Måndag

Pigga och vakna? Inte jag iallafall.. Jag somnade vid sex tiden i morse, fattar inte varför jetlaget inte är borta än? Segt som tusan är det men kan väl vara bra på nyår om det fortfarande håller i sig så man kan vara uppe länge. Jag och mamma ska snart bege oss ner mot stan och kolla lite i affärer, jag måste hitta någonting att ha på mig på nyår eftersom jag fortfarande inte har någonting. Fattar inte varför jag inte köpte de när jag var i USA?! Ja, det är inte alltid man tänker..
Jag satt ju uppe ett bra tag igår, iallafall till tre sen gick jag och la mig då såg jag ett intressant program om flygolyckor och om hur människan reagerar i paniksituationer. jag skrev ett inlägg om de igår som jag tänkte posta senare, hoppas de uppskattas. Jag tycker om att slinka in i mellanåt med lite seriösare inlägg om allvarliga ämnen. Alkoholinlägget gillades och snart ska jag skriva om dödsstraff också, hade tänkt göra det igår men sen såg jag den dokumentären på tv så skrev om de istället.
Nu har min syrra åkt iväg några mil upp i landet för att fira nyår med sin pojkvän, lite synd att man inte kan fira med henne men vi får väl höras på telefon om man nu kommer fram, det är så många som ringer just vid tolvslaget så det är väl rätt omöjligt!
Snart får ni veta varför jag är så glad, snart... Snart! Det är inte långt kvar nu tills allt är fixat och hundra! Nu måste jag hoppa in i duschen sen bege mig in, jag postar inlägget om flygolyckor innan jag kilar iväg.. Fortsätt skriva vilka ni är som läser min blogg i detta inlägget. Jag vet att ni är fler, så skriv bara.. Var inte blyga! :)


/Mirris

sofie skriver:

spännnnande då! haha jag vill veta nu vad det är du har för planer ;D

2008-12-29 Kl: 12:33:41
URL: http://thenoteboook.blogg.se/
Tobbe skriver:

fett sent :O

2008-12-29 Kl: 12:50:05
URL: http://tobbejonsson.se
Sara skriver:

Vill du hjälpa ett barn som behöver hjälp? Bli fadder. Kolla min blogg där jag länkat till olika hemsidor där du kan bli fadder och skänka en slant till de som behöver.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något =)

2008-12-29 Kl: 12:52:39
URL: http://saara.blogg.se/
Jennie skriver:

- Jennie

- 18

- Borlänge, Dalarna

- Du skriver äkta och bra inlägg, även om det bara är om dina vanliga dagar så är det intressant att läsa, du fångar läsarnas intresse. Och det är inte en till modeblogg där det endast är om "dagens outfit", men de gånger det är de så gillar jag dem, gillar din stil, och musiksmak, gillar även dem mer seriösa inläggen du gör! En helt underbar blogg att läsa helt enkelt, ligger först på min lista av bästa bloggar :D Och bloggen sprider glädje och intresse. Keep up the good work.

- Endast några månader, but now i am stuck.

2008-12-29 Kl: 17:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0