Fredag

Woho, äntligen fredag! Dock slutar jag jobbet idag.. Tråkigt! Men det blir ju igen när dom behöver mig för Malin eller Solveig ska sitta på säljen eller göra annat. Ikväll ska jag hem till Sora på avskeds middag mamma kommer och hämtar mig här på jobbet och kör mig ner till stationen för mitt jobb ligger lite utanför stan. Tåget går 16.36 från stan och jag slutar 16.15 så får gå lite tidigare. Fan så tiden går helt otroligt. Denna veckan har gått som smör i solsken trodde att mina jobb veckor skulle gå riktigt långsamt men icke! Oh timmarna bara springer iväg. Nu kommer väl tiden gå otroligt långsamt när man slutat jobba! Tråkigt, för jag vill se Christina live NU! Ja som sagt så kan jag fortfarande inte förstå det. Det kommer komma upp på en sida på internet senare i månaden eller i början på nästa att man kan buda på Meet & greet och vip paket med henne. Sjukt om man hade vunnit det, men enligt mina erfaranheter så stiger priset sjukt mycket som sista minuterna och det skulle inte förvåna mig om budet slutade på över 100 000:- Lyllo den som vinner säger jag bara.. Man kan ju alltid försöka. Haha!
Fasen idag har jag ingen mat med mig till jobbet, får kila ut och köpa något i Thai vagnen som står här i området. Där har dom massa gott, tror jag ska beställa kycklingspett med jordnötsås, den såsen som är SÅ nyttig (det står tom. "kaloririk jordnötsås" i menyn på en restaurang här i Helsingborg) Sinnes god är den, helst med en skvätt lime i. Föresten ni som bor i Kristianstad, läs det här om ni inte vill bli av med ert långa hår! 
Min värd familj i USA håller på att leta efter ett nytt ankomst datum för mig i november, jag har en preliminär datum redan om är 1 december men jag kommer bli klar med mina uppgifter tidigare än vad jag trodde så kan åka tidigare.

/MIRRE

Sora skriver:

"kaloririk jordnötsås" <- asg det är SÅ kul!

2008-08-22 Kl: 12:21:40
URL: http://sorax.blogg.se/
jess skriver:

tur ja inte klipper mig där, puuh!

2008-08-22 Kl: 17:19:15
URL: http://chessdo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0