don't stop the music

sitter här och jäser, ska alldeles strax iväg och träna med tirre det blir förhoppningsvis lite dans också om inte salen är upptagen av ett gäng svettiga pensionärer i friskis tshirts.. nu har jag spenderat hela min dag på att göra om bloggen det blev inte så stor förändring men jag fick inte kläm på hur man lägger in en bild i sidan som är lite större än vanligt men till slut ramlade poletten ner.. nu sitter jag och mår halvilla för jag precis druckigt mig goa honungsvälling (ja, jag vet jag är fortfarande barnet) men gott är det. drack alldeles för fort. ikväll blir de myskväll med mig själv framför tvn eller så laddar ja någon härlig beck. ringde anna innan som ja saknar de  lilla livet redan, var du tvungen att flytta så långt ? långt och långt då snackar vi milano där carro snart har sina fötter och vimlar runt bland kända kläddesigners (eller nästan?) haha.. det går säkert bra. kommer sakna dig carro sjukt mycke, du är ju en av mina närmsta bästa vänner ! hoppas du får ett lärorikt år och kommer tillbaka och säger att du lyckats för det skulle inte förvåna mig, när du väl vill något ger du inte upp.. nä nu ska jag klistra något skit på ett brev och skicka tillbaka cd skivan från studenten för den kommer aldrig röras här bland alla andra onödida cd skivor i högen. i morgon blir det jobb, ska faktiskt bli skönt, haha ja ni hörde rätt, jag har inte jobbat sen förra onsdagen.. helt sanslöst kommer bli pank nästa månad.. får leva på snälla föräldrar ett tag ! eh, va? haha de hade ju varit bra om man kunde de.. så snälla är dom faktiskt inte ! buuhu :/ nästa helg blir de ferre aleks fyller ju 19 år.. tivvan? love you gajic !

/M

HAHAHA !



jamie och hok


det bästa mina ögon någonsin skådat, älskar detta numret hur dom lever sig in i historien


L L

61805-334

61805-333

61805-332

Lindsay L

61805-335

nu drar jag.. ett litet tag iallafall !

ska faktiskt bli jätte skönt att åka iväg över helgen, komma bort från allting ett litet tag, ska bara njuta! det ska faktiskt bli bra väder, yippi !!

image331

my best friend

image330
















nu nalkas det baby


image329

gömmer sig?

image328

KAN DET BLI VÄRRE?? HAHA!



hennes röst är inte så fräsh, dålig kvalite så det skriker lite för mycket!

someone's watching over me

sitter och kollar på jackpott och vill bara ringa in för man kan ordet, men nix gör aldrig det igen! en gång ringde jag riktigt mycke och fick inte ens regristrera mitt nummer, tänk att ca en tionden sitter och kollar ungefär helt omöjligt att komma fram. jag gick upp med tuppen, eller nästan men fille gjorde nog, jag vaknade vid halv 9 upp och färgade håret sen lagom när jag är klar ringer anna med värsta morgonrösten utan att hon behövde säga att hon försovit sig så förstod jag med en gång.. vår hårtork är sönder, den började knastra och lukta riktigt mycke bränt vafan, jag som skulle platta håret. ja då får jag gå med värsta fluffet. haha usch jag känner mig inte mig själv idag har hemska jobb kläder träffen med anna var ju inte bestämd och här har jag inte ens ett par jogging.. jag är fattig! i går satt jag hela kvällen och laddade hem lite album till min ipod =D är så glad över den, först blev jag förbannad för itunes inte funkade men nu så.. haha! anna kommer och hämtar mig om en halvtimme.. på färgpaketet stod de ljus gyllenebrun.. de blev mörk brun haha mot svart förfan, inte kul! men de blir väl blekt av solen som gömmer sig, vart tog sommaren vägen? usch vill inte ens prata om de kunde åka ngn stans med älsklingen istället för att vara här i detta skitet men som tur är så har jag jobbat mer än halva sommaren. hillarys nya album är härligt!

/ Mirre mensmonster


61805-327

jag ellar dig

image326

miss you already !!

image325
gammal bild, tror det är i 2an? älskar dig raring

christina

61805-324
hon är nu i fjärde månaden och det blir en flicka.

en varm thailand doft hälsade på, när bär det av?

är hemma hos pappa nu några dagar, finns inget bättre än att spendera sommarvärmen här. älskar att bara här, där jag är uppväxt, massor med minnen i detta huset och i hela området. cyklade till ica i morse för att inhandla nybakade frallor och nutella, känndes konstigt på något sätt, men på ett bra sätt.. nu har jag legat och mysit för mig själv i solen med världens bästa bok "gömda" med Lisa Marklund, tagit några dopp då och då för att svalka.. fyfasiken vad varmt det är i trädgården, vädret är ju inte så generöst med vindar idag.. man håller på att svimma nästan.
ringde dig precis carro, men inget svar kanske har hon börjat jobba på expert redan idag ? va roligt för henne GRATTIS till jobbet som plåster på såren för dig tirre får du spendera heeeeela dagen med mig i morron om du nu känner för det.. :) upp tidigt i morron och jobba men bara en kort fem timmars dag, efter jobbet blir det träning och plugga teori.. suck! när ska jag få körkort egentligen? jag SKA ha det innan jag hunnit bli 20, annars är de fan inte sant. för en kort stunt hade jag glömt att jag ska jobba elva och en halv timme på lördag (goa pengar) men fyfan va tradigt.. har fasat för den jävla lördagen ända sen jag fick mitt sommar schema, hoppas det är kasst väder på lördag så jag får lite att göra på jobbet, ingen handlar ju när det är strålande sol ute.. då ligger folk på stranden och latar sig, lyllosar!
jag måste ändra mina matvanor speciellt frukosten som ofta består av.. tex som i morse fyra frallor (halvor) med nutella och inget mer? haha vad är de för frulle.. maria i ett nötskal!
mina naglar ser hemska ut, som tur är har jag tid redan på tisdag då jag är ledig hela dagen.. är ledig på söndag också, nu börar jag få mindre och mindre tider bra och dåligt på samma gång för de är så gött och vara ledig men bra att få lite pengar också :)

/M


61805-304
en shoppingtur i köpenhamn satt inte fel samma dag som lönen kom

the one and only





TAKE ME BACK !!

61805-322

bästa dagen i mitt liv

asos ROX!! can't get enough

61805-32161805-320
61805-31961805-318

Lindsay L

61805-31761805-316















thaimat till frukost

» jobba kl 15.oo långt tid kvar, innan dess ska jag hinna skriva ut några cv till och träffa carro stan. längtar tills jag är ledig i gen, det är så jävla skönt. bara sova hur länge man vill, fast de kunde jag ju göra ändån idag . ;P igår blev de mys hos aleks, vi kollade på linaskvällsbok och little children som jag oich anna missade, :/ eftersom hon skulle upp och jobba tidigt idag. får se den någon annan dag. vill ha sommar så man slipper ha på sig skinnjacka och mög, jag vill kunna bada i poolen och bara slappa om dagarna. oj nu tittade solen frram och smulan gick ut för en promenad. usch vad mätt jag är, thaimat är ingen höjdare på morgonen ;/ tycker synd om tirre som inte kunde vara med ossi går, haha hon jobbade kväll.. inte roligt. fasiken vad poolen är frästande, man vill bara dyka i men aj så kallt.. nä nu ska jag ta och skriva min cv klar..

/M

image312