bjuder på några heta bilder på Bill från tokio hotel!
jag är besatt



 

christina aguilera i Marie Claire 2008

image693
image692

 

dagens lediga dag började med ett besök på nagel studion och göra om dom förskräckliga naglarna som växt ut mer än väntat, så fick göra om dom helt vilket jag ville också, så de va bra! efter trekvart kom carro in där fick hon sitta och vänta ett litet tag för hon va inte färdig än. när hon väl va klar bestämde vi oss för att kolla lite på hm och gina där stannade vi rätt länge och snacka med aleks om helgen.. kanske blir champange safari efter julfesten med jobbet, vi får se.. hade varit rikitgt kul.. utgång på fredag? ingen aning än.. skulle iallafall träffa johanna i vilket fall som helst, känns som om de va länge sen vi sågs fast de va i lördes. saknar dig redan ♥ .. weey biljetterna till thailand är bokade nu, de blir från juni till juli vilket är hot, hot, hot! de får man ta om man nu vill dit! bara inte tokio hotel kommer till sverige under den tiden, då blir jag jätte ledsen, kanske skiter i att fälja med.. haha! jag är störd. awe ja tycker synd om tirre som jobbar hela dagarna långa.. man förstår att hon inte orkar träna så de blev ingen träning i dag heller.. :/ jag har fått dille på deal or no deal.. sitter som klistrad när det är.. hon förlorade just 5 mille, to bad for her önskar att man själv va med där! hade varit glad om ja vunnit 10000:- haha. på tal om pengar så hittade jag ett par super snygga stövlar inne på åhlens som ska köpas eller önskas i julklapp.. dom är från vagabond och kostar 1395:- så de e inte så farligt, har velat ha dom ända sen jag såg dom i förra glamour tidningen år galen i dom! riktigt snygga är dom. carro hittade stövlar idag som va supersnygga också.. svarta helt vanliga snygga.. dom jag vill ha är väl lite mer rockiga passar great till min stil. nu ska ja käka lite thaifood.. /M

image691
God bless Bill Kaulitz

 


filippa bark pratar om sex!


 

det är inte lätt att heta Malin!
min kära syster

image690
(det finns snyggare bilder, va tvungen malin, haha)

 

julafton, jag ska jobba på julafton.. haha kan de bli värre? sug mig!

image683

 

Bill Kaulitz is HOT!!
image679

 

Kaulitz twins Tom and Bill
Fucking good


image678

 

snart blir de vuxenkalas för min syster som fyllt 17 år, smörgåstårta och tårta! yummie jag som skulle börja vara nyttig, men de e ju lika bra att börja på måndag, haha ny vecka lixom! snart kommer gästerna, sitter här i loffekläder de e nog dags att byta om. gårdagen spenderades med johanna ♥ me loves you. i kväll blir de andra avenyn med rester från kalaset.. fasiken vet  inte om jag kan gå på julskyltningen ikväll, har lovat tirre men jag har skit ont i halsen, vill ju träna i morron de va väl nån vecka sen! haha.. fan va fet jag är! okej krydd där. ;p idag bakade jag tårta, den blir nog god, de e den jag och johanna (fridlyst) kom på, om du kommer i håg? haha den med marabou så jäkla god! om någon klagar, oooh dom skulle bara våga. haha! nä nu ska jag göra något vettigt, jag som skulle börja på min nya solodans i helgen.            /Mirre ♥

image677
gorgeous Lilo

 

Love to Cameron Diaz
hon är bäst
image675

 

hittade dessa på asos ingen aning om vilket par som ska beställas båda är lika fina!
hjälp mig, vilka tycker ni?



 

xtina på sitt babyparty med dragqueens
det ryktas om att hon väntar tvillingar? ser så ut magen är rund och go!

image672

 

västerås 2oo7
i dance like nobody is watching


 

thanks giving and dance with Napoleon Dynamite

haha! han är sjuk, MIN IDOL! ♥



 

bilder på mig med alexandra J och carro och tirre
gamla goda tider!

ENJOY!

 

gamal bild på mig från lisseberg, va de lagligt att se ut så i håret? haha.
image626

 

lägger in en minnesvärd bild från studenten!
SP3A 2007
image625

 

mitt nyårslöfte, förra året va de splitt, tyvärr inte tränat på de på ett tag men va så jäkla närma tills ja sträckte mig. men ska på de igen snart! nu är de iallafall sidekick!
vilket är ert nyårslöfte?
image623

on my soul

image622igår blev de party med tjejerna, dock inte alla tjejer men johanna och maria från sthlm som va här på en visit.. hon kom hit i töorsdags kväll då åt vi bara gott och kollade filmer, i fredags blev de en shoppingtur i köpenhamn.. åh gud vad jag älskar den staden alla affärer oh små fik, de e så mysigt! där hittade jag en del kläder, nu äntligen när lönen faller på plats är de inte fel att shoppa lite, men spara måste jag också göra nästa månad blir mycke utgifter speciellt till jul.. usch vad mycke pengar som kommer gå.. aja så e de. nu har maria precis åkt hem :/ synd att hon inte kunde stanna en dag till så kunde hon hängt med på julskyltningen i morron, de e alltid lite mysigt, en tradition med tjejerna att gå där och äta polkagrisar i kylan. på tal om ingenting så har jag skaffat mig en sån grej som man ser vikla som kollat min blogg, fattar inte ett skit så de va inte roligt då, man vill ju veta vilka trogna läsare man har, vet bara hur många man har per dag, ni som läser släng gärna in en komentar så man vet! hade varit kul. nä nu måste ja fortsätta med städningen, mitt rum blir aldrig städat känns de som, hatar att städa och tänk så många fler gånger man ska göra de i livet, i är bara ban, hallå? min morsa har städat längre och jag klagar redan. haha, hur kommer de gå? jag kommer bo i en råtthåla till slut. synd att de inte blir christmas cup får vår del, fast de e hård konkurens hade de varit riktigt roligt att se vart man kommer lixom.. nu är inte nästa tävling förrens nästa år och det är inte ens satt ett datum men de är väl i februari någon gång. i går snackade jag och maria gamla minnen, när vi va typ 10-12 år, haha fasiken va roligt. inte kul för er att veta men ni vet hur det är när man träffar en gamal go kompis man inte sett på flera år, munnen går i ett man kan inte sluta snacka! förresten så funderar jag på att köpa mig en hatt, en sådan rockig snygg.. hade varit kul med lite nytt, ska in och kolla lite kläder på olika sidor nu, dags att beställa lite? bara inte alla pengarna ryker nu.. gaarh! jag kan verkligen inte hålla i dom, lönen kom i går haha.. halva är redan slut detta är inte klokt, ja måste sluta shoppa och allt vad man nu gör.

/M♥

 

vadå kärring? höhö

image620

tokio hotel tour

här är datumen till den kommande turnen i europa! tyvärr kommer dom inte till sverige den här gången,  funderar på att åka till tyskland, då har man förhoppningsvis körkort! weeey..

någon som ska dit?

03.03.2008 Bruxelles, Belgien, Forest National
03.03.2008 Rotterdam, Nederländerna, Ahoy
06.03.2008 Strasbourg, Frankrike, Zenith
07.03.2008 Esch-sur-Alzette, Luxemburg, Rockhal
09.03.2008 Paris, Frankrike, Bercy
13.03.2008 Montpelier,Frankrike, Zenith
14.03.2008 Marseilles, Frankrike, Le Dome
16.03.2008 Lisbon, Portugal, Atlantico Pavilion
18.03.2008 Madrid, Spanein, Telefonica Arena
21.03.2008 Geneva, Schweiz, Arena
23.03.2008 Torino, Italien, Palaisozaki
25.03.2008 Roma, Italien, Palalottomatica
26.03.2008 Bologna, Italien, Palamalagutti
29.03.2008 Belgrade, Serbien, Arena Belgrade
31.03.2008 Dortmund, Tyskland, Westfalen Halle
image608
Tom och Bill

 

fyra små godingar som SKA beställas när lönen faller in.. längtar! funderar fortfarande på om ja ska beställa skinnjackan eller inte, har redan en liknande men vem har dött av för många?


 

image610

Missa inte programen i kväll på 5an
21.oo Geys Anatomi
21.55 Fråga Olle
22.25 Myggan

vilken är din favorit?

 

vart tar dagarna vägen? veckorna bara springer i väg, känndes som om de var i går vi tog studenten, eller hur? man minns allting så klart.. önskar att den stora dagen aldrig är förbi, varför kunde inte studenten vara i morgon eller nästa vecka? fasiken allt är över! nu är de bara jobb, jobb, jobb ni som går i skolan och ska ta studenten inom en snar framtid ska vara glada, ni kan komma och gå som ni vill till skolan i princip men när man jobbar kan man inte komma försent eller ringa för man har en fis på tvären eller lite mensverk, nää då är de upp och jobba minsann.. är ni inte glada att gå i skolan? nää då klagar man på att man har prov hit och dit (man vet ju själv hur man va) känns konstigt att säga det men jag saknar faktiskt att göra stora arbeten i olika ämnen, det va något av de roligaste som fanns i skolan, förrutom dansen såklart! vad gör man nu? man har så jävla stort ansvar, man känner inte sig så liten längre, det var ungefär som de stora steget till gymnasiet allting gick ut på egen vilja där va de ingen lärare som pushade en som i högstadiet inte. så är det med eget ansvar.. blir de värre och värre med åren? ibland önskar man att man va tio år igen, utan problem! livet var som en dans på rosor.
/M ♥
image605

Tokio Hotel - Rescue me

God bless Bill Kaulitzimage597





































This used to be our secret, now I'm hiding here alone, can't help but read our names on the wall and wash them off the stone. I trusted you in every way but not enough to make you stay, turn around I've lost my ground. Come and rescue me I am burning can't you see? Come and rescue me only you can set me free. Come and rescue me, Rescue me.. We lied when we were dreaming your crying was just fake. I wish you could deny it here and today, my S.O.S on radio the only chance to let you know what I feel.. Can you hear? Come and rescue me I am burning can't you see? Come and rescue me, only you can set me free. Come and rescue. Rescue me, you and me. The walls are coming closer our senses fade away, I'm haunted by your shadow I reached to feel your faith. Your not here.. Are you here? Come and rescue me, rescue me.. Come and rescue me I'm burning can't you see? Come and rescue me only you can set me free. Come and rescue me, Rescue me..

 

danstävling i västerås


image596

 

stan med tirre sen, kolla på mamsens uppträde sen discon ikväll :)
mår ILLA.. fan!

(old times)

image593

   

färdig bloggat för idag, såg resultatet från tävligen nu, dommarna ville att jag skulle komma 1,6,5 i finalen slutade på en 6e plats som jag är nöjd över grattis till mig själv! 3 kvar till superstar !!
image592
ego mirre

MUMS!


får mig att bli väldigt sugen på mc donalds

image590

 

filmer vi såg på hemresan från västerås !

good luck chuck och  i know how killed me

 

nu är tävlingen förbi, gick ganska bra i singel fick iallafall en prick och ett steg närnare ss!
bilder kommer upp snart, när tirre skickat dom (:

image587
Bill Kaulitz

 

Bill Kaulitz



image584

 


TOKIO HOTEL kommer till sverige i mars !!
(sa dom på en intervju nyligen, han ljuger nog inte)

image571

tokio hotel

älskar denna låten och videon!


 

tokio hotel
sjukt bra, hatar buandet i början.. haha så störigt!

tummen upp till er

 

image570






grattis pappa på fars dag
:D








 

freaky friday TIME! love it..

Lindsay roxx

image569

girls night out !

image568
upptering från gårdagen .. började med jobb upp och hoppa kl 7 slutade rätt ritigt så det va skönt,fick gå hem redan kl 2 då kom tirre och mötte upp mig sen gick vi och träna på dansen, blev inte så mycke träning vi va rätt trötta och omotiverade, usch vi måste verkligen träna.. haha man kan inte bara markera nu när de snart är tävling. efter träningen åkte vi hem till oss själva ja gjorde ve mig till tirres tjejmiddag som började kl 7 oh god middag bjöds de på och änu godare efterrätt marängswiss :D mums! efter hennes goda mat satt vi och snacka ills bussen gick ner till stan och mot tempel, som va roligt faktiskt man har nästan roligare utan sprit, de e bättre utan för då slipper man illamåående dagen efter.. nu på tal om dagen efter så ä jag  och tirre redan uppe och ve gjorda vi ska på shoppingtur i malmö men först inom maxi för att handla något gott till färden.. tack för i går tirre, du gjorde ute kvällen till den bästa. antagligen nu när jag skrivit har de blivit lite stav fel, tirres trådlösa tangentbord är knas men hon är fortfarande bäääst ♥ i kväll blir de bara mys framför tvn, ska inte göra något ansträngande iallafall, har ont i huvet sen dom två kuddarna jag la på i natt, inte van men skönt va de att få lite sömn. nä nu tirre måste vi ge oss av, hon springer här och packar, haha TH trööjan hon ska visst jobba imorgon sånt e de, vissa har ju ett jobb att gå till och andra inte. ;P måste söka nytt så e de bara ! har lite planer till våren och då kan jag inte binda mig i ett fast jobb. tyvärr blir jag nog kvar på de gamla vanliga haha.. men alla är så snälla och roliga där kommer saknaalla om ja sutar.. buuuä! nu ska vi gå /M

 

image566

Trust her voice
Christina Aguilera
Love

 


image562

 


SOFIA BOUTELLA
image561

fergie - clumsy

riktigt skön video.. älskar låten!

(kolla in jackan hon har på catwalken, riktigt heeeet, ge mig!!)


ett test till ..

detta va mindre likt, men roligt är det!

:)

image550

danny, so you think you can dance


image548

parlamentet

Robert Gustavsson som vinprovar Bengt Frithiofsson
lyssna ordentligt på de han säger, fan får han allt i från? HAHA..

söndag

image547

teori, usch och blä men jag måste plugga. har provet snart och ja vill verkligen klara de, denna gången.. i går va de mys med mamma, efter mitt jobb körde vi till asia kock och beställde mat som vi tog med hem sen åkte vi till bogarts eller videomix, men för mig är de alltid bogarts, där köpte vi godis, chips och läsk, de blev två filmer också number 23 med jim carrey och beck de tysta skriket sen åkte vi hem, åt och kollade beck, riktigt bra va den.. har hoppat över en nu har inte sett 22an men den får ja se snart, det är inte riktigt sånna man behöver följa så de e bra. så idag får de bli den andra filmen och såklart andra avenyn, sen vill jag kola på sandor slash ida också den går i dag på kanal 5 kl 2o.oo! missa inte den om ni inte sett den, är sjukt bra. i fredes va de också mysigt vi åkte hem till tirre allihopa anna också , efter jobbet vi lagade mat (tacos) och snackade.. sen skulle vi ut men ka ångrade mig och åkte hem. skulle jobba tidigt, tur att ja inte gick ut för jag va mega trött på morgonen. HATAR våra äckliga grannar, varje lördag ch söndag vaknar vi av att hon dammsugar och de låter inte lite heller, det måste vara något fel på hennes dammsugare som den gnäller.. sen hör man deras unge varje natt också, men det är ju inget dom kan hjälpa! i morgon är det disco träning har inte tränat de på nån vecka nu, förr förra gången orkade vi inte, eller jag va sjuk och tirre pallade inte, sen förra gången glömde vi att de a höstlov haha, men vi kom ju på de i god tid som tur va. men nu i morgon är de äntligen lite svett och kämp på listan annars ingenting förutom plugga teori. man gör ju inget vettigt när mab är hemma och är ledig från jobbet. säger det igen men jag är ledig oftare än vad jag jobbar, fan vad jag vill ha ett bättre jobb med fasta tider, hatar att min chef kan ringa kl 8 i morgon bitti och fråga om jag kan börja jobba kl 11, ORKA det? nix jag är trött på de nu.. ska sätta mig i soffan med hd's bostads del och kolla jobb.. är man inte slö och trött så blir man de.. suck, jag är redan. nu ska vi hem till mormor och där blir det inget pluggande kan jag lova där ska jag bada, slöa och äta gott. im driving, varning för övningskör.. ciao!

/M ♥

C.A

image542

CANDYMAN

image540

en levande legend

image539





















Steppin Out

Christina Aguilera och Tony Bennett


halloween

halloween partaj för xtina + babyn och maken jordan..
(de ryktas om att xtina kommer få en liten pojke och han ska heta Jordy som är efter hennes man jordan)


vilken halloweenkostym har ni haft/skulle kunna ha?


c aguilera

image535

vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan?

1. mascara
2. foundation
3. läppglans
4. puder

image534


goda parfymer


lindsay lohan?


körde sån vilken kändis man är mest lik.. fick lindsay!
vad tycker ni?

image527
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV

my milkshake

ni vet bilder som man va riktigt nöjd med som man tog med webben? haha, detta är mina skratta och njut, nu tycker jag bara det är löjligt..
enjoy!




nu blir de lunch med anna, carro och tirre i stan, see you!

/M

mirre

bjuder på en två år gamal bild på mig.. dessutom omgjord haa.. snyggt!
image523