Friday night out

Jag har precis kommit hem efter en hel dag iväg, jag träffade först Carro och Gajic på stan för en fika, de hämta ju mig här hemma men sen körde vi ner och satte oss och mös och bara snackade skit om allt.. Senare mötte jag upp Johanna för träning, det blev en del där vi hann med tills vi blev trötta och begav oss hem till Johanna och åt. Nu är vi här hos pappa och ska snart äta god mat. Senare blir det en titt på "let's dance" och efter de ska ni ut, jag ska som sagt hämta till tivolipass och vi kör nog bara en barrunda ikväll. De finns en del att väja på iallafall.

Idag hinner jag inte publicera min årsresumé av Augusti eftersom vi ska iväg senare ikväll och jag vill inte sitta vid datorn när jag har vänner här heller, så ni får den i morgon eller på söndag. Ni vet ju själva hur det kan bli på helgerna då man är ute eller gör annat.. Tänkte förklara de för er som inte förstod heller, jag valde att avstå från alkoholen (som jag tidigare skrivit) i juli och sluta helt med att dricka, jag dricker alltså inte mer men före de drack jag. Ni minns väl när jag och Kenza var på Kreta och festade en hel vecka? Så nu dricker jag ingenting och tänker inte börja heller, jag känner ingen lust till att dricka en enda droppe sprit eller cider, vad som än har alkohol i sig, de avstår jag ifrån helt.

/Mirre



Jag och Johanna 14 december 2007

Johanna skriver:

bra tänkt med alkoholen ;) man kan ju alltid ha kul utan alkohol =)

2009-01-09 Kl: 19:51:28
URL: http://neard.blogg.se/
Amanda skriver:

Jag tycker det är bra att du inte dricker alkohol =) Men hur vart det med usa igentligen?... ska du dit något mer?

2009-01-09 Kl: 21:40:48
URL: http://aamandahellgren.blogg.se/
Isabelle skriver:

Jag tycker det är så coolt att du är nykterist! och jag har själv funderat på det, men hur kul är det egentligen att gå på barrunda när man inte får dricka något... och jag släpper inte loss lika mycket på dansgolvet heller. Några tips ellre råd till mig?

2009-01-09 Kl: 22:50:54
Rebecca skriver:

ÅÅ du e sååååååååååååå cool så vågar vara nykterist!!!:D I love your blog!:)

2009-01-10 Kl: 14:52:32
URL: http://rebeccabeccas.blogg.se/
Ellinor skriver:

vad är Johannas blogg? som du är på bild med? :) kram

2009-01-10 Kl: 17:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0