Ferrari

Min syrra överraskade mig nyss med en avskedspresent som hon specialbeställt. Hon gav mig ett par Puma Ferrari skor. Perfekt för min resa i morgon och de passar till allt!
Me loves black!


Skon finns att beställas här!
De kostar ca 1200 SEKK (110 Euro)


Just nu kollar jag på "Wallander - Blodsband" som går på 4an. Håller på att packa det sista nu i väskorna, känner lite panik eftersom jag är rädd att jag glömmer något här hemma, i värsta fall får de här hemma skicka ner det till mig. Just nu känner jag mig någorlunda bra och ser framemot det nya äventyret väldigt mycket. Jag ska gå och lägga mig relativt tidigt, försöka komma i säng efter Wallander. Nu är det paus och jag ska hinna duscha.. Vet ni vad? Vi hörs i morgonbitti, tidigt! Innan jag påbörjar min långa resa.

Tschüs!

Hurtful


En riktig tiopoängare!




jag är matt, seg och måste packa! Hörs senare eller i morgonbitti innan jag åker...

Kramar!

Dagens låt

Christina Aguilera - The voice within (Live)

Någon mer som får en kick uppåt på självkänslan?




Ni som fortfarande inte sett denna videon, det är Christina - Dirrty live i U.K.
Ni måste kolla på den, detta är ett av hennes absoluta bästa framträdande!
(sorry att jag tjatar, haha! Men den är extrem!)

Lägg märke till 2.40, 2.57 och 3.16. Sen hennes avslut på 3.21...
Jag får gåshud! Ahhhhh!

En dag kvar till New York

Godmorgon, jag har faktiskt varit uppe snart 3 timmar. Usch och fy för att gå upp så tidigt när man varit ute halva natten. Var tvungen annars kommer jag inte komma i säng ikväll och jag som ska upp mitt i natten (nästan). Vid fyra tiden får jag nog kämpa mig upp eller... Nej fem räcker. Vi ska köra hemifrån vid sex för jag måste vara på flygplatsen senast sju för incheckningen. Visserligen bestämmer man det själv, om man vill komma en kvart innan incheckningen stänger så varsågoda, jag ska iallafall vara på den säkra sidan och vara där när de öppnar!
Kvällen igår var helt perfekt, kunde inte bli bättre. Mjoo okej... Nina, Louice och Emelie kunde fått komma in igår på Tivoli tjugo plus. Tycker det är löjlgt att vissa får komma in som är under tjugo för de känner nån vakt eller nån som jobbar på Tivoli sen inga andra, då kan de lika gärna släppa in alla som är myndiga men under tjugo! Tack för en underbar kväll allihopa. jag tog jätte många bilder igår, speciellt på mig och Gajic.. Haha, självutlösare is the shid! Sen en video också, vi spelade sanning eller konsekvens och Elin fick att hon skulle ragga upp en person som hon inte känner så hon valde att ragga upp Louise. Sjukt roligt, hahaha! Nu ska jag återgå till min packning, ni läsare håller min motivation upp med era fina kommentarer! Jag har änsålänge "bara" brytit ihop när jag lämnade Cici på tågstationen... Usch, jag vill inte lämna familjen.. kan bli seg uppdatering, ni förstår varför, säkert. Jag ska ner en sväng till stan med pappa, packa och framförallt umgås med familjen min sista dag i Sverige!
Glöm inte att min nya adress till bloggen är http://miirre.se men min gamla går fortfarande att använda, änsålänge!

Puss & kram


Nina, Gajic, Tessa och Natali

Jag och Gajic

And again...

Hela gänget!

Gajic och jag på Tivvan

Gajic, jag och syrran


Party, party!

Ha en trevlig lördagskväll, berätta gärna vad ni tänker hitta på för bus ikväll! Jag har precis blandat drinkarna till mina vänner och Tessa (som jag var på bloggfesten med) har redan kommit. Jag är klädd i svart, som vanligt med mina nya lackleggins, funderar fortfarande på om jag ska ha håret uppsatt eller nersläppt, kanske nere för det var hundra år sedan jag lät det vara nere när jag är ute och gör stan osäkert..
Vi hörs i morgon igen och då är det bara en dag kvar tills jag flyttar till staterna!!! Jag är så spänd på allting! Ohhh, New York, Here I come!!


Puss på er, ni är helt underbara!



Confused

Jag är helt förvirrad, skakig, yr, illmående (just nu tror jag inte att det har med hypokondrin att göra) och allmänt nere... Inte så konstigt kanske? Min handläggare på skandinaviska ringde precis, gud vad jag tycker om att prata med honom. Han är väldigt bra att prata med när man känner sig osäker och förvirrad. Jag fick ett dokument av honom på min mail tidigare idag där han skrev all info jag behöver till själva flygresan och när jag är framme i New York, han skickade med ungefär fyra sidor!! Tur att han ringde och sa att den enda som var viktigt till resan var adressen till hotellet, tur eftersom jag inte har någon skrivare och det hade blivit ett jäkla bök med att få det utskrivet...
Tänkte stoppa något i magen innan gästerna kommer, jag har bara ätit scones i morse! Kanske därför jag är lite skakig? Jag har precis gjort efterrätter tills ikväll föresten, den kommer bli mycket god! :)

Puss!


Christina Aguilera live den 5 december i New York! Och... Jag åker därifrån den 4e.
SUG RÖV! *Gråter*

Bittersweet farewell

Godmiddag!

Jag mår lite halvt om halvt, både glad och ledsen om man ska skriva det svart på vitt. Glad för att jag ska få träffa mina vänner idag på middagen jag ska ha ikväll och ledsen för att jag ska lämna mitt liv i ett år, samtidigt är jag positiv och väldigt motiverad till den långa resan. Jag känner mig så redo och jag längtar till nästa år. 2008 har varit mitt livs bästa år, det går inte att förklara hur tacksam jag är över detta gångna året med alla mina resor och underbara vänskapsband som knytits. Jag ångrar ingenting och skulle göra vad som helst för att skruva tillbaka tiden till den 9 februari då jag och Kenza satte oss på flyget påväg till en oförglömlig resa, min livs bästa Tokio Hotel upplevelse!

Igår var vi och åt på Cardinal, vi beställde in mycket mat och snålade inte ett dugg! Jag älskar att unna mig saker, speciellt nu när man ska flytta iväg. För mig blev det oxytterfilé (välstekt, klarar inte av blodsmaken det mista!) med stekt potatis, rotfrukter och murkelsås med en tomatsallad vid sidan om och självklart en stor cola! Till efterrätt blev det hemlagad körsbärssorbet. Det kallar jag gott! Vid elva tiden var vi mätta och belåtna så vi begav oss till tivoli en sväng och bestämde oss sedan för att åka hem och byta kläder sen dra in på tivoli men natten sög, vi stod i kö från halv ett till ett sen gav vi upp för kön rörde inte på sig det minsta! Vi körde till mcdonalds en snabbis sen hem till mig och somnade gott.

Ett bitterljuvt förväl, egentligen inget förväl utan ett "vi ses" för det är precis vad som väntar också, jag och Cici kommer ses igen, många gånger om. Vi kommer nästan gå in i väggen av irritation på varandra. Jag längtar till mitt liv börjar, på riktigt! När man har en utbildning och ett jobb man är mäkta nöjd med och en vardag med en god vän någonstans i världen. Idag på tågstationen kunde jag inte hindra mig, ett "förväl" är jobbigt, kämpigt att lämna en person som betyder så himla mycket för en. Fast man vet om att man kommer ses igen är det hemskt! När jag gick till bilen och lämnade Cici satte jag på Coldplay's senaste album, jag vet inte... Men på något sätt får deras musik mig att bli lugn och känna en värme spridas i hela kroppen, precis som om de säger till mig att "allting kommer gå bra". Deras musik är en av de få i musikvärlden som fått mig att känna det lugnet man ibland behöver för att verkligen orka gå vidare och inte känna att allting är hopplöst! Ingenting är hopplöst, man måste försöka gå vidare och inte fastna, jag vill inte ångra någonting jag inte gjorde.


xoxo, Mirre

Trevlig kväll

Jag och Cici är precis hemkomna från väla, vi drog in en snabbis för att köpa vad som behövdes. Jag köpte ett par leggins till som är bra till resan. Jag älskar leggins ju! Så perfekt. NU har jag säkert över 7 par (bara svarta) leggins från Gina.. Lööööve it! 
Vi ska snart börja göra oss i ordning inför kvällen, vi ska ut och äta på ett ställe här i stan sen drar vi vidare eller stannar där på nattklubben som är i samma lokal. Jag var hos mormor innan, hon hade kokat jätte mycket gröt till mig och jag tog en skål då direkt, kunde inte hålla mig.. Haha! Vi tänkte äta lite nu också sen måste vi verkligen börja göra oss i ordning, jag ska duscha och hela köret så hoppas att vi hinner. Jag kör ändå så det blir nog ingen panik! Mihi..

Jag hinner inte skriva så mycket mer, måste skynda nu..
Ha en jääääätte trevlig kväll vad ni nu ska göra!


Puss & kram!


Väldigt gammal bild på mig, tror den kan vara från 2004!

Dagens fråga

Vad använder ni er av för mobil just nu?



Jag har Samsung u700, lär komma hem med en ny från USA!


Från och med nu är jag borta hela dagen, kommer hem senare.. Jag och Cici har bokat bord ikväll så jag bloggar innan det! Ha en trevlig fredag, själv ska jag stressa som ingen annan och köra runder på massa ärenden (igen!) Men först ska jag hem till min kära mormor och umgås med henne!

Puss!

Fredag

Idag vaknade jag upp på vääääldigt bra humör, för att Cici kommer hit idag!! Vi ska ut ikväll och bara vara med varandra hela dagen.. Nu på morgonen och förmiddagen har jag spenderat tid med mamma och syrran framför tvn, vi har nämligen sett jätte många band från när vi var små... Riktigt roligt är det att kolla på, som man skrattar, haha! Jag filmade på tvn några klipp.. Jag önskade att få en grej av min mormor nu innan jag flyttar och det var ris à la malta sån gröt som man gör på den risgrynsgröten man äter till julen, ris à la malta äter man oftast dagarna efter julafton på gröten som blivit över och jag ÄLSKAR den. Ska bli så gott att få den idag! Hon ringde nyss och överraskade mig med att säga att hon gjorde den åt mig just nu. Nu ska jag plocka i ordning lite i mitt rum sen fortsätta med packningen så smått..


Här är ett klipp på mig och min lillasyster Molle från 1991.
Jag och Molle sjunger och håller på, hahaha! Gud.. Min sång i slutet hittar
 jag säkerligen på. Lägg märke till min otroligt grova skånska när jag sjunger "lillebror"
och till att jag säger till Molle: "Det är inget hopprep"!

Kommentera gärna!


Hörs om några timmar igen.. Förlåt för seg uppdatering, jag har mycket att göra och
 vill umgås med familjen så mycket jag kan! Hoppas ni förstår.

Kisses & hugs!

Mirre dag!

Skinnjacka - Zara
Tshirt - h&m (killavdelningen)
Svart kofta - Monki
Grått linne, halsduk & leggins - Gina Tricot
Boots - Vagabond


Helt vanlig enkel (relativt tråkig) outfit, vintern suger verkligen!
Ser framemot våren och min nya garderob i USA!!


Nu klockan tio är det "Hell's kitchen" på tv3, missa inte de... 

Haha, Donnerstag!

Det blev en hel del inhandlat idag, tänkte visa kläderna och dyligt jag köpte!
Lägger inte upp allt, mycket jag köpte idag är inte roligt att se, hihi..



Svarta leggins två par basic och ett par lack från Gina Tricot 99:- st samt 199:-
Svart hoodie killavdelningen på h&m 249:-
Svart adidas tshirt med guldtryck från intersport's killavdelning 250:- (Danke mum)
Nya rosa hörlurar från JVC och två kodlås från Kjell & company 150:- samt 49:- st

Adidas tröjan och den svarta hoodien ska jag ha på mig när jag reser till
mina nya Karl Kani joggingbyxor, de är så snygga, jag älskar dem..

Senare ikväll lägger jag upp "dagens outfit".
Nu kallar mamma att det är mat, I better hurry.. I'm starving!

Ärenden...

Jag och mamma ska kila iväg på lite ärenden, måste köpa ganska mycket innan flytten bla. ett par adoptorer och hörlurar till min ipod eftersom de gamla har gått sönder... Vi hörs om ett par timmar igen. Jag ska även lämna in min dator på omformatering hos en av min pappas vänner, extrapris som tur är! Jag måste snåla så mycket som möjligt för vem vill inte shoppa i New York? Hihi! Ändå funderar jag på att köpa den nya Ipod och en ny adidas jacka, jag får se hur jag gör. Jag förlorar endast 200:- på att köpa Ipod här och inte i USA. Somsagt, hörs om ett par timmar igen, ni som inte läst min syn på alkohol kan göra det i inlägget nedan. Skriv gärna vad ni tycker!

Hugs!



Christina Aguilera på CNN Heroes där hon framförde "Beautiful"

Alkohol fakta

Visste ni att...?
... Tre till sexhundratusen människor i sverige är beroende och missbrukar alkohol?
... I var fjärde sjukhussäng ligger en alkoholist?
... Alkohol konsumtionen är beräknad till ca. hundra miljarder per år?
... Kvinnor får högre alkoholhalt i blodet än män, av samma mängd alkohol?
... En femtonåring kan bli alkoholist på mindre än ett år?
... Varje år orsakas sex till åttatusen dödsfall i vårt land på grund av alkohol?

... Listan skulle kunna bli hur lång som helst!



Den största anledningen till att jag slutade dricka är att alkohol är gift och kan skada kroppen, simple! Jag valde att avstå alkohol i all dess form mot sommarens slut. En nykterist avstår från all sprit som är högre än 2.25% dvs. En lättöl "får" en nykterist dricka. Jag själv drack 2.25% en gång för ett tag sen och hade lite ångest efteråt men när jag fick reda på att man "får" som nykterist släppte ångesten lite.. Fast det där lät lite som om jag följer någon slags sekt men så är det verkligen inte utan jag gör precis som jag känner för och följer ingen annan eller någon speciell regel, jag är ingen "svart på vitt" skriven nykterist utan jag kallar mig de eller bara att jag inte dricker alkohol helt enkelt.

Jag som är dansare och som relativt beroende av träning förstör min prestationsförmåga av alkohol. Om du tränar som du ska en vecka och dricker på helgen därefter är träningen du gjorde de dagarna i veckan i princip förstörd, den träningen du utförde tar alkoholen "död på". Du kan inte vara en seriös bodybuilder i veckorna sen supa skallen av dig på helgen. En annan stor anledning är att jag lider av hypokondri och med alkohol i kroppen kan det blomma ut inbillningar i hjärnan som man inte kan kontrollera, vilket har hänt mig några gånger. Inte pga att jag druckit för mycket utan det räcker med känslan av att man inte är nykter längre, eller egentligen räcker en liten tanke av att man har alkohol i kroppen oavsett mängd. Det där med hypokondri är svårt att förstå sig på om man inte lider av det själv. Jag kan tex. inte med berusade personer som jag inte känner (kan även vara personer jag känner men oftast inte), då ökar min hypokondri eftersom jag påverkas av andra i den situationen dvs att om personen mår illa, mår jag illa! Det är ett väldigt jobbigt problem för mig som jag kämpar med varje dag. Som ni förstår är det inte bara i situationer där alkohol och illamående är iblandat utan hypokondri "anfallen" kan sätta igång varsom och närsom.

Jag har aldrig haft problem med kontrollen över alkohol, det är ingen anledning till varför jag slutade. Självklart har jag haft en snefylla ett par gånger. Två gånger faktiskt om jag ska vara exakt! Länge sen, då man var yngre och inte visste hur mycket man tålde och bara hällde i sig alkohol för att bli full. Jag har på senare år varit väldigt mån om hur mycket jag dricker och känner verkligen efter hur kroppen tar åt sig det man häller i sig. Många som dricker borde tänka på att man har en gräns och att den ska följas. När du kräks av alkoholen så är det kroppens sätt att säga ifrån, du har då förgiftat din kropp!
Den tredje och sista anledningen till att jag slutat är att om man blivit uppvuxen med en förälder som är emot alkohol pga dennes uppväxt med alkoholförtäring i familjen under sin barndom. Då blir man påverkad av dennes insikt på alkohol. Även att problemet låg i släkten gör det mer att man avstår, jag tänker inte gå djupare in på de, det är för privat. Men ni kan tänka er själv, alkohol kan göra dig aggressiv och göra att du vill känna makt! Jag är glad att jag slutat dricka och jag vill också nämna att jag har ingenting emot att mina vänner dricker, för de vet hur man hanterar alkoholen och de har kontroll över mängden intag deras kroppar tål. Jag har heller inget emot att bjuda på alkohol eller blanda drinkar bara jag inte förtär alkoholen.


Till er som funderar på att sluta dricka alkohol, skriv upp en lista på allt bra och allt dåligt med alkohol och vad det ger er för possitiv effekt samt negativ... 

Tack för att ni lyssnar!

Svenskanamn.se

Finn det roligaste på min och Georgs lilla pojke!
(Icke TH-fans kan ha svårt att förstå de roliga, sorry! Men jag var tvungen.)
HAHAHAHA! ROFL...



Karl Kani

Dessa Karl Kani joggingbyxorna beställde jag igår på topstreetwear.
De passar perfekt till (street) dansen, de ligger just nu på posten och väntar på mig!
Jag köpte dem på rean för 489:- och nypriset är 699:-

Jag funderar på denna adidas jackan till, snyggt! Inte sant? (Hej Nina!)
Det är min vän Nina som är modell för "Tretton" här i stan som är på bilden..



Christinas stylist

Simone Harouche är Christinas stylist, här pratar hon om hur de
gjorde henne i ordning för American music awards!


Här är Christinas framträde på AMA för er som inte sett det än!
Personligen ÄLSKAR jag det, säg någonting hon inte gör bra!?
She's the queen of music


Och såhär såg stjärnan ut på röda mattan! Fytusan vad hon är het!
Lovley...

Mittwoch

Seg! Jag ville inte gå upp idag men var så illa tvungen, jag har precis ätit frukost och börjat plocka undan i mitt rum, det kommer hit två st gäster idag (de jag pratade om igår) så mitt rum måste vara snyggt. Jag vaknade vid halv tio i morse av att grannens unge skriker.. Usch! Jag som hade ställt väckning på tio och hoppades på att få sova till tio. Jag somnade ganska sent igår, jag och mamma satt uppe och kollade på en serie på tvn och jag kunde inte slita mig somvanligt..
Idag ska jag hem till pappa, måste hämta den andra feta resväskan jag ska packa ner allt i till flytten. Jag fick ett mail från skandinaviska om packningstips, suuuuper bra, tack! De kommer jag få nytta av. Ska även testa lite olika knep, jag har hört att de tar mindre plats om man rullar kläderna, kan de stämma? Jag har aldrig testat så jag får göra de. Hoppas jag får med mig allt jag vill så jag slipper lämna något hemma som jag verkligen inte vill. Dansen är ikväll igen, street och jazz, får se  om jag går på jazzen, skulle så gärna vilja men har tusen saker att göra känns det som.
Nu måste jag återgå till städningen, hörs senare idag innan jag kilar iväg till min pappa, förhoppningsvis får jag berätta mer om gästerna som kommer hit. Föresten drömmarna vi bakade igår blev så goda och fina, dumle biten i mitten smälte och de förstörde ingenting. Oh, föresten.. Haha!! Jag drömde att jag och mitt ex blev kidnappade, det var en riktigt äcklig dröm.. Gubben vi blev kidnappade av var han som låg på obduktionsbordet igår i den där serien jag och mamma såg, snacka om vidrigt. Jag ringde 112 och hade mobilen bredvid mig och bad dem spåra mitt nummer vart vi befann oss eftersom jag inte hade den blekaste aning om vart vi var. Smart i drömmar också, for sure!

Puss!


You are beautiful, in every single way!

Kvällens fråga

Vad tycker ni om Tila Tequila "A shot at love"?


Jag tycker det är ett underhållande program och Tila är söt som socker!

Drömmar

Jag och mamma håller på att baka drömmar med mini dumle i varje dröm... Så GOTT!
Jag älskar drömmar. Dansen gick bra, där var publik och allt, lite frustrerande när man inte kan alla danser till 100 % när någon sitter och kollar, visst ska en dansare kunna det också, idag var den bara lite jobbigt. I morgon är det dans igen, de danserna kan jag bättre fast fortfarande inte helt. Jag får kämpa på!
Jag sprang precis ut i köket för att titta till drömmarna och dem är SÅ stora.. Haha! De flyter ihop lite på sidorna. Oh my.. måste hjälpa mamma nu, de ska ut om några minuter bara sen ska vi sätta oss framför tvn med våra kakor. En sen uppdatering kanske kommer men nu ska jag umgås med min lilla familj, vill spendera så mycket tid som möjligt nu innan jag åker iväg!

Kram på er! 

Dance like nobody's watching

Tandläkaren gick bra, inga hål, ingenting! Jag ska alldeles strax köra ner till stan och möta upp min vän Johanna, vi ska gå i stan lite och mysa. Sen direkt efter blir det träning, skönt att jag redan har träningskläderna på mig så jag slipper byta om sen.. Christinas son Max är snart på benen, han är 10 månader och går närsom säger hon. Aaah, han är så söt! Hennes uppträde på AMA var suuuuuuper! Vill se henne live.. Längtar tills den dagen kommer då jag gör det.


Min mat som jag nyss åt, med en supergod chili lime sås!

Dienstag

Allt bra med er? Själv mår jag finfint! Jag tänkte börja med att berätta att i morgon kommer det hit en gäst, till vår lägenhet. Gästen och hennes fotograf ska fota mitt snygga rum och mig för en rolig grej som kommer om några månader... Mer säger jag inte förän i morgon då gästen varit hos mig och antagligen säger om jag får lov att berätta eller inte. *spännande* Haha!

Just nu sitter jag med min packningslista och har panik! Jag vet inte hur jag ska få plats med allt jag vill ha med mig, jag har skrivit i min bok lite olika kategorier bla. "Viktigt" och under den kategorin står det: försvaretshudsalva och ni som hängt med mig på apoteket vet hur många jag köpte till flytten, jag köpte sexton st och jag måste få med mig alla. Även min bästaste bästa isbjörn som jag haft hela mitt liv är viktig och måste med mig till USA, no doubt! Shit, min ipodhögtalare står också på listan, dock inte på "viktigt" utan på "övrigt" och om jag inte skulle få plats får min kära högtalare stanna hemma ett år. Men det kan jag inte tilllåta så jag får helt enkelt göra plats för den!

Igår beställde jag ett par hiphop jogging byxor som jag antagligen ska resa i, så skönt att sitta i jogging på planet. Antingen de eller leggins om jag inte fryser ihjäl dvs. Lägger upp bild på dem senare, jag får antagligen hem dem i morgon för jag fick ett mail nu alldeles nyss att de hade skickats och hemsidan är svensk så det går snabbt. Perfekt!
Jag ska föresten ha middag på lördag för några av mina närmsta vänner, vi blir elva st med mig och jag kommer bjuda på mat, efterrätt och dricka sen blir det nog utgång frammot tolv slaget... På fredag kommer Cici på besök och vi ska äta ute, ska bli supermysigt.

Nu ska jag packa vidare och sen ska jag till tandläkaren! Usch, tror faktiskt att jag har hål på g. Wish me luck! Efter tandläkaren ska jag träffa Johanna sen träning frammot kvällen.. Sista veckan som sagt, usch vill inte sluta hos Jessica.. Hon är bäst!


Bis später...
Hugs!


I'm feelin' good

Jag håller på med min packningslista till USA förfullt.. Jag har fått reda på en hel del under dagen som gått, jag ringde kontoret i Malmö för lite info och de skickade till min mail direkt. Jag kommer åka med tre andra svenska tjejer ner till New York, jätte kul att vi åker tillsammans, en av tjejerna kommer bo ganska nära mig också sen efter "intro" dagarna i New York. De kommer en bil och hämtar upp oss och tar oss till hotellet där vi ska bo under de dagarna, vi ska på sightseeing och hon på kontoret sa också att det blir mest slappe dagar när vi är där, så skönt! Jag längtar så mycket nu när man fått allt svart på vitt. Min flygbiljett är klar sedan en vecka tillbaka och nu håller jag på med packningen, jag har dock inte börjat lägga ner något i väskorna än men min lista skriver jag på...
Nu skriker min mage, ska äta mannagrynsgröt med banan på, yuuuum!

Hugs!

My 10 år

Här är My som endast är 10 bast, min gudfars duktiga dotter!
 Hon sjunger och spelar gitarr till "knocking on heavens door"
Hon diggar också Tokio Hotel, hihi!
Vad tycker ni? Visst är hon duktig!

Ursäkta hans (min gudfar) skrik i slutet, hahahaa! Han är störd... På riktigt!
Extremt roliga kära gudfadern "Osten" min.

Geschwisterliebe

Bilder från idag, lunch med syrran och mamma! Nu ska jag skriva vidare på min packningslista sen byta om till träningskläder och iväg till dansen!




En vecka kvar...

Guten morgen!
Måndag... Ny vecka... En vecka kvar tills jag flyttar!!! Shiet vad tiden bara rullar på, jag har svårt att tänka mig att om en vecka är jag påväg, då är jag på flyget påväg till USA, mitt blivande hem de kommande året. Helt otroligt. Det ska bli en så spännande upplevelse!
Är allt bra med er idag? Själv mår jag toppen, jag ska snart joina mamma för frukost sen börja göra mig i  ordning för en runda på stan först påfyllning på naglarna sen strosa runt lite med mamma.. Ska inhandla lite nu, har faktiskt kommit på en hel den som måste köpas innan resan. Funderar på ett mysställ till flygresan eller så tar jag bara leggins fast det kan bli liite för kallt, jag ska inte heller flyga i någon vinterjacka utan bara i min skinnjacka. Hur ska det gå? Kommer frysa ihjäl.. Fast vi ska ju inte vara ute så värst mycket, jag kanske hittar en vinterjacka redan i New York, vem vet!
Nu ska jag kila iväg, mamma vill ha sällskap vid frullen.. Hörs efter stan!

Kisses & hugs!


Shining star!

7 minus grader

Jag som hoppades på att det skulle vara liiiiite varmare här i Helsingborg trots att jag visste om att snön kommit till skåne, men icke! Jag kom hem lite innan åtta ikväll och alla gästerna hade stannat kvar för min skull för att säga hejdå nu innan jag flyttar till USA. Det första jag får höra är: "Vackra unge!" av min morbrors fru, tack! Trors en halv dags flygresa ser man fortfarande "okej" ut.. De andra hade redan ätit mat och efterrätt men jag var så hungrig så jag struntade i att jag fick sitta och äta själv. God mat och god tårta var det iallafall, vit marsipantårta! hur gott som helst ju.
Jag, mamma och Malin sitter och kollar på "Wallander - Luftslottet" som går på tv4, just nu är det nyhetspaus i tjugo minuter till, jag passar på att blogga innan det blir en ny dag...

 I morgon ska jag ner på stan och göra lite ärenden, det är så jobbigt för jag vet inte exakt vad jag ska göra nu innan jag flyttar. Jag menar att jag vet inte än om man glömt att inhandla något. Allt är fixat inför resan med visum osv. Men något litet som man lätt kan glömma. Jag ska iallafall boka tandläkartid (akut) annars lär jag inte få någon tid förän om ett halvår (!!) Jag får dra till med en lögn att jag har riktigt ont i en tand och att jag fruktar karies!? Något sådant låter väl bra..
Jag ska även göra om mina naglar i morgon, de har hållt hela fem veckor! Helt otroligt. De som endast brukar hålla i tre veckor annars. Jag är nöjd! Även nagellacket som min vän (och utbildad nagelteknolog) Johanna lackade innan jag skulle till Liverpool EMA sitter fortfarande på som det var igår hon målade det.
Efter stan i morgon tänkte jag åka hem till pappa och titta på resväska, om någon av hans 9430 resväskor inte passar får jag ta och köpa nya till flytten, skulle inte tro att jag behöver det så många väskor som min pappa äger med tanke på att han reser så mycket. Jag tänkte sova över där också efter min dans som är i morgon hos Jessica, då är det första dagen på den sista veckan. Jag dansar sista gången hos henne på torsdag och jag ska verkligen ta vara på varenda minut på träningarna!

Bis morgen bb's!
Hugs!

På Arlanda

Just nu sitter jag på arlanda med en muffins och te på café illy som är precis vid min gate som tur är. jag lyfter inte förän vid fem tiden och jag har betalt internet för fyra timmar! Man kunde inte betala för två och en timme var för lite så det ficl bli fyra, även om jag inte har möjligheten att sitta så länge så betalade jag för fyra ändå, jag tänker inte sitta vid min gate och glo eller läsa, för just nu orkar jag verkligen inte läsa en bok.
Så, nu var det sista gången på väldigt länge som jag träffade Tirre, min allra bästa vän ska jag vara ifrån så länge. Hur ska det gå? Vi pratade lite om hon kommer och hälsar på mig i USA fram emot sommaren, det hoppas vi på.. Om hon har pengar och tid ifrån skolan så kommer hon! Som vi sa till varandra innan vi skildes åt: "Detta är inget hejdå, utan vi ses!" För det är verkligen inte något hejdå, vi ska ses snart igen har vi bestämt, så snart som möjligt! För jag står inte ut utan min bästaväns närhet!
Igår var vi ute på ett ställe i Umeå som heter "Corona" där Fredde jobbar, Tirres pojkvän! Så vi stod på gästlistan och kom in smidigare. Det var jätte roligt där, de hade två olika rum. Ett rum med blandad musik, mest nya r&b hits och i de andra rummet spelade dem house!! Som vi freakade loss i house rummet... Det är något speciellt med att gå ut och dansa med Tirre, antagligen för vi dansat tillsammans i flera, flera år och vi vet precis hur vi fungerar på dansgolvet.. Härligt är det att dansa med sin danspartner som man inte gjort på ett halv år (!!)
Nu ska jag kolla en film på datorn tror jag eller snoka runt bland olika bloggar och chilla lite, ska inte gå på förän lite mer än en timme så jag tar det lungt! Ha en bra söndag, hörs senare kväll..

Längtar hem till syrran som blir 18 år idag, grattis älskling! Du är bäst!!




Här är några bilder från min vistelse i Umeå, vi tog inte alls många bilder vi hade inte det i skallen utan försökte njuta av den dyrbara tiden vi hade tillsammans!

Jag, påväg.. Någonstans?

Savannah sover sött i min famn!

Våra snygga lussebullar!!

Mina minimala lussebullar

Titta så små jag gjorde... Haha!


(mobilbloggar) Hej alla glada!

MMS

(mobilbloggar) Hej alla glada! Nu sitter jag på planet till arlanda och det ska snart lyfta, jag och Tirre vaknade en halvtimme innan jag skulle åka till flygplatsen idag, lyckat! Vi som skulle baka scones och ha en mysig frukost.. Jag hann iallafall med planet och jag sitter vid en nödutgång som jag aldrig gjort förr, lite läskigt faktiskt. Haha! Jag är hemma vid sex tiden, då hämtar pappa upp mig på flygplatsen och vi ska hem till mamma för syrran fyller 18 år idag, så vi ska i. Middag hemma och hela släkten kommer.. Nu ska vi lyfta, hörs när jag är på arlanda :) puss!


Foodtime

Jag och Tirre håller på att laga lite mat nu! Det blir bacon inlindande kyckling filé med potatisgratäng! Mums... Resten av tjejerna kommer hit vid åtta tiden och då ska vi helst vara klara med allt vi ska göra nu innan. Nu kallar Tirre, ska in och fixa med maten igen.. Ha en bra lördagskväll babes!

Hugs!


(förlåt för dålig uppdatering!)

Lördag

Har precis ätit en god frukost och kollat på svensson svensson! Nu ska vi snart bege oss in mot stan för lite shopping och fika. Ni som hade sett mig igår, stämmer säkert.. Vi var i stan igår och gick runt lite :)  Igår var vi här hemma, samlade och spelade TP och något tyskt kortspel, jag var dommare dock. Haha! Orkade inte med massor av siffror så sent på kvällen med huvudvärk och allt så det passade mig bra. TP var riktigt kul, faktiskt första gången jag spelade det spelet, jag har hört många som spelat det och sagt att det är kul. För er som inte vet så är det ett spel där man får frågor om disney världen och man kan tävla i lag eller en och en. Vi valde att tävla i lag det var roligare! Ikväll blir det utgång som vi planerat, några av tjejerna i Tirres klass hänger också med. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi ta bussen till stan. Usch det är så kallt, 6 minus grader här uppe. Hörde att det börjat snöa i dem flesta delarna av sverige nu, iallafall hemma! Jag vill inte ha snö för jag måste kunna köra lite ärenden nu innan jag ska flytta, på mångar är det en vecka kvar!!! Kan knappt förstå att jag ska flytta bort från Helsingborg i ett helt år. Det ska bli kul men samtidigt kommer det bli kämpigt, det förstår jag!

Puss!


Skolavslutningen 2006

mysfredag

Jag och Tirre kom precis hem, vi har varit på maxi. Kånkat upp för backar och i snön, nästan halkat på isen med våra maxi påsar, två var! Kämpigt värre. Nu ska vi baka lussebullar till vår myskväll med de andra tjejerna som går på Tirres skola, de kommer vid 8 tiden med kladdkaka, spel och filmer. De andra två tjejerna skulle ha skräckfilmskväll ikväll och Tirre ville inte se skräckfilm, inte hennes kompis Lisa heller. Synd för jag älskar ju skräckfilmer!!
Det blev inte någon föreställning ikväll som ni kanske förstår, biljetterna va slutsålda och i morgon kan vi inte gå får då har vi planer på att gå ut på ett ställe här i stan.. I morgon ska vi även laga en riktigt god middag som vi åt på Tirres 19 års fest. Ska bli mysigt även i morgon med utgång!

Vad ska ni göra denna fredagskväll?


Tirre och jag på en danstävling!

Bråttom

Ska in till stan och möta upp Tirre, nu kan jag ju ta bussen själv och allt. Jag är så duktig! Vi ska äta på en kina restaurang och sen handla lite på maxi, ikväll ska vi på en föreställning till somsagt och den ser jag väldigt mycket framemot dock är musiken den värsta. Hatar musiken de dansar till i vissa moderna nummer. Tirres kompis sa att det kan bli en hemsk låt som de repade till som de såg. Hoppas inte de, hon skulle även ta med sig öronproppar, haha!
Jag har fått reda på av min värdfamilj nu när jag var ledig över julen och det var hela tio dagar så jag kommer fira min jul hos Sora i Boston, hur kul blir inte det? Eftersom min värdfamilj inte firar julen ska de resa bort. De kommer hem igen dagen innan nyårsafton igen. Oh, hunden de ska hämta är en hane, cocker spaniel! Så söta är de hundarna.. Jag kom upp med lite namnförslag eftersom de ville byta och min värdmamma frågade om jag hade något förslag. Gissa vad jag föreslog? Inte så svårt!
Nu ska jag slänga i mig lite flingor sen ta bussen till stan och möta Tirris..

xo, M


Tirre och jag, nyår 05/06

skolavslutning 06

Bilder från skolavslutningen 2006, hemma hos mig!






Natti, natti!

Gokväll!

Jag och Tirre är nyss komna hem från en jätte fin musikal som framfördes av en skola här i Umeå. Musikalen heter "Koma" och den handlade om i princip vad den heter.. Fyra olika människoliv som de beräddade om som hade hamnat i koma. Jätte intressant uppsättning. Tack alla blivande musikalartister, ni förgyllde min kväll!
Jag och Tirre har inter gjort något annat speciellt förutom att nästan frysa ihjäl, hennes vänner här uppe som går i hennes klass skrattar åt henne som fryser redan, de säger att det kommer bli mycket, mycket kallare. Upp mot 30 minus! Usch, tur man slipper det! Där i USA jag ska bo är det ungefär samma temperatur som hemma i skåne.
Jag har fått reda på att min värdfamilj har adopterat... (jag blev väldigt chockad när jag läste de första orden i meningen) ... En hund! Haha, kan ni tänka er, en unge till? Jag fick en klump i magen direkt men när jag läste att det var en hund blev jag bara glad. Älskar djur och sedan vi avlivade Selma har jag saknat de sällskapet otroligt mycket. Det är en enorm trygghet att ha ett husdjur.. Jag fick ett mail idag också, när jag öppnade inkorgen lös jag upp som en sol! Hihi. Nu ska jag kolla på Svensson Svensson. Om jag råkar vara uppe till sådär halva natten så lovar jag att lägga in ett godnattinlägg. Tirre har gått och lagt sig för hon var så trött så jag sitter uppe själv, antagligen tills Fredde kommer hem som jobbar natten på Corona (ett uteställe här)!

See you later bb's ♥


Jag osminkad sommaren 2007!

Ni har frågat mig om jag kan lägga upp en bild på mina ögonfransar utan mascara. Jag ganska så ljusa fransar så de syns säkerligen inte så bra på bild. Tänkte färga dem snart, då lägger jag upp bild på hur de ser ut!

My tattoo

Här är bilder från Tirres dator som jag inte sett sedan jag
gjorde tatueringen, vilket var i början på mars detta året.. Hihi!
Så kul att se bilderna nu, från när jag gjorde den.

Här är en bild när han nästan var klar med tatueringen

Done, brand new! Jag älskar skuggningarna i bokstäverna.

Såhär såg den ut efter ett par dagar..

And today


Fortfarande lika snygg, inte sant? Som jag sagt innan funderar jag på att skriva ett par rader till under, lite mindre än en halv decimeter nedanför den jag har.. Jag väntar tills jag kommer till USA och hittar en bra studio där.. Annars reggar jag mig på Miami ink och hoppas på en tatuering hos dem, herremingud så underbart det vore. Jag får vänta med tatueringen då när jag får ledig tid till att resa vart jag vill med mina vänner. Förhoppningsvis redan i april då jag har en vecka ledigt. Duschen kallar, sen ska jag ta bussen till Tirres skola och titta på deras sista lektion. Bloggar nog inte förän ikväll, det kommer bli väldigt stressigt när vi kommer he här i mellan hennes skola och föreställningen, tror vi har en timme på oss innan bussen går här ifrån igen in till stan. I går gick vi en lång powerwalk runda i 9 minus grader, snacka om refreshing. Riktigt skönt var det! Blir nog en lika dan runda ikväll igen. Jag vill inte åka ifrån Tirre!!

Hugs!

Torsdag

Godmorgon!
Jag vaknade nyss, ska ta bussen till Tirres skola vid halv ett och kolla på deras sista lektion. Jag valde att stanna hemma här för de har balett och anatomi idag innan den sista, vilket är hiphop. Det ska bli spännande att kolla på. Efter skolan idag ska vi direkt hem hit igen för att duscha och göra oss i ordning inför kvällen, vi ska nämligen på dansföreställning, det är ett projektarbete en av eleverna på en skola här har ställt upp. Så som vi gjorde också i trean innan vi slutade, vi satte upp en musikal på stadsteatern och det blev så lyckat som det kunde.
Igår gick Tirre och la sig ganska tidigt, ja och Fredde satt uppe och kollade lite på tv och snackade skit. Jag försökte vara duktig och gick och la mig halv tolv, men jag somnade inte för de utan jag somnade kl 2 istället. Ja, jag försökte iallafall. Oavsett om ja gått upp 7 samma dag har jag problem med att gå och lägga mig tidigt. Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta lite frukost. Ha en bra dag, you're the best!

Puss!


Två bilder på mig och Tirre från i somras

I love you

Här bjuder jag på lite gamla bilder på mig och Tirre...

Festivalen 2006

Danstävling i Kalmar 2004

Nyår 05/06

Carro 17 år

Samma fest som bilden över, Carros 17årsdag

Tirre och jag innan Elin's 20 års dag

Vi på Emelie's 18 års fest

 2005 hos Tirres pappa

Dagarna då Carro var hemma på besök från Milano (några månader sen)


Har såååååå många fler bilder att bjuda på från Tirres dator, kommer fler i morgon om ni vill se!? Jag tycker det är kul med lite galma bilder.. Man får sån härlig känsla! Nu ska vi äta pannkakor som Tirre lagat, mums!

Puss! ♥

Onsdag

Godmorgon!
Grus i ögonen, GRUS!! Jag ska med Tirre till hennes skola idag som är balettakademin. Är så stolt över henne att hon kom in på en av de tre som vi har i sverige. Idag ska jag få kolla på jazz, modernt och balett. Ska bli jätte roligt eftersom jag ska söka in själv när jag kommit hem från USA till olika dansskolor, kanske inte just balettakademin i Umeå men vi få se vilka. Jag ska leta efter jätte många nu under tiden som jag är i USA och sedan söka in när jag har kommit hem. Efter Tirres skola ska vi ner och gå en runda på stan och kolla lite i affärer sen även inhandla lite på maxi.. Nu ska vi äta Tirres goda hembakade "kända" scones, jag lovar dom ääääger!!

Frukost

Tirre berättade till Savannah att jag skulle komma, hos mig trivs hon.. Hihi!

Tirre fixar med frukosten...

Hos Tirre i Umeå

Haaalllooo nu har jag landat hos Tirre, vi ska precis äta lussebullar och dricka té framför tvn. Det blev mycket tårar och glädje när vi kramade om varandra på hur länge som helst! Jag ska verkligen ta vara på tiden här nu hos min bästa vän så kommer antagligen bli lite tomt i bloggen, men ska försöka att uppa en till två gånger om dagen.. När jag kommer hem igen tänkte jag skriva lite om dödsstraff, varför jag är för det. Även om alkohol varför jag slutade dricka, det var rn av er som ville veta det så tänkte att jag lika gärna kunde skriva det i bloggen. Tirre fick en försenad födelsedags present av mig idag också, ett halsband som det står "I love you Maria" på och jag har lika dant fast det står "Terese" på mitt istället för mitt namn.. 
Nu ska jag in till Tirre som sitter i soffan och väntar på mig, hörs i morgon!


Godnatt!

MTV.se

Åt precis en av mina favoriträtter, dock endast hemlagad chili con carne. Jag kommer ihåg den man fick i skolan den smakade skit, inte alls gott och så ska man ha fransbröd till då är det som bäst. Jag och syrran har fixat det vi skulle idag på väla, hon lämnade tillbaka en klänning hon köpte för hon fick en av mig eftersom hon fyller år snart så fick hon den lite tidigare, hon ska nämligen ha den på sin födelsedagsfest...
Om en liten stund ska vi köra till flygplatsen, mamma och syrran hänger med och släpper av mig, jag kommer säkert kunna blogga mellan arlanda och Umeå då jag får vänta en timme på att planet ska gå, jag har dukat upp i mitt handbagage med godis så jag ska kolla på en film på min laptop på flygresan tråkigt att få pausa mitt i filmen men sånt är det när det är mellanlandningar!
Ha en bra kväll.

Här kan ni läsa intervjun med mig på MTV om EMA resan: http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=69713



Dagens fråga

Huf ofta dricker du sprit?


Själv dricker jag ingenting!
Har druckit innan men valde att sluta..

Tisdag

Jag och syrran ska iväg på lite ärenden nu innan jag ska iväg till Tirre, jag har precis plockat i ordning lite på mitt rum och kollat min mail, jag fick mina flygtider och min elektroniska flygbiljett till USA, jag ska mellanlanda i Zurich sen vidare till New York (Kennedy) Flygtiden kommer ta lite mer än 12 timmar med mellanlandningar och väntetider så det är helt lungt, har varit med om värre som när vi flög till Thailand då vi fick vänta i flera timmar på vårt flyg då vi mellanlandade.
Jag fick även mail från en på MTV, jag har blivit intervjuad av dem och intervjun kommer upp senare idag på deras hemsida (http://mtv.se/) Kika gärna in sen så får ni se hela intervjun.. Jag är så pirrig på att åka ikväll till Tirre, ska bli så roligt att träffa henne igen, vi ska hitta på massor av roligt men ikväll blir det lugnt för jag kommer ganska sent hem till dem. Oh det snöar i Umeå.. Eller det ligger snö på marken iallafall och det är suuuperkallt så jag kan inte gå runt i min skinnjacka som jag hoppats på utan jag får dra fram en vinterjacka, lånar av syrran eftersom jag inte äger en enda vinterjacka. Nu när jag kommer till USA funderar jag skarpt på att köpa en svart dsquared jacka, om det finns dvs!
Nu tjatar Molle, jag ska klä på mig sen ska vi iväg, hörs senare babes!

xo, M

Hur kunde jag glömma...

Jag kollade precis genom mina bilder och videos från Europe Music Awards som var för ca. två veckor sedan och såg att jag glömt ladda upp lite roliga videos från resan och efterfesten. Här bjuder jag på en video som är filmad av Cici på efterfesten, jag och Kenza dansar sittandes, hahaha! En del videos som är från hemresan är kanske inte aktuella, tyvärr! Då dem innehåller endast en mening i varje video. Jag och Cici hade så roligt förstår ni med en sak som "hände" under resan och vi gick och tjatade hål i huvudet på varandra på den där jäkla meningen som är: "Vill du gifta dig med mig?" Och så ska den andra svara  "Ja!" så snabbt som möjligt.. Brist på annat eller trötta kanske..?


Me and Kenza on the aftershow party!
(klicka upp videon och klicka på "watch in high quality" kvalitén är kass annars)


Bingen kallar, fast att jag inte är trött... Godnatt (återigen!)

Nattens fråga

Är du för eller emot dödsstraff?



Jag är för dödstraff inom rättvisa gränser.
Tänker tala ut om mina synpunkter och åsikter inom det ämnet, kanske i morgon!
 

Nu blir det film, popcorn och isté! *Nattuggan Mirre*

Sweet home Alabama

Jag har fått migrän, det suger! Trodde först att det bara var lite huvudvärk i morse när jag vaknade och tog en panodil, men nu mäker jag att panodilen inte hjälpte så värst mycket och idag på dansen var det en pina, riktigt jobbigt att dansa med huvudvärk. Speciellt hoppen på baletten, yeey! Vad roligt.. Fan hatar migrän, det borde finnas en spruta mot det så man aldrig någonsin får det igen, så som det finns med gulsot osv, sån spruta som räcker i åtminstånde 30 år. Hade varit något, right? Tack för alla söta kommentarer, uppskattar vartenda en av dem! Utom de elaka såklart..
I morgon ska jag in till stan och fixa lite grejer innan jag åker upp till min bästa vän i Umeå, vi kommer ha så kul! Jag åker senare mot kvällen från ängelholmsflygplats och mellanlandar på Arlanda, där behöver jag endast vänta en timme på nästa flyg och då passar jag på att ta med mig min laptop så man har inte roligt under tiden man väntar, jag kommer även få vänta när jag ska hem till Helsingborg igen i 4 timmar... Suck! Men datorn hjälper mig, haha! Nu blir det mat, har inte ätit sen frukost (!!) Min tränare blev riktigt sur på mig för hon såg att jag var lite hängig idag. Pasta med min egna special soya sås, supergott och andra avenyn, perfeeeeekt måndagskväll!

Hugs!

Mot dansen

Hörs när jag kommer hem igen från min träning! Någon som frågade om jag kunde lägga upp en video när jag dansade, tyvärr får jag inte lägga upp videon jag filmade från dansen. Ikväll blir det mys framför andra avenyn på min dator med pepparkaksdeg och julmust! YUM! Gotta go..

Tschüssiii bb's ♥


Mirran

Arthur and the Minimoys

Jag och syrran kollade precis på Arthur and the Minimoys! Det är syrrans favoritfilm, själv har jag bara sett den en gång innan men det är en himla fin historia.

Någon som missat "Arthur and the Minimoys" kanske? Då borde ni se den!



Som många vet redan dubbar Bill kaulitz rösten
till Arthur i den tyska versioinen av filmen!

Måndag

Godmiddag! (as usual)
Jag sover alldeles för länge, men i natt var jag faktiskt uppe och kollade på "inside" som går på kanal 5, det är en reportageserie om de tuffaste amerikanska fängelsena som elitteamet bevakar. De fångarna har gjort allt från förfalskning till mord och de sitter på olika avdelningar beroende på hur farliga de är. Många av fångarna där får bära ett skyddsnät över huvudet så de inte ska spotta på vakterna som jobbar där när de för dem dit de ska. Den serien är väldigt intressant att titta på, man lär sig väldigt mycket om hur de har det som lever där eftersom man får veta allting "bakom kulisserna" och bakom alla tidningsartiklar.. Det var även en som blev frigiven efter att ha suttit inne i fem år, han sa själv att han inte känner dig fri för han har ingenting att komma "tillbaka till" man tycker det är hemskt för när de kommer ut på gatan gör de något brottsligt och blir insatta igen på fängelset igen...
Idag ska jag dansa som vanligt, balett sen street. Love it! Före dansen blir det lugnt hemma, jag tänkte börja packa lite tills i morgon, då åker jag till Umeå till min bästa vän Tirre som bor där. jag längtar efter henne så sjukt mycket!! Vi kommer ha jätte roligt de dagarna jag är där, är hemma på söndagkväll igen. På söndag fyller min syrra 18 år. Shiet 18, jag kommer så väl igår när hon var 12-13.. Känns som om åren bara springer iväg. Nu ska jag äta lite frukost sen plocka upp kläderna som ligger på mitt golv (!!) och läsa mailet jag fått från en vän i USA.
Föresten, tråkigt är det när jag inte bor i Sthlm, jag blev inbjuden på premiären av filmen "Twilight" på förhandsvisningen idag. Men det är så onödigt när jag ska till Umeå i morgon, om jag hade fått veta de liiite tidigare kanske man hade kunnat boka flyg endast till Sthlm sen vidare till Umeå dagen efter. Men det gick inte att avboka flyget!

xo, M


Jag i lördags!

Ladder 49

Kollar just nu på "Ladder 49" Joaquin Phoenix har något lite extra! He's handsome!

Någon mer som kollar/såg filmen?


Miami Ink

Någon som kollar på Miami Ink?



Jag kollar flitigt varje söndag, kl 19.00 på tv 6!

This makes me sick

Jag mår illa av denna videon, riktigt illa! Fyfan, stackars killar..
Det har gått FÖR långt över gränsen när fans beter sig såhär!
Äckligt..

Bill och Tom blir "eskorterade" från sina bilar

I give up forever to touch you...

Bilder på mig från igår!





Söndag

Godmorgon allihopa! Yep, jag vaknade nyss.. Riktigt skönt och jag känner mig SÅ utvilad, not! mina grannar här intill mig rum har hållt på att borra och spika hela morgonen, okej klockan var över 10 men en söndag? Jag blir så trött! Igår hade jag riktigt roligt, hela helgen har varit en höjdare, jag har inte berättat något om fredagen för er kom jag på. Jag körde till Louise i fredags vid 5 tiden då körde vi en sväng inom väla sen bar det av hem till mig, här kollade vi på idol (första gången jag kollar på idol denna säsongen) och åt lite gott. Vi bestämde oss för att dra till Tivvan ganska sent på kvällen så det blev kläd-panik! Vilket löste sig sen genom att ha de tråkigaste kläderna jag kunde komma på, därav det blodröda läppstiftet för att piffa upp min tråkiga "party" outfit. Vi drog till Tivvan och dansade hela kvällen och vi hade riktigt roligt, tack Louise!! Efter Tivvan stack vi ju till Mcdonalds, där träffade vi på några killar.. (hmm) Mer säger jag inte! Ni som vill veta kan läsa Louises blogg. I varjefall, en av killarna tappade sin plånbok i min bil, han hade TUR! Om det vore en svarttaxi han åkte hade den varit väck, jag var snäll och lämnade den i går till han, haha! Vi sågs även igår på Tivvan igen.

Igår var vi på Edelweiss och käkade, de jag beställde in fanns absolut inte på deras meny, jag ändrade och höll på som vanligt med min beställning. Slår aldrig fel! Gott var det iallafall, som efterrätt åt jag och syrran vit chocklad pannacotta med lime och röda bär, så gott det var! Gajic kom och mötte upp oss på restaurangen sen gick vi vidare mot hennes bil och körde hem till Anna, Louises jobbkompis, där stannade vi nån timme och sen bar det av vidare till Tivvan. Vi fastnade dock i trappan för det var så bra ljus att ta bilder i.. Haha! Så vi blev väldigt stressade sen eftersom klockan 12 ändrar de inträdet till 100:- och före 12 kostar det 50:- jag och Gajic kom till kön (som var obefintlig) tre minuter i 12 och stod och skulle betala när klockan precis slog 12, då säger hon som sitter i kassan till vakten: "Är klockan 12 nu?!" Och vakten svarade ja, då bad hon oss om 100:- var. Jag bara men vi kom ju precis. Då tittade hon på vakten, han sa: "Du gör som du vill!" Då tittade hon surt på oss och gav med sig med ett väldigt otrevligt "Okejdå"! Tack för den.. Vi hade riktigt kul igår på Tivvan, dansade hela natten sen vid tre körde Gajic mig hem! Tack för igår babe!

Här är lite bilder från igår, då vi fastnade i trappen hos Anna






Trevlig lördagskväll

Är ni taggade? Ni som nu ska ut och festa!! Idag är det ju sensation white i köpenhamn och jag ska ut och äta middag med familjen, det blev inte på cardinal utan på "Edelweiss" pappa som bestämde att vi skulle äta tysk mat ikväll, vad gott! just nu pratar jag med Gajic i telefonen, vi planerar kvällen/natten, vi ska ses efter vi har käkar. Efter det ska vi hem till Anna, Louises jobbkompis som har fest så det blir antagligen utgång ikväll igen till Tivoli. Nu ska jag hoppa in i duschen, tänkte bara önska er en trevlig kväll.. :)

xo, M


En gammal bild på mig, från 2004!

Bilder & video från gårkvällens party

En video från igår innan vi skulle till Mc donalds, precis efter Tivvan stängt..
Ingen intressant egentligen, bara flum! Haha.. Jag har SÅ vackra vänner! ♥


Min älskling Louise och jag

Mirre the firre

Louise kör på porr posen!

Jag, Sadaf och Louise

Vi försökte... Blev ingen pose alls! haha..

Ronja och Jag utanför Tivvan precis innan vi körde till Mc donalds

Ronja och Emelie på Mc donalds

Dansaren himself med Louise och Hägg (HAHA)



Nu ska jag snart köra och hämta syrran som är på läger med sina gymnaster sen ska vi en snabbis till väla, mamma tipsade om ett fint överkast till min säng som hon såg på hemtex så jag ska köpa det. Mitt rum måste se snyggt ut nu när jag ska vara borta ett helt år (minst!) Pirrigt som bara den när man tänker på det. Ikväll har vi bokat bord på Cardinal, hela familjen ska ut och äta sen ska jag träffa Louise och resten hos Anna tror jag. *bjuder in mig själv*. Blir lite senare eftersom vi ska till Cardinal vid 9 tiden, egentligen skulle vi bokat till halv 7 men det var fullt tråkigt nog, så det får bli en senare middag.

Bis später bb's! Tschüs.

Frågor & svar

Här kommer era frågor och mina svar! Jag har svarat på alla era frågor, de var inte så farliga som jag förväntade mig! Haha.. Detta var min sista "frågestund" på ett bra tag nu! Ni som vill veta något om ni missade denna stunden så är det bara att maila mig: [email protected]


Jessica
Hur mycket väger du? Har du någon gång försökt gå ner i vikt/gått ner i vikt? Hurså isåfall? Tips? :)  Bra blogg!
Svar: Förstår inte varför alla är så intresserade kring min vikt!? Jag väger mellan 52-57 kg! Träna och ät rätt! :)


Anonym
Har du någon pojkvän?
Svar: Nopp. ingen pojkvän!


Em
Vad lyssnar du mer på, förutom Tokio Hotel? Vilken är din favoritlåt? Kram:)
Svar: Jag lyssnar just nu på Christina's samlings platta och PCD's "Doll domination" och pink's "Funhouse". Annars är det såklart xtina och de tyska industrimetalbandet Rammstein!


Anonym
Hur länge har du varit TH fan?:D
Svar: Lite mer än ett år nu! :)


Jennica
Du ska flytta har jag läst, el iaf för ett år, vart ? Och bara ett år, vad är det du ska göra då?
Svar: Jag ska flytta till Virginia som ligger ett par minuter från Washington D.C, där ska jag bo hos en familj och vara Au Pair. Det är ungefär som en nanny!


Matilda
Hej Mirre! Hur gammal var du när du började lyssna på Christina ?
Svar: Jag har lyssnat på henne så länge jag kan minnas, sedan jag var runt 10 år.. 


Madde
Vad har du för kamera som du använder på dina konserter?
Svar: Jag har en Casio exilim 10.1 mpx


Anonym
Vad vill du göra i ditt liv? tex jobb i framtiden?
Svar: Jag drömmer om ett jobb som yrkes dansare eller polis. Efter USA ska jag söka in till olika dansskolor runt om i världen!


Anonym
Vilken dans gillar du att dansa som favorit? och dansar du även balett?
Svar: Jag älskar att dansa balett och även street..


Anonym
Kommer du fortsätta blogga när du åker till usa?
Svar: SJÄLVKLART! :D


Helena
Vad hände när ni och TH såg varandra? Liksom sa ni hej eller var det några blickar lr ngt? Kan du inte berätta lite? För kände dom inte igen er? Du måste berätta =D har tänkt på detta länge nu =)
Svar: Små detaljer vill jag hellst hålla för mig själv, haha! Kan säga att Comet efterfesten var en större upplevelse i TH väg än EMA's efterfest..


PUPPiCAT (madde)
Hur länge har du varit ett fan av christina augilera?
Svar: Ca. 10 år (somsagt) Hihi!


Helena
Har du blekt tänderna? Isåfall med vad och hur gjorde du? =) Du har ju jätte snygga vita tänder =D
Svar: Jag testade att bleka mina tänder när jag var 16 år, blev ingen större skillnad. Det var en sån skena man fick av tandläkaren med en gel man skulle lägga i.


Maria
Hur lärde du känna Kenza?
Svar: Denna frågan har jag svarat på... Ja jag vet inte hur många gånger! Haha. Vi träffades genom vår Kanada resa och började prata på en Tokio Hotel forum :)


Anonym
vad har du stl på tröjor och jeans? :) älskar din blogg
Svar: Jag har S/M i tröjor och Jeans har jag 27 skulle jag tro! Har inte köpt Jeans på jag vet inte hur länge men mina 27or som jag har här hemma passar bra!


sarra
Hur gammal är du? Jag läste att du typ ska till USA och plugga, vart? (om du nu ska det)... :D
Svar: Jag är 20 år, Jag ska vara Au Pair i Virginia (som jag svarade på tidigare)


Caroline
Har du träffat några andra kändisar nångång, förutom de som var på EMA? :)
Svar: Oj, svårt! Ja på Comet var där en del tyska kändisar, många jag inte visste om heller så det är lite svårt att svara på, annars bara mamman till "Eva" i "Eva&Adam" Haha!


Maritta 
1. Vad för linje pluggade du på gymnasiet? Och varför?
2. Tänker du studera när du kommer tillbaka från USA?
3. Vad vill du bli?
Svar: 1. Jag gick samhälle/samhälle, för att jag inte visste vad jag ville bli så jag valde en så bred linje som möjligt. 2. Jag ska söka in på olika dansskolor runt om i världen. 3. Yrkes dansare eller polis, utöver det har jag jätte mycket annat jag tänker på bla. flygvärdinna.


Lina
pratar du tyska?
Svar: You bet! Nej, men jag är på väg att lära mig.. Har min vän Cici som pratar flytande så hon lär mig!


Sussi
Hej Mirre: Hur lång är du?
Vem hejjar du på i idol?
Hur många syskon har du?
Vilken är din favorit internetsida att bestäla hem kläder ifrån?
Svar: jag är 1.62 cm och håller inte på någon i Idol eftersom jag inte kollar på det alls. Jag har en lillasyster som snart blir 18 år! Oh, asos.com är den bästa sidan, helt klart min favorit!!


Erica
Kommer du fortsätta dansa i USA? =)
Svar: Jag ska försöka, dottern i familjen jag ska bo i dansar själv så jag har möjligheten på den dansskolan, hoppas på att den passar mig!


Anna
hallihallå!! :) Jag undrar bara vilken linje du gick i gymnasiet?? Ha en underbar dag <3
Svar:  Samhälle/samhälle!


dilnaz 
Du har ju berättat att det var din syster som kom hem med scream-skivan. Gillar hon också tokio hotel? :)
Svar: Hon gillar Tokio Hotel men hon är inget "fan" som jag som reser land och rike runt, hon tycker bara om deras musik! :)


Vanja
Har du någonsin älskat ett band på samma sätt som Tokio Hotel?
Svar: Nej, inte på samma sätt. Jag är uppvuxen med rammstein men de är inget band som jag har samma kärlek för som Tokio Hotel!


Anja
Jag undrar vilken linje du gick på i gymnasiet? :)
Svar: Redan svarad på! :) Sam/sam


Anonym
Hur många läsare har du per dag?
Svar: Det varierar väldigt mycket, några få tusen är det iallafall! 


Elin
Hej Mirre!
Har du några bra Tips på bra Ögonskuggor (svarta)
Mascaror som fixar långa fransar
och bra täckande foundation? <3
du har otroligt fina ögon btw :)
Svar: Ja, Make up stores svarta med lite grön skimmer i. Den är superbra!! Jag använder mig bara av Loréals mascaror, vilken som är bra. Just nu kör jag på den svarta från Loréal (kolla i min skönhetskategori, där har jag ett inlägg om mascara) Min foundation är också från Loréal, en i glasflaska, den är väldigt bra. 


Courtney
Den här frågan har säkert kommit upp tidigare.
Tjänar du pengar på att blogga?
Vad anser du om det?
Svar: Nja, lite på reklamerna! Jag bloggar för skojsskull och ER såklart.. Så betalt eller ej, spelar mig ingen roll!


Anonym
1. har du haft sex? när var isf första gången? (du behöver verkligen inte svara)
2. saknar du aldrig din pojkvän? ni var gudomligt söta tillsammans.
Svar:  Well, denna frågan gick över gränsen lite.. Ja, jag har haft sex! Nej, saknar honom inte..


Ajlin
Är det jobbigt att vara polare med någon som är så snygg som Kenza? Får hon mycket uppmärksamhet när ni är ut tillsammans och isåfall - hur tacklar du det?
Svar: JA, det är fett jobbigt! Haha.. Nej absolut inte! Hon är supersöt och ja tänkter inte på henne som "blogg Kenza" utan som en av mina vänner helt enkelt.


[ V I V A L A G L A M ]
Har du pratat med nån av killarna i Tokio Hotel?
När du åker till New york, (om det var dit) och är där ett år, ska du då åka på nån TH konsert under tiden du är där?
Hur många besökare har du dagligen?
Hur lärde du känna Kenza?
Har du alla TH's skivor?
Svar: Ja, I kanada och en liten incident på Comet.. Jag åker till New york den 1 dec och stannar till den 4e, självklart ska jag åka på någon konsert, om de kommer till USA under mitt år där! Besökarna har jag redan skrivit och hur jag lärde Kenza också. Yep, jag har alla deras skivor! :) 


Sara
Hur gammal är du och när tog du körkort? Och när började du lyssna på TH? Ha det bra :)
Svar:  Jag är 20 (det står i västerspalten). Tog körkortet för typ ett år sen och jag började lyssna på TH för lite mer än ett år sen nu!


Maria
Hvor mange unike lesere har du hver dag? :-)
Svar: Redan besvarad! :)


Emma
Hur gammal var du när du började dansa?
Svar: Jag har dansat i stort sett hela mitt liv, jag började på balett som väldigt liten, jag var 4 år. Sen började jag dansa på "allvar" när jag var 10 år, då jag tävlade i disco!

Mirre igår

Skinnjacka: Zara
Linnen & leggins: Gina Tricot
Sjal: Only
Heels: Top Shop
Rött läppstift: Make Up store (färgen, vamp)



Strike a pose


Min sminkning

Testade min nya svart/vita ögonskugga som jag köpte på Primark i Liverpool!
Den var super och lätt att applicera, inget som drösslade ner eller kletade på kinderna.
Den får en 10a av mig, billig och bra, endast 1 £ ca.13 kr.

Gotta love Primark!


Till Louise

Jag och Louise bestämde innan att vi skulle ses idag, jag ska snart hem till henne sen ska vi till väla, hon skulle hämta en jacka hon hade lagt undan sen får vi se vart vinden drar oss.. Jag skulle egentligen till stan idag och träffa Natali men tyvärr kom några saker imellan så henne får jag träffa nästa vecka innan jag åker till Tirre i Umeå. Ska bli så kul att få komma upp till Tirre och träffa henne igen, jag blir alldeles gråtfärdig av att tänka på att jag snart får krama om henne igen! Det var så många månder sen sist. Ni som har er allra bästa vän över hundra mil bort förstår vad jag menar, det är hemskt! Ni som har tillgång till att träffa er bästa vän dagligen, gör det.. Ta vara på er tid tillsammans för man vet aldrig sen efter skolan slutat vad man gör, man kanske vill plugga till något som ligger på andra sidan jorden. Nu när jag ska flytta till USA också, då är vi ännu längre bort ifrån varandra, men hon hälsar säkerligen på mig någongång i sommar får jag hoppas. Gajic, Carro och Cici ska också hälsa på, det är de viktigaste att mina vänner och min familj kommer och hälsar på mig annars går jag nog in i väggen eftersom jag inte ska åka hem någongång under året om inget drastiskt inträffar.. Som att jag vinner en M&G tävling och Tokio Hotel konserten är i sverige! Då åker jag hem.. Haha!

Nu ska jag rasta dammsugaren en runda i mitt rum sen klä på mig och iväg mot Louise, jag har gått i pyamas hela dagen men det måste man få göra ibland. Ohh, vet ni? En vän till mig som bor nära Virginia (där jag ska bo i USA) har precis förlovat sig! Det är så gulligt att jag avlider!! Hon har berättat hela deras kärlekshistoria och tro mig, det är som på film! Helt underbar kärlek mellan min vän och hennes blivande.. Henne träffar jag när jag åker ner, ska även köpa Zimmer CDn och live DVDn till henne eftersom det är dyrare för henne att beställa till USA, här köper vi de för lite över hundralappen! 

Btw, en sak till.. Jag och Amanda (som också tävlade i Xtina look a like tävlingen på MTV) disskuterade nyss om Christina Aguilera möjligtvis kan vara gravid, AGAIN! Yaaay.. Det kan stämma, så som hon går klädd just nu, hon som brukar ha slimmade kläder till vardags har inte det nu längre och hon har gått upp lite sen precis efter hon fick sin lilla Max också! OCH en helt annan grej.. Om jag hinner så svarar jag på era frågor ikväll annar gör jag det i morgon, då får ni en längre chans att fråga något om ni missat innan..

Gotta go! Tschaaau, M


Xtina & Lady Gaga

Jag stör mig sjukt mycket på att Många tror att Christina "härmar" Lady Gaga, hur fasen får folk det till att hon gör de? För det första så har Lady Gaga kommit till nu och Christina som funnits i 10 år blir klandrad för "tjuv" som snor stilen från Lady Gaga. Bullshit! Det ända likheten är deras hår båda är platinablonda med lugg, dock har Gaga lite större lugg än Xtina. Christina som kämpat så hårt med sin karriär och speciellt nu det senaste halvåret med sin samlingsplatta. Hennes senaste photoshoot är inte i närheten av Lady Gagas (bilden nedan). Christina kör på supergirl och Lady Gaga är med disco chic.. Xtina är en klass för sig själv. Hon om någon har verkligen stil!
Christina Aguilera föralltid i mitt hjärta!

Vad tycker ni?




Frågor?!

Har ni några frågor?
Ställ dem här så publicerar jag frågan och svaret senare idag!

Fråga vad ni vill, ingen fråga är dum. Ni som frågar samma sak, jag svarar en gång på frågan så ni inte undrar varför inte just er fråga kom med. Självklart svarar jag inte på frågor som verkar stötande eller som är för personliga!



Fredag

Godmiddag!
Härlig fredagseftermiddag, pappa kom över och ville se saw 2!? Mitt på ljusa dagen, jag är på för jag gillar verkligen filmerna.. Idag ska jag träffa Natali på stan, hon håller på med en ansiktsbehandling så vi ska ses efter den. Egentligen skulle vi ut idag men det blev ändrade planer lika fort igen, vi får se om vi drar ut ändå! Jag och Natali pratar lite om det så det kanske blir utgång i vilket fall.
jag tänkte ha en frågestund lite senare, lägger upp inlägget in kan kommentera sen svarar jag på frågorna senare idag i ett nytt inlägg.. Vad säger ni om det? Där kan ni ställa vilka frågor ni vill, som inte är för personliga eller kränkande. Nu ska jag slänga mig i duschen sen göra mig i ordning lite för en runda på stan med Natali.

Puss, M


Natti

GODNATT mina fina läsare!


Live in Canada

Bill på Mod Club i Toronto 10/2 2008
He's adorable



Take me back...

... To Toronto!!
Mina livs bästa Tokio Hotel upplevelser, Mod Club och Much Music med Kenza. Jag har väldigt många bilder från konserter som jag håller på att märka bilder på Bill nu, bilder ni aldrig sett innan.. Hihi! De bilderna lägger jag upp senare. Ni som vill se de andra bilderna från konsertern klicka er in på katergorin "Tokio Hotel live" och kolla där.






"You sound like your from London"

HAHAHA! Videon talar för sigsjälv!
Roligaste kippet på länge.. Det piggade upp mig lite..
"yeeeahhh I'm from London.."

Forgetting Sarah Marshall

Back on track

Hello again..
Just nu sitter ja och pratar med min blivande värdfamiljs nuvarande Au Pair som ska åka hem på tisdag, det är så spännande hon skickar massor av bilder och berättar hur det är och så. Det ska bli kul! Men så nervöst. Pratar lite med Sora också, så fort jag kommer till familjen kommer jag få veta hur länge ledig tid jag har över julen om jag inte frågar nu innan dvs. Då ska jag och Sora planera hur vi ska göra för vi ska nämligen fira julen tillsammans i USA, det ska bli jätte spännande, plus att få träffa Sora igen som jag inte gjort sedan hon åkte..
Idag är det träning igen, street hos Jessica men idag är det bara "fortsättnings gruppen" som tränar, jag går normalt den avancerade men jag tänkte att jag kunde gå allt för att få extra mycket träning, det är skönt med träningen men ibland kan det vara lite jobbigt att gå alla eftersom många steg är lika dana och är placerade på olika ställen i danserna då är det svårt att komma ihåg speciellt när man lägger den mesta energin på dansen vi har på avancerade..
Nu tänkte jag gå och kolla Svensson Svensson som aldrig blev av innan, det uppstod en del konflikter här hemma! Nu ska jag slappna av och förbereda mig inför dansen ikväll, om jag orkar gå på den!

Puss, M

Torsdag

Sorry att jag inte uppdaterat tidigare idag mne jag har varit på ganska dåligt humör! Men nu är jag pigg igen och skulle egentligen träffa Natali i stan men jag orkar bara inte ta mig utanför dörrarna idag, jag ska stanna inne och kolla på svensson svensson hela dagen tills jag ska träna ikväll. Jag kollade precis på THTV, Tom gör mackor? Så intressant! Ett avsnitt kvar sen tar THTV teamet en paus över julen..

Hörs snart.... Det blev kaos här nu!

Dream on

Jag ska alldeles strax iväg men först ska jag hoppa in i duschen. Jag har precis tränat street för Jessica.. Det fungerar bra med msn grejen det är roligt att så många uppskattade det. Jag är helt tom på ord i huvudet, det ända jag kan tänka på är att jag snart flyttar och ångesten bara växer, att man verkligen ska lämna allt man har här hemma för ett helt år. Det är inte så länge egentligen, det kommer gå fort men när man tänker på det mår man helt konstigt och vill ingenting. Just nu vill jag bara gå och gömma mig någonstans och inte komma tillbaka på ett litet tag. Det är mindre än tre veckor kvar och jag har allt fixat förutom min packning, det viktigaste! Om man nu räknar bort visum och pass, haha! Nej men detta ska gå bra, får bara lite panik ibland över att det är så himla kort tid kvar tills jag åker till ett nytt liv i ett år..
Hoppas ni har haft en bra dag och ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag skynda mig in i duschen sen kolla på efterlyst om jag hinner, en vän kommer hit snart och hämtar upp mig. Vi får se vad vi hittar på ikväll, blir nog film bara!

Kram, Mirre


HOTSTUFF!

Trailern till Tokio Hotel's DVD som släpps nu i december!
Can't wait!!

Min shopping

Det här handlade jag med mig hem från Liverpool


Smink från Primark 1£ per produkt!

Sax till bla. för att fixera ögonbrynen
Blusher (rouge)
Dubbel ögonskugga svart/vit
Nagellack (metallic mörkblå)
Glitter mascara
Grå ögonskugga



Skinnhandskar från River Island + mössan jag hade igår på "Mirre idag" bilden

skinnhandskar 21 £
Mössa 9.99 £


Min blogg msn!

Jag testade nyss att logga in på min bloggmail via msn och såg att jätte många addat den adressen, tyvärr använder jag inte den adressen som min msn men jag tänkte att ni som vill kan adda den adressen så loggar jag in ibland så att ni för möjligheten till att ställa frågor eller bara chatta! Adressen är: [email protected] Den adressen kan ni även maila till, vad ni vill veta, jag svarar på de mail jag får som jag inte anser vara stötande! Ni är så välkomna att både adda och maila! Kul va?


Dagens fråga

Vilken är er absoluta favoritfilm?



Min favorit är "Return to paradise"

Onsdag

Tjenare! Jag vaknar sent somvanligt men det är så skönt att ligga precis hur länge man vill i sängen utan att någon drar upp en, jag får ta vara på denna tiden nu för vem vet hur tidigt jag måste gå upp varje dag i USA när jag ska jobba där? Förhoppningsvis är mina värdföräldrar snälla, den bilden har jag fått iallafall!
Jag fick hem Christinas samligsplatta idag på posten, lyssnar på den just nu! De nya låtarna är riktigt bra och hon har blandat de äldre låtarna precis som jag (och många andra) vill ha de, inte sant?! Saknar faktiskt en låt på skivan, "soar" borde finnas med på skivan, den är väldigt bra och klassas som "beautiful" tycker jag..
Efter vi hade kollat på she's the man igår så kollade jag änu en gång på Gilbert Grapes, någon som sett den filmen? Det är en av de bästa filmerna jag sett, verkligen en film att bli förälskad i. Både DiCaprio och Depp spelar sjukt jävla bra.. Idag skulle jag åka ner och träffa André på stan för en fika men jag är helt seg och har ont i huvudet, tror jag stannar hemma och packar upp min resväska från Liverpool (!!) Nu ska jag käka frulle!

Puss&kram /M


Hot Georg!

She's the man

Någon som råkat missa komedin "she's the man"?

Vi såg den alldeles nyss, den är riktigt rolig och Amanda Bynes gör en himla bra roll. Gillar ni roliga highschool filmer eller någon ungdomsfilm där Lindsay eller Hilary spelar? Då ska ni se denna, denna filmen får en tiopoängare av mig!




Müde

Just nu känner jag mig såhär!
Ont i huvudet och trött.. Film och julmust passar bra nu, en vän kommer över!

Keeps gettin' better - A decade of hits

Någon mer som beställt Christinas nya cd?



Jag får min deluxe edition i morgon på posten, TACK!!

Mirre idag

Mössa: River Island, England
Scarfs: Only
Jacka: adidas
Tshirt: h&m (killavdelningen)
Linne: Gina Tricot
Smycken: smycka, gecko och ur&penn


Tisdag

Halloo!
Uppe två timmar tidigare idag, faktiskt så vaknade jag för en halvtimme sen. Nu sitter jag här i köket och ska snart ta något att äta, jag ska iväg snart, om ca. en timme. Jag ska till stan med en vän och fixa lite grejer, han ska resa iväg på torsdag och vara borta... Jaa, ganska länge! Igår bokade jag biljett till Tirre i Umeå, jag ska dit!!! Om en vecka åker jag och stannar fem nätter! Det ska bli så roligt att åka till henne, jag har inte träffat Tirre sen hon flyttade, vilket var sent i juli. Nu ska jag äntligen få träffa min bästa vän! Passar bra nu innan jag åker iväg ett helt år..
Jag måste verkligen kila nu, hörs senare när jag är hemma igen och då ska jag även lägga upp min shopping från Liverpool.. Oh jag såg att jag ligger 6a på bloggtoppen och att jag låg högt upp på mest besökta bloggar igår och även lite längre ner idag!

xo, M

Jag på EMA i torsdags!

EMA aftershow party

Bjuder på några bilder till från efterfesten!
Jag har ganska många oseriösa som ni ser...
Hope you like it!


Dont be afraid, det är bara Kenza som skrämmer mig med att kasta sallad på mig!

Den GODA maten som serverades

Kinzibinzi och Cirredutt, mina två favoriter!!

Yumm!

Ciir & Miir

De heta tjejerna som underhöll på festen med att mingla runt och dansa lite

Hemresan från Liverpool

07.11.08

Jag i taxin påväg till Kenzas hotell för att sen åka och shoppa

Echoarenan

Cici och Kenza efter shoppingrundan

Här gick vi in till galan


Mitt VIP armband till efterfesten

Bills fake lashes

Är det någon mer än jag som sett hans snygga lösögonfransar? De ser så naturligt ut men en kille ska fortfarande inte ha lösögonfransar, hans fransar är redan långa. Lösögonfransarna gick över gränsen.. What's next? Han går runt med läppglans sedan innan och det vanliga mörka sminket. Jag diggar att han mixtrar lite med färger på sin ögonskugga, diggar den blåa han hade på MTVLA, så jag säger inte att det är fel eller fult! Förövrigt så kan Bill aldrig bli ful, det går bara inte men fransarna var lite över gränsen enligt min smak! Vad tycker ni? Fans eller ej, speak!!

Well done Natalie!


Orginal bilden, supersnygga Bill på EMA!

Tokio Hotel EMA's

Fler bilder på TH från galan!


Måndag

Don't forget, my blog translated in english can you find here!
But some parts may be translated wrong!


Jag vaknade för en timme sen, Cici ringde och sa att det var TH på tv, så nu har jag suttit här en timme och kollar på TRL som de var med på i New York! På tal om New York så åker jag om mindre än tre veckor!! Det är sjukt.. Jag kan knappt förstår att jag ska åka, till en annan familj och bo där ett helt år.. Jag ska börja packa och planera nu i dagarna, pratade med Sora igår också och få fattade jag verkligen att jag ska åka, att det inte alls är långt tid kvar. Jag måste faktiskt säga att jag är spänd på hur det ska bli, spänd på allt med familjen och deras barn jag ska ta hand om. Ni som undrar om jag fortfarande kommer blogga, det är klart jag kommer. Tror inte att jag hade klarat mig utan er nere i USA, jag behöver verkligen stödet!
Om mindre än tre timmar är det dans, nu känns det som om jag missat alldeles för många lektioner pga alla resor och sjukdom men nu kommer jag igång igen. Fast jag slutar en vecka innan alla andra eftersom jag åker första veckan i December. Jag säger inte att jag ångrar mina resor, det går före, en sådan stor chans som en resa till EMA går före!!
Nu tänkte jag packa upp min väska som jag inte gjort än och städa för mitt rum ser ut som andra världskriget, litterally!

xo, Mirre


The Firre und MF Kinzi in Liverpool
INZOOMAD! Hahahaha...

Saw V

Jag har precis varit och sett Saw fem med mamma.. Som jag har längtat efter att få se filmen och äntligen har jag sett den. För er som har sett alla andra saw-filmerna borde se denna trots den dåliga kritiken för att alla har olika uppfattningar och tycke, jag tycker att man själv borde bilda en uppfattning och inte gå så mycket efter vad andra säger... Jag tyckte personligen att filmen inte var så dålig som alla kritikerna skriver utan den gav mig de jag ville få ut av filmen, den var spännande och man kunde inte slita blicken en sekund. Jag tänker inte avslöja någonting från filmen det blir bara tråkigt för er som tänker se den.. Filmen varar ca. 1 timme och 30 min och hade sverigepremiär den 7/11!


MTV Europe Music Awards 2008

Want to read this post translated in english? Click here!
(some parts may be translated wrong) 


Dag 1 -
06.11.08

Resan dit:

Jag och Cici vaknade av min väckning på mobilen runt halv 4, vår taxi skulle komma halv 5 och hämta upp oss. Vi åkte ner till stan och väntade vid båtarna (vi var som vanligt i alldeles för god tid) väl framme i Danmark, Helsingör köpte vi lite gott på 7eleven och hoppade sedan på tåget som tog oss till Köpenhamns flygplats Kastrup. Väl framme checkade vi in och gick till vår gate, där väntade vi och uppdaterade lite på datorn, som jag trodde jag skulle ha möjligheten till att göra under hela resan men tyvärr inte.. Vi hoppade på planet som tog oss till Manchester airport, där blev vi upphämtade av PK som fungerade som vår högra hand under resan, han fick vi all info av och vi skulle ringa om det blev problem någonstans på vägen. Vi fick även våra tågbiljetter som skulle ta oss till Liverpool.. Tågresan var jobbig, riktigt varmt på tåget.. Undrar om det inte var 40 grader vid elementet som vi just satt vid. Vi har även en liten rolig film från de på vägen hem då vi fick samma otur!
Framme i Liverpool träffade vi vår vän Julie från Tyskland, vi hann inte stanna så länge eftersom vi ville till vårt hotell och packa upp och börja planera inför kvällen så vi haffade en taxi som stod utanför tågstationen, det var min första "England feeling" en Engelsk taxibil!


Framme på hotellet i Liverpool:
Väl framme på hotellet fick vi inte vårt rum (än) för att de som bodde där natten innan hade reserverat en senare utcheckning, men vi var glada för de och satte våra väskor i lobbyn sålänge och mötte upp Kenza utanför arenen och snackade där lite, vi träffade även Julie igen och några av hennes vänner. Där stannade vi och snackade ett bra tag, tog lite fula bilder på mig och Kenza, haha! Sen begav vi oss till hotellet igen och sedär, då kunde vi checka in efter 10 mins väntan i lobbyn bara. Vi packade upp våra väskor och slappade ett litet tag. Efter nästan en timme på rummet bestämde vi oss för att gå ner och käka eftersom vi inte hittade något gott på stan så fick de bli hotellets lobbymat.. Mums! när vi precis skulle beställa ringer PK min mobil och ber min komma till lobbyn som vi redan är i, han skulle ge oss all info och våra biljetter till galan/efterfesten. Då säger jag bara till Cici beställ något gott, så det fick bli en pizza. Jag gick till PK och fick våra VIP biljetter till både galan och efterfesten, de sa även att vi fick access till VIP baren innan galan om vi åkte dit lite tidigare, en tjej från MTV var också där och sa att vi hade fått väldigt, väldigt bra platser och jag sken upp som en sol. Trodde inte att det var sant.. Jag tackade flera gånger och gick sedan tillbaka till Cici som satt vid bordet helt ovetande om vad PK hade informerat mig om. Jag satte mig ner och visade våra biljetter, hon lös upp som en sol hon med och jag visade allting till henne och berättade vad PK och MTV tjejen sagt. När jag sedan berättade till Cici att vi fått väldigt bra platser och tittade på vår gala biljett förstod jag vad hon menade, det stod "VIP" överst på biljetten.. Jag och Cici blev helt uppspelta och bad servirtiserna om att få upp maten på rummet...
När vi sedan var uppe på rummet började vi äta så smått, även fast det inte gick så jätte bra. Jag fick i min en pizza slice och det var vad jag åt under hela den dagen ink. frukosten kl 6 på morgonen på båten. Snacka om att leva på ruset! Vi fick lite panik också för att vår adapter (inte) fungerade, till slut fattade Cici hur man skulle göra och fick den att fungera och vi började att göra oss i ordning, duschen kallade på Cici först och jag sprang runt på hotellrummet till Pussycat dolls senaste album och dansade. Vi trodde vi hade gott om tid, klockan var runt halv 4 och vi hade beställt en taxi till kl 6 men allting blev lite smått stressigt då klockan helt plötsligt var 5 och jag höll på med mina lösögonfransar som jag ALDRIG ska köpa igen, jag fick inte rätt på dem och kastade dem och blev förbannad. Ackack! Jag var också tvungen att gå ner till receptionen för att låna en sax upp till vårt rum, påvägen ner stöter jag på två snygga killar och påvägen upp stöter jag på ingen mindre än Kid rock (!!) Han och hans crew skulle också upp till sitt rum, där stod jag i hissen med alla dem i mina joggingkläder... Haha!


Galan:
Jag och Cici hoppar in i taxin kl 6 och bad han köra oss till Echo arena, då frågade han oss om det vad han som körde oss tidigare idag, han undrade även om vi var kändisar, dessvärre inte! Han stannade utanför arenan och vi hoppade av, jag frågade en av vakterna var VIP ingången var och vi blev förda dit. Bakom gallret stod jätte många fans och folk som hade ståplatsbiljetter, där gick jag och Cici förbi alla.. I dörren fick vi vårt armband som gällde för efterfesten och vi blev direkt bjudna på drinkar, för mig blev det redbull hela kvällen. Nykterist somsagt! Vi befann oss precis utanför galans dörrar i ca. en timme innan de släppte in oss, då såg vi så bra platser vi fick, vi satt precis över kändisarnas VIP hörna och Tokio Hotel råkade hamna precis under oss! Jag njöt av alla framträdanden speciellt när Beyonce kom ut på scen, hon var sjukt bra, jag blev alldeles tårögd av hennes framträdande... När "headliner" var ställde vi oss upp och höll tummarna "The winner is TOKIO HOTEL" Aaaaahhh... Som vi jublade! Grattis killar! Tyvärr vann de inte "Best act ever" varken Tokio Hotel eller Christina Aguilera, riktigt tråkigt när det visar sig att Rick Astley fansen har fuskat med sina röster. Tror verkligen att TH eller Xtina vunnit annars.. *Pissed*  Jag och Kenza som stod upp kollade förvånat på varandra och trodde att det hela var ett skämt, dessvärre inte, Rick vann! Jag satt och väntade på att Pink skulle uppträda också, hon var nästan sist upp, ett riktigt bra framträdande tyckte jag. Hon skiljer sig från de andra artisterna på ett väldigt bra sätt! Kid Rock och kanye west's framträdande var slående.. Också väldigt, väldigt bra! Måste påpeka att anledningen till att jag inte skrivit något om Christina Aguilera är att hon inte var på galan, jag fick en väldigt sur kommentar om det innan men vad ska jag skriva om när hon inte var där? Jag tyckte det var lite tråkigt men kan samtidigt förstå att hon har fullt upp med planering inför 2009 med hennes tour!


Efterfesten:
Efter galan gick jag och Cici till efterfesten och Kenza gick till sitt hotell för att byta om lite snabbt och vi bestämde att vi skulle ses inne på efterfesten senare. Jag och Cici blev visade vart vi skulle gå och de hade en väldligt bra kontroll att inga andra kom in om man inte hade band till efterfesten dock var där några som kiom in ändå, som inte hade band men det var senare på natten de kom in. Kanske inte hade lika stor koll då? Jag och Cici gick runt och kollade i lokalen där efterfesten var, det var jätte fint organiserat med massor av barer och många våningar och gångar med olika teman. Efterfesten var riktigt ball.. Efter någon timme anlände Bill, Tom och Georg till festen och då hade vi redan sett Solonge Knowles uppträda och Sångaren från The Rasmus ett antal gånger.  Gustav var inte på efterfesten tråkigt nog. Killarna gick upp till sitt VIP rum där några TH-fans stod utanför och tryckte, tycker synd om killarna i den situationen när de vill ha lite "ledig tid" och slappna av, då står där fans utanför och bokstavligt talat dregglar och glor in hela kvällen.. Efter ett litet tag ser vi Georg gå från deras VIP rum, han gick förbi oss och jag tittade upp mot han, vi hade jätte lång ögonkontakt och jag kunde inte låta bli att le tillbaka mot honom.. Som efter Much Music när Georg skulle gå ut, så gav han mig en flirt med ena ögat och Kenza kollade på mig och sa "Gud, jag såg!" Det var lika dant nu.. Underbar känsla!! Även Bill och Tom gick från festen senare, då stod jag och Kenza och dansade där vi hade våra väskor och helt plötsigt halvspringer två fans förbi oss och ner från trappan, då kollar jag bak och ser Bill två decimeter ifrån mig med Tom tätt intill bakom honom med två vakter på varsin sida om dem. Jag och Kenza fortsatte dansa och när killarna passerade precis bakom mig kände jag Bills söta pajlett jacka mot mina axlar och hans ben stöta emot mitt.. Jag tittade på Kenza och vi kunde inte sluta le mot varandra.. En halvtimme innan detta  hände hade jag och Kenza stått och pratat med en fotbollsagent och en annan kille som hade access till VIP rummet killarna satt i. Fotbollsagenten pratade om att han kunde få med oss in till rummet, men då var det försent eftersom de gick ut och skulle till hotellet men då sa han att vi kunde hänga med honom, för att han kunde fixa med oss.. Precis när killarna passerat bakom mig som jag berättade kom fotbollsagenten till oss och sa att vi skulle hänga med, han gick vädligt fort efter dem och jag drog i Kenzas hand och vi skrek till Cici att hänga med oss. När jag och Kenza hade var halvvägs sa Kenza till mig att Cici inte var bakom oss, att vi hade tappat bort henne (eftersom hon tog alla våra grejer för vi bara gick efter honom), då sa jag till fotbollsagenten att han skulle vänta två sekunder och vi vände oss om för att kolla om Cici var bakom. När jag vände mig tillbaka igen var han försvunnen! Vi sumpade världens chans.. Vi kunde ha suttit på TH's hotell och druckit drinkar (!!)
Det där med Jared Leto är väldigt roligt.. Jag såg han när jag vände mig om snabbt, då står han precis bakom mig i folkmassan (det var väldigt trångt för att många skulle ut) Jag kände han precis bakom mig, det var nästan lite fööör mycket, ja ni kan ju lista ut själva.. Haha! Jag tittade bak igen och han bara log stolt. Sen några minuter efter såg vi han igen då tog han tag om Kenzas arm och hon bara gav han nobben, han sa senare när vi träffades för tredje gången till mig "Why are your friend so rude?" Jag bara log och skakade på huvudet, vi brast ut i skratt.. Så kul det var!!
Efter den incidenten blev jag helt plötsigt väldigt pigg och ville INTE hem medans Cici och Kenza var as trötta så vi fick åka hem tråkigt nog men vi gick in en snabbis på "babycreme"! Vi gick ut och haffade en taxi snabbt, sa hejdå till Kenza och åkte hem... Vi somnade direkt i våra härliga hotellsängar, inte konstigt att vi var trötta så länge som vi varit uppe eftersom vi reste samma dag!


Vårt hotellrum timmarna innan galan!

Jag i taxin påväg till galan

Utsikten över galan

Kanye West's framträdande

Jag och Kim på galan (en som satt bakom oss)

Cici och jag vid vår plats på galan

Jag och Cici innan vi gick in på efterfesten!

Jag och Kenza inne på efterfesten!

Jag på efterfesten, superglad!
Fler bilder kommer!!

Jag lovar att mer och mer kommer poppa upp i huvudet på mig "Varför skrev jag inte de?!" eller "Oj jag glömde berätta de.." Men då tar jag det i efterhand bara! I morgon berättar jag om dag 2 och visar lite av min shopping från Liverpool! Hela dag ett var underbar, kunde inte blivit bättre! Tack MTV för the times of my life, TACK!!

Just nu...

... Håller jag på att skriva om vår resa! Håll utkik, publicerar senare! Ska bara en snabbis till maxi och köpa tårta till pappa med syrran! Bjuder på denna bilden sålänge på mig och en vän från Tyskland inne på efterfesten och Kenza i bakrunden!


Resan dit i bilder

Jag lovar att skriva om själva resan/galan/efterfesten senare idag! Just nu är jag lite stressad, jag ska köra Cici till stan för hon ska hem vid tre, sen ska jag och syrran hem till pappa för det är ju farsdag. Tänkte lägga upp mina inköp från Liverpool också, det blev lite inköp där. Dagen efter galan gick vi med Kenza och två av MTV tjejerna och shoppade lite i stan. Vi hörs lite senare..

Jag på tåget Manchester - Liverpool

Tåget mot Liverpool

Mirre och Cirre på tåget

Jag och de två danska tjejerna som vi åkte med påväg till vårt hotell

Diggar de Engelska taxibilarna

Arenan

Jag och Kenza (Dickinson)

Arenaområdet, jag och Kenza


Tokio Hotel EMA 2008

Här kommer några fler bilder på Tokio Hotel som satt precis under oss på galan! Titta första bilden som Tom sitter, haha så gulligt, fötterna upp på soffan.. Den blonda som sitter bredvid Bill är Natalie (hans make up artist) Gustav gick ett litet tag efter de hade tagit emot sitt pris "Headliner".




Mirre & Kenza

En bild på mig och Kenza samma dag som galan,
vi hade precis landat med flyget och åkte direkt till
arenan för att möta upp Kenza för lite snack!

Beyonce live!

Beyonce var fantastisk, hennes framträdande chockade mig!
Hennes röst är väldigt, väldigt bra! Jag filmade hennes framträdande..

Beyonce's "If I were a boy"
EMA's 2008

EMA's 2008

Äntligen en update från mig! jag har tyvärr inte kunnat blogga alls, på hotellet fanns det wifi men man var tvungen att betala för fem månader.. Fattar inte varför!? Vi har precis vaknat och nu känner jag att jag är helt utvilat, så skönt är det! Jag kommer berätta allt om EMA senare, från början till slut.. Hela resan helt enkelt! Jag stötte på Kid Rock och hans crew i hissen på väg upp till vårt rum också, jag skulle ner till receptionen och låna en sax.. Jag fotades som sagt med Jared Leto från 30 seconds to mars och vi satt VIP på galan, precis över kändisarnas lilla hörna och Tokio Hotel råkade hamna precis under våra platser. Galan var helt fantastisk och efterfesten var sjukt rolig och jätte fint organiserat på efterfesten var Tokio Hotel (inte Gustav), sångaren från The Rasmus, 30 seconds to mars, Beyonces lillasyster uppträdde också. Jag kommer lägga upp bilder dag efter dag eftersom vi har jätte många att gå igenom. Här lägger jag upp några, lite randome bara... Vi har massa fler! Vi stötte även på Tokio Hotel på flygplatsen eftersom vårt flyg gick samtidigt av en ren slump..

Jag på vår plats, på galan

Utsikt över Tokio Hotel hela galan

MTV EMA 2008

Beyonce's uppträde "If I were a boy"

Jag på efterfesten, Kenza kastade sallad på mig.. Haha

Cici och jag på efterfesten, där hade vi precis kommit dit

Jared Leto och jag precis innan vi skulle dra hem till hotellet efter efterfesten

Kenza och jag på efterfesten, på våningen längst upp

Testar att mobilblogga! Hoppas

MMS

Testar att mobilblogga! Hoppas det kommer fram. Jag, Kenza, Cici ska gå en runda i stan med två andra tjejer från mtv's crew, vi står nu utanför Echo arena där galan hölls igår. Ni som såg galan på tv vet hur fint det var, jag och Cici hade vip platser som var precis bakom kändis loungen, där satt vi hela galan och hade blick över allt, riktigt bra platser! Alla som uppträde var väldigt bra och Katy Pery var en bra värd.. Vi gick en vip och hade tillgång till vip baren innan galan, jätte mysigt var det där. Jag berättar mer om galan och efterfesten när jag kommer hem. Efterfesten var gräddet på mosen. Jag tog en bild på mig och Jaren Leto innan vi gick hem. Nu ska vi shoppa loss sen ska vi till flygplatsen. Puss på er!


VIP

Hej! Jag (mamma) bloggar för min mirre som är i Liverpool just nu. Mirre o Cici är komna till hotellrummet, slappat  och fått upp roomservice. Dom fick VIP-biljetter till galan och efterfesten, hmmm! Vi har det jättebra o snart är det dax att fixa till sig för kvällen allt är helt underbart ! Jag är så glad, jag gråter nästan !  säger hon. Mirre har inte själv kunnat blogga.

GLÖM INTE KOLLA MTV KL. 21.00

Ha det så bra alla !
Hörs senare Kram !

På flygplatsen

Nu sitter vi och väntar på att vi ska få gå på flyget, vi har klarat oss igenom säkerhetskontrollen.. Jag har inget annat i huvudet än att vi snart är i Manchester och ska möta upp han som har hand om oss från och med när vi landat! Allt ska bli så spännande. Här är lite bilder från båten och tåget från Helsingborg till Kastrup. Ni kan följa Cici's blogg också, där hon också kommer uppdatera.. Nu sitter vi och pressar PCDs album som vanligt, jag och Cici är beroende av det tror jag. Under tilder som jag packade klart igårkväll spelades den på min Ipodhögtalare om och om igen.. Deras nya album är så härligt! Snart, snart är vi i Manchester sen Liverpool! Först två timmars flyg först sen en timmes transfer till Liverpool och till vårt hotell. Nu har jag en ny kategori, "Europe Music Awards Liverpool 2008" där jag skriver allt som händer denna resan!
Hörs snart igen babes..

På båten med en god frukost!
HAHAHAHA! Superglad (!!) Föresten, här är jag osminkad!
Kolsvart ute.. Klockan är nästan kvart i sex då

Avgång...

...Mot Liverpool! Jag och Cici håller på för fullt med den sista packningen snart kommer taxin och hämtar upp oss. Hoppas jag hinner blogga lite på flygplatsen om vi har tid över, annars hörs vi när vi kommit fram. När vi kommer till flygplatsen står P.K som ska ta hand om oss under galan och möter upp oss och tar oss till hotellet där vi möter upp resten av folket, även Kenza som antagligen blir flyttad till samma hotell som oss.
Nu måste vi skynda.. Taxin kommer om 10 min!

xo, Mirre


Jag, Adam Tensta och Cici i Nässjö

7 timmar kvar...

... Tills att vi åker från mig ner till centralen för att sedan ta oss över till danmark och köpenhamn/kastrup. Just nu sitter vi och kollar lite med båt och tåg i morgonbitti, hur de kommer gå osv. Vi ska även ringa och boka en taxi nu också som tar oss här hemifrån till centralen, det blir redan vid halv fem snåret. Jag är sjukt trött, har varit uppe och fixat överrallt ända sen halv 11 i förmiddags så vi ska snart hoppa i bingen men föst ska jag packa klart och Cici ska packa om eftersom hon bor här några dagar efter vi kommit hem på fredagnatt och nu en natt innan vi åker.
Bloggar i morgonbitti innan vi ger oss iväg.. Jag kommer ta med min dator, såklart! Hörs snart igen...

Puss, M

Outfit

Jag tror jag har bestämt mig nu, för vad jag ska ha på mig i morgonkväll på Europe Music Awards! Det blir den nyaste klänningen från asos som jag har. Med ett par nya höga ankelboots jag köpte idag på topshop, vad tycker ni? Jag kommer säkert ta med mig någon annan outfit "ifallifall" jag ångrar mig.. Jag har ju en annan klänning också, en tight svart från lindex som är ganska tillfixad hos min sömmerska, den kommer jag säkert att ta med mig, som tur är så passar den perfekt till de nya ankelbootsen också! Jag piffar såklart till outfiten med smycken. Kommer även ha min skinnjacka till som planerat, vet inte vilken av de två än men det lutar åt den från Zara. Nu ska jag gå och duscha plus en liten scrub eftersom jag ska på airbrush (spraytan) om lite mer än en timme. Föresten, ansiktsbehandlingen var superduper skön, jag kännde mig som en prinsessa! Det var så avslappnande.. Det rekomenderar jag hos Electa här i Helsingborg!

Klänning från asos 1500:-

Ankelboots från Topshop 1300:-

Onsdag

Godmorgon, jag är uppe tidigt! Syrran och jag ska iväg en sväng på ett ärende och kommer tillbaka vid 12 tiden, senast. idag kommer Cici hit ska hämta upp henne vid halv 5 någon gång, eller halv 7 kanske det var? Jag är helt förvirrad. Idag måste jag ner till bibblan och skriva ut våra electroniska flygbiljetter också, hann aldrig med det igår, nopp vi har ingen fungerande skrivare hemma mne bibblan tar bara 2 spänn per papper! Idag ska jag försöka hinna packa färdigt innan jag ska hämta upp Cici och innan jag ska ner på stan. Jag ska vara där redan lite innan 2 för en ansiktsbehandling sen direkt efter ska jag till Johanna min kompis som är utbildad nagelteknolog, hon ska lacka mina naglar i någon färg antagligen svart men jag har inte riktigt bestämt mig än. Efter de veet jag inte vad jag ska ta mig till, det beror på om Cici kommer redan halv 5 då kan jag vänta i stan men om hon kommer halv 7 måste jag hem om och vad är bra då? Jag hinner blogga! Hihi.. Klockan 7 ska jag vara nere på catflash igen och få spraytan. André hade testat det någon gång innan en tävling och han sa att det blev jätte bra, det är billigt också för att vara spraytan förhand.
Nu ska jag och syrran äta lite frukost, vi ska köra redan om en kvart för att hinna precis till när de öppnar och gör att syrran måste hem snabbt igen, hon ska iväg till en kompis som har stall och rida på deras häst, jag är lite avis faktiskt. Det var så länge sen jag gick på ridskola, skulle vilja testa det igen! Yey, Obama vann! Jag höll faktiskt på honom.. I hemlighet.

xo, M

Kaulitz twins

Say whaaaaaat?
Asså... Har någon mer än jag tappat talförmågan av denna photoshooten?
Ursäkta, men fy i helvete så sexig Bill är!



Bilder: Micah Smith

Love the way you love me

Om en timme är det dans, street hos Jessica as usual. Idag har jag hunnit med en massa jag skulle göra, så det är väldigt bra men har lite kvar i morgon, då är det sista dagen att fixa allt klart. Kan tänka mig att Cici hade panik idag eller har panik eftersom hon åker i morgon vid ett tiden till mig och detta är hennes sista dag att fixa allt inför vår resa..

I dag fick jag mina ögonbryn färgade och plockade på catflash här i stan, de stället är verkligen bra. De tar hand om sina kunder på ett speciellt sätt, man känner sig väldigt välkommen! Jag träffade även Natali också en snabbis, vi käkade och kollade lite i affärer. Jag hittade jätte mycket inne idag på tr3tton men jag var  tvungen att hänga undan allt utan att prova för jag hade inte tid, så måste dit i morgon igen. Jag köpte lite på h&m bla. Ett saltvatten spray till håret som ska vara väldigt bra? Jag har aldrig provat det, någon som har? Jag sprang in en snabbis på bokia också och köpte "Låt den rätte komma in" Det är ju boken som kom ut långt innan filmen som jag nyligen såg, jag har länge velat ha boken men inte fastnat riktigt för den men nu när jag hade sett filmen så tänkte jag att det hade varit kul att ha läst boken också, för de sägs ju att boken alltid är bättre än filmen! Tur för jag tyckte filmen var super, då borde boken vara en 100%.

Jag sitter och pressar PCD's nya album, som vanligt.. Det är så bra att man inte kan sluta, hihi! Ni som inte lyssnat på de, eller givit det en chans borde verkligen göra det! Till en början hade jag lite "hatkärlek" till deras musik men nu älskar jag den. Jag har börjat packa lite också till resan som bär av i övermorgon. Kommer ha med mig tre olika heels för jag kan INTE bestämma mig, det är så sjukt svårt.. Ni kanske kan hjälpa mig? Jag kanske lägger upp bild på heelsen senare så får ni se vad ni tycker! Klänningen blev superbra, jag är jätte nöjd som tur är. Jag var väldigt skeptisk när jag fick hem den och fick den på mig (den från asos) men nu när den är fixat så är den helt perfekt.
Varför har jag packningsångest? Jag brukar aldrig ha det, inte ens när vi skulle till Comet galan och efterfesten.. Nu är det panik (!!) Antagligen för att jag inte har någon komplett outfit utan två olika klänningar med tre olika par skor.. Vilket I-landsproblem alltså! Nu ska jag ta och skriva ut våra electroniska flygbiljetter sen packa vidare!

AAAAHHHH! Jag glömde det allra viktigaste jag skulle berätta till er!! jag har beställt Tokio Hotel's - Caught on camera (deluxe DVD + en Tshirt) I'm happy! Den släpps inte förän den 5 december så jag beställde den till USA till min värdfamilj!

Love you! Mirre

Dagens fråga

Vilket/vilka album lyssnar du flitigt på just nu?





Själv lyssnar jag på PCD's doll domination,
Lady Gaga's Just dance och P!nk's funhouse.

Tisdag

Snart, snart, snaaaart åker vi!! I morgon kommer Cici hit och i övermorgon åker vi till EMA... Jag längtar! jag och Gajic ska ner på stan och äta frukost, sen ska jag fixa lite till som står på listan, bla. sömmerskan och hämta mina klänningar som är insydda även till salongen och plocka/färga ögonbrynen. Ikväll är det träning igen och snacka om att jag har träningsärk sen igår på streeten, vi körde cirkelträning och det dödar.. Haha! Men skönt som tusan att ha tränat. Vi körde en ny styrkeövning där man ska hålla händerna rakt upp, sidan eller fram och spreta med fingrarna så fort man kan, den var hemskt! Nu ska vi köra ner på stan så att frukosten inte tar slut.. Jag tycker om er! ♥

/Mirre

Dansa hela livet

Kom precis hem från träningen, riktigt skön träning, först balett sen street. Dock hade jag inte fått i mit så mycket mat men det gick väldigt bra ändå, man kan inte ta i "lite" för man inte ätit eller är sjuk, då kan man inte komma alls för man dansar när man är där, haha heeeeelt omöjligt att inte ta ut allt man har. Iallafall, nu ska jag hoppa in i duschen (nej jag har inte duschat än, örk!) Sen ska jag bänka mig framför tvn med mat och min laptop och kolla på andra avenyn som jag inte gjorde igår, jag kollade självklart på avsnittet på tvn men vi brukar alltid kolla på de andra två direkt efteråt på datorn...
Idag vann en svensk en biljett till Tokio Hotels fan party, jag är stolt för att hon är SKÅNING! Hihi.. Grattis till dig Åsa! Nej om man skulle ta och göra lite nytta? Jag kan inte sitta här halvsvettig, duschen kallar.. Gajic joinar mig en runda sen, kanske sover över också. Hon har inte sett SATC filmen än heller, så det blir den isåfall.. Hörs senare eller i morgon.

Puss, Mirre

Dagens fråga

Vilken är er favorit parfym?


Min är Christina Aguilera's första!

Måndag

Hallo babes!
Idag ska jag försöka hinna med en del, ska ner till stan nu och hämta Gajics jacka sen lämna den till henne på jobbet. Jag ska höra av mig till Nicco snart också och bestämma tid med henne, det är ju hon som ska hjälpa mig med löshåret, sen måste jag in med min skinnjacka, de hade ju stängt i lördags... Måste in en sväng till Make up store också och köpa lite smink, bla en foundation och ögonskugga, skulle kolla där också om de har någon snygg nagellacksfärg, hoppas på lila. Oh, sömmerskan också.. Fasen så mycket, sen ska jag hinna med dansen också ikväll, får se om jag är med på streeten eftersom det är så krävande och jag har precis blivit frisk, jag vill INTE bli sjuk igen! Jag har bara hunnit med att slänga i mig lite flingor och jag ska köra närsom.
Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker och 3 dagar kvar till Europe Music Awards och nu kan man inte rösta mer på artisterna som är nominerade, hoppas rätt vinner! Idag ska också en kille höra av sig till mig angående vår resa och på plats på EMA, hur allt kommer gå till osv.. Ska bli så spännande att få allt svart på vitt.. Cici beställde också nytt pass och det ska hon hämta idag. Allting är så stressigt de här kommande dagarna, jag har tre hela dagar på mig att förbereda mig och jag har inte ens häften klart. Sömmerskan är lite panik, hoppas hon hinner med mina beställningar. Nu ska jag gå och klä på mig sen köra ner till stan och uträtta alla mina ärenden.. Ha en bra dag, så hörs lite senare!

xo, M


Snygga Mila Kunis

Februari 2008

Kenza berättar här om våra autografer vi fick i Toronto. Sinnessjukt så roligt vi hade, helt otroligt. Allt, hela resan var underbar.. Jag skulle göra allt för att komma dit igen, spola tillbaka tiden, tack! Här har vi precis kommit hem från Much Music show, som
var den 11 februari i Toronto.

Toronto, Kanada är oförglömligt! Kanada tar priset, right Kenza?

Europe Music Awards

Sista timmen att rösta! Komigeeeen nu...
Själv röstar jag som en tok!

Christina Aguilera är nominerad i "best act ever"
 Tokio Hotel är nominerade i "Best act ever" och "Headliner"





Edit: vi ha ju vintertid, 45 min kvar!!

Wade Robson

Wade Robson... En av de bästa manliga dansarnan enligt mig!
Han har koreograferat till bla. Britney i ung ålder..
Klicka er in på youtube och kolla på de han koreograferat.
He's really amazing!

Happy Halloween Christina

Christina Aguilera och Jordan Brattmans halloween genom åren..
Den senaste är från igår! Titta så söt lille Max är.
Christina is a doll!



Dagens fråga

Vad gör ni när ni är uttråkade?




Jag behöver svar! Jag har tråkigt så hjälp mig, haha!
Kollar bara på SATC filmen om och om igen..

Färgat håret

Tjolahopp!
Nu har jag färgat håret och dansar loss till Pussycat Dolls senaste album "Doll domination"! Där finns några favoriter redan, som deras senaste video "I hate this part" den låten är så härlig.. Men just nu lyssnar jag på Christina live. Mamma kommer hem närsom och då ska vi börja med maten, vi köpte varmrökt lax igår.. Så gott är det! Går det något bra på TV ikväll? Tyckte jag såg de i tidningen i morse. Igår var det "The grudge", har aldrig sett den filmen och kommer aldrig att göra heller, den är för overklig för min smak och äcklig, någon som såg den? Ikväll ska jag bestämma med Nicco som ska hjälpa mig i morgon hur vi ska göra med löshår och så till mig, hon ska även hjälpa mig lite med hur man sätter i det till olika frisyrer eftersom jag bara vill ha det provisoriskt och inte i typ ett halvår.. I morgon är det även dansen, som jag längtat! Ska aldrig sluta dansa!


Jag vill ha den färgen som jag hade när jag var på Kreta, längden också!
Fan att jag klippte mig, mitt hår är lite mörkare än på bilden här..


Vad tycker ni, rött eller brunt?

Kenza och Mirre

Min och Kenzas konversation på msn, alltid lika intressant! Hahaha..


Söndag

Godmorgon!
Idag är det en riktig slappedag, så skönt! Mår alla bra? Själv är min sjukdom väck men jag har fortfarande skallebank och det är inte kul alls. Mamma har smittat mig med sin migrän, hoppas verkligen inte jag får det då är jag inte normal för fem öre, jag ska förbereda mig denna veckan inför EMA med packning osv. Och om det visar sig att jag får migrän kommer jag glömma hälften av vad jag ska packa med mig.
Asså jag säger bara YRROL! Det är den roligaste svenska filmen jag sett någonsin. Haha! Den är så himla rolig.. Ni som missade filmen igår måste se den på någon vänster, jag vet inte om den går att hyra för att den är så gamal. Tror den är från 1994? Ladda hem! Vi tittade på "lilla landet lagom" efter att filmen var slut, jag visste inte att "Filippa Bark" var med så det är ett program jag kommer följa.
Jag pratade med en vän från USA på msn precis, hon har varit på Tokio Hotel's spelning i Philly som var nu för några dagar sen, hennes kompis hade fångat Bill's handduk och hon hade fått ett tjugotal tjejer på sig, hon fick blåmärken och rivsår. Tillslut drog någon hadduken ifrån henne också. Stackars tjej! Samma sak hände Sora när vi var i Dortmund, då fångade hon Bill's handduk och riktigt många tjejer bokstavligt talat slängde sig på henne efter handduken... Sora har fortfarande ett ärr från ett rivmärke på sin arm, det är fan sjuk! Hon lyckades behålla en en tiondel av handduken. Det är svårt att säga men den som får handduken, den personen kan väl få ha den för sig själv? Man riskerar fasen att dö nästan, om någon av killarna skulle kasta sin handduk till mig i framtiden, då springer jag iväg. Hellre smita undan utan skador än att bråka om en svettig handduk!
Nej, om man skulle ta och resa sig från sängen? Jag har bara hunnit med att äta två rostade mackor och sen gick jag och vilade en stund igen. Jag är så seg idag att jag inte  vill göra någonting, bara färga mitt hår om jag ens orkar med det. Det blev ljus gyllene brun vilket blir mot mörkbrun, det blir alltid så när man ska färga sitt hår, man måste ta en nyans under för att få de i samma färg som man vill, om jag skulle tagit mörkbrun som jag vill ha skulle de blivit svart. Vilket I-lands problem!

xo, M

Yrrol

Om några få minuter börjar Yrrol på tv film.. Ni som inte sett det, se de!! Jag menar det verkligen, den filmen är så fruktansvärt rolig att jag skrattar ihjäl mig bara av bilden nedan. Början är sjukt kul så skynda er! Bänkad är jag framför tvn nu med massor av gott och jag har mamma bredvid mig!

Thomas Sabo

Jag fick ringen av mamma idag som en present nu innan jag ska flytta ett år till USA..
Jag tog två bilder på ringen för den inte fanns i webshopen eller på hemsidan. Visst är den fruktansvärt snygg? Den är MIN, jag är kär! Tack mamma.


Den kostar ca 2000:-
finns att köpa på "Smycka" som numera heter "Lyxxa"


Det står Thomas Sabo på runt ringen!

Lovers in Japan

Detta är en av de bästa låtarna jag hört med Coldplay
"Lovers in Japan" Helmysig!


Lördag

Godmorgon!
Nu ska vi snart köra, Cici ska åka hem redan nu! Så tråkigt.. Men vi ses ju om mindre än en vecka igen! :) Ska kila, tyvärr kommer jag vara iväg större delen av dagen, soa ordna med lite saker så vi hörs när jag kommer hem..

EDIT: Hemma en sväng om, inget i stan hade öppet.. Jag som skulle fixa lite grejer nu innan vi åker, bla. min skinnkacka som de gick hål på när jag och mamma var på bio och in och kolla på löshår.. Jag lämnade iallafall av Cici vid bussen och det kändes inte alls jobbigt för vi ses om mindre än en vecka igen, helt underbart är det. Annars brukar det ofta vara jobbigt att säga hejdå! Jag kollade lite videos och  bilder från konserten i New York som min vän Sora var på. Hon och de fyra tjejerna hon var där med hade stått utanför en radiostation där killarna möjligtvis skulle bli intervjuade men det var ingen som visste säkert, men Sora och de andra var där och killarna kom dit så det vara bara de fem som var utanför, så härligt. Jag skulle göra mycket för att ha bytt plats med henne där..
Snart ska jag och mamma iväg till väla en sväng eftersom stan inte hade öppet, får se om de finns något jag kan uträtta på väla istället.. Eliin frågade mig innan om vi skulle dra ut ikväll till tivvan, men jag vet inte om jag orkar, är fortfarande halvsjuk eftersom jag inte har vilat ordentligt. Eliin är föresten en av mina barndomsvänner och henne dansade jag även disco med innan..

Vi hörs senare bb's! /Mirre