Tisdag

Vaknade 14.13, kul? Jag har så ont i mitt huvud att jag inte vet vart jag ska ta vägen, migrän! Hur mår ni? Bätte antagligen.. Jag somnade i god tid i gårkväll, jätte skönt verkligen att jag inte gick och la mig tidigt på morgonen. Jag drömde om samma person i natt igen, hur fasen kan man göra det? Hur underbar dröm som helst!! Idag blir en hemma dag, jag städade aldrig mitt rum igår som jag skulle utan jag var så trött och låg på soffan hela kvällen, vi åt massor av gott och kollade på "Beck - the money man", har aldrig sett den faktiskt och den var väldigt bra! Tänkte även berätta att "Yes man" var också rolig och bra, filmen hade ett sådant bra budskap att man inte tyckte de va en vanlig tråkig film, här handlade det om en bra sak och filmen påverkar säkerligen många som är i hans situation.
På tal om drömmar, de är så härligt att drömma... Jag skulle vilja kunna mycket om drömtydning, vad alla drömmar betyder osv. Undrar vad min betydde som jag drömde inatt och igår natt..! Nu ska jag ta mig en räkmacka med ägg och majonäs med pressad lime över... Ohh, yum!


/Mirris

Sofia skriver:

Det finns ju böcker om drömtolkning, har en själv :).

2008-12-30 Kl: 15:55:47
Anna skriver:

Du kommer säkert att tycka att jag e helt bakom flötet när jag berättar detta, men på tal om drömmar :D

Så drömmde jag om dig för någon natt sedan^^ det va en dröm jag hade precis innan jag vaknade så jag kommer ihåg den ganska bra :)

Du och jag skulle ha en egen konsert där vi skulle sjunga, och det lät skit bra när vi övade (jag sjunger hemskt i vanliga fall^^) sen så kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände men vi satt och letade efter en låt o ja, allt va ganska konstigt XD

2008-12-30 Kl: 16:05:26
Martina skriver:

jag skulle också vilja kunna tolka mina drömmar :) så spännande med drömmar! har drömt om dig och Kenza ett par gånger faktiskt ;P



t.ex, jag drömde att jag tröstade en gråtande Bill och så gick du förbi. hahaha

2008-12-30 Kl: 20:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0