sega söndag

Jag och Tara har sedan vi gick upp kollat på två filmer och ätit, inget mer.. Först kollade vi på "Love Wrecked" som jag älskar den filmen så jäkla rolig är Amanda Bynes, she never fails.. Sen kollade vi på "Man on fire" med Dakota Fanning och Denzel Washington, den är helt sjukt bra. Man gråter varje gång också, någon som sett den!? Eller kanske den andra? Nu ska vi snart åka och hyra en annan film I think, vi väntar bara på att mamma ska komma tillbaka eller så tar vi en i högen här hemma.
I morgon ska jag jobba, hela dagen lång men jag tror att Tara stannar här hemma för hon ska välja ut vilka klasser hon vill ha när hon börjar skolan igen, de gör hon under dagen här hemma då hon är säkrad internet, hehe.. Mitt huvud har gjort ont precis hela dagen, så jäkla jobbigt kanske borde ta en panodil zapp, har inte tänkt på de konstigt nog förrän nu. Igår tog jag även bilder på ett band härifrån Helsingborg, musiken är grymt bra. Von Benzo heter dem, här kan ni se deras myspace sida och lyssna på låtar.

xoxo, M

Samina skriver:

man on fire är så jävla sjukt bra, och det är sant, man gråter varje gång!

2009-07-12 Kl: 20:46:25
Mamma Sandra ☆ skriver:

Absolut, kalas bra här :]

Dansar du inte längre? Du som verkade vara såå grym (: du klädde iaf bra i dina danskläder! Bor du kvar i Helsingborg? Jag har ju flyttat hit nu el ja förra året. Kram

2009-07-12 Kl: 21:11:41
URL: http://saundraa.blogg.se/
frejjss skriver:

Bra filmer :D

2009-07-12 Kl: 23:25:42
URL: http://bloggplace.blogg.se/
lindsy skriver:

Haha jag gillar din blogg alltsa, trots att jag ar i L.A nu laser jag den for fullt!

Har bilder fran OC, NEWPORT BEACH, LAGUNA BEACH, MICHAEL JACKONS HUS, INLAGG OM MUF, BEVERLY HILLS OCH MER.

puss

http://lindamoloudi.blogg.se

2009-07-13 Kl: 04:31:55
URL: http://lindamoloudi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0