Svaren del 1

Varför började du blogga?
Vad är det som får dig att forsätta att blogga?
Hur lång e du?
Hur länge har du varit intreserad ut av smink och att sminka personer?
Svar: jag började blogga för att en av mina vänner tipsade mig om det, det som får mig att fortsätta är ni SÅKLART! Utan er ingen blogg, hihi! Jag är 1,62. Så länge jag kan minnas så har jag alltid tyckt att det är roligt att sminka mig själv och andra. =)



Hejsan, är i behov av make up tips!
jag har stora läppar och ganska små ögon och ett smalt ansikte. hur ska jag sminka mig för att göra ögonen större, läpparna lite mindre och ansiktet liksom "bredare" ?
Svar: Till små ögon ska du inte använda svart kajal utan en vit och markera ögonen runt om med ljusa färger. Allting du lägger under ögat, alltså skuggning under ögat förstorar och om du kombinerar med en skugga uppe som tex. en ganska tunn linje precis vid fransraden som sotas lite lätt uppåt förstoras ditt öga maximalt. Ljusa fäger förstorar så lägg det i kanterna av ögat så ser de större ut. Om du vill ha mindre läppar kan du använda dig av mörka läppstift och läppglans. Mörkt förminskar och ljust förstorar. För att få ditt ansikte råder jag dig att gå in att prata med någon som kan visa dig av vad jag ska förklara snart, för det är såvrt att bara skriva och sen att du ska försöka härma efter, be någon på tex. makeup store att visa dig:  Det du måste göra med ditt ansikte är att använda dig av två olika färger på din foundation, en mörk och en ljus (dock ska de gå i samma ton) Där du vill förstora lägger du den ljusa foundationen och där du vill "trycka in" eller förminska lägger du den mörka. Då förändras ditt ansikte, se till så att den ljusa och mörka tonen flyter in i varandra och att det inte blir linjer.




Om du fick bosätta dig var du ville. Vart skulle du då vilja bo?
Svar: Just nu skulle jag vilja bo i Stockholm men ändå ha kvar detta hemma i Helsingborg så man kan komma hit när man känner för det.



Hur läge har du lyssnat på Rammstein? Och vilken är din favoritlåt med dem?:)
Svar: Jag är uppvuxen med Rammstein, min morbror och mamma har lyssnat på dem i många år. Jag började lyssna på dem ordentligt när jag kom upp i tonåren.. Jag har så många favoritlåtar med dem men om jag måste välja en så är det "mein teil"!




När börja du och sminka dej ?
Svar: Jag började sminka mig när jag gick i femman i mellanstadiet! Lite tidigt kanske!? Jag var faktiskt den första i min klass kommer jag ihåg, hehe..



Skulle du kunna flytta utomlands ifall du fick ett bra erbjudande om makeup artist jobb?
Svar: Utan tvekan!



Min fråga: Hur blev du vän med Kenza och när?
Och du! Det hade varit jättekul med någon slags sminklektion på din blogg! Typ om hur man sotar bäst mm.
Ha en toppendag!
Svar: Jag och Kenza "träffades" genom ett forum på nätet i januari 2008. Det kommer så småning om. har öppnat en makeup blogg som bara kommer handla om smink. Berättar mer om det sen när design och sådant är klart! =)


En typ av "sotning" jag gjorde på
min vän Lisa under skoltiden




Jag undrar om du kan ge tips på en bra concealer som inte är så dyr. Vill att den ska dölja födelsemärken osv.
Svar: Det finns en jättebra på makeup store, där är tre olika toner (röd, grön, gul) som du använder till vad du vill täcka beroende på färgen på de du vill täcka. Tex en finne den är ju röd, då ska du täcka den med grön. Det är svårt att förklara hur man tänker och hur man nu vet att det just är grön, det kan jag ta upp på min makeup blogg när den är uppe sen. Men om ditt födelsemärke också är lite åt de röda hållet ska du ha grön där också, du ska inte bara ta concealern utan blanda ut den med din foundation annars blir det för "grönt".



Hur länge har du dansat? :)
Svar: Jag har dansat i över 10 år, började när jag var tio!

 


Hur blev du make-up artist? :)
Svar: jag gick en yrkesutbildning till makeup artist



I bloggen framstår du som en väldigt trevlig och pigg tjej, du själv påstår dig även vara det men jag träffade dig på riktigt för några månader sedan och du var väldigt dryg, kort i orden och verkade vilja bli av med oss så fort som möjligt! Varför? :(
Svar: Det känns jättekonstigt när helt främmande människor kommer fram och hälsar på mig, jag förstår er, ni som läser min blogg vet vad jag gör om dagarna, vad jag gillar och inte gillar, vilken musik som jag älskar osv. Ni som följt mig ett tag vet ju lite om mig men ni känner ju inte mig. Det är de som gör de annorlunda, jag vet ingenting om er alls. Det är JÄTTEkul att folk hälsar och skriker "Hej Mirre" helt öppet, verkligen! Blir jätteglad över det men att sätta sig ner och prata med mig känns bara konstigt eftersom jag inte vet alls vilka ni är som läser min blogg. Jag uppskattar att ni vill komma fram och berömma mig eller säga att ni läser min blogg och så, det är heeelt okej, det hoppas jag att ni vet!!



Hej!
En fråga, ta inte illa upp, inget illa menat :)
Kan man kalla sig "professionell" make up artist efter så kort tid? Din utbildning var ju inte jättelång och du har inte så jätte myket erfrarehet egentligen. Visst du har ju gjort en del jobb men ja du förstår säkert vad jag menar.
Svar: Det fanns två olika kategorier man gick ut som antingen "Professionellt diplomerad makeup artist" eller "diplomerad makeup artist" och jag blev professionell. Så det handlar inte alltid om hur länge man jobbat med de, men jag förstår din fråga. Du har rätt!



Hejsan.. Jag beställde en tokiohotel tröja igår. från ders shop. hur lång tid tar de ungefär innan dom kommer?
Svar: Jag fick min efter ett par dagar, ska inte ta så långt tid! Tror du får ett mail när den är skickad =)



Snyggaste kändis hunken?? xD Ha det bra!
Svar: Ohh.. Svårt! Alltså "hunk" då är man över 30 och het som satan, gud det finns ju hur många hunkar som helst men Leo Dicaprio, Josh Holloway, Orlando Bloom and many more.. Hehe!

  


Vilken artist har inspirerat dig mest???Har du någon favorit låt med Christina Aguilera?
Svar: Christina Aguilera, hon har inspirerat mig i många, många år. Min favoritlåt med henne är "Soar" och "Fighter" de låtarna har en väldigt stark betydelse för mig. Alla hennes låtar betyder mycket men de är extra speciell.

Thanks for making me a fighter!

miss skriver:

Mirre är så där dryg mot alla som inte räknas in i hennes "gäng".. Hon tror att hon är så mycket bättre än alla andra, men när man får andra människor att känna sig värdelösa bara genom att titta på dem så är man nog inte så bra som man vill tro.. Har aldrig gillat dig Mirre och kommer aldrig att göra det heller, du är falsk och fruktansvärt bitchig!

2009-06-11 Kl: 15:57:38
MIRRE skriver:

miss: När du inte känner mig kan du inte skriva så, dessutom så vet jag bara en i Perstorp som jag umgicks med mycket innan, där du skriver ifrån och hon är det knappast. Tycker det är tråkigt att du kommenterar så för så är jag verkligen inte. Jag är jätte social mot andra och inte alls bitchig. Och falsk? Jag undrar om inte du borde tänka lite.. Falsk är jag inte det minsta, skulle aldrig kunna vara något/någon annan än mig själv..

2009-06-11 Kl: 16:41:29
URL: http://miirre.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0