29 juli

Go'middag! Sitter här och har nästan precis gått upp från sängen, ville inte gå upp egentligen men har ett möte jag måste befinna mig på om en stund, ska hinna äta frukost och sminka mig lite lätt (för att jag inte orkar stå med det senare idag). Vi ska på bio, jag och Sarah! Vi ska se "Year one" som sagt och det ska bli så roligt, ser framemot att se den söta skådisen Michael Sera. Hehe, men visst är han söt?
Igår var vi på Cardinal och hade kul, dansade och träffade många vänner.. Vi möttes upp på hampan först, för några fördrinkar och champagne till de andra, jag tog sprite med mycket lime i som jag alltid brukar göra, mums! Sen begav vi oss vidare till Cardinal, det var så skönt att slippa stå i kön när vi kom dit för den var hur lång som helst. Vi kom vid ett tiden och ja... Ni kan ju själva tänka er, det är då alla vill in. Rasheed känner iallafall han som håller i tisdagsklubben på Cardinal så det var chill. Nu ska jag slänga i mig lite att äta, det ska bli skönt att slappna av for once, det gör jag vid frukosten iallafall!


xoxo, M



Jag, Rasheed och Camilla


Celine skriver:

Snyggmirre! Hahaha vet du vilken låt som kom på radio när vi åkte bil senast? Hallelujah hahaha. Som jag garvade, vi var ju helt klart bäst med flaggan =)

2009-07-29 Kl: 11:53:41
Sofia Vienna skriver:

Sera är hur söt som helst! (:

älskar honom i Juno i dom där minishortsen :D

2009-07-29 Kl: 12:28:52
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0