L Lohan

61805-188

trötthet

61805-182nu sitter vi här i skolan och bara tradar, carro läser upp de som ska stå i lokal tidningen som kommer ut nu i veckan. dansföreställning på stadsteatern den 6 mars kl 19.oo.. biljetter finns att köpa på carlings och hos oss. just nu fick jag svenska helvetet i hjärnan, jag orkar inte med svenskan, prov i morron? vaaaaaa, har vi sa alla i klassen, jag lovar ALLA.. haha kommer nog plugga på modernismen, ja jag ska plugga. nu vill jag bara sova vår svenska lärare sitter här och tradar om vad vi ska ha prov på. visst det är bara 40 texter vi ska kunna och vem som skrivit dom.. idag är det träning hos jessica riktigt roligt ska det bli, älsklingen ska sova hos mig ikväll och i morgon för dom ska ha visning på sitt hus.. snart flyttar du ifrån mig, du bor ju så närma nu ju.. jaja, stan sen iallafall så ;P nu ska vi filma vår dokumentär som vi har i media vi ska göra en parodi outsiders haha! i morgon fyller carro 18, (oj 19 va de visst) älskar dig! grattis.. i morgon ska du bli fett äggad ;) jobb i morgon. suck!

Gustav af klint

61805-184

   

61805-186

I love you baby

Boutella

nu är all snön snart borta, trist för jag hatar slask det är inget vidare.  nu sitter jag här borde plugga egentligen viket jag ska också men inte än, haha! orkar fan inte skolan mer. jätte tradit, måste skriva min labbrapport sen plugga på svenska provet till torsdag plus att jag ska ha gjort klart en annan skriv uppgift i samma ämne, orkar inte! äntligen har jag sommar jobb, var inte så svårt att fixa eftersom ja redan jobbar där nu :) hoppas bara att man får fast anställning där sen efter sommaren. idag har jag och tirre fixat fransarna till parkläderna, det betyder att allting är färdigt förutom kläderna som vår sömmerska håller på att sy men alla detaljer som ska sitta på. tränade ett riktigt bra pass i går på dansskolan, jätte mycket egen träning dansade tills vi mådde illa, men bra blev det till slut nu känns det jätte bra bara lite finslipning kvar. solon är klar men kan inte den till 1oo% än och det är inte bra, tävling på lördag. gruppen är absolut inte bra, känns jätte dåligt måste träna på den lite mer. nu blir de pluggande tills dansen börjar ikväll. dance lite nobody is watching!!

61805-179


































freaks

61805-185

the very good swensens

61805-17461805-17761805-175

rock n' roll

61805-173

aguilera

61805-172

helg en hel vecka

» idag blir det en shoppingrunda med tirre på väla skulle egentligen gå i stan i går men det blev det inte, så det får bli väla idag, ska köpa en pressy till min älskling som har kalas i morgon för släkt och vänner. ända sen i morse vid 11 har jag och fille kollat på svampbob fyrkant det är avsnitt fram till 14.15 blev skit glad när jag såg det, så han fick lida lite med mig framför tvn.. fan va roligt fille laddar hem drake and josh avsnitt som vi ska se på sen i hope! idag måste jag faktiskt plugga lite, hade inte tänkt göra det egentligen but jag måste om jag vill ha en skön och avslappnande vecka, det kommer nog inte bli så lungt ändån för vår svenska lärare cecilia sa att vi skulle ha en prov i svenska, vaaa? vad ska vi ha prov på, olika dikter eller? fan vad jag hatar svenska.. tål inte det. idag ska jag sova hela jävla dagen jag är fruktansvärt trött. igår var vi på bio och såg apocalypto, en väldigt bra film som är väld att se,  en mel gibson rulle. nu har jag sett att christina aguilera har gett ut två st parfymer som jag ska ha, den ena heter xpose men den har väl varit ute ganska länge den senaste heter bara christina aguilera och den ska jag ha! bara den luktar gott också. annars är det ingen mening att bara ha den i skåpet !
/mirre

61805-158

fuck

det blev ingen tävling som vi hoppats på, hoppas bara vädret går över tills nästa helg då är de regionstävling i kalmar då kör vi själva upp jag, mamma, tirre och hennes mor. nu ska jag snart hem till älskling och mysa blir väl filmkväll som vanligt men mysigt är de. i morgon blir de stan med tirre ska kolla lite kläder, ja vet kan inte låta bli ska egentligen spara mina pengar till costa brava men lite shoppande måste det bli. träningen känndes inte alls bra idag hade ingen kraft alls, känndes som om jag skulle svimma på rullbandet. sen kom tirre och räddade dagen, med ett pass discoträning.. (hmm, pass och pass?) blev inte mycket där heller..
jag mår inte bra, känner mig sjuk igen!
so long..

shkåååålh (det är min mugg, kolla själv)

61805-166

fibil som kines

61805-164

haha

jag som manga cartoon 61805-163

















tirre som käring
61805-161

anna som en snygg målning

61805-160




















carro som kines

61805-162

christina aguilera the queen of music

61805-72

take it easy Nicole

61805-148

kisses and peace

61805-149

nu jävlar

denna veckan kommer gå som smör i solsken eftersom tävlingen är på lördag och jag har inte tränat tillräckligt, paren känns ganska så bra och min solo känns också okej ja menar om man tappar bort sig är det bara att improvicera det går inte i grupp, den känns inte alls bra vi måste få den att sitta så hoppas de blir träning på den i morron då lite solo och lite par förståss. nu ikväll blir det film det var faktiskt ganska länge sen vi hade filmkväll det blir "när mörkret faller" som tirre sa va jätte bra så va tvungen att hyra den, plus att jag älskar svenska deckare det blev också "hard candy" det är en amerikansk thriller handlar om en 14årig tjej som träffar en modellfotograf, när hon upptäcker vad han håller på med ska hon försöka sätta dit honom. hoppas filmkvällen blir kanon jag köpte 4 läsk också, fan vad jobbigt jag har blivit sugen på fanta nästan varje dag nu, kunde dom inte uppfinna en extremt nyttig fanta som man var tvungen att dricka för att överleva? näää.. inte klokt! nu står fille i strilen och vi ska snart käka god mat framför tvn.. muums! hjäääälp jag hittar inte min svarta polo som jag har i min singel om jag inte hittar den får jag ha pardräkten och det vill jag absolut inte, det räcker att ha den i paren annars hade den blivit genomblöt, samet är inte så luftigt att dansa disco i, usch! på tal om dans så har jag velat kunna göra backcatch ända sedan jag blev tillsammans med fille, visst har jag suttit i spagat och nästan knäckt ryggen men jag fattar fortfarande inte hur man får upp benet med motsatt hand.. bara för de så ska jag testa.. nu jävlar! jag lämnar nu! soo long..

61805-152

backcatch

61805-155

grattis till oss!

fredagen började med ett prov i skolan i filosofi ganska simpelt nästan för lätt och så undrar man om det var ngt man gjorde fel, haha.. efter det skulle vi sola, vi blev färdiga mer än en timme tidigare än planerat. så vi träffade min älskling som just nu dansar naken i köket. tillbaka till verkligheten.. vi satt med han i en timme och väntade eftersom han hade kommit en timme tidigare än han började. just nu strömmar mj genom tvn åh what a feeling enligt filly. usch vad mitt té blev blaskigt, ska i med en lime till.. såå tillbaka till helgen.. efter vi solat skulle vi hem till min pappa, så ringer davve (carros påg) och säger att han har vin till henne så det blev att vi tog en snabb fika på seven eleven medans vi väntade på att davve skulle komma.. oj shit klockan var tio över och tåget gick om tio minuter varken tagit biljett eller fått besök av davve. vi gick iallafall till knutan igen och försökte lösa en biljett ERROR över hela skärmen och automatjäveln tog min tia.. sen långt om länge dvs 1 minut innan avgång till papsen vi hann.. sikken stressig morgon. väl hemma hos pappa fixade vi ganska mycket med dukning innan vi lade oss för att sova lite jag hann recis somna och snorungen ringer på dörren 2 tusen gånger fast att han har nycklar (min halv bror från thailand) så skönhetssömnen var över.. vi gick upp och fixade klart allt till kvällen mat osv. sist men inte minst gick vi in och gjorde ve oss.. alla gäster kom vid 7 och då serverades maten en riktig toppen kväll.. tack för alla presenter och ert glada humör! sist bar det av till tivoli.. en härlig kväll!

nu ska vi äta på restaurang, so long!

dagens

dagens klädsel: jogging så klart!
senaste låt du hörde: nån african woodo låt som anna nynade på i luren
vad tänker du på: äckelprovet i morron
hur mår du just nu: ganska bra, lite ont i huvet bara
senaste program du såg på: scrubs
vem var den senaste personen du umgicks med: carro
vem var den senaste personen du talade i telefon med: carro
vem var den senaste du åt lunch tillsammans med: carro.. en jävla massa carro ;) vi åt på seveneleven en hotdog var ganska gott faktiskt.
hur känner du dig idag: trött och omotiverad till nästan allting
vad ska du göra sen: plugga lite sen sova och kolla på tv
vad vill du helst ha: stååååålar
kaffe eller läsk: läsk tack
bäst just nu: min säng


61805-157

för det mesta

Dagens frukost: en orostad roste macka med skina, kommer inte i håg om jag tog tomat på ?
Dagens klädsel: jeans och svart polo, önskade att inte tidningen skulle fotta oss så jag kunde hoppa i mina mysis brallor
Dagens godis: svarta s
Dagens dryck: vanilj te, kom och tänka på att jag drack mjölk i skolan också
Dagens längtan: att sluta skolan
Dagens låt:
"nu är det dax å fika med cafe baaaar.." lalalaalaa!
Dagens plagg: ge mig mina gråa jogging tack (som just nu ligger hemma hos fille)
Dagens avundsjuka: kändisar som har miljoner att göra av med
Dagens sämsta: huvudverk hela dagen lååång
Dagens bästa: CSI kl 21,00 på kanal 5 varje måndag weeei :D


61805-151
Brittany murphy

saknas de referens kanske?

måndag.. jag ska snart nanna kudden, det var så mycket jag skulle hinna med idag som inte blev av.. hann i princip bara komma hem käka sen plugga lite fan va tiden går snabbt. två prov denna veckan man önskar att man inte hade, iallafall inte filosofin den hade gärna kunnat få vänta en vecka till, naturen är inte så svår som man trodde så den är helt ok att ha nu på torsdag men egentligen hade jag inte velat ha något prov alls denna veckan, det känns som om det är mega mycket att göra i veckan.. tisdag dans då hinner jag plugga lite i mellan skola och dans om jag inte planerar in att lämna mina intresseanmälningar som har legat på bordet i flera dagar nu.. onsdag hinner jag knappt hem om dans med jessica från halv 7 till 9 men onsdag är ändån jätte skön, vi börjar 12 det bästa med hela denna veckan.. haha! ska sova hos min älskling på onsdag, alla hjärtans dag .. torsdag har vi prov fan måste ju plugga lite till de också, hur i helvete.. ååååh kommer aldrig hinna! måste lägga mig i sängen och tänka på vad jag ska göra i morgon, så har jag det klart. på torsdag ska vi hinna med att handla till tjejmiddagen, blir antagligen på willys eller väla dit måste vi också.. köpa lite grejer till.. vet inte äns vad jag ska ha på mig på min egen tjejmiddag det är inte roligt, måste klura ut någonting! oj vad långt detta inlägget blev.. får uppdatera i morgon innan detta klassas som en roman.. nu undrar jag skarpt hur många sakpåstående det finns i min text, sugen på att se efter? absolut inte! nu ska jag sova utan tvekan..

godnatt

do NOT be afraid!

61805-150


the movie, längtar !

61805-147

;)

Senaste impulsköp: massor av kläder i thailand som kom till ingen nytta
Bästa fikat: alexandra och mezo
Färg du hatar: neon
Nåt som gör dej förbannad: skolan
Så får du motion: dansa
Om du var en blomma: skulle jag dö i morgon för det är noll gradit typ
Tidigaste barndomsminnet: när min pappa nyggde en snöhög till mig då var jag hmm.. 4 år kanske
Samlar på: swarovski stenar haha..
En bil är en: en riktigt bra uppfinning som skulle passat mig bra
Pryl du inte kan vara utan: försvarets hudsalva
Ditt livs aha-upplevelse: när ja började få tuttisar
Lyx är: lindsey lohans garderob
Tidningar du prenumererar på: INGEN jag köper solo en gång i monaden så fattar inte varför ja inte prenumererar på den.. ?
Du gör med 100 upphittade kronor: fikar eller handlar något onödigt
Nån du saknar: pappa
Du tycker det är tantvarning/gubbvarning då: skolelever går i extremt tantiga kläder
Finns det någon du ogillar starkt? ja..
Vad gjorde du igår kväll? pluggade på provet i pauserna på "när kärleken tjeckar in"
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? ingen speciell
Tyckte du om att gå i skolan? dum fråga
Vad är ditt favoritpålägg? onyttiga valet: nutella och banan nyttiga valet: skinka och tomat
Vad är det första du tänker på när du vaknar? åååååååååh skolan
Chips/ostbågar/jordnötsringar? chips tråkigt nog eftersom det är så jävla nyttigt
Äpple eller Päron? äpple, röda och krispiga
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? vissa lådor är ordning och vissa oreda
Har du överkast på sängen? nej de ligger på golvet
Vad är den värsta sjukdom du haft? öööööh
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? plugga på prov, suck!
Beskriv din humor: terese humor, hipphipp typ

DANCE

61805-146


power

61805-117idag blir det bio med carro, davve och min älskling.. "natt på museet" hoppas den är bra annars får jag löss eftersom man slösat så mycket på en film isåfall som man inte gilla. i hope not! =D
dans med benke i går riktigt kul men men as svår koeografi, dansen idag var en smula lättare, lätt och lätt men inte så svår då! haha.. dansade till nelly furtado - say it right riktigt mysig dans med mjuka rörelser. dans i morgon också då är det samma koeografier som fredes och lördes.. snart käk, mammas gooa kycklinggryta med honung och senap, vet det låter inte gott men tillsammans är det super gott.. denna skolveckan som kommer är kass, prov på torsdag och fredag, men som gräddet på mosen får vi ledigt ända fram till 12,00 på onsdag gött, gött! på fredag är det partaj hos min pappa jag och carro ska ha tjejmiddag sen bär det av till tivoli! förresten grattis natali som fyller 18 år idag =D

so long!!

this weekend

61805-138













snart sjunde himlen väldigt bra program, riktigt troende familj. ikväll blir det woorkshop sen väg till natta som fyller 18 ingenting efteråt, jag är pank som en lus men i morron blir det bio med älskling, carro och davve vet inte vilken film än, men det blir väl natt på museet. bara för de måste jag kolla vilka de finns nu, inga bra så de får bli den.. på söndag blir det väl en slappdag och väldigt mycket plugg till natur och filosofin de måste fille hjälpa mig med så jag inte får hjärnsläpp. nu ska jag gå och ta mig en kaka som jag bakade innan, fan måste unna sig lite, såå sugna ja och tirre var på fanta i skolan, tänk att det bara river i halsen så gott med fanta.. men våra hjärnor sa nej! snart tävling i eskilstuna efter lovet sen tävling, det har gått alldeles för snabbt.. måste träna lite mer tack! speciellt på gruppen.. de ser inte så bra ut just nu.. min och carros tjejmiddag snart, ska bli riktigt roligt.. sen the tivoli på kvällen!

so long!

favvisar

61805-144

DAGENS..

Dagens frukost: en macka som inte min syrra ville ha, med skinka och rödbetssallad, te och ett glas oboy (fan va onyttig jag har blivit)
Dagens klädsel: mycket sofistikerad, haha skämt o sido verkligen inte så.. svart typ!
Dagens godis: lakrits klubba och småplock från campus. =D
Dagens dryck: te, te, te, te.. ge mig te men men inte forest fruit.. ganska trött på de nu.
Dagens längtan: att få se min älskling fille
Dagens låt:
där måste jag nog säga peps persson - O BOY!
Dagens plagg: en vit klänning jag bara måååste ha till studenten  från jenny hellström
Dagens avundsjuka: folk som redan har ett jobb dom trivs med som slipper utbilda sig, dom är jag sjukt avundsjuka på just nu. gaarh
Dagens sämsta: att jag glömde vantarna i skåpet för det är ju för fan vinter ute, nästan noll gradit
Dagens bästa: pussar från fille :)

hej hopp, inte gammal bild? nääääääe

61805-131

xtina

61805-130

Dita Von Teese

61805-129


































laaaate again

mina lärara kommer få spader på mig, försov mig till 8, då är det försent att gå till cesilia hon är benhård med att komma i tid. så nu sitter jag här och väntar tills min psykologi ska börja, så jag tar bussen om en timme (9.30) ganska segt.. idag eller i morgon måste vi träna tirre, kanske inte idag då är de disco träning och i morgon är det jessicas jazz och street det blir nog inget gym denna veckan heller, torsdag är det uppträde på barncancergalan på dunkers sen fredag workshop plus i helgen. så de måste tas tag i nästa vecka tirre träna innan tävlingen.. helst inte så som det blev i senast, vill kunna allt om ngn så väcker mig mitt i natten och ber mig dansa par och solo så ska jag kunna de, till och med nästan vara trött på den så mycket som vi ska ha tränat! bussen till tävlingen var inställd eftersom inte brons får tävla denna tävlingen och halva vår dansskola består av bronsdansare, det var endast 10 st som anmält sig till buss och tävling, man måste vara minst 30 st för att bussen ska gå.. suck! så min och tirres pappa erbjöd sig att köra ända upp till eskilstuna, fan va bra at dom kan annars hade det inte blett något eftersom tåg kostar skjortan. lets ÄTA tack.. 

soo long!

the olsen twins



61805-126

61805-127

SPYsjukan borde inte finnas

jag har inte tränat på hela helgen.. fantastic! på grund av den där jävla spysjukan helvetet fan vad jag är avundsjuk på er som är friska ingen skola för fröken alkefelt idag heller.. i morgon måste jag, vi har alldeles för mycket inte värt att missa en lektion då är man mega back på allting. jag längtar som en galning tills min balklänning är klar, den kommer blir så grann så. snart är de fan studenten, veckorna dit kommer bara springa förbi. anna kanske funderat på att hon vill komma hem till oss? but im glad that you are alive hun. vi ses när du kommer hem darling! då ska vi parta =D kom och kolla på barncancergalan den 8 februari på dunkers, biljetter finns att köpas på carlssons ur på kullagatan (hoppas dom kommit in nu, varit lte strul med de) där blir det jätte mycket dans från olika dansskolor i helsingborg bla. hiphop, street och jazz.




klänningen till höger, gudomlig! snacka om att vara snyggast på balen om man bär den!

61805-125

make up store

61805-12461805-12361805-122