Just dance

61805-35

arom tonight

61805-34


parteeeeeey tonight.. måste snart få min röv ur denna härliga stol vid datorn, måste duscha, sminka mig, göra ve håret, kolla vad jag ska ha på mig.. ja ni vet! snart kommer väl anna och hennes kompis fia hit. så roligt vi ska ha de ikväll, länge sen man gick ut nu. HANNA ROUPÉ är den mest virriga personen på denna jord, hon vet nog ärligt talat ingenting!
fredagen var den bästa skoldagen sen man började skolan för första gången då man fick varsen pennask och ett suddi, usch så fort tiden går.. ja men iallafall så hade jag och carro fotografisk bild heeeeeela dagen från 10.oo till 16.oo, förrutom en timme där vi hade natur men det gick så fort. sen va det ner i mörkerrummet och framkalla tusentals bilder igen.. vi fottade också oss själva i en studio, det var riktigt roligt, lekte lite fotograf, det är nog det roligaste jobb man kan ha, snacka om dröm jobb. *suck*
ASSÅ leifs dansskola på kanal 5 härregud.. ganska pinsamt.. nä nu måste jag kila..
/mirris

köttbullar och makaronstuvning på mormors vis

mormor står vid spisen och lagar mat åt oss, snart skolan.. 61805-33
jag bestämde mig för att sova lite längre idag, jag är helt slutkörd,
så jag ska till skolan vid 2 tiden och möta carro, hoppas hon vill framkalla
lite bilder.. är sugen på det idag. sen vid 3 är de musikalen som gäller..
hoppas dom har tränat lite på im so exited också så vi inte behöver gå igenom
den en gång till.. det pallar jag INTE! men dom är så duktiga alla dansarna så
klarar nog det. fan jag är så trött på att jag inte kan sova länge när vi har sov
morgon.. åh jag kunde inte bry mig mindre! plugg och mer plugg står på listan
prov i morron hos yvette i geografi blää.. men jag måste. saknar mig älskling..
åh terese är på väg till thailand nu också den grisen.. och jag som längtar sååå
mycket, åker om typ 5 veckor, det känns som en hel evighet..
yees det är fredag i morron, en överraskning kanske? hoppas på det.. jag älskar han!
lördag ville fille ut till arom, får se hur det blir, känns som om det var evigheter sen vi va ute..
men ändån så va de bara nästan 3 veckor sen..
tävling i åmål nästa helg så inget alkohol intag för mig.. måste försöka träna ordentligt
innan tävlingen..sen har vi 2 äckliga prov nästa vecka vet inte om jag har för
mycket i min hjärna nu..
måste vila lite.. zZzzZz

/mirr the one and only





trött på skolhelvetet

 Men det är så jävla härligt att börja 11,45.. stackars tirre som har körlektion kl 9,00 då sov jag minsann.
nu ska jag väl snart börja fixa mig lite. får se om jag orkar, tror inte de.. nää usch jag stannar hemma,  sover och kollar på dum&dummare riktigt skönt hade det varit, men musikalen är liiiiiiiite viktigare än så.. haha. nä nuu blir terese sur på mig när hon ser detta, på tal om terese så va vi ute i lördes med våra cyklar vi cyklade först till stan och handlade på tasty house sen kollade vi på garfield 2.. riktigt rolig var den. åååh haha just ja, på vägen ner till stan så blev de rött vid ett kors och då hamnade våra cyklar helt plötsligt brevid en blå/vit skåpbil. hoppsan där har vi en polis.. han vevade ner rutan och sa: ni har väl ljuset på tjejer? (och vi va duktiga som satte på de innan) ja som trodde att mitt ljus inte fungerade helt. sikken tur annars hade de blivit BÖTER, och neeej tack!!

 I natt sov älsklingen hos mig, precis när jag höll på att halv somna in i drömmarnas värld så hörde jag hans röst säga bestäm inget på fredag, jag har en överraskning! ååååh jag som älskar överraskningar speciellt när dom kommer från han.. jag tror jag har blivit tokig, vi såg kilbill 2 i går den bästa filmen på länge faktiskt.. jaa ettan var mycket sämre men inte dålig precis. fille tycker väl jag är jobbig och trög när jag inte fattar ett skit av filmen.. vilket jag faktiskt gör.. och jag kom på en sak nu, jag hatar så kallade artister som kent och håkan hellström och wannabe rock snubbar. nää det ska vara riktiga artister som michael jackson eller christina aguilera.. nää nu ska jag göra något kreativt som att typ måla en teckning till terese..

/den bästa mirren i världen

61805-31

5,6,7,8 DANSA DANSA DANSA

just nu sitter jag här i skolan och spionerar på 3 killar vid namn, filip (min älskling), julle och andy. ååh du är så bra fille som inte röker mer, jag är mega stolt över dig. men usch jag undar vad ni snackar om..
går dagen var riktigt seg jag sov hos fille (som vanligt) ibland undar jag om han tröttnat på det? i morse var jag extremt trött, ville bara ligga kvar i sängen med mitt härliga täcke, på tal om täcke så somv jag härrom natten med ett termo täcke och ett dun täcke över, jag var såå frösen, men jag vaknade tidigt på morgonen och var ganska så varm..

nu precis så kom terese in rusande och säger att provet var skit svårt, ja oj de va ju kul att höra.. hon säger allting vi ska kunna. haha good luck!! nej men det blir säkert bra. nu jobbar vi egentligen med naturkunskap, utan lärare och jag orkar verkligen inte plugga vid detta tillfälle, skulle mycket häldre vilja åka hem till min säng och bara sova hela helgen. åååh suck, fröken alkefelt har prov i morron bitti, ja jag vet lördags skrivining kallas det. så är det när man inte pluggat till ett äckligt prov. italienska är häftigt men inte proven.

blod svett och tårar, oh im so exited i just cant hide it, snart surrar väl den låten i högtalarna i gymnastik salen där det bara luktar extremt mycket svett.. på tal de så kommer den låten klia över hela kroppen den 25e gången vi sätter på den. gaaarh jag vill bara att musikalen ska vara klar nu, premiär i morron på konserthuset *suck* bara några kämpiga men roliga lektioner kvar tills thailand, och på torsdag åker terese den lilla spättan, usch jag är så avundsjuk, jag tror jag är mer avundsjuk än dig anna, för jag ska själv dit och vill åka exakt NU! men det är inte så lätt som att sätta i hop tummen och långfingret och knäppa och säga 1,2,3 thailand here i come! bara 6 veckor kvar..

/mirre the one and only

oh, happy days

61805-3061805-29


jag har nackspärr!!! ellet något åt det hållet iallafall..
egentligen så orkar jag inte skriva någonting.. men ändån vill jag! fille är just nu och tränar, han har lämnat mig *suck* nä det har han faktiskt inte gjort. haha. usch vad min mage kurrar all the time, måste ta någonting att äta men jag väntar nog på fjompen som kommer om ett tag. i morron är det dans hela dagen från kl 15.oo - 21.oo, härregud hur ska man hinna äta? sen kommer en rolig debatt på torsdag som gräddet på mosen. vet inte om jag har för mycket att göra, men nä det kan man inte ha så är det bara!
tack å lov att jag har dig fille, du är guld värld!
jag älskar dig

I walk the line

61805-28

AYUMI HAMASAKI

61805-24

anna vet du vad jag testade i går? sandwich pepparkaka vet du vad fille åt, du kommer aldrig kunna gissa.. sandwish lussebulle, haha visst låter de äckligt, men de va ritkigt ljuvligt gott.
det luknar redan vinter trotts att det bara är höst ute, jag vill inte ha vinter men ändån så kallar det lite på mig iallafall den siste november får komma till oss, då ska vi till thailand, de underbara paradiset och dricka cocos mjölk under palmerna vid de turkosa vattnet.
nu väntar vi på att filles mamma och pappa ska bli klara , vi ska till pipens mormor, hon fyller år vettni jag har köpt chocklad, det var det jag fick veta att hon älskade chocklad.
snart är det kväll igen känns det som, helgen går mycket fortare än man vill. jag vill helst att det ska vara lördag varje dag.. eller söndag det är också en härlig dag! fille tar hemma lektioner i JAPANSKA ganska fräsigt faktiskt, tror jag ska joina honom.. nej nu kallar dom vi ska köra nu, tack och hej leverpastej, oh vad jag älskar bert filmerna. haha =D
nu är vi hemma igen, usch jag åt föööör mycket onyttigt, haha massa tårta och cola. jaja men de får vi ta och träna bort på måndag! ikväll bär det av till stan, vi ska se bio med tirre och fredde, carro och davve. word trade center blir det. hoppas den är så bra som den verkar. just nu strömmar michael jackson ut ur högtalarna här hos fille, var det svårt att räkna ut kanske? nej, han lever för honom. jaaaa fille är KÄR i hon på bilden, den är sant och jag är lite ledsen. haha nä, skämt å sido hon sjunger bra låtar på japanska, ooooh tirre hon sjunger en techno låt som heter "appears"  den är skön.
there is a place in your heart and i know that it is love.. åh vad jag blev sugen på alla sorters nötter ja jag vet ibland kan jag också vara lite nyttig, nä men för det mesta så äter jag inte skräp, inte gämnfört med anna och tirre i skolan, haha ALLTID varsin sockerbulle till frulle. är yoggin i skolan onyttig? hoppas inte det, den käkar man väl 2 gånger om dagen nu förtiden. är det inte så carro? jag måste snart klippa mig men bara topparna och färga det tror ja, vet inte om jag ska behålla det mörka eller göra det lite ljusare. hmm ja de får jag ta och tänka på lite! undrar om anna klippte sig kort ändån, hoppas det blev bra vilket som. och carro hon har ju också klippt sig, ja de får man snart se ju.
nu är det bara 7 veckor kvar till thailand som jag längtar!


/mirre the girl of filles


onödigt

Senaste impulsköp: en jacka, men de lämnade jag tillbax lika snabbt som ja köpte den, räknas det? 
Bästa fiket:
de måste nog vara café Alexanda eller roberts coffée 
Färg du hatar: finns nog ingen direkt färg jag hatar, isåfall gul
Nåt som gör dej förbannad: när ingen lyssnar på mig och plugg
Så får du motion: dansa hela veckan lååååång
Om du var en blomma: skulle jag inte vilja vara dom som står i filles rum som har stått där i ett halvår
En bil är en: riktigt bra uppfinning som skulle passa perfekt i garaget här utanför
Pryl du inte kan vara utan: mitt halsband ♥
Lyx är: lindsey lohans garderob

Du gör med 100 upphittade kronor: köper de första bästa på h&m
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? ja!! "syskonkärlek" och "hur här får man bli?"
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? sån som tömmer bajamajor =D
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? självklart, annars tar någon annan den
Vad är det första du tänker på när du vaknar? orkar jag gå upp och plugga? NEEJ! men gör det endå
Använder du hårbalsam? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh ja!
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? bara om det inte är klumpar i den. haha ööö!


lite mer onödigt

Favoritgodis: oj, det är nog hmm.. sånna fizzy flaskor
Är det nåt du absolut inte äter: sparris
Musik just nu: usch, något dåligt skit på radion från syrrans rum
Hur många kuddar sover du med: två tror jag, ibland 3
Favoritväder: sommar och sooool
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: verkligen slösa
Tror du på mirakel: jaa
Hur många barn vill du ha när du blir stor: ett max två
Det här är jag bra på: klaga på skolan
Chips, morötter eller godis? godis är godare men morötter är mycke nyttigare så de får bli de
Pizza eller hamburgare? pizza
Stökigt eller välstädat? just nu har jag städat, men annars brukar de väl inte se så städat ut
Saltar du på maten? nej inte mer än vanligt
Gillar du att sjunga? verkligen inte, en viss person tror ju verkligen att jag har talang, men ICKE!
Anser du att du är stark? psykiskt eller fysikst för jag har en rejäl biceps. mohaha!
Vad gör du om du får hicka? håller andan så länge jag kan faktiskt
Kaffe eller te? te  

the flying bird tweety ( älskling pip)

61805-23



sista dagen i veckan är alltid härligast, fråga mig inte
varför jag känner så, men det gör nog dom flesta!

hoppsan redan fredag och vi sitter här i datasalen igen,
men bara anna, katrin och jag.. efter skolan ska jag
till körskolan, och kolla lite tider när det är föreläsningar
 i teoriboken. sen ska vi till väla jag och min älskling..
nu är vårt GMO arbete snart klart, vi ska vara klara
på måndag med allting. hoppas debatten blir bra.
denna helgen blir enbart slapp i kväll blir de
framför tvn med fille och kolla på american
pie the wedding. på lördag vet jag väl inte direkt
vad som händer på kvällen mer än att vi ska
slappa jag och min älskling, och på dagen
ska vi till pips mormor och fira henne.
vi gratulerar, vi gratulerar lalala.. och på tal
om födelsegrisar så har vi en till i detta rum
som heter katrin grattis!
men fortfarande SUCK, jag hatar skolan.
på söndag har jag redan planerat vad jag ska
hitta på iallafall, det står klar och tydligt i min
kaleder: jag ska sova hela jävla dagen, haha!
vi ska vara hela helgen jag och pip, han som
jag håller käääär. (my very first love)


black nail polish and red lipstick

jag kan inte vara utan nagellack känns otroligt naket. det hade
varit samma sak som en med ringar råkar vara utan en dag. nu sitter vi
och lyssnar på syo på vår skola om vad vi vill bli när vi går ut gymnasiet, hmm..
precis vad ska jag bli? ska jag sitta i kassan på oj som jag redan tröttnat
lite på, neej tack! jag vill bli något som man inte kan tröttna på typ som polis
eller make up artist eller dansare, yrken som man bara kan drömma om.

dansa, dansa, dansa och dansa, åh vad jag älskar det, tävling snart igen,
men då är tirre inte hemma, hon göttar sig i soliga thailand på phuket eller
något liknande. haha men sen åker jag till thailand då är hon avundsjuk.
nej men iallafall så åker bara jag och linnea, elin kan inte heller hon jobbar!
men jag och linnea ska kicka äss eller hur?

arbetet kallar och jag somnar snart håller fortfarande på med det jävla gmo
 skitet, så trött på det, somnar närsomhelst, riiiiiiktigt tråkigt. terese sitter och
skriver upp dans till vår musikal på datan, carro vet ja inte vad hon gör och
anna skriver lappar. sikken klass.. ingen gör någonting!
jo men nu ska jag börja plugga.


JA USCH JAG ÅT POTATISMOS MED SIRAP PÅ IDAG, GOTT VA CARRO? =D


/ mirre



61805-22