Mascara

Tänkte berätta "hemligheten" bakom mina ögonfransar! Självklart är det väldigt olika från person till person hur man får sina ögonfransar och hur långa man har, alla har inte långa och kan inte få dom längre med bara mascara, men jag ska göra mitt bästa för att förklara hur jag gör, vem vet ni kanske lyckas med mitt knep!


Först börjar jag med en mascara som heter Intensifique från L´Oreal, jag applicerar inte mina fransar med en "ny" sådan mascara utan en som jag använt några gånger innan då råkar man inte ut för klumpar och att det blev en för tjock grund. Denna ska alltså bara dras några gånger på fransarna så att det blir en stadig grund. Jag drar verkligen från rötterna och ut på fransarna, det är då det blir som bäst. Var inte rädda för att kleta utanför, det är jag specialist på och det går enkelt att ta bort med en blöt tops. Mascaran är en rund och guldig tub som kostar runt 140:-
Efter den första mascaran torkat drar jag på den andra och sista som också är från L'Oreal och heter Lash Architect. Den applicerar jag försiktigt över fransarna så det inte blir klumpigt, risk för det annars! Den brukar jag "överdriva" med, det är så jag får dom långa och fylliga, jag drar även borsten på övansidan av fransarna och böjer den med fransens form.. Den mascaran har en silvrig utsida som är lite kantig, kostar runt 150:-  Hoppas ni förstod!? Jag svarar på frågor i kommentarsfältet i detta inlägget om ni vill veta något mer!


L´Oreal Intensifique



L'Oreal Lash Architect


Resultat!

ica skriver:

tack for tipset, har funderat på hur du gör :p

En annan sak, hur visste du vilken linje och skola du skulle välja när du började gymnasiet??

2008-10-14 Kl: 07:12:46
URL: http://icaslife.blogg.se/
Caroline skriver:

Hur ser dina ögonfransar ut utan mascara?

före och efter bild skulle vara roligt. :)

2008-10-14 Kl: 10:34:05
H* skriver:

- taaaaaaaaaaaaaaaack :D

2008-10-15 Kl: 23:23:13
URL: http://merei.blogg.se/
raffa skriver:

jätte fnt :)

2008-10-16 Kl: 20:15:06
URL: http://raffaplace.blogg.se/
H * skriver:

- hur tar du bort mascaran sedan då ? ditt bästa tips ? :P

2009-01-10 Kl: 23:44:12
URL: http://merei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0