omställning känns helt okej faktiskt, trodde att det skulle vara värre för ja kommer ihåg både Kanada och Thailand, det var hemskt. Dock levde vi på ruset i Kanada och kände inte av tröttheten förän vi kom hem igen. Över till Stamford och USA. Jag har det så roligt, nämde jag det? Haha! Jag har fått låna av de svenska tjejernas dator så nu kan jag skriva åäö, min dator fungerar inte med internet här, oväntat!? Jag hatar när det är GRATIS internet så fungerar det inte, det suger!

Vi ska alldeles strax gå och lägga oss, en lång dag väntar i morgon, vi ska först upp klockan sju för frukost sen kommer det några från röda korset som ska prata viktigt med oss fram till lunch sen ska vi få yterligare info från organisationen och efter de kommer den efterlängtade NYC trippen, hoppas den är rolig! Mötet idag var väldigt intressant och roligt. Vi har fått lära oss jätte mycket och skrattat ihop en massa. Efter mötet var vi på Macy's som bara ligger ett par hundra meter bort, hittade väldigt mycket men har inte plats i min resväska riktigt så jag får vänta. Men inget att gråta över, jag kommer bo ett par hundra meter bort från Washington DC's största köpcenter. Inte illa!

Vi fick en ny tjej nu till vårt rum, en från Peru som inte kan engelska (!) Jag frågade henne en simpel fråga som vart hon ska bo efter de är info dagarna sen i USA, hos hennes värdfamilj alltså, och vet ni vad hon frågade då? "Do you speak spanish?" Ehh, nix... Det gör jag inte. Tror hon att hennes värdfamilj pratar spanska med henne sen? Hon kommer ha det jobbigt tror jag. Stackare! Jag hoppas att hon inte snarkar bara, då kan jag INTE sova. Hon ser ut som en sån som snarkar, i mina ögon iallafall. Ta inte det fel, jag dömmer ingen person utan bara ser att hon är en snarkare.. Haha!
Nu ska jag gå in och sova, är faktiskt lite trött. Tysken duschar just nu och kanske vill ha lite privat tid, så jag och sofie sitter faktiskt i hallen och luffar. Alla som går förbi oss skrattar bara, det ser säkert konstigt ut. En dam frågade precis om vi var utkastade från rummet, man kan nog tro det. Kan försöka lägga in lite bilder i morgon som vi tog idag, hoppas jag hinner blogga innan NYC trippen annars lär ni sova om jag gör det när vi kommer hem...

Puss!


I Stamford

Tyvarr gar det inte att koppla upp sig med min laptop pa hotellet an, vi ska fixa det senare sa jag kanske kan koppla upp mig ikvall (USA tid).
Ni far lida med att inte se de svenska å, ä, ö (kopierade fran msn, hahaha!)

Nagat problem med mina mobilblogginlagg, hoppas de kommer upp i efterhand sa att ni kan se dem! Nu sitter jag pa ett bibliotek har i Stamford som ar ca en timme utanfor New York, vi har haft det jatte bra, trffat alla Au Pairer och fatt massor av info, det ar mycket sa har i borjan men det ar kul. Vi anlande igarkvall pa flygplatsen vid halv fem tiden och blev upphamtade av en buss som tog oss till var hotell dar alla andra Au Pairer ocksa skulle bo fran samma organisation. Vi fick info i garkvall nar vi var framme pa hotellet och sen fick vi lite mat i magen. Vi var sjukt trotta efter flygresan (jag akte samtidigt som tre andra svenska tjejer, vi kommer valdigt bra overrans, det ar dem jag ar med for det mesta har i Stamford).. Vi gick direkt upp till vart rum som vi inte visste vem/vilka vi skulle dela det med, jag hamnade med en tysk tjej som ocksa ska bo i Washington DC fast inte alls pa samma stalle som mig utan langre utanfor..

Denna morgonen vaknade jag sakert vid fem, helt klar vaken.. haha! Men sen somnade jag om och vi blev vackta klockan sju av telefonen som sa att det var dags for frukost. Vi gick ner och at sen efter frukosten var vi pa mote fram tills nu ungefar, vi har hunnit med att ata ocksa det blev tacos idag. Snart ska vi tillbaka och fa mer info i nagra timmar och vara transfer detaljer till familjerna.. Ohhh!! Min vardfamilj gav mig en present upp till mitt rum pa hotellet, det var designade cookies fran en butik i NYC, de hade byggts upp som en stor buket av blommor och allt ar atbart, de onskade mig en trevlig vistelse i NYC och de langtar efter att fa traffa mig. Sa fint av dem!

Om jag inte bloggar igen beror det pa att det inte gick att koppla upp sig pa internet pa hotellet eller att vi har jatte mycket att gora, i varsta fall hors vi nar jag ar framme pa hotellet eller kanske pa taget pa vag hem till dem, hoppas de har Wifi dar. I morgon ska vi till NYC, ska bli sa himla kul, langtar!!! Vi ska dit pa kvallen och vara dar till midnatt, se all belysning och fa den riktiga bilden av en amerikansk jul.. Hoppas ni har det bra dar hemma i Sverige, jag har det toppen!! Lite pirrig infor de forsta motet med familjen men det ska sakert ga bra.. Nu ar min datortid snart ute.. Hors antingen snart igen eller om nagra dagar.. Don't you dare leave me! *puppyeyes*

Maste bara saga att det sitter en gubbe bredvid mig och halv stonar,
haha! Han ar inne pa nagon dateing site.. Lite nasty! URRRK!



Puss & kram fran Mirre i Stamford, CT

I Zurich

Haaalloooo Leute! Jag glömde helt bort att de pratade tyska i denna delen av Schweiz. Me lajk! Jag sitter precis utanför gaten, kändes som om jag inte skulle hinna men det gjorde jag allt och har tom. tid över till att blogga, fantastiskt! Hoppas jag inte kommer få massa frågor nu, det sa de på ambassaden att jag slipper, iallafall de frågor då de kan bli jobbigt, antagligen frågar de mig hur länge jag ska stanna (fast att det står i mitt visum) och hur många barn jag kommer ta hand om osv. Inget jobbigt alltså!
Jag har fortfarande inte ätit för er som är intresserade, haha! Jag "hann" inte innan, ska se om de har något gott här vilket jag INTE tror, för när vi var i Genéve på TH konserten där så fanns det inget gott alls i deras matbutik så jag förväntar mig ingenting. Här i säkerhetskontrollen fick man ta av sig skorna och allt, jobbigt faktiskt för jag har ju de nya puma och de måste man knyta upp sen knyta på igen, sen när man är stressad också är det mindre kul. Nu borde vi snart få gå på så jag ska avsluta... vi kommer inte höras på ett tag nu, kanske inte föräns i morgon eftersom jag tror att jag är väldigt trött när jag kommer fram då klockan bara är fyra på dagen i New York och hemma är den tio på kvällen (?) Tur man har koll på vinter/sommartiden! Hmm...

Puss!

På Kastrup

Nu har jag precis satt mig till rätta, väntar just nu på att min gate ska komma upp så jag vet vart ifrån jag ska flyga och var jag framförallt ska gå någonstans. Tur man inte är nervös för sådant när med flygning och terminaler, att hålla reda på allt är jag inte orolig över det minsta! Jag är så resvan så det är lugnt! Jag vinkade av mamma, pappa och syrran innan säkerhetskontrollen, det kändes bra. På något sätt har mitt lugn lagt sig efter igår, då vad jag väldigt ledsen över att jag skulle lämna alla där hemma. Det kändes tungt!
Jag är så hungrig, funderar på att köpa mig lite frukost. Det blir isåfall min andra måltid redan och klockan är bara halv nio på morgonen. När man är uppe i ottan blir man snabbt hungrig ju. Vi kom på ett ord som kan vara skånskt i bilen påväg till kastrup, min pappa kallade en bil (!) för "fobeck". Någon som hört det innan som inte är skånsk? I varjefall så är det ett ganska hårt ord, man kan översätta det till "idiot" dock är det värre att säga fobeck...
Nog om det, Jag vet att jag har många som kommenterar flitigt, jag gillar att läsa era kommentarer, läser alla och uppskattar dem, de positiva såklart. Ni som aldrig vågat kommentera, do it!! Jag bits inte, jag älskar att läsa era kommentarer.. Nä, nu ska jag nog kolla om gaten har kommit upp, jag sitter så olägligt precis bakom skärmarna och såklart är de vända på fel håll.. Haha! Nu har jag även ändrat och lagt till en kategori till, som är mitt år i USA! Även min standar kategori, de blir den nu detta året.



Jag i bilen påväg till Kastrup

New York, here I come

Klockan 04.40 vaknade jag... Trött! Jag somnade aldrig igår, oväntat? Nu ska jag äta frukost för pappa kommer snart och hämtar oss alla, då ska vi börja bära ner mina väskor till bilen. En timmes färd till Kastrup, ska bli skönt att sova i bilen om man nu kan. Jag kan inte fatta att det är idag jag ska till USA, kan ni de? Helt otroligt vad tiden går snabbt. Ta vara på er tid ni har med era käraste nu medan ni går i skolan, då man kanske träffar sin bästa vän varje dag som jag själv gjorde. Nu är man flera tusen mil ifrån varandra snart.
Ni hänger väl med mig på min resa denna dagen? Jag kommer uppdatera från flygplatsen i köpenhamn redan, jag förväntar mig att jag har gott om tid, hinner säkerligen inte uppdatera från Zurich då vi bara mellanlandar i 45 min, skynda, skynda!
Vi ses snart igen!



Jag i lördags!


Puss