Söndag

Godmorgon..
Jag är uppe i tid klockan är 11.36 här och vi ska förmodligen åka till köpcentret idag men just nu snöar det väldigt mycket så vi ska vänta tills plogbilen kommer (om den nu gör det) och då efter ska vi köra. Det är helt sjukt så mycket det har snöat denna helgen och det snöar fortfarande. Jag skojar inte om jag säger att det är över en halv meter snö! Det är mysigt faktiskt för hemma i sverige har vi typ aldrig snö nu för tiden. Izza ska snart gå hit (vilket kommer ta en timme, minst) vi ska ha snöbollskrig sen ska hon gå hem och då ska hon skotta fram bilen och vi ska förhoppningsvis köra iväg. Jag vill hinna handla en julklapp till familjen här och kanske några till min familj hemma, om de får plats i resväskan.
Igår somnade vi halv sex på morgonen så vi har alltså sovit fem och en halv timme ungefär. Helt otroligt, vad gör jag uppe nu? Men jag måste så att jag kommer i säng ikväll. Vi höll på med våra mobiler i natt, jag skulle försöka skicka över mina TH ringsingnaler men det gick inte och vi hade så roligt med de, skrattade minst en timme åt allt vi sa, vi töntar alltid oss precis innan vi ska sova så kan man inte sova sen. Haha!
Jag tänkte svara på era frågor, många har frågat likadant om jag ska tillbaka hit igen och försöka på nytt! Svaret är nej, det är tar två år innan man får komma tillbaka som Au Pair efter att man lämnat (oavsett om man hoppar av eller om man är här ett år). Vem vet vad som händer i framtiden, jag har ingen aning men så som jag känner nu så är det ett nej. Tack för kommentarerna, ni är helt underbara. Fast att jag vet att alla inte kommenterar så hoppas jag att ni förstår vad jag menar. Nu ska vi ner och äta frukost, det blir en plain bagel med blåbärsmarmelad och cinnamon toast crunch flingor (dem är SÅ goda att jag vill dö, jag måste köpa med mig ett paket hem!!) Eller så beställer jag dem här på amazon. Helt otroligt att de säljer flingorna där, I'm happy!! Vi hörs lite senare babes, om ni inte redan sover då, men det tror jag inte, många av er har ju lov nu..


/Miir

Undrar hur det kommer bli med min dvd som har skickats till min "ex"värdfamilj i DC! Jag har bett min lcc åka och hämta den så hon ska skicka den till mig i Sverige sen när den väl är hämtad eftersom de är på semester nu är det lite svårt. Sora fick sin i förregår och vi såg disc 2, helt otroligt vad spännande det var att se den. jag älskar alla små detaljer i dvderna och intervjun i disc 2 var väldigt, väldigt bra. Nästan så att man blev tårögd. Fråga mig inte varför! Tröjan var hemsk iallafall, stackars de killar som beställer limited, de kan ju knappast ha tröjan eller räkar dem med att alla manliga TH fans är bögar? Jag gillade affischen, läcker!! Just nu hänger Soras på hennes badrumsdörr.. Synd att den var veken bara, men hur skulle de annars lyckas skicka den, den kunde ju inte vara rullad, då hade den förstörts!

p skriver:

tårögd blir jag allid av sånt där, men det är för att jag är så extremt känslig ;p

Och postern var riktigt grym den!

2008-12-21 Kl: 18:57:43
URL: http://petriss.blogg.se/
Sanna skriver:

Hejhej! Va trakigt att det inte funkade, de gor ju inte alltid det tyvarr. Fast som du sa man lar sig himla mycket och tankt sa mkt du hunnit uppleva. Om du fortf vill aka och bo i Usa sa kan du ju gora som jag och aka och plugga, kanske borja med en termin och se ifall du trivs :) ett tips!

2008-12-22 Kl: 06:51:56
URL: http://sanna1986.blogg.se/
Gina skriver:

jag har önskat mig dvd:n i julklapp.. kan du visa hur t-shirten ser ut?

2008-12-22 Kl: 16:12:14
URL: http://jejna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0