Dagens bilder

Jag och sötnosarna utanför Louice innan vi
tog cabben och körde ner till beachen





På stranden



Nu ska vi kolla film.. Puss!

I'm home after a great day

Nu är jag hemma.. Jag, Lois och Nuur har haft en underbar dag i solen, först åkte jag och fixade lite med banken till företaget men sen åkte vi tillbaka till Louice och hämtade hennes fina chihuahua dogs och tog dem med till gröningen, på vägen ner hämtade vi även Anna och hennes kompis som vad DJ för oss tjejer igår, hehe.. Han skulle dock hem. Sen körde vi ner och slappade på gröningen vid havet och busade med Lady och Molly (hundarna).. Vi tog det lugnt i några timmar sen bestämde vi oss för att äta god mat på china town som också ligger i stan, där åt jag friterad kyckling med ris och sötsur sås som vanligt, supergott är det! Sen när vi skulle hem så åkte vi och hyrde en rulle "Pineapple express" som vi ska se nu ikväll, de kommer hem till mig om lite mer än en timme och jag ska hinna duscha, baka kladdkaka och plocka undan lite i rummet. Det var faktiskt Annas önskemål idag, hon sa att hon var sjukt sugen på min kladdkaka, hehe!
Jag fick en ny jobbtid nu, en på jobbet som frågade om jag kunde jobba för henne, så nu jobbar jag fredag, lördag och söndag sen ska jag på möte i morgon vid tio, efter de blir de beachen eller steka i trädgården hos Lois, de har en pool nu, så det blir nog att vi är där, eller så åker vi ut till min pappa där vi också har pool och badar där.. We'll see! Det är så skönt nu när det är sommar och sol, man blir så glad.. Anledningen till dålig uppdatering, men det förstår ni nog, man vill ju ta vara på alla dagar då det är fint när det kan bli kasst väder när som.. Nu ska jag ta ett ryck och så ska jag smsa Louice om att hon ska ta med sin kamera vi hade med på stranden idag så kan jag lägga upp lite bilder sen..

xoxo, M

Pictures with love


Jag igår, innan jag stack till jobbet
 

TITTA KORVEN!!!!!


Mys på gården


Mirre gillar korv


Louice ♥


Jag och Anna (Nuur)


DJ. DIRRTY


Och såhär slutade kvällen...


Vi blev övertrötta helt enkelt och sket i att dra vidare





Asså, hahahhaahaha... Jag älskar dig!

30 juni

Godmorgon
Frukost på balkongen med Louice alldels nyss.
Nu ska vi iväg, ut med hennes små vovvar sen till banken och vidare mot beachen..
Vi hörs senare, när jag kommit hem igen.. Då lägger jag upp bilder från igår.

Puss!


HARRY POTTER...

"Voldemort, Voldemort oh volde volde volde, voldemort.."
 ROLIGASTE PÅ LÄNGE! LMFAO!!


Slowmotion im my fuckin' head

NU SKA JAG

:
Duscha & göra mig i ordning
: Dansa av min trötthet till min syrras cp musik, remix från alice i underlandet, hardcore!
: Försöka dra mitt arsle hem till Anna för att träffa mina älsklingar som varit bortresta ♥
: GRILLA korv och snacka skit med mina favoriter
: Utgång, om jag känner för det. Min trötthet kom nu, pang bom! =/
: Därav mitt fantasifulla inlägg
:)

Visst är jag rolig?
Tror att jag ska klicka hem ett par monster beats headphones som Dr. Dre designat.
 Ganska billiga går bara på 400$ som hittat juuu... Heeeh!

29 juni

Heey peeps! Hur mår ni idag? Jag mår toppen idag. Vaknade klockan halv sju först och tänkte, ska jag gå upp? men niiix alldeles för tidigt, fast att jag gick upp åtta istället så hade jag så mycket tid på mig att jag kunde ta det lugnt, så skönt! Nu sitter jag och har ätit halva min frukost men jag sitter inne i köket, alldeles för kallt på balkongen, det är ingen sol där nu heller =/ .. Får njuta av solnedgången när jag kommer hem istället eftersom jag jobbar hela dagen fram tills åtta och är hemma igen vid halv tio kanske. Som ni vet så kan jag inte blogga under dagen heller eftersom att mobilblogga inte fungerar, jag har redan testat det tre gånger sedan bloggen förändrades lite nu för ett par dagar sedan bara. Så antar att det inte går eller att det är ett nytt nummer.. Kan kolla lite och så får vi se om ett inlägg kommer upp, annars bloggar jag ikväll när jag kommit hem från jobbet.
Ikväll ska vi ut som jag sa igår, förhoppningsvis är vi ett litet gäng som går ut, det är några styckena som är på iallafall. Ska ni göra någonting roligt idag/kväll? Det är säkert fint väder i hela Sverige känns det som, här är det redan runt 20 grader och klockan är innan nio, soltid. Fantastiskt så ska man jobba idag när det är så varmt och igår var man ju så slö och kom inte iväg ut förrän klockan fem. Men så är det när man varit ute dagen innan, man är helt slow i huvudet trots att man inte dricker en droppe alkohol.. Nu ska jag fortsätta att äta mina flingor med färska jordgubbar i, mums! Btw, ni som är sugna på en ny design så har min vän och webdesigner Sofia en designutloggning på sin blogg, var med och tävla vetja! Tävlingen avslutas nu på torsdag så skynda!


- Glöm inte min lilla tävling att ni kan vinna en Yoggi Yalla genom att skicka ett sms, läs mer om tävlingen i detta inlägget.


- Och glöm inte heller att jag ska till Sthlm någongång i slutet av juli början på augusti och kan då sminka, styla hår (valfria "krav" på smink och hår) och plåta de som vill, för ett paket pris av 499:- då det även ingår ca 10-15 digitala bilder. Kravet är att du ska kunna ta dig till Sthlm då eller att du bor där. Ingen åldersgräns och endast seriösa svar, maila mig på: [email protected]. Mer om konceptet kan ni läsa här och ett annat inlägg om att jag ska upp för jobb och samtidigt kan göra detta kan ni läsa här.




22.25

Hej folket.. Hur är läget ikväll!? Bra hoppas jag. Jag har haft en strålande dag i solen, träffade först en vän nere vid gröningen och tog en runda där och njöt i solen. Sen kom jag hem och åt middag på balkongen, solen är underbar man blir så glad av att vara ute i solen, tänkte på vintern innan jag känner att usch, nej jag vill inte ha vinter alls.. Jag och mamma körde sen och hämtade syrran hos en kompis och körde ner till stan för glass i solnedgången vid hamnen, hur mysigt som helst är det i Helsingborg på sommaren, ni som inte besökt denna härliga sommarstad borde göra det (och inte på vintern, hehe)..
Nu ska jag snart hoppa i säng, ska upp och jobba i morgon, åker inte förrän vid tio hemifrån men måste ändå gå upp vid åtta för att inte stressa, gillar inte det på morgonen tycker om att ta det lugnt, äta sin frukost i sin eget takt osv.. Om det är fint väder blir det en lång frulle på balkongen.. I morgon efter jobb blir det utgång på Swea antagligen, det är måndagsklubben där och har hört att det ska vara roligt.. Nä nu måste jag in i duschen och så. Vi hörs i morgonbitti!

Nighty ♥

"SUPERBAD" funny quote


Here is McLovin' the 25 year old Hawaiian organ donor *hahaha*


- "No you're not, no one's McLovin'! McLovin' never existed cus
 that's a made up dumb fucking fairytale name you fuck
"



HAHAHAHA! Ett av de roligaste momenten i filmen.. En helt klockren, underbart rolig film som bara måste ses om ni inte sett den redan.

Stockholm i juli

Tänkte bara kolla med er om någon är intresserad av sminkning, hårstyling och plåtning i Stockholm i slutet på juli/ början på augusti? Jag ska nämligen dit för annat jobb så tänkte komma om någon av er är intresserade. Självklart får ni välja helt och hållet själv vad ni vill ha för sminkning och frisyr, eller så diskuterar vi en tillsammans. Anmäl er på: [email protected] så bokar vi en tid! Priset är 499:- för en sminkning (valfri), hårstyling och plus plåtning i ca en timme. Sen får ni även ca 10-15 digitala bilder skickade till er.

Mer om konceptet kan ni läsa här!


 

   

 

  

Foto, makeup, hår & styling: Jag mroxx.se

Glastonbury Festival 2009




 








Paparazzi/LoveGame



Just Dance



Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)



Poker Face

28 juni

Hej vänner,
I'm up och vääääldigt trött. Jag tog även med mig kameran men inga bilder togs, inte en enda och det stör mig lite för äntligen när jag tar med mig kameran så knäpper jag ingen bild, haha.. Igår hade jag väldigt trevligt med mina vänner ute, jag stack först hem till Karro där vi satt några stycken och snackade lite, de drack och så sen drog vi vidare till Tivvan och försökte komma in på Cardinal eftersom vi stod uppskrivna på listan som min vän och DJ fixat men sen när vi kommer och ska få stämpel så säger kvinnan i kassan till vakten "Och alla är över 25?" då förklarar han att vi inte är det men att det är okej ändå, då säger hon "Nej, det är 25 här idag!" Riktigt surt.. Aja det var bara att vända igen, förstår inte att hon kan bestämma det av alla som jobbar där? Möjligtvis ägaren av stället, hehe.. Skitsamma för vi hade dubbelt så roligt på tivvan i vilket fall som helst, har alltid kul där. Jag och mina vänner dansade som vanligt sen träffade jag en väldigt fin kille från Danmark, vi satt och snackade tills festen var slut vid fyra och sen drog jag hem och agerade taxi först åt mina vänner (vilket jag alltid gör, jag är så snäll hihi) jag kom i säng vid fem tiden och är helt slut idag. Borde träna och det ska jag också göra, ut och gå en power walk blir det..

xoxo, M

Ändrade planer..

Jag är hemma igen, var en snabbis i Ystad med en vän som är dansare bakom Starpilots, ni vet melodifestivalen "cus tonight I'm gonna take you higher..." anyways, jag valde att åka hem istället så jag hoppade in i bilen med en DJ som ska spela på cardinal ikväll, ångrar definitivt inte att jag valde att åka hem för jag blev så lycklig av vad jag fick höra på vägen hem i bilen.. Jag skulle egentligen stannat i Ystad med dem och varit med och festat och så men kände att jag ville hem. Lucky me! Nu ska jag ut med mina vänner, blir en runda på cardinal och tivvan förmodligen. Cardinal för att hälsa på min nyfunna vän och DJ. Vi hörs i morgon!

xoxo, M

I'm out

Hinner inte skriva så mycket, ska iväg nu och kommer inte
hem förrän i morgon någongång, berättar mer då! Trevlig kväll! ♥

/Mirre



En glad Mirre efter Tokio Hotels gig i Toronto på Mod Club

so long

Nu ska jag ner på stan med mamma blev inget Malmö för oss, båda känner sig lite stressade inför ikväll och vi vill kunna gå där och strosa utan att ha någon tid att passa så det får bli någon annan gång. Fick även redan på varför jag inte skulle jobba idag, det var så många kunder som avbokat idag pga vädret såklart, vem fasen vill stå inne i en fotostudio frivilligt i detta solsken? Ikväll får vi se vad som händer, ska kanske med en vän som ska jobba idag. Berättar mer sen.. Nu ska vi pysa ner på stan, hoppas ni får en fin dag. Kram!

  

27 juni

Heello ma babes! What's up today? Jag sitter på balkongen och har precis ätit en god frukost med jordgubbar, nu sitter jag och dricker lite té. Det är inte fullt så varmt idag som det varit igår och förregår tycker jag, det blir väl de snart men solen går i moln ganska ofta, tråkigt! Idag skulle jag jobbat, ni undrar sägert varför jag sitter här och skriver men min makeup manager har missat att skriva in mig på schemat idag, man ska alltid ringa dagen innan och checka med dem i receptionen så att man står med på morgondagens schema men nu gjorde jag inte de, antagligen har han missat som sagt och jag hörde med en av dem som också jobbar där som jag gick i samma klass med i gymnasiet och hon sa att det hänt henne också, lite tråkigt men jag ska iallafall ringa dit nu vid tolv för på måndag ska jag jobba och vill inte missa fler tider.

Idag ska jag och mamma hitta på någonting roligt, egentligen tänkte vi på Malmö så vi får se om vi tar en sväng dit idag, isåfall kör vi, de går fortare och är billigare. Oh jag kan inte heller sluta tänka på Michael, tänk att han var yngst av alla brödrar och han försvinner först men samtidigt så har han varit med mest också av alla dem och hans liv har varit på scenen. Stackars hans barn, så hemskt! Barnen som är så unga också.. 7, 11 och 12 år. Kan inte vara lätt! Många spekulerar om att det var självmord, jag har väldigt svårt att tro det, jag tror inte att han vill lämna sina barn efter sig, verkligen inte och speciellt inte sina fans heller.

Hoppas ni har haft en bra början på helgen, fint väder och allt. Igår var det antagligen roligt ute i stan, synd att jag inte drog ner men jag som trodde att jag skulle jobba idag, får ta en runda på stan idag istället. Nu ska jag snart in igen, duscha och göra mig i ordning så får vi se vart dagen för oss..


xoxo, M

YOGGI YALLA TÄVLING

Här är en rolig och god tävling till er mina läsare, jag fick en förfrågan härromdagen om jag ville lotta ut den nya yoggi sorten "pink flamingo" från yalla. Självklart ville jag det, en rolig grej ju plus att den är god. Jag fick 100 st kuponger att lotta ut, så ni 100 första som skickar ett sms (vanlig smstaxa) med koden "KUPO BLOGG106" till nummer 72130! Jag informerar er när koderna börjar ta slut så ni slipper skicka sms i onödan. I smset ni får tillbaka ser ni koden ni kan använda samt var den fungerar att hämta ut.


Ni som deltar kan skriva en kommentar tycker jag ;)


Konsert i Paris

Parc Des Princes 21/6 -08
I bangrunden ser man mig med Sverigeflaggan till höger
 med mina två vänner Märtha och Celine ♥


Power walk i sommarvärmen

Jag kom precis hem från en träningsrunda, jag och mamma tog en lång runda sen upp mot skogen och körde lite intervallträning i trapporna och backarna, nu är jag hemma och MJs musik pumpas hårt. Duschen kallar och magen kurrar. Blir kanske en runda på stan ikväll trots allt Sverige som spelar så det kommer vara röj på stan, hehe.. Inte för att jag ska röja direkt jag ska upp och jobba i morgon. Jag fick även ett resekort nu av mamma som gäller i hela Skåne, perfekt nu när jag jobbar i Malmö, det hade aldrig fungerat om man skulle betala per resa, hade blivit hur dyrt som helst. Vi hörs soon, so long!

xoxo, M

Just the other night.. I thought I heard you cry

Jag fick samtalet några minuter över tolv inatt av en vän från Stockholm, "Michael Jackson är död!!".. Jag upprepade flera gånger att hon inte skulle skoja och hålla på att flippa om det inte var sant men hon protesterade och sa som det var, jag kunde knappt tro vad jag hörde, mitt hjärta började slå fortare samtidigt som jag gick in på expressen på internet och läste vad där stod och mycket riktigt, the king of pop is gone! Why?? Han var för ung, han hade många beundrare, han är den enda personen som påverkat musikens värld störst, vem finns kvar? Ingen! Michael var stört, bäst och vackrast helt enkelt. hans musik kommer alltid att leva vidare iallafall med mig, jag kommer aldrig någonsin kunna sluta lyssna på hans musik.

Direkt efter att jag läst artikeln på internet ringde jag mitt ex (som jag var tillsammans med i två år) som.. Ja.. Skulle göra allt, verkligen ALLT för honom. Han är ett av många stora fans till Michael. Han älskar och beundrar honom starkt. Jag ringde honom och fick bara höra en telefonsvarare både hem och till mobilen men jag slutade inte försöka men efter några gånger gav jag upp och ringde hans mamma och frågade om man kunde få tag på honom och om hon visste portkoden men tyvärr inte så jag bestämde mig för att köra hem till honom och efter några försök genom att komma in i porten släppte en man in mig som satt på sin balkong som tur var, bara sådär mitt i natten. Jag sprang upp och ringde på dörren, väckte honom men han var så glad över att jag kom och inte tala om chockad. Han hade inte hört någonting och trodde inte på mig såklart, vem tror att sin största levande idol ska dö? Nu idag berättade han för mig att han gråtit hela dagen och inte kan sluta. Mitt ex lärde mig verkligen allt om Michael Jackson, vi lyssnade alltid på hans musik, tittade på inspelade band från konserter och tittade på videos på internet. Innan jag träffade honom var jag inte så insatt i honom som jag blev och är tacksam över det. Mitt ex skulle alltid dansa till hans låtar, alltid göra likadana moves och tro mig, he nailed it pretty damn good!

Just nu sitter jag och lyssnar på "you are not alone" en av hans många fina låtar. Det är svårt att bara välja en som är bra, finns inte bara en. Igår grät jag måste jag erkänna. Det kändes! Michael Jackson, the legend. Nu fick ni höra hela min historia kortfattat av vad som hände igår efter den omskakande nyheten som fortfarande inte lagt sig. MTV är i fullgång här hemma också och de spelar MJ i mellanåt. Fantastisk musik som aldrig dör!

 


Like a comet blazing 'cross the evening sky, gone too soon...
Like a rainbow fading in the twinkling of an eye, gone too soon...
Shiny and sparkly and splendidly bright here one day, gone one night

Picture spam: Michael Jackson


"You are not alone
for I am here with you
though you're far away
I am here to stay
for you are not alone
for I am here with you
though we're far apart
you're always in my heart
"

(klicka på texten och hör på den fantastiska låten och se videon samt höra och se fler videos)




























 




R.I.P beloved Michael Jackson

Rest in peace Michael, the king of pop!




Kommer aldrig någonsin kunna förstå detta...




Så jävla fint, jag sitter här och bara gråter...

Topshop shoes





Favoriter från Topshop
Snygga, eller hur? Tänk er till helsvart, så som jag gillar det! Åh, helt perfekt..

Hudgens VS. Tisdale

Vem är den bästa skådisen, snyggaste tjejen, vem av dem
 har den finaste klädstilen och den bästa musiken?


Vanessa Hudgens VS. Ashley Tisdale

Vote, vote vote!

    
 

I'm not a big fan av någon av tjejerna men min favorit av dem är Vanessa!
 Hennes klädstil övervinner.. Love it!

Frukost och en ny klänning

Jag satte mig på balkongen och mös med en tidning
för någon timme sedan med mamma.

 
 


 


Klänningen med nitar fram fick jag i "present" av syrran, tack! ♥
Nu ska jag ut och gå en runda med min underbara Lisa.

25 juni

Dagen börjar bra, jag gick in och kollade på nyheter om Rammstein och eftersom att alla biljetter i Europa nästan är slut så förbereder det ännu en tour 2010 som ska vara lite runt om i Europa, då stod Skandinavien med, hoppas hoppas hoppas det är Sverige dem menar, Danmark kan det ju inte vara eftersom de redan ska dit nu i december detta året. Längtar tills alla datum kommer upp!

Även en sak till som jag såg för några dagar sen dock, att Christina Aguileras nya singel heter "Electric chair" antagligen kommer singeln inte ut detta året utan nästa då hennes nya skiva också kommer. Hon har ju filminspelningar att tänka på just nu. Jag bara väntar med glädje tills hennes nästa tour kommer upp, jag åker vart som! Måste få se henne live snart..

Denna dagen ska jag försöka få med så mycket som möjligt att göra och vet ni? Jag har inte bäddat min säng med det nya täcket än, haha.. Jag är makalös. Måste verkligen ta tag i det snart, idag förmodligen för mamma sa till mig nu också att jag måste göra det, hehe.. Det är fint väder idag också så jag kommer säkert inte få det gjort för jag vill ut och nyttja solen, Sverige suger som sagt med vädret så det kan lika gärna regna i morgon, vem vet!?




Puss!

M. Cyrus

Älskar håret!! 
Färgen passar så bra till hennes ögonfärg.



"I know I'm hot!"

Solen är härlig

Hej vänner! Jag kom precis hem från stranden, var där med två vänner och göttade oss. vi körde först till maxi och handlade frukt och massor av godsaker. Vi hade det jättemysigt med musik som jag hade med mig, låg och lyssnade på Lady Gaga och Christina Aguilera. Nu är jag och Nesrin hemma hos mig, vi är helt döda efter att ha stekt i solen ett par timmar. Vi tänkte sätta oss på balkongen och slappa lite och bara snacka, ta en kopp té lite senare och så. vilken härlig dag! Det blir nog film också ikväll, vi funderar på att se "superbad" dock såg jag den filmen i förregår men den är så rolig så att man vill se den hundra gånger till!! Ni som sett den, ni håller med, inte sant?

xoxo, M


Nesrin och jag efter min intervju med Brandy
och innan hennes spelning i maj månad

When they push when they pull, tell me can you hold on?

Christina Aguilera är en naturbegåvning. Genom att lyssna på hennes musik mår man bra och hon lyfter verkligen upp en i jobbiga situationer. Jag känner mig lyckligt lottad över att just jag föll för Christinas musik när jag var yngre och stannade kvar hos henne. Hennes texter får en att tänka positivt från en situation där man verkligen är längre ner än sig själv. Genom att bara tänka på låten "Soar" blir jag tårögd. Hur lyckas man att göra så vacker musik som verkligen berör djupt in i ens hjärta? jag vet om att jag inte är ensam om att känna såhär och det är jag så jäkla glad över, att hon lyckas få en ynka människa att må bättre, musiken hon gör har så stor inverkan och så stor betydelse för Christina själv och att hon släpper ut det till oss är en välsignelse. Men det är ömsesidigt, hon vet om att hon alltid kommer få underbar feedback av oss. Att hon kan få fram så bra texter som även påverkar mitt liv och hur jag mår är fantastiskt. jag tror jag pratar för väldigt många människor där ute som kan inget annat än beundra och älska Christina Aguilera. Hon är fin, bäst. The queen of music and there will be no other woman!


24 juni

Dagarna bara springer förbi snart är det juli och fortfarande så mycket som är oplanerat. Jag fick ett svar från ett jobb jag sökte i Stockholm, måste forska mer i det för antagligen är det ett jobb där man själv har sin kundkrets och man behövde ingen utbildning utan man blir utbildad på plats, konstigt låter det men jag får kontakta dem och fråga det jag vill veta. I början på juni kommer en vän hit från Kanada som vi träffade när vi var där, Tara heter hon! Jättetrevlig tjej som är jämngammal med mig så då blir det party för oss. Ska bli roligt att träffa henne igen.
Sen ska jag jobba i Karlshamn med tre andra makeup artister på en modeshow där, de har antagligen festival då den modeshowen ska vara, det ska också bli himla roligt! Nu ska jag iväg ner på stan en runda och uträtta lite ärenden sen ska jag träffa en vän!

xoxo, M

CIARA ft. MISSY ELLIOT - WORK


Vi börjar dagen med en låt, ny video med Ciara och Missy Elliot. Ingen direkt höjdare tyckte jag. Låten är en grym partylåt men videon känns lite som om man redan sett mycket av i andra videos redan, tänkte mycket på Pussycat Dolls och Beyoncé. Visst Ciara är asfrän på de hon gör och rockar verkligen men ibland passar det inte alltid in att vara sexig som i "love, sex, magic" med Justin där hon verkligen är fierce!! Förövrigt så är Ciara en av mina favoriter som dansar som en gud! SuperCiara!


Jag älskar er!

Killar kommer, killar går men vännerna består ♥
Ni är bäst, vad gjorde jag utan er? Massor med kärlek till er..

Tirre


Shortei


Carro


Gajic


Lisa
 

André


Sora


Lois


Cis


Kenza


Nuur


Sarah



Mimi

18.44 - home

Har precis kommit hem från en runda på stan, vi tog cabben ner och gick först lite i affärer sen satte vi oss och åt gott på "Petters", jag åt hamburgare som är så god där, är ni i Helsingborg så prova den, super! Jag såg nu att mitt mobilinlägg inte kommit fram som jag bloggade innan, störigt.. Aja, så är det! Bloggen har krånglat för många på senaste har jag läst lite här och var. Nu ska jag snart ta en skål med jordgubbar (som vanligt) och sätta mig på balkongen och chilla lite, det är så härligt när solen är framme så man får verkligen passa på för den försvinner väl snart? Sverige suger, det vet vi alla redan om, inte sant?

xoxo, M

mroxx.blogg.se

mroxx.blogg.se - min nya makeupblogg, där hittar ni ALLT inom makeup, mina plåtningar, tips, behind the scenes, osv.. Ja, allt inom mitt jobb helt enkelt. Jag kommer påminna er varje gång de dyker upp ett nytt inlägg på mroxx.blogg.se här i min blogg tills jag skaffat prenumeration och fått rätt på allting. Designen är änsålänge halvklar men bestämde mig för att ha de så sålänge för att visa den för er så ni vet om att den finns! Designen kommer att ändras lite så småningom. Sofia har självklart hjälpt mig som vanligt! Gå in och titta!


Fashion against aids Tokio Hotel mosaic


Gå in på Tokio Hotes hemsida och kolla vart just du är genom att söka med din mail som du registrerade dig med. Jag hittade mig själv på Gustis huvud, hihi..

Var är ni någonstans?




I'm back home

Hallo leute! Hur mår ni? Själv mår jag fint, sitter här nu ett litet tag och tar paus från städandet som jag hållt på med sedan i morse, paus blev det igen när jag och syrran tog en väldigt sen lunch på stan.. Jag ska byta täcke som jag sagt nu i kanske en vecka att jag ska göra, jag köpte ett stort på Ikea när jag var där sist och har fortfarande inte bytt, illa.. Men idag, IDAG ska jag göra det, annars! Jag är så seg alltså.
Just nu håller jag på att kolla lite sidor på internet där man kan se videos, intervjuer, live osv.. Ska försöka hitta några andra än youtube som det mesta faktiskt redan finns på, men det måsnte ju finnas fler än youtube där info kommer ut snabbt på? De jag har hittat är dailymotion.. Vet ni någon så tipsa mer än gärna!! Hade blivit väldigt glad då!






Kenza och jag för någon månad sen

So long

Nu ska jag en runda på stan med mamma, hörs om en stund babes!



xoxo, M ♥

P!nk - "Funhouse" Music Video


Amazing video! ♥
Längtar tills den 10 november i globen!!


"Poker Face" and "LoveGame" on the MMVA's

Much Music awards 2009
Grym scenshow!!



Cool bild (min desktop just nu)







Do you still wanna marry me?
Damn she's a master!

Coola tattoos

 

 

 



 

 

  


PARC DES PRINCES

Ett år sen Parc Des Princes i Paris, France. En av de bästa resorna jag gjort, alla konsertresor har varit bra men denna resan var så mycket mer än "bara" konserten. Jag träffade en vän för livet: Celine. Vi klickade direkt och hade hur roligt som helst!! En underbar vecka i Paris och en helgrym fet konsert med Tokio Hotel slår mycket! Bäst, bäst, bäst!
Bjuder er på lite bilder nedan:


Kaulitz & kaulitz tröjan är nice


Vi provade massor av Tokio Hotel kläder i ett köpcenter


Det blev lite för mycket isté på kvällarna och slutade med
sådana här bilder, som vi flummade


Jag köpte mig en ball keps från "faith connexion" en svart med vit text
där jag sedan klistrade på svarta swarovski stenar..


På väg till arenan innan konserten


Jag utanför arenan


<3


Mörtle the turtle, Celine the Lion und Mirre the firre ♥


Peace


Så fina minnen!!


Wohoooo (under konserten)



Tokio Hotel live bilder..








Denna bilden är to die for!!

NICOLE SCHERZINGER - "Whatever you like"

En riktig partylåt. Tråkigt att denna i orginal aldrig blev en hitlåt. Gillar verkligen denna med Nicole. Hennes solokarriär fungerade inte så bra som hon hoppades på. Men hon ska ju vara en i Pussycat Dolls, inget annat! Där passar hon bäst in.



DJ Jose Luis Palma  
Richard Cabrera edit - video remix

21 juni

Nu har jag sovit i över tolv timmar och är fortfarande lika seg som jag var igår, okej.. Det känns väl lite bättre! Min syrra sitter och säger att Zac Efron är gay, stämmer detta?.. Iallafall att han skulle ha fått upp ögonen för en guy.. Att det står överrallt. Well, well vi får väl se snart om det stämmer. Jag tror inte det iallafall.
Christina Aguileras singel är nu klar.. Som jag LÄNGTAR tills jag får höra den... Och sen att Tokio Hotels singel eller CD kommer ut i september..  Långt kvar men kan inte låta bli att längta som en idiot! Och sen vet ni, kan jag inte låta bli att se allt nytt och längta tills Lady Gaga kommer hit till Sverige, det känns så overkligt att jag snart ska se henne, nu när hon befinner sig på andra sidan jorden i Toronto, allt känns så långt bort...
Nu ska vi snart iväg ut i de fina vädret, vi har precis gjort sallad packat ner grejer.. Jag bloggar från mobilen om det blir långvarigt. Egentligen skulle jag bara vilja gå in i mitt run igen och slänga mig i sängen. Det suger att må så här, man är bara helt seg, hela tiden! Anyways, jag mår väl bättre snart, med lite musik och mys med familjen så blir det bättre. Syrran sitter här just nu bredvid mig och pumpar musik genom mobilen, känns redan bättre, hehe!

xoxo, M

   
Början på förra sommaren hemma hos Emelie när hon fyllde år!

New trend on my homepage

Här kommer tre nya bilder som jag nu lagt upp på min hemsida, gå gärna in och titta: mroxx.se. Det är jag som både sminkat, stylat håret och fotat!

 

 



Vad tycker ni? Vilken är er favorit?

Saturday? Feels just like a sunday..

Otroligt seg i min kropp, har suttit här nästan hela dagen, ätit och kollat film i mellan bara. Jag har fixar och trixat klart med bilderna jag tog på Nicolina och på Carro, skickade dem nyss till Sofia som snart lägger in dem på hemsidan, men jag uppdaterar er om det sen. Vad skulle jag ha gjort utan Sofia? Tackar gud för att du är snäll och hjälper lilla mig! Igår hade vi jätteroligt, jag körde till Lois och hämtade upp henne och hennes barndomsvän Natalie och vi drog vidare till Nuur (Anna) där vi började vår lilla förfest med ett gäng kompisar till som kom senare. Vi dansade, de drack, brände skivor och lyssnade på dem.. Vi hade roligt helt enkelt fram tills vi bestämde oss för att dra ner på stan vid ett tiden. Då blev de först bakom där Lois arbetskamrater hade personalfest, öppen bar så mina vänner passade på, även jag som satt och smuttade på mina alkoholfria drinkar, det är så gott! Vi drog vidare till tempel som vi ville in på men kom aldrig in eftersom det var fullt, men vi fick skylla oss själva vi kom ju aldrig iväg från Nuur heller.. Vi hade roligt så länge det varade hemma hos henne iallafall, hehe..
Nu ikväll ska jag nog träffa Lois och Nuur, vi ska kolla en film och mysa, de åker ju iväg till Rhodos i morgon, usch.. Kommer sakna er!! Nu ska jag äta efterrätt.. Vi hörs om en stund again..

xoxo, M



Lois och jag

Pictures with love



 

 

 

 

 

 

That was all.. Vi tog många bilder men dessa var nog de normalaste, hahaha!

20 juni

Sol, sol underbara sol! Strålar in genom fönstret, härligt.
Nu ska jag äta frukost, vaknade för en stund sen!
Lägger upp lite fler bilder från igår snart också..



I've got "Bill" on my butt.. What do you got?

Ah, dirrty... No question, time for some action!

PARTY ikväll med Lois och Anna ♥

Outfit: Svart linne (som ett tight fodral, funkar skitbra!) plus den vita Balmain inspirerade västen från Gina Tricot (som jag glömde ta på mig, good..) och silvriga Converse, skönast så! Mina Thomas Sabo smycken följer också med...
   


Makeup: Matt foundation, skuggningar, svart sotning och (naturligt) bleka läppar. (några som frågat innan hur jag sminkar läpparna ljusa, just på dessa bilderna är de lite färgade för det är hett här inne kan ni tro, haha.. Blev nöjd med sminket idag! Det är lätträknade gånger då jag verkligen lägger ner tid på att sminka mig själv. Kände för det idag! Hehe..
  

xoxo, M

The song of today


Tokio Hotel "Beichte"
Live 2006 Oberhausen, König Pisener Arena *Comet memories*

Saknar TH
See you on tour, soon!


A dizzy twisted dance, can't find my drink, oh man

Nu bär det av mot Lois ♥, vi ska kolla fotboll. Sverige - Italien!
Ikväll ska jag hem till Anna, det blir ingen utgång till Tivoli, de har stängt idag.


Half psychotic, sick hypnotic got my blueprint, it's symphonic..
Marry me!?

19 juni - GLAD MIDSOMMAR!

Jag har precis haft en kund här hemma som jag har sminkat och plåtat.. Blev bra bilder men vi fick improvisera eftersom att det började späregna när vi skulle ut och fota. Jag tänkte att vi skulle köra till ett fint ställe och fota lite med fin natur. Men tyvärr blev det inte så men bilderna blev bra ändå. Hon har fått med dem hem nu redan, vi hann att sätta oss ner och välja ut bilder och så.
Nu är mamma och mormor i full gång med att göra midsommar mat, det är så gott med sill, lax, räkor, nypotatis och massor av plockmat sen jordgubbar till efterrätt somvanligt. Känns som om jag redan förätit mig på dem, haha.. Nej då man tröttnar aldrig på jordgubbar.
Senare idag ska jag träffa Lois och Anna, det blir lite party hemma hos Anna sen ska vi nog ut som vanligt, till Tivvan. Jag och Lois pratade om att gå på fotbollen som är idag, Sverige - Italien, hon hade biljetter till.. Så ja, nu ska vi äta! Vi hörs snart igen, hoppas ni får en fin dag!!

Puss, M

"Fateless"

Aldrig någonsin har jag sett en film med så bra foto som i "Fateless (Sorstalanság)"!!
En sevärd film. Väldigt sevärd! Gripande. Mästerverk!


  



  


Trailern

22.22

Idag har jag varit duktig, jag har gjort två olika trend med min vän och modell Nicolina och en sminkning på en av mina närmaste änglar Caroline. Alla tre är trend och jag känner att jag kommer kunna nyttja allihopa till min hemsida. De skiljer sig väldigt mycket ifrån varandra både i färg och stil. De två första jag gjorde i förmiddags blev väldigt moderna och "trendiga" sen den jag gjorde nu på Caroline var bara en impulssminkning men bra blev den, lite ängla lik. Tog inspiration från just änglen.. Ni kan få se dem snart, eller när min makeupblogg är öppen så kan de bilderna inviga sidan.
Nu ska jag kolla film med mamma, en drama som handlar om förintelsen på TV2, den börjar nu halv, ni som är intresserade missa inte den! Jag som är så insatt i just förintelsen och andra världskriget får inte missa denna filmen. Tycker det är jätteintressant med sådana dokumentärer och filmer ifrån då. Nu måste jag skynda, ska hinna göra någonting gott att äta också.. Hoppas ni har haft en bra dag allihopa!!

xoxo, M



Anna & jag ♥

"By Night"

Christina Aguilera lanserar en ny parfym! En liknande flaska från hennes förra parfymer som doftar ljuvligt! Jag längtar tills jag har den i min hand. Den luktar säkert lika gott som de andra hon har gjort, I bet!




Screens från reklamen till parfymen
 


Är hemma...

0-1d3135d2949e5efe8dc5c5231edf7538.png

Är hemma hos Carro, vi har precis varit och köpt tyg till de hon ska sy. Nu gör hon mönstret och jag ska snart prova det. Plåtningen idag gick super. Gjorde två olika sminkningar som skiljer sig väldigt mycket åt men båda är trend. Coola blev dem, ni får snart se ett smakprov på en av dem. :)


The song of today

Magisk

Kleerup ft. Lykke Li - "Until we bleed"


18 juni

Plåtning idag.. Jag har varit uppe tidigt för att plocka undan och förbereda lite.. Nu ska jag snart äta frukost och sen kommer min modell lite innan elva. sitter och kollar lite inspirationsbilder nu, jag vet redan vad jag ska ha men inte ritkigt vilken färg. Tror det kommer bli gul, turkos eller rosa. Får se vilket som passar bäst. Senare idag ska jag träffa min vän Carro för att inhandla tyget (äntligen) till vad hon ska sy till mig sen blir det nog fika med Lois om hon hann, hon skulle iväg innan jobbet. Vi får se! Nu har jag lite bråttom.. Vi hörs sen igen när jag är klar!

xoxo, M


PIZZA TIME!!...

0-628a1945942c9d4dda634b65007adcf6.png

PIZZA TIME!!


Vi fortfarande...

0-588b9c8887184f530c67aa16d18b26b0.png

Vi är fortfarande i stan, ska gå hem nu till Lois sen käka pizza och kolla film. Myskväll helt enkelt. Var bjuden av min makeup manager på jobbet till hans födelsedagsfest i malmö. Hade verkligen varit så jäkla roligt men det går ju ingen natttrafik hem sent och köra orkar jag inte..


Jag, Lois...

60562985e89e1f3ee645359987405d8c.png

Jag, Lois och Anna går just nu på stan. Vi njöt precis av mc flurry swiss. Jättegod var den. L och A ska till Rhodos på söndag och handlar inför resan. Ja, jag är så avundsjuk :/ vill med och ha roligt. Kommer sakna Lois den veckan hon är borta..


17 juni

May, may may.. Tokio Hotels låtar har läckt, två av dem iallafall och de låter väldigt bra kan jag säga. Vill inte länka dem här eftersom de inte är upplagda från någon officiell person, men ni lär hitta dem eller har redan hittat dem och hört dem. Gå in på någon Tokio Hotel blogg, där finns de att ladda ner! Oh, vad bra det lät. Ett helt klart annat sound med en positiv inverkan i mina öron. Fuck yeah, I'm excited!!!
Blogg.se kan suga just nu, jag skrev precis ett långt inlägg och när jag klickade på publicera så försvann allting!?? Orkar inte och jag kommer inte ihåg allt jag skrev. Iallafall att jag ska till stan med Lois och Anna för de ville inhandla lite saker som de behövde och jag behöver egentligen köpa smink till mina plåtningar, två skuggor i skarpa färger!
Igårkväll såg vi de sista avsnitten av Lost som går just nu på TV, hoppas de köper in säsong 6 också annars får man hitta de på annan väg genom folk, haha.. Det slutade så sjukt störigt att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill se mer nu!
Skitbra, jag minns inte allt jag skrev, de kommer väl sen om det var någonting viktigt! Just ja, jag ska städa mitt rum nu, haha.. jag köpte ett stort täcke till dubbelsäng som är 200x180 tror jag. Så jäkla gött att ha de och sova i!

xoxo, M



Jag har försökt publicera detta inlägget nu i en timme,
blogg.se håller fortfarande på med uppdateringar antagligen..


I'm home



Nu är jag hemma och är trött. Ska sätta mig med mamma framför TVn och äta jordgubbar nu. Jag har haft en mycker bra dag, älskar att jobba med det som jag brinner för. Hoppas ni också haft en lika bra dag som jag. ♥

Väntar just...

2262cc94ed9712fdaad0ed83e0fee672.png

Väntar just nu på bussen, här ser ni en bild på byggnaden jag jobbar i som heter "turning torso" och då kanske ni Malmöbor kan lista ut att jag jobbar på "the studio" :) där är jag makeup artist och hårstylist.. Nu när jag kommer hem tror jag att det blir en power walk med min ipod på högsta volym till artisten jag är sjukt besatt av, Lady GaGa. Först ska jag ta en runda på stan här i Malmö snabbt. So long! ;)


Nu har...

015ab830c03e3ae9c4a72649a391cb34.png

Nu har jag en liten paus, nästa kund kommer snart. Jag slutar fem idag så jag ska försöka hinna ner till panduro och köpa lite inför några plåtningar jag ska ha snart. :)


16 juni

Dagarna bara flyger förbi.. Det var inte länge sedan jag skrev 1 juni som rubrik. Snart är den juli och då händer det massor av roliga grejer sen månaden efter de händer det even more, då ska jag till grönan och se LADY GAGA! Det har snackats om att hon har ställt in allt hon har i augusti men det står kvar att hon ska dit och till festivalen "storsjöyran" fortfarande så jag hoppas verkligen inte att hon ställer in. Hon älskar ju Sverige!
Nu håller jag på att göra mig i ordning för jobbet, ska gå hemifrån om en halvtimme och jag håller på att sminka mig och välja kläder, det är så svårt det där med kläder för man vet inte om det kommer bli varmt eller lagom varmt på jobbet.. Vi står framför lampor hela dagen så de slår ut en del värme, ni vet sådana makeup lampor eller vad man ska säga!? Nu måste jag fortsätta iallafall, jag mobilbloggar under dagen när jag hinner!


xoxo, M



Såhär tycker jag om vädret just nu, mitten på juni och det regnar och är kallt! =/
Bilden är från i lördags..

Lista

RANDOM...

1. Pierca näsan eller tungan? - Har i tungan och har haft i näsan men om jag skulle välja att göra om något så svarar jag tungan..
2. Vara seriös eller rolig? - Beror på tillfälle men för de mesta rolig tror jag ;p
3. Dricka röd eller grön mjölk? - röd, det kan ju lika gärna vara jordgubbsmjölk, så gott!
4. Tatuera dig eller göra piercing? - Tatuera, lätt! Fast jag vill ha en dermal anchor..
5. Brinna upp eller drunkna? - Usch..

6. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar, haha så farligt är det inte. Min mamma är faktiskt en av mina bästa vänner!


SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om någon? - Yes!
2. Sol eller måne? - Sol
3. Vinter eller höst? - Höst
4. Vänster eller höger? - Höger
5. Soligt eller regn? - Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? vanilj


OM DIG...

1. Hur mycket är klockan just nu? - 19.49
2. Fullständigt namn? - Det går bra med Mirre ;)
3. Vart vill du bo? - Huvudstaden!
4. Hur många barn vill du ha? - Ett tror jag

5. Vill du gifta dig? - Nix!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? - Ja, och det var INTE gott

8. Favoritglass? - calippo lime som har utgått =/
9. Favoritmaträtt? - Pasta och någon god sås
10. Vad är ditt stjärntecken? - vattuman/fisk.. Argh, är född mitt i mellan datumet och de brukar variera helt från vart jag kollar mitt stjärntecken men oftast är det vattuman så jag håller mig till de.
12. Festa loss eller mysig hemma kväll? - Beror på helt.. Jag gillar båda!
13. Ögon och hårfärg? - Brun/gröna ögon och rött hår
14. Vispgrädde eller chokladsås? - Vispgrädde, yum!
15. Humör? - 


HAR DU DE SENASTE 48 TIMMARNA...
1. Kysst någon? - Nej
2. Sjungit? - Ja, det gör jag varjedag vid datorn..
3. Blivit kramad? - Jaa..
4. Känt dig fånig? -  Nej
5. Saknat någon? - Jaa
6. Dansat galet? - Jaaa, hahahaa
7. Klippt håret? - Nepp
8. Gråtit? - Yes.. 
9. Ljugit? - Nej

GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Ehh.. Nej!
2. Har du en hund? - Nej.. Men skulle vilja ha om jag bara haft tid!
3. Sover du helst själv eller med någon? - Både och, beror på vilket humör man är på, men mysigt att sova med någon såklart
4. Tror du på spöken? - Ja
5. Saknar du eller älskar någon just nu? - Ja!! Klart..




Perfektion

Dagens låt

"Fly on the wall" med Miley Cyrus
Den är så jäkla bra live. Bättre än studioversion tycker jag!
Gillar refrängen skarpt..


I'm home

Nu är jag hemma igen, vi bestämde oss för att promenera ner till stan och fixa det som behövdes fixa. Nu ska jag alldeles strax göra lite mat!! Man blir så hungrig av att gå så långt. I morgon ska jag jobba och då får jag reda på lite fler tider och då ska jag lämna då jag kan jobba också. Det händer så mycket i juli känns det som, vet inte varför haha.. Nu är det skönt iallafall att jag fått detta jobbet då jag får in lite extra cash.. Gött! Nej nu måste jag börja på maten, mina pommes är i ugnen och jag måste kolla till dem. Vi hörs lite senare!


xoxo, M

RÖSTA PÅ MIG!

Snälla rösta på mig och hjälp mig vinna priset att åka till L.A med smashbox cosmetics! Rösta här! Just nu ligger jag på sidan ett om ni inte hittar mig kan ni söka på "Maria Alkefelt" så hittar ni mig! Snälla hjälp mig nu att vinna så som ni gjorde med Christina Aguliera tävlingen!! Ni är duktiga på att rösta, det vet jag. Ni kan rösta en gång per dag, varje dag!



Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Denna bilden ligger som profilbild, det är den bilden ni ser först!

Kommentera gärna när ni röstat!


Ska iväg nu en stund med mamma, hörs när jag kommer hem igen!!
Vote, vote, vote!!

Jordgubbar...

Jag kan inte få nog av jordgubbar, sinnessjukt gott! Äter det heeela tiden, mamma ser till så att vi alltid har det hemma (det är ju en så viktig grej att alltid ha hemma, det lät som om hon alltid ser till så att vi har typ plåster hemma haha..) Det är nyttigt också, rikt på järn vilket jag verkligen behöver som lider av järnbrist vilket innebär att man har brist på det i blodet och inte i hjärnan som kan missuppfattas.. Man blir yr och svag väldigt lätt därför håller jag det upprätt med blutsaft som är toppen om man inte har tabletter för det. Blutsaft finns att köpa på hälsokost. Blutsaft är även bra att dagligen dosera oavsett hjärnbrist.
Nu ska jag och mamma kolla på en film som går på kanal 5 som heter "Queen sized". Den verkar vara väldigt intressant, en dramakomedi från 2008 så den är ny. Huvudpersonen spelar även en av huvudrollerna i musikalfilmen "Hairspray", jag älskar den filmen, har säkert sett den 5 gånger och tröttnar aldrig. De har lyckats fånga alla skådisarna perfekt till rollerna. Nu börjar filmen..
So long!


xoxo, M

Kvällens fråga

Följer ni "Stylista" som går just nu på TV3?



Jag gör, tycker det är jätte underhållande och intressant! =)

Pictures with love

Bjuder på ett gäng bilder på mig och Lois från igårkväll hemma hos mig...


 

 

 

 

 

 

 

 

14 juni

Heello,
Nu ska jag slänga i mig en god och stor frukost. Jag är hungrig!! Bjuder er på fler bilder sen från igår, vi tog jättemånga roliga här hemma innan vi drog ut..


Älskar dig!

Utgång med Lois ikväll


 

MAT!! Jag...

6847bcc97b1f3b2ea0e06a1ea0f8f9c8.png

MAT!! Jag har inte ätit på hela dagen, god salladstallrik jag har plockat ihop va? Mums...


Nu är...

-825299ad491e929aae65db53141a96c.png

Nu är jag påväg hem, dagen gick bra det ser ljust ut de kommande månaderna :)


Hej hej!...

5c59d0adf2e5f2b294c1ca608d45e6c7.png

Hej hej! Har lite rast just nu. Slutar snart :)


Halva dagen...

5d3e4b41612efccbcacc7d1df0f66fcf.png

Halva dagen är avklarad, det fungerar bra tycker jag. Hoppas ni har en skön lördag! Ikväll blir det nog utgång för min del. Vad händer för er?


13 juni

Vill börja med att säga att biljetterna till Rammstein i köpenhamn är slutsålda, de tog slut på några timmar igår.. Visste att dem skulle gå åt skitfort.. De gick på runt 800:- men det är de värt, jag och Kenza betalade 900:- för varsin biljett till Tokio Hotel då vi såg dem i Genéve, för dem var slutsålda och vi ville så gärna dit! Jag längtar såååå tills december! "Bara" ett halvår kvar.. Jag för hålla ut helt enkelt, men det är inte så lätt när man har biljetterna! Det är likadant med Pink som jag och en vän ska se i november, vi bokade dem långt innan det var ett halvår kvar till hennes konsert. Man får ha tålamod. Jag ska iväg idag, vet inte alls när jag är tillbaka, jag mobilbloggar och så hörs vi när jag är hemmmeee igen..

Idag ska jag provjobba, önska mig lycka till! =D


xoxo, M

Warning sign

Kvällens låt: Coldplay - "Warning sign"
Från albumet "A rush of blood to the head" 2002

Beundransvärd musik



When the truth is, I miss you
Yeah the truth is, That I miss you so

And I'm tired,
I should not have let you go
....

Svennebanan

Hallå på er,
står här nu och jobbar lite extra i en piercingbutik här i stan som frågade om jag kunde hjälpa till idag eftersom ordinarie som brukar stå här ville vara ledig idag då det är studenten. Jag trodde det skulle vara ganska segt idag men det har ändå varit några kunder här, roligaste är att två styckna har kommit in med studentmössor och tappat sin piercing eller blivit av med ena kulan till piercingen hehe.. Det kom in en läsare också vars syster skulle pierca örat. Stod och pratade med henne om just piercingar, haha hela detta inlägget skriker piercingar känner jag nu. Men men.. Nu står jag iallafall här och piercaren tar en liten powernap. Jag slutar runt sex, då ska jag hem och förbereda mig för en studentfest jag är bjuden till, det är en av de tjejerna jag sminkade till balen. Om jag orkar.. Jag vet inte allstå har knappt sovit någonting i natt och var uppe redan vid fem i morse, borde gå och sova istället, eller kolla en film med fint sällskap. Vi får se helt enkelt.. Skitväder är det fortfarande och det suger!

Hade kunnat skriva en hel roman nu, vad säger ni om det? Här är ändå inga kunder just nu, här kanske jag behövs med i sommar också fick jag reda på nu när jag kom hit, det låter roligt för jag trivs verkligen att jobba såhär i denna miljön med människor och speciellt i en piercingbutik. Jag var inne på det innan att bli piercare, det finns några få utbildningar man kan söka sig in på bla en i London som verkar vara grym. Men det får vänta tänkte mest bara för en kul grej att kombinera med som makeup artist. Vad hittar ni på ikväll, tar någon studenten hos er, eller rent av ni kanske.. Vad roligt! Jag är som sagt väldigt avundsjuk på alla som får vara med om denna underbara dag oavsett väder. Vi hade riktigt varmt på min student, sjuklig värme. Jag skojar inte när jag säger att det rann av en så svettig man var. Man står ju där och skriker och hoppar, sjunger och dansar.. VI har en tradition här i Helsingborg att man springer ner för kärnantrapporna (ni vet kärnan som är en gammal krigar borg..?) sen vidare mot Magnus Stenbock statyn som står längre ner och runt den ska man vandra sju varv och man får INTE fuska, då händer det hemska saker i ens liv, haha.. Det året vi tog studenten så bröt vi hållet som de alla andra år gått åt, nej då ska vi vända på allt och gå åt andra håller istället.. Ohh, för att inte tala om mina helvetes blåsor jag fick av skorna jag hade som var helt nya i skinn, HÖGA heels.. Ja ni kan själv tänka er.. Aj, aj säger jag!

Jag har seriöst inget vettigare för mig än att stå och blogga, men det är ju roligt och kul för er att läsa precis vad som kommer ur min hjärna utan att läsa igenom och rätta meningar för de låter fel eller konstigt.. Hoppas jag inte har allt för många stavfel för jag kollar nämligen inte på tangenterna när jag skriver utan rakt in i skärmen, ganska nimt! Jag funderar på att pierca mig, men det går inte idag för vi är själva här och kan inte låsa.. Får bli nästa vecka.. Okej nu ska jag avsluta.. Haha! Gud.. Vi hörs senare, när jag kommer hem..

xoxo, M

Hörs ikväll

Nu ska jag iväg, jobba och se om jag hinner titta på alla fina studenter!
Vi hörs ikväll när jag kommit hem..

xoxo, M


Jag just nu..

We got the tickets

RAMMSTEIN HERE I COME!
15 December i köpenhamn, längtar! Äntligen ska jag få se er...


LYCKA!

12 juni

Nyss hemkommen från ett sminkjobb på mitt ex lillasyster faktiskt, som ska ta studenten idag. Jag önskar det var vår tur, så himla underbar dag är det! Jag ställde klockan på kvart i fem i morse för att vara där vid kvart i sex men som vanligt så somnade jag om och gick upp kvart över istället, stressigt, stressigt! Skulle packa ner alla mina penslar som stått på tork över natten också, att jag inte bara kan gå upp när klockan ringer.. Det är ju inte så svårt! Nu ska jag sätta igång och sminka mig, kanske äta lite och sen vid åtta kommer min vän Emelie, jag ska fixa hennes hår och sminka henne, senare kommer en kompis till, Sophie som är nästa på tur. Emelie har med sig en god frukost med jordgubbar och bullar. Mums!



Låt oss börja dagen med en grym
 remix mellan Lady Gaga och Marilyn Manson
"LOVEGAME"




xoxo, M

Hemma från IKEA

Heey guys!
Nyss hemkommen från väla med syrran. Hon köpte lite nytt till sitt rum och bjöd mig på ett par jeans från bikbok som jag snart ska testa och se om de passar mig, om de gör de så ska jag pimpa dem lite tänkte jag med nitar och så precis som jag vill ha det eftersom jag aldrig hittar de jeansen jag letar efter ändå.. (Inte för att de finns, hehe men leta kan man ju alltid göra) Nu ska jag snart in i duschen och fixa mig sen hålla kväll, jag ska upp tidigt i morgon, det är ju studenten här i Helsingborg och jag har några jobb så jag kommer inte vara hemma förrän vid sjutiden i morgon.. Så tråkigt väder det är ute, det ska vara lika tråkigt i morgon, stackars studenter som får springa ut i regnet! Vi hörs i morgonbitti igen.


Nighty night

Svaren del 2


Om du skulle få dejta en kändis kille och du fick välja vem vilken kändis kille skulle du då välja ?
Svar: Georg Listing, han verkar vara "the perfect man"







Du skriver inte lika mkt om Xtina?.. Varför? Börjar bli lite för mycket gaga kan jag tycka!
Svar: Christina kommer aldrig försvinna, det händer inte så mycket i hennes värld just nu. Jag har fastnat för Lady Gaga också och i hennes värld händer det mycket precis nu.. Christina finns alltid kvar, bara ouppdaterat atm. Lyssnar på hennes "back to basics" album nu btw =)




Vart tror du att du kommer att bo/ vilja bo i framtiden?
Svar: Har ingen aning, där jag får ett bra jobb som jag trivs med och där man trivs helt enkelt. Stannar i Sverige ett bra tag till iallafall! ;)



Hur går det med hemsidan och din karriär? Kommer du någonstans, alltså skapar dig ett namn, knyter kontakter m.m? Önskar dig all lycka.
Svar: Det går framåt, trögt i början som med många nystartande småföretag. Jag har ett företagsnamn, ja och några bra kontakter. Tack! =)




Har du börjat gilla Georg, eller gillar du Bill fortfarande lika mkt?
Hihi, kram!
Svar: Alla är mina favoriter, Tokio Hotel är mina favoriter. Ibland kan jag inte välja vilken av dem som är snyggast utan det varierar helt enkelt. Fast det har varit mycket Georg på senaste tiden..




-Kan du sjunga eller spela något instrument?
-Är du bra på någon annan aktvitet (t.ex. sport) än dans?
-Är du fortfarande nykterist?
-Är du aldrig rädd för att lämna ut för mycket om dig själv i bloggen?
Gillar din blogg! :)  /~S~
Svar: Sjunga gör jag alltid, just nu faktiskt, hehe.. jag kommer ihåg att jag ägde på trummor när jag gick i högstadiet och att jag sög på gitarr :p Jag spelade innebandy innan och vi vann en tävling för skolelever anordnad för alla i skåne. Gillade det väldigt mycket. Ja, jag är fortfarande nykterist och tänker vara det livet ut. Nej, jag är väldigt noga med vad jag skriver om.


Hur blev du au pair?
vilken "förmedling" eller vad man ska kalla det!
Svar: Jag gick med i "Au pair in America" som är den bästa du kan åka med om du ska till USA. Annars finns det många andra små organisationer också, jag sökte bara mig fram på google.




Om någon sa till dig att du aldrig mer skulle få lyssna på musik men du skulle få ett live performence med en artist, en låt. Vilken artist och vilken låt skulle du välja? =)
Svar: Christina Aguilera med "Soar"!




åh va bra! jag behöver hjälp med hur man skuggar! Det ser alltid så konstigt och fel ut när jag gör det. Vad är tricket för att det ska se så där "smokigt" ut? Tack Mirre för en underbar blogg, Pusss.
Svar: Tricket är att du måste tona uppåt. Du kan tex använda en vit om du tycker det är svårt så tonas de ut lättare, använd den vita precis under ögonbrynet och ner mot det svarta. Var försiktig, sotning är svårt. Ta inte för mycket, hellre för lite och fyll på. använd en liten pensel istället för en stor och arbeta med det längre. Då blir det snyggare!



Hur känns det att var makeupartist? :)
Vad ska du hitta på i sommar? :D
Svar: Det känns väldigt roligt, det är ett kul jobb! Jag har iallafall en resa till Stockholm inplanerad då Lady GaGa ska till grönan! Sen får vi se vad som händer ;)

  


Hejsan! Jag har ett litet problem, det är så att jag ska på dejt med en kille som jag tycker väldigt mycket om och jag vill liksom piffa till mig lite. Så då undrar jag om du har några tips på hur man ska gå till väga, dvs med smink, hår och kläder osv...Det skulle vara jättekul om du kunde hjälpa mig, för du verkar så otroligt bra på det du gör. Tack!
Svar: Du ska inte se överstylad ut, utan du ska vara dig själv fast lite "finare" Jag tycker du ska ha en naturlig sminkning men jordnära färger på skuggorna. Kanske brun och lite rödaktig? Om du har ljusa ögon kan du lägga en svart tunn suddad linje under och över ögat, det blir jättefint då. Håret tycker jag du kan locka lite, om du har en platttång går det bra med den genom att snurra den som en locktång ungefär, jättelätt! Sen i klädväg, var dig själv! ha på dig de som visar "det här är jag" brukar bli bäst så, då trivs då bäst också! Lycka till =)




1: Har du någonsin smakat pommes med glass? supergott iallafall.
2: Har du långa naglar naturligt? några tips om hur man ka få långa naglar? :)
Din blogg är så himla bra föresten! :)
och du är rolig x)
Svar: JAA! Det är så gott =) Just nu har jag inte långa naglar, de är så sköra. Men jag använder ett lack från IsaDora som ska vara bra bor just de. Tror den heter "Nail repair" Taaack! hihi..





Beskriv hur ditt drömliv skulle se ut?
Svar: Jag har jobbet som makeup artist för en världsartist. När jag är ledig har jag min lyxlägenhet i Los Angeles fast även här hemma, förmodligen i huvudstaden ;) ohh.. Drömmar måste man ha!



Har du någon pojkvän? Om inte, gillar du någon mer än som vän?
Svar: Nix, ingen pojkvän. Nej inte direkt!



Hej mirre jag har 2 frågor
1. Vad ska man ha för make-up när man har gröna ögon?
2. Hur var det att vara på en th-konsert ?
Svar: Gröna ögon passar bra i röda/orangea toner. Även bronsfärgat! Att vara på en TH konsert går inte att beskriva, det är en magisk känsla som måste upplevas!




Vad ska jag ta mig till? Jag har brunt hår och gröna ögon, hur ska jag sminka mig? Och hur ska jag göra för att ögonskuggan ska sitta hela kvällen/natten? Vad rekommenderar du för primer? Tack på förhand! /Emelie
Svar: Du kan ha som ovanstående eftersom du är gröna ögon du med. Röda toner är snyggt om du vill framhäva färgen. Du kan också ha svart sotning, det hade varit sjukt snyggt på dig eftersom du har ljusa ögon. Alla med ljusa ögon passar i svart sotning! Skuggorna jag använder behöver vanligtvis ingen primer men en jag kan rekomendera är den från makeup store. 

           
Nu har modellerna blåa ögon men grönögda framhäver sin färg lika bra!




Tyckte du högstadietiderna eller gymnasietiderna var bäst?
Svar: Högstadiet, vi hade så himla roligt. Vi hade en egen sång och dansgrupp, skrev låtar, repade på rasterna och höll på och skoja hela tiden, vi hade helt enkelt det underbart i högstadiet jag och mina vänner. Gymnasiet var också underbart, men på en annan nivå, där blev skolan tuffare och man fick eget ansvar. Inte samma känsla alls.

Rösta på Tokio Hotel på "kerrang! awards 2009"


RÖSTA HÄR!


Best Live Band: Tokio Hotel
Best Single: An deiner Seite (Ich bin da) - Tokio Hotel
Best Album: Scream - Tokio Hotel
Best International Band: Tokio Hotel
Best Video: An deiner Seite (Ich bin da) - Tokio Hotel



Du kan nominera dem i vilken kategori du vill..
Galan kommer hållas den 3 Augusti i London och vi kan säkert rösa någon vecka till..
Röstningen började den 9 juni.

Vote, vote, vote!

Rolling Stones magazine

Lady GaGa och Kanye West kör en turné tillsammans i Nord Amerika.
How cool is that? Det kommer vara amazing!


Resten av bilderna från Rolling Stones tidningen på Lady GaGa
Jäkla grym bodypainting!
   

Bloglovin'

Prenumerera på mig via Bloglovin' då får ni ett meddelande
till er e-post så fort jag uppdaterat, smart va?!




Så ser det ut när ni får det via er e-post!
Själv använder jag mig av Bloglovin' på de bloggar jag läser..


11 juni

Godmorgon alles!
Snart ska jag äta någonting, vaknade av att mamma och syrran var uppe, de skulle iväg och jag är glad att jag vaknade lite tidigare än vanligt. Idag har jag ingenting inplanerat, skulle egentligen sminkat min ena modell igår för nya bilder men det blev inte så jag kände mig omotiverad helt enkelt, det händer ju ibland att man inte har lust. Vi ska iallafall göra det någongång nästa vecka. Sen ska jag och Carro också gå och handla tyger, dels till mig och till henne. Längtar tills min shortsdress är klar, den kommer bli såå fin! jag hittade ett par helt underbara skor för några dagar sen på nätet som hade passar galant bra till, får vänta lite med dem tills pengarna kommit tillbaka.
Jag håller på att svara på frågorna del 2 nu också, publicerar dem snart.. Nu ska jag gå och äta någonting framför TVn. Vi hörs snart igen!


xoxo, M



Eh, eh nothing else I can say..
Spelas just nu på P3 ♥

Svaren del 1

Varför började du blogga?
Vad är det som får dig att forsätta att blogga?
Hur lång e du?
Hur länge har du varit intreserad ut av smink och att sminka personer?
Svar: jag började blogga för att en av mina vänner tipsade mig om det, det som får mig att fortsätta är ni SÅKLART! Utan er ingen blogg, hihi! Jag är 1,62. Så länge jag kan minnas så har jag alltid tyckt att det är roligt att sminka mig själv och andra. =)



Hejsan, är i behov av make up tips!
jag har stora läppar och ganska små ögon och ett smalt ansikte. hur ska jag sminka mig för att göra ögonen större, läpparna lite mindre och ansiktet liksom "bredare" ?
Svar: Till små ögon ska du inte använda svart kajal utan en vit och markera ögonen runt om med ljusa färger. Allting du lägger under ögat, alltså skuggning under ögat förstorar och om du kombinerar med en skugga uppe som tex. en ganska tunn linje precis vid fransraden som sotas lite lätt uppåt förstoras ditt öga maximalt. Ljusa fäger förstorar så lägg det i kanterna av ögat så ser de större ut. Om du vill ha mindre läppar kan du använda dig av mörka läppstift och läppglans. Mörkt förminskar och ljust förstorar. För att få ditt ansikte råder jag dig att gå in att prata med någon som kan visa dig av vad jag ska förklara snart, för det är såvrt att bara skriva och sen att du ska försöka härma efter, be någon på tex. makeup store att visa dig:  Det du måste göra med ditt ansikte är att använda dig av två olika färger på din foundation, en mörk och en ljus (dock ska de gå i samma ton) Där du vill förstora lägger du den ljusa foundationen och där du vill "trycka in" eller förminska lägger du den mörka. Då förändras ditt ansikte, se till så att den ljusa och mörka tonen flyter in i varandra och att det inte blir linjer.




Om du fick bosätta dig var du ville. Vart skulle du då vilja bo?
Svar: Just nu skulle jag vilja bo i Stockholm men ändå ha kvar detta hemma i Helsingborg så man kan komma hit när man känner för det.



Hur läge har du lyssnat på Rammstein? Och vilken är din favoritlåt med dem?:)
Svar: Jag är uppvuxen med Rammstein, min morbror och mamma har lyssnat på dem i många år. Jag började lyssna på dem ordentligt när jag kom upp i tonåren.. Jag har så många favoritlåtar med dem men om jag måste välja en så är det "mein teil"!




När börja du och sminka dej ?
Svar: Jag började sminka mig när jag gick i femman i mellanstadiet! Lite tidigt kanske!? Jag var faktiskt den första i min klass kommer jag ihåg, hehe..



Skulle du kunna flytta utomlands ifall du fick ett bra erbjudande om makeup artist jobb?
Svar: Utan tvekan!



Min fråga: Hur blev du vän med Kenza och när?
Och du! Det hade varit jättekul med någon slags sminklektion på din blogg! Typ om hur man sotar bäst mm.
Ha en toppendag!
Svar: Jag och Kenza "träffades" genom ett forum på nätet i januari 2008. Det kommer så småning om. har öppnat en makeup blogg som bara kommer handla om smink. Berättar mer om det sen när design och sådant är klart! =)


En typ av "sotning" jag gjorde på
min vän Lisa under skoltiden




Jag undrar om du kan ge tips på en bra concealer som inte är så dyr. Vill att den ska dölja födelsemärken osv.
Svar: Det finns en jättebra på makeup store, där är tre olika toner (röd, grön, gul) som du använder till vad du vill täcka beroende på färgen på de du vill täcka. Tex en finne den är ju röd, då ska du täcka den med grön. Det är svårt att förklara hur man tänker och hur man nu vet att det just är grön, det kan jag ta upp på min makeup blogg när den är uppe sen. Men om ditt födelsemärke också är lite åt de röda hållet ska du ha grön där också, du ska inte bara ta concealern utan blanda ut den med din foundation annars blir det för "grönt".



Hur länge har du dansat? :)
Svar: Jag har dansat i över 10 år, började när jag var tio!

 


Hur blev du make-up artist? :)
Svar: jag gick en yrkesutbildning till makeup artist



I bloggen framstår du som en väldigt trevlig och pigg tjej, du själv påstår dig även vara det men jag träffade dig på riktigt för några månader sedan och du var väldigt dryg, kort i orden och verkade vilja bli av med oss så fort som möjligt! Varför? :(
Svar: Det känns jättekonstigt när helt främmande människor kommer fram och hälsar på mig, jag förstår er, ni som läser min blogg vet vad jag gör om dagarna, vad jag gillar och inte gillar, vilken musik som jag älskar osv. Ni som följt mig ett tag vet ju lite om mig men ni känner ju inte mig. Det är de som gör de annorlunda, jag vet ingenting om er alls. Det är JÄTTEkul att folk hälsar och skriker "Hej Mirre" helt öppet, verkligen! Blir jätteglad över det men att sätta sig ner och prata med mig känns bara konstigt eftersom jag inte vet alls vilka ni är som läser min blogg. Jag uppskattar att ni vill komma fram och berömma mig eller säga att ni läser min blogg och så, det är heeelt okej, det hoppas jag att ni vet!!



Hej!
En fråga, ta inte illa upp, inget illa menat :)
Kan man kalla sig "professionell" make up artist efter så kort tid? Din utbildning var ju inte jättelång och du har inte så jätte myket erfrarehet egentligen. Visst du har ju gjort en del jobb men ja du förstår säkert vad jag menar.
Svar: Det fanns två olika kategorier man gick ut som antingen "Professionellt diplomerad makeup artist" eller "diplomerad makeup artist" och jag blev professionell. Så det handlar inte alltid om hur länge man jobbat med de, men jag förstår din fråga. Du har rätt!



Hejsan.. Jag beställde en tokiohotel tröja igår. från ders shop. hur lång tid tar de ungefär innan dom kommer?
Svar: Jag fick min efter ett par dagar, ska inte ta så långt tid! Tror du får ett mail när den är skickad =)



Snyggaste kändis hunken?? xD Ha det bra!
Svar: Ohh.. Svårt! Alltså "hunk" då är man över 30 och het som satan, gud det finns ju hur många hunkar som helst men Leo Dicaprio, Josh Holloway, Orlando Bloom and many more.. Hehe!

  


Vilken artist har inspirerat dig mest???Har du någon favorit låt med Christina Aguilera?
Svar: Christina Aguilera, hon har inspirerat mig i många, många år. Min favoritlåt med henne är "Soar" och "Fighter" de låtarna har en väldigt stark betydelse för mig. Alla hennes låtar betyder mycket men de är extra speciell.

Thanks for making me a fighter!

Depp

Jag har råkat ut för kontokortsbedrägeri, därför jag är mindre glad idag, ni förstår säkert.. Jag uppskattar kommentarer där ni struntar i att fråga hur mycket pengar? Hur hände detta? osv... Kommer inte svara på de frågorna, ville bara berätta för er...

Skriver svaren nu iallafall till era frågor, publicerar det senare, ni kan fortfarande fråga på!

Frågestund



STOPP!!!! Frågor som ni skriver nu kommer inte tas med...

10 juni

Godmorgon! Jag är inte på så bra humör idag av privata anledningar,
har inte lust att skriva någonting just nu, drar igång en frågestund snart..
Det låter väl bra!?


Specialeffekter på hemsidan

Jag har nu ännu en ny bild på min hemsida från
de bilder jag tog idag på Sarah!

Vad tycker ni? Jag älskar specialeffekter!!



Foto & Makeup: Mroxx.se





Som vanligt tackar jag Sofia för hjälpen!

Plåtning idag

jag och min vän Sarah har hållt på nu sedan vi kom hem, jag har sminkat och plåtat henne idag. Kom upp med en crazy idé efter att ha sett några bilder på en väns blogg, det blir ju ändå aldrig som orginalet och kopiera ska man aldrig göra, men jag blev väldigt fascinerad av bilderna jag såg och ville genast göra någonting i den stilen. Resultatet kommer upp så småning om. Det är iallafall specialeffekter med blod och massa äckligt...
Nu ska vi sätta oss ner och dricka lite kaffe och snacka skit sen ska Sarah till sin farfar på kalas och vi hinner inte se caught on camera, jag får se den själv antar jag för jag vill verkligen se den igen och det blir ju aldrig av, hehe.. Nu ska jag sminka Sarah lite snyggt, hon kunde inte gå hem i de jag gjorde nyss, haha!

Puss!

LÄSVÄRT

Blev glad när jag läste detta inlägget igår som jag skrev i oktober 2006, då jag nästan precis startat min blogg. Jag har verkligen lyckats med något av de drömyrkena jag har. Jag är så jäkla stolt över mig själv!! Att ha gjort en väldigt krävande (men rolig) yrkesutbildning till makeup artist är någonting jag är aldrig trodde för för 1 och ½ år sedan men nu sitter jag här idag, en frilansande professionell makeup artist som är redo att ta in vad världen har att erbjuda. Nu drömmer jag inte längre iallafall utan kan kalla mig för makeup artist! Gud vilken känsla..




"Nu sitter vi och lyssnar på syo på vår skola om vad vi vill bli när vi går
ut gymnasiet, hmm.. Precis, vad ska jag bli? Ska jag sitta i kassan på
oj som jag redan tröttnat lite på, neej tack! Jag vill bli något som man
inte kan tröttna på typ som polis eller make up artist eller dansare,
yrken som man bara kan drömma om..
"

9 juni

Idag ska jag träffa min vän Sarah, vi ska ta en runda på stan och fika. Jag har saknat henne så, vi har alltid så roligt ihop. Ikväll ska vi nog kolla på Tokio Hotel DVDn "caught on camera".. Jag har bara sett den en gång sen den kom ut, det var då jag var i USA med Sora och det var länge sen. Så idag blir det igen! Men först en runda på stan.
Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite, jag börja känna mig lite krasslig, det var så länge sedan jag var sjuk så det förvånar mig inte om det kommer nu. Min syrra var sjuk för några dagar sedan så hon har väl smittat mig nu. Igår läste jag igenom gamla inlägg i min blogg, ni kommer väl ihåg att jag råkade radera en kategori i min blogg och alla de inläggen hamnade okategoriserat, sjukt jobbigt så jag höll på att flytta några av dem igår och som jag skrattade åt vissa inlägg och meningar, hur fasen fick jag till de? Hahahaa.. I ett inlägg skrev jag "hipp hipp" citat i en hel sammanhängande text, ofattbart. Jag skrattade som en idiot när jag läste de.. Inlägget kan läsa här! Om ni älskar "hipp hipp" så läs de, jag har verkligen fått till de, lovar! Och som jag klagade på skolan, "skolan suger bajs" och "skolhelvetet idag igen".. Nu saknar man att gå i skolan för det var så roligt att träffa alla sina vänner varje dag. Nej nu måste jag skynda mig, ska hitta göra mig i ordning också! Vi hörs innan jag sticker ner mot stan...

xoxo, Mirre


Dagens musik
: Coldplay - "swallowed in the sea" ♥

Balmain inspirerat

Nu är västen min! Jag älskar den, troligtvis ett av de finaste plaggen jag äger just nu!
Köpte även ett bälte med nitar på som kommer passa bra till shortsdressen
 som min vän (och designer) Carro ska sy upp till mig..


Titta så lik den är orginalet från Balmain.
Kopian är bra gjord, från Gina Tricot 399:-

Jag och...

-edc0f5c3a98d3a5058bd0ae29226ccb.png

Jag och Lois sitter just nu och äter god mat från gatuköket. Vi sitter på gröningen och njuter av solen vid havet! Så himla skönt. Lois hälsar till er alla! :)


Superwoman

Nu är jag liiiite piggare, ska iväg med syrran och Lois nu för shopping!



xoxo ♥

Orkar inte...

Jag är helt slut i kroppen..
Ska dricka kaffe och äta en rejäl frukost nu så kanske jag piggnar till.

Sen kvällsunderhållning

Fick nyss detta klippet länkat av en vän på msn.. Så roligt!! Hahaha


Vblog

Video igår påväg till stan... Lite halvseg video, hahaha



BEWARE! Louice is Dangerous...


7 juni

Kom precis ut ur duschen, så jäkla skönt! Nu känner jag mig helt plötsligt fit for fight att göra någonting. Mamma undrade om vi skulle en sväng och shoppa, why not? Det är alltid lika roligt. På tal om roligt så hade jag roligt igår, träffade massor av vänner och dansade tills klockan var lite innan fyra, då stack jag, Anna och vår driver (for the night) Louice till donken för nattmat sen var jag hemma vid fem och kunde inte somna för det var alldeles för ljust. i rummet, tur man har en stor säng att gömma sig i och en svart gardin att dra ner ändå vaknade jag lite innan elva.. Usch jag känner ju att jag är trött i ögonen, jag har inte fått mycket sömn alltså. Blir en siesta när jag kommer hem från shoppingen med mamma.
Nu ska jag klä på mig och plocka undan lite från igår, när jag gör mig i ordning så ligger allt huxflux dagen efter, för att inte tala om mitt sminkbord, heeeh.. De vill ni inte se =P

xoxo, M


Gårkvällens outfit
Väska: Wedins
Skinnjacka: Zara
Svart fodral: Gina Tricot
Dödskallescarf: ?
stövlar: ?

(så kass jag är, haha.. Inte alltid lätt att komma ihåg vart grejerna kommer ifrån)

Louice och jag..

.. Någongång igår

 
 

Fan vad jag älskar dig!

Nu drar jag...

Tack för hjälpen, det blev en mix mellan platt och lockigt, heeh!
Ska till Louice nu med Tirre och Eliin sen kommer Annish..

 

xoxo

Rakt eller lockigt?

Alltid dessa dilemman, I-landsproblem vill jag kalla det!!
Ska jag ha rakt eller lockigt hår ikväll?

 

Vilket fall som helst så kommer jag ha roligt, Louice ska också ut idag och vi har ALLTID kul. Tirre, Eliin och Anna är också inräknade i ROLIGT! Älskar er mina vänner ♥


Vote, vote, vote för stackars Mirre som inte kan bestämma sig!

I wanna kiss you...

Har suttit och kollat på TV ett tag. jag kollade på "rent hus" eller vad det heter och det är ett vääääldigt intressant program att kolla på, alla som är med där har ju fruktansvärt stökigt hemma. Sen kollade jag på "outsiders" som handlade om autistiska barn som vägrade prata under olika omständigheter och det var intressant att se hur processen gick framåt och hur barnen utvecklades. Nu håller jag på att baka, är i full gång med att göra muffins. Väntar bara på att mamma ska komma hem med äggen, jag fattades ett till mina muffins, hehe.. Nu kom de hem så jag ska fortsätta med bakningen. Ikväll blir det utgång igen, denna gången ska jag vara klädd för dance! Hatar att dansa i heels fast att det går så dansar jag inte likadant som jag vill, hahaa! Converse eller stövlar (platta) blir det ikväll till ett svart fodral I think!


xoxo, M

Gårkvällens

Outfit...
Allt från Gina Tricot
Heels - Gojane.com

Jag använde mig av babyliss hårspolar till lockarna i håret, de är superbra då du kan välja vilken storlek på lockarna du vill ha. jag gillar de mellersta och små mest då de stora är bra till väldigt långt hår.

 

 

Molle och jag


Aleks och jag på Hampan


"Puss"


Stoffe och Sarah ♥

Ausgang...

Nu är jag klar, ska bara på med kläderna också! All black, as usual. I love it!
Möhippa sen hampan med tjejerna och sen vidare mot dansgolvet..

 

Wale - Chillin ft. Lady Gaga

Lyssna på beatet efter 1.15 med Gaga, helvete så grym hon är, love it!
Jag diggar denna låten, härligt sound från både Wale och Lady Gaga




We want it all now, we got all YESSS
Look at that, look at how they lookin at usssss

Hemma hos pappa

Mina gladiatorsandaler är klara! Enkla, bättre så..
Ville haft fler nitar men de kommer kanske, hehe!
  


Just nu jobbar Carro på ett mönster som ska bli ett plagg till mig. Hon är så duktig!! Jag längtar efter att få se resultatet av vad hon håller på med. Det får ni se sen också. Det är iallafall ett sommarplagg helt i min stil, så som jag gillar det!


Puss!

5 juni

Heeeya! What's up today? Själv sitter jag här, har precis ätit frukost och ska snart göra mig lite i ordning, Carro kommer och hämtar mig snart sen ska vi hem till min pappa. Hon ringde nyss så hon kör hemifrån nu och jag sitter här i underkläder.. Well, well det tar typ en kvart för henne att köra hit men jag måste ändå skynda mig lite. Jag kommer mobilblogga under dagen för jag vet inte om jag har tid med datorn idag.. jag ska iväg hit och dit hela dagen och sen ikväll ska vi på möhippa, still a secret för man vet aldrig nu förtiden vem som läser ens blogg, heeeeh! Senare blir de hampan med tjejgänget, Gajic som jobbar på Gina ska köpa den Balmain kopierade västen till mig idag, så snäll är hon! Men ikväll är de hennes tur att ha den på sig så jag får vänta tills i morgon (om jag nu ska ha den, för tjejen som lagt undan de jag provade köper antingen S eller M och jag kan nog bara ha S så hoppas hon kommer köpa M, alla är ju SLUT!!) Nu måste jag pysa och klä på mig Carro kommer om snart!


xoxo, M



Jag och Linn på vår student 2007
Alla studenter är ni klara?

Nya bilder på hemsidan

Minns ni den roliga plåtningen jag och min bästa vän Tirre hade!?
Här är resultatet.. Jag är väldigt nöjd, med både bilden och konsten även med Tirre!

Glöm inte att maila mig om ni vill vara med om en plåtning med mig som fotograf och makeup artist för  endast 499:- Det går bra att maila för frågor och anmälan på [email protected] Ni måste kunna ta er till Helsingborg.







Bilderna finns nu uppe på min hemsida, tack till Sofia som hjälper mig med det. Som även gjort min webdesign på hemsidan. Jag stör mig på att one.com kvaddar kvalitén i bilderna, titta så ser ni tex. skillnaden på den sista bilden på Tirre här på bloggen och på hemsidan.. Suck!

Just nu...

0aaa7458d9874b0bc924249f198a6da6.png

Just nu är jag och Tirre inne och hälsar på vår vän Gajic på Gina Tricot i stan, det började regna så vi fick gå in här. Snart ska vi cykla hem.


Joe Jonas does Beyoncé

Inte ens detta kan få mig på bra humör idag och detta är ju roligt?
Anyways.. Nu ska jag iväg! Hugs..


4 juni

Guten Morgen! jag ska snart iväg... Hinner inte blogga så mycket nu men jag kommer mobilblogga under dagen. Jag ska träffa min vän carro sen ska jag träffa Tirre. Det är fint väder ute men inte så jättevarmt så det blir att man får ta på sig lite mer kläder. Synd för alla som tar studenten snart att det ska bli kasst väder. Fast här i Helsingborg tar de studenten den 12e så de hinner säkert slå om till bra väder. Då har jag några jobb också den dagen förhoppningsvis. Nej nu måste jag gå och klä mig och sminka mig lite.. Vi hörs som sagt genom mobilen!

xoxo, M


Fuck you, I wont do what you tell me....


Balbilder

Jag som tog studenten 2007 kan inte låta bli att vara avundsjuk på alla som får vara med om allt! Jag skulle kunna spola tillbaka tiden och åka till Costa Brava igen på studentresa sen när man kom hem därifrån var det lagom att gå på balen och därefter studenten!!


Foto: Carina Alkefelt (mum)

Picture spam: Kat Von D

She really is somethin' huh...

             

Drinktips

 Jag fick en väldigt god alkoholfri drink på Siestafestivalen i helgen som jag tänkte förklara för er hur ni kan göra den hemma själv. Det är superlätt! Jag testade mig på den igår och det smakade precis som bartenderns, promise! Ni som vill ha sprit i vet jag inte vilken som passar bäst men jag kan tänka mig att "Bacardi Apple" sätter en god smak!




Du behöver:
Lime
Socker
Is
Tranbärsjuice
Sprite
Ramlösa (eller annan typ av bubbelvatten)


Börja med att lägga i några limeklyftor (beroende på hur mycket lime man vill att det ska smaka) jag tog fyra, blir perfekt. Sen en matsked socker och sen tar man någonting som man kan mixa tillsammans sockret och limen med, jag pressade limen med mina händer först sen blandade jag med en rörpinne. Efter de tar du i is och tranbärsjuicen upp till halva glaset ungefär. Efter de håller du på lite, lite bubbelvatten och sen upp till glaset fylls häller du sprite för att få upp den söta smaken, du ska ha med sprite än bubbelvatten. Sen rör du bara lite i drinken med en rörpinne och den är klaaaar! Hoppas de smakar..







Hörde just ett citat på P3

"Eller sno någons Ipod.." Kunde inte sluta skratta....
(ett litet internskämt mellan mig och några av mina vänner)

Paket från USA

Vaknade av att posten kom, det var ett paket från min vän Sara som just nu bor i USA. Där jag var i julas och bodde hos henne och hennes värdfamilj. Vi hade jätteroligt och vad säger man? Hon vet ju vad jag tycker om för skittlessort iallafall! Jag fick också ett jättefint kort där hon spelat in ett litet meddelande.. Så fin är hon!! Det var min försenade 20 års present, haha!

 

Bilder från idag

Äntligen hemma, Paris Hilton BFF går på TV3 jus nu.. Patetiska jävla program! Förrutom gladiatorsandalerna så köpte jag en byxdress på H&M också. Billig var den! En svart sådan som passar bra till vilka skor man vill, heels som sandaler.. Nu ska jag blanda lite drinkar, väntar på vattnet i frysen som ska bli is. I morgon ska jag fixa skorna tror jag, om det inte dyker upp någonting annat. Då får ni se resultatet sen hur skorna blev.

 

Puss!

köpte precis...

5034546fefc99a69eddf8c58b3f3c8a2.png

köpte precis ett par gladiatorsandaler på skopunkten för bara 349:- fina va? Jag ska pimpa dem när jag kommer hem med nitar och stenar. Kommer bli fina. Köpte nitar på shock senast jag var där i olika storlekar och stilar. Nu ska vi vidare till väla och se om vi hittar någon fin present till min väns syster sen hem och göra goda sommardrinkar, jag drack ju en supergod drink på siesta som jag ska försöka mig på idag.. Kul att det fungerar nu att mobilblogga :)


vi sitter...

-b36ad636b6eeb08ef0864240504058f.png

vi sitter just nu och äter en god lunch på asiakock! :)


2 juni

Godmiddag sunshines. Sovit gott? Jag vaknade vid elva och åt frukost direkt, nu ska jag snart gå och göra mig i ordning sen ska jag och mamma ner på stan en runda eller så blir det stranden. Senare idag ska jag träffa en kompis och köpa present med honom till hans syrra som jag sa igår, efter de blir det nog några Lost avsnitt. Han har alla på datorn och jag måste se resten!! Det är så spännande nu. Jag är några avsnitt före än dem som visas på TV4 nu.. Nu måste jag skynda mig, vi hörs lite senare.


xoxo, M


Sarah och jag för några månader sedan

tokiohotel.com -BRAND NEW DESIGN


I'll be your girl, backstage at your show... Yeah cause you'll know I'm staring between the sets


I'm hungy now! Måste fixa någonting att äta, jag och mamma ska sätta oss i soffan nu framför TVn och slappa. Hon kom precis hem från träningen och jag sitter här som ingen annan och stirrar in i datorn, när ska jag börja träna? Hur blev det med mina och Lisas morgonpromenader? Never mind av vad jag skrev tidigare om dem, vi är inte så duktiga som jag trodde vi skulle vara. Jag får ta och ringa Lisa i morgon och fråga om hon vill gå ut en sväng.. Eller inte. Varför inte bara göra det? Det känns så jäkla skönt när man väl är ute och går sin runda och sen kommer hem och man känner sig så damn good! I morgon skulle jag hjälpa en vän med att köpa present till hans lillasyster, hon tar nämligen studenten snart och han har ingen aning om vad han ska köpa till henne. Jag ska sminka henne också den dagen förmodligen. Nu ropar mamma att vi ska kolla på "Nile City" med den härliga svenska komikereliten från 1994. Jag får inte missa "Project Runway" heller, som vi brukar kalla PR för det är så jobbigt att säga, hahaa..

xoxo
Mirre

Gyllenhaal vs. Leto

Vem av Jared och Jake tycker ni är hetast?
Jag tycker Jared, han är perfekt, en riktigt snygg man!
Båda är jäkligt heta men Jared är ett minimalt snäpp före.. Eller ja, svårt val alltså!!
Jake är också otroligt fin! Wft, I vote for both..



    



Vote, vote, vote!!

DEAD BY APRIL

    
Bilder: Jag mroxx.se

1 juni

Så himla härligt.. Det är 23 grader ute och jag har nyss ätit en snabb frukost för jag och mamma ska iväg till stranden nu och slappa lite. Så skönt ska det bli! jag vill även tacka för helgen, har haft det underbart med en av mina bästa vänner Cecilia ♥... Jag kommer uppdatera MTV bloggen en gång till med ett litet bildspam på alla band som jag inte lagt upp bild på än och några fler på Dead by April. Anyways.. Vad har ni hittat på i helgen? Berätta gärna!
Jag kommer inte kunna mobilblogga för det fungerade tydligen inte senast jag testade, det kom aldrig fram men jag ska testa igen snart så jag kan göra mobilblogga. Det är så roligt när det väl fungerar.. Nu ska jag gå och ta på min bikini och hjälpa mamma med packningen. Jag tar med mig boken "män som hatar kvinnor" som jag skulle börja läsa för läääänge sedan men har inte fått tummen ur röven. Nu så!

xoxo, M


Tomiboy is hawt