Vår Tokio Hotel resa till Schweiz



Jag och Kenza landade i Genève kl 11.00, då tog vi vårt bagage och satte oss i en taxi på väg till vårt hotell som låg en bit ifrån flygplatsen. När vi kom till hotellet så visade det sig att det låg endast 10 meter från den stora arenan i Genève (ungefär som Parc des Princes) dock mindre. Då blev vi genast super glada för vi trodde ju att det var där dom skulle spela eftersom vi inte fått reda på att det var en inomhus arena och inte en utomhus och konserten skulle egentligen varit där vi bodde men samtidigt som dom flyttade datumet så bytte dom arena, ingen aning om varför!? Vi gick upp på vårt rum började packa om och vilade lite, vi satte oss sen i en taxi igen mot den andra arenan och började köa, när vi kom fram var klockan 13.00 typ. Vet ni, att arenan där dom spelade låg tätt intill flygplatsen.. Haha om vi vetat det så hade vi tagit ett annat hotell men det gör inget för de hotellet vi bodde på var fett lyxigt med super sköna sängar så det var värt de.

Iallafall så när vi varit vid arenan ett bra tag så bestämde vi oss för att vila lite, men först så jag var och handlade lite mat och då hade Kenza bäddat fint till oss på vår sovplats som bestod av en filt vi låg på med en filt över oss och våra väskor som kudde, riktigt obekvämt men det fick gå. Vi kom precis efter att dom slutat ge nummer till "vip" området där dom satt som hade köat länge. Vi sov och vaknade om vartannat, det regnade, blixtrade och åskade rejält men som tur var så sov vi under ett tak, Vi blev väckta kl 05.00 på morgonen på lördagen av att alla fans som befann sig utanför "vip" området (där vi var) reste sig upp och trodde dom skulle in till det området, både jag och Kenza tyckte det var sinnessjukt att vi skulle gå upp klockan 05.00 på morgonen och börja köa så tidigt till konserten STÅENDES! Det var annorlunda i Dortmund eftersom det var väl organiserat, därför vi va tvugna att gå upp mitt i natten och börja rada upp där, det går inte ens att gämnföra med detta så dåligt organiserat det var i Genève. Vi blev riktigt trötta på alla fansen och på själva grejen att alla ställde sig upp, så efter att ha stått upp till 07.00 på morgonen sa kenza att vi skulle försöka med en grej och hamna i "vip" området, vilket vi sedan gjorde också! Tack och lov, jag hade snarare avlidit om vi stått kvar för dom fansen stod upp till ca 11.00 på förmiddagen tills dom sedan blev insläppta av en pucko vakt som inte visste vad han ens gjorde där. Det blev kaos när dom fansen kom in, dom tryckte sig så långt fram dom kunde att vi automatiskt hamnade längre fram men det blev supertrångt.. Vi kunde sitta ner men det var minimalt med plats.

Så i den klumpen där alla fans som hade ståplats (där stod lite fler fans på ett annat ställe som kom samma dag senare som inte kom in i det området vi satt i) stod vi upp och när vi blev trötta på det så satt vi oss ner ett tag. När klockan slog 13.00 på dagen fick ingen av oss lämna området, vi fick inte ens gå på toaletten. Jag lyckades dock smita ut och gå på toaletten och köpa oss lite mat, vafan vi kvinnor måste kunna gå på toaletten hur vi vill åtminstonde en gång i månaden.. Haha! Så där satt vi hela dagen, det var riktigt varmt och man törstade som in i, vi sa till oss själva att vi inte skulle dricka för då skulle vi bara behöva  gå på toaletten som vi inte fick, då fick man kissa på marken, hurdå om jag får fråga? Vi fick i oss maten jag köpte iallafall sen var det bara att vänta på att vi skulle bli insläppta.

När klockan äntligen hade blivit 17.30 så blev vi insläppta, vi stod längst fram vid spärrarna och allt var perfekt tills vår vakt inte lät oss in, utan dom som hade stått bakom dom spärrarna som vi stod vid innan Kenza kom på sin superplan blev insläppta långt före oss, dom hade inte ens något nummer på handen. Vi blev riktigt sura och sa till, till slut så släppte han in oss och vi sprang fram till scenen till Georgs sida, vi hamnade på en superbra plats, fast vi kom inte längst fram direkt utan efter ett tag ju fler fans som kom in trycktes vi längre och längre fram och till slut när konserten började så stod vi längst fram vid kravallerna. Den timmen innan konserten började, då hela arenen fylldes var otroligt jobbig, jag blev bortputtad för ett fan blev bortburen från publiken då blev jag automatiskt flyttad jätte långt fram och till vänster närmare mitten, då kommer en jävla morsa och säger att jag klämmde hennes unge (som var två tollar hög) jag skojar inte, han såg inte ett piss. Fruktansvärt oansvarig morsa som tar med sin 5åriga son på en konsert med ståplats och som dom dessutom tvingat på en "Bill-outfit" på. Det var ju inte MITT fel att något fan inte fick luft och blev bort buren och att jag råkade följa med strömmen eftersom alla ville fram till kravallerna! Sen typ en kvart innan konserten blev hon helt plötsligt snäll och frågade om detta var min första konsert och mitt svar att "nej, detta är min sjunde" gjorde henne förvånad och pratsjuk. Schizo?

Lamporna släcktes ner och alla börja skrika hysteriskt, även jag och Kenza (med dom små rösterna som vi hade kvar). "welcome to Tokio Hotel" rösten hördes högt i högtalarna efter dom långa hjärtslagen och skynket släpptes ner. Killarna blev synliga, alla utom Bill som höjdes upp några sekunder senare bakom Gustav. Man glömde alla äckligt avundsjuka fans när killarna kom upp på scenen det var så underbart, vi stod där med vår sverige flagga och var jätte glada, sjöng med och hoppade. En tjej bredvid mig störde sig otroligt mycket på min flagga så hon puttade bort den hela tiden, tillslut slängde jag ner den på marken.. Killarna var helt sjukt bra, Bills röst var på topp och som jag sa innan, så slog Bill en gosenalle i huvudet på Tom i slutet på "in die nacht" eftersom han sket totalt i att spela Bill's sista mening i låten (som Bill själv hoppade över för han ville att Tom skulle spela den en gång till) men han struntade i det och båda två skrattade riktigt mycket, man ser så tydligt att dom verkligen njuter av stunden att vara på scen. Georg stod framför oss hela tiden, det var ju hans plats. Han stylade för oss ett par gånger och han såg också ut att ha en riktigt underbar kväll på scenen. Anledningen till att vi inte knäpper gustav på bild så ofta är att han endast befinner sig bakom trummorna och på denna konserten var dom placerade väldigt långt bak, jag tog denna bilden på honom i slutet när han gick ut. Resten av bilderna laddar jag upp senare idag! Bilden på Gustav här är inte alls bra, men ni ville se den så, hihi.


Sandra skriver:

ååhh Danke för den långa berättelsen!!! låter helt amazing samtidigt som det låter påfrestande!!

det låter verligen som ni har haft så himla kul!!!

trist bara på de andra Fansen dåliga beteende!

2008-07-15 Kl: 12:38:36
Ashley 21 skriver:

ICH LIEBE TOM KAULITZ ....

2008-07-15 Kl: 12:50:26
URL: http://milacciii-tokiacciii.blog.cz
johanna skriver:

Åh låter underbart! Men jobbigt med de andra störande fansen. Fast ni kan ju trösta er med eran upplevelse i Canada. Jag kan nog lova att ingen utav de andra fansen har fått uppleva något sådant som du och Kenza!

2008-07-15 Kl: 15:57:10
URL: http://johanaa.blogspot.com
Anonym skriver:

kan du inte berätta vad som hände i canada nu i nästa inlägg? snälla jag har ingen aning om det och jag vill veta!!! tack för en jättebra blogg!! <3

2008-07-15 Kl: 18:53:12
MIRRE skriver:

anonym: klicka dig in på "Tokio Hotel live" kategorin och börja längst ner ifrån, där står allt om Canada :)

2008-07-15 Kl: 18:56:32
URL: http://miir.blogg.se/
Felicia skriver:

Jag kan inte riktigt förstå hur nära du egentligen har varit både bröderna och Georg&Gustav. Det är helt underbart! Jag kan knappt förstå det! haha, seriöst, jag hade svimmat! Jag är säker på att de varit unbelivable för dig! Skulle gått på Sverige konserten.. men tyvärr. Ha en trevlig kväll! :)

2008-07-15 Kl: 19:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0