Söndag

Långa tråkiga söndag.. Känns som om man inte kommer ta sig utanför dörren även fast det är strålande sol och inget regn. Det har regnar här nu varje dag denna veckan, då har man varit ute på massor av ärenden men nu när man inte ska göra någonting speciellt så lyser solen och man är för lat för att ens titta ut genom fönstret. Min vän Sarah ska komma på besök idag, jag har redan laddat upp med min Tokio Hotel DVDs. På tal om deras DVDer så fick jag ett mail om att min f.d värdfamilj i USA har skickat "Caught on camera" paketet till min kontaktperson som jag hade där nere och nu ska hon skicka den över till Sverige, hoppas den inte är allt för mörbultad när den väl kommer hit, jag kommer ihåg att när Sora fick sin då jag var där, paketet nästan helt sönder.. Suck!

Igår vid sextiden bestämde vi oss för att köra hem till mamma med kinamat och en film.. Vi begav oss här ifrån till restaurangen för att hämta de vi beställt sen gick vi in och hyrde "Bangkok dangerous" med Nicholas Cage på hemmakväll, den filmen var en tio poängare! Helt sjukt bra film, jag satt klistrad hela tiden. Det är en action rulle och sådana gillar jag, när det händer någonting hela tiden! Efter filmen såg vi en bra serie som gick på femman, minns inte nu vad den heter men det handlade om ett brott där unga tjejer var inblandade, kan tänka mig att den serien är lite som CSI eller liknande, där det är ett nytt fall nästa avsnitt...

Frühstück!
xxx, M

Jag i fredags

isabelle skriver:

gud vad snygg nagellack :D

2009-01-11 Kl: 14:04:19
URL: http://izabellenylen.blogg.se/
Matilda skriver:

Vilken fin bild! Du är otroligt söt

2009-01-11 Kl: 14:06:28
URL: http://bajenflicka.blogspot.com
mandy skriver:

vad fin du ääääär! och naglarna är underbara!

2009-01-11 Kl: 14:30:38
URL: http://mandywuhu.devote.se
Tobias skriver:

Fin bild på dig!!

2009-01-11 Kl: 14:52:41
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Joana Filipa skriver:

You look gorgeous!

2009-01-11 Kl: 15:17:45
URL: http://ju-filipa.blogspot.com
Anonym skriver:

Jag kan inte se din header och inga bilder heller :( det är helt svart där upp, så som det var hos dig innan, har du fortfarande det så?

2009-01-11 Kl: 17:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0