At Gosia's place

Hello allihopa!
Nu ar jag hemma hos Gosia fran Polen, hon bor har i omradet. Hon ska kora mig senare till flygplatsen, jag ska till Sora i Boston och det kanns valdigt skont. Medans min lcc hjalper mig med re-match blev jag tilllaten att stanna hos Sora tills vi hittar en ny familj till mig eller om jag blir tvungen att aka hem. Som sagt ar det svart eftersom det snart ar jul ocksa, mitt i allt. Jag tar en dag i taget och tanker absolut inte pa nagot annat an nagra timmar fram, det enda jag har i huvudet nu ar att jag ska till Sora och att hon hamtar upp mig pa flygplatsen i Boston nar jag kommer fram. Jag har pratat med mamma och pappa hemma, de ar valdigt stottande och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem. Ni som kommeterat att ni sjalva gjort re-match eller ni vet nagon som gjort det far mer an garna maila mig och beratta mer, det far mig att ma bra just nu. Jag ska forsoka blogga nar jag kommer fram till Sora om det inte blir forsent sa isafall ser ni det i morgonbitti nar ni vaknar. Jag forvantar mig ingenting som sagt och jag ska ta vara pa tiden nu nar jag ar hos Sora. Jag vet inte hur mycket jag far lov att saga om familjen om varfor jag ville byta men en stor anledning ar att personkemin inte stammde overrans alls. vi hors senare, ha en godnatt alla mina vanner! Tack for att ni finns har! Jag uppskattar det.

Miss you...
/Mirre

Anonym skriver:

Hej Mirre! Jag hittade din blogg genom kenzas, tänkte bara tipsa dej om att du kan läsa min kusins blogg. hon är också au pair i usa just nu och ni skriver väldigt lika, så kolla in henne! =)

2008-12-11 Kl: 22:40:38
URL: http://emmaalmeros.blogg.se/
Kajsa skriver:

Vilken tur att du har Sora att åka till =) Hoppas att du hittar en ny bra familj snart. Ska hålla tummarna för dej!

2008-12-11 Kl: 23:11:01
URL: http://ekgc.blogg.se/
annaaaaaanna skriver:

så inget nY?

2008-12-11 Kl: 23:36:20
URL: http://annabeck.blogg.se/
malin skriver:

Kämpa på gumman!

Vet att det kan kännas svårt nu och jobbigt att behöva dras med tanken att man faktiskt kanske måste åka hem igen efter bara några dagar. Jag gjorde likadant när jag skulle börja gymnasiet. Flyttade ensam till Stockholm på söndagen och flyttade hem på lördagen. det var jobbigt och jag skämdes. men jag vet att jag gjorde det bästa då och ångrar absolut ingenting. Funkar det inte så funkar det inte. Då får man göra det bästa av saken och är det att flytta hem igen så är det så!!



LYCKA TILL

2008-12-12 Kl: 00:00:15
URL: http://lunsan.blogg.se/
annaaaaaanna skriver:

va???? u have to tell me l8er.

2008-12-12 Kl: 00:02:38
URL: http://annabeck.blogg.se/
G2 / Gosia skriver:

Gah måste bara säga att jag blev så där "VA? HOS MIG?!" när jag läste Gosia och från Polen!

Helt idiotiskt, jag vet xD

2008-12-12 Kl: 02:03:05
URL: http://gosias.blogg.se/
Johanna skriver:

Hej! Är själv au pair i USA just nu (och kommer från hbg!) och mina två närmasta kompisar från orienteringen har båda precis rematchat! Det brukar ringa många familjer, men som du säger kan det vara lite knepigt nu när julen är på väg. Talar din nuvarande värdfamilj gott om dig kommer det gå ännu bättre! De familjer som ringer, tänk på att fråga varför de rematchar. Kanske deras gamla au pair flydde för att de var helt galna. Självklart erkänner de inte sånt själva, men be såfall att få prata med deras lcc, hon har ju pratat och hört allt om dem från deras gamla au pair. Sen ska du inte bara söka inom ett visst område utan sök över hela usa från starten nu så. lika bra så är det bara att neka de du tycker bor på tråkiga ställen istället. Finns mycket du kan tänka på. Undrar du något så bara skriv som kommentar i min blogg, så svarar jag mer än gärna :) Lycka till! / Johanna

2008-12-12 Kl: 05:23:40
URL: http://johannajorgensen.blogspot.com
Gabriella skriver:

Hej där!

Jag vet precis hur det känns, jag åkte som utbytesstudent för några år sedan till USA och fick byta familj två gånger tills jag hamnade hos en jag verkligen gillade så oroa dig inte, det finns fler som gått igenom det du har gått igenom.

Stå på dig och fortsätt blogga! Och ge det tid, jag ville hem i säkert två månader med 1 återfall men jag stannade tills min värdmamma blev för sjuk och var tvungen att åka hem då efter 7 månader men jag lovar och svär, jag har aldrig ångrat attjag gav det 3 chanser Lycka till med att hitta familj, du hittar någon snart ska du se!

2008-12-12 Kl: 06:00:02
URL: http://sowhatif.blogg.se/
Kenza skriver:

(L)(L)(L)(L)

2008-12-12 Kl: 11:37:17
URL: http://KENZAS.se
Sofia skriver:

saknar dig också (: skönt att du har din vän som du kan vara hos ett tag i alla fall. Kram

2008-12-12 Kl: 15:01:49
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
louise! skriver:

miss you<3

2008-12-12 Kl: 16:12:20
URL: http://ijustwanttosay.blogg.se/
p skriver:

Du är stark! Kämpa på, jag tror att när de hittar en riktigt bra matchning o alla är nöjda med det så komemr tiden att bli helt underbar. LYCKA TILL, håller tummarna för din skull!!

2008-12-12 Kl: 16:47:01
URL: http://petriss.blogg.se/
Anonym skriver:

jag är också från Polen :D

2008-12-13 Kl: 13:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0