Tågjävel

Jag hatar skånetrafiken!! Så där sa jag de, bryr mig inte heller. Det går ALLTID tåg hem från Malmö till Helsingborg åtta minuter över och trettioåtta minuter i, varje timme. Så länge jag tagit tåget från Malmö har det varit så men inte idag. Varför? För det är banarbete som alltid? Jag är ganska trött på att det aldrig är fritt på spåren utan att det alltid ska vara någonting där de håller på att ändra om eller byta till. Just nu åker tex. inte Helsingborgståget in till Lund och stannar där utan kör ett helt annat håll för att det är... Jo banarbete! Nej inte barnarbete, hahahaha... Kul! 
Blev en jeffla massa klagande nu men jag som ska hem och duscha och fixa mig inför ikväll, känner mig bara äcklig som sitter här bland alla andra som antagligen också väntar på tåget som inte gick. Jag sitter uppkopplad på "sidewalk express" på stationen, vääääldigt bra att de har internet och bra datorer här om liknande saker inträffar så man kan underhålla sig lite. Jag som stått upp hela dagen vill sitta och koppla av lite nu tack.
Vi har haft det ganska lugnt idag, vi hade många bekräftade kunder men inte många som dök upp ändå, det kan bli så ibland. Men oftast så kommer alla som bekräftat att de ska komma. I morgon behövde jag inte jobba, det var skönt för sen jobbar jag på måndag på studion och har några andra uppdrag på tisdagen. Ledig onsdag (ska kanske jobba för en makeup artist på jobbet som inte kunde den dagen dock), torsdag ledig och då måste jag ha ett litet möte med min revisor så jag får saker och ting utklarat jag måste veta.. Sen på fredag åker jag till huvudstaaaaaaaden! Nu blev detta ett långt inlägg men det är ju kul för er iallafall, har inte mycket bättre för mig än att sitta här och glo in i datorn.. Ska checka lite mail och så nu, vi hörs när jag kommer hem, bloggar innan utgång fooo chaaaoou!

xoxo, M

Anonym skriver:

jättefin blogg :D

2009-07-25 Kl: 20:05:16
URL: http://onlymj.blogg.se/
Sanna skriver:

Seriöst om du ska klaga så kanske du ska ha fakta först.. det är knappast skånetrafiken som ligger bakom banarbetet. det är banverket.. skånetrafiken har inget med banarbete o göra.. så om du ska gnälla på någon så gnäll på banverket. och sen måste du förstå att även rälsen blir gammal och måste byggas om, och det är bra att dom gör det nu på sommaren när mindre folk pendlar pga semester... men som sagt, det är knappast skånetrafikens fel..

2009-07-26 Kl: 01:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0