27 juni

Heello ma babes! What's up today? Jag sitter på balkongen och har precis ätit en god frukost med jordgubbar, nu sitter jag och dricker lite té. Det är inte fullt så varmt idag som det varit igår och förregår tycker jag, det blir väl de snart men solen går i moln ganska ofta, tråkigt! Idag skulle jag jobbat, ni undrar sägert varför jag sitter här och skriver men min makeup manager har missat att skriva in mig på schemat idag, man ska alltid ringa dagen innan och checka med dem i receptionen så att man står med på morgondagens schema men nu gjorde jag inte de, antagligen har han missat som sagt och jag hörde med en av dem som också jobbar där som jag gick i samma klass med i gymnasiet och hon sa att det hänt henne också, lite tråkigt men jag ska iallafall ringa dit nu vid tolv för på måndag ska jag jobba och vill inte missa fler tider.

Idag ska jag och mamma hitta på någonting roligt, egentligen tänkte vi på Malmö så vi får se om vi tar en sväng dit idag, isåfall kör vi, de går fortare och är billigare. Oh jag kan inte heller sluta tänka på Michael, tänk att han var yngst av alla brödrar och han försvinner först men samtidigt så har han varit med mest också av alla dem och hans liv har varit på scenen. Stackars hans barn, så hemskt! Barnen som är så unga också.. 7, 11 och 12 år. Kan inte vara lätt! Många spekulerar om att det var självmord, jag har väldigt svårt att tro det, jag tror inte att han vill lämna sina barn efter sig, verkligen inte och speciellt inte sina fans heller.

Hoppas ni har haft en bra början på helgen, fint väder och allt. Igår var det antagligen roligt ute i stan, synd att jag inte drog ner men jag som trodde att jag skulle jobba idag, får ta en runda på stan idag istället. Nu ska jag snart in igen, duscha och göra mig i ordning så får vi se vart dagen för oss..


xoxo, M

katarina skriver:

han var inte den yngsta brodern, han hade en lillebror

2009-08-02 Kl: 15:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0