25 juli

Hur många av er fick lön igår? Lilla jag får vänta tills den 29 juli.. Förhoppningsvis kommer den då, vi fakturerar den 21a och de får tio dagar på sig att sätta in pengarna så hoppas att jag får dem lagom till Sthlm så jag kan köpa smink och så, vet redan vad jag behöver och det är inte lite de, hehe.. Nu ska jag alldeles strax förbereda mig för ännu en lång dag, jobbar även i morgon men tänkte att jag skulle dra ut idag ändå, sova några timmar inatt eller inte sova alls? Lika bra att skita i att sova, haha.. Nej skoja bara. Usch jag kommer vara död i morgon. Känner mig död idag och jag la mig ändå lite innan tolv för jag kunde inte somna.

GLÖM INTE att rösta på Crossfire som kan bli förband åt Lady Gaga. Varje gång man röstar ökar man också sin chans att vinna en träff med Lady Gaga. Ni smsröstar och det ser ut såhär: OAL CROSS till nummer 72500! Vote, vote vote. Ärligt är de bäst som är med och tävlar, de är de enda bandet jag hört ifrån innan. De förtjänar att vinna..

En sak till, ni som vill bli plåtade och sminkade samt få hårstyling av mig nu när jag åker till Sthlm, det är inte försent! Ni kan fortfarande anmäla er, där är några få platser kvar. Och ni som var intresserade, jag har mailat er!! Maila mig på: [email protected] för mer info (endast seriösa svar, tack!) Nu ska jag gå och sminka mig och göra frukost...


Küss, M



Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo "Knock You Down"


Lady Gagas fanblogg skriver:

ah det ska jag skriva om nångång ,alltid kul!inte långt kvar nu tills hon är i sverige...

2009-07-25 Kl: 09:11:34
URL: http://pokerfacegaga.blogg.se/
Sofia Vienna skriver:

borde fått min lön igår, men icke. LITE surt.



svar: åååh, tack söte :*

2009-07-25 Kl: 11:05:21
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
Johanna skriver:

Vinn Madonnabiljetter på http://rabatterbjudanden.com/



Superenkelt & Superbra!

2009-07-25 Kl: 16:49:47
URL: http://rabatterbjudanden.com/
mig skriver:

kan du int ta bild på ditt smink och lägga upp vill veta för du ser skit bra uuuutt =)

2009-07-26 Kl: 00:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0