Guten Morgen!

Heeeej hopp mina sötnosar!
Jag vaknade faktiskt lagom tidigt idag, Sandra ringde vid elva tiden till mig och frågade om vi skulle hitta på något, vi åker nog till väla (igen!) Igår pratade jag och Sandra sjukt mycket om vad som hänt i vårt förflutna, vi har väldigt mycket gemensamt. Det är härligt att prata med en person som varit med om samma sak som en själv som förstår en och kryper imellan med ord som gör en varm. Att prata med en som verkligen förstår och har/har haft det lika dant är inte lätt att hitta...
Vi hade jätte roligt igår, jag och Nina var på bio föst och såg "mirrors". Den filmen var inte så bra som jag trodde, den var väldigt äcklig och går inte att jämföra med saw filmerna, där är en stor hjärna bakom dom filmerna inte som med mirrors tex. Det är faktiskt en av dom äckligaste filmerna jag sett, men överst på min lista står "sjätte sinnet". Den är hemsk!
Pappa kom precis över, han ska hämta min syrras säng för hon har fått för dig att flytta den till pappa, så onödigt! Dom pratar iallafall om min syrran 18 års fest, ska bli roligt att jag hinner vara med om att min favorit fyller 18, att hon blir stor! Jag måste erkänna att jag ser min syrra som 10 fortfarande på något sätt, ni som har yngre syskon förstår säkert vad jag menar? Det känns så konstigt att prata med henne om tex. Sex och relationer eller om hon bråkat med någon, hon är ju min lilla Malin som fortfarande är 10 år.. Haha! Nu måste jag göra mamma och pappa sällskap, ska försöka få i mig lite frukost.. Jag har lite bilder från igår som jag lägger upp senare.. Oh, justja.. vi var på Tivoli också, Nina åker hem med sin kille och då träffade jag Sandra och vi drog till Tivoli, första gången jag gick dit helt ofixad, vi hade varit på bio innan bara så var inte klädd någon speciellt snyggt.. Men det dög väl!

xo, M


Kaulitz twins!

Leorg skriver:

Holy smokes! Vart kan man se mer av dem bilderna? :OO

2008-10-18 Kl: 12:29:42
isabelle skriver:

oj shit:O första gången tom visar sig utan keps i sändning typ? :O

men han är så jävla snygg i både keps OCH utan så.. mums :D

2008-10-18 Kl: 13:50:07
katta skriver:

woho känner mig stolt att den bilden jag skickade är på din blogg susaki



btw du måste vinna CA tävlingen!! hehe

2008-10-18 Kl: 21:40:02
URL: http://kth.blogg.se/
emmelie skriver:

jultomte (a)



älskar för övrigt när han inte har keps på :D

2008-10-18 Kl: 23:27:19
URL: http://emmelieholmberg.blogg.se/
Anonym skriver:

fy vad snygg bill är.

kan man bli snyggare rawwr

vart kan man se bilderna... ?

2008-10-19 Kl: 17:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0