Mittwoch

Glöm inte att köpa FRIDA tidningen i morgon då jag är med i en intervju om min relation och kärlek till Tokio Hotel och om alla mina äventyr som konserter, klubbspelning, TV show, galor och efterfester... Missa inte de numret, ett helt uppslag varav två sidor! Vissa av er har redan fått tidningen, ni som prenumererar eller fått in den en dag tidigare i butik!

Jag vaknade av klockan vid åtta tiden, ringde läkaren och väntade i telefonen... Väntade och väntade.. Väntade! Kön försvann aldrig så jag lade på efter drygt tjugo minuter, jag höll även på att somna av att vänta på min tur. Jag vaknade sen igen en timme senare och ringde igen men då var det fortfarande kö så jag sket i det helt. Jag har fått en tid på tisdag som jag fick i förregår men anledningen till att jag ville komma tidigare nu är för att det har blivit värre, jag har en leverfläck som blivit skavd och lite har gått av från den, igår började den blöda ganska mycket och jag blev orolig. Ni vet jag som är hypokondriker också, inte så jävla lätt det där! På tal om hypokondri så tänkte jag skriva om det snart, kanske idag om jag känner för det. Det är ett viktigt ämne tycker jag, många lider av det och håller det inne, samtidigt för det är en känslig sak men också för att det kan vara pinsamt att berätta för många förstår inte vad det är, kan vara bra att jag skriver och berättar om vad det egentligen är för något!

I morse när jag vakna så sprang jag direkt till duschen och tog bort plastet från min tatuering, den ser jättefin ut, kommer fota den senare idag så ni får se hur den ser ut. Den är så fin!! Nu snart ska jag och mamma åka till maxi och handla, vi måste fylla kylen på nytt igen, känns som om jag tömt allting, haha.. Speciellt flytande honung som jag är helt beroende av att ha i mitt té, som tur är så är det nyttigt! Jag har faktiskt slutat med det "synliga sockret" helt, jag menar de som man själv häller på, på tex flingor eller i té. Självklart äter jag socker men inte alls lika mycket som innan! Nä om man skulle ta och göra lite nytta, mamma har fått halv ryggskott så jag ska hjälpa henne idag så gott jag kan med att handla och städa hemmet, mitt rum är också en mess! Måste städa och plocka undan för i morgon får jag besök från Sthlm av en vän som stannar till lördag! Party, malmö och mys blir det den kommande helgen!

Kuss

Sandra skriver:

Varsågod snäckan!

http://www.tokiohotelfans.se/viewtopic.php?f=12&t=2371

2009-01-21 Kl: 12:51:51
Matilda skriver:

Det var en bra intervju :)

2009-01-21 Kl: 13:04:36
URL: http://bajenflicka.blogspot.com
s skriver:

Hej!

Har du något favorit band? svara på min blogg:)

2009-01-21 Kl: 13:38:19
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
c a m i l l a skriver:

ska bli kul att se :)

2009-01-21 Kl: 13:47:48
URL: http://camillabr.blogg.se/
Isabelle skriver:

Ajaj, inte kul men det är säkert ingen fara! =) Min pappa e också hypkondriker. Igår hade han lite ont i halsen så han ville åka till akuten för att han trodde att en tablett hade frätit sönder hinnan i halsen.. fast det var ingen fara! x) Men jag är själv lite hypokondriker och det är inte roligt alltså! Ska bli kul att se din tatuering!! :D

2009-01-21 Kl: 14:42:19
dilnaz skriver:

aj då .. men du, det är säkert ingen fara tror jag ;)

2009-01-21 Kl: 15:44:35
URL: http://johangoestokiohotel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0