Cici har anlänt

Hallo Leute!
Nu har Cici kommit hit och vi har hunnit en sväng inom väla också och handlat lite, jag hittade en ring från Thomas Sabo som jag jätte gärna vill köpa. Jag pratade lite med mamma så det blir nog en tidig julklapp, hihi! Den är så fruktansvärt fin, en riktig dröm ring som man bara måste ha! Lovar att visa den om den nu blir min!
Vi ska ta det lugnt nu ikväll, mamma har precis lagat klart maten, det blir chili con carne min favorit! I morgon blir det en lång dag, vi ska nämligen till Köpenhamn och shoppa, ska bli jätte roligt. Det var en tag sen nu jag var där, tror senaste gången var med André faktiskt då jag köpte min skinnjacka.. I den affären finns det jätte fina partykläder. På kvällen i morgon ska vi höra av oss till Johanna, vi skulle se om vi kunde hitta på något roligt i morgon kväll, träffade henne nämligen på väla. Hon ska också fixa till mina naglar dagen innan vi åker till Liverpool, det är för tidigt för att göra om de så hon ska bara bättra på och lacka dem så de blir fräscha och snygga igen!

xo, M

Anna skriver:

Hoppas du får det underbart i Liverpool :D



Kolla gärna in min blogg alla :D Skriver om det mesta som faller mig in! Men det är mycket kompisar, mode, shopping och fester! Och en massa musik såklart! :D

aannapannas.blogg.se

2008-10-30 Kl: 19:17:20
URL: http://aannapannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0