Mot Sarah...

Nu har vi ätit och så här hos pappa, jag hinner inte stanna till tårtan och kaffet.. Tyvärr! Men bra för det är ändå inte så värst nyttigt att äta. Jag ska snart köra iväg till Sarah, så fort jag fått tag på henne, hon svarar inte. Lite jobbigt när jag inte vet vart jag ska, Om de är i lokalen eller hemma hos Karro.
Jag har fått många fotoshoots nu på kroken, ska bli riktigt roligt om alla nu blir av! en fotograf här ifrån Helsingborg är på och någon annan från Malmö sen har jag mailat många andra som jag inte fått svar från än. Jag har fem modeller som är 100% att dem vill ställa upp till någon an fotoshootsen. Fem olika makeup är inte dåligt att jag redan fått.. Jag är så stolt över mig själv och glad att mina vänner vill ställa upp, tack till er! ♥ Alla som är modeller är mina vänner. Alla är modell på ett eller annat sätt, så det är inga jag bara plockat för att det är mina vänner.
Jag har precis sminkat mig själv för första gången med de nya sminket vi fick på skolan, det blev jättebra. kommer köra på det i fortsättningen. Faaaan, jag har sådana kallsvettningar, ni vet när man har lite feber så blir man kall och varm imellanåt.. Jätte jobbigt, jag får ta det lugnt ikväll.. Nu ska jag försöka få tag på Sarah apan som inte svarar.. Hur fan ska jag kunna få tag på henne om hon varken svarar på mobilen eller msn? Ohh...

Puss!


Sora och jag i Boston
I miss you, so so much!

Ready, set, go!

I'm soon about to leave! Pappa fyller år idag och jag ska dit snart, han är här nu och borrar upp mina hyllor (finally!) Jag har precis hoppar ut ur duschen och ska försöka göra mig klar innan pappa börjar tjata att vi ska köra, Malin håller nämligen på med en överraskningsmiddag och så hemma hos pappa nu. Därför jag lockade hit han. Fast jag ville ju ha upp mian hyllor ändå.. Haha! Efter vi har ätit och så där ska jag hem hit (om det behövs) annars åker jag direkt till Karro (Sarah's kompis) och börjar göra dem i ordning, jag ska sminka dem nämligen..
Hoppas ni får en underbar lördag, jag kommer ha med datorn till pappa så jag kan uppdatera er!

Puss & kram


What to say?
Boys will always be boys!

Morgan Pålsson

Det bästa med Morgan Pålsson från säsong ett!
Njut, jag älskar hipphipp och Morgan Pålsson.
Han är helskön!

Lördag

Hej mina vänner!
jag låg helt pall igår från att jag skrev det sista inlägget, halvkollade på TV med mamma sen när let's dance var slut så gick som en zombie in i min säng och somnade på studs så nu har jag sovit i tolv timmar. Jätte skönt, det behövdes. Jag vet inte om min feber är borta, det känns som om den fortfarande är kvar fast längre, tog aldrig tempen igår, det gör jag nästan aldrig. Jag körde på Kan Jang och massa C-vitaminer. Fest ikväll, hoppas jag blir bättre för jag vill dit! Nu ska jag äta lite frukost, jag åt ingenting igår sen lunch då jag åt med alla tjejerna på skolan. Är faktiskt äntligen hungrig.

Det där med gratisbio, jag vet faktiskt inte varför ni inte fått era biobiljetter eftersom det stod på att man skulle få, jag skulle också fått en men har aldrig fått, precis som ni.. Är ledsen över de, det är gratisbios fel tycker jag och inte mitt. Jag blev lurad som ni... Samma sak med färgade linser, kommer ni ihåg när jag skrev ett inlägg om de? Har ni fått några linser ni som också skickade in? Inte jag iallafall.. Så fattigt, de ljög ju bara för att få fler sidvisningar... Vi hörs av om ett tag igen, nu ska vi kolla "Lost"!

Puss *på avstånd*

Sjuk

C-vitamin, vatten och försvaretshudsalva! Nu ska jag och mamma kolla på Lost, hennes vän brännde ner hela säsong fyra, exciting! Jag har feber och ont i huvudet.. Det suger!



Damn you Victoria!

Jag ÄLSKAR hennes heels, är helt kär i alla hennes snygga högklackade!
De är magiska, här löper några av mina favoriter...
Njuuuuut!




Fast dessa, INGEN höjdare alltså. Haha hemska!


Fredaaag

Usch jag är förkyld, kändes tungt att vakna. När man är förkyld och går upp så tidigt är huvudet inte riktigt med. Jag har två timmars lektion idag sen ska alla vi tjejer äta på ett ställe precis bredvid skolan, vi får 20% rabatt där och det ska tydligen vara JÄTTEgod mat där. Sen ska jag hem och sova, dock har jag sovit inatt men det hade varit skönt att somna sådär mitt på dagen när man inte behöver oroa sig för att inte somna på kvällen sen, jag ska ju inte upp till någonting i morgon. Jag fick känslan nu av att jag förstår Tirre när hon säger att hon saknar skolan när hon har lov, jag saknar skolan efter en dag hemma.. Haha! Tänk er då ett fyraveckors lov! :p 

Nu ska jag äta en god frukost sen klä på mig och dra iväg.. Är faktiskt lite piggare nu, man blir ju de av att ha detta ljuset i huvet.. Haaah! Vi hörs när jag kommit hem igen, ingen aning om tiden.. Tror jag ska träffa syrran i stan också, men jag tar nogt med datorn och ser om det finns wifi någonstans!

Oh, glöm inte att maila mig om ni vill sitta modell, maila maila, maila!!
Jag behöver många modeller.. Mail: [email protected]
Det är inga krav på längd, ålder, utseende osv... (förutom att asiat, mörkhyad behövs!)
Inga kommentarer godkänns, såg att några av er kommenterade, maila mig istället.
Det gäller alla, så jag har alla samlade när jag sen ska boka in er :)

Puss

Bilder från idag...

Läraren Marie i mitten, urgullig tjej!

Nejbir och Lisa



Hur fasen kan man bli sugen på avocado och knäckebröd efter en fet bit kladdkaka med grädde? Det händer nog bara mig.. Hihi!

Duff's tänder...

Här ser ni tydligt att Hilary har slipat ner sina tänder...
Jag tycker om Hilary, hon är bra och väldigt vacker!
Vad tycker ni om de ingreppet?

Photoshop

Tänkte bara bjuda er på en före och efter bild på mig i en omgång i photoshop, jag fick nämligen en kommentar för ett tag sen att jag inte alls har så bra hy i verkligheten och att mina bilder är väldigt omgjorda i photoshop. Ärligt talat så fattar jag mig inte på programet, en vän till mig fixade denna bilden lite snabbt för jag ville visa er att mina bilder inte alls är omgjorda. Ni ser att ögonbryn, ögon och näsa är fixat, även skärpan! Så bilden uppe i headern är alltså inte omgjord.


Trööööött

Jag kom hem för en liten stund sen, idag har vi lärt oss väldigt, väldigt mycket, bla. skuggning och en liten secret som får fransarna att se fylligare ut. Det var faktiskt denna skolan som kom på det, grundaren av makeupstudion alltså. Kommer aldrig gå utan det nu framöver.. I morgon går vi bara till elva eftersom vår lärare behöver vara någonstans så vi får sluta tidigare och istället går vi längre på måndagen nästa vecka.
Såg nyss att "Back to basics" med Aguilera har sålt guld här i sverige, congrats!! Helt underbart ju. jag blev så glad när jag läste de.. Nästa vecka kommer jag få hem en söt tshirt från 4everyoung, kommer nästa vecka så jag visar den till er då! Nu ska jag och mamma äta lite god mat sen ska jag skriva rapporten från idag och sminka mamma. Hörs av om ett litet tag igen..

Saknar er! ♥

Intresserad av att sitta modell för mig?

Vi har olika uppdrag för varje vecka och tänkte planera in dem nu i dagarna.. Tiderna för alla uppdrag är från 10.00 - 13.00! Alltså jag behöver er den tiden i Malmö på makeup studion. Hör av er på min mail: [email protected] för mer info. Tyvärr står vi inte för varken resan eller mat och det är ingenting ni får betalt för. Är evigt tacksam om någon av alla mina nästan 13000 läsare i veckan vill och kan ställa upp! Det är en fördel om ni befinner er i malmö eller bor nära så ni kan ta er till makeup studion smidigt. Ni måste bifoga foto på ert ansikte, så jag ser vad jag har att arbeta med. Inget annat! Inga ålderskrav!


Jag söker följande:
En asiatisk tjej/kvinna Onsdagen den 18/2
En mörkhyad tjej/kvinna Onsdagen den 4/3
En man Måndagen den 9/3
En man utan skägg Onsdagen den 11/3


BEHÖVER OCKSÅ andra frivilliga till nästan varjedag from. veckan efter nästa! Anmäl er så bokar jag in. Glöm inte att skicka med foto!!



Jag är så glad, jag har en fotograf på G till en shoot! :)
Nu ska jag göra mig i ordning, hörs efter skolan..





Topmodel & film

Just nu sitter jag och mamma och kollar på topmodel, det är snart slut de ska bara skicka hem en från tävlingen och resten som går vidare får åka till Amsterdam. Jag vet redan vem som vinner, det kollar jag alltid upp när programet är klart i USA, jag är alltis så nyfiken men jag bryr mig inte om jag redan vet för jag älskar topmodel ändå. Nu innan det är film tänkte jag hoppa in i duschen sen sätta mig med en kopp te i soffan och njuta av filmen med mammi. Jag har pluggat från tre till sju, skrivit klart hela min rapport för denna veckan och sminkat Sarah som kom och var min provdocka idag igen, jätte skönt att hon ställer upp.
I morgon ska vi gå igenom skuggning, två olika som vi ska ha i läxa tills på måndag så jag sminkar Sarah och hennes två vänner till festen Sarah ska ha på lördag som sagt. Jag ska försöka komma i säng vid halv elva senast. Det känns som om det är bra för jag sover verkligen ut, i morse vaknade jag två minuter innan klockan skulle ringa. Lagom skönt! Dock var jag trött men vem är inte det en vardagsmorgon klockan sex? Nä hörrni.. Nu åkte min favvo ut ut topmodel.. Kuuul? Haah, visste att hon inte skulle vinna men ändå..

Pussis!

Victoria's secret models remake

Heidi


Adriana


Giselle

Halv makeup

Denna sminkningen är från idag!
Här ser ni en väldigt naturlig makeup där bas (som måste blandas fram), puder, neutralisering (concealer liknande), mascara (som ej syns, tyvärr) och till sist läppglans är på. Ni vet hur långt tid det tog för mig att lägga upp mina egna sminkningar men nu känner jag mig säkrare med mer kunskap på endast tre dagar, än vad jag gjorde innan jag började skolan. Här ser ni en "efter och före bild". Det kommer bli många sånna här i fortsättningen, alltså halvansikts makeup för att vi ska kunna jämföra och spara tid. Nu är bilden nedan tyvärr fixad i paint och som ni vet förstör de programet både skärpan och kontrasterna. Kvalitén blir kass, tråkigt är det!

Vad tycker ni, ser ni skillnaden?

I skolan...

Jusst nu sitter vi i skolan och skriver på vår rapport, vi har precis slutat och sitter kvar så vi slipper skriva rapporten om dagen på tåget.. Jag ska hem direkt efter vid ett tiden och slappna av lite. Jag har i läsa att göra en sminkning på de vi gjort idag, det blir med bas, puder, mascara och läppglans.. Igår sminkade jag ju Sarah, kanske blir hon idag igen eller mamma. Det är bäst om man övar på olika personer så man inte blir van vid en för länge. Många frågar hur mycket skolan kostar, det ligger på 47 000:- sammanlagt för dessa elva veckor. Idag sminkade jag Lisa och hon sminkade mig, jag gjorde bara halva hennes ansikte men hon hann göra hela mitt för vi hade lite tid kvar på slutet, hon sminkade mig sist. Nu ska jag fortsätta med min rapport.. Hörs när jag kommit hem igen!

PUSS!


Lisa och jag alldeles nyss!

53 dagar kvar...

Jag räknar ner alla dagar, hur många dagar det är kvar av utbildningen. Den är elva veckor lång, inte kalender veckor utan så som vi har utbildningen, fem dagar i veckan utan lov osv! Jag känner att denna veckan och nästa kommer vara väldigt stressiga och jag har ingen tid knappt över till att ringa vänner eller slappna av, men det är roligt självklart. Idag har jag ingenting inplanerat förutom dansen ikväll om jag känner att jag hinner. Nu i fortsättningen kommer jag ta med datorn för att kunna skriva på tåget, skriva alla mina rapporter för varje dag. Jag slösar så mycket tid på att sitta på tåget så måste utnyttja tiden. I helgen är jag bjuden till Sarah, hon har sin 23 års fest då. Det kommer bli kul.. Lite övning och så, jag ska sminka henne och två frivilliga, sen ska jag visa upp det på måndag. Nu har jag 20 minuter på mig att bli klar, jag sitter här halvfärdig, men äter samtidigt så jag hinner, jag valde att sova 10 min extra idag, får skylla mig själv att jag är stressad. Hörs när jag är hemma, vilket är runt tre!

Kramis



Jag, skolavslutningen i 9an!
Funderar på att slinga håret blont igen.. Vad tycker ni?

Lite av mitt makeup kit

Saknas en del, bla. mina penslar och borstar.
Vi ska även få skimmer skuggor, glitter och fler fransar!

Jag kommer få möjligheten att sälja till er som vill köpa sminket. Det är deras egna märke som jag rekomenderar skarpt, det är bra grejer! Ni får mer info om det med att köpa och så när jag vet mer.. Kommer säkert kunna skicka till er som vill.

 Sarah ville inte vara med på bilden jag tog på henne idag efter min sminkning, kommer lägga upp senare, ni kan vara lugna! Nu ska vi äta och kolla topmodel och AA!

Puss!

Äntligen hemma...

Fyfan vilken jävla dag, EFTER skolan alltså.. Skolan är underbar! Älskar det. Efter skolan dock hade jag en läkartid inbokad vid fyra jag gick dit och var där i tid som man ska vara, jag väntade i över en halvtimme, ingen sa någonting mellan min läkare kallade in patient efter patient under den halvtimmen jag väntade och redan då var de försenade.. Hatar Sveriges äckliga läkare, att inte ens kunna säga "Så du vet så är vi en halvtimme sena.." De hade kunnat säga de hur kort och otrevligt som helst bara jag får reda på någonting utan att behöva gå till receptionen som var sju mil bort och påpeka för dem att de är sena. Sen när jag väl kommer in, skulle visa min leverfläck som jag pratat om innan, ni vet den som jag hade lite problem med som började blöda osv. Jag ville ju ta bort den och han tittade på den kanske fem sekunder och sa att de inte var någon som helst fara med den. NÄHÄ? Men jag sa att jag ville få väck den ändå, så han "gav" med sig.. Fattar dem inte att svenska folket inte litar på idioterna längre efter allting som hänt? Efter alla dödsfall som egentligen varit deras fel som inte tagit tag i patienten tidigare och kollat igenom allting ordentligt. Jag är så jävla trött på den svenska sjukvården så det finns inte! Så, var tvungen att avreagera mig lite. Har varit helt förstörd efter det där besöket, gick på maxi med solbrillor och allt.. Lite pinsamt!

Det känns så otroligt konstigt att bara blogga ett par gånger om dagen, jag bloggade sjukt mycket innan, man väner väl sig men ni får INTE försvinna för jag kommer tillbaka och lovar att ge er många bilder från skolan! Snart kommer Sarah hit, hon ska vara min modell idag för "Bas" övning, som är en tjockare väldigt täckande fondation. Vi har övat det idag och kommer gå igenom det varje dag vid sminkningarna eftersom det är sminkningens A och O. Det blir ett superbra resultat. Jag kan lägga in en bild senare ikväll på henne, kommer bara sminka halva hennes ansikte så man ser skillnaden. Kul va!? Nu innan ska jag försöka få skrivit min rapport från gårdagen och dagens sen en liten inlämningsuppgift tills i morgon. Jag ska även märka mina penslar för de hann jag inte igår..

Tuesday

TRÖTT! I'm up! Gick upp för trettio minuter sedan.. Lagom trött faktiskt, dock somnade jag alldeles försent igår. Inte förrän vid tolvtiden. Jag drömde så konstiga drömmar, jag minns ingen av dem men kan bara komma ihåg att de var knepiga. Just nu sitter jag och äter flingor, det blir inte så mycket mer mat på morgonen faktiskt, annars är jag en frukostmänniska men inte halv sju på morgonen. Tråkigt att ni bara hinner se ett inlägg på morgonen ända fram tills jag slutar och har kommit hem. Men så lär det bli dessa elva veckorna jag ska gå skolan. Kanske inte heller fem, sex, sju inlägg om dagen som jag gillade att göra innan men tre åtminstone, ni står väl ut dessa elva veckorna? Skolan nu är ganska mycket viktigare än att sitta vid datorn men samtidigt behöver jag den, för att koppla av. Många som har en "blogg fri dag" wtf is that? Jag hade inte kunnat ha en dag fri från bloggandet eller datorn över huvud taget och om man ändå sitter vid en dator kan man fan slänga in ett litet inlägg..

Igår märkte jag alla mina produkter, tog ett bra tag faktiskt. Vi måste ha dem märkta pga att vi inte ska blanda ihop dem om vi arbetar på någonting tillsammans eller bara råkar ha produkterna nära varandras.
Oh, att lyssna på musik såhär på morgonen är bäst, jag hade aldrig vaknat annars. Jag vaknar av Bill's skratt på min mobil, den väcker mig.. Haha, min väckarklocka! Bra faktiskt men samtidigt känns det bara som om man ska somna om eller om om man inte ska vakna, man är ju van vid de som bara typ piper annars.. Nu ska jag ta och förbereda mig lite till, tåget går vid halv åtta från stan. Hörs när jag kommit hem igen, innan eller efter jag varit hos läkaren, jag ska vara där några timmar efter jag slutat skolan så jag får se om jag stannar i stan eller hur jag gör.. Hoppas det tas några bilder idag så jag kan lägga upp på bloggen.

/Mirris




Så här ser jag ut idag.. Snygga morgontofflor va? :) Love em'

Munkjacka - Topshop
Adidas tshirt - Stadium
Linne & leggins - Gina Tricot
Morgontofflor - H&M

At Louices place

Träningen gick bra, och dåligt... Ni vet när man är trött, yr och behöver sömn då fungerar inte hjärnan riktigt som den ska. Så kände jag idag, jobbigt var det, jag som har så höga kvar på mig själv inom dansen när man vill att allting ska klaffa direkt men Linnea bjöd på lite russin så blev med ens piggare till slutdansen som gick bra, ascool musik verkligen grym! Jessica är sjukt bra. Vi dansade balett idag också, innan streetdansen, där var väldigt mycket fler dansare än förra terminen då vi endast var 6 st som mest, när alla var där och nu är vi kanske 16, stooooor skillnad.

Nu ska jag snart hem, jag kommer gå hem med Louice alla måndagar framöver och kommer hinna blogga vid denna tiden såhär efter dansen, för just nu har vi bara en bil (mammas är avställd) och efter både jag och mamma tränat baletten körde hon till sin afrodans på ett annat ställe och jag stannade hos Jessica som hade street efter ju. Skönt att komma igång igen även om det går så trögt första gången att man bara vill gråta! Jag är perfektionist till max, måste ha det bra från början. Jessica är så skön när hon peppar en och säger att vi inte ska ha för höga krav, att man kommer in i rörelserna, det är alltid nya steg varje termin, vi kör ju inte samma danser, somsagt allt nytt. Jag kommer in i det, jag vet att jag gör det, känns bara kämpigt när man vill sätta koreografin perfekt första gången! Nog om det... Nu ringde mamma, hon står utanför så jag ska bege mig ner till bilen, dusch, mat och dator när jag kommer hem för jag måste nämligen redan nu fixa mina visitkort som jag kan börja lämna ut efter tredje veckan på skolan. Ska även märka alla mina makeup produkter.

/Mirre


Party like a rockstar

Hemma!

Heey!
Åh, vilken underbar dag säger jag bara.. Så jävla härlig rent ut sagt, det känns verkligen som ett nytt liv startat på något sätt med nya krafter och härliga framtidsdrömmar. Vi är sex styckna i klassen i Malmö och de är sju på kvällskursen. Det är jätteskönt med en sådan liten klass man känner samhörigheten direkt med varandra och med lärarna sen får man bättre hjälp och allting går lättare... Jag är så peppad! Tills i morgon ska vi kunna basfärgernas ordning och märka alla våra makeup produkter. Tänkte ta lite bilder i morgon, det lär bli många bilder ni får se eftersom kameran åker med varje dag.

Halv sex är det träning, balett och street! Har längtat efter träningen så det ska bli väldigt skönt att komma igång igen. Jag ser nu föresten att bilderna från i morse är helt katastrof, haha. Jag var inte vaken där känns det som. Och hädanefter ska vi inte sminka oss utan komma osminkade till skolan för att kunna öva på varandra vilket är så skönt att slippa göra på morgonen så tidigt. Nu kom en vän över, ska visa henne min fullproppade makeup väska sen ska vi ta en fika.. Jag borde byta om till träningskläder snart, klockan bara rinner iväg... Hörs av efter min träning eller innan om jag hinner slänga ihop ett inlägg.

Tschüs!

Monday

Godmorgon! Har lite bråttom så hinner inte skriva så värst mycket, ska äta frukost nu sen bege mig mot bussen.. Det fick bli webcam bilder idag, hann inte ta med min vanliga kamera, tyvärr! De här bilderna sög.. Ska försöka hinna ta med den andra i morgon! Nu måste jag pysa, hörs när jag kommer hem igen på eftermiddagen!

Jacka - Gina
Tshirt - Hottopic
Svarta leggins + skinnjacka och boots



Puss & kram

Mot sängen...

Nu ska lilla Mirresnirre i bingen, ska upp tidigt i morgon, redan vid sex.. Jobbig tid men ack så spännande det ska bli. Jag kommer hoppa upp ur sängen och köra mina härliga morning moves! Jag är så peppad inför i morgon då jag börjar make up skolan!! Ni får ha en god natt sömn så hörs vi av tidigt i morgonbitti igen. Btw så blev det lite shopping idag på väla, vi var där en snabbis för jag skulle köpa lite jag behövde men jag hittade lite till, as usual.. Kan ju kanske lägga upp det i morgon eller så börjar jag med "dagens outfit" nu några dagar i veckan i samband med att jag börjar skolan, lite roligare då kanske?

Ni är guld värda, love you all ♥


Paris cute ride

Grym bil säger jag bara, sköööön! Jag diggar sätena och smyckningen som är på..
Hoho, gimme that car.. Fast det skulle varit lite bättre om de rosa varit mörkare lila!

Men vem hade tackat nej liksom?





Paris, Paris, Paris! Ditt självförtroende gör dig SÅ het!

Men cluster to me like moths around a flame and if their wings burn I know I'm not to blame

Heeellu alla glada! Gårdagens party var härlig, dansade med vännerna tills de kastade ut oss sen körde jag hem och sussade gott. Just nu sitter jag här och lyssnar på Lady GaGa (love her!) Ska alldeles strax köra och hämta mamma som är hos en vän över fika, vi ska till et köpcenter och fixa lite inför i morgon, om jag behöver något speciellt och så till skolan, för jag börjar i morgon! Jag är så nervös och pirrig!! Längtar verkligen. Vi hörs av lite senare vänner, hoppas ni får en skön söndag! ♥



Jag igår innan förfesten...



Jag hittaden en Karl Kani "Tom tröja" i min vän Stoffe's garderob,
var tvungen att prova! LITE stor! Hans skor också..


VIVA GLAM BY MAC







Who does the best picture of
Fergie, Pamela, Christina, Linda, Missy, Chloe, Eve, Dita?



Själv tycker jag SÅKLART Christina och inte bara för att det är min idol utan
hennes bild är magisk, kolla in hennes make up, grymt häftig! Hon är så otroligt vacker.

Vi fastnade som sagt i hissen...


Här har ni Sarah, livrädd för att aldrig mer komma ut och jag som tror att vi ska dö!
Videon börjar med ett stort suck från Sarah.. Haha.. Skrattar lika mycket varje gång, förlåt Sarah!

Meeeeeen vi är lika glada för de.... Haaaha!

PANIK!

Vi var nyss fast i en hiss i över 30 minuter, Sarah och jag! Hon med sin klaustrofobi och jag med min astma, bra kombo! Nu är vi ute, skönt.. Vi höll ärligt talat på att krevera! En nybyggd hiss från 2007 som fastnar, tur den inte var från 1800 frös ihjäl!!

Nu är det party!

Ausgang

Hola! Jag känner att jag inte skrivit av mig ordentligt idag, bara lagt in andra inlägg och inte skrivit om bara vad jag ska göra och vad jag har gjort, tycker det är roligt med variation ibland och det blir desstuom roligare för er att läsa än om jag bara skriver om min vardag och bara vad jag pysslar med i mitt liv.
Tänkte berätta lite ändå eftersom jag brukar berätta vad jag sysslar med om dagarna, igår var vi ute som sagt. Vi hade jätteroligt, vi fick ett ryck vid elva snåret och då bestämde vi oss för att dra ut till Tivvan. Vi skulle egentligen inte för vi hade sagt hela dagen att vi inte skulle ut för att vi var alldeles för trötta efter dagen i Malmö och de blåsiga vädret som bara sög! Egentligen är jag så himla trött idag men jag vill ändå ut och träffa vännerna, jag är bjuden på en inflyttnings förfest hos en vän ikväll sen ska vi vidare ut, Sarah kommer även vara där så det blir med henne ikväll.
Idag ska Matilda hem, jag ska köra henne till centralen vid elva tiden, sen går hennes buss hem till Sthlm igen. Det har verkligen varit kul att ha sällskap dessa dagarna, på något sätt känns det efteråt att det behövdes. Man märker alltid sånt när de börjar närma sig mot sitt slut. Vi har iallafall haft jätteroligt!
Jag saknar Cici, det har gått alldeles för länge i mellan vi sågs sist, mycket har hänt just nu men snart ska vi träffas. Eftersom hon går i skolan har hon lov i februari, då jag fyller år! Hoppas på att vi kan ses den veckan. Nu ska jag äta, det blir vitlöksbiffar med potatisgratäng.. Jag ska njuta sen fortsätta med min make up som just nu är halvfärdig. Har ingen aning om vad det blir för outfit ikväll, får slänga ihop något.


Jag publicerar mina "modellbilder" en gång om året, here you go!
Sånt bjuder jag på... Ibland!


Bild från igår, peace!

Puss? HAAH, Så kan det gå när det är två blixtrar på kameran..
Ser ni att jag lyckades fixa strumpbyxorna med hålen i?
Matchade med silvriga leggins under


I'm gooooood! Igår i Malmö


ACE VENTURA PÅ KANAL 5, HELL YEAH!!

Bijit Jons

Hur många gånger man än ser denna filmen blir man aldrig uttråkad!
Denna rullen ska jag och Matilda njuta av nu.

Älska Bridget



Säg någon som inte tycker Bridget är underbar!?
Denna film passar i alla lägen, jag älskar det!

Never know how much I love you, never know how much I care. When you put your arms around me, I get a fever that's so hard to bear

CHRISTINA AGUILERA
Show på "The Roxy" 2002 med Pussycat Dolls




 Wanna get dirrty?

Dagens fråga

Kall eller varm O´boy?

Jag föredrar kall, RIKTIGT kall ska den vara!

Saturday

Gooooodmorgon! What's up today?

För mig blir det en lång frukost sen uppfräschning.
Möjligtvis redan en rulle såhär mitt på ljusa dagen, vädret suger ändå så why not!?
Jag och Matilda drog ut igår ändå, vi hade riktigt roligt.
Tror jag kör på samma ikväll igen! Sarah ville ut och Nina är nog också på..


From today


Väntan på bussen...


På tåget till Malmö



På BK's toilet

Hemmakväll vs. party?

Ni har väl inte missat Christinas senaste låt? Love it, superskön, mysig, härlig lång låt... Helt underbar musik! Den är soundtrack till den nya filmen "The spirit". Ren avslappning, man är i en helt annan värld av att höra låten.. Lyssna jag lovar er. Ni kommer älska den.

Nu är vi hemma från Malmö, snacka om en hel dag dock shoppade vi inte alls mycket utan tog det lugnt och satt och åt länge. Det var jättemysigt men kallt som fasen. Jag köpte mig en grå sliten kort fuskskinnjacka från H&M som är så snygg, vet inte om jag vill behålla den dock eftersom jag har av princip att endast köpa äkta skinnjackor då de håller mycket bättre.. Usch nu låter jag som en djurplågare men, jag tänker verkligen inte så att jag inte kan ha en fuskskinnjacka bara för att det inte är ett djur. Verkligen inte! Utav av att de håller bevisat längre och slits inte på samma sätt som en i syntet.
Nu ska jag och Matilda göra lite gott att äta, köpte jordgubbar, vindruvor och té på maxi nyss, det är ju Let's dance nu.. Blir TV kväll idag, vi som skulle ut.. Haha, too tired! Jag kollade in min skola idag också, väääääldigt fint och mysigt ser det ut. Längtar till måndag!! Ofta man längtar till en måndag?


Tschüs!


Denna bjuds på!
Lägger upp fler bilder från idag lite senare..
kom på just precis att december av min årsresumé är kvar!

Its all your fault

PINK


I feel like we could be really awsome together....

Freeeeeedag

Godmorgon på er... Jag och Matilda är lagom trötta från gårdagen/natten. Vi fick nämligen för oss vid halv ett att gå ut på en promenad, vi snackade om allt och ingenting, allt som bara kom upp i huvudet. Det var skönt, vi gick säkert i nästan två timmar sen kallade sängen när vi kom hem. Nu ska vi åka till malmö en sväng, kommer vara iväg halva dagen så uppdateringen lär bli seg eftersom jag fortfarande inte kan mobilblogga, de kommer aldrig fram till bloggen. Jag försökte faktiskt för några dagar sedan men det hände ingenting, tyvärr! Jag ska kolla bla min skola och lite så idag, Matilda ville även åka och utforska Skåneland!
Ikväll blir det utgång, vi får se hur vi löser det där eftersom Matilda fortfarande bara är 19 och det är nästan 20 överrallt på alla uteställena här i Helsingborg, dessutom är det löning och svårare att komma in. Men vi får försöka! Nu ska jag börja göra mig i ordning, är lite sen på det vi ska nämligen ta bussen om en halvtimme. Hörs när jag är hemma igen!

Puss & Kram


Kvällens fråga

Vad är ni sugna på just nu?



Jag är sugen på en plain bagel som bara den.... Mwah!

Was?

Sitter och kollar igenom gamla inlägg så hittar jag detta opublicerade..
Jag vet ju då inte vad vi är hysteriska över, Cici.. Du minns inte?
Smilisar är inkluderade på msn dock borttagna här!



CECILIA säger:

Jag måste bara säga ............


CECILIA säger:

KHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAH


CECILIA säger:

jag vill skratta tills jag dör


CECILIA säger:

tyvärr väcker jag alla då så jag blir tvungen att kväva skratten


CECILIA säger:

fyfan


miirre.se säger:

HAHAHHHAHHAHAHAHAH


miirre.se säger:

jag vet

CECILIA säger:

alltså


miirre.se säger:

HAHAHAHA.. det är så SJUKT KUL


CECILIA säger:

HAHHAH


miirre.se säger:

när jag såg de ja bara


CECILIA säger:

hahhaahhahahaahahhahaahhahahahahhahaahhhhaahah


CECILIA säger:

HAHAAHHAH ELLER HUR?!? :


miirre.se säger:

la mig på golvet!!!!!!!!!!!

Förstår inte vad det var som var så hiiiiimla roligt, stör mig på det!!


Adam Tensta på Hotellet i Nässjö våren 2008

Rammstein "Stirb nicht vor mir"

Tro de eller ej men Rammstein är grymma på ballader också!
 Här är en väldigt fin låt. Lyssna och ta in musiken! Den är underbar..
Jag vet att jag har några Rammstein läsare, träd fram! ;)


Engelsk översättning och tysk text finns på herzeleid

Baby you're so unusual, didn't anyone tell you?

Tre saker ni inte visste om mig...


1.
När jag var liten sisådär en fyra, fem år så plockade
 jag upp tuggumi från marken och åt dem.

2. jag blundar nästan alltid när jag borstar tänderna.

3. Innan Henke Larsson blev en känd fotbollsspelare
 jobbade han för min pappa.


Molle och Mirre - små trollungar!

And it works like magic for me






Pappa kommer vilken minut som helst och ska möjligvis borra upp mina hyllor (äntligen) som jag köpte på Ikea förra veckan. Mina grejer ligger överrallt och ingenstans som jag ska ha upp där så småningom. Idag får jag besök från Sthlm, min vän Matilda ska ner och stanna här tills lördag kväll så i morgon blir det en tur till malmö och sen utgång på kvällen. På lördagen blir det säkerligen slappt hela dagen efter en utekväll sen ska jag nog ut igen på lördag om det nu blir så. Ikväll ska vi träna, Matilda ville hänga på så vi ska gymma ikväll med Johanna. Var ett par dagar sedan jag tränade nu. Jag är ganska upptagen idag så uppdateringen kommer vara seg. Men jag ska ändå försöka få in "Tre saker ni inte visste om mig" och "Dagens fråga".. Igår satt jag uppe och skrev på en intresseanmälan som jag ska lämna in i lite olika butiker nu och försöka få extrajobb nu under tiden som jag går min make up skola.
På tal om att jag precis såg min hand så har jag blåmärke där för jag låg ner och bet mig i handen samtidigt som jag gjorde tatueringen i förregår för att ha ett ställe det gjorde mer ont på. Det hjälpte faktiskt! Fast nu gör handen ont och är lite blå.. Haha! Brittan's "Circus" på radion, ska höja och freaka loss sen blir det en snabbdusch innan pappa kommer. Klockan halv tre ska jag bege mig in mot stan för att träffa en vän över en fika innan Matilda kommer med bussen.

Puss!

I have to say that...

...I've totally changed my mind about Rihanna! Hon har en grymt cool klädstil dock står jag hårt fast vid att hennes scenoutfits är too much som jag skrivit i ett gammalt inlägg. Men jag älskar hennes klädval både privat och på awards även på scen då hon inte har för slampigt på sig som det här! Den outfiten är för mycket, passar inte hennes musik eller image alls. Men det här däremot fungerar utmärkt på henne, en söt liten babydoll Rihanna samtidigt som hon fortfarande har rockchic i sig fast i lagom form! Jag vet om att många inte kommer hålla med mig om att de Rihanna bar vid röda mattan då de blev fotade med sina priser på American music awards 2008, att den outfiten är cpsnygg! Jag bara älskar alla kedjor och nitar på skinn korsett toppen, visst visar hon lite too much men det hon hade på sig då var väldigt ballt och det passar verkligen henne! Om jag vore känd hade jag inte tvekat att använda samma kläder denna kvinna gör, dock ej vissa av hennes vulgära scenkläder som sagt.. Är man känd så är man, man går inte i den korsett toppen på ett uteställe här direkt..





Woow, allt var visst svart! Men ni känner ju mig.. Jag ÄLSKAR svart, kommer alltid att göra!
Rihannas kläder faller mig absolut i smaken!
Black is the shit!

Lady Gaga ska INTE till Gislaved!!

VIKTIG info för er som skulle dit!
Jag fick konstaterat idag från Universal music Sverige att Lady Gaga inte kommer spela i Gislaved den 21 februari, de stämde inte alls med USA kontoret tydligen. Jag vet att många av er är besvikna nu, lika så är jag! Detta är väldigt tråkigt. Hoppas hon kommer tillbaka till Sverige snart ändå. Jag tyckte att det lät konstigt från början att det var Gislaved hon skulle till och att ingenting stod på hennes officiella hemsida utan bara på ticnet och på gisleparkens hemsida. Jag tycker själv att det är dåligt av ticnet att inte få saker och ting uppkollat ordentligt eftersom sidan är officiell och man ska kunna lita på vad som sägs där stämmer... Tråkigt för alla oss som betalat och skulle dit. Jag har ingen aning om hur pengarna för biljetterna kommer återbetalas eller ej, det borde ticnet lösa, de brukar vara bra på sådant!


Här är två mail jag fick, för att visa er att det verkligen stämmer!
Sedan skrev dem också att "Det är definitivt av, de säljer dock fortfarande biljetter på ticnet!"






Lady, lady Gaga, when am I gonna see you live?

My new dance tattoo

"Dance like nobody's watching"
Texten står för alla mina tolv aktiva dansår och alla de kommande åren med dansen, kommer aldrig sluta dansa. Det är min drog! Den står också för alla de underbara åren jag kämpat mig igenom på tävlingarna och i danssalarna då jag dansade disco. Jag valde texten därför att det är ett av de finaste danscitaten jag hört de har följt mig de senaste fem åren då jag tävlat och de betyder vädligt mycket. Det är precis så att man ska dansa, som om ingen ser på, det är då man presterar som bäst! Jag valde stället därför att det är med fötterna man dansar och det hade kännts fel om jag placerat den på tex armen.. Jag är nöjd, den blev jättefin!


FRIDA "Mirre hjärta Tokio Hotel"

Här är intervjun/artikeln i FRIDA tidningen!



Många älskar Tokio Hotel, men få gör det lika mycket och intensivt som Mirre.
-De betyder allt för mig, jag vet inte vem jag skulle vara utan dem.


Innan Maria "Mirre" Alkefelt fick upp ögonen för Tokio Hotel förstod hon inte varför man sätter upp posters och plancher på väggarna. Idag får man leta länge om man vill veta vad det är för färg på hennes tapeter. Posters från bland annat tyska och franska tidningar trängs med egna fotografier och inramade autografer. Byrålådorna är fullproppade med Tokio Hotel tröjor, och CD och DVD-skivor slåss om platsen i bokhyllan. Bills egendesignade hodie och Georgs plektrum har en speciell plats - både i rummet och i hjärtat.
-Jag skulle bli galen om jag blev av med mina Tokio Hotel grejer, men som tur är har jag stor koll på var jag har allt. Det som betyder mest är mina autografer, de är jag väldigt rädd om.


En galen upplevelse

Mirre började lyssna på Tokio Hotel i September 2007, och sedan dess har hon gjort av med 50 000 kronor på sitt intresse. Och kärleken till bandet bara växer och växer.
-Jag kan inte se mig själv utan deras musik. De får mig att tänka positivt och fortsätta framåt oavsett vilken situation jag hamnar i. Deras musik gör mig upprymd och jag gör saker jag kanske inte skulle göra om det inte vore för dem. Jag är väldigt tacksam för det de ger mig och jag tror de stöttar mig omedvetet. Ibland slår det mig att jag kanske inte hade klarat av en viss sak om det inte vore för Tokio Hotel.
Första gången Mirre såg sina idoler på rikitgt var hon i Kanada. Hon och en vän reste över halva jordklotet för att få se dem spela på en lite klubb i Toronto och medverka i en TV show med knappt 100 fans i publiken. Sedan dess har hon hunnit med ytterligare 7 TH-resor till bland annat Tyskland, Holland, Frankrike, Schweiz och England. (det var ingen konsert, det var EMA).
-det är det bästa jag någonsin gjort, en helt galen upplevelse. Men alla TH-relaterade resor är helt oförglömliga, och det bästa är att det blir fler!


Bästa festen någonsin

Det finns ytterligare ett tillfälle som får det att pirra lite extra i magen på Mirre. Efter en gala i Tyskland gick hon på efterfest och dansade under samma tak som killarna hela natten.
-Jag och Bill bytte många blickar under kvällen, och precis utanför toaletten så krockade vi med varandra när vi kom ut från varsin dörr. Det var absolut den bästa festen i hela mitt liv!
Mirre lägger ner otroligt mycket tid på sitt intresse, och hon beskriver det som att jobba gratis för sig själv. Hon har ett stort utval av forum och bloggar som hon går igenom varje dag i jakten på nyheter om sina favoritkillar.
När hon var upptagen med sin egen flytt till USA och inte hann uppdatera sig så ofta som hon ville hade hon ordnat så att hon hela tiden fick sms med det senaste skvallret.
-Jag är så insatt att jag inte ens inser det själv. Mamma brukar knacka mig på axeln och säga att det räcker nu, men för mig räcker det inte, intresset har växt till en stark kärlek. Det kanske låter löjligt men det är sant.


Du är knäpp

Mirre tror att de känslor ett Tokio Hotel fan har inom sig inte går att förstå om man inte delar samma intresse. Vissa tyckte till exempel att hon var knäpp som åkte ända till Kanada för att få se dem, och många kommenterade i hennes blogg och ansåg att det var dumt att lägga så mycket och energi på en TH-resa. Men hennes familj och vänner stöttar henne i allt hon gör, och hennes morbror är speciellt förtjust.
-Han var likadan när han var ung så han är stolt över mig och att jag tar chansen.
Självklart kan Mirre nämna tusentals fördelar med att vara ett Tokio Hotel fan, men en av de bästa är att hon fått så många vänner.
-I början pratade vi nästan bara om Tokio Hotel, men efter ett tag kom vi på att vi hade mycket gemensamt. Nu har jag till och med varit på semester med en tjej som jag träffade genom TH.

En perfekt ung man

Mirres högsta dröm är att få träffa killarna privat. Och hon är övertygad om att hon skulle klara av att behärska sig och inte flippa ur.
-Det skulle vara en häftig upplevelse, och det vore så kul att få reda på hur de är när de inte jobbar. Självklart skulle det pirra i magen, men jag klarar av att vara i samma rum som dem utan att svimma eller tappa talförmågan, och det är jag glad över.
Allra gladast skulle hon bli om hon fick träffa Bill.
-Alla är mina favoriter på olika sätt, men Bill har alltid varit på topp. Jag fastnade för honom första gången jag såg dem eftersom han är så speciell. Han vågar ha sin egen stil trots allt skitsnack, och jag älskar hur han klär och sminkar sig. Dessutom är han väldigt lång, smal och vacker. En perfekt ung man helt enkelt - som jag absolut inte skulle tacka nej till.


Tack till pandra_87 @ tokiohotelfans.se
Som tog sin tid att skriva över artikeln.


Mittwoch

Glöm inte att köpa FRIDA tidningen i morgon då jag är med i en intervju om min relation och kärlek till Tokio Hotel och om alla mina äventyr som konserter, klubbspelning, TV show, galor och efterfester... Missa inte de numret, ett helt uppslag varav två sidor! Vissa av er har redan fått tidningen, ni som prenumererar eller fått in den en dag tidigare i butik!

Jag vaknade av klockan vid åtta tiden, ringde läkaren och väntade i telefonen... Väntade och väntade.. Väntade! Kön försvann aldrig så jag lade på efter drygt tjugo minuter, jag höll även på att somna av att vänta på min tur. Jag vaknade sen igen en timme senare och ringde igen men då var det fortfarande kö så jag sket i det helt. Jag har fått en tid på tisdag som jag fick i förregår men anledningen till att jag ville komma tidigare nu är för att det har blivit värre, jag har en leverfläck som blivit skavd och lite har gått av från den, igår började den blöda ganska mycket och jag blev orolig. Ni vet jag som är hypokondriker också, inte så jävla lätt det där! På tal om hypokondri så tänkte jag skriva om det snart, kanske idag om jag känner för det. Det är ett viktigt ämne tycker jag, många lider av det och håller det inne, samtidigt för det är en känslig sak men också för att det kan vara pinsamt att berätta för många förstår inte vad det är, kan vara bra att jag skriver och berättar om vad det egentligen är för något!

I morse när jag vakna så sprang jag direkt till duschen och tog bort plastet från min tatuering, den ser jättefin ut, kommer fota den senare idag så ni får se hur den ser ut. Den är så fin!! Nu snart ska jag och mamma åka till maxi och handla, vi måste fylla kylen på nytt igen, känns som om jag tömt allting, haha.. Speciellt flytande honung som jag är helt beroende av att ha i mitt té, som tur är så är det nyttigt! Jag har faktiskt slutat med det "synliga sockret" helt, jag menar de som man själv häller på, på tex flingor eller i té. Självklart äter jag socker men inte alls lika mycket som innan! Nä om man skulle ta och göra lite nytta, mamma har fått halv ryggskott så jag ska hjälpa henne idag så gott jag kan med att handla och städa hemmet, mitt rum är också en mess! Måste städa och plocka undan för i morgon får jag besök från Sthlm av en vän som stannar till lördag! Party, malmö och mys blir det den kommande helgen!

Kuss

Illustration av Sofia

Blev glatt överraskad ikväll av ett mail från Sofia som gjort en illustration av en av mina bilder från i helgen.. Vad gulligt av henne, visst blev den ball!? 
TACK ♥


VB's best outfit

ÄLSKAR victoria's outfit här (visserligen är bilden gammal)... Skorna, handskarna, de 40-tals inspirerade strumpbyxorna, den långa korsetten med synliga trosor under, hett och med den vita korta jackan till, helt perfekt outfit! Måste bara säga att jag har alltid tyckt hennes tuttar är synliga sillisar på långt håll men här ser det sjukt snyggt ut! Hon passar även allra bäst i kort frisyr! Säg någonting som hon misslyckas med!? Hon klär sig extremt snyggt. Skulle aldrig tvekat att bära den outfiten, ever! LOVE IT! Kan snacka om hennes klädsel i evigheter, hon är helt klart en av de bäst klädda kända personerna nånsin oavsett på en photpshoot, rödamattan eller privat. You go Vic!



Nytatuerad

Syftet med vår runda idag var att vi skulle ner till tatueringsstudion för att boka en tid, då sa han att han hade i slutet på februari men jag ville inte vänta "så" länge, då sa han att han hade en tid idag. Jag bestämde mig sekunden efter att jag ville göra det idag. Han började med att rita upp osv sen placerade han mallen där jag ville ha den. Nu sitter den där, det är en textrad som betyder mycket för mig och har gjort sedan barnsben, då kan ni säkert gissa vad det är? Självklart är meningen med denna tatueringen om dans. Vad och var det är får ni veta i morgon när jag får ta bort plasten som är på. Ni kanske kan gissa vart jag placerat den? Jag blev VÄLDIGT nöjd med den och den tog endast 10 minuter att göra, först sa han att den tar upp till en timme att göra då blev jag jätte orolig men sen var han klar jättesnabbt. Han sa så självklart för att ha marginalen, beroende på om jag ville pausa i mellan osv. Men jag tyckte inte det var olidligt så jag körde på. Bättre de än att sitta i en hel timme och känna pain! Han hade faktiskt haft kunder som tagit en timme på sig för samma mängd text jag hade. Jag kan säga att detta stället sved en aning mer än nacken! Hahaa..
Nu blir det matlagning med mamma sen tv.. Hörs om ett tag igen.

Tschüs!

Före & efter

Do I really need to say anything?


Dienstag

Tack för alla tips med Miley coola leggins, jag ska ner på stan nu och köpa ett par och fixa dem. Jag vet sådana har funnits länge speciellt bland rockgängen. Jag har precis ätit frukost och ska snart ta på mig och gå iväg, mamma vill gå en lång runda genom stan sen upp mot norr, så det blir nog en lång runda, solen lyser så ut måste man! Många av er som prenumererar har redan fått nya numret av FRIDA som jag är med i, vad roligt att ni gillade det. Själv har jag bara fått läsa texten som skulle vara med lite snabbt men har inte sett alls hur det ser ut. Får ta och köpa den om två dagar då den kommer ut i butikerna.  Föresten, igår skrev jag åtta inlägg på hela dagen.. Det är inte illa pinkat! ;)
Just nu spelas Gaga på radion, hennes "Poker Face" tröttnar man inte på precis. Sjukt bra låt! Kul att ni gillade den lilla remaken på min design, själv diggar jag den!! Ikväll vill mamma dra med mig på någon slags träning men jag håller mig nog till min egna dans och gym.. Kanske blir en runda ikväll, får se om jag hinner hem från stan i tid. Nu ska jag göra mig i ordning och så. Vi hörs av om ett par timmar igen!

Puss!


Ny header och nya profilbilder

Tack sofia för en snabb renovering av min blogg!
Ny header och nya profilbilder! Det är så att när ni sätter muspekaren på min dansbild som är i sidan av profilen visas en annan bild av mig. Vilken finess! Jag hade det så i min förra design också men glömde att berätta för er hur det fungerade. Hur coolt är inte det? Sofia är bäst på design, ser framemot min hemsida till min make up portfolio som hon ska hjälpa mig med! Är väldigt tacksam över att hon ställer upp, tack återigen!! Denna gången struntar jag i bildlänken också, kommer ta bort det hädanefter, lika bra utan som med..







Mirre musst jetzt schlafen, bis morgen schatzi's! Gute Nacht ♥

Heidi Klum

HISS ELLER DISS?

Diss som fan från mig, fyfasen vad osexig bild på henne!
För osmakligt för att vara en modell som Heidi.
Pssst... Heidi, din bikini överdel är FÖR liten.. Carmen Electra copycat..

Bli medlem på Gratisbio

Som alla andra ska väl jag också försöka skrapa ihop lite poäng till min sida på gratisbio, för alla förstår det nu att det är personen som skriver inlägget om att "bli medlem här...." får poäng! Ni får iallafall gratis biobiljetter, ni som blir medlemar! Gå in och bli medlem här: GRATISBIO Ni som INTE är registrerade där än ta chansen nu, jag tog chansen och därför är medlem idag, man får mycket fint om man lycks få ihop tillräckligt med poäng! Och glöm inte, som som klickar er in via min länk får biobiljett helt gratis!! Promise you guys!



Kladdis

Just nu bakar jag och mamma kladdkaka, vi upptäckte mitt i allt att vi inte hade tillräckligt med socker så jag fick gå ner till "femman" på första våningen och fråga om socker, då hade jag två muffins bakade från igår i utbyte, hon blev glad och gav mig sockret.. Haah! Här bor det grannar som hjälps åt. Kom och tänka på "grannfejden" sjukt alltså, vissa har inget vett. föresten jag tar ett recept på "världens godaste kladdkaka" tydligen, får se om den blir så god som den ser ut då...

hela denna dagen har jag varit otroligt seg, kanske inte så konstigt eftersom jag gick upp vid åtta i morse och fick ändå ingenting uträttat hos läkaren. Jag somnade inte förän vid halv fyra i natt, varför vet jag inte.. Kunde inte somna bara, låg och vred mig i sängen i några timmar sen vaknade jag halv sex av en mardröm, så jag har sovit ca två timmar och vilat i en timme innan jag gick upp... Ska sova tidigt ikväll! Lyssnar någon av er på pang prego på P3? Sjukt roliga är dem, det är några komiker som snackar och allt där. En av dem som pratar är läraren "Geten" i Centralskolan som visades på SVT för ett tag sedan. För er som inte sett Centralskolan med Filippa Bark som blev känd från Melodifestivalen 2007 klicka här och njut av den roliga och torra humorn som är min favorit!

Nu ska vi fortsätta baka, film ikväll!
xoxo

I wanna hold em' like they do in Texas please?


Visst är hon vacker i sin mimipigg rosett på huvudet?
Lite mer än en månad kvar sen ser jag henne live den 21 februari
Tredje gången hon är i Sverige då redan! I love it...
(Bild: London)


"Poker Face" acoustic, live! Helmysig röst!

ÄLSKA Miley Cyrus...

...Balla tights, jag har länge velat ha sådana och jag har ägt trikåer i alla mina år efter all gymnastik och dansträning genom åren. Vet bara inte hur man får de coola hålen så bra, har ni något tips på hur man ska göra för att få dem så perfekt?


[email protected]

Ny bloggadress för er som vill kontakta mig på ett eller annat sätt, anledningen är att jag fick virus på den andra och kommer därför stänga ner den men jag har den kvar ett tag till och kommer påminna er om att ni ska skriva till denna nya istället för den gamla så tar jag bort den så småning om! Den nya adressen är alltså: [email protected] anledningen till att jag valde just den adressen är att det ska vara lättare för er att komma ihåg, det är nu samma som min bloggadress. Bra va?! Den gamla har jag kvar som bloggmsn, ni behöver inte adda mig om på nytt, msn fungerar fortfarande på den gamla bara de att jag får mycket virusbrev i inkorgen och skräpposten.

Montag

Om en vecka sitter jag i skolbänken igen, fast denna gången gör jag det för jag verkligen vill, då börjar jag make up skolan i Malmö. Ska bli superkul! Jag har längtat så länge.. Om en månad fyller jag 21 år, det känns bra faktiskt, först kände jag mig gammal men samtidigt blir jag bara 21, det är inte mycket och jag har hela livet framför mig. Det var inte förän jag fyllde 20 år som jag kände att mitt liv verkligen började på något sätt, jag kände mig redo för livet och somsagt, det har ju bara precis börjat. jag köpte biljetten till Lady Gaga's spelning för att fira mig själv lite, hon spelar ju bara två dagar efter jag fyllt år. Längtar!!

Idag vad jag och mamma uppe tidigt, vi skulle till doktorn för att kontrollera en sak men de hade stängt, hur kan en mottagning ha stängt en månad? Vi gick vidare till mammas privatläkare där jag fick bokat en tid istället för kontroll där, jobbigt att de inte har akuttider längre så man kan få det överstökat direkt. Nu fick jag tid om en vecka istället. Efteråt åkte vi till maxi och handlade en god frukost och några veckotidningar, så nu har vi precis ätit och pratat lite, ska börja göra oss i ordning för en runda på väla, tänkte kolla in cervera för jag har presentkort sedan studenten där... Efter väla blir det träning med Sandra, jag vill (och jag ska) träna varje dag denna vecka och fortsätta så framöver och vila på helgerna bara. Då kan jag dra till gymmet direkt efter skolan varje dag eftersom jag slutar relativt tidigt. Det blir perfekt! Om jag orkar varje dag dvs.

Kuss!

Forestfruit

Filmdags, vi hyrde tre olika men ser nog bara en. Idag blir det "The bridge", det är en tysk krigsfilm! Jag tycker om att se krigsfilmer. Just den tiden är en intressant bit, Hitlertiden! Jag vet inte varför men enda sedan man läste om de första gången i skolan har jag tyckt det varit väldigt spännande! Ikväll blir det även muffins,  och godis som på bilderna! Fick nyss höra ett "åhh, så goda" från vardagsrummet! Mina muffins är en succé! Haah.. I morgon ska jag och mamma upp tidigt, så det blir sängen efter filmen. Ha en mysig kväll!





saffranmuffins

Jag och mamma har precis bakat muffins med smak av saffran, just nu sitter vi och kollar på topmodel 11 som går på tv, snart slut! Lite senare ska vi åka och hyra en film men vi vet inte vilken än, kanske någon hitlerfilm, såg lite på hemmakvälls hemsida innan, de har fått in två olika som jag skulle vilja se. Denna dag är verkligen en slappe dag.. Det ska bli skönt att kolla en film bara och äta gott, speciellt muffinsen som är klara. Idag hinner jag inte göra den sista månaden av min årsresumé men jag gör den i morgon, då ska jag även fixa lite andra saker på stan med mamma. Nu ska jag se vem som åker ut i topmodel. Hörs av senare ikväll!

Puss & kram


Yesterdays make up and outfit






Jacka - H&M
Linne - Gina Tricot
Leggins - Gina Tricot
Handskar - H&M (avklippta)
Heels - Topshop

I feel so claustrophobic here watch out now you better disappear you can't make me stay I'll break away...


Guten morgen!
Bild på mig från igår innan utgång tagen av mum.
Nu ska vi äta frukost sen ska jag köra Sarah hem! Träning? Nej.. Sova? Ja!
Hörs när jag är hemma sen igen! Tack för igår, underbar kväll!

In your brown eyes

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, för mig blir det tivvan igen!
Vad tänker ni hitta på?



Honey yeah, it's no surprise
I got lost in your brown eyes

Mitt år 2008 - November



NOVEMBER


Månaden började fantastiskt, kanppt en vecka in i månaden åkte jag och Cici flyget till Manchester sen vidare mot Liverpool med tåget. Vi gick på europe music awards där och fick möjligheten att gå vip hela kvällen/natten. Jag är oerhört tacksam för att MTV gav mig denna möjligheten! Detta var ju fär att jag vann Christina Aguilera tävlingen. Här kan ni läsa min recension av EMA. Jag blev även intervjuad till MTV's hemsida om min EMA resa! Den kan ni se här
Jag införskaffade mig mina drömskor som jag älskar och min klänning dessutom som blev min! Bar den på galan och efterfesten. Fick min favoritring av mamma av designern Thomas Sabo. Jag såg den efterlängtade "saw V". Jag längtade efter att få se dem filmen i ett halvår innan den kom ut.. Redan sen fyran var ute eftersom man då visste att en femma skulle komma!
Jag fick min Christina CD på posten från cdon, hennes "Decade of hits" Äntligen!! Älskar den. Jag skaffade mig en "blogg msn" som jag förövrigt ska in på nu, det var väldigt länge sen så jag tänkte ägna lite tid där åt er.
"Caught on camera" trailern för deras nya DVD kom ut på youtube *Mirre goes wild*!
Jag och mina vänner festade som vanligt loss som vi alltid gör.. Jag åkte upp till min bästa Tirre i Umeå och hälsade på henne och såg hur hennes skola såg ut.
Min syrra fyllde hela 18 år!!


Jared och jag inne på efterfesten


jag i taxin påväg till galan


Jag på galan




Vår utsikt, helt amazing var galan!


En bild till av vår härliga utsikt, över killarna i Tokio Hotel




Jag inne på efterfesten


Cici och jag på efterfesten


Älskar er!


Julie och jag på efterfesten


Kinzi och Firren




Jag och Kenza på EMA's afterparty.. We do the dance, as always!


Redo för party








Min underbara ring



Topshop heelsen


En vanlig dag






Partydags


Ronja och Jag utanför tivvan innan hemgång


Min avskedsmiddag innan jag åkte till USA

I wanna kiss you but if I do then I might miss you babe

Jag, Nina och louise

sarah, jag, någon? Ninas rumpa och Louise

Sarah, jag, Nina, Louise

Sarah och jag. Snygga Nina och Louise bakom, haaah!

Stoffe

Louise galen, drar i mitt ben!

Jag i bilen påväg hem i natt


And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Guten Tag! Mår alla bra idag?
Gårkvällen började med att Louise kom hit till mig vid halv sju tiden och vi åt tacos, så gott det var. Kändes som om det var evigheter sedan jag åt det senast. Vi började så smått göra oss i ordning (det tog hela kvällen för mig att bli klar) Nina och Sarah kom någon timme senare och vi spelade musik, de drack, vi skrattade, snackade och hade det roligt! Vid tolvtiden körde Sarah först hem till sig och lämnade av Casey (hennes vovve) sen körde vi hem till Nina för hon hade glömt sitt leg, undrar hur man lyckas med det? Haaah! Vi kom iallafall till tivvan tillslut och var där vid halv ett, nu eftersom jag har tivolipasset gled vi in fort i vipkön. Undrar varför jag inte fixade det passet förra året!? Vi dansade heeela kvällen, fyfasen så roligt vi hade. Lite störigt dock, att ett par kom i mellan oss femton gånger och dansade och skrattade, medvetet. Sista gången de kommer mellan oss drar Louice tjejen mot sig som dansade med killen och trycker in hennes huvud mellan sina gigantiska titties, fyfan som vi skrattade, kvällens höjdpunkt! Roligt roligt... Synd att jag inte fick de på video! Hahaha! Kvällen avslutades vid tre och vi åkte hem.

Jag vaknade vid ett och kände att jag sovit bort halva dagen eftersom jag är bjuden på kalas hos Sarah och hennes två syskon som är tvillingar, de har slått ihop för att alla har fyllt år i december månad så de ska ha ett kalas tillsammans, jag vet inte riktigt vilken tid men hoppas att jag hinner! Annars idag tänkte jag tränat eftersom vi inte gjorde det igår men de känns ganska omöjligt för jag vaknade så sent, ville ha varit färdigtränad nu egentligen. Får ta de i morgon istället. Nu ska jag ta mig en god frukost och sätta mig framför tvn och njuta till en film, de va länge sedan jag gjorde så till frukosten, förra året gjorde jag det jämt på helgmornar. Lite senare bjuder jag er på bilder från igår och en årsresumé (om jag hinner, men det tror jag!)... Jag har blivit helt hyper på att vi ska se Lady Gaga live snart, hon är en så ball artist, oh de ska bli sjukt kul, plus att det är på en nattklubb. Så som vi såg Tokio Hotel i Toronto, Canada. Samma sak där bara de att de hade inte öppet efteråt och innan och att det är 18 årsgräns nu när vi ska se Gaga.. Hörs av om en stund igen sötisar!

/Mirre

Jag igårnatt när jag kom hem!

L-l-l-l-llick you like a lolipop...

Nattvideo från mig och min babe Nina påväg hem i bilen, en kvart sedan! :)
Tack för ikväll brudar! Alltid lika kul. I morgon laddar jag bilder från denna kväll..!

Godnatt ♥

Mirre & Louise

Hej alla glada! Detta är snygga Louise ↓ (bilden nedan!) Mowhaha. Sitter på min älskling Mirre's dator & lyssnar på musik, Lady Gaga. Ikväll är det utgång med henne, Sarah & Nina. Nu tänkte jag bjuda er på några förtjusande bilder på mig & Mirre genom tiderna.



Mirre & Jag på stenåldern, kanske år 2004 om jag inte minns fel. Söta va?
 
Jag & Mirre på Elin's 20 års fest i april 2008.


Mirre är snygg en utgång förra året.


Vi ännu en gång, då Emelie fyllde 19 i somras.


Jag o Mirre under vår fulaste period i livet. HAHA! Ingen aning när detta var, har försökt förtränga...


Då jag slutade 1an i gymnasiet & Mirre slutade 2an. Alltså år 2006


År 2008 på maskerad. Jag var ängel (syns inte här, hm..) & Mirre pirat!

Hyllning till er...

Det är ni läsare som får mig att att fortsätta blogga, utan er så hade bloggen varit ganska död. Jag hoppas ni förstår att det är era kommentarer som gör väldigt mycket, statistiken är en sak men att veta vilka ni är, det är de som gör allting! Oavsett vad ni skriver så vet jag att ni läst och finns där, förstår ni? Att veta att ni läser tror jag är det viktigaste, att veta att ni uppskattar de jag skriver. Det är jätte roligt att få era kommentarer och jag känner igen många av er som kommenterar dagligen! Jag har "tjatat" på er att jag tycker kommentarer är roligt och det känns som om jag gör det nu igen men jag vill inte att ni ska kommentera nu bara för att ni känner att ni måste, det är inte de jag vill få detta att låta som utan kommentera när ni känner för de, vad som än faller er in... Ni är helt underbara som läser min blogg om mig och mitt liv, vad som händer och vad jag tycker om/älskar! Ni som läser ska ha en jättehyllning egentligen, det är inte jag som sitter och skriver min blogg utan ni som tar er fritid att läsa vad jag har att erbjuda.

Kramis!


We got the tickets!!



Gårdagens shopping
Morgontofflor från H&M 79:-
Linnen från Gina Tricot 129:- /st


Freitag

Hii Leute! Alles gut?
Jag vaknade för en liten stund sen, av att mamma dammsugar.. Jag måste ändå upp för jag och Johanna ska träffas och träna om en timme, det blir ett par timmar på gymmet idag oavsett om vi vill eller inte så måste vi för jag vill komma igång innan dansen så jag kan gå dagen efter träningarna där, hon tycker om att "döda" oss med sina styrke och konditionsövningar, men jag längtar verkligen tills dansen börjar, de är inte förän senare dock, i början på Februari!

Jag måste verkligen plocka i ordning på mitt rum men det är inte så lätt när inte allting är uppe, vi köpte några hyllor på Ikea som ska upp för jag har tagit bort mitt vitrinskåp och allting står hullerombuller överrallt på byron och golvet som ska upp på de hyllorna.. Aj, nu tjatar mamma att jag ska hänga tvätten, måste ändå kila iväg om jag ska hinna med allt idag. Kvällens planer är iallafall utgång med Sarah! Kolla in Cosmopolitans hemsida, där jag med på fyra snabb frågor om helgen!


Knutscha

Bilder från idag

Carro och jag

Eliin, Tirre och Gajic

Jag och Tirre

Mitt år 2008 - Oktober



OKTOBER

Denna månaden vann jag Christina Aguilera look a like tävlingen hos MTV och fick åka till Europe Music Awards i Liverpool med min vän Cici och gå VIP under hela kvällen, mer om de kommer i November! Det har inte "bara" att få åka till EMA utan att få äran att ha vunnit en look a like tävling där man är mest lik sin absoluta idol... Hennes video "keeps gettin' better" kom även ut och jag älskar den! Även massor av bilder på henne och hon åkte runt i och promotade. Vi planerade väldigt mycket med EMA resan, jag och Cici!
Denna månaden gjorde jag också ett inlägg om vad jag använder för mascara, det är många som frågat om vilken kan använder, kolla in de inlägget här! Piercade mig igen i örat en helix.. På tal om de har jag jätteproblem med den ena jag har i örat nu, den gör fruktansvärt ont. Hemskt är det!
Jag hälsade på Cici i Jönköping, vi hade vädligt mysigt med party och film. Var även på maskerad hos min vän Stoffe och var utklädd till pirat, gick med en av mina vänner som var ängel!
Köpte mitt namn halsband och började på mina böcker om alla mina TH resor, böckerna är köpta på Ö&B! Jag färgade också mitt hår rött, rödare än vad det var innan! Denna gången använde jag mig av schwarzkopf intensiv röd!



Jag vann!





Här mimar jag till "Reden" hos Cici i Jönköping!


Följt av bilder....






Min syrras heta dans


Namnhaldband hos bettiesgalleria.com


Min TH bok som jag är så stolt över!


Bilder på mig från denna månaden...


gud så rött hår.. Saknar de fakiskt! Men trivs i mitt bruna :)
 



Nina och jag


Samma kväll som bilden ovan!


Mina helix och min tragus, har även en rook i andra örat.
Det är den jag har problem med just nu, illa!
Rook ser ut såhär (lånad bild från google)

Mot stan

yep, ni får som svarade att de kommer från Höganäs i Skåne stämmer! helt otroligt egentligen!
Nu ska jag ner till stan med vännerna, kommer hem om ett par timmar igen. Vi hörs då.. Min årsresumé är klar, haha äntligen.. Lägger upp den senare så ni får se!

Puss!


Sant eller falskt?

De vita takplattorna på operahuset i Sydney kommer
från skånska Höganäs i Sverige?



Gissa på, svaret kommer i nästa inlägg!

"Vi hade iallafall tur med vädret, igen"


Sarah jag och HELT SJÄLVA i biosalongen igårkväll!

Sarah kom och hämtade upp mig igårkväll vid åtta tiden och vi körde till filmstaden för att se en film, vi var väldigt sugna på popcorn (även fast jag inte åt en enda) och bio igår förmiddags så vi bestämde oss för den svenska komedin "Vi hade iallafall tur med vädret, igen!" Sjukt jävla rolig film, torr svensk humor kan man aldrig få för mycket av, jag kan inte säga annat än att jag älskade filmen! Många av sveriges humorgäng var med och satte sprätt i filmen. Många roliga och naturliga scener, det är speciellt de jag gillar med svenska filmer att de är taget direkt från verkligheten! När vi kom in i salongen insåg vi att vi var helt själva där, bara jag och Sarah och vårt gottis. Vi skrattade och pratade som vi ville. Värsta lyxen, det kändes som om man hyrt salongen för en privat visning. Haha! Man kunde skratta och kommentera utan att behöva viska och tänka på att man störde någon...

Nu blir det frukost och tvtittande i soffan!
Ska ut på en promenad senare, till maxi och hämta våra Lady Gaga biljetter :D

Make Up artist

Nuuuuu.... Äntligen kan jag berätta!

När jag befann mig i USA skickade jag in en ansökan till Sveriges första officiella Make up utbildning som ligger på tre olika ställen i Sverige, de hörde av sig till mig och sa att de ville ha en telefon intervju eftersom jag befann mig så långt borta gick de bra. Efter en ganska lång intervju satt jag som på nålar när jag skulle få beskedet, jag hörde hur hon skrev ner på papper genom telefonen och till slut sa hon: "Dina svar är väldigt bra och du låter jätte engagerad i detta, dessvärre har klassen varit full i några månader nu men det finns en som nyligen hoppat av, jag kan ge dig chansen om du verkligen vill detta!" Jag blev så glad att kroppen hoppade ur skinnet ett par sekunder och tackade henne så mycket för de possitiva svaret!
Jag börjar make up skolan den 26 januari och de håller på ett par månader framåt. Jag kan knappt vänta på att få börja. Jag är så positiv och oerhört tacksam att ha fått denna chansen. Jag och sju andra elever ska gå tillsammans på make up studion i Malmö. Anledningen till att jag höll på detta så länge är att jag väntade på fakturan som skulle betalas. Jag har vetat detta i snart tre veckor och har varit SÅ nära på att skriva det många gånger.. Nu äntligen vet ni, det känns skönt! Jag kan inte fatta att jag ska få utveckla en av mina drömmar, att bli en stor make up artist.
Min största dröm inom detta yrke vore att få jobba med en berömd fotograf som 
David La Chapelle eller Ellen Von Unwerth. Det skulle också vara en dröm att få arbeta med en artist som Lady Gaga som inte är sparsam med sin make och har en speciell stil som faller mig i smaken... Ett ställe att arbeta på som bringar fram nostalgi vore att arbeta på danstävlingar och sminka dansarna inför tävlingarna, en stor önskan på listan! Att jobba backstage oavsett var har alltid varit någonting som jag fastnat för, oavsett miljö bara det har med kreativitet att göra och att jag får arbeta med människor och resa mycket. Skaparen för "Make up studion" sa att detta yrket är perfekt för en som mig vad hon fick höra utifrån min intervju. Blev jätteglad när jag hörde det från henne! Detta är mitt första men absolut inte mitt sista inlägg om make up och om min skola jag ska börja på snart! Gör även en ny kategori "Make Up" Som jag längtat efter detta, äntligen!!



Svaren... Del 2

Jag har precis kommit hem från bion med Sarah, därav seg uppdatering! 
Här är svaren del 2! I natt kommer ett inlägg till, nu ska jag kolla en film till,
ska kolla klart  på Wallander som vi såg lite av i gårkväll och i morse!



Har du varit i luleå någon gång? :)
Svar: Nej, det har jag inte. De närmsta jag kommit är Umeå :)


Tror du Bill och Andi e ihop?
Svar: Haha, vilken fråga.. Nej det tror jag verkligen inte!!


Hur många läsare har du per dag?
Svar: Varierar mellan 1500-1700 unika, enligt bloggens statistik.


Hur har du fått till din coola stil? inpiration från något håll?
Svar: Jag följer inte något mode eller har ingen inspirationskälla, endast migsjälv och köper de som är bekvämt och snyggt!


Hur blev du tillsammans med din första kille? <33
Svar: Jag hoppas du menar mitt ex, för min första kille hade jag när jag gick i femma och det kan man inte räkna som seriöst precis. Iallafall, jag och mitt ex träffades på en fest och de visade sig att vi hade gemensamma vänner. Så hittade vi till varandra!


Vad använder du för mascara?
Svar: Svarat ovan, Loréals mascara!


Var e du född?
Svar: Jag är född i Sverige!


Hur bra vänner är du och Kenza?
Svar: Konstig fråga, vi är vänner. Vi har rest mycket och träffats många gånger! Vänner helt enkelt!


Vad heter du i andranamn?
Svar: Anna


Man får ju välja att plugga ett till språk i skolan. Vilket språk valde du?
Svar: Går du i högstadiet eller gymnasiet? Jag fick välja ett extra språk i gymnasiet och det blev Italienska.


Hejj mirre jag vill fråga 2 frågor, så här kommer dom... Hur började du gilla th.. Hur länge har DU GILLAT DOM ??
Svar: Min syster fick mig att upptäcka deras musik, sen var jag fast. Sedan slutet på augusti 2007!


Vilken mobil har du?
Svar: Samsung u700


Hej Mirre! Jag har tre frågor till dig... Vad vill du bli i framtiden? :) Hur länge har du lyssnat på Tokio Hotel? :) Kan du se dig själv med någon i Tokio Hotel i framtiden (som ett par)? :)
Svar: Yrke är svårt, svarade på de innan. Jag har så många drömyrken... Sedan augusti 2007. Om jag kan se mig själv med någon av dem? Haha, möjligtvis!


Läser du några bloggar? Isåfall vilka?
Svar: Läser mina vänners bloggar som är länkade till vänster!


Går du på universitetet?
Svar: Nix..


hmmm hur mår du? :) vad jobbar du med, eller har du ett jobb?
Svar: jotack.. Trött förtillfället men det är helt okej! No work! Söker..


Vilken är din favoritlåt med TH?
Favoritlåt med Christina?
Svar: Christina's "Soar" och TH's låtar är SÅ svåra att välja mellan, olika låtar för olika betydelser! Men "Heilig" är speciell.


Vad har du för planer inför sommaren -09?
Svar: Jag har mycket jag vill göra men planerar ingenting förutom lite resor som är halv planerade än så länge. Eftersom man vet ingenting hur man har det med jobb osv i sommar!


Varför pratade ni inte med TH på flygplatsen när ni hade chansen? :O
Svar: Killarna var stressade och jag kännde inte för att gå fram och "störa" dem, som sagt.. Klart man ångrar de lite men vad ska man göra!? Hellre vara tyst än att få ett nekande av deras säkerhetsvakter!


Hej! Hur länge har du gillat Tokio Hotel? Vilken var den första låten du hörde? Det sägs att du och Kenza träffades genom en Tokio Hotel sida, stämmer det? :D De va typ mina frågor, kommer inte på nått bättre :D
Svar: Sen augusti 2007, det var "Monsoon" & "Heilig" som var de första låtarna ja hörde. Det stämmer att vi togt kontakt med varandra så!


Vad är du villig att göra för TH? utan om attresa jorden runt
Svar: Svårt, svårt.. Det beror på. Jag hade aldrig kunnat gå för långt så att det drabbar någon mer än migsjälv!


Ge en ledtråd vad överraskningen handlar om?
Svar: Kreativitet!


Kan du sjunga? lägg upp et klipp ngn gång isf? =)
Svar: Jag, sjunga? HAHA! Förlåt men jag är så dålig att jag tror att jag är bra.. Nej men.. Jag kan inte sjunga bra. Min syrra kan däremot!!


En hög önskan?
Svar: Att vara dansare för Christina Aguilera!


Skulle du hellre vilja se ut som... kenza än dig själv? Du är väldigt vacker =)
Svar: Nej, jag är nöjd med migsjälv och mitt utseende! :)


Sett ett spöke ?
Svar: Nix, inte sett ett direkt men varit med om en grej som handlar om spöken!


Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? :P
Svar: Så svår fråga, speciellt till en som mig som har så mycket jag vill göra och tar allt som de kommer. Men jag är förhoppningsvis bosatt någonstans där jag trivs och känner mig hemma med ett jobb som jag trivs med.


Kallas du för Mirre eller Maria av din släkt/familj? ;) Ha det bäst, jag verkligen älskar din blogg!! =D
Svar: Nej, inte av alla.. Min mamma och syrra säger Mirre när de känner för det. :)

Svaren... Del 1

Jag funderar på en grej. Jag ska snart bli Au Pair och jag undrar hur du gjorde med hemlängtan dom dagarna du var i USA? För jag vet att jag kommer sakna min familj och mina vänner en massa men samtidigt vill jag vara med om den enorma upplevelsen det är att få vara utomlands ett år. Dålig fråga kanske, men jag vet inte vem jag annars ska fråga.
Svar: Hemlängtan kände jag inte av direkt, ett tips är att inte ringa så ofta som man vill utan att försöka hålla sig till ett samtal om dagen om man nu känner att det är lagom till en början. Sen kan man vänja sig av med att kanske bara prata två eller tre gånger i veckan efter ett tag. Att skriva mail är jätte roligt, jag fick många mail varje gång jag öppnade min inkorg på morgonen, det var kul att läsa dem. Man kom bort lite från vardagen i USA, förtillfället. Ta med dig någonting som betyder mycket för dig, det kan vara en sak, en talva, ett gosedjur.. Vad som, det hjälper också!


Vad använder du för smink?
Svar: Jag använder Loréal's "infallible" fountadion, Loréal's "intensifique" och "cil architecte" mascara samt en kajal från Lancôme. Detta använder jag även till min fest make som grund.


Hur fixar du håret? använder du någon speciell hårprodukt för att få håret så rakt eller är ditt hår rakt?
Svar: Efter att jag har plattat mitt hår använder jag bed heads prudukt "small talk" (lila). den är bra för att få ner frisset efter att ha plattat de. Efter att jag ha duschat använder jag "ego boost" som också är från bed head. Samt ett hårspray, även de är från bed head.


Något jag vill veta - hur ser kärleken ut för dig? Vad händer i ditt liv på den romantiska fronten och gillar du killar eller tjejer eller både och?
Svar: Just nu har jag ingen kille i mitt liv, jag känner att jag trist bäst ensam. Jag hade pojkvän i två år som tog slut för 1 och ½ år sedan. Klart man saknar en kille ibland men singel är skönt att vara! Det är killar för mig!


E det inte så att du e kompis med Kenza elr tar jag fel? I så fall, hur länge har ni varit kompisar?
Svar: Ja, det stämmer. Vi har haft kontakten sedan januari förra året.. Det är ganska exakt ett år sedan nu faktiskt!


berätta vad det är du hållit inne! :D
Svar: Berättar snart, allt är fixat och klart, kan göra det senare ikväll men då får årsresumén vänta ju..


hej mirre ! tycker det är jättekul att läsa din blogg:) min fråga är, tjänar du något genom att blogga och hur har du lyckats få så många läsare? kram
Svar: Jag tjänar ingenting, än så länge! Mina läsare har kommit från lite överrallt, bla. att Kenza har länkat ett antal gånger och från olika forum..


Gillar du Christina Aguilera? Jag typ tycker att hon e min "idol" nu, hennes musik kan man inte tröttna på. Hennes nys låt "Keps getting better" tycker jag om jätte mkt.
Svar: Aguilera är min idol, jag älskar hennes musik



Varför denna obsession med Tyskland? :p Vad är dina planer för framtiden? =) Vad tycker du är mest attraktivt/ minst attraktivt på en människa?
Svar: Tyskland är både Tokio Hotel och Rammsteins hemland, och Tyskland får mig att slappa av på något sätt, jag älskar landet och dess kultur, speciellt maten!


hej miirre !
Jag undrar lite om tokio hotel. När ni var utomlands och kollade på dem,hur fick ni reda på att det skulle va en konsert där då? Jag har försökt kolla på alla bloggar och sidor med dem men hittar inget.
Svar: Bli medlem på http://tokiohotelfans.se Det är en av mina vänner som håller i det forumet. Där uppdateras all ny fakta, på svenska dessutom! :)


Hejsan Mirre.
Bor du själv? Tjänar du pengar på denna blogg? Har du många Tokio Hotel vänner från Skåne? Planer för framtiden?
Svar: Jag bor hos både mamma och pappa (de är skilda). Tjänar inga pengar, än så länge... Jag har Tokio Hotel vänner runt om i hela världen, men jag har några här i Skåne också! Jag tycker inte om att planera utan tar det som de kommer, självklart måste man satsa men samtidigt vill jag inte bli besviken på migsjälv och tar det som de kommer helt enkelt.


Måste få börja med en tråkig men behövande fråga, du har beställt skor från gojane om inte jag minns fel, är storlekarna US size eller UK?
Svar: De är i US, eftersom sidan är från USA och de har sitt sortiment där!


Min absolut största förebild är Christina Aguilera, har alltid vart det.
Vilken utav hennes låtar talar till dig mest? Om du endast får välja en?
Svar: "Soar" med Christina har alltid varit den låten som betyder mest, alla hennes låtar har en speciell betydelse men "Soar" är speciell för mig.


Vad är dina framtidsdrömmar? och om du fick välja vad du ville, vad skulle du jobba med då?
Svar: Det finns otroligt många drömjobb men ett som jag kan avslöja är att jag vill arbeta inom polisen, vara högt uppsatt som kriminalare eller hundförare.


Jobbar du eller inte? om inte hur har du råd amed alla dina resor?
Svar: Jobbar inte just nu, håller på att söka. Hur jag har råd eller ej angår endast mig själv, jag pratar aldrig pengar!


vilken linje gick du på gymnasiet?
Svar: Jag gick samhälle/samhälle, en tråkig plugg linje men om man inte är hundra på vad man vill bli så är det en bred och bra linje att gå!


Är ditt riktiga namn Mirre? :)
Svar: Nej, det är mitt smeknamn.. Jag heter Maria!


Har du några tips på lite roliga bloggar :D
Svar: En rolig blogg, svårt.. Perez Hiltons blogg är rolig och intressant om man tycker om att läsa om kändisarnas liv i Hollywood. Jag läser endast mina vänners bloggar annars! Ibland händer det väl att jag klickar runder, men inte ofta.


Hej:) Gillar din stil väldigt mkt, och har sett dina super snygga skor från Gojane, och jag vet att du har förklarat förut men hittade inte inläggen, men skulle du kunna förklara storlekarna, frakten och sånt därifrån igen?:)
Svar: Storlekarna är som vanliga här i sverige, jag har te. 36 i converse och 37 i dem från gojane. Frakten är ca 300:- och tullen 400:- Skorna är superbilliga så det är värt alla pengarna!


Går du i skolan eller kanske jobbar du? Varför slutade du med dansen? Dricker inte du alkohol? Jag vet att du länkade till ett inlägg där man kunde läsa det, men jag förstog inte om det var för tillfället eller om det var för "alltid
Svar: Jag slutade bara med att tävla, dansar fortfarande men inte på samma dansskola. Nej jag dricker inte alkohol, det är svårt att säga att jag aldrig mer kommer dricka alkohol eftersom man aldrig vet om man råkar få i sig osv. Men jag kan säga att jag inte ska dricka mer.. Men man kan aldrig säga aldrig! Jag kommer inte dricka alkohol självmant!

Ask me a question!

Ta chansen att vara lite kreativa, kom på en riktigt bra fråga, en fråga ni verkligen vill veta!
Fast det är kul att svara på alla frågor ändå! Ni kan fråga fram tills jag är hemma igen, dock vet jag inte riktigt när det är men jag publicerar svaren ikväll någongång, bara frågan & svaret utan ert namn det blir mycket lättare för mig att göra så. Ni ser ju ändå vilken fråga som är er! Visst!? :) Ställ frågan i detta inlägg, i kommentarsfältet!



Nu är jag hemma och ska skriva ihop alla svaren! Läggs upp senare.. :)

Mittwoch

Godmorgon!
Jävla mardrömmar.. Kommer inte ihåg vad jag drömde men jag har haft mardrömmar nu igårnatt och inatt, hemskt är det! Så kan man inte somna om sen heller. Nu har jag och mamma precis ätit frukost framför TVn, vi kollade halvklart på wallander, mamam kollar fortfarande men jag hinner inte, jag ska ner till stan och fixa naglarna, nu har jag haft dem i två månader, sinnes! Att de kan hålla så länge förstår jag inte, även att jag haft samma lösnagel tre gånger. Nu ska de göras om helt och hållet. Ska bli skönt! jag kan inte leva utan dem, okej.. Lite att ta i kanske men jag känner att jag är väldigt beroende av att ha dem hela tiden och göra om dem när de behövs. Nu har jag haft lösnaglar till och från, från början i högstadiet fram till andra året på gymnasiet sen från de har jag haft det konstant fram tills nu, visst ibland har de gått av och man har gått utan naglar i ett par dagar, men det dröjer inte länge tills jag gör om dem då igen!

Efter de ska jag och mamma gå lite i stan och mysa, tänkte kolla på electa om de har en bra rengöringstvål och en bra ansiktslotion, jag behöver verkligen de, sist jag var på ansiktsbehandling där blev de chockade över att min hy var så fin för att använda lactacyd (vilket jag använder dagligen) och att jag bara tar doves lotion i ansiktet som är till kroppen egentligen. Jag har aldrig varit mån om mitt ansikte, det är kanske på tiden att man brukar allvar med det! Innan jag beger mig till stan tänkte jag ha frågestund, det är några av er som ville att jag skulle ha det, så varför inte ta tillfället i akt och ha det för er skull! Ni vet, jag tycker om er så mycket :)

/Mirris


Soon I got a confession

Jag måste bara säga att det är otroligt nära nu, ni får SNART veta hemligheten jag hållt inne SÅ länge. För länge eftersom jag sa att ni skulle få veta de förra veckan men så är det när posten inte kommer när man vill. Anledningen till att jag skriver detta är att jag fick ett telefonsamtal igår som ville få bekräftat av mig att "det" stämmer och hon som ringde skulle se till att posten som jag behöver skickas omgående. Så kan de gå, lite missförstånd emellan! Jag får detta att låta som värsta grejen och när jag väl berättar de kanske ni tänker: "åh, de va väl inget" eller "Lönt att hålla på detta!" osv, osv... Eller vad vet jag? Det är kanske bara som jag tror att ni kommer tänka så, hoppas ni blir glada för min skull iallafall för detta är någonting jag verkligen, verkligen vill. En sak till, bara för att jag älskar Tokio hotel, Christina Aguilera och Rammstein behöver det absolut inte betyda att det har någonting med dem att göra utan det finns mycket annat i livet man älskar! :)

IKEA stuffs & andra avenyn

Jag och mamma håller på att sätta ihop allting vi köpte idag på Ikea, et tar långt tid kan ni tro men jag älskar ändå Ingvars idé med att sätta ihop allting själv , det blir så himla mycket billigare då! Nu är skrivbordet snart klart och stolen satte jag ihop själv, den var superlätt.. Kommer fota sen och visa er hur det ser ut. Jag behövde verkligen ett skrivbord till min laptop, jag kan inte sitta och ha den i sängen eller sitta vid köksbordet, så det blir perfekt! Jag köpte en isbjörn också, ni som varit på Ikea på sista tiden vet säkert vilken jag pratar om, inget snack om saken den skulle jag bara ha! Hehe.

Om ett litet tag är det andra avenyn och vi ska sitta bänkade framför tvn med ostbricka som vanligt, som vi alltid gör framför den serien, förut gick de på söndagar men nu tisdagar, inte så stor skillnad egentligen men vi satt alltid och smygkollade på resten av avsnitten som fanns på deras hemsida redan direkt efter de första avsnittet gått på TV.
Jag hinner kanske fixa med min årsresumé senare, efter jag och mamma kollat TV och snackat lite, jag har ju inte träffat henne nu när jag varit hos pappa förra och lite av förrförra veckan. Annars får ni den i morgon, I'm sorry! Men det går väl bra!? :) Nu ska jag springa ut i köket och kolla så att mina spagetti inte kokat över, är så hungrig nu. Hoppas ostbrickan går ner sen också, hihi! Efter AA fortsätter jag med rummet, det kommer ta ett bra tag.

/Mirris


Lady Gaga live

Wiiho.. Jag har köpt våra biljetter nu! Vi ska se Lady Gaga live i Gisleparken, Gislaved lördagen den 21 februari, insläpp 21.00 och hon kommer ut på scen kl 23.30! Ska bli så spännande att se henne live. OBS! Det är 18årsgräns. Biljetter finns att köpa på ticnet.se (sök bara "Lady Gaga"). Det är inte alls långt för oss att köra dit heller eftersom det ligger i Småland så vi tänkte bila. Lättare, så an kan bara åka hem sen på natten. Vi är ändå nattugglor! Hehe. Först när jag hörde att hon skulle spela i Gislaved skrattade jag eftersom det är en håla.. Men Gaga säger att hon älskar Sverige så vad ska man klaga på. Det ska bli riktigt roligt!

Jag ska slänga i mig någon snabbt att äta sen ska jag packa ihop mina grejer och åka hem till mamma igen, vi shoppade loss på Ikea idag, även på rusta så jag har mycket att göra när jag kommer hem, vi köpte bla. Ett skrivbord till mitt rum, en matta och lite småprylar som behövdes. Ska bli skönt att fräsha upp lite i mitt rum. Jag ska även köpa en ny sängstomme senare, jag hittade en snygg på Ikea men eftersom vi inte hade någon plats i vår lilla bil så får vi ta det nästa gång vi åker dit. Ikväll är det andra avenyn på SVT1, som jag längtat och nu är det tom. 45 min avsnitt, yey! Jag har föresten problem med att ladda upp bilder som tidigare varit uppladdade, tänkte på min årsresumé av oktober, om jag får rätt på de kommer den upp senare annars när jag fixat det med bilderna!

Kram!


Lindsay Lohan Fornarina Spring/Summer 09

Fan vad jag ÄLSKAR Lindsay, hon är alltid så snygg.
Skulle inte tackat nej till hennes garderob precis!

Här är hennes senaste shoot,
denna gången för Fornarinas vår och sommar kollektion.


Nu ska jag hämta upp mamma för en shoppingrunda! Hörs om ett par timmar igen :)

Dienstag

Igår somnade jag faktiskt innan tolv, tror klockan var halv tom när jag somnade. Riktigt skönt! Hoppas nu att jag kommer in i rätt tidszon. Vore skitbra, för jag kan inte vara uppe halva nätterna, det fungerar bara inte. Just nu spelas Britneys - Circus på MTV, vet inte men jag bara älskar hennes senaste album. Det är någonting speciellt med det. Gillar inte henne men musiken är bra. Tror starkt på hennes förra producent som sa att hon inte var redo än för en comeback. Det är för tidigt, tänk om hon skulle ställa in hela sin turne?
Glöm inte att skriva in vilka ni är som läser min blogg, jag vet att där är flera, flera hundra till som inte skrivit in där, vissa av er kanske inte vill och de respekterar jag. Men ni som missat inlägget kan klicka här för att komma till de.

Idag ska jag och mamma en snabb runda på väla, Ikea och rusta. Jag och pappa var på rusta igår och jag hittade en supersnygg matta som jag skulle vilja ha i mitt rum hos mamma, den hade passat superbra.. Jag funderar på att rensa mitt rum LITE från min TH affischer, inte för att jag är mindre fan men jag vill bara ha svart/vita bilder och affisher i mitt rum. Fast egentligen har jag blivit lite mer avslappnad med färger på kläder, annars hade jag aldrig köpt den jackan jag hade på nyår.

jag längtar till alla konsertdatum kommer upp som jag vill gå på, jag vet att Tokio Hotel, Rammstein och Christina Aguilera ska ha turne detta året och jag längtar, längtar tills jag får se dem!! En jag också skulle vilja se är Lady Gaga hon ska till Sverige i februari på en club som har 18års gräns men jag vet inte riktigt än för det finns ingen som är intresserad av att gå riktigt. Samt Pussycat Dolls när de har sin "world tour" nu i början av detta året, tråkigt att de döper de till världsturne när de inte ens ska till någon land i Scandinavien.. Jag ångrar starkt att jag inte gick och såg Pink när hon hade konsert i Sverige! Hoppas man får se henne snart igen, man blir ju lite beroende av att gå på konserter nu när man gått så himla mycket på TH's konserter/spelningar.

Küsse


The K twins

Cameron vs. Drew

Cameron Diaz eller Drew Barrymore?




Själv tycker jag Cameron. Hon är hot, hot hot!!
Toppen som Cameron har skulle jag kunna göra mycket för.

Min års resumé av oktober kommer i morgon, jag är väldigt trött och ska sova alldeles strax tänkte jag. Som sagt sov jag inte många timmar i morse. Ska kolla klart på "Sexturisterna Venezuela" som går nu på femman sen ska jag krypa i bingen. Sov gott!

Miley Cyrus

Jag satt och surfade runt och hittade de nya bilderna från Golden glode awards på Miley. Antingen så har hon mega plumping lipgloss eller så har hon sprutat in restylane eller juvederm. Jag är skeptisk till att hon har läppglans som får hennes läppar att puta, men vem vet. Jag tror starkt att hon sprutat in i läpparna, av vad jag ser och har sett, ser detta ut som typiska fake läppar. Sorry Miley! Är hon inte lite för ung för de? Först tänderna och nu detta,  herregud tjejen är inte mer än 16 år.





Förövrigt så var hon söt i sin ljusa klänning!
Inte klanka ner på söta lilla Miley.

Happy 1st birthday baby Max

Idag fyller Aguileras & Bratmans son 1 år!
Grattis till lille baby Max Liron




Återkommer snart med lite kändissvaller, ska vi väg en sväng!

Take a look in the mirror...

... You are beautiful!

Jag tänkte börja med att skriva att ni ska lyssna på låten! Den är fin, speciell låt och man tar åt sig även fast det är Nicole som är drop dead gorgeous som sjunger så sjunger hon den ändå den till dig och hon förmedlar. Jag har fastnat helt för denna låten och lyssnar på den ofta. Hon har lyckats med denna helt enkelt, lika så som Christina med sin "Beautiful". Innan jag hörde deras senaste album trodde jag de var som de förra, osmakligt och tråkigt med covers. Men när jag sen hörde det kunde jag inte slita mig, jag gillar att de har lagt tyngden på ballader.
Och, du... Det är ingen som vet om du, tex du som är kille sätter sig och lyssnar nu, ingen! Bara du själv. Ta ett par minuter och ta in låten!


Montag

Guten Morgen!
Vilken natt.. Vi spenderade åtta timmar med Tokio Hotel relaterat igår, bla. deras DVDer och massor på youtube, det är alltid lika kul, ja ni ser ju klippet nedanför detta inlägget.  Jag vet inte om jag är trött eller pigg, ni lär ni märka om jag flummar för mycket i detta inlägg, då är jag antagligen trött och lider av sömnbrist. Jag spenderar inte många timmar i min säng måste jag säga, jag kan aldrig somna på kvällen/natten och jag vaknar tidigt sen halvsover fram till middag. Jag kan inte klaga på att jag fortfarande lever kvar i USAs tidszon eftersom det var ett bra tag sen jag kom hem, men det skulle inte förvåna mig eftersom vi vände på dygnet där också.
Vi kollade en snabbis på "Ice age 2" innan vi körde i varsin bil till McDonalds för frukost, de öppnar ju sju där så det var en perfekt tid för en frukost macka för Sarah som är på jobbet nu, stackarn! Och en perfekt nattmacka till mig. Undrar när jag ska komma in i rätt tid, svensk tid! Nog om sova och tid, sova är överskattat, det är konstaterat.
Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde inatt, vi hade himla kul åt youtube, man kan ju sitta där inne i timmar och bara kolla massor av klipp, vi kollade "Grotesco" igen, jag kommer inte få nog av de klippen, speciellt inte de som jag la upp för någon dag sen som heter "Ett kg mjöl". Otroligt roligt klipp!

Borde jag sova? Ja.. När man sitter och kisar med ögonen kanske det är dags för sängen. Jag missade pappa nu i morse när jag kom hem, han är på jobbet. Förmodligen pigg och vaken vilket jag borde vara. Jag tog lite bilder innan, får se om jag vågar visa dem till er sen, jag är sleten och trött på alla bilder, ser ut som jag inte fått sömn på fjorton dagar. Januari månad, jag fryser... Vill ha sommar, nu! Sola och bada nere vid havet, härligt. Nu, nu ska jag sova! Eller vila, what ever.. Jag ska inte vila/sova längre än tolv, måste ringa och kolla med mamma om posten kommit, om läget är så, så ska min röv vara parkerad på baken senast fem i tre, annars ligger jag risigt till... För de stänger tre!

Igår hade jag fler läsare än förreigår. Keep it up and hang in there!


Have a good one,
Mirre

Bills cute laugh

Här har ni en parodi på Bill's härliga skratt från avsnitt 32 från THTV "Interview above the clouds" Titta och njut, jag och Sarah har skrattat tills vi gråtit. Skön underhållning när man är övertrött, även för icke TH fans!
Ignorera killen på slutet som snackar skit om Bill, respektlöst!!

Tränat & TH kväll

Hejhopp!
Kom precis hem från träningen, jag och Johanna träffades vid fem för ett gympass, kan man säga så? Haha.. Strunt samma, vi tränade iallafall och nu har hon även köpt kort på samma gym som jag har kort på, så nu kan vi träna hur mycket vi vill tillsammans, det suger ju att träna ensam, eller hur? Förut tränade jag ju alltid med Tirre, minns ni,  vartenda inlägg bestod av något liknanden som "Nu ska vi till träningen" eller "Nu har vi precis tränat" vi dansare då också så det var skön träning och bra kombination. Ska bli härligt när Jessicas dans kommer igång igen i början på februari, lite sent tycker jag men sen håller hon på en bit in på sommarlovet.
Igår hade jag besöksrekord utan att ha blivit länkad eller varit på någon konsert eller gala, det blir alltid högre statistik just då när man varit iväg och det har med Tokio Hotel att göra. Inte så konstigt kanske.. Igår hade jag några hundra mer än vad jag brukar, hoppas det förblir så! Roligt med nya läsare som hittar hit på ett eller annat sätt!

Just nu har jag bara hunnit äta den mest kända svenska rätten, nämligen köttbullar och potatismos. Hur gott är inte de? Jag ska hoppa in i duschen, har inte hunnit de än så nu sitter jag här och stinker, nämen.. Jag ska iallafall hem till Sarah när jag har gjort mig i ordning lite, vi ska kolla på alla TH DVDs och mysa, det var hon jag berättade om som nyligen presenterat sin inre hemlighet för mig att hon också är ett Tokio Hotel fan och att hon inte har kunnat prata med någon om de innan, hon var så glad över att säga de till mig. Jag blev ju bara superglad eftersom det är en vän till mig sen gymnasiet, dock gick hon inte i gymnasiet då, hon är ett par år äldre än mig men jag och mina vänner då gick mycket på fester hemma hos Sarah som hon och hennes bror anordnade.. Skitkul! Man skulle ta och göra en reunion. Blir nog lite så när hon ska ha fest i slutet av månaden för hon fyllde år i december. Nä hörni, nu måste jag duscha sen skynda mig iväg.. Ha en trevlig söndagskväll.. Kolla en film eller något annat mysigt, och ni.. Missa inte "Magikernas hemligheter" som går på kanal 5 klockan 21.00 ikväll, de måste jag bara se!

xoxo, Mirre


Mitt år 2008 - September


SEPTEMBER

Året började fint, två underbara personer blev 19 år nämligen Kaulitzarna och en av mina bästa vänner blev 20 år dagen efter..
jag besökte Kenza och Paula i sthlm samtidigt som jag skulle fixa mitt visum till USA. Jag Kenza och Nadia kollade på VMA och Tokio Hotel vann pris på för "Best new artist" Grattis killar! Där uppträdde även min baby Aguilera, ett underbart nummer! Jag fick reda på att konserten med henne i Riga blivit inställd, jag var ledsen i flera dagar.
Massa party denna månaden, lite senare inpå månaden fyllde min vän André år och vi firade han med först smörgåstårta och utgång på kvällen! Då kom även Cici på besök och var med och firade André. Jag var på bloggfest i Malmö med Tess som var mycket trevligt! Detta var månaden som jag la in min bild på sidan där man kunde vinna vip paket till EMA genom att vara lik Christina Aguilera och jag vann, men det är inte förän i slutet på Oktober som jag fick reda på att jag vann. Till en början la jag bara upp bilden för att jag lika gärna kunde ge det en chans, sen glömde jag ärligt talat att jag var med och tävlade och vips fick jag en kommentar på bloggen att jag hade kommit med i top 12!
Här i detta inlägget bjuder jag på en del videos och massor av partybilder samt många bilder på migsjälv.


Jag hos Carro, en partydag, Gajic blev 20 år!


En vanlig dag hos pappa


Jag och Paula i Sthlm, ta de inte på så stort allvar! 
Saknar dig min vän! ♥
 

TH vann "best new artist"


Christina Aguilera på VMA, röda mattan!
Hennes make up och outfit kills!


Var med och tävlade om VIP biljetter till EMA i Liverpool


Fest hos André + utgång


André dansar disco (som han aldrig gjort förr) hahaha! NJUT.. Videon är rolig!
 


Dansar'n själv..


På hampan med Johanna och resten






Utgång till tivvan, andré och jag, Cici filmar!


Min ängel kom på besök!


Jag, emelie och Carro (samma dag som bilden längst upp)


Bloggfesten i Malmö med Tess








Sofia gjorde en illustration av Bill och mig!


Beställde hem två par snygga heels från GoJane.com




Såg för första gången min drömklänning från All saints
som faktiskt kom och blev min i november!

Söndag

Långa tråkiga söndag.. Känns som om man inte kommer ta sig utanför dörren även fast det är strålande sol och inget regn. Det har regnar här nu varje dag denna veckan, då har man varit ute på massor av ärenden men nu när man inte ska göra någonting speciellt så lyser solen och man är för lat för att ens titta ut genom fönstret. Min vän Sarah ska komma på besök idag, jag har redan laddat upp med min Tokio Hotel DVDs. På tal om deras DVDer så fick jag ett mail om att min f.d värdfamilj i USA har skickat "Caught on camera" paketet till min kontaktperson som jag hade där nere och nu ska hon skicka den över till Sverige, hoppas den inte är allt för mörbultad när den väl kommer hit, jag kommer ihåg att när Sora fick sin då jag var där, paketet nästan helt sönder.. Suck!

Igår vid sextiden bestämde vi oss för att köra hem till mamma med kinamat och en film.. Vi begav oss här ifrån till restaurangen för att hämta de vi beställt sen gick vi in och hyrde "Bangkok dangerous" med Nicholas Cage på hemmakväll, den filmen var en tio poängare! Helt sjukt bra film, jag satt klistrad hela tiden. Det är en action rulle och sådana gillar jag, när det händer någonting hela tiden! Efter filmen såg vi en bra serie som gick på femman, minns inte nu vad den heter men det handlade om ett brott där unga tjejer var inblandade, kan tänka mig att den serien är lite som CSI eller liknande, där det är ett nytt fall nästa avsnitt...

Frühstück!
xxx, M

Jag i fredags

Rösta på Tokio Hotel

Tokio Hotel är nominerade i "Superband" hos BRAVO. 
Ni röstar genom att markera och sedan klickar ni på "weiter" Enkelt!
Ni kan rösta hur många gånger ni vill. Ni röstar väl?
Här röstar ni!


(Tröjan Georg har på bilden ovan hade han på spelningen i Genéve i Juli, hihi)

Mitt år 2008 - Augusti


AUGUSTI

Jag har en känsla med att denna månaden började med att jag jobbade i receptionen och svarade i telefon på ett företag..? Det kan ha varit i slutet av Juli också. Iallafall, jag jobbade i tre veckor och några extra dagar då de behövde, de va faktiskt inte alls jobbigt eftersom jag hade tillgång till datorn hela tiden så att jag kunde kolla mail och blogga även fast jag jobbade, det ringde kunde ofta men jag kopplade ju bara vidare. Denna månaden tackade jag ja till familjen i Washington, kommer ni ihåg hur glad jag var? Synd att det skulle bli som det blev, ni som fortfarande undrar om USA, ni kan läsa i kategorin "USA 2008"! Jag kommer inte åka tillbaka som Au Pair..
Jag och mamma köpte biljetter till Christina Aguilera konserten som skulle vara i Riga men den ställdes in pga hennes samlingsalbum som släppts nu, då hon höll på för fullt med de. 
Jag och André åkte till Köpenhamn och shoppade samt festa, festade som vanligt med mina vänner också, min vän Johanna fyllde år.


Jag ute i Köpenhamn
 

André och jag, samma kväll


Johanna fyllde 19 år och vi firade henne


jag och Filippa, samma kväll då Johanna fyllde år


Ronja, Filippa, Johanna och jag.. Johannas födelsedag


Andre och jag på Hampan




Jag färgade mitt hår rött denna månaden, minns ni?
Saknar faktiskt de nu när man kollar på bilderna..




En kväll innan utgång, hos Natali i Viken



Min syrras oseriösa videoinlägg till min blogg (klicka upp för HQ)

Victoria Silvstedt parodi

Här har ni "Hey Baberiba" Christine Meltzer som gör
parodi på Victoria Silvstedt! Underhållande som attan!! Hahaha...


Lördag

Bloggen har krånglat hela morgonen så har inte kunnat skriva förän nu. Igår var jag och Johanna först hos Sarah en stud som hade förfest för de skulle ut senare till Tivvan, vi hängde med dem till stan, jag körde. Hämtade även mitt Tivolipass som jag köpte sist jag var där, nu kommer jag in i vipkön samt betalar mindre varje gång jag går in. Skönt! Känns som om jag alltid är där så det lär jag väl tjäna på. Vi stannade aldrig kvar på Tivvan igår utan körde runt i stan, till mcdonalds (utan att äta) sen körde vi och parkerade, hämtade min syrra och hennes kompis. Vi var så trötta igår att vi inte orkade gå ut och dansa någonstans utan körde hem och sov istället, dock somnade jag inte förän fyra för jag kollade på miami ink och LA ink. Helt otroligt vad man inte kan slita sig från de programen. Speciellt LA ink, Von D är grym!

Just nu kollar jag på "The F word", det känns som om det kommer bli en härlig TVdag idag, kanske ska ut och äta med Tirre i stan senare ikväll, vi pratade lite om det innan. På måndag ska vi till malmö, då ska jag kolla upp lite viktiga saker där, vi ska även bara ta de lugnt och shoppa lite. Nu börjar Gordons program igen, hörs av lite senare.. Tänkte lägga upp mitt Augusti inlägg också av min årsresumé idag, jag hann ju inte de igår, inlägget är inte klart än men jag ska jobba på de..

/Mirris

Jag igår

Sarah och jag


Min sminkning igår
svart och vit ögonskuggga


Friday night out

Jag har precis kommit hem efter en hel dag iväg, jag träffade först Carro och Gajic på stan för en fika, de hämta ju mig här hemma men sen körde vi ner och satte oss och mös och bara snackade skit om allt.. Senare mötte jag upp Johanna för träning, det blev en del där vi hann med tills vi blev trötta och begav oss hem till Johanna och åt. Nu är vi här hos pappa och ska snart äta god mat. Senare blir det en titt på "let's dance" och efter de ska ni ut, jag ska som sagt hämta till tivolipass och vi kör nog bara en barrunda ikväll. De finns en del att väja på iallafall.

Idag hinner jag inte publicera min årsresumé av Augusti eftersom vi ska iväg senare ikväll och jag vill inte sitta vid datorn när jag har vänner här heller, så ni får den i morgon eller på söndag. Ni vet ju själva hur det kan bli på helgerna då man är ute eller gör annat.. Tänkte förklara de för er som inte förstod heller, jag valde att avstå från alkoholen (som jag tidigare skrivit) i juli och sluta helt med att dricka, jag dricker alltså inte mer men före de drack jag. Ni minns väl när jag och Kenza var på Kreta och festade en hel vecka? Så nu dricker jag ingenting och tänker inte börja heller, jag känner ingen lust till att dricka en enda droppe sprit eller cider, vad som än har alkohol i sig, de avstår jag ifrån helt.

/Mirre



Jag och Johanna 14 december 2007

Dagens fråga

Vilken är din favorit juice?




Jag gillar BRAVO's juicer, dock inte alla.. Här är mina favoriter.
Äpple och apelsin är också god!

Fredag

Godmiddag mina kära vänner!
Gajic och Carro ringde nyss och väckte mig.. Vi ska ner till stan för en fika och snacka lite skit sen ska jag träna faktiskt, jag är bara lite förkyld (förtfarande) det känns i näsan att man inte är 100% frisk så det sla nog gå bra med träningen, så länge jag inte har ont i halsen eller har feber så är det ingen fara! Som ni ser så har jag ändrat lite i sidospalten i min blogg, alltså i menyn. Tänkte ändra lite till fast de behöver jag hjälp med så de får bli när Sofia kommit hem från sin semester, då ska jag fråga henne. Ikväll funderar jag att gå ut, vi får se hur de blir med de. Jag vill hämta mitt Tivolipass som jag köpte sist jag va där.. Nu ska jag bara slänga i mig lite frukost och klä på mig sen hämtar Gajic och Carro mig här om lite mindre än en timme.. Bråttom, bråttom! Lägger nog in dagens fråga innan jag sticker iväg så ni kan svara på den tills jag kommer hem igen.. Fler av er FÅR lov att svara på dagens fråga om ni vill, de har varit lite glest med svar på senaste, kanske för att frågan inte passar just er men jah ska försöka komma på en bra fråga idag! 

Puss! :)

Grotesco - Ett kilo mjöl

Från en svensk humorserie som gick på SVT 2006 och 2007!
Jag skrattar så jag håller på att kissa på mig, jag har så sjukt TORR humor..
Ni som skrattar åt Henrik Dorsin titta på denna!


"Ida, ida, ida, ida..."
"Min fru, min bättre hälft, mitt LIGG..."
"MJÖÖÖL.. Jag tar fyra kilo mjöl!"
"Dååå får duuu.. Vindflöjel, dödskalle, gasmask och kokostopp!"

"MUMMA!"

Får inte nog.. Jag skrattar så jag dör!



Och jag sover.. Jaa! *nickar*

Mitt år 2008 - Juli

Denna månaden är speciell. Det var denna månaden jag bestämde mig för att sluta dricka alkohol närmare bestämt, exakt den 27 Juli slutade jag med alhokolintagen. Ni kan läsa närmare här om varför jag slutade. Ni som skrivit att ni trodde jag slutat dricka, det stämmer men kom ihåg att jag gör en årsresumé och att det var denna månaden jag slutade dricka!
Jag och Kenza kom hem från Kreta, brunbrända och snygga, en aning sletna med varsin pådragen mega förkyldning. Jag kunde inte prata på tre dagar och hade feber i en vecka. Endast en vecka efter hemkomst var det iväg igen för bådas del. Vi skulle nämligen till  Schweiz och se Tokio Hotel i Genéve för sista gången live detta året. Det var blandade känslor för vi visste inte när vi skulle få se dem igen uppträda igen. Hela året var så inplanerat med konserter så det känndes tungt men samtidigt väldigt, väldigt roligt! Denna konserten är oförglömlig liksom alla andra men denna är speciell, jag och Kenza lyckas alltid på något sätt hamna på första raden. Jag har väldigt många videos från denna konserten som jag tänkte lägga upp igen..
Innan konserten så kom Celine på besök till mig i Sverige, jätte trevligt. Jag festade och umgicks väldigt mycket med vännerna!



Resan och Konserten i Genéve (Schweiz)
Här kan ni även läsa min review från hela resan

Vi nattade över...


Kinzibinzi kramar om mitt ben ♥


Jag, innan insläppet  till arenan.. Vi hade inte ätit på hela dagen och hade sömnbrist.. Snacka om att man var trött, humöret vände dock direkt man kommit in i arenan och väntade på att de skulle komma ut på scen!


Såhär tight satt och stod vi i omgångar i över 7 timmar! SJUKT JOBBIGT men så värt de.
Dumma idioter till vakter som släppte in alla som kom samma dag, då de kom före oss
som sovit över men jag och Kenza lyckas alltid som sagt
att komma längst fram i vilket fall som helst!


Efter konserten.. Galna och svettiga med Georgs plektrum!



Ich brech aus (intro ca 1 min) (klicka upp alla videos för att se i HQ)


Letzte Tag


1000 Meere


Schrei


Leb die sekunde


Wir sterben niemals aus


Totgeliebt



Live bilder från konserten











Här är en video på mig och Kenza påväg hem till mig igen... (Klicka upp för att se i HQ)


Jag och Anna på Emelies 19 års fest


Gajic och jag på Helsingborgsfestivalen


Anna, Gajic, jag och Carro på "barfota"


Sista kvällen av Helsingborgsfestivalen då vi drog till Wallmans


Jag och Anna, min sista kväll med alkohol i kroppen


Samma kväll ute på Wallmans


Goda (sena) frukostar på balkongen


Åkte även till Malmö och shoppade en del..
 

MORRRRR

Det är en person som använder sig av MÅNGA av mina bilder på en comunity site på internet nämligen hi5.com. Min vän från Portugal berättade just att många av mina bilder ligger upp på en annan sida som lådsas vara mitt utseende, denne kallar sig för "Alexia" där och även "Mirre" under några av mina bilder hon lagt upp. Där har denne även snott bilder på mig och mina vänner, det är redan anmält. Det är inte acceptabelt och speciellt inte att sno bilder där även mina vänner är med på bilden. Jag tycker det är otroligt lågt av någon att göra såhär, vet när jag var yngre så råkade jag ut för samma sak, då när man hade lunarstorm så tog någon mina bilder och lådsades se ut som jag. Personen som snott bilderna som jag upptäckte idag har tagit en del olika där tex. jag och Kenza är på Kreta där denne har skrivit att vi är i Frankrike och någon annan bild på mig och Gajic där det stod att vi var i Berlin då vi är hemma i Helsingborg. Stackars alla 34 vännerna "Alexia" har på den där sidan, de kan känns sig ganska blåsta!
I hennes profil står det att jag då eftersom det är jag på bilderna att jag är 20 år och bor i Tyskland och jobbar som musikproducent på Universal music, uppenbarligen ett Tokio Hotel fan som gjort detta! Snyggt jobbat...

Här är sidan till fake profilen!
Anmäl gärna profilen (måste vara medlem för att anmäla)

miirre.se fungerar!

Hej alla! Jag blev glatt överraskad när jag kom hem och satte på daton, jag fick ett mail där de skrev att min "nya" (som jag redan haft ett halvår men inte andvänt på rätt sätt) fungerar.. Underbart! Dock ser jag inte min blogg som den såg ut innan, de kanske bara är jag som har det så eftersom ni inte sagt något om de, jag ser inte min header utan det är bara helt svart och mina bilder i vänsterspalten är inte där utan bara en ruta som är halvt synlig med en vit ruta med ett rött kryss i ni vet. Jag frågade en vän om hon kunde kolla bloggen men hon ser den som den ska vara.. Ser ni den bra som den alltid varit så är de väl min dator som krånglar! Föresten, även mina bilder i arkiven också.. Hemskt om de är borta!!!!

Jag hämtade upp Johanna innan idag och vi körde och ställde bilen i stan, sprang först runt på lite ärenden. (föresten, brevet har inte kommit än så kan inte tala om för er ÄN vad det handlar om, men så fort jag fått de berättar jag, LOVAR!) Idag köpte jag bara en halsduk som var på rean på Gina Tricot, jättefin skrikig blå som passar super till en helsvart outfit, vilket jag nästan alltid har, toppen! Visst minns ni knappt då jag skrev att jag ska göra om naglarna sist? Haha.. Inte jag heller för dessa jag har nu har hållt ända sedan veckan innan eller tom två veckor INNAN jag åkte till New York, helt otroligt, de börjar dock bli lite lösa nu eftersom de växt ut så mycket och ju mer jag skriver att de hållt kommer de snart brytas av helt men nästa vecka ska jag iallafall göra om dem.. Oh my, de har hållt i nästan sju veckor, det är helt fantastiskt! Aldrig hållt så bra innan. Jag som nästan alltid har nagellack, då syns det knappt att de är mycket utväxta heller. En jävla massa prat om mina naglar, hoppas ni antecknar!!

Iallafall.. Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid om vi nu ska upp tidigt och köra till Götet som vi sa, Tirre är sjuk, hon meddelade oss det idag att hon hade svimmat och så i natt så vi får se hur det blir. Stackars Tirre! Om vi inte sticker till Götet blir det nog en mysig hemmadag med hela tjejgänget, dvs. Carro, Tirre, Gajic och jag.. For old times sake! Synd bara att Anna inte är här längre, hon åkte hem till Sthlm igår.. Nu ska jag slänga mig på sängen och kolla på "Next" på MTV!

xoxo, M





Såhär ser min blogg ut för mig... Gör den de för er också?

EDIT: Den fungerar för mig nu! Tack vare en väns hjälp som sa att jag skulle rensa cookies och webhistorik på internetalternativ. Då gick det efter ja gjort de. Jag har fööör mycket skit sparat.. Haha!

Tips till er också, gå in i kontrollpanelen - internetalternativ - cookies (ta bort webhistorik temporära filer, cookies, sparade lösenord och information i webformulär) Ni behöver inte ta bort lösenord som är sparade på tex er hotmail eller olika inloggningar.

Dagens fråga

Vem är din förebild? Det kan vara en kändis, din granne, eller en vän.
Vem som helst!


(Bild från sommaren 2004 på mig och Carro, underbara tider!)


Jag ser upp till en av mina närmaste vänner Carro, hon är stark, modig och lever sitt liv fullt ut. Hon är en person som stått mig nära de senaste tio åren. Hennes livsvilja är enorm och glädjen för livet ser hon på en annan nivå än många andra!



Nu ska jag pysa in till stan, hörs om ett par timmar! ♥

Torsdag

Idag vaknade jag tidigare än vanligt, kanske för att jag somnade två timmar tidigare inatt, jag hade ställt klocan på tio men det kommer jag knappt ihåg. Idag ska jag träffa Johanna i stan, deet blir väl fika och massa snack, det var ett bra tag sedan jag träffade henne och umgicks, vi har ju träffats ute osv. Senast när min kusin spelade på Tivvan faktiskt. Jag är fortfarande kvar hos pappa men vet inte om jag ska byta plats till mamma idag, vi får se. Tirre, Carro, Gajic och jag ska antagligen till Göteborg i morgon för en mysig shoppingtur, vi kör upp eftersom det blir mycket billigare än tåg, nu när man är fyra som delar på bensinen. Vi får se hur det blir! Inatt när jag satte på tvn och skulle försöka sova slår jag på MTV gissa vad som spelas om inte Rammstein... De spelar ALDRIG Rammstein på MTV eller någon annan musik kanal men nu gjorde de, då visades sådana musikvideos som är "over the top" antaligen därför de aldrig visas annars eftersom alla deras musik videos är speciella, om man säger så... Haha!

Föresten, miirre.se fungerar fortfarande inte.. Jag och de på blogg.se håller på att försöka lista ut vad det är eftersom vi har ställt in allting rätt men det fungerar fortfarande inte.. Ni får gå in via http://miir.blogg.se ett litet tag till.. Det går väl bra? Sen när miirre.se fungerar och ni skriver in den gamla bloggadressen så kopplar den automatiskt in den nya adressen så ni behöver inte oroa er över det!

xxxx, M



Jag och Sally myser lite i min säng

Mitt år 2008 - Juni


JUNI

Årets mest händelserika månad då månaden började med en stor (även min sista) danstävling nämligen Sverige Mästerskapen i discodans!! Sjukt underbar tävling, ett rejält ballt avslut på mina tävlingar, tävlingen hölls på Hovet i Stockholm.
Tokio Hotel resan drog igång till Dortmund (Tyskland) och Nijmegen (Holland). Jag, Sora, Ludde, Cici och Cassie bilade ner och vi hade sjukt roligt på hela resan, min första roadtrip så långt och absolut inte min sista kan jag säga. Det finns nog inget roligare att köra rung i Europa och se Tokio Hotel live. Under konserten i Dortmund var jag väldigt nära att svimma eftersom jag blev klämd men som tur var stod det svenskar framför mig som hjälpte mig att bli bortburen av en av säkerhetsvakterna som stod framför scenen.
En vän till mig hjälpte mig att blogga under tiden som jag var borta, jag slängde in några mobilblogg inlägg ändå. Vi (läs: Jag) fick fortkörningsböter på autobahn, hur kan de vara möjligt undrar ni säkert? Jo de har inte fri hastighet överrallt utan bara under viss skyltning då vi missade de totalt och fick reda på de sen när vi var hemkomna igen så jag körde ganska MYCKET fortare än hastighetsgränsen som var 100 km/h. Som tur var så fick vi endast 35 Euro i böter vilket de poliserna stoppade i egen ficka men vi lärde oss och körde mer försiktigt efter att ha blivit stoppade av tysk polis.
När vi sedan körde hem efter att ha varit på både Dortmunds konserten och Nijmegens open air spelning körde vi till TH's studio i Hamburg, som tur var så var vi där tidigt på morgonen så de inte blev störda om de skulle varit där. Hade bara varit pinsamt. Vi åkte dit för känslan liksom, att ha varit utanför deras studio! Det visade sig att de anlände till den studion endast en timme efter att vi åkt därifrån. Två dagar efter vi kommit hem begav jag mig till min vän Celine i Paris och för att kolla på Tokio Hotels största konsert på Parc Des Princes! Den mäktigaste konserten jag varit på.
Jag och Kenza avslutade och påbörjade nästa månad med en underbar semester på Kreta med mycket party, sprit, sol, bad, musik och dans.



Discotävling i Hovet
Min och Tirres pardans, vi är i svarta små dräkter och börjar direkt
när musiken startar så ni lär se oss. (klicka upp för att se i HQ)
Som man saknar de när man kollar på klippet här när vi dansar!


Såhär såg dräkten ut vi hade, den är "Pussycat Dolls" inspirerad.



Roadtrip genom Danmark, Tyskland och Holland


Blev stannade av tysk polis, irriterande! endast ett par mil från Dortmund


BÖTER!

Jag saknar de, saknar allt! Kylan, fansen, köandet, musiken, tröttheten, ömheten, vännerna... ALLT!


Jag och Cilia aka Cici köar...


Det började spöregna mitt i vårt köande, några timmar innan insläppet.



Inne i arenan i Dortmund, precis innan konserten


Några live bilder från Dortmunds konserten






Här är tre videos från konserten i Dortmund (klicka upp för att se dem i HQ)

In die nacht


Heilig


Leb die sekunde


Och så vidare till Holland och Nijmegen








Två live bilder från Open Air i Nijmegen




Studion i Hamburg



Jag begav mig somsagt till Paris...
Det blev shopping och konsert, underbart!!


Celine







En liten den av "Wo sind eure hände" på Parc Des Princes


Och live bilder








Vi på våra sittplatser... (Vi satt tydligen vip, hahaha)




Sverige i Frankrike! Måste ju visa TH att vi också finns!



Jag och Kenza åkte till underbara Agia Marina/Kato stalos på Kreta!
Somsagt mycket sol, bad, fest och dans på barer, gratis drinkar m.m...

Fulla och goa, lagom till sängdags tidigt på morgonen efter en utekväll/natt




Säkerligen bakis påväg till stranden...








Ge mig tillbaka det håret och hårfärgen, tack!!


Paaaaaaaarty!




Party på Destilj, riktigt fancy ställe!






Frozen Strawberry Daiquiri







Sista kvällen!

FRIDA intervju



Här kommer min lilla hemlighet nummer två (nummer ett får vänta lite eftersom jag inte fått de viktiga brevet än som gör att allting är fixat och klart). Jag blev kontaktad av FRIDA tidningen under tiden som jag var i USA då de ville göra en intervju med mig om min relation till Tokio Hotel och alla mina äventyr, jag tackade självklart ja och intervjun kunde genomföras fast att jag befann mig på andra sidan jorden. Numret kommer ut den 22 januari i din butik! Glöm inte att köpa den då! Jag blev jätteglad och tacksam att de frågade just mig om en intervju om Tokio Hotel och jag fick chansen att berätta om alla mina resor och konserter! En intervju är någonting jag alltid har lust att ställa upp på, allt från andra bloggare till stora tidningar, det är bara kul!

Ni köper väl tidningen? :)


Jag efter konserten i Genève med Georg's plektrum, underbar spelning.

All the single ladies

Helt underbar låt, jag är besatt av den! Den är en tio poängare och perfekt till alla tillfällen. Jag har suttit och lyssnat på denna i några veckor i sträck minst två gånger om dagen och inte tröttnat än. Helt enkelt en fantastisk låt!

Beyonce - Single ladies


OBS!
(miirre.se är förtillfället inte tillgängligt, gå in via min gamla http://miir.blogg.se det ska ändras snart förhoppningsvis, de ska kolla på det senare ikväll.. don't worry, det räcker att jag sitter som på nålar.. Haha)

Onsdag

Jag vaknade för en liten stund sen, eller egentligen har jag vaknat lite då och då under hela morgonen och förmiddagen. Jag kunde nämligen inte somna igårkväll så jag låg ganska länge i sängen och bara vred mig, rikitgt jobbigt! Just nu håller jag på med min domän eftersom ni fortfarande kan gå in via min gamla adress (miir.blogg.se) vilket ni kommer kunna göra senare också bara de att adressen ändras aotumatiskt i fliken till den jag skaffade för ett par månader sedan (miirre.se). Aja, det löser väl sig någon gång! Och nu har jag skrivit dett inlägget i över en halvtimme bara för att jag pysslar med annat samtidigt. 
Jag tänkte slänga i mig lite mer frukost, kanske scramble eggs för just nu ät jag bara lite flingor, ni vet det är normalt i USA att man BARA äter flingor på morgonen och ingenting annat, det gör säkerligen många av er också men jag personligen tycker att det är för lite mat på morgonen, som är det viktigaste målet under hela dagen! Lite senare kommer min årsresumé av månaden Juni, jag har bara påbörjat den lite och känner redan att den kommer ta långt tid, det var den mest händelserika månaden förra året, åkte på tre konserter samt en kreta resa och massor av annat i mellan, men det ska bli kul att skriva om den månaden nu och lägga upp massor av bilder. Ni får GÄRNA vara bättre på att kommentera mina årsresumér, känns som om ni inte gillar dem?! Vore kul att få lite respons. Jag vet hur många som gömmer sig framför skärmen och klickar er in på min blogg varje dag så ni kan gott kommentera och ge mig respons, bra som dålig!

Puss & Kram


Dortmund, då konserten och turnén blivit inställd

Party tracks

Här bjuder jag på några av mina favorit partylåtar, men även utan party också!
Lyssna och tyck till..


Lady Gaga - Poker Face (Dave Aude Radio Edit remix)
Christina Aguilera - Dynamite
Britney Spears - Phonography
Showtek - Seid Ihr Bereid
Nicole Scherzinger - Whatever U Like (Richard Cabrera Mix)
DJ Tiësto - Lethal industry
Pussycat Dolls - When I grow up (Ralphi Rosario Remix)
DJ Tiësto - Bright Morningstar (New Year 08/09 Roseland Ballroom NY)
DJ Joop - The Future (Theme Trance Energy 2007)


Vilka är era favorit partylåtar?

Problems

Vi tjatade på pappa att få låna bilen för nattmat på McDonald's igår natt.
Det gick inte så bra!

(Syrrans bild var olämplig, därför den togs bort)



But, we made it anyway! ;D

Mitt år 2008 - Maj


MAJ

En av de månaderna jag skulle dö för att få igen! Det känndes som om allt hände här, hela denna månaden var jag i extas. Cici och jag åkte på comet awards i Tyskland, närmare bestämt i Oberhausen! Vi bodde i Köln hos en vän. Vi gick på galan och efterfesten. Tokio Hotel, bushido och Jimi Blue var bara några av artisterna som också var där. Min livs bästa fest. Gud vad underbar denna resan var, ta mig tillbaka? Tokio Hotel som vann alla kategorier de var nominerade i och även "super cometen" som är de största priset på galan.
Min kusin Martin blev hela 9 år, galet som han växer!
Jag köpte min biljett till Open air spelningen i Holland och bestämde mig även för att behålla min Dortmund biljett som jag var väldigt nära på att sälja. Vi planerade vår roadtrip till sommaren.
Beställde hem Bills egendesignade Hoodie och fick de officiella TH bilderna skickade från en vän i Paris. Och planderade en till Tokio Hotel resa, denna gången var det till Paris jag skulle till min vän Celine, vi gick tillsammans.
Jag och Tirre spenderade maj månad med cyklen, aldrig någonsin tog vi bussen. Även i denna månaden åt vi massor av frukostar på espresso house!
jag införde "dagens fråga" i bloggen. Blev även intervjuad av en tjej om Tokio Hotel och intervjun kom upp på hennes blogg senare. Röstade på TH till comet, röstade på TH till comet, röstade på TH till comet!! Det lär bli MYCKET om comet resan, hoppas ni gillar läsningen.


Mot Tyskland och Köln. Närmare bestämt, Comet awards 2008!


Out of my head med Ashlee Simpson spelades hela tiden, tänker bara på comet resan när jag hör den låten. 


Direkt när vi hoppat av planet i Dortmund var denna skylten det första vi såg..


Hemma hos vår vän Julie i Köln


Innan galan


Galan, vi satt högst upp och hade utsikt över allting!


Efterfesten, denna bilden borde gå till historien.. Hemsk men ack så underbar.


Vi inne på efterfesten


Video & bild på Tom från efterfesten (klicka upp videon och titta på den i High Quality)




Bill på efterfesten (ej zoomade)


(Förlåt Bill för denna bild) Usch, vad jag hatälskar mig själv för denna bild.


Video på Bill, D. Jost och Tom (klicka upp videon och titta på den i High Quality)


PARTY!


Jag och Julie uppe på podiet






Påväg hem till Sverige igen...


Min svarta väska som blev legendarisk, föjt med på alla TH resor!



Min kusin Martin blev hela 9 år!




Beställde och fick hem Bill-hoodien


Mysiga cykelturer med Tirre runt Helsingborg


Gjorde mig en ball spegel att ha i väskan eller sminkväskan


Tokio Hotel bilderna från Paris


Som numera ser ut såhär:

Tisdag

Jag ska alldeles strax iväg hem till mamma och fira henne, vi stannar där hela dagen. Ska även hämta upp mormor på vägen. Jag bloggar igen när jag kommer hem men jag har ingen aning om tiden, då lägger jag upp maj av min årsresumé! Sorry. Nu tjatar pappa att vi ska åka så hinner inte skriva så mycket mer. Iallafall så vaknade jag halv tre i dag. Normalt? Ja, när man somnar vid sju på morgonen, halv sju började "chicken little" Jag älskar den anime filmen men jag kunde inte hålla ögonen öppna länge så jag somnade, får ta och hyra den filmen snart, den är så rolig. Jag och syrran satt uppe hela natten iallafall och kollade film och satt vid varsin dator, sen gjorde vi frukost åt pappa som går upp vid sex! Snällt va?

Puss!

GRATTIS MAMMA!




Grattis på din födelsedag!
Du blir bara snyggare och snyggare för varje år som går...
Älskar dig!

Mitt år 2008 - April


APRIL

I April fick jag kontakt med Cecilia aka Cici genom ett Tokio Hotel forum, jag är oerhört tacksam över det, idag är hon en utav mina närmaste vänner! ♥ Vi festade och träffade Adam Tensta i nässjö! Vi planerade även en sjuhelvetes resa till Comet awards som var månaden efter..
Discotävling i Kalmar som vi körde själva till. Eliin som är min barndomsvän fyllde 20 år och det firades med en glitter och glam fest.  Denna månad vad JOBBIG, jag var tvungen att bestämma mig illa kvickt om sommarens planer eftersom TH hade bytt datum och skulle spela samtidigt som vi skulle till Thailand, det blev TH såklart! Bill blev även frisk denna månad.
Upptäckte även en av de godaste alkoläsk jag smakat xcider spring som endast fanns på våren. Jag fastnade även på en utav Tokio Hotels officiella backstage/konsert bilder från deras US tour! Jag la upp bilder från min första Tokio Hotel konsert från Canada, några på Bill och några på Tom! Min första intervju med Scandinaviska institutet för Au Pair i USA gjorde jag i April. Jag och Mamma hade även "Lost" maraton med de säsonger som släppts i Sverige.
Umgicks även med Sora väldigt mycket denna månaden.


Cici och jag första gången vi träffades!








Röstade som en galning inför COMET i Oberhausen, uppmanade även er att rösta! Vilket ni gjorde.


En vacker vårdag, perfekt för en cykeltur till stan med mamma.


Jag innan träning


Fick massor av frispel på msn med vänner inför sommarens planer...


Eliin blev 20 år












Jag på Tokio Hotels officiella konsertbilder från deras US tour
Titta noga så ser ni till höger, jag håller upp kameran (vilket typ alla andra också gör)
Jag står till höger bredvid en tjej som står med armarna i kors!


Vanityfair kom ut och jag blev GALEN! Tyvärr fick jag aldrig tag på ett ex.
Någon som vill skänka? Haha
Denna shooten med Bill kommer jag aldrig glömma, otroligt vackra bilder!!


Danstävling i Kalmar (disco)



xcider "spring"  Godaste cidern!


Vi drack drinkar på olika uteställen


Jag och Sora tog roliga bilder med min nyupptäckta webcam...



Mysmåndag

Pappa startade nyss bastun och satte på vattnet till jacuzzin, vi ska bara slappna av denna kvällen.. Även fast jag är sjuk och inte orkar så är det inte helt fel med lite avslappning. Det kan vara bra med bastandet för då kommer förkyldningen ut ordentligt. Nu ska vi skära upp lite frukt och ta ner dricka. Hörs om ett tag igen då jag lägger upp April av min årsresumé.



Jag i Boston hos Sora innan fikat på four seasons

Dödsstraff


Det är ett intressant ämne, en stor punkt i samhället. Det spelar ingen roll att vi inte har dödsstraff här i Sverige, för att det finns i den värld vi lever i idag så det påverkar oss alla omedvetet. USA är ett exempel på ett land där dödsstraffet finns kvar trots att det inte har någon stark religion som påbjuder det eller trots att det är ett fullt utvecklat land som styrs på modernt sätt. Hur ser filosofin på dödsstraff är det rätt eller fel? Världen har många olika religioner, där alla har olika regler, hur ser de olika religionerna på dödstraff? När man då samtidigt pratar om religioner undrar man hur bibeln tolkar dödsstraff? Man tror också att antalet dödsstraff har minskat kan man bevisa detta?
Jag utgår från några filosofer och diskuterar de samt vad jag själv tycker om dödstraff. Ni får gärna snappa upp information från min text nedan i tex. skolarbete eller någon liknande. Kommetera gärna med en motivation om varför ni är för eller emot dödsstraff!

Djurrätts filosofen Tom Regan menar att alla varelser som kunde uppleva känslor och intressen hade okränkbar rätt till liv även djur, där ingår självklart människor. Förr hade rättighetsfilosoferna minskat rättigheterna till endast mänskliga rättigheter men nuförtiden gäller det alla levande varelser. Teoretikerna menar att det spelar ingen roll om det finns mänskliga rättigheter eller rättigheter för alla livssubjekt för i bägge fallen förbjuder rättighetsteorin allt dödandet av människor dock är det "okej" att döda i självförsvar. Rättighets teorier säger också att de är emot abort om kvinnan inte lider av graviditeten så att det kan leda till döden. En rättighetsteoretiker skulle möjligtvis kunna säga att ett foster som endast levt i ett par veckor och kanske inte ha upplevt så mycket att det inte är en människa. Utilitarister är grundläggande varken för eller emot dödsstraff, men om utilitaristen blir övertygad om att antalet mord minskar om man använder dödsstraff så är utilitaristen för. J.S Mill en berömd brittisk utilitarist menar att långa fängelsestraff är grymmare än dödstraff. Många utilitarister har argumenterat mot dödsstraff för att de har tvivlat på om dödsstraffet har ett överlägset otäckt resultat, de har också påstått att dödsstraffen trappar upp våldet i samhället. Utilitaristen måste acceptera bruket av dödsstraff. Däremot för pliktetikern är saken helt annorlunda de tycker att när ett brott är begått förtjänar man ett straff. Den person som tagit någon annans liv förtjänar inte rätten till sitt eget. Eftersom människor ska stå i skuld till sina handlingar förtjänas de att straffas om de dödat någon, men då skulle en utilitarist ha ställt sig upp och protesterat. Utilitaristen menar, varför skulle man orsaka onödigt lidande? Så man gör då man straffar någon. Då tycker en pliktetiker att det är absolut inte ett onödigt lidande utan ett moraliskt nödvändigt lidande.  

Känslan av säkerhet, folk känner sig säkrare i ett samhälle där de "farliga" har blivit borttagna. Det är ganska svårt att säga om man är för eller emot men jag tycker att dödsstraff kränker rätten till liv oavsett vad man gjort för brott. Rätten till liv och rätten att inte utsättas för tortyr eller grym, omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning är för många normalt när man inte begått något brott.  Men jag lutar lite mer åt för dödsstraff, jag håller med pliktetiken att när man tagit någons liv förtjänar man inte att leva sitt eget, det är förvisso sant men man vet inte om pliktetikern räknar självförsvar som mord för då håller jag definitivt inte med, om man som människa inte känner sig trygg i sitt samhälle ska man få lov att andvända sig av självförsvar. Jag uppfattar dödsstraffet som psykiskt lidande, att vara levande död, från det att domen fälls fram till avrättningen. Att sitta fängslad i väntan på att bli avrättad och att intensivt hoppas på att få straffet omvandlat, medför en enorm psykisk ansträngning.Det som gör att jag är lite tveksam kring vad jag egentligen tycker om dödsstraff är att oskyldiga stackare döms till döden, så går den verklige mördaren på fri fot.
Det måste finnas tillräckligt med bevis för att kunna döma någon till döden, för det är ett hårt straff, men samtidigt kan det vara befriande för någon som inte vill sitta och lida i en hemsk fängelsecell. Där håller jag faktiskt med J. S Mill om att långa fängelse straff är värre än dödsstraff.
Det jag blev lite ställd till vad när jag läste att utilitaristen inte vill orsaka onödigt lidande, men det är inte onödigt lidande om personen som har dömts till döden och har dödat någon själv då är det rent ut sagt  inte mer än rätt. En person som dödat med vilje ska få samma straff som personen utsatt offret för, jag kan låta grym men som sagt jag tycker att det inte är mer än rätt. Nu när man sitter och skriver så känns det som jag är ganska mycket för dödsstraff ändå. Men tänk om det vore ens bästa vän eller familjemedlem som stod inför döden, är man då för eller emot? Jag är för dödsstraff inom vissa gränser. Troligtvis kommer aldrig dödstraff införas i Sverige men förhoppningsvis hårdare och längre straff. Jag menar livstid i Sverige är ca 10-18 år. Jag läste om en gammal dam och ett barn som dog av att dom blev påkörda och mördaren fick endast 1½ års fängelse.
Filosofin har olika tankar kring dödstraff, utilitaristen är starkt emot då pliktetikern är för. Jag vet också att Immanuel Kant var för.
De som tycker att bibeln är för dödsstraff får det från
Gamla testamentet där det står "Den som utgjuter människoblod, hans blod skall av människor bli utgjutet, ty Gud har gjort människan till sin avbild". I bibeln står också "öga för öga, tand för tand" som menas att den dömde ska utsättas för samma sak den gjort. I de muslimska länderna följer man många regler som dessa. De som tycker att bibeln är emot dödsstraff får det från Nya testamentet där man kan tolka Kristi undervisning om förlåtelse och att man ska lida mer än att stå emot det onda med våld. Det står också " Du skall icke dräpa". Dessa skrifter kan dock inte göra större nytta om man inte är kristen eller om man är muslim och tror hårt på sin religion, då lyder man vad som står. Dödsstraff förhindrar inte brott, många antar att brottsligheten är mindre i länder som använder sig av dödstraff, detta är dock något som aldrig har lyckats bevisas. Länder som använder dödsstraffet tror att genom att "mörda" mördaren så ska de förhindra nya brott. Undersökningar har självklart gjorts ett antal gånger för att försöka bevisa att dödsstraff faktiskt hjälper till att stoppa brottsligheten men de visar bara att det inte är någon större skillnad på den avskräckande effekten av dödsstraff och livstids fängelse.
Alltså kan inget bevisa att brottsligheten har minskat i länderna, faktum är att undersökningar visar att i USA har antalet mord de senaste 20 åren varit 48-101 % högre i stater som har dödsstraff kvar jämfört med stater utan dödsstraffet.

Om man nu sammanfattar allting på ett bra sätt vill jag säga att filosoferna tänker olika om dödsstraff och det är egentligen ingen som har rätt. Det är bara rent tänkande, vad man tycker. Det finns både positiva och negativa åsikter kring dödsstraff, jag har kommit fram till att jag är för dödsstraff inom vissa gränser som sagt. Man känner sig klart säkrare i sitt samhälle av att inte ha någon brottsling i närheten. Visst har dödsstraffen avskaffats i vissa länder men den är långt ifrån borta och kommer alltid finnas kvar. Det har också konstaterats att folk har olika uppfattningar om dödsstraff och ingen kan säga att någon har rätt eller fel. Man kan endast utgå från sin egen synvinkel. Många ser dödsstraff som en hemsk tortyr andra ser det som en befrielse från lidandet. Dödstraff förhindrar inte brott det kan förvärras eller stanna i det tillståndet som det befinner sig i. Det finns heller ingen skillnad på ohyggliga verkan av dödsstraff och livstids fängelse. Men jag tror ändå inte att det finns någon värre tortyr än att sitta inlåst i år och vänta på att få ett datum då man ska avrättas.


/Mirre


Måndag

Jag har precis suttit och skrivit om dödsstraff tänkte publicera de inlägget om ett par timmar! Hoppas de uppskattas som de andra jag skrev om flygolyckor, jag vill inte få er att ändra inställning till någonting eller påverka er negativt. Känner för att skriva mer seriösa inlägg ibland. En del av er verkar uppskatta de inläggen därför jag fortsätter med dem. Jag ska även lägga in min nästa årsresumé av april.

Brevet som jag skulle se om jag fått idag kommer antagligen på onsdag, då ska jag ner till stan och fixa lite grejer efter de, DÅ får ni veta en av mina tre små hemligheter jag har detta första halvåret. Denna första hemligheten är den bästa där jag kommer utvecklas som person och utveckla min kreativitet mycket. De andra två hemligheterna är väldigt lika varandra, den ena får de veta redan nu i Januari och den andra lite senare mot Mars någongång som jag har för mig att jag tidigare sagt!

Ikväll funderar vi på att spela bowling. Jag, syrran och pappa. Vi får se hur det blir, antigen de eller så hyr vi en rulle och kollar på här hemma. I morgon är det mammas födelsedag så vi ska dit och fira henne, hon bjuder på tårta och sånt gott! Jag köpte ett jättefint kort i USA när jag var där, de har sådana speciella kort för alla tillfällen, man hittar alltid ett kort man behöver. De finns inne på "Hallmark" och de har även kort på "CVS" de stället jag förklarade när jag hade köpt present till familjen jag var hos senast i Boston (Sora's familj).



Gusti

NRJ Music Awards


Rösta på Christina Aguilera i NRJ Music Awards



Kommentera gärna att ni röstat så jag vet! Ni kan klicka flera gånger, vänta bara två sekunder tills den laddas om och rösta igen, igen och igen...

Frukost!

The day the earth stood still

Denna filmen blev det, ingen speciell men den var väl okej. Väntade mig mer av den filmen faktiskt. Den var bra men inte "wow, vilken film!" Nu ska jag sova, är äntligen trött. Förvånansvärd! Så, funderar på att hoppa i bingen nu så att jag kommer upp i god tid i morgon, ska uträtta en del ärenden OM ett speciellt brev kommit till mig dvs.

Gute Nacht


Bio

Trevlig kväll allihopa, nu ska jag bege mig in till stan och hämta upp Sarah, vi ska nämligen på bio. Vet inte vilken än. Det återstår att se.. Keep the good work up with your coments!!! Ni snålar lite med era kommentarer tycker jag ;)

Hörs av senare ikväll igen, om ni inte somnat..

Kramis!

Anna's tjejmiddag

Här kommer ett gäng bilder från middagen igår.. Vi hade galet kul! Tack alla ♥

Carro och jag

Emelie, Carro och Anna (födelsedagsbarnet)

Cilla, jag och Tirre

Gajic

Anna bjöd på prinsesstårta

Supergod

Anna, Gajic, Carro, jag och Tirre

Jump in.. YEY!

Carro söp skallen av sig och... Somnade

Carro och jag i bilen påväg till stan

Jag i bilen


Mitt år 2008 - Mars

MARS

Denna månaden är speciell, jag och Ludde hade planerat (visserligen ända sedan december, då vi köpte konsertbiljetterna) att vi skulle till Dortmunds konserten och se Tokio Hotel, för mig trodde jag det var första gången eftersom detta planerades innan Canada resan! Jag och Ludde åkte till Tyskland som planerat och är där någon dag och får reda på att Bill blivit sjuk och hela turnen blev inställd, vi svenskar som var där sätt och grät och var väldigt oroliga över hur Bill mådde. Som tur var blev allting toppen och Bill blev frisk! Denna månaden tatuerade jag mig, väldigt speciell minnestatuering i min nacke...


En bild på mig från Mars månad


Min tatuering som jag gjorde tidigt denna månad




Jag fixade TH tröjor till mig och Ludde till vår Dortmundsresa


Jag och Kenza kom med på THTV avsnitt 17. Respekt!


Ludde och jag i Dortmund




Tyska BILD tidningen




Jag och Ludde hamnade på Tyska RTL TV!
Där de visade om Dortmund när vi höll på att packa ner allt och skulle hem igen..


Carro fyllde 20 år







Jag tränade på somvanligt inför vårens tävlingar




Jag och Tirre körde och shoppade på Ullared!
HAHA, det spöregnade och jag skulle ta en kundvagn till oss.


Festade med Tirre




Och åt frukost på espresso house ofta...

Söndag

Godmorgon!

Frukost nu sen "mysteriet på Greveholm"! Snart lägger jag upp Mars månad av årsresumén. Har även en hel del bilder från igår att visa er ;)
Puss!


Videoblogg

Här får ni en snabb videoblogg från mig, julkalendern kallar.. Hihi!

Dancing till the morning on a velvet sky

Pappa kör mig till Gajic om en kvart sen ska vi vidare till Anna och fira hennes 21 årsdag! Så här ser jag ut just nu, inget speciellt bara en snabb sminkning. Man känner sig så omotiverad när man är sjuk men jag håller mig peppad med Christina's "Dynamite" kärlek! När jag kommer hem, när det nu än är så lägger jag upp förra årets måna vilket är Mars som står på tur i min årsresumé. Nu vill jag ha mat, Ich verhungere!!

Vad ska ni hitta på ikväll?

Det ser nästan ut som att jag skelar, vilket jag egentligen inte gör! (tror inte att mitt ena öga hann med när jag skulle ändra och kolla in i webcamen istället för på skärmen)
Aja, ibland kan de hända på bild.. Lite smått charmigt! Heeehe..

Have fun tonight!
/M

April 2004

Här är jag, för snart fem år sedan poserade jag vid helsingörs slott för en fotograf (inget seriöst). Jag gillar att ha sådana här bilder sparade och ta fram och kolla på, nu var det väldigt länge sen jag kollade på dem men kom in på den mappen i min laptop nyss. Gud vad fem år går långsamt.. Känns som om detta var evigheter sedan! Fast fem år är ganska länge egentligen. Som man förändrats, visst? Men man ser att det är en liten Mirre! Detta är även så nära man kan komma min orginal hårfärg.







Fotograf: Mikael Carlsson

Lördag

Jag är sjuuuuk! Vill inte.. Har inte varit sjuk på evigheter så förvånar mig inte om min förkyldning blir feber och mög! Jag ville bara uppdatera er med att jag är hos min pappa just nu och min laptop vill inte riktigt fungera här men pappa ska försöka fixa det när han kommer hem. Ikväll är det party hos Anna, hoppas jag mår liiiite bättre tills ikväll så att jag kan hänga med dem ut någon stans sen. Vore lite roligare än att bara åka hem, Som tur är så lånar jag pappas bil eller så kör han mig vart jag än vill! Nu ska jag sätta mig framför en film och äta en efterlängtad frukost så hörs vi om ett tag igen, just nu sitter jag föresten på min stationära dator här i mitt rum hos pappa, den är seg som tusan så jag klarar egentligen inte alls av att sita här men jag lovar att uppdatera bloggen om min laptop inte kommer igång med detta internet här. Nä, frukosten kallar och jag ska väcka syrran!

Kram!



Hittade en utav mina favoriter på Bill här på denna datorn, fantastiskt!

DodgeBall

Någon som ser denna EXTREMT roliga film just nu på TV3? Jag älskar denna rullen!



Mitt år 2008 - Februari


FEBRUARI

Årets bästa månad jag fyllde 20 år och jag och Kenza åkte till Canada för att se Tokio Hotel live! Jag piercade mig i öronen, en tragus och en helix. I sammband med att jag fyllde år hyrde jag swea här i Helsingborg och där hade jag min maskeradfest. Jag började lägga upp outfits för första gången och köpte en väska som blev legendarisk, haha.. Varit med på alla mina TH konserter! Jag började att lägga upp videos som vi själva spelat in eftersom jag köpte mig en ny kamera, en Casio exilim 10.1 mpx! Det är så himla roligt med en "årsresumé" jag sitter och kollar i gamla arkiv från alla mina gamla inlägg just nu från endast februari månad och allt med Canada kommer upp, man blir helt galen och det pirrar i magen konstant. Jag får den härliga känslan igen av att vara där på någon konstigt sätt. De kommer bli mycket bilder från speciellt Canada resan eftersom de var månadens höjdpunkt! Jag piercade även Ludde (Som var med på vår roadtrip i somras)


Vår resa påbörjades till Canada...



Flygplansbilden på Kenza gick till historien!! Skrattade i veckor åt denna bilden..


Vi köade i flera timmar, denna bilden är tagen precis innan vi blev insläppta!!
Vi peppade med TH musik. Vi behövde inte heller stå ute och frysa i 10 minusgrader
utan blev tillåtna att köa i ett trapphus, bättre iallafall.



Vår Balla sverige flagga som vi stod LÄNGST FRAM med och
skyltade med att vi kom från Sverige för att se grabbarna!



Innan TH kom in på scen i Toronto, Canada.. Vi var helt galna!


10 februari var min bästa dag!
Då såg jag Tokio Hotel live för första gången på mod club i Toronto!
Vi stod endast en meter ifrån scenen och var inte mer än 500 fans där.






Jag efter konserter, i superextas och blöt av Gustavs vatten!


Jag och Kenza efter konserten på bardisken, överlyckliga!


Jag med Gustavs trumpinne



Dagen efter bar det av till Much Music, där TH medverkade
med två av deras låtar och en intervju. Även en signering efteråt utanför!


I väntan på att bli insläppta.. Vi var först in!! Lika ivriga båda två.


De framförde "Break away" UNDERBART! Även här stod vi på de bästa platserna man kunde ha!


Och "Ready set go" (Båda filmerna är mina)





Jag lyckades även få killarnas autografer utanför Much Music


Och.. Georgs plektrum! :)


Tillbaka till Sverige och pissed för att vårt bagage blev kvar i Paris...
(Återfick min väska två dagar senare till dörren)



Min 20års maskerad jag hade på båten Swea i Helsingborg! Festen blev lyckad och
 jag var utklädd till zombie bride. Första gången jag träffade Sora (på bilden till vänster
 om min syrra som står med händerna fulla av dricka). Tackar TH för en fin vän som hon!





Mitt mästerverk på luddes underläpp innan min maskerad faktiskt!


Jag tog massor av egobilder



Och körde flitigt med min nya bil...

Brrr...

Borde jag köpa en vinterjacka?
Jag som lever och har levt i mina skinnjackor de senaste 4 åren..


Topmodel 10

Nu är det topmodel 10 på TV3! Avsnittet idag är deras make over, de absolut roligaste att se.. Vinnaren för den säsongen är absolut den rätte också. Love her pictures! Titta bara på denna, helt magisk!! Någon som ska se topmodel om ett par minuter? Ni som missat deras make over måste ju bara kolla. De har en plåtning i underkläder i detta avsnitt också.. Missa inte det! Oh vet ni vad? Jag råkade kolla vem som vinner topmodel 11, det är väl de som ska visas nu i sverige, visst? Aja, det gör inte så mycket! Nu ska jag ska ligga inne ända tills ikväll då jag ska hämta syrran och vidare på en hemmafest med en vän och syrran såklart!


Fredag

Jag är så trött att jag inte vet vem jag är knappt, här sitter man snorig och ont i halsen. Perfekt nu innan helgen! Finns det någon människa som tycker om att vara sjuk? Visst uppskattar jag att man blir sjuk, det betyder ju att man lever iallafall. Egentligen har jag väldigt bra emunförsvar men det bråkar med mig just nu, anledningen till att jag blev sjuk är att både min mormor, mamma, Tirre och Anna är sjuka och jag har spenderat en del tid med dem. Jag vaknade av Bill's skratt (ni TH fans vet vilket) på mobilen halv tolv, kunde inte gå upp. Vad är det med min kropp? Oj, glömde att jag var sjuk. Antagligen därför! Jag var uppe till fyra inatt, kollade på film: "You, me and Dupree"! Den filmen ör sjukt rolig. Funderar på att gå och lägga mig igen, mitt huvud klarar inte av att vara uppe. Oh, i morgon är det Annas middag, hon blir 21 år några dagar efter och vi ska fira henne i morgon. På tal om de så fyller jag snart också år, usch! 21 år.. Känner mig lite gammal. Jag ska iallafall fira min 21årsdag så det ryker om de, men vet inte hur än! Det får vi se! OCH en sak till, det är någon/några som använder sig av min bloggadress och mitt namn som skriver kommentarer på olika bloggar, det är inte jag. De bloggar jag kommenterar de personerna känner jag eller så svarar jag på frågor då skriver jag oftast "Svar:" eller liknande. Så ni vet, blir trött på sådana som inte har något liv och använder sig av någon annans identitet.. Suck!

Kram, Mirre



Gammal bild från gymnasiet i tvåan på Linn och mig..

Mitt år 2008 - Januari

Eftersom jag har SÅ mycket att berätta tar jag en månad för varje dag istället. En aning lättare och roligare för er att läsa så inte allting blir en enda röra! Så låt oss börja med att titta tillbaka för vad som hände för ganska exakt ett år sedan! Jag varnar er redan nu, februari är ett LÅNGT inlägg och de här tolv dagarna jag postar "månadsinläggen" skriver jag ingenting före som jag gjorde nu utan det kommer se ut som under... Detta inlägget var tänkt att posta innan midnatt men vi kan väl lådsas att jag hann? Tänkte posta ett om dagen och börja från den första Januari nämligen. Bra, då säger vi så ;)  


JANUARI

Månaden började sorligt med på ett positivt sätt, en av mina bästa vänner Carro flyttade till Milano för en utbildning och vi hade avskedsmiddag hemma hos henne med singstar (första gången jag testade det då) och dricka!
Månaden då jag och Kenza fann varandra på ett forum och bestämde oss för att korsa atlanten för att se vårt favoritband Tokio Hotel I Canada. Vi fick även möjligheten till att se killarna medverka på MoD, vilket är en musik TVkanal. Vi bokade hela resan med flyg och fixade boende. Vi blev positivt överraskade för varje dag som gick. Min livs bästa Tokio Hotel resa. Och tack TH för en härlig glädjespridare jag fann till vän! Du är helgalen Kenza, precis som jag.
Min pappa fyllde jämt och firade sin födelsedag i Thailand (sorligt nog) han ville inte vara hemma!
Jag tog körkort i slutet av månaden, som jag kämpade i ca fyra månader för mitt körkort. Snacka om intensiv på eget ansvar. Fick även min första bil denna månaden! OCH Christina Aguilera fick sin Max Liron, inte för att de har med mig att göra men det hände under mitt år!


Carros avskedsmiddag




Min första mini bil


En bild på mig från denna månaden


Jag och Tirre festade loss nästan varje helg, här håller vi på att göra oss i ordning.


En oförglömlig (iskall) kväll med Gajic. RÖDNÄSA!


Jag och Kenza tryckte hoodies till TH-resan =D


Vi fick reda på att vi blivit uppskrivna på Much Music (MoD) där TH skulle medverka!
Låt msn rutan tala för sig själv... Vi blev erhm.. Galna och superglada!!
148935-3526

Kvällens fråga

Jesse McCartney eller Zac Efron?




Without a doubt är jag ett Jesse fan! Enda sedan jag såg han i "summerland" då de gick på tv här i sverige har han alltid varit något speciellt för mig, han har ett speciellt utseende, Jesse är väldigt vacker! Vilken charmör.

Torsdag

Jag vill börja med att skriva, Bill har skaffat dreads, precis som sin tvillingbror! Om jag ska uttala mig precis vad jag tycker så hoppas jag att han skojar med den nya frisyren, var han full och helt omedveten om vad de gjorde med sitt vackra hår? Aldrig mer lejonmanen? Aldrig mer de platta stiliga Billhåret? Usch.. Han gick för långt där, om det nu stämmer! Jag väntar på att han ska säga att de va på skoj, att de va fejk! Fast det är ju ändå Bill's val om vad han vill göra. Nu går det så mycket rykten att man inte orkar med det, vi får helt enkelt vänta och se hur det blir nåsta gång de visas då de är back to work! (Det finns bildbevis på de men jag vill inte lägga upp någon bild här i bloggen, de har ni säkert redan sett eller kommer få se på annat håll som i TH bloggar osv..)

Vidare till något helt annat, jag såg i tidningen att victoria's secret show är samtidigt som parlamentet och jag som ÄLSKAR parlamentet måste nog svika modellerna ikväll.. Sorry! Och det där med min årsresumé går sådär, jag har mycket annat att fixa idag. Vi var ute och gick en lång runda, kom precis hem. Men jag ska försöka få ihop ett ikväll eller i morgon senast, det är ju kul själv att sitta och fixa ihop med bilderna och all text med allt som hänt under detta året. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, jag gjorde precis en supergod efterrätt.. Panacotta med vit chocklad, mums!

/Mirris



Redbull med lime

God fortsättning...

Här kommer lite bilder från igår, lite närmare bilder på min outfit och mitt smink. Efter detta inlägget ska jag ut och gå en runda med mamma sen direkt hoppa på ett nytt inlägg som kommer ta ett bra tag, ska nämligen göra en "tillbakablick" eller års resumé på förra året som gått. jag har varit med om så mycket roligt, utan tvekan mitt livs bästa år hitintills!


Min sminkning, yippie jag fick på lösögonfransarna




Smyckena



Anna och jag


 
Tirre och jag


Anna och jag innan middagen



Tirre är som vanligt helt uppskruvad


Jag, anna och Tirre utanför "Bakom" vid 12 slaget