PARTY!!

GRATTIS till Carro ikväll som dock inte fyller förrens i morron!
Ikväll blir de party för denna brud! ÄLSKAR DIG!!
Nu ska ja ta och slänga mig i duschen har inte gjort de än..
i morgon blir de jobb! fyfasiken vad jag INTE vill.
höörs då! ha en fin kväll allihopa!
61805-1371
61805-1411
Bild från Costa Brava (Lloret de mar) maj 2oo6

Piercing a lá moi

Så här snygg blev sarah's piercing som ja gjorde! ^^
visst är jag duktig?
Jag hade tänkt fota mina nån dag.. För er som vill se!
61805-1374
61805-1317

Beichte

Guten Vormittag! (god förmiddag) Maha, man hör ju på orden vad de betyder. Tyska är mega likt svenska om man tänker efter! Nu sitter jag och tråkar kollar på reprisen på The voice från i går, tänkte att ja snart ska ta och värma upp min goda Pizza i ugnen med mozzarella och pesto! de e GOTT de! Jag lovade ju er att visa min shopping i går, de blev t-shirts och accessoarer från hm.. Nitarmband, keps, solbrillor och två tshirtar allt från Herr sidan förrutom brillorna.Jag älskar Herr t-shirtarna där, kan aldrig få nog av dom!



Man kanske skulle ut och gå en promenad idag? jag funderar starkt på de, har inte tränat sen i måndes.. usch va jobbigt de känns.. Dock är de inget bra väder här hörde att de va strålande sol uppåt sthlm här i skåne är de bara skit! BAJS på sverige vädret.. jag vill bara dra till Thailand nu.. På tal om resor så åker jag och Sarah snart till Dortmund, sorry om jag tjatar men jag längtar somfan.. iiiiiih! De ska bli så himla kul.. Hon ska förresten åka till ÖB idag och kolla tält till vår mysiga camping utanför westfallen hallen (rätta mig om ja har fel med stavningen!) De kommer säkert va kul i början men efter nån dag kommer ja spy på allt som har med camping att göra.. Lite van är jag för 3 sommrar i rad åkte jag och Carro till sommarläger som varade i en vecka där campade man också.. självklart med lite fler tillgångar än vad vi kommer ha.. haha! Det jag kommer sakna mest är min säng och duschen.. ÖRK utan dusch.. hur fan ska de gå, vi får bli vän med nån tysk och hänga med dom hem och duscha. haha! de löser sig, eller hur Sarah?

Tschüss! /MIRRE image1368

vaaafaan?

denna kommentaren fick jag nu ikväll (som är fetad nertill), du kanske skulle kunna vara så snäll och säga vem du är?
för det första så är det INTE jag som kommenterat din blogg. ja skiter fullständigt i vad folk vill blogga om, man bloggar om vad man vill.. va snäll och ta reda på först vem det är som kommenterat din blogg innan du "ger dig på" oskyldiga.. vissa kan ta illa upp.. som tur va så gjorde jag inte de.. tänk lite längre nästa gång.. Jag ger aldrig en anonym komentar.. du kanske skulle kunna vara så snäll och visa dig efter som du skrev under namnet anonym, hur fan ska ja kunna veta vem du är då? du skriver ju själv som anonym, lite fegt.. me dont like that kind of shit..

"okej de är säkert du som kommenterat min blogg..
och nej ja har inte tatt någon jävla information från ngn annan, ja har skivit de helt själv och de med utsvänga byxor skickade min kompis Amanda till mig.. föresten så leker ja inte ngn jävla modebloggare, och om ja hade gjort det va gör de dig? ja skriver bara vad ja tycker.. så snälla va inte intressarad av min blogg någe mer, trött på sånna som dig.."


(sover hos Tirre så de blir i morgon ni får se vad ja shoppat, hihi! men ja kan bjuda på en bild på hennes söta baby sis Ida som ja snackat lite om innan :p förresten im ledgend va ganska bra, lite seg men bra.. Godnatt!)

Film mys med Tirre

haallooo, nu sitter ja här hos Tirre, vi har precis varit på väla och handlat present till Carro som kommer hem i morgon från sitt plugg i Italien.. De blev förståss mer än hennes present de lägger jag upp sen när ja kommer hem i natt! Hihi. Nu ska vi kolla på "Im ledgend", först ska vi fixa glass med varma hallon! yummie.. Här är de så lytt så man hör vad grannen snackar om i tele, haha dock på ett annat språk men man hör de väldigt tydligt. I morgon blir de paaarty, en party helg för oss brudar, antagligen nästa helg också då är de nog tempel nån som vet? Johanna sa något om de.. Här står tirre i Freddes kalsipper och pruttar hej vilt.. HAHA! Älskar dig som fan! Nu ska vi mysa. Bloggar senare inatt nån gång.. Du Sara, jag saknar dig på msn! hihi

/MIRRE ♥
61805-1348 
Bild på mig och Kenza i Toronto på Mod Club innan Tokio Hotel konserten !!

unendlichkeit

Enjoy this pict, im leaving for now!
ska hämta upp tirre närsom
Bloggar senare ikväll! ♥
61805-1346
här är orginal bilden!
mwaaah, so hot

Hallo meine lieblings

USCH säger jag bara min morgon.. Haha! Jag vaknade halv 7 i morse av att min pappas käärring Sanna satte sig i köket och ringde ner till Thailand (till hennes familj) hon börjar snacka thai RIKTIGT högt.. Så säger jag "snälla stäng min dörr" så stänger hon den bara så den är på glänt, det hörs fortfarande så jag fick gå upp och stänga sen till slut somnade jag om MEN då väcker pappa mig kl 8 genom att larma med disken i köket, precis utanför mitt rum och då är min dörr öppen igen undra hur .. Gaaarh! Sen vaknade jag igen kl 11.. Lite bättre där med tiden, då slår jag på tvn och gissa vad som börjar direkt "last holiday" som jag velat se ända sen den kom ut men har aldrig hyrt den.. Efter filmen blev de en rejäl frukost så nu kommer ja stå mig ända till ikväll.. Då ska ja och Tirre till väla för att inhandla en present till Carro som har middag i morron sen utgång.. Tänkte att jag ska hinna kolla tält också till mig och Sarah, vår lilla tripp till Dortmund för att se TH. Haha snacka om att vi hade ett seriöst samtal i gårnatt på msn, vi skulle prata om vad vi skulle ha med oss, fick ju med lite på listan men långt ifrån allt.. Kolla konversationen nedan.. :p Nu ska ja ta och hoppa in i duschen.. Hörs senare.

Hugs /MIRRE 61805-1251

61805-1347

Tokio Hotel på Much Music

Här kommer mina sista bilder från min och Kenzas tripp till Toronto, här är från Much Music intervjun och uppträdandet fast mest bilder från när de va "off camera" då jag inte filmade.. blev faktiskt ganska nöjd med bilderna :D
Klicka upp bilderna!


61805-1331

Aguilera's Max Liron

aww, titta så söt hennes baby är! här är bilder från OK och HELLO! magazine
Själv har vi veckans NU här i sverige där bilderna finns! (valde dom finaste, där finns några till)


61805-1308
foto: http://www.christina-a.net/

Relaxing day

Tyvärr så blev de ingen träning, buuhu! Tirre va tvungen att jobba, så jag stannar här en natt till.. Tror ändå jag måste hem om mamsen och hämta min ipod och lite ombyten.. Först blir de City Gross med syrran för att inhandla lite mat, undrar vad det blir idag? Något gott och nyttigt! Jag kom förresten på att jag lovat att lägga in mina bilder från Much Music, tänker fixa med markering och sånt senare idag, tyvärr kommer jag bara kunna göra de i paint så dom kommer tappa kvalité lite, men som ja skrev på inlägget på konsertbilderna, om nån bild önskas i bättre kvalité så skickar jag dom till er via mail :)

Bjuder på en bild på min syster Molle som jag nyss tog,
hon ligger nu och slappar framför tvn i mitt rum och käkar glass!

61805-1296

Här är en bild som jag tog nyss på mitt nyinköpta armband från Glitter 99,50:-
Snyggt va? (orkade inte ta på mig de, därför de sitter där uppe, haha)
61805-1297

Much Music in Toronto

BILL
I loooooove when he's doin' that !!!
61805-1275
bild: http://tokiofans.com

För er som inte förstår/vet vad han gör så var jag ju
bara tvungen att lägga in en animation! ;)
61805-1294

haalloo!

Ännu en dag hos pappa med han hemma, man får ju ta vara på den tiden när han väl är hemma.. Idag blir de förhoppningsvis träning. Måste bara hem om och hämta lite grejer som ipoden och vattenflaska, kan inte leva utan min ipod jag har saknat den nu när jag varit hos pappa! Haha.. Ska nog till mormor också, skulle egentligen dit i går hon skulle bjuda mig på brylépudding men jag glömmde bort de helt så får komma förbi en sväng idag innan jag kör hem. Och duuu Tirre vi måste se "Im ledgend" snart, annars glömmer vi bort de! Eller så försöker du undvika de för du inte vill se den. Haha. :p Förresten, för er som inte vet har fått nårra frågor på de så JA, det är jag som är "kenza's Mirre" Nu vill jag göra någonting men här i denna hålan finns inte mycke liv.. Funderar på att sätta på hipphipp och lägga mig och vila innan träningen men NEJ! Jag vill engagera mig i något roligt känner mig helt slö av att göra ingenting.. Tråkigt som bara den. Jag längtar som en galning till jag och Sarah ska till Dortmund (mindre än en månad kvar) Och för er som missat så kolla kategorin "Tokio Hotel Live" i vänstra sidan där är massor från min och Kenzas Kanada resa! Nääe, nu ska jag göra något vettigt. host!

Hugs /MIRRE 61805-1252


Confession

61805-1235Näääe, nu kan jag inte hålla mig längre.. Jag tänker berätta hur min tatuering ska se ut! Texten "Heilig" i skrivstilsaktigt (lite mer orginellt) ska placeras i nacken ungefär 5 cm långt och 2,5 cm högt. Heilig som är på tyska betyder helig.. Jag har fått ordet från en av Tokio Hotel's låttexter (deras finaste text) Jag valde tyska just därför orginaltiteln på låten är på tyska och att min farfar va tysk. När jag hör ordet helig tänker jag på människor som kämpar för att vara trovärldiga och säregna, människor som tror på sig själva och aldrig ger upp, när jag hörde låten för första gången på engelska (då man förstår orden bättre än på tyska) tänkte jag på en mycke speciell person som kämpade länge för sitt liv.. Denna människan är idag helig för mig därför kommer personen alltid finnas med en liten del i tankarna kring tatueringen. Jag vill inte ha massa kommentarer om vem människan är, kommer inte svara på dom och inte heller sånna som antyder till att jag inte vet vad jag håller på med när jag tatuerar in en av Tokio Hotels låttexter på min kropp.. För egentligen handlar de inte bara om just dom utan bakom själva ordet helig vilar så mycket mer.. Tack för ni lyssnade! Kramar.. /MIRRE


Poy - Sian

kan inte leva utan denna pryl när jag är förkyld
typ som ett nässpray som man andas in.. helt perfekt är den
liten och praktisk, så nästa gång ni är i thailand gå inom apoteket
och köp en drös sånna här.. super billiga!
 
image1240

Guten morgen!

Har precis slängt i mig lite frukost med papsen som är hemma och är sjuk! De blev scramble eggs, mackor, juice och thé, muums.. Jag ska snart i väg och hämta mormor som ville åka och handla lite, det regnar och blåser som bara den ute så hon vågade inte ta sig ut.. hihi! Idag blir de väl träning igen med Tirre om min jädrans mensverk slutar snart, hatar de! Annars blir de att stanna hemma, blir nog här hos pappa en natt till.

Förresten så nagelbandscremen jag köpte i går funkar riktigt bra, det är en creme från mavala 95:- Verkligen värd att köpa. Det är redan skillnad och jag har bara andvänd det en gång. Usch, jag har träningsverk i hela kroppen från i går, trotts att jagh inte gjorde så jätte mycke.. Konstigt när de va nästan en månad sen vi tränade sist.. oooh, tack i gen till Babbi som fixade två animationer på Bill över "senaste" inläggen.. Det blev super snyggt right? Och Sara, i hope we will continued today!? Nu ska ja köra och hämta mormor.. hörs snart igen! Är på riktigt bra blogghumör idag!! FÖRRESTEN så har jag lite bilder som jag inte lagt upp än från Much Music med Tokio Hotel, får ta och lägga upp dom blir nog senare idag!

Hugs /MIRRE image1230

Min 20 års maskerad på Swea

Här är all världens blandning! TACK för en underbart rolig kväll allihopa!
Som sagt mina älskade TH vänner kom också på besök. ♥
Tack Sarah för att du tog dig till Helsingborg för min skull! du är en ängel..


Foto: mein mutter

Nu kallar bingen! Godnatt /MIRRE image1227

schreeeeeeei

Sitter här helt död vid datan, har precis vatt på dansen.. Fast att ja känner mig så himla omotiverad någon som vet nått receptfritt mot omotivation inom dansen? erhm.. Nä men vi shoppade inte så jätte mycke på nova idag alla butiker är mindre än alla här i helsingborg, fast dom har topshop ! Därför vi åkte dit hihi.. Hittade dock ingenting. De va ju synd men bra för min plånbok, det ända jag kom hem med var ett armband från glitter 99.50:- Jag fick INTE nån stämpel, haha jätte löjligt "man måste handla för över 100:-" herregud! Sen blev de en olja till nagelbanden som verkligen behövs, det är något man alltid ska ha med sig i väskan. En mascara också, för min andra försvann någon stans i lördags innan festen och den va nästan helt ny! Thats life.

Hemma hos pappa är allt bra, förrutom och ett stort sådant.. Jag skulle flytta runder bilarna på uppfarten så att allt va i ordning tills i morgon bitti när alla (utom pappa, han är sjukis) ska iväg till jobbet, då när ja ska flytta på volvon (en gammal jävel) Så får jag inte i  backen utan ettans växel och kör rakt in i porten så hela bara pressas bak.. BRA där Mirre!! de blev iallafall inga sura miner som tur va, så jag kom undan helskinnad..

61805-119761805-1195


Mot Nova ..

Godmorgon eller vad man ska säga, det är typ morgon för mig, jag vaknade vid 11 tiden duschade åt frulle sen sminkade mig, de blev en snabb väckning idag.. Jag och tirre ska nämligen på en biltur till Nova som ligger i lund, det är ett köpcenter som jag bara varit i en gång. Hoppas de blir lite mysig shopping dr idag då, även fast jag måste spara mina pengar så skadar de ju inte att gå och kolla lite.

Ikväll blir de dans, äntligen känns som om vi inte tränat på evigheter det har ändå gått tre veckor så det är en veighet.. Vi måste börja på vår solodans och finslipa pardansen! Den måste sitta som en smeck på SM i hovet den 7-9 juni! Som jag längtar redan nu.. Direkt efter SM ska vi bege oss till Thailand för lite skön avslappning.. kommer bli så jäkla skönt att komma i från allt, kommer sakna min Tirre som bara den! får spendera lite mer tid tillsammans nu innan sommaren..

På fredag blir de party igen, Carro fyller 20 bast yeeey!! ska bli fett kul. Juste bilderna från min fest kommer ja lägga upp senare idag.. Efter vi har varit på Nova och efter dansen, ska antagligen hem till min pappa så fixar de då. dom är super fina allihopa vi hade jätte kul! och tack igen för alla fina presenter, Sara och Annas present va ändå bäst.. haha (en bild inramat med ett foto på mig och Bill) über sweet av er! fick massa med Tokio Hotel snacka om att mina vänner har blivit störda av mitt TH tjat! haha. men så är det! ni får stå ut.

Hugs /MIRRE 61805-1189

61805-1149
Jag och Tirre på en danstävling (kommer inte i håg vart) haha nån som vet? Det lutar åt Göteborg!

Bill Bill Bill !!!

Orkar inte skriva just nu! känner mig helt konstig, nu är de andra avenyn som gäller!
Maskerad bilderna kommer upp senare ikväll eller i morgon.
Bjuder på en härlig animation på Bill Kaulitz
61805-1188

Tom Kaulitz

Bilden tillägnas åt Kenza ♥

61805-1143

En månad kvar !!

Tack för i går allihopa! :D Kvällen i går var helt underbar.. Tack för alla fina presenter! Jag fotade jätte mycke, dom bilderna kommer upp senare, har inte hunnit lägga in dom på datan än. Sara och Anna kom på besök till festen, (två st TH fans) oooh, i går spelades wo sind eure hände och DDM soooom vi fyra skrek och sjöng till dom låtarna! Alla andra bara gick till sidorna (antagligen för dom inte gillar musiken) eller så va de för att dom blev rädda för oss. hahaha!

Nu sitter jag och Sarah här och slöar, hennes läpp är liiite svullen sen i går, hon fick stryk.. Aww! Nääe de e bara jag som piercat henne, de gick bra men lite trögt staven som sitter i nu va tjockare än kanylen så jag fick trycka igenom den! ooooch hon svimmade nästan, jag bara säg till om du svimmar.. Haha de e nog lätt! Men de blev bra iaf. Undra vad hennes mamma ska säga? Hon kanske ringer och hotar mig.. Haha!

Nu är de exakt en månad kvar tills vi åker till Dortmund!!!! Vi har planerat lite, ska iaf köpa ett fyrmanna tält så vi får plats. Sen måste vi komma på något kul vi ska göra under dom dagarna som vi ska ligga och plåga oss själva! Har ni någon ide? Vi har idetorka.. jätte jobbigt, spela kort och sånt kommer man lätt tröttna på! Vi måste ha något att göra!! buuuhu..
61805-1140

Guten morgen!

sitter här halvfärdig ska sticka ner och hämta Sarah om två timmar typ. jag kom på att jag glömt inte grejer så vi måste sticka inom maxi.. haha! då hälsar vi även på Tirre som står och sliter, usch ja tycker synd om henne! ikväll blir de PARTY! yeeeey! kommer bli så roligt. nääe, nu tog musiken slut på ipoden.. hahaha mamma kom precis på vad hon skulle vara på min maskerad! alla kommer skratta om hon nu inte skulle ångra sig (vilket jag tror) annars säger jag efteråt vad hon tänkte va! alla kommer vara såå snygga ikväll! :) ska kila iväg nu! so long

Hugs! /MIRRE


KAULITZ TWINS TOM & BILL

SEXY AS HELL!

Alla som älskar BILL skriker nu!!!
61805-1102
GODNATT! ;)

Kvällens outfit !

Bio mys med Tirre, hennes mamma Lotta och min mamma Cina

svart adidas velour tröja, Tretton
svart långarmad tröja, H&M
ljusblå nudie jeans, Carlings
61805-1132

Filmen va jätte bra, men den kunde varit liiiite roligare faktiskt.. men dom har lyckats (igen) den hade en bra och genomtänkt handling! kvällen räddades.. nu ska jag hoppa upp i soffan och mysa med mamsen framför lets dance med ostbricka och thé! muuums! ooooh missa inte 21.3o efter lets dance FILIPPA BARK!!!  
/MIRRE ^^

Jung und nicht mehr jugendfrei

Äntligen har jag städat hela mitt rum, nu är de som nytt igen! Det ända jobbiga med att städa mitt rum är att min säng står intill väggen och det är en 1,80 cm bred säng så när ja ska bädda den får ja krypa runder i hela sängen för att få de rätt.. Usch som de regnar och blåser här, det ända jag ser när ja tittar ut ur fönstret är regn!! Näääe jag vill ha sommar nu, längtar oändligt efter Thailand nu, första "längt känslan" till resan som bär av i juni, mega långt tid kvar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! tror inte jag hinner blogga mer innan bion, de får bli efter på kvällen eller i morgon!

Har precis tryckt i mig två GODA nutella mackor och tropisk juice.. Det är inte bra, jag tränar inte som jag ska! Jag rör förfan inte på mig.. Kommer bli en fet data nörd om jag inte tar mig i kragen snart och beger mig till gymmet! Tråkigt att träna själv bara och Tirre som jobbar i dag, annars hade de varit perfekt en sån här blåsig dag. Snart ska jag börja fixa till mig lite, vi ska ju på bio ikväll! som jag tjatat om detta bio besök, men jag kan inte få nog av hipp hipp gänget! Dom är för härliga hela högen. Förresten så var ansiktstbehandlingen de skönaste på länge, man kännde sig som en prinsessa efteråt, helt mjuk i huden. Hon sminkade mig efteråt också med I.D makeup.. ooh medans ansiktsmasken "verkade" masserade hon mina händer, det finns inget bättre än att bli ompysslad så!

I morgon blir de party på hög nivå! Längtat som bara den efter denna helgen.. Jag har knappt hunnit tänka ordentligt och förbereda mig, men de blir väl bra ändå! jag har haft fullt upp med Kanada resan så min hjärna har inte fungerat riktigt förrens nu. Och på tal om ingenting så har vi fått nya träningsställ på dansen, super snygga kommer dom bli! precis sånna vi tjatat om! ska beställas på måndag. iiiih.. när är de tävling? förrutom den i falun och den som är den typ 5 april? det är SM som är nästa, usch så lite tävlingar det har anordnats denna terminen, men det är alltid så på våren.. Hösten är fullspäckad med tävlingar i hela Sverige! SM är inte förrens i juni, det känns som om juni månad kommer bli kaos, jag ska hinna med jätte mycke tydligen.. haha! De går säkert bra!

Kisses! / MIRRE image1114

En känd svensk "folksjukdom"

EPD (efter produktions depression) läste de i går i min bok "asyl" av L.M det stämmer helt klart! Man går in för något till 100% sen efteråt inser man att allting är över, fast man fått som man vill! Visst är de så? Så va de med Toronto, jag och Kenza planerade allting till 100% och allt blev perfekt när vi va där men nu när man är hemma och allting är över brister man ut i gråt och bara vill tillbaka till den underbara stunden!

Om en månad åker vi Sarah till Dortmund och ser Tokio Hotel ♥
61805-1084

don't you turn around !

kom precis från stan, har äntligen fixat mina naglar ordentligt igen hos "nagelfashion" i stan.. dom blev suuper snygga! finally har jag kommit på att jag kan ha svart under de sista lagret med gelé eftersom jag alltid har svarta tippar, har "kämpat" med att måla nagellack över ett år nu med svarta tippar.. usch varför kom ja inte på detta tidigare dessutom så håller de mycket längre! så i fortsättningen blir de på de viset. haha!

ska egentligen hem till mamsen och städa mitt rum, sarah kommer på besök i morron så jag MÅSTE verkligen städa, det är inte direkt rent i mitt rum.. haha oh jag hatar att städa, finns de något värre? ooooooh ikväll gäller de, morgan pålssons lång film på bio, cant wait!! har längtat som en galning efter denna dagen :D kommer bli mitt bästa bio besök nånsin.. hihi och tirre, min bästa vän jag saknar dig för varje sekund du inte är vid min sida, hur ska de gå och vi pluggar vidare? usch vill inte ens tänka tanken.. kommer bli väldigt jobbigt! man får ta vara på tiden som är nu.
image1109


Hugs /MIRRE ♥






Ny design!

som ni ser har ja fått en SNYGG ny design! tack så mycket för hjälpen Babbi verkligen super snällt! jag som bara bad om hjälp till en ny header så blev de en helt ny design..

älskar designen, jätte snyggt är det nu.. vad tycker ni?


nu ska jag ta och hjälpa min kära vän Sarah med hennes nya blogg! so long /MIRRE


SNYGGE BILL♥
61805-1101

für immer

idag har varit en väldigt fullspäckad dag, jag har inte hunnit blogga så värst mycke, jag vaknade runt 12 tiden.. mega skönt att sova så länge! upp och käkade frukost sen iväg till willys för att inhandla lite grejs till festen på lördag.. jag vet fortfarande inte hur många som kommer på festen, har varit helt oaktiv med de, kanske på tiden att kolla upp de nu.. haha! vi har också ringt och beställt tårta till festen, äntligen! hoppas allt blir som planerat! på lördag kommer sarah hit från katrineholm (hon jag ska åka med till dortmund och se Tokio Hotel) vi hinner inte göra så värst mycke mer än att ja hämtar upp henne i stan sen åker vi hem till mig och börjar fixa till oss till festen..

ohh idag när ja sprang förbi tretton (skulle in på buttericks) så fick jag syn på en adidas tröja svart med vita ränder och dragkedja.. maaaaa en sån jag velat ha i år och dar.. så de va bara att gå in och köpa den! snacka om impuls men jag ville ju ha den, så den kommer användas! stackars molle som satt i bilen helt ensam medans jag shoppade loss haha! uuuuusch jag har ingenting att göra just nu, ingenting att skriva heller, iaf inget vettigt! tänker ta och sätta i mig två nutella mackor TILL! vi måste snart börja träna, speciellt på vår discodans! känns som om vi aldrig kommer komma igång med de! tänkte att ja bjuder på en bild på BILL! bara för att han är så perfekt!

kärlek till min mamma Cina http://camama.blogg.se/ du är allt! älskar dig nu och föralltid

hugs! /MIRRE ♥

61805-1083

cocoo.se

Mina FAVORITER från http://cocoo.se

suuuper snygga armband

TOKIO HOTEL on much music

hahaha lyssna när vi "tar i" på NOW IM GONNA MAKE SOME NOOOICE!!!
fyyyyfan sikken härlig känsla!! vill tillbaka dit NU.. ååååååh TH en mein herzen
kolla bill kollar ju heeeeela tiden nästan !!! åh, han är babe!
klicka er in på själva sidan så blir bilden större! :D

Tokio Hotel - break away live på Much Music


Tokio Hotel - ready set go live på Much Music

Morgan Pålsson (hipp hipp)

HAHAHAHA!! molusk morgan.. han är stört rolig!!!
längtar som bara den till fredag då vi ska se långfilmen
:D

här är del 1: http://youtube.com/watch?v=W8ayr5A7eY0&feature=related

haha! tirre

tirre & carro shoppar!
tirre är i desperat behov av av en partyväska
problem att hitta en bara, carro hjälper såklart till

PARTY i högsta grad

kollade igenom tirres data igår somsagt hittade ett antal party bilder jag aldrig sett förr! bilderna är från emelies 18 årsfest hahaha.. NJUT! :D




HALLO!!

idag är ja suuuuper glad! jag va precis i stan och bokade tid till min tatuering, tirre som också ska tatuera sig väntar lite med bokningen, hon är inte riktigt säker än! ska göra de om ca 2 veckor.. är redan nervös! haha. snart ska ja bege mig till sömmerskan för att hämta upp min outfit till maskeraden sen på ansiktsbehandling.. :) jag tänker inte säga vad ja ska va på maskeraden de får bli en överraskning! kommer ju självklart lägga upp bilder efter festen!

igår blev de inget party, de blev bio med tirre och gajic istället, tuuuur att vi inte gick ut och festa, INGEN va ute! det är ju förfan helt dött här, efter bion skulle vi hämta min syrra som kom med tåget från k-stad då gick vi och hälsade på tirres pojkvän som va på crom, fyfaaaaan så dött, haha hur fan kan dom ens gå dit, där va kanske 5 personer inne som satt och drack öl och spelade kort! kan de bli tråkigare? haha.. vi hade iallafall mysigt på bion, vi såg ps. i love you med hillary swank den va jätte bra, sorlig film men underbar!

idag fick jag hem zimmer 483 och schrei CDn från CDON.com.. jag beställde dom i går och dom kommer hem redan så fort, blev super glad så jag tog ner zimmer skivan direkt i min mini bil, körde och mötte tirre.. vi körde till espresso house och åt en mycket försenad frukost, de blev scones och chai latte till mig och tirre tog en vanilla latte! uuuuusch ja tycker så synd om tirre som måste plugga på sin engelska! jag sitter här hos henne nu och hon sitter bakom mig och kämpar.. jag lovar jag känner sympati! vet hur det är. awww.. hon säger att hon snart börjar gråta, sitter bakom mig och bara klagar.. hihi så jobbigt skolskitet är!


ida: terese, kolla blomman!!!!
(tirre svarar inte)
ida: KOLLA dååå!!
tirre: JAAAA, skitsnygg!!

(ida är tirres lillasyster som är 4 år)
fan de lät inte så kul nu, men de va roligt! haha!

KRAMAR! /mirre ♥

heeello everybody

är hemma hos tirre nu vi kom precis från stan, har hämtat biobiljetterna till morgan pålssons film (hipphipp) FETT kul kommer de bli att se den.. har längtat som bara den efter att den skulle komma ut.. kommer i håg när jag fick sms av tirre "hipphipp i lång film kommer ut, vi måste se den!!!!" ooooooh.. äntligen! hihi.. va i från datan nu 10 min tirre kallade och bjud mig på en födelsedags fika nutella mackor och rabarber grädd thé muuums!! ikväll blir de antagligen en bar runda, nu när man är 20 och allt måste man nästan ut bara för idag.

vi handlade på systemet idag också.. blev jääätte krångligt första gången vi skulle in, först på väla.. jag plockade på mig de jag ville ha så kom vi till kassan (aleks och tirre va min bärhjälp) ställde drickan på bandet så säger tanten i kassan "har ni ALLA legitimation?" erhmm, neej jag har sa ja då! hon bara men ALLA måste visa leg.. tyvärr! HAHA jääävla kärring så störig! så säger jag "men dom är ju bara min bärhjälp" och tanten "det finns korgar i början av butiken, du kunde tagit en sån" assååå åh, så störigt, riktigt löjligt!! jag kunde lika gärna köpa ut till dom i vilket fall som helst, dom kunde väntat utanför eller vad som helst, tyvärr så hade kärringen rätt att kräva alla på leg! men fortfarande mega störigt. hahaha!

somsagt så sitter jag hos tirre kan inte tänka på annat än min stressiga vecka inför lördagen, jobber ringer och tjatar att ja ska jobba, NU ringer dom NU passar de.. dom ringer typ aldrig annars men nu när allt är som värst så ska jag helt plötsligt jobba! i morgon måste jag hämta min kostym till maskeraden också hon min sömmerska, hoppas den blir som man vill ha den.. ska även på en överraskning på electa i morgon på eftermiddagen, jag chansar på att det är något med massage eller ansiktsbehandling! så skönt de ska bli, lite avkoppling!  och träna, när tränade jag senast? hmm kanske 3 veckor sen, fyfan nu vill man inte träna mer, man känner sig så omotiverad!

nu tjatar tirre, vi ska ut med cher (hennes bichon frisé vovve) rätt stavning där? haha! :p ha en fin kväll allihopa


kollade igenom tirres data, bilden är från i somras på rixfm festivalen
61805-1037

HAPPY BIRTHDAY TO ME!


GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER 20 ÅR IDAG !!

image1032

ska vara borta i princip hela dagen! hinner inte blogga förrens i kväll..i morse kom mamma, malin och dennis in i mitt rum med en meeega stor prinsesstårta och presenter.. så de blev prinsesstårta till frukost. yummie! i går hämtade jag min mini bil, hihi den är så söt! jätte liten att köra, man är rädd att den ska trilla om kull i kurvorna.. haha! idag blir de systemet :D see you soon! nu ska mamma köra i väg med mig på nån överraskning!! spännande! beställde precis zimmer 483 cd och schrei! :D /MIRRE ♥

bild på mig från i lördags! :)
jag och tirre tog en sväng till maccedonkan
 mitt i allt dansande inne på tivvan
61805-1034

TOKIO HOTEL på Mod Club!!

NJUT mina läsare!! njut! detta är några av mina bästa bilder jag lägger ut, skulle gärna vilja lägga ut alla men orkar inte sitta och märka dom.. bilderna blev inte i den kvaliten jag ville ha dom i, om det är någon av er som vill ha någon speciell bild så kopiera den skicka den till mig i mail ([email protected]) så skickar jag den i bättre kvalité !! :D på 14 onde bilden så poppar tom foten, så jävla sött!
klicka upp bilderna




avslutar med min favorit på BILL!!
61805-1027

Mirre & Kenza

lite bilder från Kanada trippen på oss!
lite orodning men de får duga :)

efter konserten på bardisken!!
61805-972


direkt efter konserten och "vattenkriget" HAHA!
61805-971

HAHAHAHA!!!

ni måste bara kolla dom här klippen..
jag och kenza efter much music, tillbaka i Hamilton.
HAHAHAHAHA!! fyfaaaaaaaan som ja sitter och skrattar här hemma..
sjuuuuuuuukt kul.. :D

steg ett

steg två

TOKIO HOTEL - ready set go

MASSA KÄRLEK!!
denna videon är underbar ♥
tokio hotel en mein herzen für immer

great!

YEEEY! min väska anländer om 30 min!!! ÄNTLIGEN :D

BILL BILL BILL BILL BILL BILL!!
jag har abstinens, suck! jag känner de i kroppen.. buuuhu
image966

Hallo!

dagen har varit helt slö idag, vaknade vid 12.. mamma drog upp mig från sängen, hade lätt kunnat sova till 5.. utan tvekan, nu sitter jag bara här och slöar.. tänkte kolla på andra avenyn som inte har blivit av än haha.. resten av avsnitten kommer ju ikväll.. nån annan som gillar den serien kanske? drog en sväng till maxi för att handa lite middag och ost bricka tills i kväll, mys varje söndag!

jag ståååår inte ut.. TOKIO HOTEL var idag igen på mtv, dock samma som sist, men jag tröttnar aldrig han är så helvetes fin! ge han till mig i present mamma? hade varit världens bästa present ever!! älskar deras konsert i spanien, helt underbar! det får mig att tänka på monsoon uppträdandet på EMA fyfaaaaaaan!! den bir inte bättre än så, lätt deras bästa uppträdande hitintills..

nu ska ja kolla andra avenyn.. laddar upp lite bilder från resan i toronto senare ikväll! ♥


sexy ass mother fuuuuuuuucker!!!!!!
image965

HJÄÄLP !!

vill någon av er läsare hjälpa mig med en snygg header?
 jag gör mina i paint och de blir skit kvalité! :/

PS.. bilderna på TOKIO HOTEL är på G! håller på att märka alla nu.. är lagom klar tills i morron! haha de tar 1000 år, det är flera hundra bilder! jag fortsätter i morgon jag har kommit ungefär halvvägs med alla bilderna! så ni vet :)
nu ska jag hämta tirre sen blir de utgång!


the worlds greatest bathroom or what? ;)
image964

dance forever

Tirre & Mirre
Gamla goda tider !

image947


guten afternooon!

hann inte blogga i morse, jag vaknade vid 2 så de va bara att sticka till väla direkt för att hämta up xtinas nya live dvd! im sooo happy! de blev även tokio hotels live dvd "schrei" :D mwaah! den ska knarkas i kväll om de inte blir utgång till tivvan med johanna och tirre.. får se! oooooh de pumpades tokio hotels zimmer 843 live i bilen som faen! jag får aldrig nog.. och alla mina vänner får stå ut jag bryr mig inte ett skit! hahaha!
igår blev de en runda på stan vi va på steak och hängde as tråååkigt.. vi skulle in till tivvan men de blev inte så när vi såg kön, fyfan och stå där! äckligt ju.. de va till och med kö in till steak de e pinsamt. haha! nu sitter jag här ska snart hoppa in i duschen. tror faktiskt de blir utgång, de va ett bra tag sen, nästa helg är de min maskerad! och ja fyller snart 20 härregud.. kan inte fatta de, haha 20? okej nu vill ja inte bli äldre.. det räcker! :p

ikväll har jag lovat att va taxi till min syrra och mamma båda ska iväg på nått partaj och själv sitter man här och inte har en aning om vad man ska göra.. jag är för seg för att gå ut egentligen.. vill bara sitta hemma och mysa framför datorn, min bästa vän! haha.. skulle även kolla på andra avenyn men de blev inte så i går, alla sov och jag vill ha de så jag hör vad dom säger.. så de får bli 6 avsnitt i rad i morron! med ostbrickan i högsta hugg!! älskar söndagar

malin, min syster.. du är min bästa vän! jag älskar dig överallt annat.. det finns ingen som är som du! du förstår mig fullt ut och finns alltid där.. vi ska alltid hålla i hop, utan dig är jag ingenting!

ha en underbar lördagskväll! /mirre

mina autografer, våra biljetter till konserten och vår snygga flagga!

Mirre und Kenza

bjussar på en bild på mig och kenza från resan! med våra snygga STORA tuggummi!
planet till Toronto.. lufthansa.. eeew kunde de bli värre? mega små säten och skit närma tvn! men kul va de! HAHAHAHA!! så många minnen.. fett kul hade vi, inte en sekund utan skratt :D det blir fler bildern snart! detta är bara några av alla bilder! nu ska vi käka tacos jag och johanna sen dra ner en runda på stan och träffa aleks och tirre utanför tivvan.. blir nog film ändå ikväll! får se kanske mezo? ooh va svårt!

image938

SUGER balle!

sitter på jobbet nu, ska egentligen gå ner nu, för 2 minuter sen.. men jag orkar inte.. jag mår så dåligt, det ända jag tänker på är tokio hotel.. jag vill se er NU, NU, NU!!! kom hit och spela för mig på mitt äckliga jobb.. jag vill inte sitta och dra varor hela jävla dagen ända tills halv 10, come and rescue me bill! mwaaaha! johanna blir min räddare ikväll, vi ska kolla film och mysa..
nej usch nu måste ja verkligen neer.. och min väska är fortfarande borta.. BAJS!!
kenza du är saknad!
♥ detta måste göras om, väldigt snart!!

/mirre

assåååååå nej jag hatar alla mina kunder!!! jag säger " det blev 184,50:-" doom säger "vaaaaaaaaaaaaaaa? hur mycke?" jag upprepar.. dom säger "ehm.. "jag hör så dåligt vad saa duuu?" jag upprepar igen och pekar på summan så dom ser vad det blir! dom säger "184:- jassåå.." jag upprepar och säger och 50 tydligare.. kunden lämnar fram 184:- JAG FÅR PANIK! jag säger en 50 öring också, så snällt jag kan!! jag orkar inte buuuuuuuää!
nu ska ja kila igen, lönt att ha en kvarts rast lixom? neein.. önskar dom ändrade de till åtminstonde 20 min.. och till alla er som säger att BILL ser ut som en tjej, ni har smaken i baken!! han är den vackraste på vår planet ♥

morning!

hej allihopa! jag hinner tyvärr inte fixa bilderna nu på dagen, ja jobbar ända till halv 10 i kväll.. kanske hinner senare ikväll då! vill bara att ni ska se dom.. ååååh dom är så fina allihopa. så jäkla tradigt att komma tillbaka till sitt vanliga liv, hate it! men skönt att få träffa vännerna och familjen! jag har fortfarande inte fått min väska.. den är BORTA förevigt tror jag! och då blir ja cepe ledseen, alla mina kläder.. buuuhu!! jag kom iallafall på ett sätt hur jag kan ladda min mobil.. haha, ja satte i usb sladden till datan och i laddaren i mobilen.. smart mirre!!

i kväll blir de mus med johanna, ooh va så länge sen vi sågs! eller nja precis innan ja åkte men ändå.. haha och duu tirre, förlåt för ja inte ringde i går men de va ju alla hjärtans dag och allt du va säkert med fredde, ja ville inte ringa och störa! vi hörs senare ikväll.. de blir nog nån film eller något! hoppas man kan somna ikväll då, värsta jetlagen i går jag va inte trött alls satt uppe till 3 och mamma bara tjatade på att ja skulle gå och lägga mig, och nu på morgonen kan ja knappt gå upp! haha morgon och morgon, jag vaknade 12 av att malin väckte mig..

oooh längtar tills konserten nu!! jag vill bara dit och stå och hoppa.. varför kan de inte va konserter varje dag, jag vill gå!!! nää nu måste ja kila, ska jobba om en timme! ooh, min maskerad! ni som inte blivit bjudna och undrar sääääg bra till.. jag har haft så mycke att göra så har glömmt hälften! jag är ledsen!!  kramar /mirre!

image915
saknar dig tirre!

I wote for you BILL

rösta fram Bill till världens sexigaste man 2008!! ♥
http://my.ynet.co.il/short/content/2008/sexyMan/day55.html

image914

SMAKPROV!!

tänker gå och lägga mig nu! orkar verkligen inte sitta och märka alla bilderna ikväll, här är iallafall en bild från den 11/2 efter much music när dom kom ut och signerade, precis efter bill signerat till mig så tog ja denna bilden för att visa hur närma jag va! har inte zoomat eller nått! bilden är jätte kass men somsagt bara för att visa :D
jag rörde förfaaaaan vid han!!!!!!!!!
GODNATT!  /mirre
image910


förresten, ja ångrade mig, ska kolla andra avenyn istället, kom på att ja missat 3 avsnitt xD

schrei live & zimmer 483 live !

vi får aldrig nog, nu blir de en helkväll med ths dvder igen! fan fan fan.. ta mig tillbaka till tokio hotel!! fan vad jag älskar er.. har precis suitti och krängt halva min ben&jerry glass som va kvar i frysen här.. vi försöker och försöker lägga upp ett klipp på youtube från toronto spelningen men de går inte så bra, youtube segar som fan! vi skulle lägga upp RSG fyyyyyyfaaaaan så bra den är!! vi har en perfekt vinkel vi står förfan längst fram! sen skulle vi lägga in scream också, där TOM står och posar direkt framför vår kamera.. som han lirar!! wooow! så jäkla braaa.. kenza vi åker lätt snart igen.. vi måste!! vi drar lätt till BAGDAD om dom signerar där, haha vi kmr döö i bagdad! "there is an airport" .. HAHAHAHAHA!!!!! okej nu måste ja sluta larva mig.. ingen fattar ändå, haha bara ja och kenza. hennes släkting som babblade på i bilen, lägger upp den filmen sen! fett kul ! haha.

guten natten allesammeeeeens

61805-900
TOM UND BILL KAULITZ !!
HOT, HOT, HOT

Hemma i äckel sverige

nu sitter vi här i sthlm hos kenza, ska snart käka pizza! vi blev av med vårt bagage, helt otroligt.. AAH! fattar inte .. vårt plan va försenat från toronto pga en jävla snöstorm.. så de va så de försvann antagligen är de i paris nu.. buuuhuu.. haha.. men vi är lyckliga ändå, vi satt och sa att de spelar ingen roll om vårt bagabge försvinner på vägen hem för då har vi redan sett tokio hotel och såå så de spelade inte nån roll, men vi menade ju såklart inte riktigt såååå.. faaasiken ! men dom kommer iallafall om nån dag..

i morgon lägger jag in mina bilder och videos på datan, så ni får se dom då. som tur va så la vi ner våra autografer och georgs plektrum i vårt handbagage.. jag hade blivit så sur på mig själv annars.. men jag saknar min väska mitt liv är där i, nu har jag bara mina resekläder, som tur är så ska jag hem i morron så jag får lite nya kläder.

detta MÅSTE göras om!! om och om igen.. det bästa jag gjort i hela mitt liv.. kan inte bli bättre att se TOKIO HOTEL på så närma håll! vi va som sagt en decimeter från dom och när dom signerade så va vi nårra centimeter i från, jag kännde bills doft förfaaaan.. helt otroligt!!

saknar dig tirre!! helt otroligt hur man kan sakna en människa så mycke!! mamsen också ♥
nu ska vi käka.. hörs senare ikväll eller i morron! /mirre :D

image899
HAHAHAHAHA!! jag och kenza va sa jäkla rädda för att de va snöstorm i toronto ju.. så vi skrev på vår hand innan vi åkte "If i die i want tokio hotel (a band) to be at my funeral!" vi va ju tvugna att skriva "a band" annars hade dom väl tagit ett fett hotell på begravningen från tokyo!! haha :p

godmorgon!!!

FAN allting ar over nuuu.. vi kommer aldrig mer traffa killarna sa igen! kanns skit konstigt.. man mar fan skit!!! nu forstar jag alla som sager att dom mar doligt efter att dom traffat dom! man gor fan de.. FANFANFAN!! kommer aldrig glomma detta, dom basta tva dagarna i mitt liv.. allt var underbart! bara att bill tittade mig in i ogonen, han la marke till mig, det gjorde mig sa varm i kroppen, men nu mar man bara daligt for man vet att de inte kommer handa igen! sa ar de, man far leva pa detta lange nu..

nu ska ja och kenza snart aka till the mall! om vi nu kan fokusera pa att shoppa lite, man kan ju inte aka enda till amerika utan att shoppa lixom! fan fan fan.. va jobbigt det ar.. kan itne sluta tanka pa bills blickar till mig! oooooh.. va jobbigt!! kan han inte bara va min?

nu nar ja kommer hem maste ja fokusera pa min fest, jag har varit helt off nu den senaste tiden, har saker glommt att bjuda nagon ocksa.. sa sag till! jag kanner mig helt dum for de, men jag har varit helt uppspelt dom senaste dagarna och innan resan, det ar darfor! sa forlat!!

so long!! /mirre

Much Music !! (11/2-08)

much music va mer an underbart, narmare kommer man fan inte killarna.. helt sjukt!! vi skrev i gar att "narmare an sa har kmr man inte" men detta va verkligen en cloose up!! jag har en bild pa BILL dock suddig men den visar hur narma vi va dom.. extremt narma.. lovar att lagga upp den sen!!
hela showen borjade med massa videos (inte pa tokio hotel) sen kom killarna in.. OMG! nar ja sag BILLS haaaar.. sa jakla fin ar han.. det borjade med en intervju med tvillingarna daar nagra fragor stalldes och dom svarade pa tyska sa dom hade en tolk dar, vafan dom kan ju engelska dom som har kampat och allt!! efter de borjade dom med ready set go sen blev de en paus, da va de "off camera" sa man sag killarna helt lugna och vanliga, sa SJUKT overkligt!! efter pausen borja dom spela break away oooooooh bill kollade in i kameran under en hel refrang i break away, (ni tror kanske inte mig men vi har de pa film) ooooh han log och tittade mig rakt in i ogonen..

nar showen var slut och killarna gick ut sa gav georg mig och kenza varsitt plektrum och blinkade till oss.. (SHIT!!!!) forresten sa innan allting borjade stod vi och kolla in pa deras sound check genom fonstret da sag gustav oss och bara log jate mycke och vinkade, tom log ocksa.. vi visade var sverige flagga till dom!

nar dom upptradde stod vi max 50 cm i fran dom, dom som jobbade dar flyttade tunder oss for allting skulle se bra ut, da flyttade hon ner oss rakt framfor bill..JAG STOD 10 CM IFRAN BILL!! unbilivable.. och han bara tittade pa mig och log, oooooooh min gud!! detta ar inte sant. kan inte forklara kanslan.. man ar lycklig samtidigt som olycklig pa nagot satt.. jatte svart att forklara!

nar allting va slut och vi gick for att hamta vara jackor och sen gick vi ut, gissa vad vi fick reda pa daa? en kille som sa "okey girls this is what we are going to do, line up so the guys can come and write autographs" vi bara tittade pa varandra och skreeeeek!! killarna kom en och en i rad och signerade till oss, forst tom, gustav, georg sen BILL!! det anda vi kunde klamma fram till killarna va "heeey we came all the way from sweden" och BILL bara "ahaa" och gustav bara "yeah we know" och bara log mot oss.. gustav kom i hag oss , hihi vi satt ju dar med var snygga sverige flagga och vifta med den hela tiden.. vi blev nog filmade nagra ganger ocksa, showen ligger antagligen pa youtube och pa much musics hemsida! min kropp ar fylld med ett stort lyckorus som inte vill forsvinna.. jag ar sa himla lycklig!! detta ar dom basta dagarna i mitt liv.. vi fick deras autografer, georgs plektrum, vi tog i gustavs hand och BILL sjong rakt in i mitt hjarta.. hans ogon bara glittrade nar han kollade pa mig! nu har jag antligen forstatt att vi sett dom, de e skit svart att forsta! jag ar den lyckligaste manniskan pa jorden!!

efter vi fatt vara autografer sa gick vi direkt utanfor parkeringen och vantade pa att dom skulle kora i vag, och BILL vevade ner runtan och sa heey och bara log sa sott som han brukar gora.. ni THfans vet.. och alla hans moves pa scenen.. allt ar precis som man sett pa dvderna och datan. otroligt att jag sett detta i verkligheten.. OMG!! nar dom skrev autograferna va dom sa narma att ja kannde hans jacka mot min.. faaaaan tank jag va nan centimeter fran han.. det finns sa mycke att skriva, men det at sa svart att forklara hur man kanner!! kommer aldrig glomma nar bill strackte ut sin hand mot min.. faaaaan ja kunde nastan nudda hans.. och sa va det under dont jump i gar pa konserten. bara ge han till mig?! det ar natt stort fel pa den manniskan, LONT att vara sa javla sexig!!!! okej.. nu maste ja vara serios.. ah efter dom kort i vag gick ja och kenza bara runt i toronto helt ensamna och lyckliga men olyckliga pa samma gang! vi bara gick och njot.. sant har kmr aldrig mer handa.. aldrig!! fan, jag mar mega daligt, nu forstar jag hur andra fans menar med att dom mar daligt nar dom traffat dom.. man gor de!! nu ar jag enu mer besatt!

FATTA ATT BILL KOLLADE MIG RAKT IN I OGONEN, LAAAANGE!! JAG TROR KNAPPT ATT DET AR SANT..

jag filmade bada latarna dom upptradde med och lite annat nar dom gick till fansen utanfor och vinkade, da sag jag bara BILLS stora har, dar fick jag en mega konstig kansla i magen.. HAN AR VERKLIGEN HAR!! ungefar sa.. helt sjukt! som alla skrek, det var precis som man sett de pa tv!!

vi hors i morgon! da blir de shopping pa the mall har i hamilton!! om ja kommer kunna sova.. kommer tanka pa konserten och much music hela natten!! jag hade kunnat sitta har och skriva i flera timmar om hur underbart allting har varit!! och tack till alla som ar glada for min skull, trodde faktiskt ni skulle skicka massa hat komentarer osv..

nu maste vi nanna!! lang dag i morgon med flygresan hem till sverige igen!! FAN jag vill inte hem..
jag lovar att lagga in bilder sa fort ja kommer hem, nagra filmer ocksa sa klart!! kenza har en bild fran i kvall pa tom och BILL i bakrunden.. 

massa godnatt kramar /mirre :D

Konsert update, helt underbart :D

den va en som fragade om bilder, jag har dom pa min kamera och ja lagger in dom so fort ja kmr hem.. kenza har lite filmer ocksa, ja har lite filmer ja med.. bilderna jag tog blev jatte bra och saklart flerst pa BILL!!! ja tanker lagga ut nagra men langt i fran alla, sen markerar dom med mitt namn.. det ar ju mina bilder! ja nmi forstsr sakert.. nu har vi precis fixat oss till much music, kenza haller pa med sitt har nu!!

det ar inte langt ifran nuuu.. jag kan inte fatta de fortfarande att vi sag dom i gar.. BILL sjuong  oss under RSG ooooh! han strakte fram handen till mig.. helt overkligt!! forlaat men ja ar tvungen att skriva av mig.. det va sa underbart allting.. han tittar vi i var kamera jtte manga ggr och bara ler, vi fick ogonkontakt med alla.. awwwh trummisen satt helt ensam i dont jump och bara kollade ut sa fick vi ogonkontakt saaaa log han jatte sott!! hihi.. och georg som vanligt nastan ligger ner i brygga.. haha! han ar sa jakla braa.. alla ar sa underbara!! en av tjejerna vi trffade dar fangade gustasvs trumm pinne.. OMG, jag va saaaaaaaaaaaaa narma pa att fanga den. men vi fick iallafall kanna pa den sen. :p och BILL din javel du ar sa ackligt snygg.. ja far DAMP har hemma!! ja och kenza sitter bara och kollar pa de vi spelat in hela tiden..

detta ar dom underbaraste dagarna i mitt liv.. hoppas pa fler sanna har trippar med dig kenza.. vi har redan planerat liiite hihi!! OMG.. FAAAAAN va harligt de va i gar.. ja sket i att mina fotter gjorde ont och ja sket i att alla tryckte och drog och slet i mig.. ja stog LANGST FRAM och de skulle ja fan gora, sa va de bara!!! ingen skulle komma i mellan mig och kenza, alla forsokte men ikke.. haha !! OOOHHH nar tom halde ut vattnet rakt pa oss i publiken sa siktade han dar vi stod typ, de va bara att tacka kameran sa den inte blev forstord..

i dag blir de ocksa en del bilder, OOOH!! underbara ar ni TOKIO HOTEL.. hoppas att tobi ar dar idag han lovade oss att forsoka fixa med backstagepass.. eftersom vi kom anda fran sverige.. hoppas, hoppas!!! detta ar sa sjukt.. jaaatte svart att forklara kanslan.. asaaa tom med sin javla gitarr sa snygga ar ni killar.. sa javla bast!! ooooh btw sa gick toms gitaarr sonder, ni har sakert redan hort de.. men de va inget som gjorde natt, man sag att bill skammdes.. aww.. KOM TILL MIG!!! aaaaah..

sooooo long!! hall er uppdaterade senare om much music! skriver antagligen nar vi kmr hem!!

HALSAR TILL TIRRE ATT ALLT AR OKEJ OCH ATT JA SAKNAR DIG EXTREMT MYCKE! MAMMA OCKSA!! SAKNAR ER ALLA DAR HEMMA, JUST NU KAN JA INTE TANKA PA ANNAT AN TOKIO HOTEL!! OMFG ITS UNBILIVABLE!


kramar pa er alla fran mirre!!


en bild pa bill fran i gar, TITTA sa fin han ar!!!!! sikken manniska OMG.. (det ar inte min bild)
vi stod en meter fran killarna!!!!!! EN MEETER!!!!!! overkligt.. som ja skrek nar dom kom ut..
image898

hoppas ni nya lasare stannar, jag har inte tid riktigt att svara pa fragor osv.. lovar att gora de nar ja kommer hem da de kommer bli lite annat an tokio hotel ocksa, men jag slutar aldrig blogga om dom!!

Jag är världens lyckligaste människa!

AAAAAAAHHH!!!!!!!! det ar mega svart att forklara kanslaaaaan.. allt va helt underbaaaaaart.. :D:D:D:D:D SHIT!!!!! nar vi sag dom kma ut pa sceneen.. oooooo omg!!! kan inte fatta att jag sett dom.. ooo och bill sa jaavla sexig och snygg och allt shiiiit saaa bra allt va!!
HELT overkligt!! kan fortfarande inte fatta att vi sett dom.. vi stod allra langst fram ocksaaaa!! AH! vill tillbaka NU.. ikvall ska vi ga pa much music ocksa, de kommer bli sa kul.
konserten var heelt underbar!! gar inte att beskriva hur ja kanner allt va helt perfekt, som ja hade tankt mig.. kan inte bli battreeee! vi va super narma pa att ga backstage nar vi sa att vi kommit hela vagen fran sverige sa vakterna fragade deras team. men dom hade redan akt annars hade vi fatt traffa doooooooom!!!! kan inte fatta de!! alt va sa javla overkligt.. hur manga ggr som helst kan jag skiva detta kommer altrid fatta att jag sett mina stora idoler live pa sa narma hall!! OCH JAG TOG I GUSTAVS HAND.. OMGOMGOMG!! vi fick hela mycke vatten pa oss av han , kenza blev helt blot! hahahahaha!!!

ni kommer fa lida med mitt tjat. allt va sa UNDERBART!!!! som sagt sa gar de inte att beskriva kanslan..

nu ska vi gora ve oss lite och kaka frulle, OH kan inte sluta tanka pa deeeeeeeeeeeeeee!!!

 OMG!!!!!!!!!!!!!!!!

kramar mirre!! :D


In canada now!!!

tankte bara saga att vi ar i kanada nuuuuu !!! ni har formodligen redan last kenzas blogg :p nu iska vi snart sticka till modclub och borja koa! :D var kompis star redan dar och haller platser till oss!
kul att sa manga lasare tittade forbi.. hoppas ni stannar!! lovar att vara mer aktiv nar vi kmr hem, det ar ganska svart har!
kramar pa eeeeer!!!


IKVALL AR DET TOKIO HOTEL LIVE :D:D !!!! som kenza sa sa nasta gang vi bloggar sa ar ja varldens lyckligaste!!!!!! AAAAAAAHHHHHH... here we come!!

image810

 

tokio hotel - don't jump
KAN DETTA BLI BÄTTRE??
OMG kenza snart sitter vi på planet till Kanada!!
håll er uppdaterade genom att läsa kenzas blogg.
nu blir de rock n' roll framför tokio hotels ALLA dvder :D
med ben&jerrys till mig och kladdkaka till kenza!

 

nu sitter vi hääär ja och kenza metta och belåtna.. riktigt stressiga också med andra ord.. varför stressar vi ? vi behöver fan inte de. haha :P nu ska vi iallafall snart till maxi och inlandla de viktigaste! tackar för den goda tacosen .. som VI egentligen skulle laga men hennes pappa fick fixa allt istället.. så jävla go familj! känner mig verkligen direkt som hemma! helt underbart.. va kul att ni gillade filmerna med tirre.. haha trodde ingen skulle tycka om dom, de e ju vår torra humor..
nu har ja och kinza packat klart allt.. eller ja vi kommer säkert på något mer sen .. vi måste åka här i från halv 6 i morron bitti antagligen kommer vi inte sova så värst många timmar vi ska sitta upp och feta oss med massa godis och glass till alla TH dvderna .. ÅÅÅÅH de kommer bli så jävla bra alltid! iih som vi längtar här hemma.. springer runt och sjunger och allt. :D känns som ja kännt dig kenza hela livet, helt sjukt!! vi har haft mega problems med vår packning .. hoppas de inte är något fel nu. känns som om något cp kommer hända.. usch näääe!! nu ska vi ha happy faces ! droool ja längtar tills konserten..
nu måste vi sticka! ciaaao so long! /M


image897

 

nice t-shirts från www.ellos.se
som passar perfekt till sommaren med ett
par slitna jeansshorts *tummen upp*




nu kallar bingen, har precis packat klart.. (tror jag) haha. tänkte försöka sova nu de kan nog bli en aning svårt! AAAHH tänker på resan och tokio hotel hela tiden nuuu!! är helt i extas! :D
godnatt /M

 

tirres "dagens outfit" ni som är seriösa och videobloggar om detta,
ta inte illa upp! detta är bara på skoj!
obs. hennes dialekt är INTE som på filmerna! hahaha.. as garvar!

försök ett; där vi "kom på" att vi skulle köra en dagens outfit.


försök två; där hon försöker vara seriös men kan knappt hålla sig eftersom hon ser mig skratta! haha

 

bdb suger baaaaaaaaalllleeeeee HÖG BELASTNING! köp upp er då för fan.. skaffa en större server eller nått! får panik, kmr snart ta bort skitet! förtillfället sitter jag och laddar upp filmer på youtube från idag på ööhm tirre.. haha! fett roliga är dom, ni kanske inte tycker de eftersom ni inte känner henne så är de inte på samma sätt som ja ser de .. här är en video :P HAHA! tirre säger i  början "eller nä ja vet inte om ja är sugen på espressohouse.. skoja!" vi kör dit ENDAST för att hon är sugen på scones..

 

3 saker jag skulle ta med till en öde ö !
ipod, lypsyl och min bästa vän tirre


och eftersom tirre tar med data och mobil blir det perfekt! :p
och det är INTE meningen att tänka för långt i denna situation
som att ipodbatteriet hade dött osv..
thats not allowed haha!



nu ska ja iväg och träffa carro och tirre för lite shopping och mys..
2 dagar kvar kenza!!!
ses i morron babe :D

 

välkomen hem carro!! har saknat dig jääätte mycke detta tiden du varit i milano och snart åker du "hem" dit igen.. ikväll blir de fika och mys med hela gänget efter aleks slutat jobbet vid 6.. nu sitter jag här har egentligen ganska bråttom, ska ja kila iväg ner till stan och träffa tirre och carro! kenza är de något meeer? ja kommer glömma halva röven hemma.. haha! aja vad gör de, de måste ju gå att fixa på något sätt om man nu skulle glömma något. sitter just nu med färg i håret.. nu åker dom ljusa slingorna bort, palla hålla på att plasta in dom ooh nej.. gjorde de innan för nårra år sen när ja hade en bara.. men nu är där kanske 7 st så de orkar jag inte! nu går raise your hands på höööög volym här hemma! kenza kan du fatta att vi åker om två dagar!!? AAAH.. shiiiit.. :D hela natten till dagen vi åker ska vi sitta och kolla th dvderna och käka massa onyttigt så vi håller oss vakna för att kunna sova sen på planet.
i går såg jag hostel part II den va faktiskt inte lika bra som tarantinos andra filmer som saw tex. hostel är inte alls lika genomtänkt som saw, den va inte alls lika bra heller, ganska tråkig film och köttig.. haha! eller vad tycker ni? i går när ja va hos sömmerskan så pratade vi lite om kanada, så sa hon att hon hade varit där i december i toronto också.. "då är de ju inte alls lika kallt som det är nu" öhm.. så frågade jag är de jääätte kallt? hon bara "ja, jätte, jätte kallt.. ta med massa varma kläder" KUL att köa i timmar? nope, men vad gör man inte för att stå längst fram? droool!  /M

 

min och johannas frukost på espressohouse i går efter hon fixat mina naglar

sen handlade med mormor på city gross


självklart pizza av all mat valde jag och gajic (aleksandra)


sen har vi även en film här från i gårkväll på mig och aleks på väg till knutan, varför blåser det bara i skåne?


nu ska ja ut och gå en runda.. ska verkligen bli skönt att komma iväg från sveige och skåne ett tag !! i morgon åker jag till kenza sen flyger vi i övermorgon.. AAAAAHHHH!!! OMFG <3

 

Hinner inte blogga så värst mycke, ska snart iväg till posten och hämta mitt körkort sen träffa aleksandra i stan och snacka lite skit över en fika.. min dag har varit meega stressig, det började med att jag försov mig.. de va ju oväntat sen körde jag och hämta johanna sen vidare ner till salongen där hon fixade mina naglar och de blev super snyggt, laddar upp bild sen ikväll! efter att mina naglar blev klara stack vi ner till espresso house till våra efterlängtade scones och chailatte.. yummie! efter en timmes mys körde jag och hämta mormor (jag skulle få en present för ja klarat mitt körkort) jag körde även och handlade på city gross med henne! hihi.. sen ut i hålan och lämna henne igen, uuuusch sikken dag asså, är inte klar än haha! jag ringde sömmerskan kl 3 skulle egentligen vara hos henne kl 4 så ja fick vänta för hon va inte klar riktigt, så ja körde hem till johanna, hon hade lovat måla svarta tippar på nagnarna så de blev klart också.. sen blev kl 4 då körde ja iväg till sömmerskan där ja testade min maskerad outfit.. den kmr bli skit snygg!  hihi.. och nu ääääntligen hemma men vila får ja knappt vi ska köra ööhm, typ NU! somsagt så laddar ja upp massa bilder från idag lite senare.. /M ♥

3 dagar tills vi åker!!!

 

nuuuu duuu kenza ska du får höra !!! jag har fått låna min kompis ipod spelare som är BATTERI DRIVEN så vi kan spela hur mycke vi vill yeeeeeey :D så nu blir de att ladda väskan med massa batterier.. körde filippa och tom som tack för lånet haha.. dom skulle hämta en data av nån dom aldrig hade träffat innan, aww.. så jobbig han va istället att snacka med, vi försökte hitta vägen dit helt omöjlig människa han kunde inte förklara vägen så där körde vi runder säkert en halvtimme utan svar.. ungjävel! tillslut fick dom sin efterlängtade data och ja körde hemåt igen..
HAHAHA!! min syrra har snott massa kanyler från djursjukhuset.. undrar vad hon ska ha dom till? jo hon tror ja ska pierca henne.. pff! OMG hon är sjuk på riktigt.. x) "de e fan bra man kan få gratis piercingar vafan!" mmmm logiskt tänkande där, bra malin! nu ska vi ha lite kvalitets tid med varandra, vågar hon pierca navlen? hmm.. de ska jag se till haha! /M

image882
jag älskar dig syster, du är min andra halva! ♥

 

har spenderat hela min förmiddag med att sitta på djursjukhuset med min kise, vaknade av att hon spydde flera ggr och var allmänt hängig, trött hon låg också och skakade orkade inte röra sig, så de va bara att köra upp på sjukan. där sitter mamma och malin fortfarande kvar och väntar antagligen. får slå dom en pling snart.. just nu sitter ja och stoffe och bara slappar, färgade precis hans hår så vi väntar bara på att färgen ska sitta i ett tag.. juuuuste ja måste förbereda maten också, potatisgratäng och kassler.. muums!!
haha jag och min syrra skulle testa "självscaningen" på maxi, det gick ju jääätte bra, vi fick göra en sån kontroll grej.. haha första gången vi gör de också hon i kassan misstänkte nog att vi snott något, vi va ju inte så värst fräsha idag de va lixom upp och i väg direkt med kisen..
åh hoppas hon mår bra, är så orolig! /M ♥

bjuder på lite bilder från slutet i 3an i skolans studio på mig, tirre och carro!




oooh nu är kisen hemma och mår bra!! :D

image880

 

malin: snälla mirre jag får låna din mobil och skicka ett sms?
mirre: nej, jag har redan ringt för jääätte mycke..
malin: snälla, du kan få en krona!
HAHAHA!
din fattiga jäävel

och till en heeelt annan konversation!!

beijer: fan va fet katten är, döp den till "bamsemor"i stället för selma, det är mer passande.
mirre: jaa, eller "the big S".. så om man ska skriva de på datan räcker de att man fetar ett S, ååååh så torr jag är (skrattar år mig själv såklart)

image875
en bild på mig och carro för MÅNGA herrans år sen, du är jätte saknad carro
som tur är så kommer du på onsdag! happy daaaaays!!

 

uppe tidigt idag och körde malin till skolan.. nu spelas 1000 meere på hög volym på youtube.. sitter hos stoffe  nu och väntar på att han ska bli klar, tänkte ta en runda på stan och fixa lite, såg ett par snygga jeans i går på väla men fanns såklart inte i min storlek så får se om de finns i stan. aww, molly är såå söt stoffes hund hon ligger här nu brevid och myser.. en liten chiuaua/bihcon frise! stoffe odlar hår till en billfrisyr, haha de kommer bli snyggt som fan, det är frisyren på bilden, han kommer passa i de iaf! hihi.. förhoppningsvis ska jag hinna lämna tillbaka min matbricka på skolan ockå, jag är tidig med sånt.. haha! gått typ ett år snart. nu är de 4 dagar tills jag sitter på bussen till Kenza, 5 dagar kvar tills vi är i kanada och 6 dagar kvar tills vi får se TH live! OMG! sorry, mina kära läsare.. tjat, tjat, tjat!! can't help it. ni förstår säkert.. hihi! snart får man börja packa lite.. iiih de ska bli så jäkla kul allting, kan knappt vänta längre, får snart ryckeet! haha.. ikväll är de dansträning, missade förra gågen för jag va tvungen att jobba kväll.. suuuck! men äntligen ska ja börja med en ny dans, känns som om man måste göra de snart, vill ha en superbra dans till sm.. fick reda på i förregår att sm är samma dag som celine dion ska ha konsert i globen.. fett xD då hör man kanske henne, haha.. /M

image873

 

I can't get enough of him!

image872
OMG, ich biiiin daaaaaa!!!  mwaaaaah

TOKIO HOTEL LIVE
in Toronto (Mod Club)10/2-08
11/2 publik på Much musicshow (TH medverkar!)
(förlåååt kenza, råka sno den av dig :p)

 

bilder i från fredagens PARTAJ !



image871
tirre, jag och marky xD

 

todays outfit x)

gråa jeans: hm
svart långärmad topp: hm
vit velour jacka: carlings
image870

 

ooh, va kul.. såg att ja hade fått lite fler läsare idag! kom precis hem från väla med mamsen,
nu blir de ja som kör.. för hon "orkar" inte haha.. utnyttjaaarn ! nedå de e kul.. änsålänge!
detta kom jag hem med idag; en väska från wedins 399:- , två par örhängen från hm 19,50:- st och ett par mysstrumpor från bikbok 44,50:- de va 70% rabatt! väskan får bli handbagage till Kanada.. helt perfekt stor är den! jääätte snygg också.. fastnade för den direkt. tänkte också börja lite med dagens outfit, dock inte varje dag :p slänger in en sen! hihi och lite bilder från festandet i fredags med tirre!
EN VECKA TILLS VI SER TOKIO HOTEL LIVE KENZA, AT THE FIRST TIME.. LÄÄÄNGTAAAR!!



 

jag och Helle har precis käkat frulle och glott på zimmer dvdn (konserten) ååååååhe, ja LÄNGTAR kenza!!! dock är de på tyska men vafaaan.. ändå peppande som fan! snart ska vi köra och lämna Helle sen drar ja och mamsen till väla, ska se om ja hittar något, är där änu en gång.. hoppas jag hittar något att ha på mig på konserten, om ja inte gör de så DÖR jag! får panik då. visst jag har ju nårra alternativ hemma men tråkigt man vill ju ha något nytt.. förresten så är de änu bättre och roligare att skriva om min och kenzas resa nu när ni läsare uppskattar de, fick nån kommentar om de! nu är de exakt en vecka kvar tills vi står och köar in till spelningen! ÅÅÅÅH! can't wait..  har tjatat hål i huvet på alla mina vänner om detta, självklart är dom jätte glada för min skull. nu måste ja kila och sminka mig lite! ha en bra dag i de soliga vädret här i skåne! so long! /M
image863
bjuder på en bild från nyår 2OO5!
louice, nina och jag

 

kvällen tillbringad med helle, vi kollade på zimmer dokumentären sen american pie öhm nått.. den senaste iaf! snacka om NAKET! sikken film.. haha helt sjuk, nu ska vi en runda på stan pumpa TH musik.. vi får paniiiiik här hemma påBill !!!! snaaart åker vi Kenza.. kan inte fatta de! OMG!! :D so long /M ♥
image860

 

ska snart köra iväg och hämta upp Helle på knutan.. vi sla käka på haket antagligen om där inte är fullt, annars får de bli mezo.. sitter här halvfärdig och jag ska vara är halv 7 men de löser sig , haha.. sen blir de en runda inne på videomix eller bogats för film och gottis.. mmm idag måste jag ha en ben&jerrys! det va år och dar sen jag åt den glassen.
gårdagen spenderades med tirre, först åkte vi ner till GP efter lite förfest hos mig.. där träffade vi stoffe och hans kompisar, malins kille philip och beijer var också med sen stack vi till pl13 där det va 20 för att komma in, men jag och tirre gled in ändåå! haha man är ju änså snart 20 såååå! efter pl13 stack vi till tivvan sikken jävla kö! det är de ända som är mega dåligt med tivoli.. de suger balle att stå där och tirre som har pass får vänta på mig, haha.. nä nu måste ja sticka! om exakt en vecka åker vi till kanada! OMG!!! de kommer gå jäätte fort nu det är så mycke som ska fixas i veckan.
/M
image859
Bangkok, Thailand 2OO6
snaaaart åker vi igen!

 

ikväll blir de party med mitt dansfrö!!

aldrig utan dig min bästa vän
du är den härligaste varelsen på denna jord
jag fungerar inte utan dig
du är värd allt, jag ger dig all min kärlek
jag kan inte tänka mig ett liv utan dig
jag älskar dig Terese!

image858