Svennebanan

Hallå på er,
står här nu och jobbar lite extra i en piercingbutik här i stan som frågade om jag kunde hjälpa till idag eftersom ordinarie som brukar stå här ville vara ledig idag då det är studenten. Jag trodde det skulle vara ganska segt idag men det har ändå varit några kunder här, roligaste är att två styckna har kommit in med studentmössor och tappat sin piercing eller blivit av med ena kulan till piercingen hehe.. Det kom in en läsare också vars syster skulle pierca örat. Stod och pratade med henne om just piercingar, haha hela detta inlägget skriker piercingar känner jag nu. Men men.. Nu står jag iallafall här och piercaren tar en liten powernap. Jag slutar runt sex, då ska jag hem och förbereda mig för en studentfest jag är bjuden till, det är en av de tjejerna jag sminkade till balen. Om jag orkar.. Jag vet inte allstå har knappt sovit någonting i natt och var uppe redan vid fem i morse, borde gå och sova istället, eller kolla en film med fint sällskap. Vi får se helt enkelt.. Skitväder är det fortfarande och det suger!

Hade kunnat skriva en hel roman nu, vad säger ni om det? Här är ändå inga kunder just nu, här kanske jag behövs med i sommar också fick jag reda på nu när jag kom hit, det låter roligt för jag trivs verkligen att jobba såhär i denna miljön med människor och speciellt i en piercingbutik. Jag var inne på det innan att bli piercare, det finns några få utbildningar man kan söka sig in på bla en i London som verkar vara grym. Men det får vänta tänkte mest bara för en kul grej att kombinera med som makeup artist. Vad hittar ni på ikväll, tar någon studenten hos er, eller rent av ni kanske.. Vad roligt! Jag är som sagt väldigt avundsjuk på alla som får vara med om denna underbara dag oavsett väder. Vi hade riktigt varmt på min student, sjuklig värme. Jag skojar inte när jag säger att det rann av en så svettig man var. Man står ju där och skriker och hoppar, sjunger och dansar.. VI har en tradition här i Helsingborg att man springer ner för kärnantrapporna (ni vet kärnan som är en gammal krigar borg..?) sen vidare mot Magnus Stenbock statyn som står längre ner och runt den ska man vandra sju varv och man får INTE fuska, då händer det hemska saker i ens liv, haha.. Det året vi tog studenten så bröt vi hållet som de alla andra år gått åt, nej då ska vi vända på allt och gå åt andra håller istället.. Ohh, för att inte tala om mina helvetes blåsor jag fick av skorna jag hade som var helt nya i skinn, HÖGA heels.. Ja ni kan själv tänka er.. Aj, aj säger jag!

Jag har seriöst inget vettigare för mig än att stå och blogga, men det är ju roligt och kul för er att läsa precis vad som kommer ur min hjärna utan att läsa igenom och rätta meningar för de låter fel eller konstigt.. Hoppas jag inte har allt för många stavfel för jag kollar nämligen inte på tangenterna när jag skriver utan rakt in i skärmen, ganska nimt! Jag funderar på att pierca mig, men det går inte idag för vi är själva här och kan inte låsa.. Får bli nästa vecka.. Okej nu ska jag avsluta.. Haha! Gud.. Vi hörs senare, när jag kommer hem..

xoxo, M

. Pjumas . ♥ skriver:

Hej :)

Kan du hjälpa mig med en sak?

Jag skall ha på mig vitt, rosa och grått imorgon, hurdan ögonskugga skall man ha till det? Har även blåa ögon :)

Skulle vara kul om du kunde svara på min blogg! :)

Tack! :)

2009-06-12 Kl: 17:23:22
URL: http://pjumas.blogg.se/
Caroline skriver:

dt var ett långt inlägg dt ;)

2009-06-12 Kl: 17:57:32
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Paula skriver:

Puss! du är så härlig baby <3

2009-06-13 Kl: 01:34:29
G skriver:

Ja, det där med att kulan har hoppat av, har man ju varit med om. Inte kul. :( (hade dock ingen student mössa på mig, haha)

2009-06-13 Kl: 18:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0