61805-224

världens biggaste örhängen?

61805-228

break it to me gently

finner inga ord, the very best!

http://www.youtube.com/watch?v=Mucj7hHJ_uQ&mode=related&search

vart är samhället på väg!? öhh, va?

tillbaka på skolans mark efter en stört skön helg med party, dock inte så lyckat på arom, tristaste gången. fredagen var det fest hon nina, en lyckad fest med god mat och trevligt folk. skulle jobba på lördagen kl o9.oo tråkigt värre sen på lördagen bar det i väg en en härlig tjejmiddag hos elin. fan vad skolan suger snoppe, hatar skolan så jävla mycket. vi sitter och gör..? INGENTING!! varför gick jag upp i morse ur min riktigt sköna säng? om jag inte lär mig något ser ingen mig i skolan i morron. idag blir det träning på danshuset, vi kan inte i morgon vi ska visa vårt projekt arbete på stadsbiblioteket, dom gillade det antagligen. va gött att skolan slutar om en månad knappt.. eller iallafall så är betygen satta då och vi kan ligga hemma och slappa hela dagarna tills balen och studenten. cista brava om knappt än månad, det är inte dåligt det dagarna går som smör i solsken kommer i håg när det var typ 4 månader kvar. haha! tävling på lördag också i leksand av alla ställen.. en SM tävling som hålls en fin arena på köpet, så det är väl inte helt öken at åka dit, blir bara solo och grupp tirre ska jobba, va roooooligt dåå.. gaarh är lite sur på henne faktiskt. nää då! haha nu ska vi till filosofin
bye ♥

image227

alecia moore

61805-226

back in the day

fredagen började med en kämpig skoldag från o8.15 -o9.4o bara filosofi eftersom vi itne hade tid att gå på foto, sömmerskan väntade på mig och tirre som skulle prova våra snygga balklänningar i PAPPER haha. snart är dom väl klara hoppas jag. vi väntar otåligt jag ska dit igen på fredag och lämna tyg. hem och övningskörde med mamsen sen på kvällen bar det av till linn först en visit in på ica oj och handla grill kol och korv. sen hoppade vi på bussen mot linn där vi spenderade den underbara kvällen vi satt ute ända tills det blev riktigt kallt typ till 22.3o. skrattade och snackade hela kvällen. juuuste vi skrev på lakan också, som ska hängas upp i skolan och på kärnan. i lördes var jag uppe i ottan på loppis där jag hittade lite grejer tills jag flyttar hemifrån och en snygg kuvertvästa.. efter loppisen var vi så trötta jag och mamsen, men ändå skulle vi till väla och göra några ärenden. sen körde jag nercabat från väla och hem fast med lite omvägar så det skulle bli lönt. på kvällen skulle vi till arom med min kropp sa nej, jag orkade verkligen inte. vi var lite på sankt jörgens skolan där grabbarna spelade fotboll, ja och nayo satt bara och snackade. så det får väl bli arom nästa helg om någon förälder ställer upp och lånar ut pengar till mig. haha! söndagen började med synagogga inte upp så tidigt med det va jobbigt ändå, 11.oo var vi där med natali och intervjuade och fotade massa grejer. sen på kvällen åkte jag hem till fille där vi kollade på tv hela kvällen som började med miami ink 19.oo, rocky och drago 2o.oo sen the holiday tills vi somnade.. nu sitter jag i skolan och segar, mitt och tirres "ordspråk" (om jag inte lär mig någonting idag tänker jag inte gå i skolan i morgon) nu ska vi se om vi kan lära oss någonting på fotografisk bild. :)

61805-223


skolan suger hårt

snart springer vi ut från kärnan, fick våra studentmössor igår, som jag längtar nu.. snart träning på friskis med tirre bus. måste börja träna tills sundspärlan som mats lovat oss ända sedan vi var i silver.. haha han har lovat att vi ska få göra ett eget nummer, fan va roligt. i morse blev det frukost på espresso house igen, det är så mysigt men synd bara att man inte kan sitta ute än på mornarna, det är lite för kallt ännu.. älskar chai latte.. i morgon blir det grill kväll med hela klassen.. riktigt roligt, vi ska skriva på lakan och planera hur vi ska göar på studenten med flak osv. :) nu pirrar det i hela kroppen. oooh ja snart SM också, fan vad jag INTE är förberedd speciellt inte i par har inte ens tävlat i star där än. nää nu ska vä bestämma lite låtar som vi ska ha. hejsvej!

61805-222

min hjärna spricker snart

jobb i morgon bitti, upp i ottan känns det som börjar o9.oo - 17.oo. har inte vilat ut en ända dag på lovet, hoppas man är ledig på söndag isåfall blir det sängen hela dagen med resten av min ben&jerry glass. det känns härligt att komma hem till pappa lite, har inte varit här på år och dar han känner nog sig lite bortglömd av mig ; /  åh mys i morse med anna, frukost på espresso house med den godaste chailatten i stan + scones och juice.. så idag blev heller ingen sovmorron hennes röda micra körde upp på min parkering vid 1o i morse. sitter och kollar på hipphipp finns nog INGET roligare än deras (enligt andra) extremt torra humor, and i love it !! awee, fick påskägg av papsen idag när jag kom : )  skola nästa vecka, jag är absolut inte klar med allt jag skulle göra på lovet som har med skolan att göra, har skrivit upp en jävla lapp som sitter i kalendern och inget har gjorts hittils får ta ett ryck på söndag då. åh fan jag som skulle övningsköra idag, det blir ju aldrig av när jag är här, kan inte köra mammas bil den är helt stel som en jävla truck "tirres alldagliga uttryck" min sömmerska får nog snart löss på mig jag har inte visat min balklänning än haha, den som ska vara färdig om ungefär 5 veckor. shit 5 veckor.. ja det är snart, skolans slut fan va gött! nu ska jag sova.. upp och hoppa i morgonbitti.. USCH!!!!



 

nu förstör jag för ALLA som följer topmodel som klister framför tvn .. sorry men jag var väldigt tvungen skitsvårt att hålla det för dig själv, she is the big winner

image221


garlic gum is not funny

i morgon blir det frukost med anna på espresso house, hoppas bara att det är gott väder så man kan njuta av solen utomhus. idag har varit den jobbigaste på länge att vara sjuk på jobbet är inte roligt alls, min chef hatar mig redan! suck.. slappat framför tvn ända sen 4 kan inte resa mig, hela dagen har varit degig. piii längtar tills allting kommer i gång på sommaren, precis innan studenten fyfan va gött! costa brava åh som jag längtar nu, friheten känns redan från skolan. jag skriver allt mer sällan blogg nu och det börjar bli glest mellan raderna. jag kom och tänka på en sak LÖNT att ha påsk när det är samma sak som julen samma mat  till och med skinka folk köper "jul skinka" hatar sånna här traditioner, mamma säger gör lite fint i ditt rum, haha aldrig det ser ut som det är sommar året om. :) snart blir det sängen känner jag, eller iallafall soffan framför någon go film, jag är så extremt seg, varför jag vill orka göra någonting. fille, jag saknar dig jag längtar redan till sm i leksand, JA leksand haha det är kanske 100 mil upp i sverige, nä men nästan! en lång resa! nästa vecka plugg och åter plugg, denna veckan har gått fort, som smör i solsken.
so long!

image220
jag älskar dig ängel


vad gör chippen?

måste börja med att aleks historia om en jävla kines som inte flytta på sig när en ambulans skulle förbi var det roligaste jag hört på länge och carro dom är ett släkte för sig själv sikket hår jag lovar ända ner till fötterna. tävlingen gick jätte bra, tirre var grym i solon hon kickade alla till och med mig ;) haha hon vann klassen och jag kom 12a, inte dåligt för att vara första gången i starklassen. paren gick extremt bra vann hela klassen så nu siktar vi mot stjärnorna för vi är nämligen i star nu och är direkt kvalificerade till SM, inte dåligt! älskar att dansa med mitt dansfrö, lämna aldrig mig! nu sitter jag och degar framför datorn har varit en jobbig shopping dag på nova, sov hos älsklingen idag så började han jobba 7 jo visst då kan ja inte somna om ;/ nu ska jag kolla simpsons, finally !


61805-218