Älska lilo



Såg alldeles nyss att Lindsay kommer med två nya filmer inom kort, den ena nu detta året och den andra nästa år. Jag längtar tills jag får se dom, hon är en av mina favorit skådisar!

"Dare to love me" nu 2008
"Labor Pains" som kommer 2009



MTV movie awards 2008

Update

Tjenare! Nu sitter jag här och avlöser Malin som är på lunch! Själv har man precis käkat, gott! Idag ska jag som sagt hämta upp Klara på centralen, hon får vänta liiiite istan eftersom jag inte slutar förens halv 5 och hon är inne vid 4 tiden men hon väntar på donken så länge. Haha! I morgon kan hon följa med mig till jobbet, det finns några lediga platser här så hon kan låna en dator, eftersom det är många på semester nu och så. Här på jobbet är det jätte fint, helt nyrenoverat oh köket ska vi inte prata om! Gud sånt vill jag ha, precis sånt! Nu ska jag jobba vidare, hörs lite senare igen! Tänker på dig Cici!

Kramar /MIRRE

Dagens fråga



Vem är din favorit artist?



Min är Xtina, men det visste ni redan! :)

Nytt på bloggen



har ändrat lite med designen, Paint roxx.. Haha! Tack Nicco för hjälpen med bilderna och Babbi för du la in bakgrunden som jag aldrig blev klok på! Är inte riktigt klar än, men det får jag ta en annan dag nu somnar jag snart.. Haha! Ska hoppa i bingen nu, upp tidigt i morgon! Usch har redan grus i ögonen.
En som frågade om jag va high på photoshop, icke sa nicke jag har inte ens programet! Föresten så väntar jag på en annan desing så denna är "så länge" men vad tycker ni om den?

Godnatt babes /MIRRE


Traüm süss

Mirre 2004



Här är ett par "modell" bilder till som togs tidig vår 2004!
Hihi, så roligt med gamla bilder. Dom här är bara tagna för skojsskull.
Svin kallt var det ute, syns kanske att jag fryser!? Haha.
Vad tycker ni om en "mini Mirre"? :)
(Sorry för en kass kvalité, bilderna är oretucerade)
 

 Fotograf: Micke, din bild (helsingborg) 

Mycket tid över...



Haha, heeeej igen mina kära läsare! Just nu sitter jag och har INGENTING att göra, det ringer bara imellanåt men när det väl ringer så lyckas alla ringa samtidigt! Detta är roligare än vad jag trodde, det var ju tur annars hade jag avlidit. Haha! Men jag har mitt sällskap, kommer bli tråkigt sen när jag får sitta själv. Det ska säkert gå bra. Pappa och syrran jobbar ju på samma ställe och kommer upp på raster och lunch. Dock jobbar pappa bara halvtid och går hem kl 12, skönt för han. Syrran slutar 4 och jag halv 5. Trodde först jag skulle sitta här till 5, men en halvtimme tidigare var det lite bättre.. På fredagar säger Malin (som jobbar här) att det är mer än vanligt och på morgonen innan kl 9. Nu ringde hennes kille också, haha han ville bara säga att han älskar henne, så söt!
 
I morgon kommer Klara på besök som sagt och henne hämtar jag på centralen när jag slutat. Hon kommer antagligen att följa med mig till jobbet på fredag, så sitter hon med min laptop och surfar lite, bättre de än att sitta hemma hos mig och tråka! Ohh, skulle kunna skriva i evigheter för jag tar samtalen mellan jag skriver :) det är kul att jag fick ha datorn till annat också, här är två stycken, en som jag tar emot samtal på och kopplar vidare sen en annan som jag skickar mail till säljarna och bloggar på, hihi! Här finns även msn, har inte  vågat gå in på det än.. Får se om jag gör det när jag är själv.. Haha och när inte chefen är i närheten (han har nämligen sitt rum lite bakom växeln..  

/MIRRE ♥

På jobbet



Hallo! Yeey, jag kunde uppdatera här ifrån, bara jag håller koll på allt annat så. Nu har jag precis haft lunch och snart ska Malin gå (hon som sitter här vanligtvis) just nu lär hon upp mig, oh det är så himla mycket man ska hålla koll på. Några av er hade rätt, det är Megan Fox och Gemma ward, haha får vara lite mer noga och inte bara kopiera bilden eftersom det stod på bilden när man håller muspekaren över att de va kloning mellan dom två.. ackak! Fick nyss sms från Sora; "Växlen hallå, hallå.. Koppla mig till TH" Haha, så roligt.. Som jag skrattade när jag fick det. Det gjorde min dag. Jag har varit helt seg, det är inte kul att gå upp så här tidigt när man inte är van sen 2456783 nya saker man ska få in på 0 minuter. Men det löser sig.. Nu ska jag back to work! Ha en fin dag i solen..

/MIRRE


Gissa kloningen ?



Ledtråd.. En modell och en skådis
Megan Fox and Gemma Ward combined together

Jobb, jobb!


Godmorgon! Hinner inte skriva så mycket, ska alldeles strax åka iväg med pappa! haha eller Ja nu ska vi åka.. Vi hörs lite senare om jag nu FÅR blogga, annars när jag kommer hem! Puss och kram på er!


/MIRRE



Gina Tricot modellen



Gud vad photoshop kan göra! Man ser ju att det är hon men ack så stor skillnad!

Före och efter retucering

Dagens fråga



Vilken är din favorit smyckedesigner?





Min är Thomas Sabo

Godmorgon!



Vaknade halv ett, suuuck! jag kommer vara DÖD i morgon på jobbet! Ja, för i morgon börjar jag.. Halv 8 till halv 5 tydligen det är 9 hela timmar. Men som tur är så är jag ledig på helgerna. Igår fick jag och Gajic ett ryck att åka ner till stan och sätta oss och mysa lite på hampan, (Yepp, Gajic är serb men hon heter Aleksandra det är bara jag som kallar henne för Gajic) mihi.. Vi satt där med några andra kompisar, bla Emelie, Ex, louice och Jenny och några andra killar. Vi hade jätte mysigt. Vid ett gick vi till tempel men gick aldrig in utan åkte vidare till mcdonalds för nattmat. Gott! Efter ungefär en timme på donken körde vi hem mot mig och Gajic körde hem till sig själv sen. 

Nu tänkte jag och mamsen gå ner lite på stan och mysa, sätta oss någon stans och bara njuta av solen, för det ska antagligen regna på lördag! Så tråkigt.. Visste att sommaren skulle vara över närsom. På tal om inget så hade jag en fruktansvärt obehaglig dröm inatt, dom sista minuterna innan jag vaknade. Verkligen obehaglig! Vi hörs lite senare, dagens fråga och lite annat kul!

/MIRRE


Bill på Avalon

Christina Aguilera



Bilderna är underbara!
Aguilera är så vacker.. Hon säger mer än 1000 ord!

Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Stephen Webster Silver Collection Launch

Hej babes!


MMS


Just nu sitter jag på tåget påväg hem till lilla Helsingborg efter en skön shopping runda i Malmö med Sora. Det blev ett vitt linne och en svart kofta från monki sen lite smått från hm och en present till mamsen! Jag sitter och läser och lyssnar på musik, det är trots allt nästan en timmes resa.. Ni ser kanske att jag lyssnar på coldplay? Förlåt till er som jag sagt att jag storm hatar coldplay till, jag hade fel musiken är ljuvlig. När jag sa att jag hatade dom hade jag ärligt talat inte hört en endaste låt med dom. Jag kan säga att er att det var min vän Anna som tjatat på mig i ett år nu att jag MÅSTE lyssna på dom och för ett tag sen gick jag på youtube och lyssnade på några låtar och sen laddade jag ner deras senaste album som jag även tänker köpa nu i veckan.. Som jag redan visste så ska man ju inte döma något förens man vet, eller som i detta fallet, lyssnat. Nu ska jag inte babbla mer om det, ska nämligen fortsätta min läsning om jag inte somnar vilket inte är helt omöjligt, är super trött! Får vila lite när jag kommer hem, sen ska jag nog ut och gå och senare ikväll blir det att jag och Sora skriver på vår ff som är riktigt bra faktiskt, vi har bara lagt den till sidan hela tiden men nu måste vi bli klara med den så ni TH fans kan få läsa den.. Kram på er! /MIRRE


Måndag!



Godmorgon mina kära läsare!

Jag sitter just nu och äter en god frukost med mamsen på balkongen, ska snart in i duschen sen fixa till mig lite och åka till Malmö med Sora.. Vi ska gå runt och kolla lite. Det är så himla varmt ute idag igen, så det blir shorts idag och ett linne. Känns som om sommaren börjat på riktigt nu och jag hoppas verkligen det håller i sig nu ett bra tag. Jag är inte redo för hösten än! Igår kunde jag verkligen inte sova, antagligen för att jag sovit hela dagen igår, men om man är trött så kan man inte hålla sig vaken. Men jag somnade säkert vid 4 tiden sen upp nu.. Usch liiiite för tidigt.

Igår fick jag reda på världens bästa nyhet, för er om läser min och Soma's TH blogg och är inne på THF vet nog vad jag pratar om! Tokio Hotel släpper sitt album i november och i oktober kommer dom släppa sin första singel från albumet och en ny video! Det ska bli såå spännande, jag längtar som bara den! Hoppas denna källa är sann, det var från en fransk officiell sida.. Gå in och kolla här, det är vår TH blogg! Nu ska jag äta vidare sen göra mig i ordning!

Puss och Kram! /MIRRE



Hot, hot Bill

Cecilia Westerlund



Mir gefällt, wie du lachst und du hast wunderschöne Augen.
Ich finde dich ganz toll.
Ich liebe dich!


Pure Beauty



Christina Aguilera i US magazine

Klicka för stor bild
Klicka för stor bild  Klicka för stor bild



Bilder från igår



Våra goda drinkar jag gjorde oss här hemma innan vi stack ner till stan


Anna my baby


Anna och jag när vi väntar på bussen, haha det kommer upp en liten videosnutt om det senare


Mirre the firre


En cider


Mirre och Anna


Guten morgen



Vaknade med världens huvudvärk, jag själv som orsakat det så jag ska INTE klaga! Nu är det bättre iallafall. Anna gick precis, hon skulle köra hem. Vi hade riktigt roligt igår.. Först förfestade vi här hemma bara jag och Anna haha men det var skit kul, sen åkte vi in till stan vid halv 1.. Vi gick ner till busshållsplatsen i rätt tid för den skulle nämligen gå 17 över från mig och vi kom så vi var där 15 över och man ser busshållsplatsen nästan hela vägen om man går från mig så vi missade inte den. Det visade sig iallafall att bussen inte kom så vi blev lite sura för vi gick ut så tidigt, vi fick sitta och vänta på nästa buss som gick en kvart senare. Vi dokumenterade även det där, det kan ni se snart, håller på att ladda upp den nu.. Vi filmade lite, haha! Igår träffade jag my G friend André, som jag saknat honom.. Riktigt kul att träffa han igår, vi dansade hela kvällen. I morgon ska vi antagligen till Köpenhamn för en shoppingrunda :)

Idag blir det en slapp dag, jag börjar ju jobba på onsdag sjukt segt! Men förhoppningsvis är det bara två veckor och inte tre. Jag blev erbjuden ett annat jobb också under festivaldagarna, får se hur det blir. Klara kommer på torsdag till mig, ska bli kul att träffa henne! För er som inte vet så är det hon som bloggade för mig när jag var på vår roadtrip.. Nu ska jag gå tillbaka i sängen och vila huvudet.. Ni får se lite bilder från igår lite senare..

Kramar! /MIRRE

Here it is!

Kolla frillan ...



Min syrra, haha hon klippte lugg och sprayade den. Så snyggt!
Ungjävel..

Bilder från igår



Jag i bilen påväg ner mot stan

Gajic och jag i Norra hamnen

Vänskap förevigt!
Jag älskar dig

Precis käkat Thaimat på festivalen

På barfota från v. Anna, Gajic, jag och Carro


Godmorgon!



Ja, kanske inte morgon men.. Åt nyss en god frukost. Var med mamsen i morse och handlade frukost och mat. Igår började kvällen hemma hos mig då Gajic kom till mig vid  halv 6 tiden, då började vi fixa till oss sen en timme senare kom även Eliin, hon skulle inte ut men ville hålla oss lite sällskap. Efter ett par timmar hemma hos mig fortsatte vi ner mot stan och mötte upp Anna, carro och Davve och kollade på rixfm festivalen ett litet tag. Det var sonija Aldén, Marie Picasso, och Velvet som vi såg sen gick vi vidare mot sundstorget och åt lite god Thaimat. Mums! Där satt vi och snackade säkert en timme tills vi sen begav oss vidare mot Gajic's bil och körde mot Barfora där vi spenderade resten av kvällen. Det kändes jätte konstigt att åka hem så tidigt i går, klockan var bara 2 på natten, vi som brukar festa till minst 4. Aja, väl hemma så somnade jag gott.

Idag vet vi inte riktigt, jag och Anna pratade lite om wallmans igår om vi ska dit idag så vi får se. Blir antagligen det! Stan blir det iallafall. Vi får väl se. Igår tog jag några bilder så lägger upp dom senare. Fy så fint väder det är ute så sitter jag här hemma dock på ballan så det är lite "ute" haha.. Tänkte lägga mig här och sola lite, eller åka in till stan med mamsen och shoppa lite, jag behöver någonting att ha på mig ikväll och några träningslinnen. Här får ni en bild på min underbart goda frukost. Jag mixade grekisk yoggi med frysta hallon med banan på och två ciabatta halvor med makrill på med ett glas äpple juice, gott!


Have a NICE day! /MIRRE



Seriöst Paris ?



Hur sexig är denna kvinna från en skala på 1-10?
INGEN vacker syn.. Du får 0 av mig!


Gissa kloningen?



Christina Aguilera och Marilyn Monroe är det som dom flesta gissade på!



Tips! Båda är två mycket vackra kvinnor


Fler från Comet och resan



Cici och jag på tåget påväg till Kastrup


Jag på tåget i Tyskland, tror vi är på väg hem här!


Inne på efterfesten (comet)


Inne här med, fast ute! haha.. Den mysiga stranden dom byggt upp som jag pratade om


Jag och Juli mitt uppe i nått



Inne i arenan under galans gång


På scenen där alla tog emot priserna


På väg till vårt hotell för en sista natt i Tyskland

Minigolf på Kreta



En film från Kreta när vi spelar minigolf!

Kenza spelar golf, jag filmar! HAHA kuuuuuuul :D

Tre bilder från Genèva



Tog print screens från mina filmer, detta är ifrån "Schrei"

Här är en till, på tvillingarna från "Leb die sekunde"


Bill och Georg från "Schrei" HAHA lite rolig bild (men suddig), precis i början när Georg hoppar ner från trappan och kolla Bills snygga dance moves


Festivalen



Förlåt för min dåliga uppdatering idag! Hoppas ni förstår varför jag inte orkat.. Vi kom hem från pappa vid halv 4 tiden då gick jag rakt till bingen och somnade, sov i två timmar så nu är jag vaken och har käkat lite. Tänkte snart bege mig ner mot festivalen i stan, pratade med stoffe innan om han ville med så han ringer senare. Föresten så vann Alba med en fjuttig röst.. JAG tycker det blev lika för jag röstade ju faktiskt också! Hihi. Ikväll blir det lugnt är väldigt trött och har ont i huvudet fortfarande, men det är ju alla spänningarna som släppt.
Nu ska jag bara ta och platta håret och ta på mig lite andra kläder sen iväg! Oh, vet ni vad? Det är ingen skräckis film i kväll! Någon som vet om dom slutat med det redan? Det är ju gay veckan nu på kanal 5.

Kram på er, ha en fin kväll.. /MIRRE

Lilo vs. Alba



Jag bara älskar dom här photoshootsen från GQ magazine, all natural!
Vem är den hetaste av Lindsay och Jessica?
Själv tycker jag Lindsay.. No doubt!




Rösta tills jag kommer hem igen, så ser vi vem vinnaren blir :)


Det där blev gämt! ALBA VANN med en röst! :p

Vad var det jag sa?



Sover fortfarande inte, utan just nu sitter jag som på nålar för THTV kommer när som helst upp och man får se "Bill's private party in Genèva" HAHA.. Ska bli spännande att se det. Man har ju fått ett litet smakprov på det. Sitter och pratar med min Portugisiske vän som inte visste att jag skulle till USA, bra att jag berättar sånt! Men förlåt jag har väldigt mycket i mitt huvud just nu. Som ni vet så ska jag på begravning i morgon, det är för min farmor som gick bort för knappt två veckor sen. Det kom som en chock eftersom jag inte fick reda på det förens mina föräldrar hade komit hem från Thailand, dom ville inte berätta det för mig innan jag skulle till Genève vilket jag tyckte var skönt men samtidigt känns det konstigt att inte fått reda på det direkt. Så nu vet ni det, skönt att få ha sagt det. Har gått och funderar på det nu ett tag om jag ska säga det till alla er eller om jag skulle hålla det bara för mina närmaste. Men detta var en stor lättnad att ni också fick veta..

Här är THTV, kom nyss upp! HAHAHA, GUD! Det roligaste på länge.. Jag vek mig dubbel här hemma av skratt när Bill mimar till musiken med fläkten och allt till den lugna låten, när han säger "Hold on check this awsome dance track".. Kan inte sluta skratta asså.. Haha Detta gjorde hela min natt, nu kan jag inte sova!! Riktigt skön människa. Oh Tom bara "Jag vill bara ha 5% av Bills energi".. Man ser även vår sverige flagga två gånger under konserten när dom filmar ut i publiken.. Wiiho! :D

Natti natt



Snart, snaaaaaaaart ska jag sova.. Kommer sitta uppe till det ljusnar ute vad jag än säger till mig själv. Jag har helt klart vänt på dygnet, vaknar runt 12-1 tiden börjar bli riktigt seg vid 5-6 och vill nästan bara gå och lägga mig men sen frammot 9-10 är jag hur pigg som helst och just nu skulle jag kunna sitta uppe hela natten och fylla på té en gång i halvtimmen.. Men nej jag måste verkligen komma i bingen i tid, vilket är.. NU! Begravning i morgon som är rätt tidig typ på jag brukar vakna så jag måste komma upp i morgon. Nog pratat om mina nattvanor osv. Idag var jag inte alls iväg, som jag ljög i morse ackak! Jag var hemma fram tills 7 då stack jag och mamsen till stan och gick en liten runda sen kom vi hem igen vid 9 tiden, satte oss och käkade framför tvn. Så idag har jag inte gjort ett skit. Haha!

GODNATT /MIRRE

Från Dorran och Nijmegen



En video från Bilen på till Hamburg när vi precis varit på konserten i Nijmegen, jag kör och Sora dampar till musiken i bilen som spelades riktigt högt.. HAHA! Sjukt roligt!!


Nummerutdelning av Vanessa


Cici, den snyggaste bruden på denna planet! *smack*


jackie och Juli inne i arenan i Dorran


Cici och Ludde inne i arenan i Dorran


Mirre och Cici i kön i Nijmegen


Mirre i Nijmegen, supersnygg! JAG VET..

Dagens fråga



Vilket är ditt favorit pålägg på mackan?

Mitt är kalvsylta med rödbetssallad över, Yummie!

Onsdag



Godmorgon.. erhm, godmiddag kanske? Jag vaknade för typ en timme sen, helt död är antagligen för träningen igår. Men skönt var det att träna lite, ska nog ner ikväll igen. Först MÅSTE jag plocka undan lite på mitt rum inklusive dammsugning och dammtorka.. Trååååååk men det måste göras, har inte stor städat mitt rum på väldigt länge.. Sen ska jag nog med mamsen istan, hon ska fixa en grej till min syrra, en skjorta att ha på sig i morgon. Vi ska nämligen på begravning då..

Just nu sitter jag och myser framför disney channel.. Det är kul att kolla på när man inte har något att göra, fast det har jag egentligen. Satt precis och pratade med Kenza också, dom kommer ju hem i morgon! Det är ju takida, backyards babies och von benzo på sundspärlan den 16 augusti.. Vem ska dit? MIRRE!! Von Benzo är riktigt bra live, sångarens röst är identisk lik han i nickelback. Sjukt bra! Lite senare kommer dagens fråga upp och annat smått och gått.. Tänkte lägga in fler bilder från vår TH resa till Dorran och Nijmegen vilket jag inte gjort visst? :)

/MIRRE

img57/7282/77k4ip10ln5.jpg
Tomi

Anna och jag



Bjuder på en äldre bild såhär mitt i natten på mig och Anna i Sthlm 2007 tror jag eller så var det hösten 2006, haha bra  att jag vet! Nu har jag precis pratat med familjen som jag blivit matchad med, allt verkar vara bra och så men har inte fått det klicket riktigt, kanske kommer vem vet. Vi pratade iallafall i nästan en timme om väldigt mycket.. Nästa vecka ska jag ha bestämt mig! Gud är så nervös, om jag säger "ja" har jag då valt rätt? Tänk så dyker en mycket bättre familj upp sen? Usch detta läget är jobbigt! Får ta en sak i taget bara.. Vänner finner man alltid!

Godnatt på er ♥

Thailand "modell" bild



Här är en av bilderna jag tog i Thailand 2004 hos en modellfotograf för skojs skull!


Träning


Hej alla glada!

Kom nyss hem från stan, varit iväg hela dagen och shoppat med mamsen och mormor.. Vi käkade även på asia kock, älskar deras mat och personalen är super trevliga! Idag shoppade jag lite blandat, som jag behövde; nagellack (grönt och blått), en svart tröja, läppglans och lite annat smått smink och så köpte jag även ett par gummistövlar på rean på dinsko super snygga svarta. Det är ju bra att ha när det blir lite kallare snart framåt hösten.

Ikväll blir de träning med Eliin, ska bara slänga i mig lite mat och städa undan på mitt rum. Mamma köpte Live aus Berlin idag, kollar på den justs nu! Sjukt bra.. Äntligen ser man den på stor bild och inte bara på datorn, haha! För er som inte vet så är det Rammstein live i Berlin 1998! Sorry för jag inte bloggade innan men som sagt så var jag istan hela dagen.. Ha en jätte bra kväll, det är ju fint väder. Iallafall här nere i Skåne!

Kramar på er /MIRRE



Richard Z. Kruspe von Rammstein

Dagens fråga

Vilken är din favorit dessert?



Min är panacotta! Muuuuums (gärna varma hallon på) :D

Bill i Genèva 08.07.12



Här kommer några fler bilder jag precis satt och märkte på Bill, Georg och Tom kom också med på nån! Njuuuuut!


Bill


Bill och Georg


Bill


Tom och Bill


Bill


Bill


Bill

Dagens fråga


 

Tror du på spöken/andar?



Själv tror jag på spöken och andar..

Måndag


Guten morgen!

Vaknade för en timme sen typ, ska ner och käka frulle snart. Jag är fortfarande kvar hos Sora men ska hem senare idag, sen ses vi igen för hon kommer till mig på onsdag, haha! Hon ska ju jobba på festivalen här så hon stannar till söndag tror jag. Igår var vi och såg "Sex and the city" den filmen var riktigt bra, älskar sånna tjejfilmer, trots att det är en äkta tjejfilm så satt där en del killar och kollade också, antagligen deras tjejer som tvingat med dom haha.. Ohh, Carrie's skor som hon har rätt ofta i filmen är så himla härliga, dom påminner lite om mina jag har som är från zara men man vill ändå ha dom, man vill ha HELA hennes skogarderob! Visst? Igår när vi kom hem kollade jag lite resor på nätet, man blir så sugen nu när man varit iväg så mycket utan stopp man vill bara åka iväg igen. Just nu vill jag till Thailand, väldigt gärna.. Någon som hänger på? Hihi.. Innan man åker till USA vill man ju umgås med sina vänner så mycket som möjligt och då tycker jag att resa någon stans tillsammans är en perfekt idé. Snart kommer Carro hem! Ska bli så kul att träffa henne igen. Känns som en evighet sen sist..

/MIRRE

Dom söker dig !


Anmälningsdagen är inte den 22/7 utan nu på fredag.. Så skynda!


Dagens fråga



Vilken är din favoritstad?



Min favorit stad är Bangkok

Rammstein live aus Berlin



Här är Rammstein 1999 live i Berlin, detta är min favorit låt med dom
och självklart är den ännu bättre live!
Detta klippet kan uppfattas som stötande.. En varning bara!
Någon mer som diggar Rammstein?
Jag älskar deras musik!


Söndag



Godmorgon mina vänner! Har ni sovit gott? Vi gick och la oss i natt vid tre tiden, jag var verkligen riktigt trött så det var lagom, vi vaknade för typ en halvtimme sen och sitter fortfarande i sängen. Funderar vad vi ska ha och äta.. Idag vet vi inte vad vi ska göra, kanske sitta hemma och slappa skriva på våra oneshots..? Igår såg vi filmen "Morgan Pålsson" Det är andra gången jag ser den, såg den på bio på premiären, den är sjukt rolig! Älskar verkligen den filmen och skådisarna.. Någon som sett den? Ni som inte sett den måste se den, fast humorn är lite svår det är såklart inte alla som tycker att den är rolig! Men det är extremt mycket min humor. Love it! Nu ska vi gå ner och käka frulle!

Kramar på er! /MIRRE

Lite bilder från igår



Innan vi skulle dra ut


Jag och Anna


Nikolina, jag och Anna


Peace


Emelie och André


André (emelies brorsa) och jag

Godmorgon!



Tack för i gårkväll/natt allihopa! Bästa ute kvällen på väldigt länge (hemma i Sverige). Jag lägger upp lite bilder senare, när jag kommit till Sora.. Dansade med Anna hela kvällen och kom hem vid halv 5, gick och la mig direkt. Sen ringer Cici och vill att jag ska hålla henne sällskap, hon är ju i Åhus just nu. Haha hålla sällskap typ halv 6 på morgonen! Hon är rolig.. På tal om party så frågade någon om jag har fler "kreta bilder" kvar, jag ska kolla lite så lägger jag kanske upp lite senare idag efter gårdagens party bilder. :)  Sitter just nu och kollar på reprisen av "so u think u can dance" haha, vissa är så roliga.. Dom kommer in och tror att dom kan dansa. Skulle vara jävligt kul att testa söka in där, kanske blir de när man är i USA för skojs skull och se vad dom säger, hade ju ändå inte kunnat komma vidare eftersom jag har familjen på ett ställe och tar hand om barnen! Nu tror jag att Tirre har blivit hemma stadgad lite grann iallafall, dom är uppe och fått upp allting i lägenheten (eller det mesta och viktigaste). Längtar efter henne redan! Hur ska detta gå?

/MIRRE

Party ikväll



Nu ska vi sticka till Emelies tjejmiddag. Jag, Anna och Natali har nyss fixat till oss och packat in hennes present. Jag lovar att ta bilder så många jag kan så lägger jag upp dom i helgen! Vi vinkade precis av min syrra också, hon ska till Västerås med sina kompisar och hälsa på en annan kompis under helgen, själv ska jag till Sora som sagt och det ska bli mysigt. Längtar efter både Sora och Cici.. Snart får ja träffa er! Oh, jag hoppas att Kenza och Dilay har det underbart i värmen.. Längtar tills hon kommer hem då vi ska prata om vår nästa TH-resa! Längtaaaar.. Föresten så blev jag matchad med en ny familj i NJ, den verkar vara väldigt bra.. Ska prata med deras nuvarande Aupair som jag råkar känna, helt sjukt haha! ni får ha en underbar fredagskväll, det tänker jag ha!

Kram på er alla! /MIRRE



Jag 2004
Den bjuder jag på ikväll! ;)

Vårt hus i Thailand



Här är vårt hus i Pattaya
Framsidan



Pappas och Sannas badrum


Malin på baksidan


Mamma i köket


Nick i TV rummet

Dagens fråga



Vilken är din favorit frukt?




Min är lime, sjukt gott!

Fredag!


Godmorgon mina babes!


Pigga och vakna? Fredag idag ju! Jag blev väckt kl 10 av Natali som ville ner på stan så ska kila iväg snart sen tänkte jag träna när jag ändå är istan, jag har inte tränat seriöst på någon månad nu och det känns verkligen, jag har ont i kroppen jag måste börja träna igen! Idag ska jag träna med syrran om hon blir klar på sitt rum någon gång, hon städar! Så flitig är inte jag, haha. Igår kom jag hem med lite kläder som sagt, det blev en mysig hood, ett par jeans, en svart sjal, ett gult och ett oranget nagellack, en mascara och en fin liten svart kofta.. Ikväll tänkte jag ha på min jeansen men jag har problem, veet inte vilket linne jag ska ha, det var de jag skulle försöka hitta igår men så blev det allt annat istället som vanligt, hihi! Föresten man kan tydligen inte se THtv mer än några timmar efter det kommit ut, jag skulle visa min syrra att Tom hade på sig en pikè tröja men så stod det att videon inte längre finns kvar.. Mysko! Oh, Bills dans i slutet HAHA! Eget party.. Så sött. Animationen där nere säger ju allt! Så jävla rolig.. Ha en fin dag, nu ska jag bege mig mot staden och göra lite nytta, föresten så har jag nu lite bilder från Thailand på vårt hus, lägget upp dom sen om ni vill se?!

Kramar på er /MIRRE


Back in the days




Som jag sa innan så hade jag massor med "back up" skivor från den gamla datorn som nu är pajjad! Hittade lite gamla bilder och alla är från sent 2004 eller tidigt 2005.. Hihi. Vissa bilder är bara så hemska, men kul att lägga upp! Föresten så är det "Saw" nu på tv och just nu är det paus! Ni kollar väl? You better! :)

Jag


Tirre och jag


Jag och kling innan party i Helsingör (retro) HAHA GUD!


Jag och Johanna när jag nyss klippt tuppkam


Mickan från Gbg och jag, underbara tider!


Jag i Sthlm under dagarna i samband med någon danstävling


Svaren!




Här är era frågor med mina svar.. Jätte många frågade "hur lärde du känna Kenza" så jag tar bara med en fråga er era frågor därifrån! Hihi hoppas det är okej.. Jag kom hem med massor idag från min shoppingtur med syrran och Gajic.. lägger upp det senare kanske.




Bella

Hur lärde du känna Kenza?

Svar: Genom ett Tokio Hotel forum då vi bestämde för oss att åka till Canada tillsammans!



Louise

Hej mirre^^,
Måste bara säga, att jag verkligen tycker du är så oerhört vacker och fascineras alltid lika mycket av dig och Kenza, bara på era sätt. Men måste däremot fråga, hur blev det för dig och Kenza med backstage passen i Geneva? Blev det något?:) Annars måste jag fråga;
Vilket är ditt livs mest värda minne?

Svar 1: Det där med backstage är inget jag vill prata om, hoppas du accepterar det.

Svar 2: Det mest värda är när jag var på Comet aftershow party



Jennifer  ([email protected])

Åh vad bra för jag har en del frågor.
1.Hur länge har du lyssnat på tokio hote?
2.Vilka bloggar följer du? :)
Du är bäst mirre! Älskar att läsa din blogg!:)<3

Svar 1: Jag har lyssnat på Tokio Hotel sedan september 2007

Svar 2: Jag läser mina vänners bloggar som ligger i mina länkar sen brukar jag kika runt lite men aldrig någon speciell jag följer förutom mina vänners.

Tack vad du är snäll! :)


F

Tjänar du pengar på din blogg? :)
Btw, läser din blogg flera gåner om dagen..

Svar: Nej det gör jag inte



Emilia

1: har du bott i skåne i hela ditt liv?
2: tävlade du i örebro christmas cup 2005 ?

Svar 1: Yes, det stämmer..

Svar 2: Oh, det kommer jag inte ihåg.. Jag tävlade endast en gång där och deet kan ha varit 2005..


Beatrice  ([email protected])

Om du fick välja en plats i hela världen, vart skulle du bo då?

Svar: Oj, vilken svår fråga. Just nu lutar det åt USA eftersom jag förmodligen ska dit men sen finns det så många drömstäder man vill till..



Felicia

Vad använder du för mascara? Du har så otroligt vackra ögon och aslånga ögonfransar!

Svar: jag använder Lorèals guldiga, en rund rub! Tack så mycket :)


Linn

Ojoj! :D Antar att många frågar om TH så jag ska försöka tänka ut nåt annat.
1. Vilken är din favorit klädaffär?
2. Varför började du blogga?
3. Har du något livsmotto?
4. Favorit program på tv?
:D

Svar 1: Carlings och h&m

Svar 2: Min kompis hade en blogg så blev jag sugen på att börja blogga jag med.

Svar 3: Jaa, mitt motto är "Ta det som det kommer" Och det brukar fungera med det mesta för mig

Svar 4: Jag älskar simpsons och scrubs


Sozita  ([email protected])

hur mår du? XD

Svar: Jo jag mår super! :p



carroeb  ([email protected])

Hej, hur många besökare har du på en dag? Varför började du blogga ?

btw,tack för en bra blogg! <3

Svar 1: Det brukar ligga runt några få tusen om dagen

Svar 2: Varför.. hmm! Svår fråga, jag vet faktiskt inte.. Tyckte det verkade intressant med lite som en dagbok som andra kan läsa.


Iza

Jag undrar vilken kamera det är du har för du får så himla bra bilder på konserterna? :)
Gillar din blogg jättemycket :D<3

Svar: jag använder mig av en Casio "Exilim" (10.1 mpix)



Leonita & Egzona

Hur länge har du lyssnat på TH?

Svar: Som sagt sen september 2007 :)



Angelica

Hur kom det sig att du började lyssna på TH? :)

Svar: Det var min systers förtjänst, hon kom hem med deras "scream" album en dag i september 2007.
Då fastnade jag direkt för deras musik.


Jenny

När började du dansa? :)

Svar: jag började när jag var 10 år..



Malin

Har du någon gång blivit svartsjuk på Kenza för att hon tjänar pengar på bloggen, är modell ect ? (:

Svar: Nej, absolut inte jag är bara väldigt glad för henne :)



Anonym

Varför stod ni i Georgs sida och inte Toms på konserten? :p

Svar: För att vi är där för att kolla på hela bandet och inte bara Tom, hihi :p




Helena

Vad var det för fobi du hade mot ambulanser?

Svar: Ambulanser över huvud taget.. Speciellt när dom dyker upp från ingenstans



Ralle

Känner du dig någonsin "i skuggan" av kenza?

Svar: Nej, det har jag inte.. Vi har en jätte bra person kemi så det flyter på gämnt..



Ralle

Är du blyg?

Svar: Nej.. Om man ska fråga mina vänner så är jag väldigt social och är inte rädd för att ta steget att börja prata med någon jag inte känner.



Hilsen Andrea i Norge ;)  ([email protected])

Hvordan får du øyevippene dine så sykt lange?? :)

Svar: Oj, mina ögonfransar är långa antar jag, det har inget med mascaran att göra för vilken mascara jag än använder så blir som långa.. :p



Carro

Eftersom du och kenza spenderat ganska mycket tillsammans senaste tiden och levt ganska tajt inpå varann. Hände det någongång att ni blev j*vligt irriterade på varann och småbråkade/storbråkade?

puss mirre, skönblogg"

Svar: Nej, som sagt så kom vi varandra väldigt närma på så kort tid eftersom vi är lika på många sätt.. Vi har såklart skojbråkat men inget mer med de.. :)


andrea  ([email protected])

vrf kan man inte gå till "äldre inlägg"? lite störande! Det borde finnas längst ner på sidan!

Svar: för jag har tagit bort "arkiv" från listan, du kan gå in genom att klicka dig vidare i mina kategorier, där lägger sig alla inläggen..




dilnaz

Mirre, jag har ett sjukt jobbigt problem som jag hoppas att du kan hjälpa mej med. Det är nämligen så att min familj inte låter mej ha den rockstil jag vill ha! Inge svart nagellack eller smink. Inte ens dom kläder jag vill ha! Jag har sagt till dom att jag får se ut som jag vill men dom lyssnar inte på mej. Vad ska jag göra så att dom ska låta mej vara den jag är !?
ps. älskar din blogg :)
ps2. th für immer! <3

Svar: Det är svårt för mig att svara på, jag vet ingenting om dig eller din familj men det du kan göra är att förklara för dom att det är så du vill vara och det är det du trivs bäst i. Förklara för dom att dom får försöka acceptera dig so du är! Lycka till! <3



Petra
2.Har du pojkvän?
3.Röker du?

Svar 1: Nej ingen pojkvän här inte..

Svar 3: Nix, röker inte heller!



Emma

Hur länge har du dansat och vilka stilar? (:

Svar: Jag har dansat i 10 år och jag har provat på mycket men fastnade framförallt för "disco" Jag har dansat balett, Jazz, street, hiphop..


isabelle

hej, vill bara säga att jag älskar din blogg :) läser den jämt!
men jag undrar, hur länge har du och kenza känt varandra och hur lärde ni känna varandra? förstår att det är genom th (?), men började ni bara skriva på internet, och isf varför? :)
Puss

svar: som sagt innan, genom internet på ett TH forum för vi ville resa till Canada båda två :) Tack vad söt du är..




CarOline

Vad använder du för mascara? du har alltid så fina och långa ögonfransar. =)

Svar: Loréal, Guldig rund tub..




Lesley

Har du inte fler bilder från Kreta?

Svar: Några, ska rota igenom lite och se om där kan finnas lite fler roliga bilder, hihi




T

1- Har någonsin Kenzas stora bloggkändiskap kommit iväg mellan er vänskap ?
2- Utekväll elr hemmakväll ?
3- Vad tycker du om de som äger de stora bloggarna : ( Blondinbella,Stina Lee, Kissie mm . )
4- Christina Alguilera elr TH ? :P

Svar 1: Nej, när vi umgåtts pratar vi minimalt om bloggen faktiskt

Svar 2: Det beror på, jag ÄLSKAR hemmakvällar framför tvn med massa gott men sen är det jätte kul att gå ut med vännerna och dansa, kan inte välja.. Haha!

Svar 3: För det första så läser jag aldrig någon av deras bloggar, det har väl hänt någon gång att jag kikat in där och min uppfattning om respektive är blandad, jag tycker att Stina-lee bloggar flitigt om allt mellan himmel och jord hennes blogg är intressant. Dom andra två har jag inget att säga om.. Haha, ni kan ju själv tänka.

Svar 4: Det beror på vad det handlar om, om det är en konsert som skulle råka vara på samma datum väljer jag Christina Aguilera eftersom jag inte sett henne live än och skulle göra väldigt mycket för att få göra det, plus att jag redan sett TH ett antal gånger men om det handlar om en träff är det TH som tar priset.


Ida

Hej mirre! Älskar din blogg! Undrar bara hur du började lyssna på tokio hotel :D

Svar: Som sagt min syrra kom hem med deras CD, sen vad jag fast! And i love it..



Stina

1. Jobbar du eller var får du din inkomst ifrån?

2. Hur bor du? Hus/lägenhet?

3. Har du någon som du håller kär? :)
Jag är säker på att svaren finns i din blogg men det är rätt mycket att läsa igenom ;)

Svar 1: Nej jag jobbar inte, har jobbat innan men slutade för ett litet tag sen (är fortfarande anställd där så dom kan ringa in mig om dom vill)

Svar 2: Jag bor i lägenhet med min mamma, syster och katt

Svar 3: Nej, det kan jag inte säga riktigt, om du syftar på "pojkvän" så har jag inte det..



lollan

jag fatta inte hur man kommenterade i senaste inlägget men hoppas du kan svara på den här frågan iaf: vad heter du på riktigt?

Svar: Jag heter Maria :)


Elle

vad har du för råd och tipps till mig som vill åka och se tokio hotel live :D alltså typ vad man ska tänka på och så vidare :)
tack för en GRYM blogg :D

Svar: Det är mycket du ska tänka på, skulle kunna skriva en hel roman om det.. Om du vill stå och hamna längst fram måste du självklart köa ett bra tag, det är olika vilket ställe som spelar på (vissa köar längre än andra). Du måste äta och dricka mycket innan så du inte riskerar att svimma pga pressen när du står och ha så lite kläder på sig som möjligt man blir genomsvettig, om det nu inte är en utomhuskonsert. Klipp INTE lugg eller om du har lugg så sätt upp den har hört att det är fruktansvärt jobbigt att ha den nere.. Haha! Oj, vad kan det mer vara.. Du kanske får lite inspiration av att läsa i min "Tokio Hotel live" kategori, där skriver jag allt om när vi är på konserter.. Kika in där :)


Emma  ([email protected])

Hej mirrre : )
Jag tävlar också i disco ;D
Tävlar du singel och par ?
I villka klasser :)?
JAg tävlar i star jr 2 i allt och A-klass i grupp : )
är du med i någon grupp ?:)

Svar: Jag har slutat tävla nu, ska inte fortsätta men jag tävlade i star vuxna i både solo och par :) och jag tävlar inte i grupp eller formation endast par och singel!


Frågor?




Fram tills jag kommer hem från stan idag är det fritt fram att ställa frågor i detta inlägget så publicerar jag det med svar senare idag! :)

 Fråga på!!



Nu är tiden ute! ska bara skriva svaren till era frågor sen publicerar jag ett inlägg!

KRAM

Torsdag




Heey mina vänner!

Sitter här hos min pappa, vaknade för någon timme sen. Har bara käkat frulle och kollat lite på Oprah och Rachel Ray.. Älskar dom programen! Ohh, i morgon är det tjejmiddag hos Emelie, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig alls, får se om jag hittar något istan idag ska nämligen dit med min syrra (om hon vaknar någongång). Dagen efter fredag åker jag direkt till Sora och sover där tills söndag, tar med min dator så jag kan uppa mycket i bloggen också! Vi ska ha mysis kväll på lördag sen ska vi väl in till Åhus och kolla läget, Cici och hennes kompis ska också dit så vi får träffa dom med.. Många frågar hur man läser mina gamla inlägg, det gör ni genom att klicka på dom olika kategorierna så kommer ni till alla inläggen, jag tog bort "arkiv" ur min lista för att det skulle se lite snyggare ut, men som sagt så kommer ni till dom gamla genom kategorierna. NU ska jag in och väcka syrran!

Puss och kram /MIRRE

Bastille Dayx7
Bill i Paris

Mums!




Någon som smakat Coca Cola Cherry?

Såg för ett tag sen att dom fått in den på maxi.
Ich liebe es!


The game plan




Såg en jätte bra film nyss "the game plan", glädje och tårar! Se den om ni inte sett den redan. Lovar ni kommer inte ångra er. Flickan i filmen är så himla söt så jag dör! Jag grät två gånger i filmen (dock är jag väldigt känslig, haha) men jag lovar den är så mysig och huset han bor i, eller lägenheten är så fin!

Christina Aguilera Live




Jag sitter just nu och kollar på back to basics live dvdn med xtina, här är konserten i Sydney och låten "Nasty naughty boy". Ni som inte sett detta klippet borde kolla, det är så extremt ballt, om man är henne kan man verkligen vara självsäker på scen. Det är säkerligen det bästa den killen varit med om troligen! Älskar henne på scen, she is the queen of music! Hennes musik är kärlek, don't ever stop! Alla hennes låtar får en att må bra på olika sätt, kan inte beskriva jag har avgudat henne sedan hennes första album hon har alltid varit min förebild.

ENJOY!


Guten morgen




Sitter här med en god frukost och en bra film (King of Kalifornia) vaknade för typ en timme sen. Tänkte  att jag skulle iväg till Tirre lite idag sen vidare till min pappa men först måste jag verkigen städa mitt rum, det ser hemskt ut.. Men jag orkar egentligen inte. Förresten så har jag fått ett sommarjobb, haha endast i 2 eller 3 veckor för tjejen jag ska ersätta då har semester. Det är på min pappas förra jobb där ska jag sitta i växlen och svara från halv 8 till halv 5 typ.. Jag frågade om där fanns en dator och det finns, problemet är bara att han sa att jag inte fåt andvända den till mitt eget, men jag ska se till så att jag får det hihi. Vet ni? Jag har tagit ut min piercing ur näsan nu, trivs bättre utan den faktiskt det ser renare ut på något sätt..

På fredag är jag bjuden på tjejmiddag hos Emelie, sen ska vi ut på kvällen.. Ska bli så roligt vi har inte umgåts på evigheter! Jag, Anna och Gajic går dit tillsammans, eller Gajic slutar jobbet sent så hon kommer antagligen senare men Anna kommer hem till mig innan sen går vi tilI Emelie från mig hon bor jätte nära.. Igår tog jag jätte många filmer från pappa som han köpte med sig hem från Thailand, vissa ligger kvar i huset där nere men rätt många tog han hem bla. Step up 2 som jag aldrig sett och måste se och Sweeney Todd som jag också vill se så gärna.. Nä nu ska jag ta och gå igenom mina "back up" skivor som vi brännt från förra datorn eftersom den just nu är helt crashad och ingenting går att ånterställa.. *gråter* alla mina bilder var ju på den datorn, hoppas det finns på back upen!!

/MIRRE

Natti natt



Kom hem för ett par timmar sen, var ute i stan med Tirre, Gajic, Anna, Natali och Nayo.. Vi satt bara på ett ute ställe och snackade lite, nu när Tirre ska flytta så kändes det bra att få prata ett bra tag. Så nu är jag hemma och har kollat lite på tv, någon annan som ser csi? Den serien är sjukt bra, älskar verkligen alla avsnitt och sitter klistrad varje gång. Jag kan inte sova, har alldeles för mycket tankar i huvudet, måste försöka rensa mitt huvud någon dag jag funderar på massage eller något liknande, hade varit extremt skönt! Tänkte snart gå och sova ändå ska upp i någerlunda tid i morgon, vill inte sova bort halva dagen.

Godnatt babes! /MIRRE

Heta Xtina
Klicka för stor bildKlicka för stor bild

Tokio hotel live aus Genèva [Part 2]



Här kommer resten av mina bilder från Genève.. Om jag räknat rätt så ska här vara 18 st bilder.. Njuuuuut!


Bill och Georg


Georg stylar, haha


Georg


Bill och Georg, en av mina favorit bilder


Här går det hett till, Georg the rocker


Aww, Georg så söt


Bill och Georg, också en av mina favvo bilder


Georg är på G, härligt bra bild


Tom (tänk er, så här hade han sett ut utan dreads) hihi


Tvillingarna och Georg


Bill, så söt och glad


Tom och Bill i "In die nacht" suuuuuuuper sött när båda skrattar sådär


"Rette mich"


Bill


Bill, the diva.. Så het


Bill again


SÖTNOS  BILL


Avslutat med min favorit bild på Bill

Älskade Tirre, min bästa vän!


Tirre flyttar till Umeå nu i dagarna, jag vet inte hur jag ska klara mig utan min andra halva? Kommer sakna henne fruktansvärt mycket, hon har alltid varit min bästa vän, så länge jag kan minnas har det alltid varit hon och jag. Vi har även dansat tillsammans dom senaste 10 åren. Och nu ska jag bo flera hundra mil från henne! Usch ja vill inte ens tänka på det, vi kommer inte kunna ses så som vi vill och som vi alltid gjort.. Konakten kommer vi aldrig förlora det vet jag, men kommer sakna dig Terese så sjukt mycket!! Du kommer ha det underbart med dans varje dag. Du vet att jag alltid, alltid finns här. /Din Maria



Jag och Tirre i Costa Brava -07

Vår Tokio Hotel resa till Schweiz



Jag och Kenza landade i Genève kl 11.00, då tog vi vårt bagage och satte oss i en taxi på väg till vårt hotell som låg en bit ifrån flygplatsen. När vi kom till hotellet så visade det sig att det låg endast 10 meter från den stora arenan i Genève (ungefär som Parc des Princes) dock mindre. Då blev vi genast super glada för vi trodde ju att det var där dom skulle spela eftersom vi inte fått reda på att det var en inomhus arena och inte en utomhus och konserten skulle egentligen varit där vi bodde men samtidigt som dom flyttade datumet så bytte dom arena, ingen aning om varför!? Vi gick upp på vårt rum började packa om och vilade lite, vi satte oss sen i en taxi igen mot den andra arenan och började köa, när vi kom fram var klockan 13.00 typ. Vet ni, att arenan där dom spelade låg tätt intill flygplatsen.. Haha om vi vetat det så hade vi tagit ett annat hotell men det gör inget för de hotellet vi bodde på var fett lyxigt med super sköna sängar så det var värt de.

Iallafall så när vi varit vid arenan ett bra tag så bestämde vi oss för att vila lite, men först så jag var och handlade lite mat och då hade Kenza bäddat fint till oss på vår sovplats som bestod av en filt vi låg på med en filt över oss och våra väskor som kudde, riktigt obekvämt men det fick gå. Vi kom precis efter att dom slutat ge nummer till "vip" området där dom satt som hade köat länge. Vi sov och vaknade om vartannat, det regnade, blixtrade och åskade rejält men som tur var så sov vi under ett tak, Vi blev väckta kl 05.00 på morgonen på lördagen av att alla fans som befann sig utanför "vip" området (där vi var) reste sig upp och trodde dom skulle in till det området, både jag och Kenza tyckte det var sinnessjukt att vi skulle gå upp klockan 05.00 på morgonen och börja köa så tidigt till konserten STÅENDES! Det var annorlunda i Dortmund eftersom det var väl organiserat, därför vi va tvugna att gå upp mitt i natten och börja rada upp där, det går inte ens att gämnföra med detta så dåligt organiserat det var i Genève. Vi blev riktigt trötta på alla fansen och på själva grejen att alla ställde sig upp, så efter att ha stått upp till 07.00 på morgonen sa kenza att vi skulle försöka med en grej och hamna i "vip" området, vilket vi sedan gjorde också! Tack och lov, jag hade snarare avlidit om vi stått kvar för dom fansen stod upp till ca 11.00 på förmiddagen tills dom sedan blev insläppta av en pucko vakt som inte visste vad han ens gjorde där. Det blev kaos när dom fansen kom in, dom tryckte sig så långt fram dom kunde att vi automatiskt hamnade längre fram men det blev supertrångt.. Vi kunde sitta ner men det var minimalt med plats.

Så i den klumpen där alla fans som hade ståplats (där stod lite fler fans på ett annat ställe som kom samma dag senare som inte kom in i det området vi satt i) stod vi upp och när vi blev trötta på det så satt vi oss ner ett tag. När klockan slog 13.00 på dagen fick ingen av oss lämna området, vi fick inte ens gå på toaletten. Jag lyckades dock smita ut och gå på toaletten och köpa oss lite mat, vafan vi kvinnor måste kunna gå på toaletten hur vi vill åtminstonde en gång i månaden.. Haha! Så där satt vi hela dagen, det var riktigt varmt och man törstade som in i, vi sa till oss själva att vi inte skulle dricka för då skulle vi bara behöva  gå på toaletten som vi inte fick, då fick man kissa på marken, hurdå om jag får fråga? Vi fick i oss maten jag köpte iallafall sen var det bara att vänta på att vi skulle bli insläppta.

När klockan äntligen hade blivit 17.30 så blev vi insläppta, vi stod längst fram vid spärrarna och allt var perfekt tills vår vakt inte lät oss in, utan dom som hade stått bakom dom spärrarna som vi stod vid innan Kenza kom på sin superplan blev insläppta långt före oss, dom hade inte ens något nummer på handen. Vi blev riktigt sura och sa till, till slut så släppte han in oss och vi sprang fram till scenen till Georgs sida, vi hamnade på en superbra plats, fast vi kom inte längst fram direkt utan efter ett tag ju fler fans som kom in trycktes vi längre och längre fram och till slut när konserten började så stod vi längst fram vid kravallerna. Den timmen innan konserten började, då hela arenen fylldes var otroligt jobbig, jag blev bortputtad för ett fan blev bortburen från publiken då blev jag automatiskt flyttad jätte långt fram och till vänster närmare mitten, då kommer en jävla morsa och säger att jag klämmde hennes unge (som var två tollar hög) jag skojar inte, han såg inte ett piss. Fruktansvärt oansvarig morsa som tar med sin 5åriga son på en konsert med ståplats och som dom dessutom tvingat på en "Bill-outfit" på. Det var ju inte MITT fel att något fan inte fick luft och blev bort buren och att jag råkade följa med strömmen eftersom alla ville fram till kravallerna! Sen typ en kvart innan konserten blev hon helt plötsligt snäll och frågade om detta var min första konsert och mitt svar att "nej, detta är min sjunde" gjorde henne förvånad och pratsjuk. Schizo?

Lamporna släcktes ner och alla börja skrika hysteriskt, även jag och Kenza (med dom små rösterna som vi hade kvar). "welcome to Tokio Hotel" rösten hördes högt i högtalarna efter dom långa hjärtslagen och skynket släpptes ner. Killarna blev synliga, alla utom Bill som höjdes upp några sekunder senare bakom Gustav. Man glömde alla äckligt avundsjuka fans när killarna kom upp på scenen det var så underbart, vi stod där med vår sverige flagga och var jätte glada, sjöng med och hoppade. En tjej bredvid mig störde sig otroligt mycket på min flagga så hon puttade bort den hela tiden, tillslut slängde jag ner den på marken.. Killarna var helt sjukt bra, Bills röst var på topp och som jag sa innan, så slog Bill en gosenalle i huvudet på Tom i slutet på "in die nacht" eftersom han sket totalt i att spela Bill's sista mening i låten (som Bill själv hoppade över för han ville att Tom skulle spela den en gång till) men han struntade i det och båda två skrattade riktigt mycket, man ser så tydligt att dom verkligen njuter av stunden att vara på scen. Georg stod framför oss hela tiden, det var ju hans plats. Han stylade för oss ett par gånger och han såg också ut att ha en riktigt underbar kväll på scenen. Anledningen till att vi inte knäpper gustav på bild så ofta är att han endast befinner sig bakom trummorna och på denna konserten var dom placerade väldigt långt bak, jag tog denna bilden på honom i slutet när han gick ut. Resten av bilderna laddar jag upp senare idag! Bilden på Gustav här är inte alls bra, men ni ville se den så, hihi.


Tokio hotel live aus Genèva [Part 1]



Nu kan jag inte hålla mig längre jag som egentligen skulle lägga ut bilderna i morgon men här kommer mina bilder från konserten i Genèva i förregår, men inte alla än, jag lägger upp hälften idag sen resten i morgon så blir det inte för mycket på ett och samma inlägg.. Hade tänkt att jag skulle skriva om resan och konserten också, det gör jag i morgon.
Här får ni 16 bilder att avnjuta. Vassegoooo mina babes!


Bill i Schwarz sittandes som vanligt lika gullig


Georg


Bill right infront of us, hans ögon!


Georg var verkligen på G denna kväll och kolla hans blick in i kameran!


Billi


En bild säger mer än 1000 ord, right? hihi..

Gusti och Bill


Bill


Bill och Georg under Reden


REDEN igen


Bill som nyss visat sin tattoo det gick som attan vill jag lova.. Hett!


Toooooom


Bill som sneglar in i kameran, hihi så söt!
Visst ser ni, med högra ögat..


Heta Tom


The twins


Billiiiee

Mina videos från Genèva 12/7 -08



Nu kommer mina videos från konserten i förregår (Genèva). Alla videos ligger inte i ordning men dom första iallafall.. Varning för långt intro på Ich brech aus, men så härligt med hjärtslagen! Hoppas ni gillar filmerna, för det gör jag. Man vill tillbaka så gärna! Jag filmade dom första sju låtarna sen fotade jag resten.. Jag har tyvärr inte lagt upp Totgeliebt, det gick inte att ladda upp men jag lägger upp den på bloggen så fort den är på youtube. I morgon laddar jag även upp bilderna. Njut av filmerna, det tänker jag nämligen göra nu och drömma mig bort.. (filmerna får ni andvända, eller länka till jag har märkt dom lite i början med min blogg adress.) Föresten så stör jag mig sjukt mycket på att youtube drar ner på kvalitén rejält, det är jätte synd för mina videos är jätte fina man ser allt klart så förstör youtube dom sådär.. Tråkigt!
Nu är Totgeliebt uppe :)


Ich brech aus (intro ca 1 min)

Letzte Tag


1000 meere

Schrei


Leb die sekunde


Wir sterben niemals aus


Totgeliebt

Guten morgen


Filmer och bilder är på g, har märkt dom jag ska lägga upp och just nu håller jag på att märka filmerna. Vi gick aldrig och la oss, tyckte det kändes onödigt eftersom vi endast skulle fått tre timmars sömn då och man blir sjukt trött av det. Ja, jag är fortfarande vaken.. Kan INTE sova, nu är jag bara övertrött, sitter här med min bravo juice och hör Coldplay på mtv. Vill vara vaken tills min mamma och syster kommer hem, dom kommer väl vid 12 tiden.
Nu ska jag fortsätta med mitt arbete med videosarna :p
Kram så länge!

Vår maaaaaaat, innan vi skulle på flyget till Kastrup


Förresten, denna videon från Much Music ger PIRR I MAGEN!!! Var tvungen att lägga upp den.. Hihi Längtar tillbaka, om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden
och stanna den när dina ögon var rakt i mina!
Now I'm gonna make some noice!

Home sweet home!



Nu sitter jag och Kenza hemma hos mig, äntligen hemma.. För det första så var flyget försenat pga en som hade checkat in sin väska men inte kom till planet sen, så dom var tvungna att ta ut hennes väska innan vi kunde lyfta. Sen när vi väl kom fram till Kastrup så gick tåget ca en halvtimme men det tåget gick inte direkt till Helsingör utan vi fick byta två gånger och höll på att missa tåg efter tåg, helt sjukt! Men nu är vi hemma iallafall och käkar lite.. Tänkte först sticka till mcdonalds men pallade inte de efter den sura taxi nissen som körde oss hit.. Som jag längtar tillbaka! Vill bara se konserten om och om igen! UNDERBART!! Hörs i morgon igen!

Kramar på er /MIRRE

Pa flygplatsen i Genève

Nu sitter jag och Kenza pa ett internet cafe pa flygplatsen och vantar pa att vart flyg ska ga, det gar klockan 8. Vi har precis varit och atit pizza här, jatte god var den. Gardagens konsert var magisk som vanligt.. Helt sjukt underbart är det att vara pa en Tokio Hotel konsert. Maste bara boka in en till snart. Jag berättar allt om konserten nar jag kommer hem.. :) Jag har som sagt tagit massor av bilder, speciellt pa Georg eftersom vi var pa hans sida, Den bilden i inlägget under är inte sa bra haha.. men bara for att visa iallafall. Jag lägger upp bilderna i morgon nar vi vaknat och sa, jag ska kora Kenza till flygplatsen i morgon bitti ocksa, sa efter det lagger jag upp bilderna och videos.. I morgon kommer min mamma, pappa och syrra hem ocka fran Thailand. Som jag saknat dom.. äntligen kommer dom hem sa slipper jag vara själv. Nu ska vi kila vidare.. Hoppas ni har det bra där hemma!!

Kramar  /MIRRE

Vi har nyss kommit till hotell

MMS

Vi har nyss kommit till hotellet och tagit oss en dusch.Fett underbar var konserten!! Vi kom längst fram, stod och dansade sjöng och hoppade med till alla låtarna.. Jag har filmat dom första sju med min kamera sen en massa bilder bla. den på bilden, haha den är fotad från min kamera. Men bättre än ingenting alls visst? :) nu ska vi hoppa i bingen sen hem i morgon, jag vill INTE hem! Det är alltid så ursäkta, jävla underbara på THs konserter, finns inte något bättre. Hihi! Under in die nacht så slog Bill en nalle i Toms huvud för att han inte kollade på honom.. Haha så sött, sen så raggade Georg som vanligt! ;) Har några bilder när han kollar in i kameran, på Bill också.. Nu ska vi nanna, berättar mer när vi kommer hem om konserten och så lägger jag upp bilder. Hörs i morgon! Puss och kram från oss.


Vi sitter fortfarande och vänt

MMS

Vi sitter fortfarande och väntar på samma plats, just nu är har några från tv och alla flippar ur helt haha vi är mega trötta men vi får stå på oss. Det är en fransk brud här som klagar om att vi inte har varit här lika länge som henne, men alla tränger sig eftersom det inte är något slags system över huvudtaget.. Bara 3 och en halv timme kvar! Suck.. Efter konserten ska vi åka med våra skandinaviska kompisar och försöka se vilket hotel TH ska bo på några timmar innan dom åker till Belgien. Vi hörs efter konserten i kväll. Asså vi sitter så tight att vi inte ens kan sträcka ut benen.. Bajs trångt, så är det vi får stå ut. Kram från oss!


Kaos!! Allt är kaos, ingen ord

MMS

Kaos!! Allt är kaos, ingen ordning alls.. Vi har suttit riktigt tight med alla andra fans. Pallar fan inte allt i kroppen gör ont, vi ska sitta så här i 7 timmar till! Gud! Vi är längst fram nu förresten, haha för att vi är så listiga eftersom dom har inte någon ordning alls med köandet.. Nu ska vi lida vidare. Hejdå! :(


Nu är vi på plats utanför aren

MMS

Nu är vi på plats utanför arenan, har varit här sen två.. Vi är rätt så bra i kön med tanke på att vi kommer dagen innan. Där är typ hundra före oss :) det är inget nummersystem. Vi ligger och vilar lite nu, har nyss fått i oss varsin äcklig macka. Konserten är ju inomhus, vilket vi inte visste. Haha vi är väl dom ända som inte visste! Vädret är fint än sålänge.. Det regnar lite men ingen åska eller blixt. Vi ligger och hostar hela tiden, tur att det inte är kallt men det blir det väl framåt natten. Hoppas ni har det bra där hemma, ni THfans vet hur vi mår nu, trötta och sletna. Nu ska vi sova vidare.. Puss och kram från Mirre och Kenza


Heeeey! Nu är vi framme i Gene

MMS

Heeeey! Nu är vi framme i Geneve på vårt hotell rum, är jätte trötta eftersom vi inte sovit någonting i natt så vi tänkte sova nu några timmar sen gå och köa, det är fint väder här nu, än sålänge :) kolla vårt snygga badrum Hihi! Asså vet ni? Vi bor kanske tio meter från stade the geneve där konserten egentligen skulle vara, så perfekt det hade varit, vi ser arenan från vårt fönster.. Där dom ska spela nu ligger vid flygplatsen och en bit från oss men vi tar taxi.. Nu har jag kramp i fingrarna. Haha hörs sen! Kram på er.. /MIRRE


På väg till Schweiz och mot TOKIO HOTEL



Nu har vi nyss kommit upp från vår "siesta" vi vilade typ en timme som vi inte skulle gjort, nu är man ännu tröttare.. Hihi! Nu ska vi iallafall åka och jag ska bara skynda mig att ta på mig.. Vi hörs när vi är framme, jag kommer mobilblogga!

KRAM /MIRRE

Nattugglorna Mirre och Kenza


Vi kan inte sova!!!! Vi ska upp om hmm.. 3 ½ timme. Helt onödigt att sova, vi stannar uppe istället och sover på hotellet när vi kommer fram om vi inte ska köa såklart, då sover vi i kön hihi.. Hoppas det inte regnar bara, vi kollade nyss på smhi.se hur vädret skulle bli och nu är det ändrat igen att det ska blixtra på fredag och lördag! BLIXTRA?! Det är fan farligt, det är okej med regn men inte blixt.. Kan man ha mer otur? Stackars alla som är där nu och köar, det regnar tydligen.. Jag kan fortfarande inte fatta att det är i morgon vi åker och vi ser dom i övermorgon.. Fast nu är ju klockan över 12 på natten och det är en ny dag, så vi ser TH i morgon!! Okej, nu slog det mig. Haha!

Jag och Kenza har inte gjort så speciellt mycket, bara kollat lite på tv, vi såg lite halvt på "the ring" första gången jag såg den filmen faktiskt jag har sagt till mig själv att jag INTE skulle kolla på den för den verkade så himla äcklig men jag satt ärligt talat och skrattade imellan åt.. Som ni kanske vet så är jag en sucker för "Saw" filmerna och dom är sjukt mycket bättre än "The ring".. Nu har jag nog packat klart allt, det är ju inte så himla mycket vi behöver ha med oss egentligen, det är konsertkläderna och varma kläder (om vi ska köa) sen ombyte till dagen efter konserten. Vårt flyg hem går sent på kvällen så vi har en hel dag i Genève, söndagen då.. Någon som har nått tips på vad man kan hitta på ni som varit där?! Vi har absolut ingen aning om vad vi ska göra, allt kanske är stängt? Haha så sitter vi där hela dagen sysslolösa..

Dom har tydligen skräckis tema på kanal 5 denna veckan. Eller det kanske är en längre period? Det är kul iallafall att dom har det så man kan kurra i hop sig i soffan med någon man tycker mycket om och dricka té! Det som gjorde mig lite skeptisk åt denna tema grejen med skräck filmer var att "scary movie" skulle visas och det är ju inte nån äcklig film.. Mysko! Hoppas dom visar saw 3, det är den jag sett minst av för jag inte har den hemma.. Får kika in på nån sida sen som säljer den och beställa den, dom är sjukt bra.. Vi sitter just nu och kollar på csi, eller Kenza är ute och röker och jag sitter här framför tvn.. Jag lovar er att vi kommer bli riktigt trötta typ en timme innan vi ska gå upp egentligen dvs. kl 3 kommer vi sitta som zoombies. Haha! Kenza sitter här och småler lite, hon pratar med Theo på msn.. Undrar vad dom pysslar med? Hihi.. Nu ska jag kolla vidare på csi så jag inte flummar vidare här, skulle kunna skriva i evigheter om allt just nu känns det som! Hinner säääkert uppa i morgon innan vi åker.. Haha, i morgon.. Ja idag, ett litet inlägg precis innan vi sticker.. Godnatt kramar på er!

EDIT: Sitter just nu och kollar igenom min "tokio hotel live" kategori, kolla gärna in om ni har lust som inte läst eller kollat bilderna http://miir.blogg.se/category/tokio-hotel-live.html 
Ett tips, börja från sidans slut och kolla uppåt, då får ni det "från början" Hihi..


Kenza is in Mirre's crib

Nu har jag och Kenza kommit hem till mig, eller ja det var ett tag sen nu. Vi håller på att laga lite mat sen ska vi köra och lämna filmerna som ja glömde innan. Måste hinna det nu innan vi åker annars blir dom försenade. Har precis blivit klar med packningen också, eller nästan lägger i resten i morgon bitti. Bussen härifrån går vid kvar över 5.. Måste orka oss upp då också, i natt var jag uppe vi den tiden typ, lika gärna vara uppe tills vi ska ta bussen känns det som. Sen går vårt flyg till Genève direkt kl 9. Vet ni? Min Bill-hoodie börjar se ut som sig själv igen, fixade lite med textilfärg och så på "fläckarna" haha, sa jag att ja räkade hälla lite klorin på tröjan? Men nu är den mycket snyggare iallafall, så den går att andvända. Nu kom Kenza in med maten (pytt i panna) vi ska kolla vidare på supersize vs. superskinny väldigt intressant program faktiskt..

/MIRRE

Parc des Princes

Här är en av mina bilder från Parc des Princes.. Tog denna med mobilen, detta är i slutet på An deiner seite med alla fyrverkerier.. Man såg att killarna verkligen var stolta!
Jag blir helt tårögd, den finaste konserten!


Två dagar kvar!!!!

Torsdag


Hallo!

Känns som om jag är uppe i "ok" tid idag! Jag var så illa tvungen för idag ska jag ner till stan och träffa Carlsson och lämna pengar till han som jag är skyldig sen ska jag träffa Stoffe och kolla tatuerings tider till han, han ska nämligen tatuera sig antagligen på underarmen, hur snyggt är inte det? Och den ska vara Iron Maiden inspirerad.. Den kommer bli riktigt snygg. Nu har jag nyss käkat frulle, två mackor med massor av gott på och en stor kopp té, min hals är inte bättre och det behövdes verkligen lite varmt, fast att man sitter och halv svettas nu, duschen kanske? Jag såg Tokio Hotel TV innan jag gick och la mig i natt, det var härligt att se som vanligt, speciellt med allt från Parc des Princes man drömmer sig tillbaka, jag satt och hade tårar i ögonen vid "An Deine Seite" det var helt underbart att se det live, med andra stämman gör det låten ännu bättre! Killarna är naturbegåvningar, jag kan inte vänta längre tills deras nya skiva släpps, det sängs ju att den ska komma innan Jul! Ohh, nu är det två dagar kvar tills jag och Kenza ser dom live. Nu såg vi även att det ska bli lite finare väder (blixt och regn vädret flyttas en dag framåt) så det blir nog att vi köar ändå!

Nu måste jag snart hoppa in i duschen sen bege mig ner till stan med min mini bil, kl halv 6 ska jag hämta upp Kenza i stan sen blir det en snabb runda på väla eftersom jag varit riktigt slö denna veckan och inte fått gjort ett skit så får jag köpa allting idag (dagen innan)..  Igår rollade jag med Sora hela dagen? Ja iallafall ifrån 5 till sent i natt.. blir väl att man fortsätter på den storyn i framtiden då! Det är så underhållande när man inte har något att göra.. Haha! När jag gick och la mig zappade jag fram "family guy" synd att jag inte kollar på det oftare för det programet är riktigt roligt, låg i sängen och skrattade för mig själv.. Nej nu måste jag ta tag i mig själv och gå in i duschen! Oh, en sak till vi har ny design på vår TH blogg gå och och kolla på http://tokiohotel.blogg.se Den är supersnygg..

/MIRRE


Bilder från Kreta [del 4]


Xtina i Glamour

Den finaste som finns! Älskar henne och hennes musik.



Mirre und Kenza


TRE DAGAR KVAR!!
TH live i Genève


Bild från Toronto (Mod Club) precis innan killarna skulle upp på scen!

Onsdag



Godmorgon? Jag har fått en ny vana, att gå upp kl 3 på dagen! UNDERBART!

Hur har ni haft det idag? Själv har jag inte fått stopp på min hosta än, väldigt jobbigt jag som ska på konsert om TRE DAGAR! Kan inte fatta det riktigt än, en Tokio Hotel konsert är ett av dom underbaraste i livet. Man mår så sjukt bra.. Iallafall så hoppas jag på att må bättre i morgon, tänkte vara hemma hela dagen idag och i morgon fram tills jag ska hämta Kenza i stan. Det är så trist att sitta hemma eftersom det är strålande sol, men vad gör man inte för att bli frisk? Sitter här med värsta goda frukosten och Disney channel i högsta hugg, nu mår jag liiiite bättre! Haha.. Vet ni vad? när jag och Kenza ska köa till konserten ska det tydligen blixtra och regna, vi som tänkte övernatta blir nog inte så! Tänker inte ligga och försöka sova när det blixtrar.. Usch nää!

Igår var vi ju ute på Cardinal, skönt att komma ut och träffa lite folk här hemma men det var inte så jätte roligt pga min hosta, jag kunde inte dansa för då blev jag lite varm och mer anfådd eftersom man är sjuk blir man lättare trött, så det gick inte alls. Jag hade en väldigt häääärlig dröm i natt.. Ville bara säga det! Mihi, nu ska jag kolla vidare på tvn..

/MIRRE

Bill på Comet aftershow party!

Här är en video på Bill från efterfesten jag och Cici var på efter Comet galan.
Sjukt het i sin outfit är han.. Man ser även Tom som står lite till vänster med hon bruden
 och Jost bredvid Bill, så söt är han.. Man såg att Bill var jätte glad.
Mwah!

Tisdag

Tjaa!

Ligger i i min syrran säng, vaknade alldeles nyss.. Eller egentligen inte, jag lämnade av Cici vid halv 11 tiden i morse då vad jag extremt trött eftersom jag inte sovit ett skit (inatt igen) min hosta tar kål på mig.. Sjukt jobbigt! Hoppas det blir bättre snart. Någon undrade vilken mascara jag andvänder, det är en från Lloréal en guldig tub (rund) vet inte riktigt vad den heter.. Den är jätte bra iallafall. Idag blir det utgång med tjejerna och några killar I guess, vi ska vara här före några stycken sen drar vi ut till Cardinal. Det är tisdagsklubben idag och förra veckan (när jag va i Kreta) så var Tirre där och hon sa att det var riktigt roligt, så det får bli det ikväll.

Jag har fått biljetterna till TH konserten på lördag!  Dom kom med bud så jag var tvungen att skriva på, den jäveln väckte mig! Haha. Som Kenza också skrev lär inte jag heller bli frisk till Schweiz och vi som ska övernatta utanför arenan antagligen, kommer bli dubbelt så sjukt men det är tur att man inte är ensam om det! Igår kollade vi på två filmer, den ena heter "stick it" en riktigt bra gymnastik film, ni som inte sett den och diggar gymnastik eller går på det ni måste verkligen se den. Den andra filmen heter "Paranoid park" tror jag, det var en jätte bra film den handlade om en kille som omedvetet tar livet av en säkerhetsvakt. Nä nu mina vänner ska jag gå och göra mig lite frukost, hmm.. Lunch?

/MIRRE


Bilder från Kreta [del 3]



Jag på Eclipse sista kvällen


Första dagen på en TOM restaurang, det var bara jag och Kenza där typ. Haha!


M & K innan utgång


My Janice på Eclipse


"Okej, vänta nu SKA jag vara seriös!!"


muuums!


Första kvällen i Platanias
 

Mirre på stranden, härligt!


Vår GODA frukost, vi levde typ på detta! Haha


Vår minigolflista på vilka som var med och spelade


Det första vi gjorde var att fixa med kläderna så man kände sig hemma


Första kvällen på Eclipse

Måndag

Heeey alla glada!

Sorry för en kass uppdatering idag, vi stack direkt till stan i morse för både jag och Cici skulle fixa våra naglar, så nu är som fina igen.. Vi hann även med att käka thai mat (på mitt favvo ställe) här i stan. Igår var vi uppe till fyra typ och kollade på film, vi såg "gone baby gone" sen skrev vi även på en one shot, eller det kasnke bli en längre.. Hihi vi får se, den är också sjukt spännande men inte alls av samma typ som den jag och Klara håller på att skriva. ni TH fans får gärna läsa dom sen, jag kommer uppa när dom är klara så kan jag maila till er! :)

Nu ska vi ta det lite lugnt, vi har varit i stan hela dagen nu är jag så trött så det finns inte, knappt någon sömn i natt heller för den delen för min jäkla hosta! Hatar det. Jag bjuder på en bild på Bill.. Jag kommer även lägga upp fler bilder från Kreta senare! Oh, nu är det bara fem dagar kvar tills vi ser TH live igen!!

Kramar! /MIRRE
img68/4709/52d194fc052eid9.jpg
  

Shoes do die for


Skor från asos.com
ASOS Leather Gladiator Triangle Stud Flat Sandals Antik Batik Lace Jewelled Flat SandalCarvela Satin Stitch Velcro Large Platform ShoeShellys Zip Front High SandalJlo Woven Platform Strappy Ankle Band Sandal

Carro "Trash tema" photoshoot


Här är tre stycken bilder på en av mina bästa vänner Caroline, hon är snart färdigpluggad i Milano (IED Mode & textil design.) Dom här bilderna är till några av elevernas exam som går på samma skola (Fashion stylist)

Visst är hon snygg?



Sonntag


Heey allihopa!
Jag vaknade för ca en halvtimme sen, jag inte sovit ett skit i natt, jävla hosta!! Det finns inget värre än att ligga och hosta samtidigt som man är väldigt trött och hostan stör sömnen, man vaknar ju hela tiden när man hostar. Jag gick och la mig vid 5 i morse och jag somnade väl inte ordentligt förrens vid 8, sen kom min morbror vid 10 och skulle vattna blommorna? Jag är ju hemma och kan fixa det själv.. Haha, rätt störigt faktiskt men sen somnade jag om om vaknade för ett tag sen som sagt. Känner mig liiite bättre idag, skulle göra vad som helst för att slippa vara sjuk just nu, det är så mycket jag måste fixa innan jag och Kenza åker på fredag till Schweiz, hon kommer ner till mig redan på torsdagen.. Gud vad jag längtar!! Att se Tokio Hotel live är det bästa som finns! Idag ska jag försöka vila ytterligare och jag vill vara frisk i morgon, jag som skulle på workshop hos min gamla danstränare Jessica både i går och idag men tyvärr så blev det inte av, det är verkligen inte bra att anstränga sig när man är sjuk.. Jag har iallafall fått i mig en stadig frukost med en hallon/sommarbär smoothie och flingor samt en macka proppad med massa gott.


Idag kommer Cici och hälsar på, hon stannar här tills tisdag morgon. Ska bli skönt att träffa henne igen har inte sett henne sen vår trip genom Tyskland &Holland då vi såg TH. Vi har alltid så himla roligt tillsammans, längtar efter dig schatzi! Förresten så började jag och Klara (hon som bloggade för mig när jag var iväg på TH resan) på en ny fic, den är lite annorlunda men den kommer bli jäkligt spännande, vi har bestämt odd för att inte posta/visa den förrens den är helt klar, så slipper vi stressen att man måste skriva hela tiden. Jag skulle träffa Tirre idag, vi får gå ut och äta alla tre eller något annat kul, nu är klockan så mycket att jag känner mig lite stressad, dock behövde jag sömnen och får skylla mig själv att jag har alldeles för mycket att fixa innan Cici kommer hit.. Nä nu ska jag slänga mig i duschen, så hörs vi lite senare mina älsklingar!

/MIRRE


Jag innan Eliin's tjejmiddag för några månader sen!

Bilder från Kreta [del 2]



Efter utgång, dags för bingen (kl 07.00)


Kenza, samma morgon som bilden över


Vår äckliga MÖGEL pizza som vi fick på hotellet. Seriöst?


Jag på väg till stranden


Kenza i poolen på vårt hotell


Janice and Mirre the Firre utanför Eclipse (sista kvällen) Otroligt heta, visst? Haha


Mirre in tha glajjor is tha shidd, rock n' roll


Utsikt över vårt hotell vid poolen


Redo för utgång (fjärde kvällen?)


Kenza gör FEKKA dansen.. HAHAHA

Mina Tokio hotel väggar!

Här är mina väggar, inte så värst mycket än det kommer väl! Haha.. jag räknar inte dom där bilderna på min svarta vägg som affischer eftersom dom är som foton. Den översta är från Parc des Princes (som ni kanske ser?) Tur att jag köpte den för jag ville verkligen ha den, som ett minne! Den andra bilden är en affisch från en Fransk tidning som vvi klippte ut igår, det är egentligen en hel men jag tyckte det blev finare så. Vad tycker ni? :)


Lördag


Heey!

Hur mår ni idag? Själv mår jag lite bättre, det är ju bara värst på morgonen och kvällen så jag ska inte klaga. Idag ska vi iväg till Väla och shoppa lite, Celine ville dit och kolla lite. Inatt var vi uppe till fem och satt i mitt rum, fixade massor med mina TH posters och bilder, så nu har jag satt upp lite mer på mina väggar (jag vet jag som var emot det innan) men man kan ju ångra sig.. Vi satt även och kollade massor på datan speciellt på det senaste TH tv som bara är så underbart att kolla på, Bill's skratt slår allt så jävla gulligt! Jag kan visa er mina väggar sen.. Hihi, det blev supersnyggt, ni kommer ihåg den bilden på min vägg som jag visade för ett tag sen med bildena från den officiella foto kollektionen? Den har jag fyllt på nu, så väggen är full!

Jag konventerade massor av klipp från youtube också, bla på när Bill säger massor från Zimmer DVDn och monsoon instrumental.. Sen konventerade jag även det gulliga från "leb die sekunde" DVDn när Tom säger "I'ts my life" och så skrattar alla jätte mycket! Nu ska vi iväg, hörs lite senare när jag kommit hem!

/MIRRE

Parc des Princes


Här kommer lite fler bilder från Parc des Princes innan och under konserten!


Sista natten på Eclipse



Tim "Emil" gör våra härligt goda strawberry daquiris!


Kenza på vår terass, innan utgång


Kenza och jag inne på Eclipse (utanför toaletterna)


Jag innan utgång


Danceeee på Eclipse


Kenza är på G


Vi träffade en Fransk kille, super trevlig var han!


Kenza "JANICE" i super heta glajjor


Jag innan utgång sjunger på "wo sind eure HÄNDÖÖÖÖE"

Guten morgen!

Jag ligger här i sängen, har inte orkat ta mig upp än, i natt sov jag nästan ingenting för jag är sjuk. Fick feber inatt och bara låg, svettades och hostade.. Stackars mig! Idag kommer Celine och hälsar på, hon stannar tills söndag och jag får be henne sova i min syrras säng eller på soffan för i min säng vill hon nog inte, haha! Tror att hon inte vill bli sjuk. Kenza är också sjuk, inte så konstigt med tanke på att vi partat i en hel vecka och fått väldigt lite sömn. Denna veckan blir att vila upp sig, för sen drar ja och Kenza till Schweiz och jag vill inget mer än att vara frisk då, jag kan knappt prata, men röst låter som en mans röst och jag kan inte sjuga heller.. Så till Schweiz måste jag bli frisk så jag kan stå och skrika och sjunga..

Nu tänkte jag lägga mig och vila lite igen, ska bara slänga i mig lite frukost (vad jag nu än har hemma) Eftersom jag reser mycket nu så har jag inget hemma typ, det blir maxi senare när Celine har kommit och bilderna från Kreta kommer upp senare, några stycken i taget! Förresten så ändrade jag texten i mina inlägg till någon storlek större men nu tycks min header försvunnit, eller ni ser kanske den? Aja det löser sig!  EDIT: nu syns den va? haha


/MIRRE

Party på Destijl

Bjuder på ett smakprov av mina bilder från resan, jag lägger mer i morgon.. Nu ska jag hoppa i bingen börjar få lite ont i mina bihålor, inte bra alls! Nu gäller det bara att vila upp sig till Geneve.. Saknar allt redan! Vill tillbaka!!
Godnatt!

Kenza och Mirre

Hemma i Sverige!

Nu har vi landat på arlanda och är lagom sletna.. Jag ska bege mig direkt vidare hemåt till Skåne, mitt plan går halv 10 sen är jag hemma en timme senare. Vi sitter just nu på donken och har fått i oss lite mat, vår frukost bestod av ost & lök chips sen en liten baguett, lite illa mår man nu efter man proppat i sig snabbt eftersom man var så hungrig. Jag längtar efter min säng, vill bara hoppa under täcket och sova.. Undrar hur länge jag kommer sova i morgon? Ska bli skönt iallafall! Vi hörs när jag kommer hem för nu ska vi kolla vart mitt flyg går ifrån..

Kramar /MIRRE

Onsdag (Kreta)

En dag kvar pa Kreta, vi vill inte hem det minsta! Ikvall blir det party, den sista kvallen kan man inte ta det lugnt.. Hihi. Vi kom direkt fran stranden nu och ska snart upp i var lagenhet och duscha sen ut och ata.. Vi funderar pa att ata nagonstas i Platanias sa drar vi bara till Eclipse sen och festar.. Vi kommer antagligen kila en runda inom Splendid ocksa, en sista gang innan vi beger oss hem till Sverige igen! Forresten jag fick nyss ett sms av Paulina (en kompis, som ocksa alskar TH) hon skrev att hon nyss varit i tvillingarna Kaulitz barndoms by Loitsche, coolt att uppleva det! 

Idag vaknade jag med bomb huvudvark och halsen vagrade fa fram ett ord.. Bade jag och Kenza har blivit sjuka men det ar det vart, bara vi inte ar sjuka tills vi ska pa konserten i Schweiz, kul att sta pa en konsert och inte fa fram ett ljud liksom? :p Jag tankte beratta lite om garnatten, Kenzas ragg var pa plats och dom hade det lite myspys sa jag tankte dra ut och kopa en crep (en san pannkaka ni vet) med en av tjejerna som vi var med dar inne.. Helt plotsligt kommer Kenza ut springandes efter typ en halvtimme och skriker "MIRREEEEE!!! vart fan ha du varit, jag va jatte orolig, du far aldrig mer gora sa" Hon hade alltsa inte markt ar jag gick sa ni kan ju undra vad hon hade i tankarna.. Hon verkligen stor tjot och tyckte det var hemskt att jag bara forsvann sadar.. Sa gulligt! Lite kul var det, jag sa anda till henne nu gar jag ner och koper mat.. Vi var som vanligt ute tills det blev ljust, vi tog en taxi hem med Dj:n (kenzas sota ragg).. Sen somnade vi gott.. Vet ni? Vi vaknade av att tva killar star och snackar precis utanfor var dorr, PRECIS utanfor, dom stod sakert inne pa var lilla altan sa hogt som dom snackade och skrek, sen kunde vi inte somna om och vi som sa att vi skulle sova tills vi vaknade for vi skulle orka med kvallen oh natten idag!

I morgon aker vi hem, VI VILL INTE! Minst tva dagar till, snalla? Vi skulle tagit tva veckor om inte vi skulle akt till Schweiz! Men sa ar det tyvarr och vi kan istallet lagga energi pa var kommande resa, det ska bli riktigt kul! Som i Kanada, fyyy  som jag tjatar det dar, men det var helt underbart! Vi aker i morgon har ifran till flygplatsen vid 12 tiden skulle jag tro, vi far ta och checka det innan vi glider upp till var lagenhet snart sa vi inte missar nagon buss, skulle inte vara sa bra. Haha! Jag ar hemma i morgon sent pa kvallen, direk nar vi kommit till Arlanda med flyget fran Kreta sa tar jag flyget hem till Skane som bara gar nagon timme efter vi landat.. Nasta gang vi hors sa ar jag antagligen pa Arlanda vid nagon dator dar och vantar pa att mitt flyg ska ga.. Nu ska vi ga och kopa var hederliga fattimans mat (pasta med permesan pa pase) HAHA! Vi ar undernarda, stackars oss! Efter maten ska vi vila ett par timmar sen ger vi oss ivag och partar!

Kram pa er babes! /MIRRE


Tisdag (Kreta)

Nattens festande var extremt roligt och underhallande fran alla hall.. Vi festade till 6 pa morgonen da  satte vi oss i en taxi till var lagenhet, men forst var vi tvugna att ta oss varsin pannkaka, as goda ar dom! Precis nedanfor Eclipse (dar vi dansade i princip hela kvallen) vi var aven pa Splendid och dansade PA BAREN! Haha, riktigt roligt hade bade jag och Kenza i gar.. Det blev lite mer an dagen innan.. Vi drack massor med strawberry daquiris och shottar..

Ikvall blir det party igen! Vi som inte skulle det men nu blir det sa anda eftersom detta ar den nast sista dagen vill vi inte sitta hemma och dega utan ta vara pa kvallarna aven fast vi ar trotta! Bade jag och Kenza har fatt in varsin stot pa tva killar som jobbar pa baren.. Dom ar skitsota bada tva. Snart ska vi ta nagot att kaka, det far bli var fattigmans mat (pasta permesan pa pase) eftersom vi har inte lust att satta oss pa en restaurang och inte veta vad man far for mat, som idag at vi lunch pa hotellets restaurang, vi bestallde bade tva in varsin pizza.. Man kollar vanligtvis inte pa bottnen av pizzan eller hur? Riktigt tur att jag gjorde det, vet ni vad dar var? MOGEL!!!!!!! Vi dog, fyfan sa ackligt.. Jag gick och sa till att det var nagot fel pa pizzan sa fragade dom oss om vi ville ha nagot annat istallet, men nej! Haha.. Min matlust var tappad vid de laget..

Idag har vi inte alls orkat sola eller bada, utan varit helt sega efter igar, jag vaknade helt off och vet ni en sak till? Vart toalettpapper var slut i morse for att staderskan hade inte stallt in nagot nytt.. snallt va? Vi bad dom att stada rummet direkt nar vi kom ner vid poolen.. Kan inte sluta tanka pa igar, det var den basta kvallen, det kommer jag sakert skriva i morgon igen men natten igar var valdigt rolig.. Killarna som jobbar pa Eclipse ar sjuk gulliga och trevliga! Det ar sa roligt att vara dar sa ikvall blir det en hel natt med grabbarna pa Eclipse.. Nu ska vi ga och kopa pasta, min mage kurrar!

/MIRRE