Tisdag

Vaknade någon av er av ett jordskalv? Jag pratade nämligen med en som vaknade av jordskalvet som var nere i skåne i vissa städer.. Helt sjukt! Jag hörde också att det var det värsta jordskalvet hittils..? Fyfasiken, jag hade blivit jätte rädd. Men hoppas ni har det bra där hemma! Jag och Sora vaknade för en timme sen, ni ska vi snart ner och äta frukost men föst ska vi duscha så det är avklarat, vi ska ju ut och äta idag med halva familjen här hemma, pappan ska inte med utan det är bara mamman och barnen, tror inte att den älsta ska med heller. Det är ett jätte flott hotell så det gäller att vara uppklädd, mamman här sa det också att vi måste klä upp oss, tur att man har lite finare kläder med sig då. Tänkte nämligen lämna de hemma när jag åkte hit för jag visste att jah skulle hitta jättemycket nytt, snyggt här. Förvisso har jag inte haft tid att kolla så himla mycket men det jag har sett har varit snyggt.
Jag längtar tills jag kommer på plats (om jag nu gör det) för nu har jag mitt liv i två resväskor som sagt och det känns faktiskt lite jobbigt. Då kan man slappna av och göra vad man känner för då man är ledig. Min lcc kontaktade mig idag *äntligen* hon ska skicka över ett mail senare idag med familjerna som också är i rematch, hoppas jag iallafall. Hon skrev att hon skulle ta tag i det senare i eftermiddag. Vi är inte hemma då men jag hoppas på ett mail när jag kommer hem...

Pöss!


Tirre och jag på en danstävling 2006

Amanda skriver:

Hoppas allt ordnar sej för dej i usa..

Ha det bra <3

2008-12-16 Kl: 18:31:07
URL: http://aamandahellgren.blogg.se/
Nina skriver:

Ja jag vaknade av skalvet! Mina fönster höll på att spricka. Jag bor i Malmö och hela Skåne kände nog av det, även Danmark. Epicentrat var i mitten av Skåne och det skakade så in i. Inte kul att vakna upp och se sin säng röra sig direkt! Första gången ett sådant stort skalv har hänt i Sverige sedan 1904!

2008-12-16 Kl: 18:59:47
Felicia skriver:

Hej, jag bor i Trelleborg ocb vaknade av det. Jag och resten av min familj flög upp ur sängarna;D Hela huset skakade, bokhyllor och allt!

2008-12-16 Kl: 19:05:24
malin skriver:

Hoppas verkligen att allt ordnar sig för dig. måste vara grymt jobbigt när något sådant inträffar! känner mig helt pirrig imagen, åker som au pair 5 januari. ha de bra. :)

2008-12-16 Kl: 19:17:35
URL: http://publishmylove.blogg.se/
Caroline skriver:

jag bor också i Skåne och typ alla på min skola vaknade, men jag sov vidare, märkte inte av det alls! nu i dagarna ska det också komma nått efterskalv.. inte lika mycket då men ändå.

ha det bra :D

2008-12-16 Kl: 19:41:09
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Anonym skriver:

ja, gud ja.

jag bor i lund, och jag vaknade väldigt tidigt imorse av att hela min säng OCH JAG skakade som attans. haha, min första tanke var att jorden höll på att gå under, men jag var för trött för att reflektera över det. sedan insåg jag att det var en jordbävning, tänkte" det är lugnt, jag sover i källaren", och somnade om.





ändå coolt att man fick vara med om det, lär inte hinna igen innan jag dör!

2008-12-16 Kl: 20:32:50
Anonym skriver:

Vad dansade du för nåt?



Kan man inte få se mer bilder och kanske nåt klipp på dig när du dansar :)?

2008-12-19 Kl: 12:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0