19 juni - GLAD MIDSOMMAR!

Jag har precis haft en kund här hemma som jag har sminkat och plåtat.. Blev bra bilder men vi fick improvisera eftersom att det började späregna när vi skulle ut och fota. Jag tänkte att vi skulle köra till ett fint ställe och fota lite med fin natur. Men tyvärr blev det inte så men bilderna blev bra ändå. Hon har fått med dem hem nu redan, vi hann att sätta oss ner och välja ut bilder och så.
Nu är mamma och mormor i full gång med att göra midsommar mat, det är så gott med sill, lax, räkor, nypotatis och massor av plockmat sen jordgubbar till efterrätt somvanligt. Känns som om jag redan förätit mig på dem, haha.. Nej då man tröttnar aldrig på jordgubbar.
Senare idag ska jag träffa Lois och Anna, det blir lite party hemma hos Anna sen ska vi nog ut som vanligt, till Tivvan. Jag och Lois pratade om att gå på fotbollen som är idag, Sverige - Italien, hon hade biljetter till.. Så ja, nu ska vi äta! Vi hörs snart igen, hoppas ni får en fin dag!!

Puss, M

elin skriver:

Glad midsommar Mirre! =)

2009-06-19 Kl: 14:25:52
URL: http://elitols.blogg.se/
Arkenfjall skriver:

Tja, jag är en 17-årig tjej som bloggar om mitt liv, kändisar(som lady gaga, coldplay, christina aguilera och tokio hotel m.m), mode(som jag älskar och är galen i!), filmtips(jag ger tips på bra filmer!) m.m

Jag är ett stort th fan!

Checka in och lämna gärna kommentarer, så kommenterar jag era! Jag upptaderar med flera intressanta inlägg varje dag!;) puss på er gölls! ;)

2009-06-19 Kl: 14:41:16
URL: http://arkenfjall.blogg.se/
Alexandra De la paz skriver:

Hoppas du får en trevlig midsommar! :)



Jordgubbar är så godaa!=)

Kram!

2009-06-19 Kl: 14:51:56
URL: http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/
Celine skriver:

Nu är det snart ett år sedan PDP... <3 Det är i alla fall ett år sedan vi firade midsommar hos mig och kom på Mirre the Firre och Mördle the Turtle hahaha. Saknar dig som fan Votze!

2009-06-19 Kl: 15:08:04
alice skriver:

tivoli är stängt idag? :O

2009-06-19 Kl: 15:09:00
URL: http://alis.blogg.se/
MIRRE skriver:

CELINE: JAA!! Så roligt vi hade förra midsommar, tänkte på de innan idag! <3 saknar dig som fasen!! SNAART ett år sen PDP.. Vi borde göra någonting åt de.. haha! <3

2009-06-19 Kl: 15:25:25
URL: http://miirre.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0